Update: Raiola woedend: ‘Er worden zomaar verhalen verzonnen’

Zaterdag, 13 oktober 2012 om 12:53
/

Dat Zlatan Ibrahimovic het na zijn vertrek bij Barcelona het niet meer zo heeft op die club, is geen geheim. Dat de Zweedse spits echter geen hoge pet op heeft van Mario Balotelli, was tot op heden niet bekend. Donderdag liet de speler van Paris Saint-Germain zich echter ontvallen de Italiaan een ‘middelmatige’ voetballer te vinden. Hij deed dat op de voor hem kenmerkende wijze.

Op de vraag van een reporter of Balotelli geschikt zou zijn voor Real Madrid, hoefde Ibrahimovic niet lang na te denken. “Madrid? Nee, hij past beter bij Barcelona. Een middelmatige speler voor een middelmatige ploeg”, zei hij tegen AS over zijn voormalig ploeggenoot in zijn periode bij Internazionale. Het duo stond tussen 2007 en 2009 gezamenlijk op de loonlijst van i Nerazzurri.

Klaarblijkelijk zit er bij Ibrahimovic ook nog altijd veel oud zeer. In de zomer van 2009 verkaste de ex-Ajacied van Inter naar Barcelona, waar hij aanvankelijk prima presteerde. Gaandeweg het seizoen kreeg hij echter steeds minder speelminuten toebedeeld en lag hij geregeld in de clinch met coach Josep Guardiola. In zijn begin dit jaar verschenen biografie ‘Ik, Zlatan’, veegt hij tevens de vloer aan met de oefenmeester en diverse ex-ploeggenoten.

Update 13 oktober 12.53 uur - Raiola woedend: ‘Er worden zomaar verhalen verzonnen’
Zaakwaarnemer Mino Raiola ontkent dat zijn cliënt Zlatan Ibrahimovic iets heeft gezegd over Mario Balotelli of Barcelona. Op de vraag of Balotelli bij Real Madrid past, zou Ibrahimovic geantwoord hebben: “Nee, hij past beter bij Barcelona. Een middelmatige speler voor een middelmatige ploeg.” Onzin, zo zegt Raiola. “Hij heeft nooit gesproken over Balotelli of Barcelona. Mario is een van de beste spitsen ter wereld. Iedereen lijkt te denken dat ze zomaar alles kunnen schrijven, maar ik accepteer niet dat er verhalen worden verzonnen”, laat de woedende belangenbehartiger weten aan Sky Italia.Gerelateerd

206 reacties (laatste reactie door renevang)

Haha die Zlatan, dat hij wrok heeft ten opzichte van Barcelona snap ik maar deze uitspraak slaat natuurlijk nergens op. Dan speelt hij zelf bij een amateurclub.

12 oktober 2012 om 10:16

Eigenlijk neem ik aan dat dit uit zijn verband is gerukt. Hoe? Dat weet ik niet.
Maar Zlatan kan dit niet serieus menen. Of hij maakt een grappig bedoelde opmerking, met een serieuze ondertoon (dat wel). Maar dit kan hij niet serieus menen.

Anders kan ik Zlatan niet meer serieus nemen.

12 oktober 2012 om 10:20

Deed je dat wel dan? :D Die man kraamt wel vaker onzin uit puur en alleen om mensen of groepen te beledigen.

12 oktober 2012 om 11:14

het mooiste is dat zlatan begin te trillen als psg door ga in de cl en ze barca loten want ze weten dan dat deze middelmatige ploeg zo als hij zeg gewoon wint.

12 oktober 2012 om 12:52

@mixp ik denk eerder dat het uit boosheid voortkomt, dan uit een grap.

laten we niet vergeten dat Zlatan natuurlijk een goede voetballer is, maar verder een nogal verknipte figuur. Hij zegt en doet wel vaker rare dingen. Dit soort uitspraken slaan natuurlijk verder nergens op, is de moeite niet eens waard om er inhoudelijk op in te gaan.

12 oktober 2012 om 14:35

Kijk Zlatan is een speler met weinig mentaliteit hij is lang maar lomp tuurlijk dan dat hij op de bank moet zitten. hij heeft weinig voor barca betekent en dat is het

12 oktober 2012 om 17:30

ik denk dat Zlatan niet bang is en dat die zelfs niet erg zou vinden om tegen Barca te spelen want in de biografie van Zlatan zie je hoe hij is, en ik denk dat het m geen moer zou schelen en gewoon een paar van die Barca spelers de grond in zou trappen hahahaha

12 oktober 2012 om 21:26

Ik weet niet of jij zeker wie Zlatan is he ??
Ik weet niet, uiteindelijk van dat ene seizoen wat hij speelde voor Barca, maakte hij uiteindelijk 16 doelpunten, was belangrijk voor Barca en scoorde in 2009 het enige en winnende doelpunt tijdens de El Classico, dus wat bedoel je met lomp en weinig voor Barca betekend ?? Zlatan had moeite met het beleid en de manier van omgaan. Ik ben zowel Messi en Zlatan fan en Messi zou altijd voor op blijven staan. Zlatan is gruwelijk !

12 oktober 2012 om 10:43

@ harwinhetfield en @ Mixp ''de grote'' balotelli heeft in 3 jaar inter en 2 jaar city (ik zal dit seizoen niet meetellen) als spits zijnde 39 goals gemaakt, zijn moyenne is dus niet eens 8 goals per seizoen.
nou klasbak hoor!!! denk volgende keer even na voordat je iemand probeert te bekritiseren.

12 oktober 2012 om 10:49

@ Totti-10. Mag ik jou dan even voorstellen dat je zelf eens nadenkt voordat je iets typt. Bijvoorbeeld door goed te lezen.
Ik kan er gewoonweg niet bij dat je niet ziet dat we het over de uitspraak over Barcelona hebben. Staat notabene gewoon in de eerste reactie. Ongeloofelijk, en een beetje stoer zeggen dat we moeten nadenken.

12 oktober 2012 om 10:50

Denk dat jij voortaan ook even tot drie moet tellen of de reacties van hen beter inschatten. Zij hebben het nergens over de 'topprestaties' van Balotelli en dat het een wereldspits is. Zij hebben het over het feit dat Zlatan Barcelona als middelmatige club neerzet.

Ik deel hun mening dus. Dat hij bij Barcelona niet geslaagd is en over diverse spelers wat te zeggen heeft, moet hij zelf weten. Maar door een club/elftal als het huidige Barcelona middelmatig te noemen, ben je totaal niet meer serieus te nemen en zet hij zichzelf compleet voor schut.

Dus nogmaals, niemand heeft het hier over Balotelli, dat vind ik nou zelf ook geen wereldspits. Maar puur het belachelijke feit dat hij Barcelona middelmatig noemt..

12 oktober 2012 om 10:56

In jou stuk is nergens uit te zien dat jij het over barcelona hebt, bovendien is het nieuws in dit artikel ibra's uitspraak over balotelli want over barca weten we wat hij denkt

12 oktober 2012 om 10:59

@totti-10: ik wist niet dat we tegenwoordig al spelers afrekenen op wedstrijden die ze niet spelen...
Nog geen 8 doelpunten per seizoen, of: 39 doelpunten in 101 wedstrijden voor iemand die aan het begin van zijn carriere staat. Erg slecht gemiddelde inderdaad...!
Balotelli is gewoon een klasbak die wat beter met zijn eigen klasse overweg moet leren gaan. Welke 22-jarige speler kan nou dergelijke cijfers overleggen, in gelijkwaardige competities als de Serie A (waar sowieso veel minder wordt gescoord) en de EPL (behalve Messi op die leeftijd)?!
Dus lekker makkelijk om zijn doelpuntenaantal te delen door het aantal seizoen, zonder even te vermelden hoeveel wedstrijden hij daar voor nodig had...

12 oktober 2012 om 10:59

dat jij het daar over hebt zegt meer over jou dan over zlatan, staat het ter discussie dan dat barcelona een middelmatige ploeg is? denk jij nou echt dat zlatan dat meent?of dat hij de spot drijft met ze?

12 oktober 2012 om 11:01

als die zo goed was speelde die wel vaker basis of niet?
ene wedstrijd speelt hij goed en de andere speelt hij zo slecht dat de trainer hem het liefst 3 weken niet wil zien, dat is ook het probleem van hem en dat maakt hem een middelmatige speler.

12 oktober 2012 om 11:02

Hahahaha, je verdedigd je ook nog eens.
Ik reageer toch op degene die boven mij staat!
Die heeft het over Barcelona en ik dus ook.
Anders had ik Balotelli wel apart genoemd.
Heel leuk dat dit nieuws dan over Balotteli gaat volgens jou, maar wij hadden het over Barcelona. En als een spelers als Ibra Barcelona een middelmatige ploeg noemt is dat zeker nieuws.

Je mening over Balotelli klopt ook voor geen meter, maar dat terzijde.
Gewoon beter lezen voordat je iets neerzet.

12 oktober 2012 om 11:06

ten eerste kan ik niet zien dat jij reageert op degene boven jou.
ten tweede voor jou geldt dan hetzelfde als voor stephan82 als jij inderdaad vind dat wat zlatan zegt over barcelona iets serieus is en ter discussie staat dan denk ik niet dat jij ze allemaal op een rijtje hebt met andere woorden als aguero morgen zegt real madrid is een amateurclub ga jij zeggen wat gekkie aguero jij bent best dom he ipv te denken dat hij gewoon iets heeft tegen madrid en een beetje overdreven erover praat. Topniveau ben jij!

12 oktober 2012 om 11:10

Hahaha, wuuuuuuuuuuut!?
Weer val je door de mand.
Hoe kan jij niet zien dat ik niet reageer op hem, mijn reactie staat onder hem.
De rest van je reactie slaat nergens op, want mijn reactie gaat er juist over dat ik denk dat hij het niet serieus neemt of dat hij een grap maakt ofzo.

Oh mijn god, internintelligentie? Het blijft een apart niveau.
Ik noem mensen niet snel dom, maar nu begin ik toch te twijfelen.
Zeg maar gewoon niks meer, echt niet.

12 oktober 2012 om 11:42

dus als iedereen een post plaatst hier zonder op elkaar te reageren kom je niet onder elkaar? hoe werkt het dan meneer de expert leg mij dat eens uit aangezien jij de moderator bent van deze website?

12 oktober 2012 om 12:02

Wat een uit zijn verband gerukte tekst weer, denk niet dat Zlatan dit bedoeld heeft.
Het zou echter wel kunnen, want we weten hoe hij over Barca denkt.

Jammer dat hij door dit soort acties toch weer door de mand valt hoe die werkelijk is.
Een klasbak, met fratsen.

12 oktober 2012 om 14:23

Zlatan staat helemaal in zijn recht om dit soort uitspraken te doen. Als een club als Barca niet in staat is om op een normale manier met een speler als Zlatan om te gaan, dan ben je ook niet meer dan een middelmatige club. Zlatan is verreweg de beste nr 9 die er is.

Data Pep Guardiola hem niks gunde is een ander verhaal.

Barca speelt slaapverwekkend voetbal. De reden waarom het zo goed loopt is omdat de tegenstanders in slaap sukkelen. Ze hebben maar een paar toppers ( messi, iniesta xavi en Puyol) de rest is geen top.

12 oktober 2012 om 14:32

@ Mikie

Zlatan zegt een middelmatige ploeg en geen club, en als er iets is wat iedereen op deze aardkloot weet is dat Barca de best voetballende ploeg in jaren is.

Iedereen weet ook dat Zlatan een Baasje is en daar houden ze niet zo van bij Barca, niks afdoende aan de speler Zlatan maar wel aan de persoon.

Zal vast wel een beetje van 2 kanten zijn gekomen dat het niet boterde tussen Zlatan en Barca.

12 oktober 2012 om 15:00

nou zlatan had gewoon een goed gemiddelde hoor bij barca maar als je combinatie voetbal wil spelen met snelheid heb je gewoon niks aan zlatan..

die moet het hebben van een team dat om hem heen speel..

is ongeveer het zelfde type als van persie..

12 oktober 2012 om 10:58

Volgens mij vergeleek hij eerder PSG met Barca waar hij nadrukkelijk zei dat PSG op termijn wel de champions league kan winnen maar momenteel nog niet op het niveau zit van een Barcelona. Daarmee geeft hij dus indirect aan dat hij Barca de maatstaaf vindt om je tot de beste ploeg van Europa (wereld) te kronen. Lijkt me eerder grappig bedoeld, iest wat Balotelli zelf denk ik wel om kan lachen maar de pers moet hier gelijk een serieus kopje van maken.

oops

12 oktober 2012 om 13:08

vegelijkte? seriously?

12 oktober 2012 om 12:18

Echt een reactie van Zlatan. Men doet er verstandig aan om niet alles wat hij zegt serieus te nemen. Neemt men het wel serieus dan heeft men geen gevoel voor een bepaalde humor.

Niemand gelooft toch dat hij dit werkelijk meent??

Ik mag die Zlatan Ibrahimovic wel !

haha wat een mooi mens!
Echt een geweldige voetballer, alleen hij mist wat Iq.

12 oktober 2012 om 10:15

Zou het maar niet in zijn gezicht zeggen, dan kun je een karatetrap verwachten denk ik.

Maargoed, hij is overal geslaagd, scoorde overal dus hij heeft wel recht van spreken.

12 oktober 2012 om 10:29

Recht van spreken als het over onzin gaat? Als hij terechte kritiek heeft dan heeft hij recht van spreken maar nu is het echte onzin!

12 oktober 2012 om 10:45

hoezo recht van spreken...hij is zeker een super goede voetballer..maar in de laatste 10 jaar heeft barca nog altijd meer prijzen gewonnen dan zlatan.

dus wat hij zegt gaat gewoon nergens over.

12 oktober 2012 om 14:28

Zlatan heeft zeker recht van spreken. Hij geeft zijn mening. Zijn mening is dat Barcelona een amateurelftal is.

Deze gedachten komen voort uit ervaringen die hij gehad heeft met barca. Dat Pepe Guardiola hem niks gunde heeft het bij Zlatan verpest.

Zlatan = Held = Beste NR 9 TER Wereld!!

beetje zielige reactie van zlatan, hij loopt een beetje naast zijn schoenen. als barca een middelmatig ploegje zou zijn , wat maakt het jou dan? jij kon daar niet eens in de basis spelen op het laatst?? ook zijn titel voor zijn boek??? ik zlatan??napoleon syndroom denk ik? narcist pur sang! zonde want hij is wel een geweldenaar in het veld.

12 oktober 2012 om 10:14

Hij kan er natuurlijk moeilijk opzetten 'ik, Hendrik'...

Ziet er ook weer zo raar uit.

12 oktober 2012 om 10:32

ik, zlatan, klinkt gewoon ontzettend narcistisch. kun je wel met allerlei andere namen opgaan noemen, maar daar gaat mijn opmerking niet over. ja het klinkt lekker en je krijgt een aantal duimpjes omhoog(zal jou ego wel strelen) maar dat is niet de strekking van het verhaal.

12 oktober 2012 om 11:25

Tuurlijk zal dit zijn ego strelen, voetbalzoneduimpjes zijn enorm belangrijk in deze samenleving.

Ik denk dat we binnenkort een boek kunnen verwachten:
Ik, Marc_overmars

On: Beetje jammer dit van Zlaten, Balotelli is geen middelmatige voetballer.

12 oktober 2012 om 11:40

Napoleon syndroom hebben bij een lengte van 1,95 meter? Dat is best apart. Misschien moet je wat beter je begrippen leren kennen voor je ze gebruikt om mensen mee te beledigen.

ON: Goede voetballer die simpelweg niet matchte met Barcelona. Jammer dat hij het zo moet spelen, maar ja, het is wel een aparte.

12 oktober 2012 om 22:12

Je gaat toch zeker niet haten omdat ik toevallig kennis van zaken heb?

Ik zou toch even live willen zien om te bekijken in welke context dit gezegd is. Klinkt allemaal vrij cynisch en Zlatan heeft zich zelden negatief over de voetbalkwaliteiten van Balotelli uitgelaten. Zal allemaal wel los lopen dus.

Oké... Ik betrap me erop dat ik om deze opmerking moest lachen. (waarschijnlijk ook omdat het een beetje een absurde opmerking is om Barca middelmatig te noemen.

Tsjah, daarom wonnen ze ook 14 prijzen en worden door velen (voetbal critici) tot één van de beste teams ooit beschouwd. Ach, de meeste uitspraken van Ibra kan je niet serieus nemen. Geweldige voetballer maar er zit een steekje los bij hem.

12 oktober 2012 om 10:50

Ik vind het niet bepaald 1 van de beste ploegen ooit. Ze hebben een middenveld van wereldklasse of nog boven die klasse met Iniesta, Xavi en Busquets. En voorin hebben ze Messi lopen die aan de lopende ban scoort. Maar achterin vind ik het verdedigend toch zeer matig, en voorin lijkt al het scorende vermogen te ontbreken wanneer Messi een keer niet meedoet. Als ze in Engeland zouden spelen dan zie ik dit elftal echt niet hoger eindigen dan in de subtop aangezien er teveel lengte en fysieke kracht mist op het veld, en de scheidsrechters daar niet voor elk klein dingetje fluiten zoals in Spanje.

Het spel dat ze spelen is fantastisch en miscchien wel het beste ooit. Alhoewel mijn voorkeur niet gaat naar heen en weer tikken over het middenveld wat ze de laaste tijd voornamelijk doen. dus het beste team ooit? dan moet ik toch echt nee zeggen.

12 oktober 2012 om 11:16

De discussie of dit Barca het beste team ooit is, is eigenlijk onzinnig. Je vergelijking met de Engelse competitie gaat ook niet op. In die competitie zou Barca ook iets anders kunnen spelen. In de Champions League heeft Barca moeite met Chelsea en daar houdt het wel een beetje mee op. United bv. was de afgelopen jaren toch vrij kansloos tegen Barcelona. Hetzelfde geldt voor Arsenal. Andere clubs kunnen wel fysiek gaan spelen, maar heeft Barca daar nou echt moeite mee? Hun middenveld is zo dominerend dat ze elke club kunnen afslachten.

Het Barca van vorig jaar is niet helemaal mijn smaak, ik vind dat ze teveel door het midden combineren. Buitenspelers vind ik qua spel aantrekkelijker. Ook schiet er nooit eens iemand van afstand, ze willen de bal het doel inlopen. Hoge ballen en kopgoals zie je ook weinig. Ze kunnen het niet over een andere boeg gooien.

On: Zlatan heeft dit soort uitspraken niet nodig. Hij kan toch niet verkroppen dat zijn periode bij Barca niet geworden is wat hij had gehoopt. Voor de rest is het wel een baas natuurlijk.

12 oktober 2012 om 11:25

Met een fitte Puyol en Pique die weer zijn normale niveau haalt is de verdediging van Barcelona volgens mij van absoluut wereldniveau met Alba en Alves.

Dat jij denkt dat Barcelona niet verder dan de subtop komt in Engeland is helemaal lachwekkend. Volgens mij heeft Barcelona de laatste jaren laten zien echt een stapje verder te zijn dan de top in Engeland. Chelsea is de enige ploeg die het met een hele laffe instelling Barcelona moeilijk heeft weten te maken. Barcelona en Madrid zijn op dit moment de beste ploegen in de wereld. Spanje heeft bovendien ook veruit de beste landenploeg en ook daar ontbreekt de fysieke kracht en lengte. Echter spelen ze de rest van de wereld al jarenlang zoek.
Jouw beweringen zijn kortom absoluut niet serieus te nemen.

12 oktober 2012 om 11:36

Puyol is gewoon afgeschreven, als je dat nog niet in ziet dan moet je toch echt je barcalona bril afzetten. Pique vind ik een goede verdediger maar ook niet meer dan dat. Als centrale verdediger moet je ook uitstraling hebben en kunnen koppen vind ik en dat mist hij totaal.

En jij vind de subtop in Engeland niet realistisch? In Engeland zou dat halve elftal alleen al geschorst worden door het kaarten vragen en het kaarten aannaaien. En probeer als Barcalona zijnde maar tegen Stoke te winnen als die spelers je de grond in trappen en de scheidsrechter het toe laat. Nee het is lachwekkend te noemen dat jij niet verder kijkt dan een paar wedstrijden CL, daarmee kun mis je totaal de fysieke inspanning die het kost om 1 a 2 maal per week te presteren in de PL.

En een mooi voorbeeld is Hazard, die speelt uistekend en heeft al enkele penalty's gehad. Maar die had bijna iedere gespeelde wedstrijd wel een penalty verdient, en hij had ze allemaal gehad indien hij in Spanje had gespeeld.

ik vind het nogal lomp gezegt. Ik denk ook dat het een jaloerse reactie is naar barcelona en balotelli toe.

12 oktober 2012 om 10:28

Geef eens een reden waarom Imbrahimovic jaloers zou zijn op Balotelli?

Het is gewoon een cynische opmerking, dat Balotelli niet bij Real Madrid past kan best nog eens gemeend zijn, maar daarna gewoon een grappige draai er aan geven.

12 oktober 2012 om 10:34

omdat hij wel wat heeft gepresteerd op het EK en bij city...

en omdat hij bij barca niet geslaagd is maar toch het beste team op dit moment is.

12 oktober 2012 om 12:17

Zlatan heeft het zelf prima gedaan op het EK, dat hij dan in zo'n matig team zit dat niet eens de groepsfase doorkomt, kan je nou niet echt op hem afschuiven.

Hoezo zou Zlatan jaloers zijn dat hij bij City wat heeft gepresteerd? Sowieso laat Balotelli helemaal niet bijster veel bijzonders zien bij City. Zlatan is geslaagd bij Ajax, Inter, AC Milan, Juventus en gaat ook als een tierelier bij Psg.

Dat hij niet geslaagd is bij Barcelona is ook kul. Hij deed het daar ook goed, maar hij paste niet bij het soort spelers die Guardiola graag heeft, desalniettemin heeft hij daar ook genoeg prijzen gewonnen en toch goed voor redelijk wat doelpunten.

Zlatan jaloers op Balotelli? Laat me toch niet lachen.

Ibra is en blijft gewoon een baas! het maakt em niet uit wie tegenover 'm staaat!

12 oktober 2012 om 10:17

Daarnaast heeft hij ook gewoon deels gelijk over het Ballotelli gedeelte

12 oktober 2012 om 10:23

Maar niet over het Barcelona gedeelte.

12 oktober 2012 om 11:57

klopt helemaal, zo bedoelde ik het ook

Wat een gefrustreerd mannetje is dit toch. Ik zou niet weten waarom hij al deze frustraties met zich mee draagt, maar er is iets in hem wat hem heel erg ongelukkig maakt. Normaal functionerende volwassenen zouden sommige dingen achter zich moeten kunnen laten. 'ibra' ontbreekt dit totaal. Gelukkig voor hem voetbalt hij. In de maatschappij had hij het er niet zo best vanaf gebracht.

12 oktober 2012 om 10:20

Waaruit maak jij op dat hij gefrustreerd of ongelukig zou zijn? Hij haalt soms gewoon uit naar de mensen die hem niet juist hebben behandeld. Soms gaat hij daar in te ver (incident met Sacchi) en soms heeft hij gewoon gelijk. Hij bespeelt de media gewoon goed en weet hoe hij in het nieuws moet komen. In de maatschappij zou hij er inderdaad niets van bakken en dat weet hij dondersgoed want in zijn biografie schrijft hij voluit over zijn criminele trekjes in zijn jeugd.

12 oktober 2012 om 10:24

Je vraagt waaruit ik kan opmaken dat hij gefrustreerd is om in je volgende zin te zeggen dat 'gewoon' vaak uithaalt naar mensen. Zie je het antwoord ergens al staan? Die flauwekul over dat hij zo de media bespeelt... Geloof er helemaal niks van. Het is gewoon een man vol frustratie. Frustratie die jij echter wel weet om te zetten im geweldig voetbal.

12 oktober 2012 om 10:36

zlatan is een voetballer, hij krijgt hier ontzettend veel geld voor! de enige manier waar hij voor in het nieuws zou moeten komen is door te voetballen. die jongen moet op zijn blote knietjes de lieve heer danken dat hij dit heeft kunnen bereiken, anders was hij waarschijnlijk nu al aan zijn laaste levensjaren bezig, gezien zijn afkomst. (getto malmo)

12 oktober 2012 om 10:59

Ik weet niet of hij echt zo gefrustreerd is maar oke, hij wekt soms die indruk. Maar ik geloof gewoon niet dat hij 'heel erg ongelukkig' is zoals jij zegt. Prima leven toch, wat hij zo bij mekaar gevoetbald heeft. Het is ook raar dat hij in Italie een half god is, in Frankrijk nu al met kop en schouders boven de rest uitsteekt maar voor oh ons heilige Barcelona was hij niet goed genoeg. Ik zou daar ook verontwaardigd over zijn.

12 oktober 2012 om 10:21

hahaha neemt die uitspraak toch niet serieus zeg.
Ibra maakt regelmatig zulke lollige praatjes in de pers.
Het kan evengoed zijn dat Balotteli en Ibra volgende week een gaan drinken in Parijs.

12 oktober 2012 om 10:28

Het zou inderdaad goed kunnen dat de interpretatie anders is dan dat het nu op voetbalzone overkomt. Als ik hem echter in het verleden wel eens heb horen praten... Hij heeft de schijn bij mij een beetje tegen.

12 oktober 2012 om 10:22

Ach hij had ook nog een succesvol crimineel kunnen worden, de neus heeft hij er al voor

Maar je hebt wel gelijk, de beste man is compleet gestoord en dat zou in de normale maatschappij tot weinig succes hebben geleid. Maar ze zeggen ook wel eens dat de meest succesvolle mensen vaak ook een steekje los hebben zitten, het een verklaard misschien het ander ook gedeeltelijk. Maar het moge duidelijk zijn, als hij ook maar een beetje aanpassingsvermogen zou hebben had hij nu nog steeds bij Barca gespeeld en onderhand alles gewonnen wat er te winnen valt. Nu speelt hij puur voor het geld bij een middelmatig clubje dat straks weer bij het grof vuil gezet word als het lolletje ervan af is zonder dat hij een 'echt' grote prijs bijgeschreven heeft...

12 oktober 2012 om 11:53

Och ja, geen prijzen, geen prijzen....

Als hij kampioen wordt met PSG nu is hij in de afgelopen 9 jaar 8 keer kampioen geworden bij 5 verschillende clubs in 4 verschillende competities. Er is geen enkele speler die hem dit na kan doen.

Heeft hij 5 bekers gewonnen, 1 CL, 1 wereldbeker voor clubs, is hij 2 x topscorer in de serie A geworden, 3 x speler van het jaar Serie A, en is hij 2 x uitgeroepen tot zweeds sporter van het jaar.

Lijken mij toch flink wat prijzen...

12 oktober 2012 om 12:06

Als hij bij Barca was gebleven had hij onderdeel geweest van het legendarische team, nu is hij niet meer dan een linkje geweest... En kampioen van een competitie die in verval is (italië) en een competitie die niet tot de top behoord (frankrijk) vind ik niet vergelijkbaar met wat hij bij Barca had kunnen bij laten schrijven was hij gebleven...

Maar als jij vindt dat het winnen van de Franse competitie een 'echt' grote prijs is heb je mijn zegen.

12 oktober 2012 om 19:48

Kleine correctie Bruijnie. De titels van Juve zijn ongeldig verklaard door het omkoopschandaal en de CL heeft ie nooit gewonnen. Blijft er nog wel een leuke erelijst over.

Haha zijn onzin houdt maar niet op en neemt extreme vormen aan. Ach ja, velen houden van dit 'brutale' gedoe. Ik vind een scherpe opmerking die ietwat buiten het boekje valt best mooi, maar het moet wel ergens slaan. Dit is gewoon de reinste onzin en Zlatan laat zich wel enorm kennen door nog steeds zo te willen uithalen naar de club waar hij niet wist te slagen.

12 oktober 2012 om 10:27

Niet wist te slagen? Naar mijn idee heeft hij het gewoon goed gedaan, veel gescoord alleen kreeg hij bonje met Guardiola. Achteraf kan je concluderen dat de match Zlatan/barcelona niet goed heeft uitgepakt. Ik denk dat het meer met het persoonlijk vlak te maken heeft dan dat het te maken heeft met zijn voetbalkwaliteiten want dat staat buiten kijf.

12 oktober 2012 om 10:38

hij paste gewoon niet in het spel, zlatan is meer een solist. een barca moet het van het teamvoetbal hebben. guardiola hamerde daar op en zlatan voelde zich in zijn eer angetast. helaas dus..laten rusten en verder gaan met je leven?

12 oktober 2012 om 10:45

Ik denk dat de grootste schuld voor het falen van deze samenwerking bij Barcelona ligt. Je haalt een wereldspeler als Zlatan voor een immens bedrag naar Barcelona, hij begint fantastisch aan het seizoen maar krijgt vervolgens te horen dat Messi op zijn plek wil spelen. Ik snap best dat Barcelona heilig in het kunnen van Messi geloofde (en terecht) maar de manier waarop Zlatan vervolgens behandeld is is natuurlijk not done. Hem op de bank of tribune zetten, niet meer met hem communiceren, dat doe je niet (en bij zo'n speler met een ego als Zlatan al helemaal niet, krijg je alleen maar gezeik mee).

Zelfde verhaal met Henry: hij paste niet meer in de filosofie en wordt op een ongelooflijk amateuristische wijze weggebonjourd. Zlatan en Henry maakten op het laatst zelfs geintjes of Pep een van hen "zelfs" had aangekeken die dag. Barcelona is gewoon erg slecht in het netjes managen van spelers die ze niet meer nodig hebben. Gewoon erg slecht van de organisatie.

12 oktober 2012 om 12:52

Nee, hij is keihard uit de basis gespeeld door een jonkie genaamd Bojan, die nu ergens bij een of ander maffiaclubje speelt.

12 oktober 2012 om 12:57

Ja Bojan is ook beter dan Zlatan ja, maak jezelf toch niet zo belachelijk.

13 oktober 2012 om 00:46

Als Barçaspits moet je er meer kunnen maken dan dat Zlatan deed, dat heeft Messi meer dan ruimschoots bewezen. Hij heeft ook bizar veel kansen gemist.

Daarnaast kwam hij voetballend gewoon echt tekort. Het baltempo lag hem te hoog, hij volgde de looplijnen niet en haalde de angel uit de aanval omdat hij zichzelf er niet toe kon zetten om te raken en vrij te lopen. Ofwel hij kaatste de bal simpel en bijna nutteloos terug, ofwel hij ging ermee pielen om tot een schot te komen.

Barça heeft er niet goed aangedaan om hem te halen. Ze hadden moeten inzien dat hij niet bij het spel past. Tegelijkertijd heeft Zlatan gefaald om bij Barça te slagen. Het is een speelstijl die waarschijnlijk niet tot zijn favorieten behoort maar hoe je het ook wendt of keert, hij heeft zich niet zo kunnen ontwikkelen dat hij de speelstijl onder de knie zou krijgen. Het is een fantastische voetballer, dat sowieso. Maar bij Barça kon hij niet mee en dat kwam doordat hij bepaalde kwaliteiten mistte om op het niveau en dezelfde golflengte te komen als de rest.

Chique is anders.
Maar dit soort kleurrijke spelers maken het spelletje wel leuker. Hij staat garant voor vermaak, zowel op het veld als buiten het veld. Ze hoeven echt niet allemaal koorknaapjes te zijn.

12 oktober 2012 om 11:01

Zo denk ik er ook over. Niet al te veel aandacht aan schenken, gewoon om lachen.
Is toch grappig als hij dit zegt over 1 van de beste elftallen ooit?

Ik vind wel dat hij gelijk heeft over Balotelli..

12 oktober 2012 om 11:06

Het mooie is dat 'balo' dat ook niet is, dus daar zal wel een reactietje van terug komen

12 oktober 2012 om 11:12

Inderdaad het is wachten op een reactie, zal weer prachtige reacties opweken bij Gijppie maandag

Geweldige spits en altijd scherpe opmerkingen. Niks politiek correct gewoon zeggen wat hij denkt, hou ik wel van.
Ik hou van spelers zoals Zlatan, ballotelli, Cr ...goede voetballers en gewoon zeggen wat ze denken. Spelers die het voetbal kleur geven zowel binnen als buiten het veld.

12 oktober 2012 om 10:23

Zeker, niets mis mee als iemand zegt wat hij denkt. Alleen niet zo handig als je dom bent, dan maak je jezelf nl. belachelijk zoals in dit voorbeeld van Zlatan.

12 oktober 2012 om 10:32

Vele voetballers maken zich belachelijk. Zie bijvoorbeeld de discussie tussen Pepe en Iniesta. Iniesta die maar blijft volhouden dat niemand bij Barcelona schwalbes maakt, yeah right... En Pepe die hem ergens van beschuldigd waar hij zich zelf ook schuldig aan maakt.

Ik ben er helemaal voor dat voetballers elkaar en andere clubs afzeiken. Voetbal is tenslotte niks meer dan een spelletje en het word er alleen maar leuker op als ze echt een hekel aan elkaar hebben.

Een man die zijn jaloezie en rancune niet goed kan beheersen is geen echte man. Dit valt mij zwaar tegen van Ibrahimovic.

12 oktober 2012 om 10:28

Waarom moet Zlatan jaloers worden? Op wat? Kijk zijn prijzen en staat van dienst? Weinig reden op jaloezie bij onze stoere grote vriend.

Was hij maar spits bij Real ipv Benz en Higuain..

12 oktober 2012 om 10:46

@ forzae

Klopt, Ibrahimovic is een stoere grote vent. Ook is Ibrahimovic inderdaad beter dan Benzizou en Higuain. Echter, juist omdat Ibrahimovic zo stoer is kan hij het niet accepteren dat hij zo is vernederd bij Barça. Lees zijn boek, ‘Ik Zlatan’. Voor hem is het meer dan een mislukt seizoen. Voor de Zweed is het een eerkwestie. Hij moet dat echter leren verbergen. Daarin is hij nog onvolwassen.

12 oktober 2012 om 10:51

Ik zou nooit Benzema inruilen voor Zlatan, echt nooit. Dan weet je gelijk dat je geen kans maakt tegen ploegen die vooruit voetballen.

12 oktober 2012 om 11:09

Potentieel bezien is Benzizou inderdaad ideaal voor Real. Zal hij zijn volle potentieel gebruiken is de vraag? Benzizou oogt lui en dik. Real heeft een eenmansleger nodig. Real heeft Ibrahimovic nodig.

12 oktober 2012 om 11:24

Ik heb liever een trainer die er een geoliede machine van maakt, dan een eenmansleger.

Maar ben het met je eens dat die dikke Benzema veel meer uit zichzelf kan halen.

12 oktober 2012 om 11:51

Zlatan is dan ook een wereldspeler die je niet moet verkrachten zoals dat werd gedaan bij Barcelona. Hij moest maar even linksbuiten gaan spelen. Ook het gedrag zoals bij Barcelona is niet zoals die van Zlatan is.

Zlatan moet je geven wat hij verlangt, zo'n speler is het. Niet misbruiken, daarvoor is hij een te grote speler. Overigens heeft hij ook gewoon gepresteerd bij Barcelona.

@persiangoomer
Benz mag van mij best banken. Heeft net als Higuain te veel kansen nodig. Met een doeltreffendere spits hadden we nu geen 8 punten achter gestaan op Barcelona.

12 oktober 2012 om 12:13

@ Persiangooner

Ik weet niet man, Benzizou heeft te veel tijd nodig. Misschien komt het door C.ronaldo, maar je ziet Benzema vaak twijfelen. Moet hij knallen of dribbelen en afgeven? Ibrahimovic is veel doelgerichter.

12 oktober 2012 om 12:23

@ forzae

Naar mijn mening is de handelingssnelheid van Ibrahimovic te traag voor het Barça voetbal.

12 oktober 2012 om 16:15

@matthaus

Ik denk dat het aan meerdere factoren ligt. Één is natuurlijk Ronaldo, waar veel meer op wordt ingespeeld dan de rest van het team. Bovendien is Ronaldo ook niet echt bevorderlijk voor een spits met zijn spel, hij gaat vaker voor de eigen (vaak onmogelijke) kans i.p.v. dat hij een voorzet op de spits geeft. Ik denk dat het ook wat te maken heeft met Higuain die ook heel vaak op zijn plek speelt. Vooral een spits moet het van zelfvertrouwen hebben en als het dan niet een persoon is die dit van nature veel heeft kan dat vake wisselen niet goed zijn.

12 oktober 2012 om 16:33

@ Lazaros

Klopt inderdaad, ben het volkomen met je eens. CR7 speelt niet in de spits, maar pakt wel alle ballen af van Ozïl.

12 oktober 2012 om 10:43

Waarop zou hij dan volgens jouw jaloers op moeten zijn?barcelona is niet hemel op aarden.ook al doet iedereen wel als of.ibra zijn status is nog altijd groter dan de meeste spelers bij Barca.dus op wat zou hij dan jaloers moeten zijn.het is niet alsof dat zijn carrière achteruit is gegaan of zo.hij is tenminste geen gat loper die om de zoveel uur aan het trekken is op Barcelona.

12 oktober 2012 om 10:52

@ realzidane22
Types als Ibrahimovic pikken het niet als iemand ze laat zien dat zij niet goed genoeg zijn. Ibrahimovic pikt het niet dat niet hij, maar Messi op de apenrots staat. Hierdoor maakt hij zich steeds schuldig aan rancuneuze en jaloerse opmerkingen waardoor hij zielig overkomt.

12 oktober 2012 om 11:04

Hij hekelt zich toch ook niet op het feit dat Messi zogezegd op de apenrots staat.hij hekelt zich aan de manier hoe hij bij Barcelona behandelt werd.de manier waarop hij aan de kant is geschoven voor Messi.terwijl dat Messi ook even goed kan presteren op andere posities Hij hekelt zich aan het feit dat Guardiola maanden niet met hem sprak.

12 oktober 2012 om 12:04

@realzidane22
En misschien is Ibrahimovic helemaal niet slecht behandeld. Dat gene wat Ibrahimovic zegt is niet automatisch waar. Er zijn verder genoeg spelers die in hun ogen slecht worden behandeld. Maar die gaan toch ook niet de hele tijd lopen janken als een weduwe? Kijk naar hoe Seedorf is behandeld bij Oranje. Je hoort hem er nooit over. Seedorf is een echte kerel, die gaat niet lopen janken.

12 oktober 2012 om 13:06

Ibra is een extraverte persoonlijkheid terwijl ik Seedorf introvert vind. Waarschijnlijk ligt dat ten grondslag aan het feit dat Seedorf het binnenskamers houdt maar ik weet zeker dat hij in vertrouwelijke kring heeft lopen janken, om jouw woorden maar te gebruiken. Zodra Ibra het woord Barca hoort spuwt hij zijn gal. Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde maar om daar nu een definitie aan vast te plakken over het wel of niet zijn van een echte kerel, nou ja, jouw mening. Als we alleen maar Seedorfjes zouden hebben wordt het ook wat saai he. En wellicht is het wel waar, ik kan me best voorstellen dat als een club van iemand af wil, dat niet altijd netjes zal gaan. De vraag is alleen of hij dat door zijn gedrag zelf veroorzaakt heeft. Who knows.

12 oktober 2012 om 14:33

@ Koempel

In Amerika zeggen ze: “take it like a man.”

Seedorf is alles behalve introvert. En dit zeg ik op basis van goede gronden. Veel trainers hadden juist moeite met zijn dominante aanwezigheid en zijn charmeoffensieven in de media. In 2004 zei Seedorf, midden in de bus, tegen de buschauffeur dat hij ergens anders moet parkeren om zo de media te ontwijken. En dat tot grote ergernis van de bondscoach Dick Advocaat. Zo iets doet een introvert persoon niet. Seedorf gaat alleen niet lopen janken à la Ibrahimovic.

Hahahaha ook al slaat dit nergens op, dit kenmerkt Zlatan. Geweldig hoe hij alles zegt wat hij vindt. Zijn boek vond ik ook geweldig

Haha en Balotelli zei een tijdje geleden nog dat hij nooit bij Barca wilt spelen omdat hij niet met meisjes wilt spelen.haha de liefde voor Barca is "groot" zo te zien.

En voor de duidelijkheid niemand van Real Madrid heeft dit gezegd.dus laten we Real Madrid er buiten houden.

On: Ibra weet zelf ook heel goed dat Barcelona alles behalve middelmatig is.verre van zelfs.dit is gewoon een sneer,meer niet!

haha ik kan hier wel om lachen. Dit soort gefrustreerde, jaloerse reacties zijn eigenlijk de grootste complimenten die je kunt krijgen. Daarnaast heeft ibra het niet gered bij barca wat in zijn ogen een middelmatige ploeg is, wat zegt dat dan over zijn kwaliteiten? Hoe slecht is slatan wel niet.

12 oktober 2012 om 10:23

Ibra speelde net heel goed bij barca, maar messi was en moest de baas blijcen vooraan, en Ibra had ruzie met Guardiola

12 oktober 2012 om 10:47

Tussen scoren en goed spelen is wel een verschil.
Ibra speelde juist niet goed, het spel was gewoon te snel voor hem.
Hij heeft wel vaak gescoord in het begin van het seizoen.

12 oktober 2012 om 10:49

Zlatan heeft zich makkelijk staande weten te houden bij Barca. Maar omdat Messi perse in de punt van de aanval moest spelen en het team om hem heen werd gebouwd was er geen ruimte meer voor Zlatan. En dat alles werd ook niet gecommuniceerd met hem. Ik snap wel dat je dan een wrok krijgt tov Guardiola. Je zou dat boek van hem eens moeten lezen.

Zou het niet geweldig zijn als Zlatan en Balotelli samen in een team zouden zitten. Dan zou Voetbalzone er elke dag wel 10 berichten over kunnen schrijven.

12 oktober 2012 om 10:41

volgens mij kun je in de tekst lezen dat ze samen gespeeld hebben?? maar ik kan me er niks van herrineren dat er toen elke dag 10 berichten over op vz stonden?

Barça een middelmatige ploeg, maar Ibrahimovic wist er zelf niet te slagen. Trek uw conclusies over Ibrahimovic.

Deze man is gewoon totaal de weg kwijt en gewoon enorm op zijn tenen getrapt dat hij bij Barcelona niet kon slagen. Word er wel een beetje moe van dat hij maar doorgaat met natrappen richting Barcelona.

Prachtige uitspraak van Zlatan !!

Aangezien hij gefaald heeft bij Barcelona, is hij zelf dan ook een matige voetballer ?

Wat betreft Ballotelli kan ik hem volgen ; ik vind Balotelli veel te onregelmatig om een absolute topper te zijn ; soms is hij heel erg goed maar al te vaak doet hi jgewoon niet mee.

En over Barcelona ; tja, het zit blijkbaar diep bij Zlatan dat hij werd doorgestuurd want iemand met zijn staat van dienst zou een dergelijke uitspraak eigenlijk niet mogen nodig hebben.

12 oktober 2012 om 10:26

Waarom is dit nu weer een prachtige uitspraak?

Omdat Ibrahimovic het zegt vind iedereen het weer lachen of hoe moet ik dat zien? 'haha, kijk die gekke Zlatan weer eens wat roepen joh'. Wanneer Zanetti of ik noem een willekeurig persoon dit had gezegd was hij compleet afgemaakt. Wanneer Zlatan dit doen vinden we het allemaal opeens overdreven grappig en prachtig.

Ik blijf erbij dat deze quote in een heel andere context gezien moet worden en dat hij zeer waarschijnlijk heel cynisch heeft gereageerd.

12 oktober 2012 om 10:41

@michielvc,

Eens. Ik mag Zlatan wel. Hij vertoont hautain gedrag en is een echte persoonlijkheid. Een unicum in het voetbal! Daarnaast is hij ook nog eens één van de beste voetballers van dit moment.

Wat betreft Balotelli ben ik het ook met hem eens. Ik zal waarschijnlijk nooit de hype rondom deze speler begrijpen. Hij heeft mij allerminst kunnen overtuigen met zijn voetbalkwaliteiten, en daar verandert één goede wedstrijd op het EK niks aan.

Het verschil tussen Zlatan en Balotelli is dan ook duidelijk: Zlatan valt zowel op het veld als buiten het veld op. Balotelli enkel buiten het veld, met idioot (wellicht pathologisch) gedrag.
Een zwaar overschatte speler, die nog niet eens bij de 75 beste voetballers van dit moment staat.

Wat hij zegt over Barcelona is uiteraard onzin. De feiten spreken tegen Zlatan, het was tot vorig seizoen een tijd lang de beste club ter wereld. Hij had wel gelijk gehad als hij had gezegd dat er ook enkele matige spelers bij Barcelona spelen, want dat is een feit!

Lijkt me sterk dat hij dit zegt. Over Barca kan best en kan me ook weinig schelen.balotelli heeft hij weinig op tegen en ik kan me niet voorstellen dat hij dat gezegd heeft over hem.
Persoonlijk vind ik Balotelli ook (nog) niet een speler voor Real. Bij Barca al helemaal niet want daar heeft hij de mentaliteit voor. Balotelli is net als Ibra iemand die geen zin heeft om zich aan de''beide benen op de grond''mentaliteit van Barcelone tehouden. Bovendien is Villanova de grip op Balotelli al kwijt na de eerste trainingxd

Ik denk niet dat hij dit heeft gezegd, dat hij Barcelona uitmaakt voor matige ploeg kan ik begrijpen (niet omdat ik het een matige ploeg vind maar gezien zijn tijd daar, pure jaloezie). Dat over Balotelli is niet gezegd denk ik, dit komt uit de krant AS die niet bekend staat om de goede inhoud enzo.

Wat een sneue zielepiet is het toch ook hé.
Hij heeft volgens mij nog nooit gewonnen van middelmatige spelers en clubs, maar om dat dan zo te zeggen vind ik best wel zwak.

Ach ja, als hij zich er lekker bij voelt prima.

Heb Barcelona ook gewoon nooit de gepaste ploeg gevonden voor Zlatan.niet dat hij het niet aankon,want hij kan het zeker aan.maar Zlatan is geen hypocriet of toneel speler.wanneer het hem niet ligt dan zegt die het gewoon straight up.en als er nu één ploeg is waar dat de schijnheiligheid er van af druipt dan is het toch Barcelona.

12 oktober 2012 om 10:35

Want iedereen bij Barcelona is natuurlijk hypocriet. Omdat Guardiola zich als een gentlemen gedraagt is hij hypocriet? Aangezien je waarschijnlijk op hem bedoeld.

Het lag eerder aan dat hij niet paste in het systeem. En dat Guardiola Messi in de punt wou ipv op de flanken. Nou, dat heeft best goed uitgepakt of niet? En dat is een understatement, dus Guardiola heeft gewoon een goede keus gemaakt.

12 oktober 2012 om 10:53

Zlatan praat hier toch ook niet over Guardiola.hij praat hier over Barcelona op zijn algemeen.en ja ik vind ze één en al schijnheilig.altijd doen alsof,nooit iets toegeven,de schuld op een ander steken,stoken in de media,spelers proberen zwart te maken.guardiola gedroeg zich dan wel als een "gentleman" maar bij hem staalde de schijnheiligheid er soms ook vanaf hoor.gelijk dat hij op het einde van vorig seizoen Real Madrid probeerde te beschuldigen van competitie vervalsing.

12 oktober 2012 om 11:21

Zlatan is juist beiden wel, kijk maar naar hoe hij bij Ajax vertrokken is, kijk maar hoe hij zich continu gedraagt.
Altijd een beetje de toneelspeler uithangen en doen alsof hij een soort leider is of iets.

Hij stelt niet zo veel voor en als je hem dit duidelijk maakt gaat hij zich aanstellen, onzinexcuusjes bedenken, geweld gebruiken of voor meerdere van deze opties kiezen.

Toen hij van het Nederlands elftal verloor voor het EK schopte hij Heitinga ook compleet zonder reden, toen hij voor de zoveelste keer verloor van Barcelona stelde hij zich ook aan dat het aan de scheidsrechters lag en toen hij bij Juventus speelde dat destijds de titel zwart had opgekocht voelde hij zich ook de held en vertelde hij dat hij niet eens doorhad wat er gaande was. Om verder over zijn actie tegen vd Vaart jaren geleden nog maar te zweigen.

Zelfs de spelers van Zweden zijn bang voor zijn toneelspel omdat je van een idioot nooit weet wat je verwachten kunt.

Wat een zielig ventje is het toch ook, hoewel ik van Ballotelli en Barcelona absoluut geen fan ben kun je niet zeggen dat ze matig zijn, Ibra is een geweldige voetballer maar een kwal van een vent die eens flink een deksel op zijn neus moet krijgen voordat hij eens gaat nadenken met zijn uitspraken.

Dit is ongetwijfeld met een knipoog bedoeld...ammer dat dit niet duidelijk uit het verhaal naar voren komt

Zlatan is een Held!!!!!!

Over Barcelona heeft hij het mis, maar over Balotelli heeft ie helemaal gelijk, hij is aardig op weg om een 2de Cassano te worden, had de potentie om een topper te worden, maar mist de mentaliteit.

Ik dacht even dat het Mourinho was die deze uitspraak deed. Maar nee het is die andere dorpsgek van het voetbal. En dan gaat het ook nog over dorpsgek nummer 3. Mourinho is een goede trainer en Zlatan een goede voetballer maar als mens mogen ze nog niet in de 6 klasse van de amateurs uitkomen. Zwaar gefrustreerd deze Zlatan omdat hij niet mee kon komen met de echte sterren van het internationale voetbal, Xavi, Messi en Iniesta.

Dit is van een nep twitteraccount, zlatan heeft dit nooit gezegd.

De ploeg is zo middelmatig dat Zlatan niet goed genoeg was. De meest overschatte spits van zijn generatie spreekt ook weer eens hoor.

Ik dacht trouwens dat Zlatan en Balotelli vrienden waren.

12 oktober 2012 om 10:55

meest overschatte spits? op basis waarvan?

12 oktober 2012 om 11:02

Op basis van zijn prestaties in de CL ko-fase. Op basis van vrijwel al zijn wedstrijden tegen teams die vooruit verdedigen en in een hoger tempo spelen dan de Italiaanse clubs. De man is gemaakt voor Italie/frankrijk/portugal. Vier goals in de CL ko-fase in je hele carrière, waarvan 3 bij Barca en de ander uit een penalty.

12 oktober 2012 om 11:34

Achja, hij heeft zijn clubs wel naar de landstitel (prijzen) geschoten in Italië. Iets wat dat clubje van jou allang niet meer heeft gehad

12 oktober 2012 om 12:12

De serie A titel is net zoveel waard als het Nederlands kampioenschap.

12 oktober 2012 om 12:23

Op dit moment misschien wel ja, daar geef ik je geen ongelijk in. Maar toen?

12 oktober 2012 om 12:25

Daar doe je de Serie A toch wel tekort.
Ik denk dat ploegen als Napoli, Lazio, Sampdoria het Arsenal wel eens knap lastig kunnen maken. Dan nog niet te spreken over de topploegen in de Serie A.
Iets meer respect is wel op zijn plaats.
Alsof Arsenal de laatste jaren zoveel te vertellen heeft gehad.

12 oktober 2012 om 13:49

Alleen Juventus schat ik gelijkwaardig in eigenlijk.

@ Mj10

Toen ook toch? Juventus gedegradeerd, Milan puntaftrek, de hele Serie A ging kapot rond die periode.

12 oktober 2012 om 16:32

het zijn ook vrienden.
Als je Zlatan kent (ik bedoel van zijn uitspraken) Dan weet je dat hij regelmatig dolt met de pers, zeker als de vragen dat ze hem stellen al op zich niet veel trekken.
En het zijn de wandelgangen en een vertaalde versie.

Ik heb het idee dat dit cynisch bedoeld is, want deze opmerking slaat verder nergens op en dit is een opmerking vol frustratie. En trouwens, Zlatan is gefaald bij Barca, hij noemt Barca een matig team: dan vindt hij zichzelf dus ook een matige speler? Normaal vindt ik zulke opmerkingen wel leuk, maar dan moet het wel dicht bij de waarheid zitten en daar is hier geen sprake van.

12 oktober 2012 om 10:58

Zlatan was echt niet goed genoeg voor Barca. Hij kan namelijk niet snel tikken, houdt de bal te lang voor zichzelf en maakt geen ruimtes voor anderen. Daar komt nog bij dat hij met zowat iedereen bij Barca ruzie maakte. Zlatan is in mijn ogen een prima spits (balsterk, goed schot etc.) maar is gewoon niet goed genoeg voor het spel van Barca. Hij kon zich ook onvoldoende aanpassen aan de cultuur van Barca. Villa is dat wel degelijk: hij kan combineren, beweegt enorm veel en maakt ruimtes voor anderen. Ook dit seizoen zie je dat Villa prima past in het spelletje van Barca, en dat terwijl hij te weinig kansen krijgt..

12 oktober 2012 om 11:07

Zlatan was echt wel goed genoeg voor barca, maar hij paste gewoon niet bij barca. Villa was een echte killer bij valencia, maar bij barca moest ie links staan ipv centraal en ik vond hem toen een stuk minder. Tuurlijk is Villa nog goed, maar nooit zo goed als bij Valencia of spanje en ik vind het gewoon jammer dat je zo'n goede spits misbruikt.

12 oktober 2012 om 11:09

Zlatan was wel goed genoeg voor barca, maar paste totaal niet bij barca. Villa was een echte killer bij valencia en spanje, maar moest bij barca links spelen ipv centraal. Toen vond ik hem toch echt wel een stuk minder en ik vind het jamer dat je zo'n goede spits misbruikt.

12 oktober 2012 om 10:56

Zlatan gefaald? Nee dat vind ik niet. Hij is gewoon kei hard genaait, daarnaast speelt barca niet met een spits. Kijk naar David Villa geweldige spits, maar helemaal verpest als spits bij barca. Dat is gewoon het barca spel.

Ik kan niet wachten tot Barca PSG treft en ze helemaal van de kaart geveegd worden door Barcelona. En dan graag een reactie van mister Ibracadabra himself na afloop van de wedstrijd. Hij laat zich heel vaak kennen met dit soort uitspraken, dacht dat hij inmiddels verstandiger geworden was maar nee.

Dit slaat alles.. PSG is pas een middelmatig team. Ik heb het boek van Zlatan gelezen en als je zijn verhaal moet geloven is hij niet goed behandeld in Barcelona.. Hij paste gewoon niet in de cultuur van de club. Barcelona is een team waar PSG en zlatan alleen maar van kunnen dromen.

Als je het zo bekijkt zit Zlatan ook op zijn plaats. Een geldwolf zonder enige klasse bij een club met een beperkte geschiedenis en veel geld.

Zlatan is een slechte verliezer, maar ook een kleine persoonlijkheid blijkt nu. Waarom heeft hij het nu nodig om uit te halen naar zowel Balotelli als Barcelona. Is het omdat Balotelli de voorkeur kreeg bij Inter, of is het gewoon omdat sterke karakters botsen?

De reden waarom hij zoiets zegt over Barcelona is dan weer overduidelijk, hij heeft de grootste mislukking in zijn loopbaan nog steeds niet verwerkt. Hij wou zo graag bij de beste club ter wereld spelen, maar hij was te fier om zich aan te passen. Mensen die hun eigen fouten niet kunnen zien, zijn domme mensen en die doen dan ook domme uitspraken. Goeie voetballer, maar een zeer kleine mens.

12 oktober 2012 om 13:08

Hij zit inderdaad bij PSG vanwege het geld, maar PSG heeft best een leuke geschiedenis, vooral midden jaren 90. Verder kwam jullie beste speler ooit van PSG naar jullie club. Barcelona zou ook niet zo succesvol zijn zonder zich zo in de schulden te werken.

Haha geweldige uitspraak. Over Balotelli heeft hij wel gelijk. Die jongen is gewoon echt geen top speler. Dit komt omdat hij met alles behalve voetbal bezig is en zo eigenlijk zijn eigen carriere aan het verneuken is. Barca is geen middelmatige ploeg, maar snap wel dat Zlatan dat vindt (hij heeft zo'n hekel aan barca). Ben zelf ook geen barca fan, maar ze kunnen soms fantastisch voetballen.

Hij heeft wel gelijk. Maar Ballotelli is speler van wereldklasse met een professionele levensstijl. En Barca is wel een matige ploeg. Al dat getik om gek van te worden. Ze hebben gewoon veel geld, van de overheid gekeregen 1 grote corrupte bende.

12 oktober 2012 om 11:51

Dus als je als ploeg de kwaliteiten hebt om iedere tegenstander bij vlagen weg te tikken dan ben je matig? Gelukkig heb je meer verstand van .....?
Kun je je corrupte bende even onderbouwen want eerlijk gezegd begrijp ik niet waarom?

Ongelovelijk onsportief dit van Ibrahimovic, Barcelona die al jaren domineert en goed presteerd daar heeft ibrahimovic kritiek op, over balotelli ben ik het mee eens hij is te eigenwijs en denkt alles te zijn, maar over Barcelona snap ik het niet jaren lang wint Barcelona verschillende bekers.

Wat een enge vent zeg. Absoluut niet professioneel. Waarom altijd dat slaan en schoppen naar andere? Hou lekker de eer aan jezelf en ga er niet op in. Hij lijkt wel een kleuter.

zlatan dit gaat meneer riaola niet leuk vinden. want die raiola is ook zaakwarmer van balotteli.

Wat een triest persoon, dit doe je gewoon niet dit betuigt van zeer weinig klasse en respect voor je oud werkgever en collega.

Ach mensen, neem vooral jezelf maar ook ibra toch niet zo serieus...geintje moet kunnen toch?

Wees blij dat er nog jongens zijn met dit soort gekleurde uitspraken. Al die eenheidsworsten met hun standaard "professionele" antwoorden zijn ook maar saai.

Hij heeft toch gewoon gelijk? Barcelona is ook een matige ploeg. Dat sommige mensen dat niet willen zien is hun probleem maar Zlatan heeft volledig gelijk. Barcelona is een en blijft een matige ploeg, zeker nadat Ibrahimovic daar vertrokken is lijkt het spel nergens meer op en zijn de prijzen uitgebleven. Overigens is dat niet raar, toen Ajax Zlatan noodgedwongen moest verkopen omdat hij niet meer genoeg ruimte had om om zich heen te slaan werd Ajax ook kansloos in de competitie, zelfde geld voor Inter Milan en in zeker mate ook voor Juventus.

Misschien dat het jullie nog niet bekend is maar Zlatan heeft ook het wiel uitgevonden en medicijn tegen k***. Bovendien is Zlatan zo geweldig sportman dat hij net zoveel tour zeges als Lance Armstrong heeft.

Oja, voor jullie het nog niet wisten. Zlatan ziet ook geen economische crisis ook al reed hij vorige week tussen de brandende auto´s van relschoppers in zijn Ferrari.

Zlatan is koning en jullie zijn allemaal onderdanen.

Viva Zlatan!

12 oktober 2012 om 11:55

Gast wat zit jij nu allemaal weer onzin uit te kramen.

Zlatan was de grootste transfer fout uit de geschiedenis van Barcelona. 46 miljoen plus Samuel Eto'o!! Eto'o paste 10x beter bij Barca dan Zlatan.

En hoe kom je erbij geen prijzen meer na vertrek Zlatan?? Ze wonnen in 2011 de Champions League en de primera division.

En ohja wat was de uitslag vorig jaar Champions League tussen Zlatan's Milan en Barca??

12 oktober 2012 om 13:01

//gast wat zit jij nu allemaal weer onzin uit te kramen.\\

Meen je deze of ben je gewoon te dom om sarcasme te herkennen?

12 oktober 2012 om 13:15

Niet te geloven dat hij volop hapt he
Maar goed, ik volg zijn voorbeeld toch even, Lance Armstrong heeft de tour nooit gewonnen

12 oktober 2012 om 13:25

Je weet het maar nooit met het niveau op dit forum..

12 oktober 2012 om 13:55

@skila87

haha daar heb je dan ook wel weer gelijk in

@koempel.

Joh, dat is toch ook precies de grap. Zlatan ook niet XD

12 oktober 2012 om 14:12

Ik moest het toch even vermelden aangezien skila87 het vergeten was

Opvallende uitspraak. Afgezien dat Barca en Mario beiden zeker niet middelmatig zijn vind ik dit een nare trap na zijn oude werkgever + collega.

Zlatan is een geweldige speler met een geweldig karakter maar hij moet geen onzin uitkramen want dan is het snel gedaan met je geloofwaardigheid.

Haha als Barca een matige ploeg is waar speelt Zlatan zelf dan wel niet

Hij meent het natuurlijk niet van die matige ploeg, maar gewoon omdat hij een slechte periode bij Barca heeft gehad. Beetje jammer dat juist hij zich zo laat kennen.

Over Ballotelli heeft hij wel gelijk. Het is een hele matige speler. Je zou zeggen dat het gekke gedrag van hem gecombineerd moet worden met fantastisch voetbal spel. Maar het blijft gewoon een clown met weinig kwaliteiten. Dus het is maar een clown Geen geniale.

Deze kerel begint zo langzaamaan wel een klein beetje vermoeiend te worden.. Een hele hoop frustratie volgens mij, die hij op deze manier loslaat..

'ik zlatan'? Zegt het alsof hij 5 ballon d'ors gewonnen heeft ofzoo? Hij moet echt minder kritiek gaan hebben op mensen en meer op zichzelf gaan letten. & als barca zo een matig club is dan begrijp ik niet waarom hij op een gegeven moment bank zat daar. arrogante reus.

Haha, geweldig. Ik heb het boek gelezen en als het waar is wat daar in staat, dan deugt er inderdaad niets van de omgang bij de club. Natuurlijk, het zal flink gekleurd zijn, maar Zlatan is simpelweg weggepest door Guardioala himself. Ik heb sowieso geen hoge pet op van Barca, maar dit zou inderdaad wel in dat rijtje passen. Blijft natuurlijk wel zo dat Barca geen middelmatige club is, Balotelli daarentegen wel een middelmatige speler. Hij mag de veters niet strikken van Ibrahimovic. Wat een spits.

12 oktober 2012 om 12:47

Waar concludeer jij uit dat Guardiola Zlatan heeft weggepest? Omdat Zlatan dat zelf zegt in dat mislukte stukje proza van hem? Zeker nog maar net begonnen aan de HBO opleiding journalistiek?

14 oktober 2012 om 10:38

Haha, beter lezen volgende keer want je maakt jezelf compleet belachelijk, zoals wel vaker als het om jouw verfijnde cluppie Barcelona gaat. Het maakt mij niet uit hoe vaak je naar de wc loopt om je genoeg te doen aan alle posters die daar vast en zeker hangen van dat fantastische voetbalcluppie, maar ik mag toch hopen dat er niets mankeert aan de ogen?

Ik benadruk dat dat 'mislukte stukje proza', waarvan ik mag aannemen dat je het niet hebt gelezen, flink gekleurd zal zijn. Het past alleen in het beeld dat ik heb van sommige mensen binnen Barcelona. Maargoed, deze verklaring zal je ook wel weer afdoen met een krachtige oneliner die kant noch wal raakt.

16 oktober 2012 om 10:39

"het past alleen in het beeld dat ik heb van sommige mensen binnen Barcelona."

Dat is het "bewijs" dat je aanvoert om de stelling: "natuurlijk, het zal flink gekleurd zijn, maar Zlatan is simpelweg weggepest door Guardioala himself." te onderbouwen? Tjonge jij gaat een rijke carrière als riooljournalist tegemoet zeg!

Succes kerel.

Balotelli en Zlatan tegenover elkaar, ik zou die 2 wel willen zien matten haha. Verder is dit natuurlijk een uitspraak die je met een korreltje zou moet nemen. Laten we de prijzen van Barca de afgelopen jaren er maar niet bij pakken, want dat zegt genoeg en dan laat ik het vertoonde spel nog wel achterwege. Zlatan past overigens perfect bij Madrid in meerdere opzichten en dat meen ik oprecht. Hij is beter als Benzema en Higuaín en is verreweg de beste spits ter wereld, nah 2e dan ik vind Falcao toch impossanter. Verder past hij perfect bij figuren als Mourinho, Pepe etc.

12 oktober 2012 om 13:01

Zlatan slacht Balotelli. Eerste ronde...knockdown

Ik wil eerder Zlatan tegen Richards zien ofzo. Dat wordt pas lachen.

maarja on.:

Zlatan blijft heerlijk apart. Middelmatig team...barca!! ahaha, wat is PSG dan wel niet.
Over Balotelli heeft die misschien wel gelijk in. De man heeft kwaliteiten. Kan een geweldige spits zijn, maar door zijn karakter kan die niet constant op een hoog niveau presteren. Volgens mij heeft de man een gemiddelde van 1 op 8 ofzo. Met zijn kwaliteiten moet dat natuurlijk veel hoger zijn. Of te wel hij haalt maar bar weinig uit zijn carrière tot nu toe. Of je dat dan middelmatig moet noemen...tja daarover kan je discussiëren.

12 oktober 2012 om 13:10

Balotelli is een overschatte voetballer joh. Hij laat eens in de zoveel tijd iets briljants zien, maar zijn cijfers zijn inderdaad om van te huilen. Aguero en Tevez zijn veel beter en zelfs Dzeko scoort volgens mij nog meer. Balotelli moet naar zijn droomclub AC Milan gaan daar zou hij op dit moment de absolute ster worden en dat is wat die jongen ook wil. Ik denk serieus dat hij dan ook meer inzet zal tonen en minder grappen zal uithalen.

Abiatti
Abate
Acerbi
Zapata
Taiwo
Montolivo
De Jong
Nocerino
Boateng
Balotelli
El Sharaawy

Geloof hier niks van paar jaar terug was Ibra en Balotelli als een soort broers bij Inter en Zlatan vond het ook geweldig als hij naar Ac milan kwam toen zlatan er nog zat. Dat hij zegt dat Barca matig is oke dat kan uit frustrastie komen. Maar Balotelli nu opeens afkraken zou hou nooit doen. Want iedereen wie met Balotelli heeft gewerkt ziet dat het een wereld voetbaler is alleen niet serieus met zijn talent om gaat zelfs Mourinho zei dat.

En dat de mensen hem hier nu gaan gelijk geven dat Balotelli echt matig is moet hem is beter volgen je ziet dat hij bij City bijna niks op volle kracht speelt zoals hij bij Inter en Italie wel doet

Zlatan is gewoon op zijn teentjes getrapt door barca, pep enz. doordat ie daar niet heeft door kunnen breken. Hij is door messi uit de spits gespeeld (niet heel gek), en omdat zlatan's ego te groot is om voor het team te spelen en een andere rol te spelen, bijv. flankspeler, is hij uit de gehele basis gezet. Dit doet deze uitgegroeide baby pijn want hij vindt zichzelf een hele grote vent. Ik denk dat ie problemen heeft met sociaal zelfvertrouwen want hij wil met alles wat ie doet zijn status bevestigen, zowel binnen als buiten het veld.(mede)spelers kleineren, door tikken uit te delen, trappen geven en andere kleinerende fratsen uit te halen. Iedereen heeft de beelden gezien dat ie op trainingen alleen maar loopt te etteren.

Ibrahimoviv, druif eerste klas. Fantastisch om zijn verhalen aan te horen, al is het alleen al vanwege de vele (terechte) reacties.
Wat hij zegt over Barcelona is natuurlijk je reinste onzin. Speelt heden ten dage het beste voetbal. Wat hij zegt over Balotelli is zo gek nog niet. Hierboven werd gereageerd op het feit dat de beste man 101 wedstrijden gespeeld heeft en daarin 39 keer scoorde. ' Dit was niet slecht voor een beginnende speler'.
Nou mag ik toch aannemen dat je Balotelli inmiddels geen beginnende speler meer vindt? Speelt inmiddels 2/3 jaar in Engeland en heeft daarvoor 2 jaar meegedraaid bij Inter? Hij zou zijn goaltjes wel moeten maken hoor, als het zo'n topper zou zijn. Ik ben overtuigd van zijn talent, maar met zijn instelling is wat mis en daarom gaat hij het niet redden. Daarnaast gun ik het hem niet. Maar dat terzijde.

Mensen die Barcelona een matige ploeg noemen, geef mij alsjeblieft bewijzen. Een matige ploeg staat niet eerste in de PD, houdt Madrid niet met gemak op een gelijkspel en ga zo maar door.
Psg, dàt is een matige ploeg, hoe doen zij het ondertussen in de Ligue 1?

Het is gewoon zielig om een ploeg matig te noemen omdat je er geen potten kan breken. Ik noem Chelsea, Inter, Madrid, Milan, Bayern en ga zo maar door ook niet matig omdat ik geen kansen krijg om er te voetballen.
Dat mensen dit nog bevestigen is echt grappig, het toont het niveau aan van de mensen op deze site.

12 oktober 2012 om 16:20

Ach jo, hier moet je je niet druk om maken. Als iemand zo'n team matig noemt, daar zou je toch alleen maar om moeten lachen? Het is ook vermakelijk dat een speler het zegt die er zelf niet al te best gepresteerd heeft. De mensen hier op VZ die het beamen hoef je ook niet serieus te nemen, er zitten volgens mij steeds vaker van die haat zaaiende mensen tussen.

Ach, Ibrahimovic houdt van praten en een beetje opstoken. Hij zegt wat de pers wilt horen en iedereen hoeft niet zo te janken. Zowel de prijzenkast van Ibrahimovic als Barcelona is goed gevuld de laatste tien jaar en beide partijen hebben ergens gelijk.

Word een beetje moe van Ibra , snap niet waarom hij zo blijft natrappen.

En als hij dat al in zijn boek heeft vermeld laat mensen lekker dat boek kopen
en het zelf lezen zonder steeds je mondje open te doen in de media.
Het is een geweldige spits die Totaal niet bij barca paste in de filosofie.
Er zijn 3 supersterren Messi,ronaldo en ibracadabra.
Ze zouden nooit bij elkaar in het team kunnen spelen,zijn alle 3 haantjes!
Hij is vast niet om zijn kwaliteiten weggestuurd daar,maar om een ploeg als Barca matig
te noemen snap ik helemaal niet.
Als Barca matig is wil ik wel eens weten wat AC milan of PSG ,real ,city enz.zijn?
En dat Guardiola een ster als Ibra weer meteen weg durft te doen ,moet je ook maar durven maar
gelijk had hij!
Ac milan werd kampioen met Ibra en Barca zonder Ibra ,iedereen happy toch?

Ach, we kennen Zlatan toch. Echt goed bij zijn hoofd is hij niet. Zijn emoties nemen altijd de bovenhand bij het rationeel denken. Ik vind hem trouwens ook niet zo speciaal. Hij is gewoon enorm atletisch en met zijn lichaam kan hij de verdedigers van de bal weghouden . Dat is vooral zijn grootste kracht. Een beetje een sumo-voetballer.

Ibra is en blijft een held..

Mensen moeten dit niet meteen serieus opvatten.. en gaan huilen.. Ik kan me goed voorstellen dat hij wel iets over Barca heeft gezegd.. maar dat het dan ook meteen uit het verband is gerukt door de krant(en).. Want zo gaat dat nou eenmaa.. Ibra die een opmerking over Barca maakt daar wacht men als journalist alleen maar op..

Ik hoop echt dat hij na zijn loopbaan voor een trainers licentie gaat.. Hij wordt 100% zeker de nieuwe Special One.. :P Dat zou een succes worden.. foute aanames of passjes zouden nooit voorkomen de concentratie zou maximaal zijn.. want bij de eerste beste fout.. speler aan de kant en meteen voet in de nek.. :P

14 oktober 2012 om 02:11

Ehm, Zlatan heeft niet genoeg hersencellen om de nieuwe ''special one'' te worden. Ik mag Mourinho niet, maar hij is wel ietsje intelligenter dan Zlatan.

Ohja, en niet alles wordt uit zijn verband gerukt door de media, zit je Mourinho indirect te verdedigen

14 oktober 2012 om 13:35

Ey... zo ver denk ik nu ook niet door

Maar 9/10 keer worden zo'n verhalen van Ibra over Barca zwaar opgebalzen.. Want we kennen het verleden allemaal wel.. Jij snapt wel wat ik bedoel

En ja.. er is eigenlijk maar één Special One.. vandaar ook el Unicó.. Maar ik denk dat Zlatan qua gedrag wel in de buurt zou kunnen komen van Mourinho.. Wua intelligentie.. zou ik het niet weten.. Hij heeft een paar draadjes los zitten idd maar wie weet zou hij als trainer wel wat anders zijn..

Al is het momenteel wel moeilijk om zo iets voor te stellen.. Ibra aan de kant in een pak als coach.. ik zou dat niet meteen serieus kunnen nemen :P

Nog steeds gefrustreerd van zijn ( laatste ) periode bij Barca?
Nee, echt heel zonde dat hij dit soort uitspraken 'wereldkundig' maakt.

Wat een ventje is het ook he. Zelf nooit iets noemenswaardig gewonnen (cl, EL, EK, Wk), maar wel steeds kritiek op Barca en haar spelers. Gewoon jaloezie en haat omdat ze beter zijn en het ook weten.

Matige club? Bij wat voor club speel jij dan? Barça is nog steeds 100x groter als Psg... faaltje van Ibrahimovic.

balotelli past bij barca, goeie speler bij een topclub.
ik denk dat als hij zijn instelling veranderd, hij zo tot de top 5 voetballers van over 2 a 3 jaar zou kunnen uitgroeien

Ik begrijp niet waarom zoveel mensen hierop ingaan, dit is van een NEP Twitteraccount mensen, Zlatan heeft geen probleem met
barca of balotelli en dit is gewoon slechte journalistiek als het klakkeloos overgenomen wordt.

12 oktober 2012 om 20:15

Van een nep Twitter-account, oké. Maar dat Ibrahimovic nog steeds een probleem met Barça en Guardiola in het bijzonder heeft is publiekelijk geheim, man!

12 oktober 2012 om 20:19

Voornamelijk met pep alleen eigenlijk, hij geeft hem de schuld van zijn periode daar, ik vind het geen mislukking meer dat hij niet in het systeem paste eigenlijk.

Alsof Zlatan zoveel beter is
Dan super Mario

whahahahahahaa en Mario maar slijmen bij Zlatan, dat hij zo graag met Zlatan bij Milan wou spelen en dat het zijn voorbeeld was, nou Mario, hij vindt jou shit

Ibrahimovic heeft alleen een probleem met Guardiola. Hij heeft meerdere keren gezegd dat Barca het beste team ter wereld is. Dit zou ook de eerste keer zijn dat hij zeer negatief is over Balotelli, zelfs beledigend. Gewoon verzonnen lijkt me dus

13 oktober 2012 om 14:32

Dan heb jij waarschijnlijk zijn uitspraken over Messi, Iniesta en Xavi nog niet gelezen.

Misschien is die twitter account wel van hem, dan kun je gewoon niet zeker weten.

Ik snap alleen een ding niet. Waarom kan Zlatan dit zelf niet oplossen? Krijgt Raiola extra geld om de Zweeds loopjongen te zijn? Hoe dan ook al zal dit bericht niet waar zijn laat Ibrahimovic wat volwassener worden.

13 oktober 2012 om 13:55

Ja Raiola is de loopjongen van Zlatan en ja daar kijgt hij geld voor.

Bovendien is Raiola ook de loopjongen van Balotelli, dus Raiola heeft een dubbel belang om dit te ontkrachten

Je kunt zeggen wat je wil van die Mino Raiola, maar hij vermaakt me wel steeds met z'n uitspraken. Zou hij werkelijk denken dat wij hem nog een integere man vinden?

13 oktober 2012 om 16:10

Gaat je het hier daadwerkelijk over integriteit hebben? Dat jij hem niet mag en dat voetbalclubs hem een plaag vinden, doet niets af van het werk dat hij levert voor zijn cliënten. Kijk wat voor spelers hij allemaal bij grote clubs heeft ondergebracht. En als een belangenbehartiger is het juist zijn taak om alleen aan zijn cliënt te denken. Je kunt dus alles over hem zeggen, maar niet als het komt tot zijn integriteit jegens zijn cliënten.

Naar aanleiding van het zijn boek waarin hij Barca spelers en trainer kleineerde, nam ik aan dat dit bericht weleens waar zou zijn. Gelukkig is het dus onzin anders had ik Ibra als volstrekt ongeloofwaardig bestempeld.

Ik denk dat het wel ergens op beeld staat en Raiola zijn hagje, of die van de speler in ieder geval wil reden. Als dat zo is smerig van hem. Maar Barcelona een middelmatige club vinden, terwijl velen het de beste club van de wereld vinden is achterlijk.

Waar rook is , is vuur dus hij moet er wel iets over gezegd hebben...
Het kan toch onmogelijk dat een journalist gewoon iets random dat totaal niet gezegd is gaat schrijven?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4855 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8364
4.Valencia6626
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Lionel MessiAanvaller3229
PaulinhoMiddenvelder318
Ivan RakiticMiddenvelder301
Jordi AlbaVerdediger292
Sergi RobertoMiddenvelder291
Luis SuárezAanvaller2823
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

2199 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2018 Los Angeles Galaxy 4 3 1 0
2017/2018 Manchester United 5 0 0 0
2016/2017 Manchester United 28 17 7 0
2015/2016 Paris Saint-Germain 31 38 1 0
2014/2015 Paris Saint-Germain 24 19 3 0
Laatste voetbalnieuws

‘Wanneer je Zweden intypt op je navigatie, moet je Zlatan schrijven’

Zlatan Ibrahimovic verruilde Manchester United onlangs voor Los Angeles Galaxy en heeft het naar zijn zin in de Verenigde Staten. Het contract van de Zweedse spits bij de Amerikaanse club loopt...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 25 april
Gareth Bale staat aankomende zomer mogelijk voor een zeer verrassende transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren