'Barcelona heeft momenteel de punten, maar Real de selectie'

Vrijdag, 14 september 2012 om 10:45

Hedwiges Maduro kijkt uit naar de wedstrijd van Sevilla tegen Real Madrid. Bij de middenvelder werd onlangs een hartafwijking geconstateerd, maar de ex-speler van Ajax en Valencia kan en blijft doorgaan met voetballen. "We hebben vijf punten en ook bij Rayo Vallecano (0-0, red.) konden we winnen, iedere week spelen we beter want de groep heeft veel kwaliteit', vertelt Maduro aan AS.

/

"We missen nog wel eens een kans, maar dat mag tegen Real Madrid niet gebeuren", benadrukt Maduro, die hoopt zijn rentree en debuut te maken. "Dan is het lastiger om kansen te creëren." Maduro weet dat Real Madrid met één punt uit twee duels slecht aan de competitie is begonnen. "Barcelona heeft momenteel de punten, maar Real Madrid heeft de selectie en zal nog veel wedstrijden winnen."

Maduro is de berichtgeving over de ongelukkige Cristiano Ronaldo meer dan zat. "Ik begrijp niet waarom daar veel over wordt gesproken. We zijn personen en iedereen is blij of verdrietig, afhankelijk van het moment. Lionel Messi zal af en toe ook wel verdrietig zijn, net als ik, ik zie het probleem gewoon niet."


Poll

Wie heeft de beste selectie?


Gerelateerd

52 reacties (laatste reactie door voetbalzoeker)

ik heb echt respect voor maduro zo n beperkte voetballer die toch het maximale uit zn loopbaan haalt met een scala aan mooie clubs...

lijkt me wel een nuchtere jongen gezien de opmerkingen over CR7 en de vlo

14 september 2012 om 12:54

Vindt het helemaal niet een beperkte voetballer. Snap ook niet waarom hij niet nog een kans in oranje heft gekregen als CV. Heeft een fijne pass en kan probleemloos inschuiven op het middenveld. Mooie techniek en een goede lengte. dus waarom niet ????

nuchter en objectief! het lijkt of real een betere selectie heeft maar dat zal blijken als de
competitie gedaan is...

voorspellen is gemakkelijk natuurlijk..

Ik denk ook dat de selectie van Barcelona de kwaliteit ontbeert om kampioen te worden. Not

Tjongejonge die Maduro is ook helemaal de weg kwijt. Of hij zegt het om zijn team in de underdogpositie te praten, maar dat lijkt me wat overbodig als je tegen Real speelt

14 september 2012 om 12:13

De basis is gelijkwaardig, maar Barca werd vorig jaar al genekt op de breedte. Real heeft in de breedte een veel betere selectie. Met Modric en Essien erbij is die alleen nog maar beter geworden. Barcelona speelde vorig jaar bijna alleen maar met dezelfde elf en er speelden aardig wat jeugdspelers. Dat kost nu eenmaal punten. En dat is gebleken, Real is kampioen.

14 september 2012 om 12:19

Ja maar dit jaar is het anders, Pedro en Villa zijn terug, Pique die vorig jaar totaal uit vorm was is ook terug, song en alba zijn erbij gekomen.
Barca heeft nu heel goede spelers op de bank zitten.
Villa, puyol, adriano, song, fabregas, thiago. Dit zijn allemaal top spelers.

14 september 2012 om 12:28

Tegen; Benzema, Kaka, Coentrao, Modric??
Callejon, Essien, Varana, Albiol

Duidelijk sterker in de breedte. Als Modric speelt dan krijg je Khedira of Ozil op de bank naast Benzema en Kaka. Als Coentrao en Kaka speelt, dan krijg je Di Maria/ozil, Marcelo op de bank..

Bij jullie als Villa in de basis staat, dan heb je geen vervanger, want Alexis die voegt niks toe.. Tello ook niet.

14 september 2012 om 12:37

Sanchez is nu niet goed bezig, maar dat kun je ook over Benaema zeggen.
Sanchez is zeker wel een goede speler, hij speelde vorig jaar telkens een heel sterke wedstrijd tegen Real.
Trouwens het middenveld van Barca moet echt niet onderdoen voor die van Real.
De 3 vervangers zijn ook top hoor, fabregas, thiago en Song.
Thiago heeft misschien niet de naam van Iniesta, maar hij speelt altijd goed als hij invalt.

14 september 2012 om 12:50

Villa/benzema, Fàbregas/kaka, Adriano/coentrao doen echt niet veel voor elkaar onder. Daarnaast zijn het natuurlijk wel verschillende spelers, behalve Adriano/coentrao. Modric/song moeten eerst meer spelen voordat we daar een oordeel over vellen.

Callejon, Essien, Varana en Albiol zijn van dusdanig laag niveau dat ik daar geen vergelijkingen voor ga maken. Die gaan ongeveer gelijk op met de Barca-spelers van een lager niveau (een Montoya, Cuenca, Tello, e.d.).

Ten slotte: Alexis voegt niets toe? Hij pakt zijn doelpunten en assists wel aardig mee, maar nog belangrijker is wat hij toevoegt qua breedte van het spel. Zijn loopacties zijn erg slim, maar die vallen gewoon niet op. Hij trekt met regelmaat verdedigers uit hun positie en creëert zo gigantische gaten waar Messi en co in kunnen duiken.

14 september 2012 om 12:56

Op het middenveld hebben jullie een topbezetting, maar verder is het magertjes hoor. In de verdediging heb je alleen Mascherano als waardige vervanger. Adriano, Fontas en Montoya zijn nog niet goed genoeg voor topniveau. Daarbij is Pique ook niet nog niet terug in vorm. Afgelopen week tegen Georgie speelde hij ook erg matig. En in de aanval heb je Messi, Pedro en Villa. Tello, Cuenca en Sanchez zijn gewoon ook geen wereldtoppers. Sanchez is een erg goede speler, maar het komt er maar niet uit bij Barcelona. Speelt bij vlagen goed, maar vaker niet dan wel.

En Benzema speelt juist goed. Hij neemt goed deel aan het positiespel en kan belangrijk zijn voor het team. Higauin is nu goed in vorm, dus zal de voorkeur krijgen. Als je zegt dat Benzema nu niet goed bezig is, moet je meer gaan kijken.

@mosterdkerel,

Je maakt jezelf wel erg belachelijk. Essien, Callejon en Varane slecht? Die zouden bij elke Engelse topploeg in de basis staat. Callejon past niet Engeland dan, maar toch. Albiol zou bij een Valencia of Atletico ook gewoon basis staat. Klinkklare onzin wat je zegt.

14 september 2012 om 13:08

Daarom zat Essien op de bank bij Chelsea.

Calléjon zou ook niet in de basis staan, bij geen enkele topclub in Engeland. Misschien bij Arsenal als vervanger van Gervinho en zelfs daar twijfel ik over. De verdediging van alle Engelse topploegen zijn wereldklasse dus Varané zou ook gewoon op de bank zitten, een plekje naast Kompany zou tot de mogelijkheden behoren maar ook dat is twijfelachtig.

Wel ben ik het met je eens dat je die twee [ Essien en José ] niet kan en mág vergelijken met spelers als Tello en Cuenca die pas om de hoek komen kijken.

14 september 2012 om 13:22

Callejon is wel degelijk beter dan Wallcot of Gervinho hoor. Ik ben niet geheel objectief natuurlijk, maar ben er wel van overtuigd dat hij beter is dan Wallcot en Gervinho. Gervinho wordt nog wel beter, maar is op dit moment niet geweldig.

Essien heeft een blessure van een halfjaar gehad en had concurrentie van Mereiles en Ramires. Dan kun je wel eens op de bank zitten ja. Ik weet zeker dat als hij gebleven was dit seizoen dat hij Obi Mikel gewoon weer uit de basis had geknikkerd.

14 september 2012 om 13:31

Essien heeft het allang niet meer joh. Bij Chelsea stond hij 3de in de pikorde achter Mereilles en Mikel dat zegt denk ik genoeg. In zijn prime was hij wereldklasse, èèn zoniet de beste op zijn positie echter is die tijd voorbij.

Gervinho, Walcott ik wordt er niet echt warm van maar of hij echt in de basis zou staan bij Arsenal is nog maar de vraag.

14 september 2012 om 14:11

Huh wat deed Pique verkeerd tegen Georgië? Heb hem heel de tijd de fouten van Arbeloa zien goedmaken... Pique deed het gewoon goed hoor tegen Georgie, net zoals hij al héél dit seizoen sterk speelt. Enkel tegen Real één misser en dat was het dan ook.

OT: Het basiselftal van Barcelona is echt veel beter dan die van Real. Dat is wel duidelijk. Real heeft dan wel qua breedte een sterkere selectie achterin en voorin. Qua breedte is het middenveld wel gelijkwaardig.

En dan de plek in het doel, dat duel wint Valdez met speels gemak

14 september 2012 om 12:50

de kwaliteit is hetzelfde of nog beter nu. dat de selectie klein is, is een bewuste keuze van vilanova. een te grote selectie maakt het ook niet makkelijker en geeft af en toe onrust.

Beetje aparte constatering van Maduro. Deze twee teams hebben allebei een selectie waar je U tegen zegt. Ze kunne allebei makkelijk een aantal blessures opvangen en nog steeds meedoen om de titel. Het geeft ook wel de krachtverhoudingen aan in Spanje.

Nog al een tendentieuze titel... Alsof de selectie van Barcelona enkel bestaat uit koorknapen die amper weten dat een bal rond is.

Natuurlijk heeft Real een hele sterke selectie maar deze van Barca zal dan toch niet zoveel minder zijn (als ze überhaupt al minder is).

Die 5 punten op Real, het is nog geen gelopen koers maar wat dat betreft lijkt het me logisch dat je liever in de schoenen van een Barcaspeler dan in deze van een jongen van Real.

Barca en Real laten immers amper punten liggen ; dan is 5 punten best wel veel.

14 september 2012 om 11:35

Hij doelt dan ook op de breedte van de selectie en niet de basiself. Je zal het toch wel met me eens zijn dat de bank en zelfs de tribune van Real behoorlijk sterker is dan die van Barca. Als Real een blessuregolf krijgt, dan zal het niet zo snel voelbaar zijn, maar als je bij Barca een man of 3 eruit haalt, dan zitten ze al meteen met spelers die moeten spelen op posities die ze niet gewend zijn. Daar doelt Maduro op.
Die 5 punten, daar heeft men in Madrid maling aan. Als ze de volgende 2 wedstrijden winnen, maken ze dezelfde start mee als vorig seizoen... Daarnaast speelt Barca alleen thuis goed voetbal. Uit moet het allemaal van 1 man komen en die man is ook niet onkwetsbaar...
Kortom, we zijn pas begonnen dus nu al lullen over de titel etc, is echt belachelijk.

14 september 2012 om 12:03

Messi is dan wel de belnagrijke man, maar nu is Pedro ook terug, hij weet het doel ook wel staan.
Villa zal ook stilaan meer en meer gaan spelen.
Dus wa dat betreft zit Barca ook heel goed.
En indd 5punten zijn niks omdat het seizoen pas bezig is, maar als het 5 punten blijft tot de wedstrijd Barca-real, en Barca die wedstrijd wint, dan weet je zelf ook dat 8punten bijna niet meer in te halen is.
Trouwens je zegt dat Barca in uit wedstrijden niet goed speeld, maar Real doet het niet bepaald beter, anders hadden ze niet verloren bij Getafe.

14 september 2012 om 13:03

Zo zou ik de titel niet lezen. Ik ben het wel met Maduro eens. Real Madrid heeft gewoon de beste selectie van Spanje (en de wereld). Ze hebben op elke positie wel een wereldtopper in het veld staan en op de bank zitten. Dat is bij Barcelona niet het geval. Wel vind ik de sterkste 11 van Barcelona weer iets beter dan de sterkste 11 van Real. Het zal dus ook dit seizoen weer afhankelijk zijn van het aantal blessures en schorsingen of Barca kampioen gaat worden of niet. Vorige seizoen waren Puyol, Villa en Iniesta er langere tijd niet bij en dat heeft ze uiteindelijk de titel gekost. Waren die 3 spelers fit geweest denk ik dat Barcelona aan het langste eind getrokken had.

Real kan zoals gezegd wel heel makkelijk blessures en schorsingen opvangen, aangezien ze que kwaliteit op de bank ongeevenaard zijn.

Opzich heeft hij een punt. De selecite van Real is in de breedte sterker, maar de basis elf van barca zijn in mijn ogen wel iets beter

14 september 2012 om 11:34

Nou ik denk dat ook het basis team van Real niet onder doet voor Barca maar Barca een beter op elkaar ingespeeld team is. In de breedte is Real duidelijk sterker al zijn Song, Macherano, Pedro en Adriano natuurlijk geen misselijke voetballers ze zijn alleen niet te vergelijken met Kaka, Higuain, Carvalho etc.

14 september 2012 om 11:40

Carvalho en Kaká zijn allang uit de gratie bij Real. Mogen nog sporadisch minuten opdoen en in het geval van Carvalho verwacht ik zelfs dat hij weinig tot geen minuten zal maken met Albiol en Varané voor zich.

In het geval van Kaká heb ik nog ergens hoop dat hij zal spelen en uiteindelijk belangrijk zal worden voor Real, hij is het voetballen echt niet verleerd en is nog steeds een klasbak.

Al is een bank met Calléjon, Modríc, Essien, [ Kaká ], Coentráo en Higuaín ook niet mis.

14 september 2012 om 12:15

Klopt wel maar als er nood aan de man is kun je ze inzetten. Baraca doet in zo'n situatie beroep op de jeugd. Dat principe is misschien wel; goed maar als je een van de spelers in kan zetten die jij net opnoemt dan is dat natuurlijk wel heel erg lekker.

14 september 2012 om 12:22

Ik zou er geen bezwaar op hebben om Song, Sanchéz, Mascherano, Thiago, Cesc in te moeten zetten. Dit zijn allemaal gevestigde krachten aangevuld met talenten als Bartra, Montoya, Tello, Cuenca etc.

Qua bank doet Barcelona niet onder vind ik. De selecties gaan best wel gelijk op als je praat over breedte en basis.

14 september 2012 om 13:53

Daar je heb je misschien toch wel gelijk in

In zijn begintijd bij Ajax dacht ik echt dat deze jongen wel echt een grote zou gaan worden. Jammer dat hij door blessures het toch niet helemaal heeft kunnen waar maken. Ondanks alles toch een mooie carriere. Valencia en Sevilla zijn natuurlijk mooie clubs. Maar bij Valencia nooit echt uitgegroeid tot vaste waarde

Kleine correctie, Real heeft ondertussen haar eerste wedstrijd gewonnen en dus 4 punten uit 3 wedstrijden...

Verder vind ik het maar een rare uitspraak over de punten en selectie. Of doelt hij erop dat er bij Barca steeds spelers wegvallen? In ieder geval is er al een gat van 5 punten en Moet Real dus winnen. De druk ligt bij hun.

Maduro heeft toch ook gewoon gelijk wat betreft de selecties van Barca en Real.

Real heeft de namen en een bredere selectie. Als er enkele spelers bij Barca uitvallen passen ze een jeugdspeler in. Bij Real staat er een 'gevestigde' klaar. Voorbeeld: Kaka bij Real staat in de pikorde heel laag bij Real. Bij Barca zou hij hoger in de pikorde staan.

Ik vind dat Real een betere selectie in de breedte. Daarom zal Barca halverwege het seizoen punten laten willen en kan Real weer op Barca inlopen. Vorig seizoen liep Real halverwege ook flink uit.
Ik denk dat Real weer kampioen wordt maar het beloofd weer spannend te worden en ik verwacht dat de uitslagen van de Clasico's een belangrijke rol zal spelen.

Hoe doet Maduro het eigenlijk daar in Spanje? Is hij een vaste waarde in het team en is hij belangrijk?
Lees eigenlijk weinig over hem (muv de constatering van zijn hartafwijking natuurlijk).

Barca gaat hier en daar ook wel weer een paar puntjes laten liggen en het gaat uiteindelijk toch weer tussen de twee reuzen. We het gaat worden is zo vroeg in het seizoen iet te zeggen.

In de breedte is Real inderdaad wat sterker. Maar als je de sterkste opstellingen van beide vergelijkt, dan is die van Barcelona net iets beter.

14 september 2012 om 12:12

Ik denk niet dat barca onderdoet voor real.
Barca basis opstelling. Valdes, pique, macherano, adriano, busquets, xavi, iniesta, messi, sanchez, pedro..
Dan heb je op de bank deze spelers. Fabregas, puyol, alba, thiago, song, en villa.
Die zijn allemaal top spelers, er zijn er nog een paar jeugdspelers bij maar die heb ik bewust weggelaten.

14 september 2012 om 13:07

barca heeft het geluk dat ze de twee beste middenvelders (xavi en iniesta) hebben van de wereld .. en dat zeg ik als real fan

Ik vind dit maar een vaag interview. Wat wil hij nou helemaal zeggen met: "we missen nog wel eens een kans, maar dat mag tegen Real Madrid niet gebeuren. Dan is het lastiger om kansen te creëren."
En
"barcelona heeft momenteel de punten, maar Real Madrid heeft de selectie en zal nog veel wedstrijden winnen." Om dat te voorspellen heb je echt geen glazen bol nodig Hedwiges! En Ik heb zo'n gevoel dat Barca ook nog wel veel wedstrijden zal winnen....

14 september 2012 om 12:42

buffetj hij bedoelt dat ze veel kansen missen en dat dat tegen real niet kan omdat je dan weinig kansen krijgt. Verder zegt hij toch niets doms. Het klopt toch.
Hij kan ook zeggen : jah getafe word misschien wel kampioen met de juiste omstandigheden .
Word een beetj gek van dat iedereen voetballers afkraakt op wat ze zeggen terwijl wat ze zeggen gwn klopt...

mag verwijderd worden.

Ja, en gelukkig wordt aan het einde van het seizoen de prijs uitgereikt aan de club die de beste selectie heeft, komt dat even goed uit! Sevilla kan zich beter focussen op het spelen van een goede wedstrijd, twee jaar achter elkaar met 2-6 verliezen in eigen huis is ook niet zo geweldig.

ach ja...psv heeft al jaren de selectie, maar is al veel te lang geen kampioen geworden.,

je moet niet alleen de selectie hebben, maar ook nog een team zijn en presteren.

ik snap niet zo goed dat er mensen hier zijn die maduro zo aanvallen vanwege wat hij zegt..?!
hij heeft gewoon gelijk..
vorig jaar was het hetzelfde verhaal..(wat ook resulteerde in het winnen van het kampioensschaps..daar waar barca het steeds met de zelfde spelers moest doen daar rouleerde Mourinho er lekker op los..puur omdat dat kan!en ook wel nodig is aangezien ze zoveel wedstrijden in een jaar moeten spelen..bij Barca zag je daarom ook duidelijk dat ze einde van het seizoen niet in erg gpoede doen waren..wat natuurlijk ook logisch is want ze hebben zo geweldig veel wedstrijden in de benen..
en dus het is helemaal niet raar wat Maduro zegt.
mensen doen net of hij Barca helemaal afkraakt ofzo..

't wil natuurlijk helemaal niet zeggen dat Barca nu de mindere is ofzoo..want dit is natuurlijk niet zo..
(want barca is weer een team dat toch wel wat beter op elkaar is ingespeeld)
maar feit is toch wel dat de selectie van Real gewoonweg breder is.,dan die van de aartsrivaal.
enige dat Real eigenlijk wel mist vind ik..is een goeie rechtsback..(en een backup..voor diezelfde plek)

anyhow..het seizoen is nog frisjess..

Met een club waar bijvoorbeeld Kaká (64 miljoen), Coentrão (30 miljoen), Higuaín (13 miljoen) en Luka Modric (32 miljoen) op de bank zitten kan je gewoon bijna niet concurreren. Zeker niet in de huidige financiële situatie! Gelukkig heeft Barcelona nog steeds het betere voetbal en dat zal nog wel even zo blijven.

14 september 2012 om 13:22

Zo moeilijk is het niet hoor. Concurreren met een club waar achtereenvolgens...

* mascherano [ 30 miljoen ]
* Song [ 19 miljoen ]
* Cesc [ 29 Miljoen ]
* Sanchez [ 27, kan oplopen tot 38 miljoen ]

....op de bank zitten doe je voor mij part niet onder.

14 september 2012 om 13:35

Ten eerste heeft Alexis meestal een basisplaats en kan dus niet worden meegeteld in dit overzicht, ten tweede weten we allemaal dat Real Madrid verreweg de beste selectie ter wereld heeft qua individuele kwaliteiten. Ik wilde alleen even het kapitaal illustreren dat er op de bank zit. Bij Barcelona is dat inderdaad ook flink hoor, om je voor te schamen!

14 september 2012 om 13:39

Ik vind het niet om te schamen hoor. Dat geldt voor beide clubs, het enige wat ik betreur is dat ik spelers als Kaká, Modríc, Cesc o.a niet wekelijks in de basis van een club zie schitteren maar op de bank zie zitten.

Zolang beide clubs haar schuld verlagen is er niks om voor te schamen alleen kan je als voetballiefhebber niet genieten van al die spelers die de bank warmhouden.

Jij weet zelf ook dat Sanchéz in de basis staat omdat Tito blind is [ niet provocerend bedoeld ] en Pedro nog niet in grootste vorm steekt.

14 september 2012 om 13:42

Het is toch belachelijk dat Real en Barca basisspelers van andere clubs kopen om hun vervolgens op de bank te zetten.

Al die spelers zouden bij elk andere team in de basis zitten.
Kaká, Coentrão, Higuaín, Luka Modric, Mascherano, Song, Cesc,....

Hierdoor presteert Barcelona minder. Nu moet je al die spelers tevreden houden door veel te rouleren. Een kleinere groep is beter voor succes.

14 september 2012 om 14:05

Zolang Alan Harper voorzitter blijft van Barça, zie ik het transferbeleid voor de komende seizoenen niet positief tegemoet. Hoop dan ook dat Laporta zich officieel kandidaat stelt voor het presidentschap in 2014(?) en als winnaar uit de strijd zal komen.

Met een fitte Villa en Pedro hoort Alexis zeker niet in de basis van Barcelona te staan, daar heb je helemaal gelijk in. Alexis is een geweldige speler, alleen vind ik hem niet passen bij Barça.

@ joostvans
hmmm aan de ene kant snap ik dat je bedragen opnoemt..(want ja zonder geld..ken je dergelijke spelers natuurlijk niet kopen..)
aan de andere kant snap ik ook weer niet waarom je die bedragen erbij vermeldt
..dit omdat net wat Memoires zegt..
Barca doet echt niet onder voor Madrid wat dat betreft..beide hebben een scala aan zeer dure spelers.

en aangezien ze wat dat betreft niet zo voormekaar onder doen zou je eerder kunnen kijken naar de spelers zelf..die maken immers het spel..
en als je het dan bekijkt dan heeft Real ook eigenlijk gewoon een ietwat bredere selectie
en ja wat het "betere "voetbal betreft is meer een kwestie van smaak hoor joostvans..ik persoonlijk vind dat barca spel namelijk helemaal niet zo denderend om naar te kijken..en/of beter ook niet..ik ga het pas beter vinden als ze wat meer risico in hun spel zetten ipv zo op safe te spelen..(maar toegegegeven..dit doen ze de laatste tijd wel beter..dat merkte ik ook aan Spanje de laatste 2 wedstrijden van ek..

@ Jamesmark
je hebt natuurlijk gelijk..al die spelers zowel van barca als real kunnen bij welke club dan ook met gemak in de basis elf staan..
maar je moet ook begrijpen dat clubs als Barca en Real ontzettend veel wedstrijden spelen in een seizoen..
ook is rouleren zowat een must voor deze grote clubs..
ook vind ik niet dat men de betreffende spelers moet gaan bestempelen als bankzitters//althans niet bij clubs als barca en real.
...ze behoren namelijk gewoon stuk voor stuk in het team..ze horen erbij..

het is ook inderdaad jammer dat bepaalde spelers (bijv kaka) niet voor de volle 90min te zien zijn etc..
heel jammer..vind ik ook!
maarja het gaat niet om alleen 11 spelers..dat is wat Mourinho ook goed inziet..hij heeft bewust dat rouleer systeem..en een kleinere groep is zeer zeker niet beter voor succes @jamesmark...sterker nog..met een kleinere groep kan je einde van de rit uitgeput zijn.iets wat ik duidelijk bij barca zag afgelopen seizoen.

het gaat erom dat de gehele selectie sterk (bezet) moet zijn..en dus moetje naar het geheel kijken en niet alleen naar 11 spelers/.
er moeten gewoon back-ups zijn..want als de 1 wegvalt door een blessure of iets dergelijks is de kans groot dat je in de problemen komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sevilla

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.Sevilla58-9
8.Getafe559
9.Girona51-9
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Clément LengletVerdediger353
Pablo SarabiaMiddenvelder346
Franco VazquezMiddenvelder304
NolitoAanvaller304
Voor de complete selectie: Clubpagina Sevilla.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Sevilla.

3559 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Barcelona 35 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0
2014/2015 Barcelona 38 43 4 0
2013/2014 Barcelona 31 28 2 0
Laatste voetbalnieuws

Löw baalt van eigen uitspraak: ‘Vergelijking met Messi heeft niet geholpen’

Mario Götze bezorgde Duitsland vier jaar geleden de wereldtitel, maar gaat komende zomer niet mee naar het WK in Rusland. De 63-voudig international maakt geen deel uit van de 27-koppige voorselectie...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren