wk2018

Update: Sneijder ziet Turks avontuur voorlopig niet zitten

Dinsdag, 4 december 2012 om 20:15

Zolang Wesley Sneijder niet ingaat op de aanbieding voor een nieuw contract bij Internazionale zal hij niet opgesteld worden, maar de middenvelder weigert een forse salarisverlaging te accepteren. Inter-voorzitter Massimo Moratti heeft al aangegeven dat de oplossing 'mogelijk op de transferlijst' ligt en de vraag is dan: welke club zal Sneijder in januari overnemen? Dirk Kuyt probeert om zijn landgenoot naar het Turkse Fenerbahçe te lokken.

/

De 28-jarige Sneijder is al met diverse clubs in verband gebracht en ook Fenerbahçe is genoemd. "Ik spreek hem vaak en ik denk dat hij wel geraakt is door wat ik hem over Fenerbahçe heb verteld", wordt Kuyt geciteerd door Milliyet. "Ik heb hem ook gezegd dat Fenerbahçe begrip heeft voor zijn situatie. Ik denk dat hij wel een goed gevoel heeft bij deze club."

Kuyt weet echter dat dit niet direct betekent dat Sneijder ook naar Istanboel zal komen: "We weten allemaal dat hij een dure speler is en dat er nog meer clubs zijn die hem willen", zegt de Katwijker. "Ik heb hem niet direct gevraagd of hij hierheen wil komen, maar het zou heel mooi zijn voor het Turkse voetbal als zo'n grote speler deze kant op zou komen. Hij moet zelf een beslissing nemen en ik weet niet wat hij momenteel denkt."

Update 4 december 20:15 uur - Sneijder ziet ondanks problemen Turks avontuur niet zitten
Van een overgang van Wesley Sneijder naar Fenerbahçe, is voorlopig geen sprake. De middenvelder, die in de clinch ligt met Internazionale, liet tegenover Voetbal International weten dat hij de Turkse Süper Lig voorlopig niet ziet zitten. Dirk Kuyt verklaarde eerder op de dag dat hij het idee had dat Sneijder ‘wel een goed gevoel’ heeft bij de Gele Kanaries.


Poll

Fenerbahçe zou een mooie club zijn voor Wesley Sneijder


Gerelateerd

171 reacties (laatste reactie door catch)

Dirkje ziet ze ook vliegen alsof Fener Sneijder kan betalen gaat Dirk soms meebetalen??

4 december 2012 om 17:15

Hoezo kan Fenerbahce Sneijder niet betalen? Er zijn genoeg mensen in het bestuur en buiten het bestuur die nog extra kunnen helpen, als het Fenerbahce zelf niet zou lukken wat me sterk lijkt.

4 december 2012 om 17:39

Dat klopt, maar de turkse competitie lijkt me echt niks voor hem. Schitteren bij een Engelse of Spaanse grootmacht vind ik beter passen bij Wesley dan, met alle respect, Fenerbahce

4 december 2012 om 17:47

Fenerbahce zou Sneijder wel kunnen kopen, maar komen financieel steeds krapper. Fener kan het in principe wel permitteren om een speler een salaris van een paar miljoen te geven, maar volgens mij wil hij minimaal 4 miljoen euro per jaar opstrijken. Fener is inderdaad een rijke club hoor, maar het zou zeker niet verstandig zijn om hem te halen als hij zoveel vraagt.

4 december 2012 om 18:03

Ik denk dat Sneijder meer richting de 12mil per jaar wil, net als hij bij Inter betaald krijgt.. want wees eerlijk wie wil er nou op achteruit op zijn salaris.. and een verschil van 8miljoen zal veels te groot zijn, misschien 8-10mil op jaarbasis bij een hele mooie club zal hem wel doen tekenen, maar anders ben ik bang dat hij gewoon naar Rusland vertrekt..

4 december 2012 om 18:54

Hoe kom je erbij dat hij 12 miljoen verdient? Zover ik weet krijgt hij 6 miljoen waarvan hij een deel aan de belasting moet betalen en houdt een slordige 3,5 miljoen netto over. Daarentegen is het voetballen een stuk aantrekkelijker op financieel gebied in Istanbul waar de belasting een flink stuk lager ligt.

Dus niet overdrijven he met je 12 miljoen. C. Ronaldo verdient rond de 15 miljoen per jaar!!! En Messi geloof ik ook rond die koers. Dan kan je zelf wel uitpuzzelen hoeveel hij ongeveer zou kunnen verdienen bij Inter.

4 december 2012 om 19:10

Hij heeft 6 miljoen per jaar,dus met 4 kom je er niet. Dan kan die beter bij Inter blijven en een jaar extra bijtekenen.

4 december 2012 om 20:16

ik zie sneijder egt niet naar fener gaan, eerder naar engeland ofzo of wat leuk zou zijn ajax :D

4 december 2012 om 17:34

Ik denk inderdaad dat geld niet echt het probleem is voor Fenerbahce. Maar ik zie Sneijder toch niet voor Fenerbahce kiezen.

Ik denk dat zijn eerste prioriteit Engeland is. Als daar geen club komt dan zal hij gaan hopen op Paris SG. En als die ook niet komen dan zie ik hem wel naar LA Galaxy gaan. En komen die ook niet dan pas zal hij gaan denken aan clubs als Fenerbahce en Anzhi.

4 december 2012 om 18:13

En jij bent een BJK supporter die verstand heeft van Turks voetbal? Als er een Turkse club is die Sneijder kan halen is het Fener wel. Dat zou jij moeten weten. Spelers met een grote naam of status halen is voor Fener echt geen probleem hoor. De speler moet alleen zelf willen om naar Fener te gaan. Geld is bij Fener nooit een probleem geweest. Kan zo een lijstje opnoemen waarvan men dacht dat die spelers ook nooit bij Fener zouden tekenen maar toch die stap durfden te nemen. Maar dat heeft toch geen zin bij mensen die al denken te weten wat de speler in kwestie zelf zal doen.

We zullen moeten afwachten maar mocht het tot een transfer komen voor Fener dan beschouw ik dit als 1 van de grootste transfers ooit in Turkije. Alex was Top maar Sneijder is denk ik zelfs nog beter.

7 december 2012 om 04:46

Hou maar op, dalijk gaan de spelers van 8esiktas weer staken omdat ze geen salaris krijgen

Ach jah fenerbahce is natuurlijk een veel mooiere club dan een feyenoord he Drik jij kan het weten!!

4 december 2012 om 17:05

pardon? wat heeft Feyenoord te maken met Sneijder of Fener?
1. Sneijder gaat niet naar Feyenoord en Feyenoord wordt niet genoemd
2. Kuijt praat over Fener tov Inter
3. Proef ik rancune dat Kuijt niet terugkwam? Wat een emotioneel gedoe.. best labiel, toch?

4 december 2012 om 17:13

Omdat hypocriete Dirkie nu doet of Fenerbahce de mooiste club is van de wereld. Daarbij wil hij het Nederlands elftal verzwakken door Sneijder op een niveau lager dan de eredivisie te laten voetballen.

4 december 2012 om 17:16

@ voetbal2001
weer zo'n emotionele reactie omdat Dirk niet koos voor Feyenoord.. stelletje narcisten zijn jullie.
wat is er nou inhoudelijk mis met zijn keuze voor Fener boven Feyenoord? Doe ff niet zo dramatisch..

4 december 2012 om 17:23

Wat er inhoudelijk mis is? Dat Dirk altijd heeft geroepen dat hij graag naar Feyenoord komt maar liever nog een paar jaar in een Europese topcompetitie speelt. Vervolgens gaat hij naar F€n€rbahc€, naar een zwakkere competitie dan de Nederlandse...de enige inhoud in deze keuze is zijn gevulde portemonee.

4 december 2012 om 17:28

Ik ben niet eens voor Feyenoord. Ik hou niet van spelers die voortdurend roepen in de media dat ze zoveel houden van hun 'cluppie' en wanneer het moment daar is geen gehoor aan geven. Op het moment dat je dan de keuze heb tussen Fenerbahce en Feyenoord en je kiest zelfs dan nog niet voor je ouwe geliefde club dan ben je in mijn ogen als mens weinig waard. Daarbij Feyenoord had echt een spits nodig en ze waren super bezig in hun ontwikkeling, de omstandigheden waren ideaal. Laat Dirk maar in zijn geld zwemmen dan kan die tenminste nog een waardevol gevoel hebben.

4 december 2012 om 17:33

dat jullie zo veel emotionele waarde hechten aan de woorden van Kuijt, zegt meer over de labiele emotie van zij die teleurgesteld zijn.

Kluivert kwam niet terug, Nistelrooy kwam niet terug en Kuijt kwam niet terug. Conclusief: allemaal veel woorden maar weinig daden.

Get over it, and stop met dat 'feyenoord is alles en jij bent niks' geouwehoer.

4 december 2012 om 17:40

Het bedrag op zijn rekening.

4 december 2012 om 17:54

Twee keer het gebruik van het woord labiel. Plak een etiketje op mensen en denk dat je erboven staat, hoe werkt dat in het sociale leven? Eerlijk gezegd vind ik jou ook wel een beetje labiel. De felheid van reageren "get over it, and stop met dat 'feyenoord is alles en jij bent niks' geouwehoer" is tekenend voor mensen met labiele karaktereigenschappen. Het andere woord dat je gebruikte narcisme komt ook sterk voor in jouw psychologische profiel. De stelligheid dat andere mensen labiel en narcistisch zijn laat nogmaals zien dat je denkt dat je boven andere mensen staat. Jouw mening is geen wet, get over it and stop met dat arrogante geouwehoer. Voor de rest vind ik het belangrijkals mensen, in dit geval voetballers, zichzelf houden aan de woorden die ze uitspreken. Is dit zo vreemd?

4 december 2012 om 18:16

He ik ben half turk half nederlands.
Ik ken de Turkse competitie beter dan jij @ voetbal2001

Maar een ding moet je weten. De Nederlandse clubs zijn echt niet sterker dan Turkse clubs.

Als Ajax tegen Fener moet, wint fener.
Als Feyenoord tegen Galatasaray moet, wordt het een mooie afslachting voor de nultieners.

4 december 2012 om 19:06

Turkije staat op de Uefa coefficientielijst op plek 12. Achter landen als Griekenland en België. Ga eerst even die twee landen voorbij en dan praten we weer verder.

4 december 2012 om 19:09

Als Feyenoord tegen Galatasaray moet, wordt het een mooie afslachting voor de ajaxcieden.

rara wat klopt hier niet xd

on denk toch dat sneijder naar psg gaat

4 december 2012 om 20:48

haha bedankt heb het gewijzigd zat denk ik te slapen ofzo : p

4 december 2012 om 21:37

Clubs als Fenerbache en Galatasaray hebben meer kwaliteit dan Nederlandse top clubs. Alleen zijn de Nederlandse topclubs op tactisch niveau sterker.

5 december 2012 om 01:21

@fenerim70

Het wordt geen afslachting, tenminste dat is niet iets wat je zo in je glazen bol kan zien. Sterker nog, dat kan het wel zijn maar dan van beide kanten, Turkse ploegen hebben de neiging om alles of niets te spelen, soms heel goed maar dan ineens weer flink door het ijs.

Niet om te stoken of zo, maar echt een observatie van de laatste jaren, veel grotere Turkse ploegen lijken op de City's , Chelsea's & Psg-en van deze wereld, behoorlijk bij elkaar gekochte individuele kwaliteiten vaak maar als team behoorlijk onevenwichtig. Met het grotere verschil overigens dat de Turkse ploegen niet in de buurt komen van deze financiële zwaargewichten, maar vaak wel dezelfde filosofie.

Dat is jammer want potentie hebben jullie zeker, maar op die manier gaat het niet wat worden, je moet je kunnen onderscheiden of ergens de beste in zijn (geld uitgeven in dit geval).

Wat de toekomst brengt, dat weet ik niet maar zo is het de laatste jaren wel gegaan.

7 december 2012 om 10:37

@voetbal2001
Wat een labiele post wederom. Feit is dat jij vindt dat Dirkie dat doet voorkomen. Hij heeft in essentie daar niks over gezegd. Dat maakt ook jou overemotioneel. Dat staat weed los van wat jij wel of niet belangrijk vindt.

Jouw reactie - net als die van andere leden hier - toont een mate van afwijzing of teleurstelling. Dat ontstaat na (onjuiste) verwachtingen. Dat betekent dus weer dat jullie emotioneel instabiel zijn. Want je moet wel achterlijk zijn, wil je niet inzien dat zulke beloftes meer een wenselijk antwoord zijn dan dat het nagekomen kan worden.

Maar goed, om dat te snappen moet je stabieler zijn.

7 december 2012 om 10:38

@frww12
Wat een labiele post wederom. Feit is dat jij vindt dat Dirkie dat doet voorkomen. Hij heeft in essentie daar niks over gezegd. Dat maakt ook jou overemotioneel. Dat staat weed los van wat jij wel of niet belangrijk vindt.

Jouw reactie - net als die van andere leden hier - toont een mate van afwijzing of teleurstelling. Dat ontstaat na (onjuiste) verwachtingen. Dat betekent dus weer dat jullie emotioneel instabiel zijn. Want je moet wel achterlijk zijn, wil je niet inzien dat zulke beloftes meer een wenselijk antwoord zijn dan dat het nagekomen kan worden.

Maar goed, om dat te snappen moet je stabieler zijn.

Sorry, maar Sneijder is 4 klasses beter als Fenerbache. Kan nog makkelijk 4 a 5 jaar mee met de topploegen van deze wereld. Zou Manchester of Arsenal wel mooi vinden voor Sneijder.

4 december 2012 om 17:17

Dus Sneijder is 4 klasses beter als Moussa Sow, Raul Mereilles, Milos Krasic, Dirk Kuijt, Stoch?

Wat voor een topspeler moet Sneijder dan wel niet zijn, verbaast me dat hij niet is genomineerd voor de beste speler van 2012.

4 december 2012 om 17:45

De spelers die jij hier nu opnoemt mogen nog niet eens de veters strikken van de veters strikker van Sneijder. Ze spelen niet voor niets in turkije..

4 december 2012 om 18:00

Wat heeft Sneijder dan bereiekt wat de bovengenoemde spelers niet hebben bereikt?

Mereilles heeft ook de CL gewonnen, dus zo bijzonder is het niet dat Sneijder ooit een CL heeft gewonnen.

Verder is Burak Yilmaz genomineerd voor de beste aanvaller van Europa 2012, hoe zou dat toch kunnen? Hij speelt immers maar in Turkije..

4 december 2012 om 18:07

jij maakt het wel heel makkelijk, sneijder was DE sleutel tot het succes van inter (samen met mourinho).. die rol vertolke mereilles niet tijdens zijn cl winst..

sneijder is nog niet afgezwakt zoals kuyt en kan nog op top niveau mee, hij kan altijd over een jaar of 5 nog richting turkije en in de zon gaan liggen. Ga er dus ook van uit dat hij dit doet

4 december 2012 om 18:14

@apocalypto

Moet ik de erelijst van Sneijder van Wikipedia hier even voor je kopieren of bekijk je het zelf even? Leuk dat Mereilles ook de CL heeft gewonnen als anonieme middenvelder, in tegenstelling tot Sneijder die bij ongeveer elk doelpunt betrokken was. Is Mereilles ook kampioen van Nederland en Spanje geworden? Heeft hij de wereldbeker van clubs gewonnen? Stond Mereilles in het allstarteam van het WK 2010? Buruk Yilmaz is genomineerd voor beste aanvaller van Europa...wow. Hij zal het nooit winnen natuurlijk. Sneijder is in 2010 de beste middenvelder van europa gekozen. Doei

4 december 2012 om 18:37

Wat doet Sneijder nu dan momenteel? Heeft al 2 seizoenen niks gepresteerd, zit momenteel vast bij Inter en jij wil mij wijsmaken dat het een topspeler is?

Natuurlijk weet ik dat Sneijder geen alledaagse voetballer is, maar mensen overschatten hem. Ik heb ook nooit gesnapt waarom hij de voorkeur kreeg boven Rafael van der Vaart, op de 10 is VDV veel beter dan Sneijder.

Hoe Mereilles kampioen kan worden van Nederland en Spanje zou ik niet weten, aangezien hij nooit in beiden competities heeft gespeeld. Wel kan ik zeggen dat hij het aardig deed bij Porto, vervolgens ook heel aardig bij Liverpool en met Chelsea de CL won. Natuurlijk wil ik Mereilles niet vergelijken met Sneijder, maar overdrijven is ook een vak.

Sneijder is een topspeler, maar geen elite.

4 december 2012 om 19:54

Hilarisch hoe jij redeneert. Jij doet werkelijk of Fenerbache wereldspelers heb rondlopen. Sneijder zou duidelijk de beste speler zijn als die naar Fener zou gaan. Daarnaast stelt de competitie zo bar weinig voor, denk dat Sneijdertje niet op een turkse club zit te wachtten.

En inderdaad, Sneijder in topvorm is 4 klasses beter dan de bovenste die je noemt. Krasic mislukt bij Juve? Stoch, niet doorgebroken bij Chelsea? Mereilles een hele middelmatige middenvelder? Come on son.

4 december 2012 om 20:53

lees aub me reactie daar onder.

Krásic was een monster bij Cska. Bij Juventus vond ik hem ook geweldig.

Stoch was een baas vorige jaar met zijn prachtige goals waarvan 1 zelfs genomineerd is voor de puskas award.

Zo snel, zo slim, prachtige paasjes, perfecte techniek. Die stoch heeft bijna alles.
Logisch dat Zenit hem wou voor 20 M.

Miroslav had ook een belangrijke aandeel bij Twente's kampioenschap in 2010.

En bij Chelsea heeft die nauwelijks een kans gehad dus wat zever je man. Je volgt denk ik niet eens de Süper Lig laatstaan dat je voetbal kennis hebt. Ga gewoon niet reageren terwijl je geen ene moer weet.

4 december 2012 om 21:51

Haha dus omdat ik de Super lig niet volg staat dat gelijk aan geen voetbal kennis hebben? Juist....

Stoch doet het inderdaad niet verkeerd bij Fener nee maar is geen wereldtopper. Dat je aankaart dat hij een belangrijk aandeel in Twente haar kampioenschap had, is allemaal erg leuk en aardig maar wij hebben een competitie waar het niveau beduidend zwakker is dan het niveau waar Sneijder staat. Stoch is leuk voor in de Super liga maar meer ook niet.
Krasic deed het inderdaad goed bij Cska, in het begin van Juve ook nog maar kon het niveau gewoon niet bijbenen anders hadden ze hem niet weg gedaan lijkt me zo?

Sneijder heeft niks te zoeken bij Fener, moet op een hoger niveau spelen.

4 december 2012 om 22:14

Mja goed niemand zegt dat we Sneijder willen vriend. Hij verdiend beter.

Wie is Fener vergelijken me clubs als Dortmund, Chelsea ect. juist ja niks : )

5 december 2012 om 01:25

toevoeging cajum: en D E sleutel tot het bijna succes van Oranje, niet geheel onverdienstelijk, zeker gelet op het feit dat Oranje toch echt als team kwalitatief minder dan Brazilië en Spanje was maar toch heel verdomde dicht bij kwam op het eind. Dat was gewoon heel erg knap dat hij en imo Van Bronckhorst dit succes voor een groot gedeelte tot stand bracht. (robben was niet 100% / Van Persie matig en Van der Vaart zwak).

4 december 2012 om 17:21

hoho hier ga je toch tever denk ik.

ik heb zelf ook geen hoge pet op van die turkse competitie of dat voetbal.
maar als een alex (wat ik overigens een vergelijkbare speler vind als sneijder) daar speelde zegt dat toch wel veel.

denk wel dat een club als fenerbache iets is voor sneijder. zijn spel type lijkt mij niet zo geschikt voor een andere competitie meer (behalve als hij echt ver wil afzakken en weer in nederland komt spelen voor een hongerloontje)

4 december 2012 om 17:39

ik heb wel een hoge pet van de turkse competitie, maar Sneijder is toch echt wel een klasse daarboven. Alex vergelijken met Sneijder die Inter nr de CL heeft geleid en Oranje naar een WK finale kom op hey?!
Guti ging toen ie 35 was naar Turkije en Krasisc toen ie mislukt was bij Juve en Kuijt is ook gewoon een oud werkpaard. Ondanks het rspect dat ik heb voor Turkse clubs, denk ik dat Sneijder nu (nog) te hoog gegrepen is. Die gaat naar een topclub omdat ie wil laten zien dat ie nog bij de besten ter wereld hoort.
Ik hoop Man Utd, die kunnen wel wat extra kwaliteit op het midenveld gebruiken, maar Siralex is normaal niet zo van de grote aankopen.

4 december 2012 om 17:43

Dan past hij daar toch niet. Turkse competitie is alleen rijker niet beter.

Ik denk niet dat Manu op Sneijder zit te wachten op dit moment want ze hebben al met spelers als Kagawa, Roony en Van Persie genoeg spelers die op 10 kunnen spelen. Het zal gewoon moeilijk worden om nog bij een topclub terecht te komen en daarom zou Fener niet verkeerd en kan daar ook heel veel verdienen.

4 december 2012 om 18:01

Ze willen het blijkbaar hier gewoon niet snappen dat Wesley niet bij Manu zou passen en lopen allemaal Derksen na te apen. Er zitten op dit moment geen topploegen te wachten op een geblesseerde Snijder.

ik zou het zeker doen is een prachtige stad een grote club met trouwe supporters
verder krijgt zeker miljoenen.

zal op handen worden gedragen.

ik denk dat Turks voetbal niks voor sneijder is.

Engels voetbal lijkt mij mooier voor sneijder of misschien Duits, of zeg ik nu iets raars?
bij Bayern of Dortmund?
dan heb je pas een middenveld, Hierbij kunnen 3man op 10 achter lewandovski
Helaas denk ik wat te aanvallend

Sneijder...............reus
.................götze

Maar ik zou ook wel benieuwd hoe hij zou spelen met V Persie en Rooney voor hem en kagawa langs hem.

Edit: opstelling

4 december 2012 om 16:56

Turks voetbal lijkt heel veel op het Engelse.. qua stijl en spanning

4 december 2012 om 16:57

Alleen de kwaliteit van de spelers is veel lager dus Sneijder verdoet zijn talent alleen maar in Turkije

4 december 2012 om 17:01

Sneijder Reus Gotze???

In Fifa misschien ja, wie denkje dat gaat verdedigen??

Werkt echt niet...

Sneijder kan beter naar Engeland, Man UTD zou beter zijn dan zo'n club van niks als Fenerbahce

4 december 2012 om 17:33

Nee nee, In Turkije zitten de supporters niet rustif stil net zoals bij een tenniswedstrijd, het is daar voor de supporter serieuzer, leuker dan als in Engeland, niet beter dat is wel waar maar qua supporters zijn de Turken toch fanatieker

4 december 2012 om 17:34

ja dan zou je 4-2-3-1 meoten gaan spelen, dat is opzich wel mogelijk, alleen zou ik dat niet doen als dortmund zijnde

4 december 2012 om 17:36

Sneijder Gotze Reus is toch niet zo slecht? Wie gaan verdedigen? Want denk je van Gundogan en Bender/kehl. Gewoon in een 1-4-2-3-1 systeem.

Alleen zal Dortmund nooit aan Sneijder beginnen. Ten eerste betalen ze dat soort salarissen niet die hij wil. Ten tweede werkt Dortmund met jonge talenten, maken die beter en verkopen met dikke winst door. Sneijder kost vooral veel geld en zal je nooit meer met winst verkopen.

Wat verder wel interessant is is dat mits Huntelaar weg gaat bij Schalke, Schalke wellicht ook een poging gaat doen hem over te nemen. Want dat salaris wat ze Huntelaar aan hebben geboden komt ongeveer overeen met het salaris wat Sneijder vraagt. Dan zal hij misschien een klein beetje moeten inleveren.

Voor het geld is het wel mogelijk bij Fenerbahce.

Ik zie hem liever nog in Engeland, Frankrijk, Duitsland of Spanje voetballen.
Maakt niet uit waar,

Maar als hij daar heen zou gaan, zou ik Fener wel meer gaan volgen.

4 december 2012 om 17:22

Buiten het geld is het ook echt leuk om te leven in Istanbul. HIj zal als een koning worden ontvangen, zal een nog luxere leven leiden en buiten dat zit er ook nog sportieve ambitie bij Fenerbahce. Het is geen een of andere club met een rijke eigenaar die iedere moment kan vertrekken, maar gewoon een volksclub die hoge ogen wil gaan gooien in Europa. De potentie is er, want Turkije heeft meer inwoners dan landen als Spanje en Engeland.

Ik zou er eerder heen gaan dan naar een club als Anzhi. Verder spelen er veel grote sterren al bij Fenerbahce dus hij zal zich er ook thuis voelen.

Al verwacht ik niet dat hij komt naar Fenerbahce, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wel zal Fenerbahce dan een dodelijke voorhoede hebben met Sneijder ook nog in de team.

Volkan
G.Gonul
Bekir
Yobo
Hasan-Ali
Topal
Mereilles
Krasic/Dirk
Sneijder
Stoch
Sow
4 december 2012 om 18:22

Maar hebben ze daar dan geen echte nr 10 als Sneijder?

4 december 2012 om 18:34

Of Fenerbahce geen echte nummer 10 heeft? Die hadden we tot afgelopen zomer in de naam van Alex de Souza. Ik denk dat jij hem nog wel moet herinneren, als Psv-er. Een van de beste spelers ooit in de geschiedenis van de Turkse voetbal en Fenerbahce, maar helaas is hij dit jaar vertrokken.

Momenteel speelt er een verdedigende middenvelder Cristian op de plaats van Alex, maar Fenerbahce is op zoek naar een vervanger. Sneijder is natuurlijk in feite onhaalbaar, maar ik hoop op een stunt.

4 december 2012 om 20:30

Zou zeker liever naar Fener gaan dan naar Anzhi idd.
Maar zoals je al aangeeft, het zou een ontzettend grote stunt zijn aangezien de Turkse competitie toch wel erg slecht is. En nee, er spelen geen wereldspelers bij Fener. Stoch en Krasic zijn keihard mislukt, Mereiles weet ik nog steeds niet wat ik daarvan moet denken. Sow vindt ik wel een leuke speler, mja ook echt geen wereldspits.

4 december 2012 om 20:37

Krasic was een super speler bij Cska en ook bij zijn tijd in Juventus. Zelfs R. Madrid wou hem aantrekken.

Hoe kom je er bij dat hij gefaald is.
Miroslav Stoch had een belangrijk aandeel in het kampioenschap van FC Twente.

Bij Fenerbahçe heeft hij vorige jaar prachtige doelpunten gemaakt waarvan een genomineerd is bij de laatste 3 puskas award van dit jaar.

Volg hem meer zou ik zeggen. Anzhi en Zenit hadden zelfs 20 M geboden maar Fener had het afgewezen. Die gozer is extreem snel. Heel goed balvast en heeft prachtige schoten. Dit jaar krijgt die nauwelijks de kans en is uitvorm.

zou zonde zijn vindt dat sneijder nog 3 jaar zo hoog mogelijk moet spelen, dit betekent in de Premier league, Primera division, Bundesliga of Serie A.
daarna is een club als fener wel een mogelijkheid want dan is hij pas 31 en kan ie nog makkelijk 3 jaar mee bij zo'n club.

Ik verwacht niet dat Sneijder naar Turkije zal gaan.
Dan kan die net zo goed terug bij Ajax komen voetballen, maar ook dat lijkt mij uiterst onwaarschijnlijk.
Hopelijk kan die deze winter nog naar een club in de PL.

alsjeblieft niet zeg!
dan is het duidelijk dat Sneijder aan zijn laatste jaren bezig is.
kijk dat Kuyt er speelt is nog te begrijpen, die jonge wil nu lekker cashen. snap ik volkomen.
maar zo'n fantastische speler als Sneijder liever naar Turkije gaat ipv een Man U, City of dergelijke

op zo'n leeftijd nee. ik zou het niet doen

4 december 2012 om 17:01

Alsof een Man U en een Man C op Sneijder zitten te wachten op dit moment en Sneijder heeft eigenlijk maar 1 seizoen op wereld niveau gespeeld en dat was in 2010 toen hij met Inter alles won, maar op dit moment is hij verre van wereld niveau en daarom zie ik weinig topclubs aan Sneijder denken op dit moment.

4 december 2012 om 17:06

ik denk dat elke Top club wel een gratis Speler wil hebben als Sneijder.
geloof me die jonge wil bij de eerst volgende club waar hij gaat spelen flink laten zien wat hij kan en dat Inter een grote fout heeft gemaakt

4 december 2012 om 17:18

Ja en dan nog is de vraag of die clubs het salaris van Sneijder willen of kunnen gaan betalen en hij wilt zelf niet verminderen en United heeft op zijn positie als spelers als Kagawa, Roony en ook Van Persie kanop die plek spelen en bij City hebben ze Silva die beter is. Daarom denk ik dat Sneijder niet bij een topclub terecht komt op dit moment.

4 december 2012 om 17:31

Dat salaris kunnen ze makkelijk betalen, bovendien zit Sneijder nu in een situatie dat hij een goede aanbieding echt niet zomaar af zal slaan. Verder is voor een speler als Sneijder altijd plek.

4 december 2012 om 17:48

Ja maar waar wil je hem gaan neerzetten dan? Bij Manchester United is Kagawa voor die plek of anders Roony en bij City is David Silva de man op die plek en die is echt wel beter dan Sneijder. Dan zullen ze hem gewoon niet halen hoor want het zal een verspilling zijn om een speler op de bank zoveel salaris te gaan geven.

Hoe doorzichtig; even 'over de rug van' Sneijder in een goed boekje bij de supporters proberen te komen.. Alsof er ook maar enige sprake is van interesse van Sneijder in Fenerbahce zeg.

Dit is een nieuw voorbeeld waarom ik het zo'n eng mannetje vind; altijd maar slijmen bij zijn achterban en de betrokken, gemotiveerde en sociale jongen uithangen. Bleeegh.

4 december 2012 om 17:00

Als ze Kuyt vragen of hij contact heeft gehad met Sneijder, en hij antwoord gewoon fatsoenlijk, is dit dan een probleem en is hij dan aan het slijmen bij zijn achterban ? Denk het niet. Hij bewijst zich elk wedstrijd door te scoren,assist te leveren of zijn vechtersmentaliteit te tonen en vechten voor elke bal. De achterban staat 100% achter Kuyt, hij hoeft niet te slijmen.

Dat Kuyt niet voor Feyenoord heeft gekozen, maar voor Fenerbahce, kan je niet uitstaan en ben je echt heel jaloers.

4 december 2012 om 17:08

Als een journalist dat vraagt kun je prima aangeven dat de combinatie Sneijder en Fenerbahce niet relevant is.

Kuyt is iemand die graag overdrijft; zowel qua opmerkingen als hard werken. Slijm opmerking hier, een overbodige sprint daar. Sommige mensen spreekt dat aan en sommige mensen hebben daar een afkeer van.

Ikzelf val, zoals je zult merken, in de laatste categorie.

Ik denk dat Fenerbahce zeker een optie is, heb hem al in een Fenerbahce shirt gezien op facebookpagina´s, en het staat hem zeer goed. Wesley, we heten je van harte welkom bij Fenerbahce. Hooijdonk en Kuyt zijn zeer geslaagd geweest, je kan hier geschiedenis schrijven !

4 december 2012 om 17:29

Denk alleen niet dat het realistisch is.
Zelf denk ik dat zijn salaris een probleem is voor Sneijder maar meer de gang van zaken.
Ook moet je kijken naar de gezin situatie van Sneijder.
Hij heeft een kleine die hij in Italie al niet veel ziet, laat staan in Turkije (waar de afstand met Nederland nog groter is). Ook heeft Yolante ambities als TV - presentatrice, alleen niet voor de Turkse TV vermoed ik.

Als je dan gaat kijken, waar Sneijder wel terecht zou kunnen + aangenaam salaris + Yolante happy + kleine niet ver weg?
Engeland?
Voor beide Machesters zou hij uitermate geschikt, voor United meer dan voor City. Bij United kan hij de rol van Scholes / Giggs opvangen. Weliswaar staat Kagawa en Cleverly al alleen speelt United jaarlijks meer dan 50+ wedstrijden dat een brede sterke selectie gewenst is.
City heeft al een brede selectie.
Spanje?
Barcelona heeft al een hele brede selectie plus voorkeur voor de eigen jeugd en Real heeft met Modric en Ozil al keuze genoeg.
Frankrijk?
PSG zou hem kunnen betalen, Parijs ligt relatief gezien dicht bij Nederland en heeft met Pastore weliswaar een goede CAM maar Sneijder zou daar best bij kunnen.
Duitsland?
Daar zie ik hem niet voetballen, Sneijder is heel technisch en weliswaar fysiek enorm gegroeid maar toch denk ik dat het spel hem niet zal liggen
Nederland?
Denk dat iedere Ajacied droomt van Sneijder terug bij Ajax, zeker op deze leeftijd.
Salaris is een probleem, wellicht dat Sneijder iets wil inleveren maar ik vind dat voor iemand die zoveel ervaring heeft, eigen jeugd product is een enorme toevoeging voor dit Ajax zou zijn.
Fiscaal is Nederland niet ideaal maar Sneijder heeft al goed geboerd.
Eriksen had het erover dat Ajax iemand mist die de wedstrijd op kan gooien, vuur in de wedstrijd.. daarvoor is Sneijder de ideale man.
Wellicht dat Inter interesse heeft in een speler van Ajax. Siem de Jong zou een speler zijn die niet zou misstaan bij Inter. Werkt hard, kan scoren, verdedigend sterk en zwaar onderschat in Nederland

31 januari weten we meer..

7 december 2012 om 04:31

Fenerbahce kan aan alle financiele plichten voldoen, daar ligt het niet aan. Het gaat erom dat de balans in het team qua financien niet verstoord mag worden. Een steeds beter draaiende Fener zit niet op psychische problemen te wachten. De duurste salarissen varieren tussen de 4 en 4.5 miljoen € ex premies. İk kan geen begrip opbrengen voor mensen die de Turkse comp. lager achten dan de Nederlandse comp. İk volg vele competities, kijk vele wedstijden live, ik moet zeggen dat qua strijdlust, techniek en spanning de Turkse comp. zeker aantrekkelijker is dan de Nederlandse. De ranglijst van de UEFA is puur gebaseerd op pubten uit het verleden, die kunnen mij niets wijs maken vooor het heden. İk denk dat de turkse topclubs zoals een fener en gala met hun huidige vorm de onbetwiste lijstaanvoerders in de eredivisie zullen zijn. Maar goed, dat zijn onwerkelijke situaties. Kortom, helaas maar waar dat Sneijder niet benaderd zal worden door Fenerbahce. İs ook niet nodig, het team speelt met de dag beter. Succes in de Europaleague en succes voor Gala in de CL. Jammer dat er geen Nederlandse clubs op de hoogste niveau als vertegenwoordigers kunnen fungeren. (Zegt dat dan ook niets tussen kwaliteitsverschil van beide comp.)

Weer hangt Kuyt mij de keel uit, we speelt hij de ideaal schoonzoon, de man trapt alleen maar open deuren in, door zogenaamd de positieve boy uit te hangen, hij acteert het wel goed, want heel Nederland vind hem geweldig, daar trappen de

mensen wel mooi in Zogenaamd de vrolijke jongen uit te hangen..

Hij zegt alleen dingen die de mensen willen horen nooit heeft hij een eigen mening of een uitspraak, hij zegt alles wel doordacht en gespeeld.

Denk dat fenerbahce perfect bij Sneijder past. Echt zijn niveau. Turkse clubs zijn tactisch ook niet zo sterk dus met een beetje intelligentie zal hijmmakkelijk de ruimtes vinden. Dat zal hem met name in spanje niet gemakkelijk afgaan

4 december 2012 om 17:15

''echt zijn niveau'', meen je deze het Turkse competitie stelt geen reet voor.

4 december 2012 om 17:24

Sneijder is natuurlijk ook een top voetballer, laat het al jaren zien bij Inter en is momenteel ook de beste voetballer in vorm bij Inter.

Niet dus, geen een club zal nog geld willen betalen aan deze overschatte voetballer. Laat staan het salaris betalen, dus het word of Rusland of Turkije voor Wesley en Yolanthe.

4 december 2012 om 17:26

Ja en alsof de Nederlandse competitie erg veel voorstelt. Turkije doet het dit jaar gewoon goed in Europa en hebben goeie clubs zoals: Fenerbache en Galatasaray die het naar behoren doen. Jammer dat Besiktas niet mee mocht doen anders zou het een topjaar geweest zijn en Bursa had gewoon moeten winnen van Twente.

4 december 2012 om 17:35

Incidenteel doen ze het een keer goed in Europa, maar over het algemeen is het een matige competitie. Sneijder moet gewoon op zijn niveau kunnen blijven spelen, dat is Fener niet.

4 december 2012 om 17:40

Ik weet niet hoor maar clubs als Rkc, Heracles en Nac zouden nu in de tweede divisie spelen in Turkije en een middenmoter als Bursaspor had bijna een Nederlandse topclub uit de EL geknikkerd, als ze hun kansen hadden afgemaakt waren ze door t en koste van FC Twente. De Turkse ploegen hebben gewoon veel ellende gehad de laatste jaren met bestuur etc maar dat is nou allemaal opgelost en gaan ze weer knallen in Europa.

4 december 2012 om 17:46

Sterker nog die zouden mee doen voor de bovenste plaatsen in Turkije. Maar toch heeft Twente Bursa uit gekegeld ..de Turkse competitie is gewoon slechter dan de Nederlandse competitie, een incidenteel jaar in Europa zegt mij helemaal niets.

4 december 2012 om 17:52

Ja das jou mening maar ik denk er anders over en ben van mening dat een clubs als Nac Breda zeker nooit in de super lig zat. En nogmaals een topclub als Twente in Nederland sneuvelde bij in Europa door een middenmoter uit de Turkse lig en daarom vindt ik de Nederlandse competitie niet sterker.

4 december 2012 om 18:58

Ja daarom. Sneijder zijn niveau stelt ook niet zoveel meer voor. Is niet constant, zowel door blessures maar ook door zijn beperkingen.

7 december 2012 om 04:45

Eredivisie stelt lekker veel voor. Blijf maar teren op die UEFA ranking. Zal ook niet lang meer duren, elk jaar doen NL clubs het een stukje minder in europa. Wat overigens erg jammer is. Maar een elke neutraal liefhebber en volger van globaal voetbal zal het amusementsgehalte bij een willekeurig Super Lig duel meer proeven dan bij een doorsnee Eredivisie match. Fener wilt Sneijer niet om de teamgeest die nu steeds sterker word , te verstoren. Kuyt is trouwens back to business. Speelt als herboren daar. Laten we van die irritante competitie vergelijkingen af zijn en allemaal hopen op de loting op AJAX - Fener. Over 2 wedstrijden zal het niveau verschil overduidelijk worden.

Lijkt me sterk dat hij daarheen gaat. Kan naar elke grote competitie en daar verdiend ie ook genoeg. Lijkt me dus echt niet dat hij naar zo'n drama competitie gaat in Turkije.

Hahaha Fener fans blijf lekker dromen Inter kan Sneijder niet meer betalen,fener kan m nooit t zelfde betalen of in de zelfs in de buurt dan kan ie net zo goed salaris inleveren bij Inter dan speelt ie altijd nog op een stuk hoger niveau, Sneijder motm tegen Genclerbirligi lmfao hahaha , Messi naar Besiktas .ronaldo naar Galatasaray komt op het zelfde neer

4 december 2012 om 18:23

Oh oh niet zeuren voordat je niks weet vriend. Die mafia genaamd Aziz kan Kaka + Sneijder te gelijk betalen. We zijn wel jarenlang de rijkste club van Turkije en dat blijft voorlopig ook zo.

Enige probleem is hun mega salaris.
Met je blijf lekker dromen? jij zeker jaloers omdat jullie zogenaamde sterern Guti en Q7 gefaald hebben en door zulke idiote transfer BJK in crisis zit ?

4 december 2012 om 19:28

Hahha zijn jullie allemaal aan de drugs bij Fener je zegt t zelf Mega salaris dat gaat Fener niet ophoesten en alsof hun kunnen opboxen tegen tegen een Anzhi,psg,city Fener is idd groot in Turkije ja en Aziz mafia praat over kleingeld vergeleken met de olie miljarden van de clubs die ik net noem bovendien is Fener aantal maanden terug op de vingers getikt vanwege niet nagekomen betalingsafspraken,besiktas zit in de shit ja maar bij Fener is echt niet alles rooskleurig zo als jij t schetst......2017/2018 hebben jullie miss kans op Sneijders handtekening en btw we staan nog altijd boven jullie op de ranglijst

Moet eerlijk zeggen dat Kuyt beter presteert dan verwacht in Turkije, En vaak zie je dat gearriveerde vedettes die naar Turkije gaan voor de flinke salarisen, maar zelf niks meer van hun hoort! Het is nobel en leuk van Kuyt. Maar we weten allemaal dat Sneijder voor zn levensdagen niet naar Turkije gaat. Sneijder zelf spreek nog veel ambitie uit en wil graag aanvoerder blijven van Nl elftal, dus dan is Turkije geen optie voor Sneijder.

Voetbalzone wordt toch met de dag grappiger als je alle reacties rondom de Sneijder soap leest. 90% doet alsof hij een Messi is en de grootste clubs ter wereld hem smeken om bij hen te tekenen. Manchester united is al aan het jagen en als Sneijder wil kan hij zo een vet contract bij Manu tekenen. .... Wat een lachertje zeg. Daarnaast zit het vol met zaakwaarnemers van Sneijder (hij wilt niet naar Fener, hij wilt naar Engeland of Spanje) en woordvoerders van verschillende topclubs (kom naar Manu Sneijder, Sneijder kom naar Dortmund hier ben je op je plek, ow Sneijder teken aub bij psg hier hebben we geld en heb je kans op prijzen). Dus doe gewoon aub even normaal mensen.. Sneijder heeft niks laten zien en moet blij zijn met elke club die hem nog wil voor dat salaris

4 december 2012 om 17:24

komop man sneijder heeft niks laten zien........ hij heeft ook helemaal niet de CL zowat in zijn eentje gewonnen met inter. en de turkse competetitie is echt niet beter dan de nederlandse dus waarom zou hij daar naartoe gaan alleeen voor geld mischien maar dan kan hij beter naar rusland/psg gaan.

4 december 2012 om 17:36

Hahaha wat laat jij je toch kennen zeg, ten eerste heeft Sneijder de CL niet in zijn eentje beslist maar meer door spelers als Etoo, Milito, Maicon en een hele goede keeper Julio Ceasar. De Nderlandse competitie stelt ook helemaal niets meer voor en dat kunnen we zien aan deze dramatische jaar voor het NL voetbal. Nederland wordt gewoon zwaar in gehaald door landen als Oekraïne, Rusland en Turkije.

4 december 2012 om 17:39

Zonder de ballen van Sneijder die Eto Millito voor de keeper zetten, had Inter niets eens de C.L gewonnen.

4 december 2012 om 17:42

haha tuurlijk man de nederlandse clubs nemen de europa leage niet serieus en ik benm er vrijwel zeker van dat de turkse clubs niet zoveel punten zouden hebben gepakt in de poule der kampioenen. en natuurlijk heeft snijder het niet in zijn eentje beslist maar iedereen kon zien dat hij duidelijk de belangrijste/beste man was.

4 december 2012 om 17:43

Ik bedoel ermee te zeggen dat het niet alleen maar Sneijder was die het voor Inter besliste want een Eto deed het ook veel in z´n eentje en de verdediging van Inter stond als een huis. Jullie denken meteen dat jullie spelers een keer het doen meteen de beste zijn van een ploeg wat natuurlijk helemaal niet zo is.

4 december 2012 om 17:52

Eto maak het wel goed af maar Sneijder zetten wel Milito en Eto vrij voor de goal met zijn lange pass... Hou met je haat.

4 december 2012 om 17:56

Snijder was inderdaad de spelmaker van Inter en was erg belangrijk in het jaar 2010 toen won Inter de CL, maar het was zeker niet allemaal door hem want er spelen nog 10 spelers en een paar van die spelers hebben het ook met hun individuele kwaliteiten beslist. zoals een Eto die zeer bewegelijk was voorin en kwam de ballen halen en een Cambiasso die ijzer sterk was op het middenveld en ruimte al het vuile werk van Snijder op.

4 december 2012 om 18:08

Ik ben het wel eens dat hij na 2010 minder is gaan presteren en alleen te maken had met blessures .

4 december 2012 om 19:01

Sneijder heeft echt weinig goals en assists voor de meest vooruitgeschoven middenvelder waar het hele team omheen gebouwd is. Milito, Cambiasso, Zanetti en Cesar waren minstens even belangrijk. In dat treble jaar had zelfs Maicon meer competitie doelpunten dan Sneijder.

Goede counter middenvelder, meer niet.

Jongens waarom alle maal zo negatiev. Is toch een mooie club Fenerbahçe.. zit elke wedstrijd bom vol mooie sfeer. Denkt dat het een fenomeen wordt bij Fenerbahçe.. en de wedstrijden tegen Galatasaray zijn ook niet misselijk...mooiste derby van de wereld...

Niet al te veel woorden gebruiken voor deze uitspraak, want slaat natuurlijk nergens op.
Sneijder moet gewoon naar Man United gaan als hij nog een keer iets uit z'n carriere wilt halen.

[email protected]

Je heb opzich wel een punt met Kuyt, zijn instelling is fantastisch en ligt altijd goed in de spelersgroep, maar de laatste tijd vind ik hem beetje gemaakt aan het worden en een beetje te veel slijmen.
Hij roept mooie teksten dat ie overal naar terug wilt en dat zn hart ligt bij Quik Boys, Fc Utrecht en Feyenoord. Maar kiest v oor de harde duiten. Is niks mis mee, maar wees gewoon eerlijk er roep niet van die populaire teksten. Want iedereen ziet dat Kuyt een beetje gemaakt is zo!

Dat er nog serieus mensen zijn die denken dat een Manu of Manc op een Sneijder zitten te wachten die zwaar uitvorm is. OK misschien is hij wel transfervrij maar dan nog zal echt niet zijn salaris inleveren en die clubs zullen ook niet het risico willen nemen en is hij net zo blessure gevoelig als Arjen Robben.

4 december 2012 om 18:43

Sneijder is nog steeds een fantastische speler en niemand is zo blessuregevoelig als Robben. Ik verwacht dat Sneijder nog een keer ergens gaat vlammen, bij Inter had hij het na alle successen wel gezien naar mijn gevoel.

4 december 2012 om 20:29

En ik verwacht het tegenovergestelde van wat jij erover denkt want Sneijder gaat nooit meer het niveau halen van wat hij bij Inter toen had en er zullen geen topclubs in de rij staan voor een dure blessure gevoelige speler. Ik zie hem Roony of Kagawa niet uit de basis spelen bij United en bij City is David Silva een klasse beter dan hij.

Fenerbahce is een aardig rijke club hoor. Als ze willen kunnen ze iedereen kopen, geld is er genoeg. Of spelers naar Turkije willen is een 2e maar financieel kunnen ze veel doen hoor.

Ik zie Sneijder niet naar FB gaan ik denk eerder Zenit, Ahnzi of Psg. Eigenlijk hoop ik dat hij niet niet naar PSG gaat want hij is daar niet nodig.

4 december 2012 om 17:36

Ja er spelen daar derderangs buitenlanders in Turkije, waar veel spelers daar aan het afbouwen zijn.

4 december 2012 om 18:20

Praat geen bullshit terwijl je geen ene f*ck weet.

Noem dan spelers die volgens jou binnengehaald zijn om hier hun carriere af te bouwen?

Als je het toch hebt over derderangse buitenlanders wat is Cissé, Poulsen, Hutchinson ect. dan? hahaha

Yobo de ijzersterke beer die jaren voor Everton uit kwam speelt nu bij Fenerbahçe. Hij is in mijn ogen de beste CV van Turkije. Meireles is voor 10 M van Chelsea overgekomen waar hij de CL won. Bij fenerbahçe doet die het uitstekend. Moussa Sow de topscoorder van ligue 1 doet het ook uitstekend en is maar 25 jaar oud.

Dus praat geen onzin. Turkse clubs zijn veel sterker dan de nederlandse low budget teams. Hollanders zijn tactisch beter en geven jonkies te kans. Dat doen wij niet. Dat i het enige verschil. Vandaar dat Fenerbahçe en Galatasaray Europees spelen en de nederlandse clubs niet ?

4 december 2012 om 20:31

Zal wel aan mij liggen, maar moet Ajax zo niet in de CL spelen?

4 december 2012 om 20:39

Het zal aan mij liggen, maar zijn ze niet uitgeschakeld beste vriend? ik weet ook dat Ajax in de CL zit. Maar die zijn er toch al uitgeknikkerd die hoef je niet mee te tellen.

5 december 2012 om 09:32

Het zal aan mij liggen, maar volgens mij spelen ze gewoon Europa League beste vriend? Je zegt Europees spelen, en volgens mij is Europa League toch echt Europees spelen, of spelen ze in Vietnam ofzo? En volgens mij heeft Ajax ook een veel moeilijkere poule of niet dan? Turks voetbal stelt niks voor.. Nederlands voetbal ook niet hoor, daar niet van.

Met alle respect voor Fener maar het is een afbouw-club voor een speler van het kaliber Sneijder. Ik zou het zelf dan ook nog veel te vroeg vinden voor hem om naar Fener te gaan en vooral ook zonde van zijn talent. Ik hoop in ieder geval dat waar hij ook naartoe gaat hij weer onbetwist aan het spelen komt.

Ik denk niet dat United zijn salaris wil gaan betalen en bij City zou het wel kunnen, maar daar hebben ze op dit moment Silva. Sneijder moet in ieder geval zijn salaris gaan verminderen, want hij is nu ook niet meer de beste. Hij maakt ook wel veel blessures mee en ligt er ook wel eens uit. Sneijder kan bij Fenerbahçe eventueel wel veel gaan verdienen, maar hij moet dan toch wat zijn salaris gaan verminderen. Bij Fenerbahçe zal hij in de basis staan en er zullen duizenden fanatieke supporters achter hem gaan staan. Kuyt weet hoe het is bij Fenerbahçe en Kuyt speelt zelf erg goed bij Fenerbahçe. Als Kuyt het kan in Turkije bij Fenerbahçe, dan kan Sneijder het al helemaal.

Ik hoop zelf dat Sneijder naar Fenerbahçe komt, want wij hebben iemand zoals hem nodig, omdat Alex nu weg is bij Fenerbahçe. Ik ben benieuwd wat Sneijder nu gaat doen en hoop het beste voor hem.

4 december 2012 om 20:05

Ik denk dat Sneijder niet naar Fenerbahce gaat want hij wilt graag nog mee naar het WK van 2014. Je moet dan als aanvoerder toch op het aller hoogste niveau spelen. Ik denk dat ie daarom naar PSG gaat. Is toch een betere club, competitie en speelt in de CL.

4 december 2012 om 21:44

Ja, hij heeft het ook bekend gemaakt zo te zien. Hij kan bij Fener ook zijn vorm pakken en helemaal fit worden, maar toch is dat niet het aller hoogste niveau. Kuyt speelt ook gewoon in het Nederlandse elftal en krijgt ook zijn kansen, omdat hij in vorm is. Sneijder wil nog hoog voetballen en ik hoop voor hem dat het allemaal goed gaat komen. Ik ben benieuwd voor wie hij zal gaan kiezen.

Sneijder moet naar Engeland. Arsenal, Liverpool, Man U en Tottenham kan hem wel goed gebruiken.

Sneijder gaat nooit naar Tottenham, Arsenal of Liverpool.
Sneijder kan sowieso nog 4 jaar lang op top-niveau mee, en is gewend om om de prijzen te spelen.
Ik zou teleurgetseld zijn als hij niet voor de prijzen zou kiezen. Ook voor het Nederlands elftal is dat belangrijk.
Man United zou ideaal zijn voor hem, én voor oranje.

Overigens zijn hij en Mourinho natuurlijk ook nog dikke maatjes......


De denigrerende reacties met betrekking tot Fenerbahçe kan ik niet zo goed plaatsen. Het is een ambitieuze club dat de verwachtingen nog niet waar heeft kunnen maken, maar de wil is duidelijk aanwezig. Er wordt veel geinvesteerd in de club en het lijkt een kwestie van tijd te zijn dat de club successen gaat boeken. Bovendien wacht Sneijder een fantastisch leven in Istanbul waar hij niks te kort zal komen. Natuurlijk kun je de Turkse competitie niet vergelijken met de competities van Spanje, Engeland, Duitsland of Italie, maar qua beleving en temperament is het toch minstens gelijkwaardig of zelfs beter te noemen. Indien hij zou kiezen voor een grotere competitie dan is dat niets anders dan logisch, maar Fenerbahçe is beslist geen Mickey Mouse club. Hij zal daar de kans krijgen om zich weer te bewijzen en alsnog kan hij daar een transfer naar een grotere competitie afdwingen. Maar in alle eerlijkheid zal ook Fenerbahçe zijn salaris niet kunnen betalen, tenzij hij zich voor een halve seizoen laat verhuren. Maar goed, het feit dat hij al maanden niet heeft gespeeld is ook niet bevorderlijk voor zijn salaris eisen, daar moet hij realistisch in zijn.

Sneijder wil niet naar Anzhi, dus Fenerbahce lijkt ook geen kans te maken. Daar moet je gewoon naar toe gaan als je carriere al ongeveer ten einde is, of op een doodspoor is. Sneijder kan nog makkelijk mee op een hoog niveau, hopelijk kiest hij voor Engeland.

Hij is natuurlijk vreselijk uit vorm, maar het is nog wel een zeer getalenteerde speler. Ik denk niet dat hij naar Fener zal gaan, hij kost veel te veel. Fener kan dat gewoon niet ophoesten. Al zou Sneijder de rol van Alex perfect kunnen overnemen.

Denk dat Fener jammer genoeg Sneijder niet kan betalen, een club als Fener zou goed zijn voor Sneijder. Sneijder kan helaas niet meer bij de top spelen misschien is Tottenham ook een optie.

Met alle respect naar de turkse clubs en fans.
Waarom zou iemand als Sneijder van het hoogste niveau opeens 4 klasses lager willen spelen?
Als je een reden hebt, oke. Zoals Topal.
Hij had geen basisplaats meer, is turk, en had een kindje opkomst en zou graag in turkije weer wonen.
Kuyt, oud, en is afbouwen maar waarom heft hij dan voor Fener gekozen?
Als hij nog veel centjes wou verdienen kon hij net zo goed naar de MLS of naar die arabiren gaan.
Deze Snijder is nog redelijk jong, kan nog lang mee. en heeft clubs voor het uitkiezen.
Van United tot AC milan. Sneijder is fit en vorm in mijn ogen een van de betere spelmakers.

4 december 2012 om 19:02

Waarom komt Meireles, Sow, Eboué, Muslera, Yobo, Melo ect. naar Turkije ? die konden ook makkelijk mee draaien in de premier Leauge of de Liga Bbva.

Onzin. Maar goed. Hopelijk komt hij niet naar Fenerbahçe. Te duur. Uit vorm. Blessuregevoelig. laat hem lekker in Engeland ofzo. Ik zou hem bij Arsenal willen zien.

Die idioten bestuursleden van Fener moeten eerst denken of een Jeugdspeler laten debuteren niet handiger is dan een 29 jarige Wesley die toch voor het geld komt.

Als die zou komen wordt het een Hulk geval. Die is ook niet blij met Zenit. Hij is zo slecht geworden sinds z'n komst bij Zenit pff wil je niet weten. Je moet ook gelukkig zijn bij een club wat de meeste geldwolven niet zijn waardoor ze slechter presteren en je niks meer aan ze hebt.

4 december 2012 om 20:34

Jij praat onzin man, kijk naar het niveau van Meireles, Sow, Eboue, Melo, Yobo enz dat zijn allemaal suboppers man. Wesley Sneijder verdiend het om in de echte top te spelen, wat jij noemt zijn allemaal spelers die het niet gaan redden of het niet gered hebben bij een topclub. En Turkse competitie is niet aantrekkelijk, als je in Engeland en Spanje kan spelen. Je wilt natuurlijk niet tegen een Gaziantebspor ofso spelen.

4 december 2012 om 20:42

O meneer wil jij wel tegen een Wigan spelen of een RKC , VVV Venlo, Granada moet ik nog doorgaan ? wat voor een saaie / slechte clubs zijn dat toch? Gaziantepspor is tenminste wel beter dan die clubs die ik hier zo boven noem.

En ik ga er verder niet op in, want ik zie duidelijk dat je geen verstand van voetbal hebt. Eboué, Yobo subtopper? hahaha gooi je zelf weg man.

4 december 2012 om 22:25

Ga nou niet vertellen dat de Turkse competitie qua tegenstanders aantrekkelijker is dan de Engelse. Ik ga echt stuk hier, blinde idioot die je bent

4 december 2012 om 22:40

Waar zie jij mij zeggen dat de Turkse competitie qua tegenstanders aantrekkelijker is dan de Engelse ? ik ga pas stuk hier, blinde idioot die jij bent.

kuyt zoekt zeker nog een dansmaatje om in de bus gangnam style te dansen. Kuyt denkt snijder speelt niet bij inter dus gaat hij wel naar fenerbache. Alleen de turkse competitie is nog slechter dan de nederlandse competitie. Het is misschien net iets beter dan de belgische competitie. Snijder kan nog makkelijk 3 jaar bij man united spelen of een andere topclub.

4 december 2012 om 19:41

Volgens mij is 5 december morgen, dus bewaar je grappen maar voor morgen. Ik snap niet waarom je de Nederlandse competitie nu vergelijkt met de Turkse competitie. Je geeft niet eens een argument waarom de Nederlandse competitie beter is dan de Turkse competitie. Waarom is het net iets beter dan de Belgische competitie? Je roept maar wat en geeft geen argumenten. Als je het allemaal een beetje volgt, dan weetje dat de Turkse competitie aan het groeien is.

Sneijder kan zeker nog wel bij United voetballen, maar zitten ze op Sneijder daar te wachtten dan? United heeft al spelers voor Sneijder zijn positie. Kagawa en Rooney kunnen op zijn positie spelen, maar Van Persie eventueel ook. Het blijft allemaal nog een raadsel, dus we zullen het nog wel zien.

Ik ben zelf ook een turk en we moeten realistisch zijn. Sneijder hoort niet in een turkse, russische, nederlandse competitie thuis. Hij is in mijn ogen 1 van de beste AMC (wel in form) ter wereld. Binnenkant, buitenkant, steekpass, schot, inzicht, links, rechts. Hij heeft alles.

Sneijder moet naar Psg mooi achter Zlatan spelen en dan wordt Psg weer een stukje oud Ajax
Nee denk dat er nog niet veel topteams zo'n type speler als Sneijder op dit moment nodig heeft maar Fenerbahce moet hij echt nog niet doen hij is ook pas 28.

Sneijder gaat dat niet doen verdient 12 miljoen bij inter dat gaat fener nooit naderen

Er zijn betere opties voor Sneijder, zowel sportief als financieel. Ik hoop natuurlijk dat hij naar een topcompetitie gaat.

Het wordt eens tijd dat de eufa hardere stappen gaat ondernemen wat betreft het financial fair-play verhaal, landen als Spanje, Italie en nog meer landen in de Europese Unie zijn zo goed als failliet, waarom moeten clubs zoveel miljoenen uitgeven en spelers zoveel miljoenen verdienen dat het in verhouding met prestatie helemaal niet klopt. Daarom ben ik vaak blij dat het voetbal het vaak wint van het geld, de bedragen die aan spelers betaald worden gaan gewoon nergens meer over. Eufa is ook een organisatie waar je je vraagtekens bij kan zetten kwa betrouwbaarheid maar er moet gewoon een gelijkmatig financieel stelsel komen voor alle clubs in Europa om eerlijke competitie te behouden.

Daar ben ik blij om. Ik denk dat Fener zeker een grote club is maar de Turkse competitie is ''over the whole'' niet sterk genoeg vergeleken met de grote competities ( vind zelfs de Russische competitie sterker) en het team maakt niet echt een reele kans om de komende tijd een serieuze gooi naar de CL te doen.

Sneijder wil dit dus nog wel. Ik hoop dat hij daarom bereid is wat salaris in te leveren en naar Engeland gaat. Psg.mochten ze hem willen hebben,zou ook niet direct een hele slechte keuze zijn. Maar eigenlijk zou hij voor een club moeten gaan die al verder is dan PSG in hun ontwikkeling.

Ongelofelijk hoe mensen hier Sneijder overschatten en maar blijven wijzen naar de Champions League en het WK, na die tijd heeft Sneijder helemaal niets gepresteerd, hij was constant geblesseerd of speelde gewoon matig. Dat mensen hier dan durven te zeggen dat hij ''in vorm de beste middenvelder van de wereld'' is, lijkt mij 1 grote grap. Sneijder moet lekker naar Istanbul gaan, dat is na die 2 en een half jaar slecht voetbal en blessures zijn niveau. Als hij meer geld wil blijven er maar een paar opties over: Rusland, Midden-oosten of China, maar dat zie ik hem dan weer niet doen. Fener lijkt mij dus de beste optie.

sneijder heeft natuurlijk geen zin in fenerbahce. kan toch bij veel betere clubs in veel mooiere competities spelen

Op dit moment is Turkije nog geen optie voor Sneijder denk ik. Hij kan nog wel mee bij een mooie club in een grote competitie. Bij een Bayern bijvoorbeeld, al hebben ze daar wel veel goede middenvelders. Of een Tottenham of Arsenal, om maar wat te noemen. In de Spaanse competitie zie ik hem niet zo snel gaan, Barcelona of Real heeft hem niet nodig. Een Atletico zou ook een hele mooi club zijn. In Italië zou hij naar Milan ofzo kunnen, maar die kunnen Sneijder niet betalen. Maar Sneijder is lang niet meer zo goed als vroeger, ook conditioneel een stuk slechter geworden.

Over een aantal jaar zou Fenerbahce wel een mooie stap zijn. Speel je toch nog bij een club die Europees speelt, je leeft in een mooie stad, lekker weer, krijgt een mooi salaris, en je word er denk ik ook wel vorstelijk behandeld. Dus misschien over een aantal jaar, dat hij dan nog naar Turkije gaat!

Sneijder moet als ie de kans krijgt naar mancester united gaan daar zou die t prima doen en denk dat mancester daar ook mee bezig is .

4 december 2012 om 20:55

Banken in Milaan (belastingtechnisch gunstig) of banken in Manchester (belastingtechnisch ongunstig)? Ik zou het wel weten. Man Utd heeft betere spelers op zijn positie. Sneijder moet het lager gaan zoeken.

Laat Sneijder lekker wegblijven. Hij staat al twee jaar stil. Toen Kezman kwam zorgde dat ook voor scheve gezichten bij Fenerbahce spelers en vroeg ondermeer Alex de Souza vanwege dit een hogere salaris. Ik zie veel liever een jonge gast als een Salih Ucan die positie invullen.

onzin hoor dat wij snijder niet kunnen betalen wij betalen raul meireles 5 of mil per jaar snijder is gewoon een koopje. als snijder wilt kommen is hij van harte welkom ik hoop dat hij komt omdat wij beter worden. zal wel leuk zijn dirk en snijder in een club
als hij komt word hij geel-blauwe smurf net als kuyt

Dirk Kuyt ga jij lekker in Turkije spelen! je naait jeclub feyenoord al. en nu wil je beetje sneijder zijn reputatie kapot maken om naar een middelmatige competitie te gaan.

4 december 2012 om 21:31

Wie wil nou liever voor Feyenoord spelen dan voor Fenerbahce? Geef de man eens ongelijk.

4 december 2012 om 21:36

Als jij zeg dat je terug komt, en dan voor fenerbahce gaat spelen ben je triest, en kom op man Sneijder moet toch nooit daar heen gaan, die moet lekker in engeland of spanje gaan voetballen waar hij thuis hoort! sneijder is te groot voor de turkse competitie op dit moment.

4 december 2012 om 22:27

Fener en Feyenoord zijn beide prachtige clubs. Zouden ze evenveel salaris betalen, dan zou ik nog wel eens willen zien waar spelers liever naar toe willen hoor :'

5 december 2012 om 00:58

Denk dat het land, de supporters, en het succes van de clubs ook meespelen hoor. En ik denk dat Fener momenteel toch wel op alle vlakken een voorsprong heeft op Feyenoord. Al heeft Feyenoord in het verleden wel betere resultaten geboekt (europees gezien) zie ik Fenerbahce wel een rooskleurige toekomst tegemoet gaan.

Beetje lompe actie van Dirk. Snap niet wat hij er mee probeerde te bereiken. Denk dat geld geen probleem zal zijn, maar om zoveel geld voor een Sneijder te betalen die toch wel 'al' 28 jaar is, vind ik overdreven. De man heeft bij Inter al geen toegevoegde waarde meer, dan hoeft hij wat mij betreft ook niet te komen.

Denk trouwens ook niet dat de Turkse competitie bij Sneijder zou passen. Kuyt pikt af en toe een assist en een doelpunt mee, maar over het algemeen gezien speelt hij niet al te best. Maar hij is wel een bikkel, iemand die strijd tot het einde. En hij is fysiek sterk, dus raakt niet zo snel geblesseerd. Sneijder is volgens mij toch best wel blessuregevoelig, en hanteert een hele andere speelstijl dan in Turkije zou passen. Een kleine en snelle dribbelaar is altijd wel handig tussen die grote lompe verdedigers, maar 1 duwtje en Wesley krijgt een gratis vliegcursus.

WE Kunnen Allemaal WEL Zeuren EN ETC Maar HIJ Moet Gewoon Naar Manchester United Gaan EN Alles IS Opgelost Lekker Samen MET VAN Persie Spelen Heerlijk!

Niet doen alleen als je zeker bent dat je carrière is afgelopen moet je gaan

Nee tuurlijk niet, wat had men dan verwacht ... !?
Een speler als Sneijder, met zijn kwaliteiten, die behoort in een veel grotere competitie bij wat grotere club. Die verkast echt naar Turkije...

Gelukkig is Sneijder verstandig. Die Turkse competitie is veel minder dan die andere waar hij allemaal heen kan. Sneijder is niet zo dom als Dirk Ku$yt

Het is langzaam pijnlijk duidelijk aan het worden dat niemand op Sneijder zit te wachten. Hij heeft een leuk jaar gekend, maar hij heeft daarna echt niks meer laten zien. Ik snap ook niet dat mensen nog steeds met dat Manu zitten, want die zitten echt niet te wachten op een blessuregevoelige, wisselvallige en volgevreten vedette. Hij kan zeker wel voetballen, maar hij is geen absolute top. Daarvoor is hij niet consistent genoeg.

Ik hoop dat hij naar Man United gaat, ziehem graag nog op het hoogste niveau in plaats van subtop als Fener.

Ik snap wel dat iedereen hoopt dat hij naar Man Utd gaat, maar het lijkt mij dat hij daar echt niet zal spelen hoor. Man Utd heeft absoluut geen gebrek aan middenvelders en spelers als Kagawa of Rooney is al meer dan zat. Bovendien is Sneijder al bijna 30 dus begint zijn leeftijd al aardig aan te tikken en is bovendien regelmatig geblesseerd. Als Sneijder echt elke week op het hoogste niveau wilt spelen, lijkt het mij niet verstandig om naar Utd te gaan.

Jammer dat er heel veel mensen denigrerend over Fenerbahce doen. Als je is wist wat dat club allemaal in bezit heeft. Er was zelfs door een Franse journalist nog een artikel geschreven dat als ze zoals nu blijven groeien dat ze over 4/5 jaar economisch, meer kunnen dan de grote Europese clubs die hier boven genoemd worden. Maar goed Sneijder is wel makkelijk haalbaar voor Fenerbahce zou een goede transfer zijn alleen zie ik zelf Sneijder ook wel liever in een grote Europese competitie het liefst in Spanje.

Toch grappig wat voor een beeld mensen nog steeds van Sneijder hebben. Ze denken dat hij nog steeds de held is die Inter in 2010 mee aan de triple hielp. Dezelfde Sneijder die toen onbetwist 1 van de beste, zoniet DE beste, 10 was op dat moment. Helaas is niks minder waar. Hij presteert al 2 seizoen volledig ondermaats bij Inter en ook zijn fysieke gesteldheid is niet top. Hij is echt niet meer dezelfde speler als onder Mou. Grappig dat veel mensen anders denken. Zie hem 1 wedstrijd met Oranje goed spelen, maar volgen Inter totaal niet en gaan vervolgens roepen wat voor geweldige speler hij is.

En in tegenstelling tot wat veel mensen hier denken: nee Sneijder is niet te groot voor Fenerbace of de Turkse competitie. De Eredivisie is echt geen niveau hoger, eerder enkele niveau's lager. Sneijder zou dus best naar daar kunnen gaan, in de hoop iets van zijn oude niveau te hervinden. Het blijft een risisco voor Fener (als ze al het geld bijeen kunnen rapen, maar aan de reacties hierboven te zien moet dat wel lukken) om hem te halen, aangezien hij ontzettend blessuregevoelig is en enorm duur.

Het is niet dat de komst van sneider onmogelijk is naar turkije , maar of hij dat zelf ook wil ?? Ik denk van niet , sneijder moet gewooon in engeland voetballen bij een top/subtop club waar hij nog enigzins van waarde kan zijn . Alhoewel fener een goede nummer 10 kan gebruiken sinds alex weg is , want tot nu toe is de plek van zowel alex als emre niet opgevuld . Zelfs niet met de komst van mereilles en topal !

Hij zou wel passen bij Fener ik vind het persoonlijk best wel arrogant. Misschien is hij dit niet maar straalt er elke keer weer uit. Met zijn kwaliteiten kan hij nog wel een paar jaar top spelen dus vind ik dit wel onzin om te discussiëren hij zal toch niet komen.

bambino jij hebt er geen klote verstand van dat bedrag 3half mil had hij bij madried wat denk jij nou zelf waar zij al die ruzie over hebben niet over 3half mil maar over wat meer dan dat dus ga eerst je huis werk doen voor je wat zegt en praat niet als je zelf nooit hebt gevoetbalt !!!!!!!!!!!!

Sneijder is de laatste seizoenen niet in vorm, speelt slecht, weinig minuten en heeft te maken gehad met blessures. Hij heeft ooit als aanvallende middenvelder veel betekent voor verschillende clubs. Maar gezien wij niet naar het verleden toe werken maar juist naar de toekomst , denk ik dat met aankoop van Sneijdertje Fenerbahce er niet beter op zal worden.. Hij zal goed verdienen en idd een leuke vakantiehuisje erbij krijgen. Heb ik liever een ' oude' werkpaard als Kuijt dan de verwende kleine jochie sneijdertje. En geloof me mensjes, de Turkse competitie is momenteel op een hoger niveau dan de Nederlandse. Vanavond knalt Galatasaray nog even en dan kunnen we zeggen dat er iig nog een Turkse club in de CL zit, kennen we van de Nederlandse niet zeggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fenerbahçe

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
4.Besiktas7139
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
Mauricio IslaVerdediger10
Ismail KöybasiVerdediger10
Roman NeustädterVerdediger10
Martin SkrtelVerdediger11
Aatif ChahechouheMiddenvelder10
Mathieu ValbuenaMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Fenerbahçe.

791 fans
Middenvelder, 34 jaar

In de wandelgangen

Zondag 24 juni
Door Anthony Martial in de aanbieding te betrekken, hoopt Manchester United Manchester City af te troeven in de strijd om Kylian Mbappé. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren