Dinsdag, 4 December 2012

Abramovich denkt al aan terughalen ex-coach

Wij kunnen ons Arsenal bijna niet voorstellen zonder Arsène Wenger, maar het heeft er alle schijn van dat er toch een einde komt aan het huwelijk tussen de club en de manager. De oefenmeester heeft de grootste moeite om de top van de Premier League bij te houden en Wenger is bereid om na het seizoen een stapje terug te doen. Dat wil zeggen, als hij zich niet weet te plaatsen voor de Champions League. (Diverse Engelse media)
De zoektocht naar een aanvalspartner voor Luis Suárez heeft Liverpool-manager Brendan Rodgers bij West Bromwich Albion gebracht. Liverpool denkt er namelijk over om in januari circa vijftien miljoen euro uit te trekken voor Shane Long, die bij zijn club nog een contract heeft tot medio 2015. Long, dit seizoen goed voor vijf competitietreffers, is zeer geïnteresseerd in de stap naar Anfield. (Daily Star)
/
Roman Abramovich lijkt bang te zijn dat Rafa Benítez het niet alleen afkan bij Chelsea. De opvolger van de ontslagen Roberto Di Matteo wacht nog op zijn eerste overwinning met the Blues en dat zint de Russische eigenaar maar niets. Abramovich schijnt nu te overwegen om Avram Grant terug te halen naar Stamford Bridge; de Israëliër, die in het seizoen 2007/08 trainer was van Chelsea, zou als adviseur van Benítez worden aangesteld. (Daily Mail)
Kurban Berdyev mag zich al elf jaar lang coach van Rubin Kazan noemen en daar komen waarschijnlijk nog heel wat jaren bij. Zijn contract, dat op 31 december afloopt, wordt namelijk zo goed als zeker verlengd. “Op 10 december gaan we praten en krijg ik te horen of de club met mij door wil. Wat mij betreft verlengen we de samenwerking. De tijd zal leren of dat mogelijk is”, verklaarde de zestigjarige oefenmeester. (RIA Novosti)
David Beckham keert over een maand terug in Europa, en om precies te zijn in Parijs. De middenvelder maakt het restant van het seizoen namelijk af in het shirt van Paris Saint-Germain. Becks wil Los Angeles Galaxy echter niet met lege handen achterlaten en heeft zich daarom opgeworpen als bemiddelaar tussen de Amerikaanse club en Kaká. De Braziliaanse spelmaker moet hem gaan opvolgen in Californië. (L’Equipe)
/
Harry Redknapp gaat zijn neefje een ontsnappingsroute bieden. Frank Lampard lijkt namelijk niet meer te hoeven rekenen op al te veel speeltijd bij Chelsea en de nieuwbakken coach van Queens Park Rangers denkt de ervaring van de 34-jarige international goed te kunnen gebruiken. Een andere optie voor Lamps is een vertrek naar het buitenland, maar vanwege de sterke band met zijn familie verkiest hij liever een langer verblijf in Engeland. (Daily Mirror)
Rafa Benítez sluit bovendien een langer verblijf bij Chelsea niet uit. Volgens hem heeft Lampard nog wel degelijk toekomst op Stamford Bridgen en datzelfde geldt voor Ashley Cole. “Ik kan niet zeggen wat er met de spelers gebeurt na de zomer, maar het zijn allebei belangrijke jongens voor de groep. Maar op dit moment is het lastig om daar iets zinnigs over te zeggen. Het enige dat we kunnen doen, is afwachten”, weet de Spanjaard. (The Guardian)
Shay Given heeft het helemaal gehad met Aston Villa. De 36-jarige sluitpost werd niet lang geleden nog beschouwd als beste keeper van de Premier League, maar moet inmiddels genoegen nemen met een reserveplek achter eerste keus Brad Guzan. Daar heeft Given geen zin meer in: na het EK in Polen en Oekraïne nam hij juist afscheid van de nationale ploeg van Ierland om zich te concentreren op zijn clubcarrière. (Daily Mail)Poll

Is Avram Grant in staat om Chelsea te helpen?


43 reacties (laatste reactie door stofwolk)

Ik dacht dat het weer eens een gerucht over mourinho zou zijn bij het lezen van die titel,
dat zou misschien nog het beste zijn voor Chelsea als mourinho daar weer aan de slag ging.

4 december 2012 om 17:14

Was wel erg voor de hand liggend he..

Hoeze paniek bij Chelsea. Het wordt 1 groot drama dit jaar. Totdat Abramovich zelf de handdoek gooit.

4 december 2012 om 18:07

Nee, pas wanneer Abramovich weggaat, dan pas is er echt paniek... Hij moet geduld hebben, want ik vind Chelsea in potentie het beste elftal van europa..
Ik hoop overigens dat Lampard gewoon blijft bij Chelsea... Hij is echt een belangrijke speler voor ze, denk maar eens aan de wedstrijden tegen Barcelona van vorig jaar; alle goal vielen na een actie van hem..

Wil Liverpool nou weer een of andere aanvaller halen waarvan je weet dat het bijna gegarandeerd kapitaalvernietiging is? Vind het ongelofelijk hoe ze een speler kunnen kopen voor 15 miljoen die welgeteld vijf treffers heeft gemaakt.

4 december 2012 om 17:08

Dan hoop ik dat ze gewoon Bony ofzo halen, die er veel meer in heeft gelegd (in een mindere competitie, dat wel). Bovendien lijkt het me sterk dat Rodgers transfers zoals Downing aangaat.

4 december 2012 om 17:10

In een mindere competitie, inderdaad. Desondanks kan je beter de gok aangaan met Bony dan met Shane Long, Bony heeft namelijk een speelstijl waarmee hij ook in Engeland wel doelpunten kan gaan maken.

4 december 2012 om 17:13

En Bony is drie jaar jonger.

4 december 2012 om 17:15

Kunnen ze beter Lewandowski halen.

4 december 2012 om 17:17

Kan ook, maar Dortmund gaat hem hoogstwaarschijnlijk aan zijn contract houden en daarnaast is Dortmund - Liverpool echt geen stap meer vooruit voor een speler als Lewandowski. Kan toch wel wat beters krijgen.

4 december 2012 om 17:23

Nee, maar Liverpool is toch wel een roemruchte club.
En misschien ziet Lewandowski zelf in als hij bij de club komt dat het wel een hele kwaliteitsinjectie is en dat Liverpool terug naar de top brengt.

4 december 2012 om 18:00

Komaan jong. Absolute basisspeler bij Dortmund gaat echt niet naar een middenmodet gaan in Engeland die moet vechten voor een europese ticket.
En ja Liverpool heeft een hele rijke geschiedenis, maar Dortmund gaat nu de geschiedenis in als succesvolle club.
Als Lewandowski ooit weggaat bij Dortmund zal hij naar een topclub gaan zoals Man United bijvoorbeeld.

Shane Long is niet slecht, maar meer voor hoogstens middenmoot en in het gekste geval subtopper.

4 december 2012 om 17:15

Kan je dan niet stellen dat Liverpool intussen is afgedaald naar een subtopper of misschien wel middenmoot?

4 december 2012 om 18:22

Dat wel ja. Maar het lijkt me niet dat het ook de bedoeling is dat zo te houden.

dacht dat het over mourinho ging maar goed.

Mou heeft zelfs aangegeven dat wel naar chelsea wilt
frank moet weg bij chelsea zijn tijd is voorbij

Avram Grant als adviseur... pff. Echt, die Roman moet echt eens gaan nadenken wat hij aan het doen is. Stel een beleid op, een tienjaren-plan met hoe je alles voor je ziet, spelersontwikkeling, stadionontwikkeling, etc etc etc. Hij verkracht zijn eigen club nu.

4 december 2012 om 17:37

Je neemt dit bericht dan wel iets te serieus. Het is de grootste onzin ooit dat Grant terug zou komen om samen met Benitez 1 team te gaan leiden. Reinste onzin!

Lampard moet lekker naar een andere club gaan waar hij wel gewaardeerd wordt.

Wenger zal niet vertrekken, tevens reinste onzin!

5 december 2012 om 08:59

ik weet dat het een roddel is, zoals 90% op dit voetbalpaginaatje dagelijks. Maar feit blijft wel dat Roman de meest gekke paniekhandelingen doet wanneer het tegenzit.

Dan is Abramivitch echt gek geworden..... dan heeft hij de 2 slechtste beslissingen ooit in de geschiedenis van Chelsea binnen een maand genomen.
Die man snapt dan echt niets van zijn eigen achter ban!!
Dit zou echt bizar zijn.

4 december 2012 om 18:20

Dit nieuws klopt niet. Benitez en een woordvoerder van Chelsea zeiden al vandaag tijdens de pers-conferencie dat Grant niet komt.

4 december 2012 om 19:32

Mwa, liever Grant aanstellen dan Torres kopen voor 60 (?) miljoen lijkt me Erg handig zou het niet zijn, helemaal mee eens, maar dommer dan dat wordt het niet meer lijkt me :P

4 december 2012 om 19:42

@leon... daar heb je gelijk in... maar eerlijk is eerlijk... toen torres kwam , dacht iedereen dat het een geweldige aankoop zou zijn.
Maar @thebleus1 zegt net dat het niet waar is.... dus no worries!

Afscheid nemen van Wenger is wel het laatste wat Arsenal moet doen. Dan zitten ze nog verder weg van aansluiting bij de top. Het materiaal is gewoon dramatisch, kan Wenger weinig aan doen.

4 december 2012 om 17:36

Wenger kan en moet druk uitoefenen op het bestuur, er is genoeg mogelijk. Het houdt alleen op als hij zelf niet meer ziet waar het aan ligt, pas dan kan je denken aan een andere coach.

Hahahaha, Abramovitch de strateeg. Wat een oliedomme eigenaar is dit zeg.

Avram Grant zal je wel redden Roman. Mogen jullie en jullie soort ten onder gaan en degraderen!!

4 december 2012 om 18:26

Grant heeft ze wel naar de CL finale gebracht in 2008

5 december 2012 om 04:57

Dat was Grant niet, dat waren Terry Lampard en Drogba!

Nou dat Arsenal zich gaat plaatsen voor de Champions league is nu wel erg klein geworden omdat ze nu op de 10 plaats staan . dus ja ik denk zelf ook dat er een andere trainer aan het aankomende nieuwe seizoen voor de groep staat bij Arsenal. en ik hoop dat ze dan ook eens een paar topaankopen gaan doen want dat kan best nu ze 185 miljoen krijgen . en niet meer die knullige spelers zoals een Jenkinson en Santos bijvoorbeeld want dat zijn stelletje koekenbakkers.

4 december 2012 om 17:36

Jenkinson doet het toch aardig momenteel. Heeft zich echt stormachtig ontwikkeld de afgelopen tijd. Santos is inderdaad een dramatische speler. Het is jammer dat Gibbs zoveel sukkelt met blessures.

Verschrikkelijk is die Abramocitsj: eerst stelt hij Avram Grant aan in 07/08 wat al een grote fout was. Het was dat Henk ten Cate hem hielp.
Maar hem n o g een keer aanstellen in een functie getuigt van 110% onkunde. Maar goed.. Avram Grant aanstellen levert vast weer elders credits op.

Liverpool moet echt niet shane long halen, voor dat bedrag kan je llorente, bony of ba halen. Die lijken me veel beter. Liverpool moet echt stoppen met uit de middenmoot en de laagvliegers in te kopen, zi bijna nooit iets goeds bij. Kijk maar naar bijv. Downing, of carrol of bij andere clubs heb je mensen als roddalega moses enz. Het is echt 90% vd tijd iets slechts. Alsjeblieft haal Bony, hij is voor 15 miljoen te koop en verlengd zijn contract niet

Ik vond dat Chelsea leuk begon met aankopen als Sheva, Crespo, Ballack en Deco.
Blijkbaar is Abromovic de laatste tijd een beetje de weg kwijt.

Voetbalzone moet wel eens bijblijven zeg.. die roddel van Avram Grant is al een week bekend en ook al lang officieel ontkracht door Chelsea zelf. No news dus.

Ik ben fan van Liverpool maar waar zijn ze mee bezig. Haal bony of cavani. Anders geef ej de jeugd een kans ja je wordt geen kampioen(met Long ook niet) maar je houd geld in je zak dadelijk zijn we weer zover als 5 jaar geleden. pff wordt moe van me clubje (of de wandelgangen)

Misschien zou Hiddink zijn pensioen wel even willen uitstellen als Abramovich hem vraagt, daar dacht ik namelijk even aan bij het lezen van de titel Want Grant daar dacht ik nou niet meteen aan!

Beckham naar Psg? Dan kan hij in ieder geval zijn veel te hoge salaris behouden.

Ambrosio, ja dat klopt alleen zoals zaterdag maakt hij de fout bij de 0-2 . en zijn voorzetten zijn ook niet echt krachtig . jammer dat sagna ook vaak geblesseerd is hem vind ik echt een top speler

Kurban Berdyev is echt een man van de club, heeft al mooie dingen gedaan daar. Ben blij dat hij langer blijft, dit zat er overigens ook aan te komen. Ligt ook zeer goed bij het bestuur en de spelersgroep. Tactisch is die man ook nauwelijks op een fout te betrappen. Zie deze man op latere leeftijd nog wel naar een club hoger op gaan. Ria Novosti is 1 van de meest betrouwbare bronnen

Het bestuur zou zeer blij moeten wezen met Wenger. Één van de weinigen die met dit materiaal nog bij Arsenal de top kan bijhouden. Als hij dan toch weggaat, zie ik hem heel graag bij Real. Ik ben benieuwt wat Wenger met dat materiaal kan bereiken.

Wauw, Ik dacht dat Abrahmovic zichzelf niet meer kon overtreffen, maar bij deze neem ik dat terug. Eerst Rafael Benitez, en dan nu ook nog aan Avram Grant gaan denken. Word er een beetje moedeloos van.

Mss die Avram Grant toch maar aanstellen want als je onzinnige uitspraken gaat doen over de basisplaats van Hazzard snap ik niet veel van je voetballogica maar soit .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 25 mei
Ajax heeft samen met Stoke City en Valencia zijn pijlen gericht op Mahmoud Saber. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren