wk2018

Update: Beroepscommissie kort schorsing van ADO'er Chery in

Dinsdag, 18 december 2012 om 10:56
/

Tjaronn Chery trok na afloop van het duel tussen FC Twente en ADO Den Haag het boetekleed aan. De aanvaller van ADO had een rode kaart gekregen na een grove charge op Robbert Schilder. “Ik was iets te laat en ik raakte zijn enkel. Ik denk een terechte rode kaart”, zo zei Chery even na de wedstrijd. Hij koopt niets voor zijn eerlijkheid, want de tuchtcommissie van de KNVB wil hem vier wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) aan de kant houden.

Dat meldt persbureau ANP. SC Heerenveen-verdediger Jeffrey Gouweleeuw kreeg een schikkingsvoorstel van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. De mandekker uitte in het duel met Willem II zijn frustratie door Genaro Snijders een schop te verkopen.

Voor Marko Vejinovic viel de schade mee. De middenvelder van Heracles Almelo kreeg een rode kaart omdat hij arbiter Dennis Higler in het duel met FC Groningen beledigd zou hebben. Later bleek het om een misverstand te gaan. Volgens trainer Peter Bosz had Vejinovic ‘je lult’ gezegd, terwijl de scheidsrechter ‘je bent een lul’ verstond. Vejinovic heeft alleen een voorwaardelijke schorsing gekregen en accepteerde die.

Update 3 december 16.07 uur - Chery aanvaardt schikkingsvoorstel van aanklager niet
Tjaronn Chery heeft het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal afgewezen. De KNVB wilde de aanvaller van ADO Den Haag vier wedstrijden aan de kant houden, voor zijn overtreding op Robbert Schilder in de wedstrijd tegen FC Twente. Chery en ADO gaan in beroep tegen het voorstel, dus komt de zaak deze week voor de tuchtcommissie.

Update 7 december 10.25 uur - Chery schiet weinig op met beroep tegen schikkingsvoorstel
Tjaronn Chery is weinig opgeschoten met zijn beroep tegen het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal. De straf is weliswaar iets aangepast, van vier wedstrijden waarvan één voorwaardelijk naar drie wedstrijden onvoorwaardelijk, maar Chery staat er niet minder wedstrijden door aan de kant. De aanvaller van ADO Den Haag heeft de mogelijkheid om opnieuw in beroep te gaan, maar de wedstrijd van zaterdag tegen PEC Zwolle moet hij sowieso laten schieten.

Update 7 december 17:40 uur - Chery gaat weer in beroep tegen schikkingsvoorstel
ADO Den Haag kan zaterdag in het thuisduel met PEC Zwolle geen beroep doen op Tjaronn Chery. De middenvelder zit ten minste één duel schorsing uit, naar aanleiding van zijn rode kaart vorige week tegen FC Twente. De tuchtcommissie van de KNVB schorste hem vrijdag voor drie wedstrijden, maar de speler is daartegen in beroep gegaan. Wel mist Chery dus de wedstrijd van zaterdag.

Update 10 december 21.45 uur - Geschorste Chery zondag gewoon inzetbaar tegen Feyenoord
ADO Den Haag kan zondag tegen Feyenoord beschikken over Tjaronn Chery. De aanvaller hoeft pas na het weekeinde voor de beroepscommissie te verschijnen en daarom heeft de KNVB zijn straf (drie wedstrijden schorsing) opgeschort. Chery zat afgelopen zaterdag tegen PEC Zwolle (1-1) wel zijn eerste wedstrijd schorsing uit. Chery mag nu voetballen tot de beroepscommissie zich over de zaak heeft gebogen.

Update 18 december 10.56 uur - Beroepscommissie kort schorsing van ADO'er Chery in
De beroepscommissie van de KNVB heeft de schorsing van ADO-speler Tjaronn Chery ingekort. De aanvaller werd drie wedstrijden geschorst vanwege een overtreding op Robbert Schilder in de wedstrijd tegen FC Twente. Chery ging in beroep en mocht daarom spelen tegen Feyenoord, afgelopen weekend. Nu is besloten dat hij niet drie, maar twee duels en één voorwaardelijk aan de kant moet blijven.


Poll

Is vier wedstrijden schorsing (waarvan één voorwaardelijk) een terechte straf voor Tjaronn Chery?


Gerelateerd

82 reacties (laatste reactie door gerardfcdh)

Zware straffen voor Cherry en Gouweleeuw, maar wel terecht.
Goed dat ze die van Vejinovic seponeren.

3 december 2012 om 14:40

Die van Vejinovic wordt niet geseponeerd! Hij wordt wel degelijk veroordeeld vanwege het uiten van grove taal tot de scheidsrechter als hij het voorstel accepteert. Hij krijgt alleen geen schorsing!

3 december 2012 om 14:42

Een voorwaardelijke wedstrijd schorsing, ja dat stelt ook niets voor. Als ie de volgende wedstrijd z'n mond houdt is er niks aan de hand.

3 december 2012 om 15:22

Uhhh een proefperiode voor een voorwaardelijke schorsing duurt langer dan 1 wedstrijd.

Hij krijgt bij een volgende soortgelijke overtreding alleen een wedstrijd schorsing extra...dus stel over 14 weken stuurt de scheidsrechter hem vh veld ivm opmerkingen op de leiding...dan krijgt hij naast zijn schorsing voor die overtreding er 1 wedstrijd bij voor deze.

3 december 2012 om 15:23

Voor voorwaardelijke schorsing geldt wel een langere proeftijd dan één wedstrijd, ligt eerder in de buurt van één jaar

Dit gaat me ongetwijfeld heel wat minnetjes opleveren, maar ik vind het toch wat zwaar. Die jongen maakt een fout. Zegt direct na de wedstrijd sorry, ook tegen Schilder (van Twente), had 1 wedstrijd + 1 voorwaardelijk wel genoeg gevonden. Zeker gezien het feit dat Chery geen gemene voetballer is.
ADO zal de straf ongetwijfeld accepteren, de laatste keer dat die in beroep gingen tegen zo'n eis kan ik me niet meer heugen.

3 december 2012 om 14:53

van mij gewoon een plusje hoor, ben het ook volledig met je eens.
Chery is geen vieze speler, krijgt zelden of nooit een kaart doet ook verder geen gekke dingen.

Dit was duidelijk een rode kaart, maar je zag dat hij zich direct verontschuldigde...

2 wedstrijden waarvan één voorwaardelijk is m.i. voldoende... maar ja Knvb hé..

3 december 2012 om 15:26

Van mij ook een plusje. Eerlijk ergens voor uitkomen moet ook eens beloond worden.

Nu hebben ze allemaal uitvluchten en moeten ze de beelden terug zien...en zelfs als een blinde het ziet zullen ze nog niet bekennen. Dat is ook een verkeerd voorbeeld geven......
Als er dan iemand is die eens duidelijk toegeeft....tja totdat dat de standaard is zou dat beloond moeten worden.

7 december 2012 om 14:39

Die jongen heeft zich inderdaad keurig en oprecht gedragen. Waarvoor hulde. Blijft natuurlijk wel dat het een behoorlijk riskante overtreding was die grote gevolgen had kunnen hebben voor Robbert Schilder.
2 of 3 wedstrijden kun je over twisten. Maar 3 is wel te verantwoorden denk ik.

3 december 2012 om 16:21

@noob13 en andere twee

Wat een onzin. Dus omdat een speler na de wedstrind zegt dat de kaart terecht is, en sorry zegt moet ie minder krijgen? Zo kan iedereen dat gaan doen. Daarnaast is het een schandalige overtreding, als die 2 cm hoger is, kan Schilder de rest van het seizoen niet meer voetballen.

3 december 2012 om 16:31

Nou, nee. Chery maakt nooit overtredingen, deze was overduidelijk per ongeluk. Natuurlijk is een rode kaart meer dan terecht, maar kom op. 3+1 wedstrijd?

Dat is toch veel te veel. Ik zeg het: Douglas kreeg hetzelfde voor het aanvallen van de scheidsrechter toen tegen AZ. Die had nog een wedstrijd voorwaardelijk open staan en kreeg 4+1 wedstrijd dacht ik.

3 december 2012 om 19:41

@n00b13
Deze overtreding was per ongeluk ?? Dat meen je toch niet ?? Dus iemand maakt een sprong van twee meter met z'n benen voorwaarts om vervolgens per ongeluk bij Schilder op z'n voet te landen ??
Neem van mij aan dat dit een "bewussie" was. Gewoon vier wedstrijden dus.

3 december 2012 om 20:46

Sorry, ik neem dat niet aan. Als iemand, met een clean-sheet, zegt dat hij zoiets per ongeluk doet en duidelijk aangeeft dat hij dacht nog voor de bal te kunnen gaan, dan neem ik aan dat hij dat meent en niet staat te liegen.

7 december 2012 om 18:07

@flevotukker

Nog nooit een bloktackle gemaakt zeker?
Hij probeert gewoon tegen de bal aan te springen, dat gaat mis en dus wordt hij gestraft, maar het is geen doelbewust afzagen van Schilder.

@oenieboy

Straffen doe je om iemand te laten merken dat hij fout zit. Waarom denk je dat mensen die in beroep gaan bij zware overtredingen vaak een extra wedstrijd schorsing krijgen? Op het moment dat iemand zijn eigen actie al heel objectief benaderd door toe te geven dat hij fout zit,de rode kaart accepteert en zich verontschuldigd voor het incident laat zien dat diegene zelf ook vindt dat hij daar over een grens ging. Dat hoef je dus niet meer duidelijk te maken.

Daarbij viel de overtreding mee, wel duidelijk rood voor onbesuisdheid, maar absoluut niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld een slaande beweging.

Ik vind ook wel dat er een wedstrijdje af had gemogen. Het was gewoon een onbezonnen aanvallersfout. Met de spijtbetuiging erbij mag de Knvb best wel dit best wel meenemen.

3 december 2012 om 14:48

Dus omdat aanvallers over het algemeen niet kunnen verdedigen mogen die zwaardere overtredingen maken zonder daar zwaar voor geschorst te worden. Iedereen weet dat Chery Schilder niet opzettelijk pijn wilde doen maar het was overduidelijk dat het een hele domme actie was.

3 december 2012 om 14:53

Dus dan geef je 3+1 wedstrijden schorsing?

Douglas kreeg toen die Bossen aanviel 5 wedstrijden schorsing, daar zit dus maar één wedstrijdje tussen. Dat klopt toch niet?

3 december 2012 om 16:22

@noob13

Ik zie het verband niet tussen Douglas en Chery?

3 december 2012 om 16:33

Klopt. Douglas zijn overtreding was nog veel achterlijker en compleet uit de bocht. Hij had nog een voorwaardelijke schorsing open staan en kreeg daarbovenop dus hetzelfde als wat Chery nu krijgt.

Daarom zeg ik: Compleet buiten proporties deze straf.

3 december 2012 om 17:02

@noob13

Arrggg, snap je dan echt niet dat dat een compleet ander geval is?!

Wat Douglas deed was niet goed, hij reageert aggresief en drukt z'n hoofd onder de oksel van Bossen. Echter heeft hij niet iemands seizoen in gevaar gebracht.

Feit is gewoon dat zo'n overtreding een flinke straf moet krijgen volgens de regels. Wat als Schilder wel iets had gebroken of afgescheurd had? Was het dan nog te laag?

3 december 2012 om 17:16

Nee, iemand in zijn schouder bijten is echt normaal.

Ja, het moet bestraft, maar nee, niet zo ontzettend zwaar. Dit gebeurt elke week wel. De Knvb wilt gewoon een voorbeeld stellen en ik vind het flauw dat dat dan net bij ADO moet gebeuren.

Domme overtreding van Chery, de schorsing is dan ook meer dan terecht.

3 december 2012 om 17:46

Nee man ging Toch in een split second en hij deed het echt niet extra 4 wedstrijden vind ik overdreven hoor helemaal als je naar zijn verleden kijkt pakt weinig kaarten in het algemeen dan mag je wel concluderen dat dit zeker geen opzet was.

vreselijk dom van chery vooral nu hij belangerijk werd en in vorm was, hij is zelf de dupe ervan geworden en zwaar terecht hoop dat hij er wat van leert..

Alles hieraan klopt niet. Krijg die overtreding van Poepon in dezelfde wedstrijd niet van mijn netvlies. Die was gewoon ff drie tinten erger en die krijgt geeneens rood!!! Dan is deze schorsing toch buiten alle proporties of heb ik dat mis?? Gouweleeuw was pure frustratie dus die wel terecht.

3 december 2012 om 16:25

@dikkiedik

Ben ik deels met je eens. Poepon was een schandalige tackle, die ook voor 4 wedstrijden bestraft zou moeten worden. Maar onderschat de overtreding van Chery niet, als Schilder iets doorglijd of iets dergelijks en Chery raakt m daardoor iets hoger, is het einde seizoen voor Schilder. Volkomen terechte bestraffing. Maar omdat Chery zo schattig toegeeft dat het een terechte kaart was, zijn mensen geneigd om hem minder te geven.

Ok, even alles op een rijtje zetten. Chery krijgt 3+1 wedstrijden schorsing na "een grove charge", waarbij hij gewoon te laat was. Persoonlijk vindt ik het iets te zwaar, maar ok. En als ik dan lees dat Gouweleeuw 2+1 wedstrijden schorsing krijgt voor het "uitten van zijn frustratie door Genaro Snijders een schop te verkopen", dan klopt daar toch iets niet. Trappen uit agressie is toch heel wat erger dan een te harde, te late sliding?

3 december 2012 om 15:18

Ik vindt persoonlijk die overtreding van Jeffrey zwaardere, want hij trapt hem gewoon. Chery kan ook niet maar die bied tenminste zijn excuus aan en het was ook niet uit frustratie en bij Jeffrey wel.

3 december 2012 om 15:18

Die Gouweleeuw moet ook hard gestraft worden inderdaad. Die overtreding kon echt niet.

Vooraf schreeuwen dat hij Twente zou laten zien dat zij een fout hebben gemaakt door hem weg te sturen. Dan maakt hij die smerige overtreding. Ongelooflijk dom en hard afstraffen!

3 december 2012 om 15:29

Hij zal echt niet vooraf hebben gedacht dat hij deze overtreding zou maken...ach waarom reageer ik hier eigenlijk op.

3 december 2012 om 16:11

Dat zeg ik ook niet... Hij heeft gezegd dat hij Twente zou zien dat ze een fout hebben gemaakt door hem weg te sturen, gelezen hier op voetbalzone..... en dan maakt hij zo'n domme overtreding... natuurlijk heeft ie dat niet van tevoren bedacht.... maar is wel dom!

Vind het nogal overdreven zwaar gestraft voor Chery. 4 wedstrijden is echt heel veel, en 3 wedstrijden voor Gouweleeuw trouwens ook, al vind ik zijn overtreding net zoals hierboven wordt genoemd zwaarder. Dus dat Chery dan meer wedstrijden krijgt dan Gouweleeuw vind ik ook opmerkelijk. Daarnaast moet de Knvb ook spijtbetuigingen meenemen in de beoordeling van zo'n rode kaart. Als een moordenaar bekent krijgt hij ook strafvermindering, misschien een beetje een raar voorbeeld, maar ik denk wel dat het ongeveer zo zou moeten werken in het voetbal. Daarnaast gaat die jongen bijna nooit de fout in qua kaarten, net zoals Gouweleeuw trouwens.

Daarnaast vind ik het trouwens raar dat de Knvb nu in één keer die kaart van Vejinovic afdoet met een voorwaardelijke schorsing. Het kan best een misverstand zijn, maar vanochtend hoorde ik de scheidsrechter (herhaling van 90 minutes op Eredivisie Live) nog zeggen dat hij 100% achter zijn beslissing stond en dat hij het niet verkeerd gehoord kon hebben omdat hij er zo dicht op stond. Naar zoiets kun je toch op zijn minst een onderzoek instellen? Gebeurde immers ook bij Danilo van Roda JC toen die werd 'uitgescholden' door de scheidsrechter.

3 december 2012 om 15:31

Sowieso vind ik 'je lult' ook niet echt het toonbeeld van respect naar een scheidsrechter.

De Knvb maakt het er in ieder geval niet begrijpelijker en transparanter op door dat gegoochel met schorsingen.

3 december 2012 om 15:48

Ben ik helemaal met je eens. Gister op de tribune snapte ik er niks van waarom hij van het veld werd gestuurd, maar na de uitleg van de scheidsrechter vind ik het wel begrijpelijk. 'je lult' is inderdaad ook weinig respectvol tegen een scheidsrechter, al is 'je bent een lul' natuurlijk wel wat directer, maar in beide gevallen hoort een scheidsrechter daar wel een kaart voor te trekken en in dit geval was het dus rood.

Ik vind dat de Knvb ook vaak wat omprutst met rode kaarten. Vond het vorige week al opmerkelijk dat de kaart van De Leeuw werd geseponeerd. Niet omdat het een terechte rode kaart was, maar omdat de Knvb heel vaak kaarten gewoon laat staan om zijn scheidsrechters in bescherming te nemen. Deze keer schieten ze dus helemaal de andere kant uit door het verhaal van de scheidsrechter niet te verwerken in hun beoordeling van de situatie tijdens Groningen-heracles.

3 december 2012 om 15:58

En wat veel spelers doen richting scheidsrechter (bijv. Van Bommel en Strootman, maar zeker ook anderen) vind je wel getuigen van respect naar een scheidsrechter? Persoonlijk ben ik van mening, dat schelden in de richting van een arbiter altijd moet worden bestraft met minimaal een gele kaart. Er wordt veel te veel getolereerd door de meeste scheidsrechters. Overigens vind ik 'je lult' in een discussie vandaag de dag een niet ongebruikelijke opmerking en heel wat anders als 'je bent een lul'.

3 december 2012 om 16:02

Precies! Het wekt de schijn van selectieve beoordeling.

3 december 2012 om 16:07

Klopt, maar dat wordt ook slechts selectief (zogenaamd in 'de geest van de wedstrijd' en 'het moment' bestraft.

Gewoon consequent met geel bestraffen.

En dan kun je hier wel spelers van PSV noemen, maar spelers van Ajax, Twente, etc. maken zich er net zo goed schuldig aan.

Wat een idiote straf zeg. Zeker een overtreding waar je rood voor kunt geven maar toch zie je wekelijks dat dit wordt weggewuifd. Een wedstrijd plus een voorwaardelijk lijkt me beter passend. Zeker gezien zijn reactie. Gouweleeuw en Marcelo moeten veel zwaarder gestraft worden.

Toch wel een terechte straf, deze jongen heb ik in de jeugd ookal gekke dingen zien doen op het veld, dat ik daar aan het kijken was. Weet niet of deze jongen het ooit gaat begrijpen dat ie voetbalt en niet op een vechtsport zit!!

3 december 2012 om 15:42

Eindelijk iemand die het begrijpt, deze jongen is een recidivist. Zijn wekelijkse misdragingen waren vroeger al een heikel punt in zijn spel. Het schijnt dat hij in de jeugd op de training ook "springen" chery werd genoemd omdat het levensgevaarlijk was om te blijven staan als hij weer eens met een tackle op je af kwam.

3 december 2012 om 15:52

Jongens, leuk, maar kijk nou eens naar nu en het huidige seizoen. Hoeveel overtredingen maakt Chery nou eigenlijk?

Volgens Eredivisie.nl: 17 overtredingen: waarmee 3 gele kaarten en 1 rode.

Als referentie een speler als Zeefuik: 21 overtredingen: waarvoor slechts 1 gele kaart is gegeven.

En dit is echt de eerste "smerige" overtreding die ik heb gezien van Chery in de tijd dat hij bij ADO voetbalt.

3 december 2012 om 16:06

maakt niet uit hoeveel hy er maakt, maar hoeveel er niet door de beugel kunnen!

3 december 2012 om 16:13

U/jij bent degene die het verleden aanhaalt als reden om deze kaart te geven.

En daarnaast twijfelt u of hij wel begrijpt dat hij aan het voetballen is, i.p.v. bezig is met vechtsport.

Ik draag slechts aan dat het wel meevalt met het aantal overtredingen (op basis van feiten) en dat ik, persoonlijk, vind dat hij helemaal niet zo'n smerige voetballer is. Daar kun je het natuurlijk mee oneens zijn, maar dan gaat het daarom, niet om zijn verleden of wat dan ook.

Eerlijk en schuldbewust telt niet mee bij het bepalen van de strafmaat. Bij een harde overtreding hoort een pittige straf.

Daarnaast vind ik het wel netjes hoe Cherry ermee omgaat. Een hoop voetballers schelden gelijk de scheidsrechter kapot, en gaan bij het horen van de straf er vaak ook nog eens niet mee akkoord. Ik vind dat een hoop spelers een voorbeeld kunnen nemen aan het gedrag van Cherry in deze.

Accepteert het niet, tjah dan weet je dus dat zo'n huilverhaal voor de camera alleen bedoelt is om minder wedstrijden schorsing te krijgen.

3 december 2012 om 16:16

1. Rode kaart is terecht.
2. Aantal wedstrijden schorsing is te veel.

1 en 2 kunnen niet samen gaan?

3 december 2012 om 18:40

Ik denk het niet. Je zag hem ook niet protesteren toen hij de kaart kreeg. Hij kan het toch gewoon een terechte rode kaart vinden, maar 4 wedstrijden te veel vinden.

Valt nooit een pijl op te trekken. Dezelfde soort overtreding wordt naar willekeur per situatie verschillend bestraft. De kaart voor Chery was wel terecht maar 4 wedstrijden zie ik liever voor zwaardere overtredingen.

Tjonge jonge wat een gelul allemaal...chery was gemotiveerd, den haag had kansen op minimaal 1 punt in Enschede en maakt een foute inschatting die hij zelf direct beseft. verontschuldigd zich, klaagt niet en geeft na het zien van de beelden toe, dat het rood was. Maar dan voor dit voorval 4?!?!?! wedstrijden?! gelukkig gaan ze in beroep, wat gouweleeuw deed was opzet en zeer bewust dus minimaal de straf van deze 2 omdraaien.

Kinderachtig van de Knvb om die voorwaardelijke straf weg te halen, net alsof een speler het belangrijk vindt als hij een voorwaardelijke straf krijgt.. als ze een beetje begrip hadden getoond had er 1 wedstrijd afgekund. Maar goed, dan moeten we maar Vicento in de basis gaan proberen.

Chery is zeker geen gemene speler, alhoewel de Knvb daar weinig aan heeft. Als je de overtreding en het gedrag na de tackle van Chery vergelijkt met deze van Gouweleeuw, kom je tot de conclusie dat Gouweleeuw simpelweg gefrustreerd was. Chery daarentegen was te laat en accepteerde het en gaf de kaart direct toe.

Chery's straf mag blijven staan, omdat dit niet op een voetbalveld thuishoort, indien de straf van Gouweleeuw opgekrikt wordt naar 5 wedstrijden.

Ik vind dat als zo'n jongen gelijk aangeeft dat het per ongeluk ging en hij spijt heeft, de KNVB dat best mag meerekenen in de straf

Kreeg Fernandez er vorig jaar niet ook 4 voor een stomp?
Dan is dit toch van de gekke?
Daarbij evenveel schorsing als Gouweleeuw, terwijl zo'n overtreding ook helemaal niets met voetbal te maken heeft.
Wat mij betreft zou zo'n stomp gewoon 8 moeten zijn, de overtreding van Gouweleeuw 4 en die van Chery 2.

Daarbij lijkt het mij een mooie om elke voetballer die een scheidsrechter uitscheldt of onrechtmatig bejegent 4 wedstrijden te geven en hem dan in die vrije weekenden wedstrijden te laten fluiten bij plaatselijke jeugdteams.

10 december 2012 om 22:21

Guyon kreeg er geloof ik 6 of 8. Minimaal wel 6.

Gewoon een onbesuisde tackel die hard gestraft moet worden met 4 wedstrijden, clubs moeten zich schamen dat ze altijd in beroep gaan een mooi voorbeeld voor jeugd spelers zoiets. De Knvb moet gewoon zwaardere straffen opleggen vooral met tackels 2 benen vooruit te laat of niet te laat dat is dan pech moeten ze maar 2x nadenken, gewoon zwaarder straffen tackels die andere spelers zwaar kunnen blesseren.

Ik ken tjaronn persoonlijk en kan wel zeggen dat er in hem echt totaal geen greintje agressiviteit zit.
hij verdient het zeker niet om zo behandeld te worden door dat stelletje hoge piefen bij de knvb.

Een goede vriend van mij is werkzaam bij de tuchtcommissie van de knvb en ik kom hierover ook vaak in verhitte discussies met hem. Uiteraard geeft hij mij altijd gelijk, binnenkort ga ik de nieuwe beleidsregels is voor ze op papier zetten, want dit moet gewoon anders in Nederland!

7 december 2012 om 19:59

Sorry hoor maar ik kan niks anders dan heel hard lachen om dit soort berichten.

Succes met het opstellen van de nieuwe Knvb regels voor de tuchtcommissie van de Knvb, zou trouwens wel aan je spelling werken, en doe Tjaronn de groeten!

18 december 2012 om 14:59

Misschien kan je Mark van Bommel er ook bij betrekken. Die had ook nog gekke ideeen.

Kom op zeg! De regels aanpassen omdat je een keer niet hebt gedragen. Dat is hetzelfde als je 150 rijdt op een weg, waar je 100 mag rijden. En als je gepakt wordt, dat je vraagt om de snelheid te verhogen naar 120 op diezelfde weg.

toen ik de beelden zag zei ik al drie wedstrijden minumum en wat doet deze gek , klagen....

dan maar 30 wedstrijden geven , der uit

Pff... Voetbalzone leert het ook nooit he! Hij gaat niet voor de tweede keer in beroep, maar voor de eerste keer. Hij wees een schikkingsvoorstel af, had hij dat geaccepteerd was de zaak nooit voorgekomen, hij koos ervoor het te laten voorkomen. Toen werd de zaak dus voor de eerste keer behandeld, dat is nog geen beroep! Nu is het pas het eerste beroep. Iedere keer maakt VZ die fout, heel, heel erg slordig.

Ach, of hij nu drie of vier wedstrijden geschorst is, ik vind een voorhoede zonder Chery maar met vduinen en Vincento toch beter. Nog beter zou wellicht zijn om Poepon een wedstijd op de bank te zetten en van Duinen als spits te laten fungeren.

We kunnen hem waarschijnlijk wel gebruiken tegen Feyenoord, is op dit moment met van Duinen de beste voorin. Ben benieuwd of we er zondag iets leuks van kunnen maken.

Het is vandaag maandag, hoe druk heeft die commissie het dan de rest van deze week?

Hier 3+1 schikken en voor die buiktrap maar 2 wedstrijden geven. De Knvb is lekker bezig. Respect m'n reet.

toen ik de overtreding zag van Chery was 3 wedstrijden meer dan terecht! Maar als ik die overtreding bij Sparta ziet en slecht 2 wedstrijden krijgt en Gouweleeuw dacht ik ook, tja dan is dit ook weer logisch om in beroep te gaan. De knvb heeft duidelijk moeite om met 2 maten te meten. Het is nu dinsdag en zondag ik pas de wedstrijd, is het dan zo moeilijk om binnen die tijd uitspraak te doen? Zo moeilijk is dat toch niet lijkt mij.

Nog bedankt voor het meespelen Chery!

Ongeloofelijk, dit is toch niet serieus te nemen. Hoe akn je zoiets 2 wedstrijden geven in de maag trappen 2 wedstrijden. Marcelo krijgt er 3 voor iets veel lichters.

18 december 2012 om 11:58

@psv-mark

En niemand heeft duidelijk in beeld kunnen brengen wat er bij Marcelo gebeurde toch?

18 december 2012 om 12:09

De schorsing van Marcelo is meer dan terecht. De Knvb weigert echter smerige overtredingen hard aan te pakken. Daarnaast is er geen vaste regel over het aantal wedstrijden, waarbij het half raken door marcelo zwaarder bestraft wordt dan het bewust op een tegenstander staan door een sparta speler !! Hoe krom kan het zijn !

18 december 2012 om 12:00

Kijk maar uit voordat we weer een naam krijgen!

Ergens heb je gelijk, maar met zeuren schieten we toch niks op. We hebben het ondertussen al geaccepteerd, dus laten we het nu maar met rust laten!

18 december 2012 om 12:09

Dit slaat inderdaad weer helemaal nergens op. Ergens valt de integriteit van de Knjb in twijfel te trekken en met deze opschorting doen ze dat weer. Het slaat werkelijk helemaal nergens op dat Marcelo, waarvan niemand beeldmateriaal heeft, wordt geschorst voor 3 wedstrijden en deze onbenullige achterlijke tackle gewoon wordt opgeschort!

Maarja, na onze reacties zullen we wel weer calimero's zijn, maar dit is echt een grote misstap van de Knvb.

18 december 2012 om 12:15

Waarvan niemand beeldmateriaal heeft? Hoe denk je dat ze die slag hebben waargenomen dan? Denk je dat ze echt puur op de journalisten zijn afgegaan? Droom verder, daar zijn gewoon beelden van hoor

18 december 2012 om 12:37

Met niemand bedoel ik: iedereen buiten de Knvb, kan jij me beeldmateriaal laten zien? Ik denk het niet, anders vooral een link posten hier, want iedereen is er naar op zoek. Als Driessen niets had gezegd, was er niemand geweest die er iets van zou zeggen.

18 december 2012 om 12:26

In de maag trappen, waar heb jij het over?? Dit gaat helemaal niet over Chery...

Speelde tegen Feyenoord waardeloos.. jammer van dat hogere beroep.

dan is het nog maar 1 wedstrijd.. tegen zwolle zat hij al op de tribune.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Vitesse4916
9.PEC Zwolle44-12
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

Nederland
23 fans
Middenvelder, 30 jaar

In de wandelgangen

Zondag 24 juni
Door Anthony Martial in de aanbieding te betrekken, hoopt Manchester United Manchester City af te troeven in de strijd om Kylian Mbappé. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren