wk2018

Ronaldinho hakt knoop door en heeft duidelijkheid over toekomst

Donderdag, 29 november 2012 om 01:00

Ronaldinho zal ook in het nieuwe kalenderjaar de clubkleuren van Atlético Mineiro verdedigen. De voormalig wereldvoetballer van het jaar beschikte over een aflopend contract bij de Braziliaanse club en werd met diverse clubs uit binnen- en buitenland in verband gebracht, maar hij heeft besloten om Atlético trouw te blijven en zijn contract met een jaar te verlengen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ik denk dat Ronaldinho aanwezig zal zijn op het WK van 2014


Gerelateerd

37 reacties (laatste reactie door wiz khalifa)

Goed dat Dinho nu zijn plaats heeft gevonden in Brazilië, mooi dat hij nu zijn contract heeft verlengt! Hopelijk kan hij nogmaals schitteren en het WK van 2014 halen!

29 november 2012 om 01:16

toch raar; heb het gevoel dat die al 'ver over zijn top is' en dat hij de leeftijd heeft van iemand als Van Nistelrooy... maar hij is pas 32! Hopen dat hij weer wat mooie dingen laat zien; en z'n comeback maakt op het WK!

29 november 2012 om 10:16

Nou hij is niet over de top hoor. Ik zie hem nog regelmatig swingen op de braziliaanse velden en dan kun je goed zien dat de klasse er nog steeds vanaf druipt. Mooie speler en een mooi persoon.

Jammer, had hem graag in Europa gezien, Blijft een geweldige voetballer, en ook een geweldig mens.
Veel succes!

Ach, leuk voor Ronaldinho. Was altijd een geweldige voetballer en vind het ook jammer dat hij niet meer in Europa te zien is.

Maar natuurlijk is het hartstikke leuk voor de supporters dat je Ronaldinho in je elftal hebt staan, het is en blijft namelijk voormalig wereldvoetballer van het jaar en dan heb je een bepaalde status die je ook niet zo snel kwijt bent. Zeker niet in je thuisland.

Dus hij gaat toch niet naar het ''vedette'' team Sao Paulo. Ronaldinho doet het weer gewoon goed, speelt goed en lijkt voor zijn doen gewoon weer fit. Ik denk echter wel dat Atletico wel nog wat versterkingen erbij zal moeten nemen willen ze volgend jaar weer meestrijden bovenin.

Wat mis ik toch de Ronaldinho van enkele jaren geleden!

Hij kon werkelijk alles met de bal. Hij behoort tot 1 van de beste spelers aller tijden.

29 november 2012 om 01:17

Zoals ze zeggen; Messi scoort 100 doelpunten waarvan je er 25 onthoud. Ronaldihno scoort 50 doelpunten waarvan je er 40 van onthoud!

Wat een held zeg, die man.

Ronaldinho en Neymar in hetzelfde team en dan nog Oscar en Ganso erbij = samba voetbal.
Denk alleen dat 2014 het WK van Messi wordt.

29 november 2012 om 01:47

Oscar is niet echt een type voor samba voetbal aangezien hij nu op 10 speelt en te veel dingen mist wat Ganso en Kaka wel hebben

29 november 2012 om 07:34

Alleen helaas is Ganso bijna altijd geblesseerd. Wanneer hij speelt is hij geweldig, althans wast ik zie op samenvattingen op Sport1, maar hij is zo blessure gevoelig als onze Arjen.

29 november 2012 om 10:17

Tsja het zou wel eens tijd worden hoor. Dat die jongen eens echt wat laat zien voor Argentinie. Toch gaat het Brazilie echt niet gebeuren dat Argentina in hun land wereldkampioen word. Dat gaan ze gewoon zelf worden.

kan makkelijk nog mee tot zijn 35 daarna kan hij nog gaan cashen in china of qatar.

jammer dat we niet meer de dingen zien van zijn tijd bij barca

voor mij de beste nummer 10 aller tijden

29 november 2012 om 08:35

Als je atletico kijkt dan zie je zijn barca dingen of tik even in bij youtube. Dan heb je genoeg mooi beeld wat hij in Brazilië.

29 november 2012 om 09:00

Ronaldinho gaat echt niet meer weg uit Brazilie denk ik. Was ongelukkig in Europa vanaf het moment dat zijn familie terug ging naar Brazilie. Vanaf dat moment werden ook de prestaties minder en dat was toch doodzonde! Sinds hij weer in Brazilie voetbalt groeit hij weer naar zijn oude vorm toe al zal hij nooit zijn top meer halen. Wat ik echter elke week in de samenvattingen van sport 1 mag zien is toch nog wel genieten. Zoveel plezier heeft hij weer in het spelletje en hij schiet nog net zo makkelijk! 2 weken terug ongeveer schoot hij 3 vrije trappen op 3 op de paal/lat! De meeste spelers zijn blij als ze 1 bal tussen de palen krijgen maar hij doet het nog net zo makkelijk!

29 november 2012 om 02:23

Dat is het wel een beetje hé, bij Ronaldihno wist je nóóit wat er ging gebeuren. En (lees mijn eerdere reactie) bij hem onthoud je 4 van de 5 doelpunten) bij Messi waarschijnlijk 1 op de 5...
Bij Messi weet je soms/vaak wel wat er gaat gebeuren. Het knappe bij Messi is; ondanks dat je ongeveer weet wat hij gaat doen kun je het niet voorkomen/tegenhouden of stoppen...

Beide helden.

De speler waar ik het meest van heb genoten in me leven. Jammer dat hij nu al zou oud is, maar zijn goals in het Bernabeu zal ik nooit vergeten, en vooral hoe het publiek reageerde!

Prachtige voetballer doodzonde dat we hem niet meer zien schitteren in Europa. Mis toch wel die jaren met hem. Toen vond ik Barca nog mooi tegenwoordig met dat overdreven getik en spelers van suiker vind ik het allemaal wat minder.

Jammer had hem graag bij Santos gezien wie het nu toch vooral van Neymar moet hebben terwijl dat zonder is want hij is het hele seizoen nooit helemaal erbij

Hopelijk kan hij in WK 2014 nog een keer schitteren Once and For All! Zou prachtig zijn om hem beker vast te zien houden.

Beste voetballer ooit in zijn prime!!!!!

Ronaldinho op ze top ..zeker de beste voetballer allertijden ..gewoon Complete voetballer.
heeft trouwens ook echt de mooiste compilatie videos op youtube
Held!!

AUB mogen we nog 1 WK van hem genieten en dan mag hij van mij met pensioen

Toch genoot ik meer van hem als Messi nu bij Barcelona. En ja Messi is gewoon beter als dat hij was bij Barcelona. Maar dit was zon geniale speler je wist nooit wat er ging gebeuren toch eigenlijk zonde dat die zo snel afgezakt is. Zon speler hoort op zijn 32ste eigenlijk nog bij een Barcelona of Real of weet ik veel waar te spelen.

Alleen wat ik dan niet snap als ze je eigenlijk pas veel later betalen en je gewoon niet betalen een tijd lang. Waarom zou je dan bij zon club blijven als je aanbiedingen op zak had ik was lekker ergens anders heen gegaan dan. Jammer dat die niet meer terug naar Europa komt waarschijnlijk dan hadden we nog wat meer van hem kunnen genieten. En laten we hopen dat die zijn genialiteit nog een keer laat zien op het WK

29 november 2012 om 08:37

Als mensen meer van zijn achtergrond wisten dan gingen ze niet snel dingen roepen. Zijn moeder is ziek en hij wilt haar verzorgen in brazilie bij de familie. Plus Dinho is niet afgezakt als je hem dit seizoen hebt zien spelen bij Atlético Mineiro. Hij zal gaan schitteren met het voetbal wat hij nu vertoond. Beste spelverdeler plus hij heeft de beste speler van Brazilië gepakt.

29 november 2012 om 08:48

Nee inderdaad als je van Barcelona afkomt en je speelt in Brazilie nu heb je geen stappen achteruit gedaan. Begrijp me niet verkeerd hoop ook dat we wat meer van hem zien en dat die weer gaat schitteren maar dan liever in Europa ergens nog. Als die dat tenminste aan zou kunnen nog dan. Want neem aan dat zijn moeder inderdaad belangrijker is als welk voetbal dan ook. Alleen welke dingen roep ik volgens jou dan

Wat hebben we genoten van deze man .. Hij zou in Nederland( oa ) nog makkelijk meekunnen ...
Jammer dat hij 3 jaar geleden weg is gegaan ..

29 november 2012 om 10:19

Hij zou onder andere in Nederland nog makkelijk meekunnen!?! Deze gast kan in elke competitie nog makkelijk mee. In Nederland scoort hij 60 doelpunten in de competitie!

29 november 2012 om 11:44

Is goed geformuleerd toch.. Mijn punt precies , en daar is het woord onder andere voor .
Ik breng het juist cynisch . omdat er getwijfeld werd over zijn kwaliteiten .
Manu kan hem zeker wel gebruiken...

29 november 2012 om 17:24

Ja dat is wel waar, die zoeken nog wel een creatieve speler....

29 november 2012 om 11:08

Als hij in Brazilie nog een van de ster spelers van zijn elftal is dan zou hij in Nederland inderdaad de beste speler van de competitie zijn! De Braziliaanse competitie is echt van een beter niveau als de Nederlandse als je het mij vraagt. Heel veel jong talent en dat gecombineerd met een aantal routiniers zorgt voor leuke elftallen en onderlinge wedstrijden. Ronaldinho kan makkelijk mee in Nederland maar ook in Spanje en Italie zal hij nu zeker niet misstaan!

Ik vond hem een prachtige voetballer spijtig dat hij zijn eigen toekomst heeft verpest.
Hij kon makkelijk tot zijn 35ste in een topploeg spelen als hij goed lette op zich eigen.

Hij heeft op de hoogste niveau gespeeld bij diverse topploegen, prijzen gewonnen en speelt nu bij een geweldige club die het ook aardig doet in een leuke competitie, weliswaar geen engelse of spaanse competitie, maar wel 1 die groeiende is.

Hij doet het meer dan aardig bij zijn club en als hij deze lijn voortzet dan hoop ik hem te zien op het Wk2014.

Ps Scolari zal wel een aantal routiniers nodig hebben en daar is Ronaldinho zeker één van.

Mooi dat hij nog eventjes doorgaat.
Ik kan me vroeger nog herinneren wat een geweldige speler hij wel niet was.
Jammer dat ik hem niet lang heb mogen aanschouwen.

Ik hoop dat Scolari het samba voetbal terugbrengt en dat hij verstandig is en Ronaldinho meeneemt, ik geloof oprecht dat het kampioenschap in 2014 mogelijk is voor Brazilië, tenzij Spanje zo doorgaat en als Messi Argentinië op sleeptouw neemt.
Deze opstelling zou ik graag zien in 2014.
Het is wel erg aanvallend maar het samba voetbal is nou eenmaal aanvallend, maar met zon middenveld + voorhoede moet je eigenlijk elke tegenstander kunnen domineren en al helemaal als Neymar tegen die tijd hier in Europa zich heeft bewezen en Oscar/ganso wereldvoetballers zijn.

Diego Alves
Alves
Silva
Luiz
Marcelo
Ronaldinho
Ramires
Ganso
Kaka
Oscar
Neymar

Zou mooi zijn als Ronaldinho op het WK 2014 speelt als afscheid van het voetbal.

Mooi dat Dinho blijft, hopelijk is hij erbij in 2014

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Atletico Mineiro

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

Brazilië
864 fans
Middenvelder, 38 jaar

In de wandelgangen

Maandag 25 juni
Hirving Lozano heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren