Update: Feyenoord gaat beveiliging bij trainingen aanscherpen

Dinsdag, 4 december 2012 om 17:20

De training van Feyenoord is dinsdag opnieuw verstoord door een verwarde man. Dat meldt FeyenoordTraining. Dezelfde man kwam vorige week tijdens een training ook al het veld bij Varkenoord opgewandeld en hij had destijds een tas bij zich met daarin een mes. Dinsdag gooide hij een golfbal voor de neus van trainer Ronald Koeman neer.

/

Dit keer had de man geen mes bij zich, maar wel een tas met daarin dvd’s en een kaart van Milaan, zo meldt het medium via Twitter. Nadat hij de golfbal voor Koeman had neergegooid kwamen de spelers direct in actie. De man schijnt nog niet opgepakt te zijn, maar de politie weet wel om wie het gaat.

Feyenoord speelt zondag tegen NAC Breda en voorafgaand aan die wedstrijd staan er nog drie trainingen op het programma. De trainingen van woensdag en vrijdag zijn toegankelijk, terwijl de training van zaterdag besloten is.

Bekijk hier een foto die FeyenoordTraining maakte.

Update 4 december 17.20 uur - Feyenoord gaat beveiliging bij trainingen aanscherpen
Feyenoord zal in de komende periode meer beveiligers op het trainingscomplex toelaten. De club gaat de beveiliging rondom trainingen aanscherpen, nadat een verwarde man dinsdag voor de tweede keer in korte tijd de training van de Rotterdammers verstoorde, zo meldt RTV Rijnmond. Feyenoord betreurt dat de beveiliging moet worden aangescherpt, maar noemt het 'voorkomen van incidenten en de veiligheid van spelers en de trainersstaf het belangrijkst'.Gerelateerd

61 reacties (laatste reactie door snapple)

Een paar jaar te laat, golf-goeroe Mario Been is al vertrokken.

Waar slaat dit op? Er zal toch zeker wel beveiliging rondlopen daar? Verban die kerel eens heel gauw voordat hij echt ietss geks doet

4 december 2012 om 20:21

het grappige is dat die man geen stadionverbod krijgt maar als je een stickertje plakt wel

Op die foto lijkt het inderdaad alsof Pelle net wilt gaan uithalen

4 december 2012 om 16:48

Haha ik wou net zeggen, maar dit moet natuurlijk niet gebeuren en goed dat de spelers voor de trainer opkomen.

4 december 2012 om 19:09

Misschien maar goed dat Jan Boskamp niet was wezen kijken.

Ik had het bericht al op een andere site gelezen. Belachelijk natuurlijk dat een voetbalclub, welke ook, niet normaal kan trainen door dit soort idioten.

Pelle stond al klaar met zijn gebalde vuist.

4 december 2012 om 17:32

Goed gezien, inderdaad zijn vuist staat helemaal strak.

4 december 2012 om 20:22

ook niet gek als die man al eerder er was maar dan met mes

Het valt me op hoe spastisch er soms gereageerd wordt als zo'n man in de buurt komt van de o zo grote profvoetballers. Net zoals toen met die man die naar Frank de Boer toekwam. 'wow, iemand komt ongevraagd in onze buurt'.
Het hoort natuurlijk niet, dat iemand je stoort tijdens je werk. Maar je kunt ook gewoon vragen wat die vent komt doen. Maar er wordt soms zo overdreven gereageerd.

Als iemand dreigt met een mes, is het een ander verhaal natuurlijk, maar dat begrijpt iedereen geloof ik wel.

4 december 2012 om 16:56

Als ik iemand neer zou gaan steken zou ik niet met getrokken mes een heel voetbalveld over gaan lopen...

4 december 2012 om 17:40

Je laatste zin zegt inderdaad genoeg. De vorige keer had deze beste man een mes bij, nu gooide hij een golfballetje. Man vertrok weer en kwam even later weer langs de kuip, toen is hij ook opgepakt.

zielig voor die man. Lekker laten opnemen en hopen dat het wat kan helpen. Gelukkig is het maar een golfballetje maar zoals eerder, had hij weer een mes bij zich kunnen hebben en er andere dingen mee kunnen doen.

naar mijn mening een slechte zaak van de beveiling op het trainingscomplex van Feyenoord, Tenminste als dit om dezelfde Support gaat.
Als je al een keer een training hebt verstoord met een mes op zak vind ik dat je gewoon niet meer op het complex en in het stadion mag komen.

off: naar wie zijn die dvd's + kaart van milaan dan bedoel?
want krijg de clue er niet van.

4 december 2012 om 17:34

Waaruit concludeer je dat dit om een supporter gaat, deze man is gewoon knettergek en heeft geen enkele connectie met Feyenoord

4 december 2012 om 17:36

Die man kwam gewoon ff kijken als scout van Ac Milaan voor Martins Indie en de Vrij, zie ook de dvd's en kaart van milaan. Feyenoord kan dat niet hebben omdat er de hele tijd jonge spelers door grote clubs worden weggehaald. Hierdoor verzinnen ze dit verhaal, een golfbal kan het nog ongeloofwaardiger, en proberen ze de spelers van Feyenoord in opstand te laten komen tegen de macht van grote clubs. Lijkt me vrij duidelijk dat dit doorgestoken kaart is.

4 december 2012 om 20:26

haha ik hoop niet dat je serieus bent

je zou toch zeggen dat er beveiligers zijn die die vent wel herkennen.
zo'n man wil waarschijnlijk een statement maken over het spel maar is alleen 2 jaar te laat
haha, niet teveel waarde aan hechten. hierdoor spelen ze echt niet slecht(of beter)

Het is vast de vader van Vilhena. Die baalt natuurlijk dat hij nu niet meer lekker kan gaan golfen in Milaan nu het contract getekend is...

Hij wou Koeman al de map geven van Milaan, als straks de trein voorbij komt.

Nee, rare situatie voor Feyenoord weer.
Maar er was niet zoveel aan de hand deze keer.

4 december 2012 om 17:26

@ peskens-PSV Dat grapje met die trein is ook wel weer leuk geweest. Het was gewoon een logische stap van Koeman. Begrijp best dat je jaloers bent op onze trainer, zeker nu advocaat allemaal rare beslissingen blijft nemen.

4 december 2012 om 17:38

Maar als je nog heel jong bent dan ken je dat grapje ook nog niet zo lang.

Koeman heeft die man ingehuurd om te kijken of de spelersgroep nog wel achter hem staat

heb uit betrouwbare bron vernomen dat deze verwarde man Leo Beenhakker is!

4 december 2012 om 17:21

Nee het is Ruben Schaken die er niets van begrijpt dat hij steeds geselecteerd word voor Oranje door die andere man die de weg volledig kwijt is.

4 december 2012 om 17:23

Daar heb je hem weer met z'n anti schaken fetisj..

Jongen heb jij een leven?

4 december 2012 om 17:35

@wim 2 En wat voor fetisj heb jij dan ?. Een Twente fetisj, een Vitesse fetisj, een PSV fetisj, een Ajax fetisj want bij alle onderwerpen van deze clubs laat je zien wat je werkelijk hebt namelijk een minderwaardigheid fetisj. Bij alle onderwerpen over deze clubs maak jij provocerende opmerkingen die vele malen verder gaan dan hetgeen vertellen waar 99,9 % van de voetbalkenners het wel over eens zijn namelijk dat Schaken niets in Oranje te zoeken heeft en de man die hem selecteert volledig is doorgeslagen. Iedereen mag door jou beledigd worden maar als en eens iets over Feyenoord word gezegd dan blijk je tenen van 50 cm lang te hebben. Je zet je club en je mede Feyenoord supporters regelmatig voor schut en dat is je ook al meerdere malen verteld door je eigen clubgenoten die zich bij tijd en wijle kapot schamen voor je reacties.

4 december 2012 om 17:40

Zoveel woorden en je zegt eigenlijk helemaal niets..

Het verschil is dat ik reageer op het onderwerp van berichten en dat jij op ieder bericht reageert dat het zo'n schande is dat Schaken eens een keertje geselecteerd is. Iedereen weet nou onder andere wel waar je het over hebt en wat je duidelijk wil maken.

PS: best zielig jezelf duimpjes omhoog geven.

4 december 2012 om 17:42

In de eerste plaats zou ik altijd proberen voor jezelf te spreken wanneer je iets beargumenteerd. Ik ben zelf niet van mening dat Van Gaal is doorgeslagen met het selecteren van Schaken. Het is inderdaad niet de beste optie, maar er waren ook niet veel opties voor handen. Ik denk ook dat je spelers moet belonen bij goed spel, zoals bij Schaken het geval was.

4 december 2012 om 17:56

@wim 2 Kijk nu staan er 2 duimpjes. Die 2e heb ik mezelf gegeven om jou aan te tonen dat er mensen het met me eens zijn. En wanneer Schaken geselecteerd op dan reageer ik daarop omdat deze man niets in Oranje te zoeken heeft. anneer jij het Messi vind en dat wilt verkondigen hier op VZ moet je dat zelf weten. Je maakt jezelf regelmatig belachelijk dus deze kan er ook nog wel bij.

4 december 2012 om 18:05

Voor iemand die zo slecht schrijft en inhoudelijk niks toevoegt vind ik het knap dat je een vol groen vakje heb. "die 2e heb ik mezelf gegeven om jou aan te tonen dat er mensen het met me eens zijn". Nogmaals gebruik je eigen perspectief niet die van anderen. Schaken is een ok voetballer, en je overdrijft hier wel heel erg.

4 december 2012 om 18:10

Het is omdat voetbal2001 het schreef. Het gaat hier niet over Schaken het gaat hier over de training die verstoord is. Daarnaast maak je een totaal misplaatste grap, los van het feit dat Schaken wel of niet geselecteerd zou zijn.

4 december 2012 om 18:19

@korenaar

Waarom haal je mijn profiel erbij wanneer het gaat over een discussie over Schaken? Zeer laag dit. Je probeert nu gewoon goedkoop te scoren.

Het punt is dat jij op iedere bericht een reacties over Schaken schrijft dan kun je wel gaan schrijven dat ik het zo slecht doe, maar heb dan tenminste nog een beetje zelfrespect en geef toe dat je te vaak over anti Schaken schrijft in ieder bericht.

4 december 2012 om 18:39

Volgens mij was het Joop Munsterman, die volledig de weg kwijt is nadat Vilhena bijtekende waardoor de kans dat ook hij naar Twente gaat nu nihil is.

4 december 2012 om 18:47

@wim2 Je bedoelt hetzelfde soort zelfrespect wat jij hebt nu je die geweldige persoonlijke boodschap op mijn profielpagina hebt gezet ?. Ik zit me nog af te vragen of ik hem hier zal plaatsen, door zal sturen aan een moderator of dat ik me niet langer verlaag tot jouw niveau. Voor diegenen die de proza van wim2 willen bewonderen zou ik zeggen kijk even in mijn avator. I rest my case.

4 december 2012 om 19:20

Weer hetzelfde gelul.

Je verliest de discussie en dan ga je maar snel andere zwart maken. Zeer zielig. Ik snap niet dat jij ooit een bewezen lid hebt kunnen worden terwijl je enkel en alleen maar onzin uitkraamt.

4 december 2012 om 19:44

@frtorres Kijk dat is nu een reactie die ik kan waarderen. Met een glimlach schrijf ik dit.

Misschien wilde hij ook een stage afdingen zoals Suk bij Ajax destijds, en dacht hij "laat ik eens wat cadeau's meenemen om meneer Koeman te paaien" Maar helaas!

Misschien moeten ze deze man maar eens naar een psycholoog brengen en eventueel opnemen in een kliniek, want als je dit soort dingen gaat doen ben je natuurlijk niet helemaal meer op de wereld.

Die kerel moet blij zijn dat Esteban niet in die selectie zit

Dwangbuis die vent, smerige aandachttrekker. vind het echt triest zulke figuren.

4 december 2012 om 17:30

Er staat vast niet voor niks verwarde man bij..

Als de beste man niet helemaal lekker in z'n bolletje is mag je best een beetje respect tonen. Niet iedereen is gezegend met een gezond lichaam en geest!

Desalniettemin zou een voetbalclub dit niet voor de 2e x moeten laten gebeuren natuurlijk!

De overige spelers moesten onze beer Bruno Martens Indi in toom houden, anders lag die man nu een ziekenwagen i.p.v. de politiewagen.

zo jammer weer he. Wordt een mooi traditie door 1 m***(sorry voor me taalgebruik ben boos) weer verpest. Moeten we dalijk legitimeren en alle tassen na kijken of er nisk gebeurt echt heel jammer

Beveiligers, alsof dat werkt. Heb gister toevallig pownews zitten kijken en dat ging over stadionverboden. Die had een stadionverbod omdat hij zonder kleden/ slechts een kerstmuts over het veld had gerend. Hij ging op 1 dag naar de wedstrijd van Ajax en van Feyenoord... Die dag erna ging hij naar Sparta ( de club waar hij over het veld had gerend). Hij kwam overal binnen en werd zelfs 1x gecontroleerd door de politie en die wisten zelfs niet dat hij een verbod had daar. Het is allemaal 1 wassen neus met die beveiligers en stewards. Dit gaat niet werken!

4 december 2012 om 17:43

Ja dat vond ik ook heel apart (vraag me af hoe hij aan kaartjes kwam maar dat ter zijde) ze moeten gewoon net als de Engelse doen melden bij de politie of (ja dat kost geld) gezichtherkening dat er gelijk een lampje gaat branden maar ja

4 december 2012 om 18:16

Vond het inderdaad jammer dat hier geen topic over gemaakt is, nu toch een kleine aanleiding. Op de eerste plaats is Pownews niks meer dan sensatiemedia en er zit dus ook ongetwijfeld een staartje aan dit verhaal.
Ten eerste vertelde deze DJ doodleuk dat zijn SV van 5 jaar verlengd is naar 10 jaar. Dit gebeurd niet zomaar. Dit gebeurt alleen als je het verbod overtreed.
Ten tweede was deze man onherkenbaar in beeld. Naar mijn mening oerdom, dit maakt het nog makkelijker om aan te tonen dat hij zijn verbod heeft overtreden. Met een boete en een verlengen van zijn SV tot gevolg.
Op de derde plaatst stelt hij: "dit soort zaken zijn alleen op te lossen door een meldingsplicht." Iemand met een SV die dus voor zichzelf om een meldingsplicht vraagt. Ik persoonlijk vind dat lomp.

5 december 2012 om 09:26

Iedereen wist toch al dat het niet werkte? Pownews legt hier nu een vergrootglas op en dat pakt alleen maar negatief uit voor de supporters als jij en ik. Want dit gaat dadelijk resulteren in het feit dat ik vier uur in de rij kan gaan staan omdat er een verplichte Id-controle uitgevoerd moet worden. Of irisscan, vingerafdrukken en weet ik het wat er allemaal bij komt kijken. Dat zo'n kneus van Feyenoord er nog aan meewerkt ging mijn pet helemaal te boven. Die zwakzinnige van Pownews daarentegen mag van mij gerust elke wedstrijd langskomen.

Stemmingmakerij. Weet je waar je tegenwoordig allemaal een stadionverbod voor krijgt? De meest lullige dingen kan ik je verklappen. Even je blaas legen om de hoek? Helaas vriend, ga jij je maar op zondag melden bij het politiebureau in de buurt. Dat die Barend het vervolgens heeft over "kampen op de hei" vond ik al helemaal schandalig. Misschien moeten we Westerbork weer heropenen.

5 december 2012 om 10:58

Niks aan toe te voegen. Daarnaast zou de prioriteit wel eens mogen verschuiven van het betaald voetbal naar het amateurvoetbal. Want dat blijkt nu, is een veel grotere beerput.

Goh die man heeft mazzel das Jan Boskamp geen trainer van Feyenoord is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

326 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2011- Feyenoord
2009-2009 AZ
2007-2008 Valencia
2006-2007 PSV
2005-2006 Benfica

In de wandelgangen

Zondag 27 mei
Lionel Messi heeft Barcelona geadviseerd om Marcos Alonso vast te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren