Update: Overbodige PSV'er laat goede indruk achter bij Duitse laagvlieger

Donderdag, 6 december 2012 om 21:25

De bij PSV overbodige Stef Nijland is op proef bij 1. FC Union Berlin, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De aanvaller valt op dit moment buiten het eerste elftal van Dick Advocaat en speelde maandagavond niet mee bij Jong PSV. FC Union Berlin staat momenteel zevende in de 2. Bundesliga.

/

Nijland kwam in de zomer van 2008 voor naar verluidt vier miljoen euro over van FC Groningen, maar slaagde er nooit in langdurig een basisplaats af te dwingen. De 24-jarige aanvaller speelde in totaal maar achttien competitieduels in de hoofdmacht en scoorde slechts één keer.

Nijland, de zoon van Groningen-directeur Hans Nijland, werd tweemaal verhuurd; aan Willem II en NEC. Hij maakte de afgelopen weken zijn rentree na lang blessureleed en speelde een goede wedstrijd tegen Jong Feyenoord (4-5 winst).

Update 6 december 21.25 uur - Overbodige PSV'er laat goede indruk achter bij Duitse laagvlieger
Stef Nijland heeft een goede indruk achtergelaten tijdens zijn proefperiode bij FC Union Berlin, zo meldt Voetbal International. De club en speler zien een samenwerking wel zitten en na het weekend zal er met PSV gesproken worden. De verwachting is dat PSV geen transfersom zal vragen, maar genoegen zal nemen met een doorverkooppercentage. In de zomer van 2008 betaalde PSV naar verluidt vier miljoen euro voor Nijland, die werd overgenomen van FC Groningen.Gerelateerd

96 reacties (laatste reactie door valek)

Owja die hadden we ook nog , snel weg ermee tijd voor de opruiming .
En nieuwe spelers aantrekken heb net gehoord dat we de meest winstgevende club zij in NL ,mooi nieuws !!

3 december 2012 om 22:08

:' je snapt er niet veel van of wel? Of wil je het grond onder het stadion nog een paar keer verkopen?

3 december 2012 om 22:13

Hij is aan het trollen. Hij roept dat winstgevende zooi in elk topic dat ook maar een beetje met PSV te maken heeft in de hoop dat mensen er op reageren.

3 december 2012 om 22:34

Zijn feiten loop niet te trollen.

3 december 2012 om 22:41

De grondverkoop word onder de winst gerekend. Als dit niet opgenomen wad in de cijfers dan had Psv 7 miljoen verlies gedraaid. Dus wees maar niet zo blij of denk je dat de gemeente de lucht en de wolken boven het stadion ook kan verkopen?

3 december 2012 om 22:44

Zou mooi zijn als ze dat konden doen

3 december 2012 om 22:56

Hahahaha.... inderdaad @tiptaptop.... maar laten we niet te hard lachen.
Want met zo'n trouwe gemeente als supporter weet je het maar nooit.
Waar een wil is ... is er nou 1 maal een weg.... !

3 december 2012 om 22:59

Ah ik kan me heugen dat ajax ooit ook geld van de gemeente kreeg. Feyenoord ook, en Vitesse ook. Maar omdat het bij psv gebeurt wordt er nog jarenlang voer gezeurd. Houd toch eens op man!

3 december 2012 om 23:12

Verklaar je nader en kom met feiten... On: Was en blijft een zinloze aankoop. Had de nieuwe Robben moeten worden maar dat is hij bij lange na niet.

3 december 2012 om 23:15

@jppeflrp...

Niet zo serieus nemen joh...jullie hebben gewoon een hele legitieme deal gesloten met de gemeente... een uiterst voordelige deal... waar er gewoon veelsteveel voor betaald is.
Maar wel legitiem.
we reageren alleen omdat het gewoon nu actueel is.... speelde het bij een andere club hadden we ook staan trollen!.
maar je niet druk man.

3 december 2012 om 23:38

Feit is dat PSV de meest winstgevende voetbalvereniging in 2012 is. Echter feit is ook dat de gemeente Eindhoven de meest gulle gemeente van Nederland is.
Hoop dat je je uitspraken ook kunt verantwoorden aan de burgers van Eindhoven welke getroffen worden door de bezuinigingen van diezelfde gemeente. (bijstandsmoeders, ouderen , gehandicapten, schoolkinderen etc)

Wees maar trots op je clubje , inderdaad Mooi nieuws...........

4 december 2012 om 03:29

Vertel eens wanneer Ajax geld van de gemeente heeft "gehad" dan??
Je praat gewoon onzin, is nooit gebeurt..

4 december 2012 om 14:51

Tis een lening domme l.. PSV betaald terug meer dan er is geleend dus de burgers van eindhoven merken niks van

6 december 2012 om 22:35

50 miljoen is nu uitgeleent. Precies in de crisis kan die 50 miljoen dus niet naar de bevolking gaan. Alleenstaande moeder met 3 kinderen die dag in dag uit naar de voetselbank moet heeft niks aan de winst van de gemeente over een 20 jaar... But be proud!

6 december 2012 om 22:48

Een lening?? Dat was het toch juist niet? De gemeente heeft de grond gekocht dus de gemeente draagt het risico van waardeverlies.

6 december 2012 om 23:15

Wat verkopen ze bij de voetselbank dan? Nieuwe voetzolen?

ON: Ach PSV had géén andere keus. Zij moeten de CL halen dit seizoen anders zie ik het vrij somber in voor Psv. Wellicht met de verkoop van Matavz in de winter dat er nog wat ruimte/speling is in het budget.
Voor nu is het een legitieme deal geweest die" noodzakelijk" was.

6 december 2012 om 23:27

Ojaaaa Ajax heeft de Arena zeker wel zelf betaald???? Waar ze nu wel extra inkomsten uithalen door 30000 meer plaatsen...denk ff na man! PSV is enige die eigen stadion had

7 december 2012 om 00:11

Willem, wij betalen gewoon netjes huur voor de Arena dus dat is geen reden. PSV doet nu precies hetzelfde alleen het erge is dat Psv'ers er al te trots op zijn dat ze nu hebben kunnen investeren en het anders niet had gekunt. Als psv dit jaar weer geen CL speelt hebben ze een steeds groter wordend probleem.

7 december 2012 om 01:47

@nlstras2
wees jij dan ook maar trots op jou clubje met een sponsor(aegon) die honderduizenden mensen in de armoede heeft gestoken met de verkoop van woekerpolissen.die mensen kloppen mamelijk bij jou gemeente aan voor schuldsanering en uitkeringen. Eens kijken of jij dat kunt verantwoorden .En wat dacht je van de carriere van een jeugdspeler verpesten door hem een zak met geld voor te houden en niet na te hebben gedacht over het feit dat hij 1 jaar stilstaat in zijn ontwikkeling omdat hij niet mag spelen. Zegt de naam Bazoer je iets De gemeente Eindhoven krijgt haar lening terugbetaald maar die woekerpolis gedupeerden krijgen niets meer.

7 december 2012 om 09:10

Om deze reactie moet ik toch wel glimlachen.. Wat je zegt over die woekerpolissen en de daaruit blijkbaar voortvloeiende "extreme armoede" en daardoor verhoging van subsidieaanvragen trek ik al in twijfel, maar om Ajax daar nog eens de schuld van te geven slaat natuurlijk al helemaal nergens op.
Vervolgens kom je aanzetten met een betoog waarom Ajax de carriere van Bazoer kapot zou maken. Echter die jongen kiest helemaal niet voor het geld maar juist voor zijn eigen ontwikkeling. Het is namelijk zo dat je bij Ajax meer kans hebt om in het eerste elftal te komen dan bij Psv, zo is gebleken. Die jongen mag, als hij echt zo goed is, over 2 jaar al aan het eerste ruiken. Daarmee bevorder je juist zijn carriere.

3 december 2012 om 22:09

Ik hoop dat je opmerking over meest winstgevende club niet serieus is? Winst werd alleen geboekt door geld van de gemeente, anders verlies.

3 december 2012 om 22:16

Winst = Winst.
En de gemeente heeft geen geld gegeven.
De gemeente heeft PSV grond gekocht.

Veel Nederlandse club zijn niet eens stadioneigenaar of geen eigenaar van de grond en die huren dat ook van de gemeente.
Dus bij PSV kon dit gewoon.

Maar je moet ook niet veel aandacht geven aan die persoon van de 1e post.

3 december 2012 om 22:30

PSV heeft hen grond niet verkocht maar als onderpand gestald tegen lening.
Gemeente Eindhoven leent als kredietwaardige instantie geld bij een duitse bank.
Leent dit meteen door tegen iets ongunstigere rente (daarom 3 ton) en krijgt een paar velden als onderpand waarneer PSV in gebreke blijft.

Overigens is Ajax een groot aandeelhouder van hen stadion net als de gemeente en is de Arena een eigen bv met meerdere aandeelhouders.

3 december 2012 om 23:41

Winst is Winst? Vind je het echt te verantwoorden dat de gemeente een voetbalclub met miljoenen steunt in een tijd dat een ieder de broekriem moet aanhalen?

Ik zou me kapotschamen en een voorbeeld nemen aan clubs die niet ten koste van de maatschappij doen (feyenoord bijv)

4 december 2012 om 06:22

@ouwe Dibbes. PSV heeft wel degelijk de grond verkocht. Ze huren het terug van de gemeente via een erfpacht constructie

4 december 2012 om 14:55

Ze willen allemaal mee praten, maar ze weten niet wat de inhouddelijkheden van deze deal zijn.

En dan ook nog een oordeel geven, eerst je erin verdiepen en dan oordelen.

maar ja bij ajax supporters is het zo.... het is niet door ajax bedacht dus het slecht domme figuren zeg

7 december 2012 om 00:14

Dit is onzin, het was een bezit van PSV en het is hun goed recht dat ze de grond verkopen en daar vervolgens erfpacht over betalen. Weliswaar is de gemeente zo gek geweest om een zeer zeer gunstige deal voor psv te maken echter kan dit ook de valkuil worden voor psv als ze niet gaan presteren en wederom geen CL halen. Ik vind het als Ajacied echt niet erg en psv moet doen wat ze niet laten kunnen.

3 december 2012 om 22:15

De manier hoe de winst is gemaakt ben je zeker ook trots op?

3 december 2012 om 22:27

De Euroborg is zeker ook helemaal van fc Groningen zeker

3 december 2012 om 22:27

Ja ,waarom nie?

3 december 2012 om 22:32

Nee niet, aangezien de Euroborg meer dan een stadion alleen is, je hoort me het trouwen ook nergens zeggen. En je hoort mij trouwens nergens pronken over winst hoor.

7 december 2012 om 00:17

@psvthebest, omdat je een plaat voor je kop hebt, ohwnee het is geen plaar het is een enorme plaat waardoor je niet eens meer dan zon kan zien zo groot is ie. psv zou exclusief de verkochte grond 7 miljoen euro verlies hebben. Kortom dit jaar kan er geen grond verkocht worden en zijn er geen extra inkomsten geweest. Wel zijn er flinke investeringen geweest waardoor het boekjaar 2012-2013 een verlies zal opleveren van weer richting de 7 miljoen tenzij er nu spelers voor aardig geld verkocht kunnen worden. Snap je nu waarom je niet trotst op deze cijfers moet zijn??

3 december 2012 om 22:49

Geniet er maar van dat jullie wnst hebben gemaakt. Ben bang voor je dat dat nie lang meer gaat duren als je kijkt naar hoeveel rotzooi er bij PSV rondloopt...
Nijland, Vukovic, Engelaar, Manolev, Bouma, Marcelo, Hutchinson, Zwinkels. Tel daarbij op dat ook Wijnaldum, Matavz, Bentacourt, Dereijk en Zanka niet erg succesvol zijn tot nu toe en je kan zeggen dat PSV weinig goede spelers overhoudt.
Hoe gaan ze zit oplossen? Nog meer spelers kopen? Nee, ik zie de toekomst voor PSV niet zo rooskleurig in.

''de nieuwe Arjen Robben'', zoiets was het commentaar nadat hij debuteerde bij Groningen. Lijkt wel een gevalletje Rigters te worden.

3 december 2012 om 22:17

Ik dacht eerder aan Jordy Hoogstraate,...... Maar financieel zal deze jongen zeker geen spijt hebben van zijn overstap toendertijd van Groningen naar Psv. potjes op 1 hand te tellen, en zaakwaarnemer zit zijn geld te tellen,............ weer een succes verhaal van te vroeg vertrokken spelers. Laat iedere jonge speler in de eredivisie goed kijken naar dit soort knuppels,....... gaat het misschien ooit nog goed komen

3 december 2012 om 22:18

Jordy Hoogstraate is al lang gestopt, ik meen door een blessure of was het mentaal?

3 december 2012 om 22:25

Psychosomatische en veel blessureleed

3 december 2012 om 23:20

Jordy Hoogstraate ging dezelfde weg, va Groningen naar Psv, te snel, te vroeg, maar financieel zal ook Jordy er geen spijt van hebben gehad. Nog minder in het eerste van PSV gespeeld dan Nijland.

4 december 2012 om 02:26

Het verhaal van Hoogstrate ligt wel wat complexer. Jordi Hoogstrate was een groot talent(misschien wel groter dan Robben). Maar bij PSV kreeg hij last van een identiteitscrisis waardoor zijn hij stil kwam te staan in zijn ontwikkeling. Hij werd verhuurd aan FC Emmen en heeft 4x(!) zijn kruisband gescheurd. 2x zijn linker en 2x zijn rechter. Die jongen heeft ontzettend veel pech gehad.

Nijland heeft zich gewoon slecht ontwikkeld in de afgelopen jaren en is verhuurd geweest aan Willem II en NEC waarbij hij in het begin veel speeltijd kreeg maar uiteindelijk op de bank belande. Wat ik weet van de tijd bij NEC is dat er veel geklaag in de rondte ging over zijn matige inzet op de trainingen.

4 december 2012 om 07:31

Dus vraag ik mij af,
Zijn dit soort jongens te snel weggehaald? (blessures staan hier natuurlijk los van)

Kan PSV (jeugd) spelers de laatste stap laten maken??

Vooropgesteld, ik wil hier geen eindeloze discussie van maken, maar dit zijn dingen die ik mij wel afvraag, als ik zie wat er bij AZ, Feyenoord, Ajax en zelfs incidenteel bij Vitesse doorkomt. Bij PSV ben ik bang dat spelers als Depay (die ik zelf erg goed vindt), van Ooien, en Locadia te weinig spelen om echt door te breken.

5 december 2012 om 00:50

Beetje een late reactie maar ik hoop dat je hem alsnog leest.
Wat ik weet en vind van de jeugd van PSV is dat Depay en Locadia behoorlijk wat speeltijd krjgen maar voor een basisplaats nog te kort komen tegenover spelers aals Lens, Matavz en Mertens. Depay komt wel steeds dichter in de buurt van Mertens want die is uit vorm. Van Ooijen vind ik persoonlijk te kort komen voor PSV maar het is afwachten hoe die jongen zich ontwikkeld.

PSV heeft niet de mogelijkheid om jeugdspelers te testen in de basisopstelling zoals dat bij bijv. Ajax af en toe wordt gedaan. PSV moet dit jaar kampioen worden en daar zijn zulke testjes, te risicovol voor.

5 december 2012 om 22:19

@psv024,

Prachtig hoor, het kampioen moeten worden. Maar als je bij ADO met 0-3 voor staat, kan je zulke spelers uitstekend laten spelen In Jong PSV gaat die ontwikkeling niet (zo snel). En wat als PSV geen kampioen wordt? Dan hebben ze én een jaar stil gestaan in de ontwikkeling, want dan moeten ze het seizoen 2013 2014 nóg meer kampioen worden, en zullen zulke spelers helemaal niet meer in beeld komen. Financieel is het dan ook moeilijk, want verkoop je de ervaren spelers, moet er wat voor terug komen, want de jeugd kan niet (lezen we net). Afgelopen 2 seizoenen is Ajax kampioen geworden, hebben veel nieuwe spelers ingepast, waaronder ook jeugd. Feyenoord werd afgelopen seizoen tweede, met een jong elftal met vooral spelers uit eigen jeugd. Je gaat mij niet vertellen dat de jeugd van PSV dit niveau niet aan kan.

Maar goed, hier raken we in 100 jaar nog niet over uit gesproken

6 december 2012 om 22:57

Jordy Hoogstrate werd psychotisch, moeilijke vergelijking.

7 december 2012 om 00:22

@JC compleet met je eens, psv moet ballen tonen en de jeugd een kans geven en vooral in de verdediging want slechter kan gewoon echt niet. PSV heeft genoeg ervaren spelers welke de jonkies moeten kunnen leiden.

Veel te vroeg weggegaan en een miskoop 1e klasse.
Hopelijk komt hij nog eens goed terecht maar 2e competitie van Duitsland is nu ook niet iets waar je vrolijk van wordt.

3 december 2012 om 22:12

Valt dan nog wel te zeggen dat het beter is dan de Jupiler league bij ons. Grotere stadions,geen idee of ze vol zitten maar kan niet veel dramatischer zijn dan in NL 2de competitie, hoger niveau.

3 december 2012 om 22:27

Tuurlijk is het hoger niveau dan de Jupiler League.
Maar deze jongen zou toch nog meekunnen met Eredivisieclub.
Zoals Pec, VVV of Nac.

4 december 2012 om 00:15

Nijland is verhuurd aan Willem II een aantal jaren geleden. Toen speelde hij niet eens regelmatig. Aangezien hij nog steeds nergens speelt zal hij geen stappen hebben gemaakt in zijn ontwikkeling. Ik denk daarom dat hij niet mee zou kunnen met een Eredivisieclub.

In Fifa is hij na 3 seizoenen topscoorder van de competitie, omdat hij vreemd genoeg steeds in de basis mag beginnen bij PSV :D

2.bundesliga lijkt me nog een iets te hoog niveau voor Nijland, dat is beter dan de onderste helft van de Eredivisie.

Ik heb het nooit erg gevonden dat PSV deze speler zo graag voor een paar miljoen heeft overgekocht van FC Groningen. Hij is inmiddels ook alweer 24 dus een 'talent' is het al niet meer.

Trouwens, als je de titel leest zou je bij wijze van ook aan Wijnaldum kunnen denken

3 december 2012 om 22:16

of Narsingh

3 december 2012 om 22:23

Narsingh was toch de man van de wedstrijd tegen Ajax?

3 december 2012 om 22:29

Nedrig heeft niet door dat vooral Ajacieden op hem hebben gestemd als pesterijtje.

3 december 2012 om 22:33

Nou ja mensen hebben serieus gestemd, dus kan je aannemen dat dit serieus is.

3 december 2012 om 22:43

of engelaar...

3 december 2012 om 22:57

Nou ja, ik neem aan de mensen gaan stemmen met een gezonde verstand.

3 december 2012 om 23:25

Zorg dan maar voor een nieuwe aanname. Welkom op Voetbalzone, waar weinigen inhoudelijk en met gezond verstand kunnen reageren. Wordt er wel eens serieus gereageerd, durven mensen meestal de discussie niet aan omdat het ze aan kennis ontbeert.

7 december 2012 om 00:26

@nedrig, dit was een afspraak onder ajacieden onderling om hem de fles te geven puur uit pesterij. We vonden het geweldig dat hij na een verliespartij een fles champagne kreeg omdat hij zo goed voor Ajax speelde en geen kansen creerde voor Psv!

3 december 2012 om 22:29

Bij Wijnaldum was een titel als: grootste drama van PSV op proef bij FC Union Berlin toepasselijker geweest.

Strik eromheen en tot ziens!

Manolev, Engelaar, Vukovic, Nijland, allemaal weg ermee en ruimte maken op de loonlijst. Zeker met Engelaar komt er dan veel ruimte vrij waardoor we die Zweed wel kunnen halen en hopelijk nog een goede verdediger en anders gewoon Koch erin zetten. Liever zie ik hem een keer falen dan Marcelo en Derijck die het al jarenlang doen.

3 december 2012 om 22:26

Wijnaldum, Mertens, zou ook ideaal kunnen zijn.

6 december 2012 om 21:46

Mertens, serieus???????

7 december 2012 om 00:30

Ja serieus, die tuinkabouter lijkt net op een biertje la houffe, een kleine tuinkabouter die aan snuiven is over het gras (steeds vallen).

Dat was onze visie van Reker , man o man wat hebben die Reker en Rutten toch scheit spelers aangetrokken niet te filmen

De gehele verdediging van jong PSV was bedoeld voor de basis

Manolev Vukovic Zanka dan lopen er nog Nijland en het zogehete top talent Bentancourt

3 december 2012 om 22:31

Het is enige positieve aan het Rutten tijdperk is dat hij heeft gezorgd dat Locadia naar PSV kwam.

3 december 2012 om 22:59

Lekker jo alles op Rutten afleggen jullie hadden toen ook gewoon meer amateur voetballers dan stervoetballers. Je bent zo sterk als je zwakste schakel en bij psv had en heb je gewoon ontzettend veel zwakke schakels. Rutten doet het nu fantastisch en nu blijkt dat het ook nooit gelegen heeft aan Rutten. Al zet je Mourinho voor de ploeg een Derijck , Marcelo , Bouma, Hutchinson worden echt niet beter.

3 december 2012 om 23:06

Rutten stond vorig jaar bij PSV rond deze tijd een stuk beter ervoor dan Vitesse nu.
Als we alle 3 de seizoenen van Rutten, na 15 speelronden de balans moesten opmaken, dan zat hij nu waarschijnlijk bij een europese topclub.

3 december 2012 om 23:05

Manolev speelt (haast) nooit bij Jong PSV en Zanka stond er vandaag niet in. Sowieso was Zanka bedoeld voor de toekomst, net als Vukovic toen hij werd gehaald.
Zanka heb ik nog wel vertrouwen in voor komend seizoen, Vukovic wordt hem niet meer.

Betancourt doet het verder gewoon goed, hij is geen echte afmaker maar kan erg goed meevoetballen. Vorig jaar moest hij nog wennen(vanuit zuid amerika naar NL komen op die leeftijd is niet makkelijk) en had hij Locadia voor zich.

4 december 2012 om 18:28

Manolev speelde wekelijks tot zijn 5 wedstrijden schorsing

Nijland was wel een typische Ajax speler. Technisch en kan met de rug naar de goal spelen. Schijnt een hekel aan Ajax te hebben en koos PSV daarom boven Ajax.

Domme keuze, had nu ergens in het buitenland gespeeld. Nu gaat zijn carriere uit als een nachtkaars.
Misschien is Heereveen wat? Kunnen wel wat vers bloed gebruiken en Nijland kan zijn carriere weer een nieuw leven in blazen.

3 december 2012 om 23:01

Ja hoor een Typische Ajax speler zijn Sneijder , Ibrahimovic , V.D Vaart , Maxwell , Nigel De Jong maar kom nou niet aanzetten met Nijland is meer een Psv speler Ajax heeft nooit om hem gevraagd.

3 december 2012 om 23:25

Nee Maxwell en de Jong zijn zeker Ajax spelers.. Beide hebben niet eens het fatsoen om Ajax een gedegen transfersom te gunnen en Utrechtenaer Sneijder loopt zelfs tegen Ajax te juichen Ouwe..

Goede zaak dat dit soort spelers weg gaan bij Psv. Voegen niks toe aan Psv.

Er zijn nog veel spelers bij PSV die wel (goed) kunnen voetballen maar waarbij de mentaliteit ontbreekt of die gewoon op hun laatste benen lopen:
Wilfred Bouma (te oud) , Marcelo (niet goed genoeg) , Matavz (slechte mentaliteit), Hutchinson (wilt weg) , Mertens (is alleen goed tegen mindere tegenstanders) , Engelaar (te oud) , Derijck (niet goed genoeg), Manolev (bekende verhaal)
Dit zijn 8 van de 18 volwaardige spelers in de selectie. Dit zijn gewoon teveel net niet spelers. Hiermee kun je geen kampioen worden.

Brands : Verkoop die hele zooi en haal spelers met de juiste mentaliteit. Haal spelers die het gras eruit willen lopen. Probeer een team á la Heracles te vormen waarin niet de beste voetballers hoeven te zitten maar waarin wel spelers zitten die graag willen.

Of probeer het gewoon eens met eigen jeugd. Depay is een geweldig talent en locadia is een goeie spits. Brenet is een goeie rechtsback en Ritzmaier heeft zijn minuten nodig.

Edit : Stuk vergeten

3 december 2012 om 22:59

Beetje overdreven niet? Derijck is zeker goed genoeg, maar kan het niet aan in zn eentje (tegen ajax maakte hij fouten, maar ook alleen maar omdat Marcelo lucht aan het dekken was).

Matavz heeft geen slechte mentaliteit, als hij speelminuten krijgt oogt hij erg gretig. En rent vaak naar de keeper om druk te zetten

Hutchinson is niks mis mee, hij wil alleen nog een keer op avontuur (maximale uit je carriere halen)

je had beter Wijnaldum in je rijtje toe kunnen voegen. Die kerel gaat geen duels aan. Is niet gretig (rent niet achter de bal aan als hij denk dat hij er niet meer bij kan). Mist grote/veel kansen. (misschien meer een CM want hij kan wel goed dribbelen en de bal naar de 16 brengen. Maar een CAM ("10" is het echt niet.

3 december 2012 om 23:22

Ik snap dat het een beetje overdreven is om 8 spelers op te noemen maar ik wil hier alleen een statement maken. Het aankoopbeleid van PSV is niet goed.

Als Matavz invalt is hij goed maar wanneer hij in de basis start oogt hij erg lui en lijkt het wel of hij met zijn hoofd ergens anders is.

Derijck doet het de laatste tijd goed maar is toch niet het niveau wat PSV na hoort te streven

Hutchinson wilt weg ( had ik erbij staan?)

En Wijnaldum verdient in mijn ogen gewoon nog een kans. Die jongen zit in een dip maar is echt een goeie voetballer.

Nijland? Jeetje, dat is lang geleden dat ik zijn naam heb gehoord. Toen ik de kop las dacht ik nooit aan Nijland. Ik begon zelfs al aan Wijnaldum of Matavz te denken, maar niet aan Nijland.

3 december 2012 om 23:07

Haha hier precies hetzelfde. Maar om een van die twee uit te lenen was weer te zonde geweest. Nijland was ik inderdaad ook helemaal vergeten.

Ach ja elke club heeft wel eens een miskoop. Alleen bij PSV lopen er op dit moment wel een aantal rond die ondermaats presteren zoals bijvoorbeeld ook Matavs en Wijnaldum.

7 december 2012 om 03:16

Persoonlijk vind ik als we over miskopen praten bij PSV de verdedigers meer een wanprestatie. De nieuwe gehaalde verdedigers bleken soms amper een verbetering te zijn op de huidige.

Matavz is een goede spits maar die moet wel in een systeem spelen waarin hij goed bediend wordt (en dat zeg ik niet omdat hij vanavond gescoord heeft). Bij FC Groningen was praktisch de gehele voorhoede op hem afgesteld, hij was het eindstation. Bij PSV heb je heel veel individualisten zoals Mertens en Toivonen, die gaan eerder voor eigen succes.

Wijnaldum, mag je inderdaad wel als miskoop beschouwen. Hoewel ik denk dat de verwachtingen ook onrealistisch waren. Bij Feyenoord kon hij amper een goede reeks neerzetten waarom zou dat bij PSV plotseling wel lukken?

PSV kent momenteel groot wanbeleid en ik ben benieuwd waar dat in resulteert. Want met Feyenoord heeft zo'n grap dikke shit opgeleverd. Feyenoord heeft dat overleeft dankzij de achterban ik zie PSV dat niet zo snel doen...

Zal eens bij Santi Kolk langsmoeten voor informatie over Union Berlin , had daar een mooie tijd maar sportief trok het op niets en met salarissen waren ze ook niet al te netjes had ik begrepen.

Die jongen had nooit zo snel bij Groningen weggemoeten , iedereen wist dat hij bij PSV was gehaald voor de toekomst en voor hem was het veel beter geweest als hij nog een paar jaar had gespeeld bij Groningen.
Men kon in Groningen een goeie klapper met hem maken maar vooral Hans Nijland kan je wat verwijten want die had zijn zoon moeten adviseren dit niet te doen ondanks het lucreative aanbod voor de club Groningen.

Het geld was niet broodnodig want ze zaten door goeie verkopen financieel goed , zal eigenlijk gewoon naar Groningen moeten terugkeren en dan een koppel laten vormen met de Leeuw , zal beter zijn dan Texeira of Zeefuik.

Stef Nijland is helaas geflopt bij Psv. Heb hem nog een paar goede wedstrijden bij jong PSV zien spelen, maar het niveau daar is ook wel verschillend. Slecht ingekocht helaas en hopen dat hij bij een andere club wel een goed niveau haalt en psv een leuk doorverkooppercentage kan opstrijken.

Is er nu gewoon ploeg in Nederland die Nijland wil?
Die jongen kan echt wel voetballen, maar dan moet hij de kans ook krijgen...

Nijland, Vukovic, Engelaar.. Bijzonder dat PSV zulke zwakke spelers zolang bij de selectie houd.

6 december 2012 om 22:53

Niemand wilt ze hebben, je kunt ze moeilijk dan verkopen of verhuren. Bovendien verdienen ze zeer goed. Geen enkele club gaat dat salaris nu betalen en om als PSV zijnde spelers de contracten op te kopen is boekhoud technisch gezien niet wenselijk dan worden het namelijk afschrijven van enkele miljoenen. Als jij dan net 40M van de gemeente heb geleend/ gekregen is dat niet erg slim.

Ik kan maar 1 ding zeggen en dat vind ik zelf al vele malen beter dan die idiote reacties hierboven : goed voor het ventje ,hopenlijk grijpt hij daar zijn kans op eerherstel.

Misschien moeten ze hem eens een eerlijke kans geven in het 1e.
Laat hem eens een paar wedstrijden staan, hij kan het nooit slechter doen als wat ze nu opstellen elke week.

7 december 2012 om 09:55

Je hebt het over Ajax?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

3 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
Chelsea heeft Robert Lewandowski gebombardeerd als het belangrijkste transferdoelwit deze zomer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren