'De supporters van Fenerbahçe verdienen een cadeau, Wesley Sneijder'

Donderdag, 19 juli 2012 om 20:15

Wesley Sneijder benadrukt donderdag via Twitter dat hij vrijdag het nieuwe seizoen bij Internazionale start, maar in Turkije zijn inmiddels berichten opgedoken dat Fenerbahçe een poging gaat doen om de middenvelder aan te trekken. De club van Dirk Kuyt werd lange tijd geteisterd door een omkoopschandaal en mocht afgelopen seizoen niet deelnemen aan de Champions League.

/

Komend seizoen is Fenerbahçe weer welkom in het belangrijkste clubtoernooi van Europa. "De vrees om uit te worden gesloten vanwege het omkoopschandaal heeft ons zonder meer zorgen gebaard", verzekert preses Aziz Yildirim. "De supporters van Fenerbahçe verdienen een cadeau, Wesley Sneijder." Het contract van de 28-jarige Sneijder loopt nog tot de zomer van 2015 door. Hij kost minimaal 25 miljoen euro.

Aziz is wegens het leiden van een criminele organisatie en matchfixing tot zes jaar drie maanden celstraf en een boete van ruim een half miljoen euro) veroordeeld. Hij zat bijna een jaar vast en is, in afwachting van de bekrachtiging van het vonnis door een hogere rechtbank, in voorlopige vrijheid gesteld. De uitspraak is het slotakkoord in het grote Turkse voetbalschandaal, waarbij ook spelers, coaches en officials van Trabzonspor, Eskisehirspor, Sivasspor, Genclerbirligi en Bursaspor betrokken waren.


Poll

Speelt Wesley Sneijder komend seizoen in Turkije?


Gerelateerd

147 reacties (laatste reactie door liverpuldian)

Sneijder naar Fenerbaçe? Waarom zou hij? als hij zou gaan is het alleen maar voor het geld... want voor het voetbal ga je echt niet naar Turkije :s.

19 juli 2012 om 20:38

Onzin , het Turkse voetbal is vele malen sterker dan het Nederlandse en veel meer potentie. Echter, zitten ze al vele jaren in een dip en hebben ze geen kaas gegeten van transfers en jeugdopleidingen ;

19 juli 2012 om 20:45

Nou en, dat is toch geen maatstaf voor Sneijder, of een competitie sterker is dan de Eredivisie, en het Nederlands voetbal...

19 juli 2012 om 20:46

Wat heeft het NL voetbal ermee te maken dan ?? dacht dat Sneijder in Italie speelde .... die turkse clubs moeten niet zoveel namen roepen want als ik Gala en Fener mag geloven spelen van Persie, Sneijder, Berbatov, Krasic en nog vele anderen daar. 3de rangs liga wil niemand spelen.

19 juli 2012 om 20:53

@eriksen020

De Turkse clubs presteren Europees gezien al jaren minder dan de Nl clubs (zie uefa ranking) ook het nationale team van Turkije kan niet aan het Nl elftal tippen (ondanks een waardeloos Ek). Daarnaast maken vanuit Nl veel meer spelers een overstap naar de europese top competitie en heeft de competitie in Turkije een dubieuze reputatie na het omkoopschandaal.

Het is voor mij onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen zijn die het Turkse voetbal als meer dan Europese middenmoot zien. Hiermee wil ik overigens niet zeggen dat de amusementswaarde laag is (alleen het niveau).

Als Sneijder wel flink wil cashen kan hij dit veel beter doen in een opkomende competitie als rusland of gaan spelen bij Psg.

19 juli 2012 om 20:54

Objectief blijven kerel, objectief. ; Turkije is vele malen sterker dan Nederland. Face it. Echter is Nl veel aantrekkelijker voor jonge voetballers om zich te ontwikkelen.

19 juli 2012 om 20:55

eriksen020 heeft gelijk turkse teams zijn in alles beter maar nederlandse team kunen beter met de jeugd omgaan

19 juli 2012 om 20:57

Ik ben het gedeeltelijk zekerm et je eens. 7 september zal blijken of het Turks elftal echt veel slechter is dan het Nederlands elftal. Nu Guus Hiddink is opgerot met zijn verdedigende tactiek, is Turkije weer terug naar het vertrouwde systeem: met drie aanvallers! Ze hebben Portugal al klop gegeven voor het EK dus ik ben benieuwd. Iedereen hier weet wat Turkije heeft gepreseteerd op het EK van 2008. Onderschat de Turken niet zou ik zeggen, kijk wat er met ons is gebeurd tegen Denemarken nog niet zo lang geleden

19 juli 2012 om 20:59

Kerel, onderbouw alsjeblieft wat je zegt wil je. Relativatie zou niet misstaan. Kom met argumenten als je het Turkse voetbal beter vindt ;

19 juli 2012 om 21:00

erkisen020

alles kan he op 7 sep nl heeft veel zelfvtrouwen kwijt na de ek en turkije heeft veel zelfvetrouwen gekregen wie weet he de bal is rond

19 juli 2012 om 21:00

Dit is dus gewoon de waarheid ja. Maar dat laatste wat jij zegt, is echter het aller aller belangrijkste, en dat is de reden waarom veel spelers liever voor Ajax en PSV kiezen en waarom die clubs ook beter presteren dan Gala en Fener ;

19 juli 2012 om 21:03

daarom gs en fb hebben 2 jaar geen cl gespeelt hopelijk komen ze ver
ik hoop dat ajax en gs in de zelfde poule te recht komen

19 juli 2012 om 21:05

@patito7,

De Turkse clubs noemen die namen niet...

Ooit gehoord van de media ?

19 juli 2012 om 21:19

Aziz noemt nu toch Sneijder ? dat is geen media :P

19 juli 2012 om 21:20

@eriksen020

Je hebt het over objectief blijven, ik haal voor jou even de Eufa ranking erbij:

Nl clubs over de laatste 5 jaar een 8e plaats met 45.515 punten
Turkse clubs over de laatste 5 jaar een 11e plaats met 34.050 punten

met als toevoeging dat Nederland stijgend is en Turkije dalend.

vwb landen teams (fifa ranking)

Nl 11-tal 8e met een punten totaal van 1079 (wel gedaald na Ek)
Turks 11-tal 29e met een punten totaal van 735 (onder Equador en Z-korea).

Zou er erg voor zijn Turkije in Azië te laten deelnemen vwb club en kwalificatie Wk (en AFC asiancup) omdat 97% van het turks grondgebied aziatisch is en volgens de cijfers van de diverse rankings (dus objectief) meer hun niveau is.

Het zou in het hoogst onwaarschijnlijke geval van een transfer van Sneijder dan ook duidelijk zijn dat hij voor het geld kiest en mag dan internationaal voor zijn club ook tegen andere geld beluste collega's uit de zandbakken competities spelen.

19 juli 2012 om 21:21

@eriksen020
Het Turkse voetbal is niet vele malen sterker dan het Nederlandse. Sterker, maar niet vele malen. Sneijder speelt nu in Italië, bij Inter. Dat is wel vele malen sterker dan het Turkse voetbal. Ik zie niet in waarom Sneijder naar Fenerbahce zou gaan. Puur financieel kan het ook al niet zijn, dan ga je wel naar Rusland.

19 juli 2012 om 21:25

Hij heeft tot nu geen uitspraken gedaan over een transfer..

Dit is allemaal bullshit nieuws van turkse kranten...

Die niks te maken heeft met de realiteit..

19 juli 2012 om 21:53

Sneijder naar Turkije zie ik niet snel gebeuren . ik gok dat als hij ergens naar toe gaat is dat naar ac milan of een club in de premier league.

19 juli 2012 om 22:03

PSV en Twente hebben het inderdaad heel lastig gehad tegen die Turkse opponenten afgelopen seizoenen.

19 juli 2012 om 22:04

Houd toch op, zelfs een toen kwakkelend PSV speelde de kampioen van Turkije kompleet van de mat in de EL. Hoe dan ook, Fenerbahce kan never nooit €60 miljoen opbrengen voor de transfersom en het salaris van Sneijder voor 3 jaar. Ik mag aannemen dat zowel Inter als Sneijder een bankgarantie willen hebben, mochten ze met de deal instemmen.

19 juli 2012 om 22:11

trabzonspor was geen kampioen van turkije en zal dat ook voorlopig de komende 5 a 10 jaar niet zijn....

19 juli 2012 om 22:33

guust0 wat is israel en armenie dan he waarom altijd turkije hoort nie in eu
en over israel en armenie zeggen jullie niks

19 juli 2012 om 22:46

Turkse competitie is natuurlijk niet sterker als de Nederlandse. In de Uefa coeffiecent heeft Turkije in hele bestaan nog nooit boven de Nederlandse competitie gestaan! Hoeveel Europacup1 en champions league hebben Turkse clubs gewonnen. Fernerbache zijn de afgelopen jaren van het veld getikt door AZ en Psv.
Zal triest zijn als Sneijder naar Turkije gaat maar denk dat Yolanthe daar ook niet zo blij mee zal zijn, dus dat gaat nooit gebeuren.

19 juli 2012 om 22:47

@eriksen020

Als je beter presteert over een langere periode genomen, dan ben je toch beter?
Of meet jij het 'beter' zijn op een andere manier?

19 juli 2012 om 23:07

@murat

Armenië ligt gewoon in europa (zuiden Kaukasus is de grens) en wat Israël betreft geef ik je 100 gelijk, maar neem aan dat zij bij de Uefa zitten vanwege praktische redenen (veiligheid).

vwb turkije in de EU heb ik een mening over, maar dit is niet een politiek forum dus geef deze hier niet.

Wat ik echter probeerde aan te geven is dat volgens mij (rankings steunen mij) Turkije op zijn best europese middenmoot en horen top spelers (tenzij zwaar op hun retour) hier niet thuis.

20 juli 2012 om 00:39

@ Toldos

Vriend kom met feiten en ga geen bullshit roepen hier. Je komt hierow zeggen dat turkije nooit boven nederland heeft gestaan in de coeffiecent lijst maar dat klopt dus niet.turkije was boven nederland in het seizoen 2007/2008 en 2008/2009 en sindsdien niet meer.en wanneer heeft AZ EN PSV Fener VAN DE MAT Getikt Vriend IK Denk DAT JIJ EEN Bril OP Hebt MET Dubbelglazen Oranje Kleur.2005/2006 PSV Verliest MET 3-0 van Fener.az Heeft IN 2 wedstrijden niet gewonnen maar was door met doelsaldo.dus ga alsjeblieft geen bullshit roepen en lullen dat ze fener van de mat hebben getikt.

20 juli 2012 om 08:58

Eriksen,

''turkije is vele malen sterker dan Nederland.''

''liever voor Ajax en PSV kiezen en waarom die clubs ook beter presteren dan Gala en Fener''

Je spreekt je zelf lekker tegen...

Het NL voetbal is wel beter dan het Turkse voetbal. Turkije is voor voetballers een afbouwland pur sang. Voetballers gaan daar heen om in hun nadagen nog even flink te genieten van het weer, het uitgaansleven en riante salarissen. Ik zit in het voetbalteam met 2 Turken, (fener fans) en die zeggen allebei dat Ajax/psv en FCT beter zijn dan de top van Turkije.

Daar waar er bij Nederland een stijgende lijn in zit qua financien, jeugd en prestaties in Europa. Turkije komt daar in tegen alleen maar in het nieuws met supporters rellen, gokschandalen en clubs die niet aan hun betalingen/afspraken voldoen.

Nee nee, de gene hier die beweren dat Turkije een betere competitie heeft dan NL, is of verblind door Turkse liefde, of volgt een andere sport dan voetbal

20 juli 2012 om 09:24

@ Guusje0

Het meerendeel van wat je zegt klopt, maar dat je Turkije's plaatst in de categorie Azië qua niveau is echt lachwekkend.

Die ranglijst geeft echt niet aan dat Zuid-korea sterker is dan Turkije. Alleen dat Zuid-korea betere prestaties heeft geboekt, de laatste periode.

20 juli 2012 om 10:53

Sneijder speelt toch ook niet in Nederland hij speelt in italie

20 juli 2012 om 11:20

Kerel..onderbouw jij je onzin maar eens.
Kom met feiten.
Cijfers wijzen uit dat Nederlandse clubs het beter doen in Europa..het beter doen met het Nationale team.
Hoezo is het Turkse voetbal dan vele malen beter?? Please..maak jezelf niet zo belachelijk.
Turks voetbal stelt niks voor.

20 juli 2012 om 12:46

@paddepoel

Je moeder stelt niks voor. Het Nederlands Elftal is gewoon beter om dat de helft van hun selectie puur buitenlanders zijn. De eredivisie is een domme competitie omdat, kijk naar Stekelenburg. In de eredivisie stopte hij bijna alle ballen, omdat nederlandse aanvallers slecht zijn maar bij AS Roma, stopt hij geen enkele bal omdat Italiaanse aanvallers niet zo belachelijk zijn als de nederlanders

20 juli 2012 om 13:03

Vorig jaar een competitiematch van Fener gezien tegen Istanbul BB in het stadion. En ik was aangenaam verast door de sfeer. Maar het spelniveau? Jongens toch, vooral veel luie vedetten gezien. Op basis van die match zou ik zeggen niveau van 2e klasse België.

En zowat alle feiten spreken in het nadeel van Turkije behalve de sfeer in het stadion en de financiële dan.

20 juli 2012 om 13:11

Houd ten eerste zelf op man. Waar denk je dat Inter de salaris van Sneijder betaalt? Precies, sponsors. En laat Fenerbahce nou 1 van de snelst groeiende sponsor gemeenschap hebben waar de merchandising via Fenerium al vele transfergelden binnen 6 maanden terug heeft verdiend. Dus ga niet klakkeloos roepen dat ze hem niet kunnen betalen. Geld is nog nooit een probleem geweest bij Fener, de speler zelf moet het willen dan is er niks aan de hand om een handtekening te zetten.

20 juli 2012 om 13:13

Istanbul is een mode stad en schitterend om te wonen, dus ik zou niet weten waarom het voor Yolanthe een probleem wordt.

20 juli 2012 om 13:19

Pff, toevallig een mindere wedstrijd van Fener bekeken? Heb je ze onder het bewind van Zico ook gezien tegen Chelsea, Inter Milan en Sevilla? Bekijk die wedstrijden maar eens vooral de 1-0 winst tegen Inter Milan waar het makkelijk 5-0 had moeten zijn waar Inter pas echt van de mat werd getikt. En nee Inter was niet met een B elftal maar met alle belangrijke spelers.

20 juli 2012 om 16:05

@efsane61

Moet eerlijk bekennen dat ik een beetje aan het chargeren was. Dit kwam omdat er hier in een aantal reacties met een zeer (turks) gekleurde bril werd gereageerd en er voorbij werd gegaan aan overduidelijke statistieken.

Ik had moeten zeggen dat Turkije een absolute topper zou zijn in de Aziatische zone en mij dit beter lijkt dan een matige middenmotor in Europa te zijn.

Dit zou mij beter lijken voor het Turkse voetbal aangezien clubs dan wellicht minder aantrekkelijk zijn voor afbouwende vedettes (want meer geld in bijv Qatar).

Het gevolg hiervan zou zijn dat clubs meer moeten investeren in jeugd en goede opleiding.

Ik vind de max buitenlander regeling die er aan komt dan ook een goede zaak die op den duur het Turkse voetbal naar een hoger niveau kan tillen.

20 juli 2012 om 17:30

Beste Guus, die buitenlander regel die hebben ze al tig jaren in Turkije. Maximaal 6 in de basis en 2 op de bank. 6 + 2 dus. Misschien dat ze daarom juist ver komen op een eindronde als ze die halen tenminste. EK 96, WK 2002 en EK 2008.

20 juli 2012 om 19:22

Kolder. Volg jij uberhaupt het Turks voetbal wel? Wat weet jij van het niveau van ebijvoorbeeld Orduspor, Kasimpasa, Genclerbirligi, Gaziantepspor? Geloof me, vele malen hoger en beter dan Rkc, Zwolle, NEC en Ado

Juist ja... Nederlandse clubs hebben betere resultaten geboekt de afgelopen jaren, echter zegt dat niets over het niveau van de gehele competitie. Het niveau in Turkije ligt hoger dan in Nederland, face it. Plus het Turkse voetbal zit in de lift, bijna ieder team in Turkije heeft betere spelers dan de Nederlandse clubs. Waarom Nederlandse clubs dan beter presteren, denk je nu? Jeugd... Opleiding... ;

Turkse ploegen moet je serieus rekening gaan houden komende jaren. Ze staan niet ver achter op Nederland op de coefficientenlijst. Twee seizoenen goed presteren en ze staan op gelijke hoogte, in het seizoen 2007/2008 stonden ze zelfs een tijdje boven Nederland, hoe spijtig ik dat ook vind. Ik ben echt geen Turkse voetballiefhebber ofzo, maar mensen zoals jij die de competitie alleen via teletekst kennen, moet niet abject gaan insinueren en hun mening vormen op basis van wat ze lezen op Voetbalzone ;

19 juli 2012 om 21:19

Same sh*t, different day.....

Elke keer wanneer iemand in de belangstelling staat van een Turkse club is het meteen gaat voor het geld. Denk je dat wij Fenerbahce, een manchester city of een psg zijn. Wij hebben een bepaald budget. En dat is niet heel veel op dit moment. Dus als Sneijder komt, komt hij dus echt niet voor het geld.

19 juli 2012 om 23:49

Sneijder gaat eerder naar Fenerbahce dan naar Ajax.

20 juli 2012 om 13:03

Sneijder naar Fenerbaçe? Waarom niet? Als hij zou gaan dan is het alleen maar voor CL, mooie weer, mooie stad, voor het geld en voor het voetbal dat in de lift is in Turkije. Maar dat kan ik mensen als jou toch niet vertellen. Want als zo'n speler in de belangstelling staat van een Turkse club dan is het altijd om geld en zijn de spelers geldwolven toch?

Ligt het aan mij of is het gewoon zo dat bij Russische of andere interesse uit grote landen met veel geld hier niet wordt over gesproken, alleen maar bij Turkse clubs valt me wel op. Jaloezie?

dat zal toch wat zijn sneijder naar fenerbahce, echter dat zou zijn carrière geen goed doen hij moet elke week tegen de top spelen anders wordt hij er niet beter op

Vind het maar een overschatte speler, ja tuurlijk hij is een stuk beter als Vdvaart, maar die heeft echt alleen maar een goede trap.

Sneijder zou wel een topper zijn voor Fenerbahce alhoewel Alex toch nog gewoon op 10 staat die zelfs nu nog beter is als Wesley!

Wesley moet naar Engeland om zich nog eens te bewijzen en een uitdaging te nemen..

19 juli 2012 om 20:40

Vd vaart heeft meer dan alleen een goede trap ook een goede pass in huis en een super techniek al was hij niet zo blesure gevoelig zou hij de nr 10 van real zijn geweest

Haha, ik zie het niet gebeuren. Ookal kan Fenerbahce hem betalen, ik denk niet dat Sneijder daar nu al zin in heeft.

19 juli 2012 om 22:08

Dat is juist het punt, het lijkt wel alsof ze er een nationale sport van hebben gemaakt om te fantaseren. Hun hoogste transfer bedrag ooit ligt op 12,5 miljoen voor Guiza en Sneijder moet minstens 2x zoveel worden betaald. Daarbij ligt het salaris van Sneijder rond de 13 miljoen per jaar en dat kan Fenerbahce al helemaal niet ophoesten.

20 juli 2012 om 00:51

Fener kan dat niet ophoesten hoe ?
Fener behoort tot een zeer rijke club, dat ze idd niet hoge salarissen uitbetalen
gaat om hun beleid. Maar de geruchten gingen dat sneijder betaald zou worden door het bestuur en niet door Fenerbahce zelf.

Terwijl Fener dus ook echt wel kan betalen, maar dat ze niet gewoon hele tid met geld strooien is toch goed teken lijkt me. Iig is sneijder leuk om te hebben, maar heb ik liever een leuke jonger speler waar je minder salaris aan kwijt bent en mogelijk minder transfer kosten.

Het lijkt me nog wat te vroeg voor Sneijder om nu al af te gaan bouwen. Hij kan nog zeker twee a drie jaar mee op het hoogste niveau.

Ik denk niet dat Sneijder naar Turkije gaat. Hij wil volgens mij in een grote competitie voetballen, en dat is de Turkse niet. Het geld kan ook niet de reden zijn, als hij écht veel wil verdienen gaat hij wel naar Rusland.

Ik hoop dat Sneijder in Italië blijft of naar Engeland gaat. Ik zou hem graag nog eens bij een club als Man U zien. Ik weet dat dat niet realistisch is omdat die Kagawa en Powell al hebben gekocht voor zijn positie, maar toch zou ik hem daar graag zien.

19 juli 2012 om 21:21

Kijk dit is tenminste een goed onderbouwd reactie. Hij kan idd meer verdienen ergens anders buiten Fener. Dus hij kan zwz niet voor het 'grote' geld komen. Wij hebben op dit moment ook geen cent te makken. Ik zie hem dan ook niet komen zeker niet deze transferperiode.

Nee nee nee!! Wes moet niet naar Turkijke of naar Rusland of Portugal. Misschien Frankrijk, wellicht Duitsland of Engeland. Sneijder is een topspeler.

Laat die Turk lekker dromen haha. Misschien over 6 jaar maar nu nog niet.

19 juli 2012 om 20:58

waarom kan hij nie naar turkije he alles kan denk jij echt dat hij naar jou luistert mis wil die da wel wat heeft hij bij inter te zoeken man die spelen anper europa inter is ook nie meer de team van 2 jaar geleden. turkse teams worden steeds sterker dus alles kan

19 juli 2012 om 21:26

Bij Inter verdient hij meer dan dat hij bij Fenerbache kan verdienen en dat zou de enigste reden zijn om naar Fenerbache te gaan. Dus zie ik hem niet gaan he.

19 juli 2012 om 21:52

De Turkse competitie is stukken minder dan de Italiaanse, waar hij nu speelt. Ook financieel is er niet veel te halen, voor het geld ga je wel naar Rusland. Dan blijven er toch heel weinig redenen over om wel te gaan.

20 juli 2012 om 11:24

Verbaas me echt over het feit dat sommige (vooral Turkse supporters) denken dat het Turks voetbal heel wat voorstelt en doen alsof ze echt een grote competitie hebben en dat ze in Europa heel wat te zoeken hebben.
Turkije is voor vele topspelers gewoon een afbouwland waar nog goed geld is te verdienen.
Net als China, Amerika, Rusland, Quatar...

20 juli 2012 om 13:26

wat is de nl lig dan he die hebben bekant geen geld meer en de turkse lig is beter dan nl maar nl teams doen beter dus denk je echt dat ze voor het geld naar turkije gaan istanbul is een mooie stad en je krijgt daar minst belasting van europa

Wesley Sneijder is een cadeau die zo nooit gaan kunenn uitpakken. Hij is simpelweg een te duur cadeau

19 juli 2012 om 20:40

Dan weet jij niet wie Aziz Yildirim is. Een van de rijkste mensen van Turkije. Vergelijk hem met Abramovic en die Qatarees die bij PSG aan de macht is. Als hij echt wil, strikt hij Sneijder. Er hebben vele topspelers bij Fener gespeeld de afgelopen twintig jaar, net als toptrainers. Onderschat Fener en Gala niet. Echter, als ze echte Europese topclubs willen worden, Moeten ze beginnen met jeugd opleiden en door te laten stromen. En wel onmiddelijk

19 juli 2012 om 20:46

Aziz Yildirim kan hem wel betalen maar of het nuttig is ?

Nee, liever 25 miljoen euro uitgeven aan Ganso die Alex kan opvolgen..

Of voor minder dan dat Weiss en Abumeyang halen...

En als kers op de taart Sercan Sararer..

Eriksen020,

Aziz Yildirim is een verstandige man...

En geeft niet al het geld zo 1,2 uit...

En het lijkt me niet sterk dat Sneijder komt, als meneer kabouter wordt aangetrokken is er een heel groot gat tussen de salarissen van spelers..

En dat wil niemand, en helemaal niet als een legende als alex het moet doen met 2/3 miljoen euro...

hahah, hij heeft serieus wel gelijk over die supporters daar, als daar een bal over de middelljin gaat, flipt heel dat stadion hem, das trouwens niet alleen bij fenerbache maar bij heel turkije

Onzin. Fenerbahce heeft een salarisplafond van 2,8 miljoen dus dit is de grootste kolder van 2012.

en het zoveelste onzin bericht rondom sneijder.hij is pas 27 of 28 en wil alleen in een topcompetitie spelen,pas na zijn 32e gaat hij naar een kleinere competitie.

Sneijder naar Fener is een goed idee want het is gewoon een zeer sterke ploeg dat ook nog eens in een mooie stad ligt waar je van kan genieten en een mooi weer en voor Yolante ook aantrekkelijk. Ik zie het wel gebeuren.

19 juli 2012 om 21:20

ik zie het niet gebeuren omdat het geen topcompetitie is,sneijder is er nog te jong en ambiteus voor,pas als hij rond de 32 is gaat hij naar dit soort landen.

Sneijder moet gewoon naar Man UTD hij hoort in een grote competitie te spelen.

doe mij maar yolanthe een veel betere cadeau

hij kan naar zoveel clubs hij verdient te veel bij inter

de kans is heel klein denk ik hij is nog redelijk jong ook

Haha, die lopen daar ff lekker hardop te dromen. Sneijder hoort op topniveau te spelen, en dat is Fenerbache niet. Daarbij is het een stap achteruit ten opzichte van Inter. Sneijder moet gewoon een mooie, nieuwe topclub uitkiezen of lekker bij Inter blijven. Fenerbache is natuurlijk volstrekt kansloos in deze strijd.

19 juli 2012 om 20:39

Wat doe jij de laatste tijd uit de hoogte zeg. Tenenkrommend hoe je de Nederlandse spelers ophemelt en bepaalde clubs te min noemt voor hen.

19 juli 2012 om 20:54

@zoeen

Wat doet die uit de hoogte dan? of vind je soms dat Sneijder wel bij zon ploeg hoort te zitten:s. Of zeg dan dat een speler van het kaliber sneijder bij Fenerbache hoort te spelen? . Laat ik het dan nog netjes zeggen het is veel en veel te min voor hem. Is niks mis mee maar ga nou niet zeggen dat die onzin uit kraamt:s. Of vind je soms anders...

19 juli 2012 om 21:01

Hij is gewoon een tikkeltje gefrustreerd omdat ik laatst iets over Van Persie en Arsenal zei. Wat ie zegt gaat nergens over. Beetje zielig, want met voorbeelden komt ie ook niet.

Zoals ik daarboven al zeg, Sneijder hoort gewoon bij een topclub te spelen. Persoonlijk vind ik het nog steeds een van de beste nummer 10´s ter wereld, mits hij fit is en wedstrijdritme heeft(wat de laatste periode bij Inter niet zo was heb ik t zwaar t gevoel).

En daarbij vind ik dat ik nog redelijk netjes ben in mijn reactie daarboven.

Wesley Sneijder moet naar een topclub vetrekken hij is de beste speler van het Nederlandse elftal en een van de beste middenvelders van de wereld dus hij moet nog in het topvoetbal spelen.
Dit is een goeie grap van Aziz Yildirim, Wesley zou nooit vetrekken naar Fenerbahce op dit moment.

@eriksen020

Ik ben geen FB aanhang, maar ik kan je garanderen dat de salarisplafond zeker een stuk hoger zit dan €2,8mil. Ze hebben laatst nog voor Hamit Altintop officieel €4,5mil aangeboden.

Betreft Wesley Sneijder denk ik ook niet dat die naar Turkije komt, op dit moment niet in ieder geval.
Er zijn genoeg Highrank clubs die Sneijder willen hebben.

19 juli 2012 om 21:25

Dat was gewoon een gerucht...

Nee, a.u.b geen Sneijder, vind het maar een overschatte speler...

Liever een Alex op z'n top dan Sneijder nu...

Laat hem maar lekker cashen in Rusland bij Fener heeft ie niks te zoeken...

Net als Kuyt eigenlijk ( was hij maar niet gekomen, een van de slechtste transfers voor mij )..

19 juli 2012 om 20:56

haha wat een arrogantie om zo te praten zeg. Een Sneijder in vorm maakt Fenerbache kampioen. Dat hij bij Fenerbache niks te zoeken heeft is pure onzin.

19 juli 2012 om 21:11

Wat heeft Sneijder dat Alex niet heeft ?

En voetbal blijft een teamsport....

19 juli 2012 om 21:15

Sneijder heeft in zijn eentje een redelijk matig elftal tweede van de wereld gemaakt. Een Sneijder in topvorm is vele malen beter dan Alex. Daarom speelt Alex bij Fener en Sneijder niet. Ga Sneijders passes met buitenkant voet maar bekijken waarmee hij een speler 1 op 1 met de keeper zet.

19 juli 2012 om 21:29

En wanneer is Sneijder in topvorm ?

Wat heeft sneijder dit seizoen gepresteerd...

Hoeveel asist had hij ?

Is hij ooit 2x topscorer geweest als middenvelder ?

Word hij elke seizoen de asistkoning gekozen ?


Nee, nee en nog is nee...

19 juli 2012 om 21:32

@zaza # 77

Je vraag ''wat heeft Sneijder dat Alex niet heeft ?'' zal ik even voor je beantwoorden:

Sneijder Heeft meerdere prijzen gewonnen in verschillende Europese topcompetities en zal hier (naar mijn verwachting) nog mee door gaan in plaats zich te gaan verstoppen in een competitie die hooguit Europese middenmoot is (zoals Turkije)

Alex heeft lang in eigen land gespeeld (wat hem siert) en 5 wedstrijden voor Parma gespeeld (gefaald?) terug gegaan naar Brazilië en daarna het financiële vooropgesteld door in een middelmatige league te spelen (geen ambitie?).

Hoop hiermee je vraag beantwoord te hebben.

edit: spelling

19 juli 2012 om 21:34

In welke competitie spelen ze allebei.de Italiaanse competitie is toch wel ff 10 keer zwaarder dan de Turkse. In Turkije speel je 80% van de wedstrijden tegen clubs op het niveau van het rechterrijtje/jupiler league in Nederland. Daar zou Sneijder het ook wel tegen kunnen. Overschat die Alex niet zo en geniet er gewoon van dat het een goede speler is. Hij is geen vaste waarde bij het nationaal elftal of wel? Als hij net zo goed was als Sneijder speelde hij zeker regelmatig interlands.

19 juli 2012 om 21:59

Met Real Madrid is hij als bankzitter kampioen geworden en mocht na die seizoen gelijk ook vertrokken...

Alleen bij Inter heeft als 11 speler prijzen gewonnen ( topclub niveau )

En daarna was het ook over met hem...

En over Alex, Alex kon in die tijd naar Real Madrid toen luxemborgo nog aan de macht was als coach omdat hij werd ontslagen werd de overstap geannuleerd...

Bij parma had hij veel last van himewee en vertrok terug naar brazilie in de winterstop...

En vertrok na een gefaalde periode naar Brazilie en vervolgens won hij de copa america met Brazilie wat hem weer in kijkers speelde, ( in die periode wou Real hem maar het mocht lukken , gelukkig maar anders zou hij nooit voor Fener hebben gespeeld )

En toen begon zijn succes periode, tegenwoordig is hij een levende legende in Turkije...

En wordt gezien als de beste buitenlandse speler...

20 juli 2012 om 12:51

Het gaat niet om de prijzen sukkel het gaat om de ervaring

20 juli 2012 om 12:53

@feye88

Kijk naar Alex z'n leeftijd en van Sneijder

19 juli 2012 om 21:06

Haha, grappenmaker.

Wanneer Sneijder in vorm is is hij meteen de beste speler daar. Net zoals hierboven wordt gezegd, hij maakt Fenerbache kampioen, als ie fit is en ritme heeft. Zeggen dat je Sneijder te min is voor Fenerbache is is de grootste grap van het jaar.

19 juli 2012 om 21:15

Is hij nu in vorm ?

Nee...

Is hij die 25 miljoen waard ?

Nee...

Is hij overschat ?

Ja zeker, tegenwoordig iedereen met Ajax op z'n Cv...

Wat heeft hij allemaal gepresteerd ?

Buiten 2010 niks...

19 juli 2012 om 21:21

Sneijder is zeker een topaanwinst voor Fenerbahce, maar sinds wanneer beslist 1 speler een hele competitie? Gaat alles goed Keizerstad? Normalitair heb je leuke reacties en toevoegingen, maar zo arrogant zie ik je zelden.

Sneijder is - net als iedere speler - afhankelijk van de andere tien spelers. Als hij niet goed ingespeeld wordt, kan hij niet imponeren. Sinds wanneer verdedigt Sneijder goed mee? Is Sneijder ook een doelman? Hij is goed, maar meer niet. Totaal uit de gratie gevallen bij Inter.

Een topseizoen bij Inter maakt je niet onsterfelijk.

19 juli 2012 om 21:33

Natuurlijk is Sneijder ook afhankelijk. En misschien is kampioen maken wel wat overdreven, maar zodra Sneijder zich thuis voelt en Fenerbache een beetje draait zie ik hem tot grootste dingen in staat, en dan denk ik dat hij Fenerbache kampioen kan maken. Dat hij veel kwaliteiten heeft staat bij mij buiten kijf.

20 juli 2012 om 10:02

Fenerbahce is prima in staat om zonder sneijder kampioen te worden. Sterker, mocht Sneijder naar fb vertrekken is het eerder fb die sneijder kampioen maakt;

Dit vond ik wel verassend nieuws aangezien ik het niet eerder heb gehoord vandaag op Turkse voetbalsites, heb even gekeken wat de bron van dit nieuws is , en het is dus Fotomac, dus het is helemaal onzin

19 juli 2012 om 22:16

Sorry ultraslan moet door vz weer opnieuw mijn reactie schrijven. Omdat ik niet onderbouwt heb waarom fotomac een roddelkrant is. Fotomac heeft nog nooit een transfer goed geraden, ok soms wel maar dat is ook logisch wanneer je elke dag 100 namen schrijft die komen.

En helemaal hilarisch: de redacteurs verzinnen zelf hun interviews die ze zogenaamd met spelers hebben gedaan. De ene wordt een speler en de ander interviewt hem en zo maken ze een stukje voor hun krant. Simple as that.

Sneijder is geen materiaal voor Real,barca of Man U, maar Fenerbahce is echt te laag voor hem, dan kan hij beter naar Ajax

19 juli 2012 om 21:04

Ik vind Sneijder wel materiaal voor Man United. Ik bedoel, neem nou die Kagawa. Uitstekende speler, daar niet van, maar een fitte Sneijder vind ik beter. Op het EK vond ik hem ook prima spelen, stond ook goed te pers te woord maar dat is misschien van minder belang. Maar wanneer hij fit is en ritme heeft vind ik Sneijder nog steeds een van de beste nummer 10´s ter wereld. Zowel voor Ajax als Fenerbache is hij compleet onhaalbaar(nu)

Haha ik denk dat Wesley nog eerder terug naar Ajax komt dan dat die naar Fenerbache gaat.

19 juli 2012 om 21:04

En waarom denk je dat? En als je dat denkt, denk je verkeerd, al zou ik het natuurlijk wel willen haha. Ajax betaalt niet zulke exorbitante salarissen he ;

19 juli 2012 om 21:08

Omdat ik denk dat Wesley zichzelf te goed voor Fener vind en ik hem nu eerder naar bijv. Man Utd zie gaan en daarna zijn carriere afsluit bij Ajax.

19 juli 2012 om 21:28

Zeiden ze ook over Kuyt.

19 juli 2012 om 21:29

Kuyt komt ook niet uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Waar Wesley zijn hele jeugd bij Ajax speelde.

19 juli 2012 om 21:31

Ja maar dat maakt niet uit, toen er interesse was in Kuyt hoorden we ook dezelfde verhalen. Dat hij eerder naar feyenoord zou gaan bla bla. En kijk waar hij nu speelt, dus dat zegt niks net als voetballers die zeggen dat ze ooit terugkomen naar hun oude team. Ik heb Sneijder dat nog niet zien zeggen.

21 juli 2012 om 15:22

Áls je geld voor ze gooit komt en gaat iedereen naar een club. EN Zeker EEN Goeie Handelaar Hebben !

Sneijder blijft gewoon bij Inter denk ik ik zie hem dit seizoen nog niet vertrekken.en ik hoop dat hij blijft goed voor het Italiaans voetbal en dat er dan nog spelers van wereldniveau voetballen.

Fenerbache mag zijn veters niet eens strikken. Hij heeft niks te zoeken daar. Gewoon in Italië blijven. De turkse competitie is ook vele malen zwakker. Er zijn echt wel genoeg andere topclubs die voor hem in de rij staan.

mensen nie haten jha fenerbahce kan hem gewoon halen bij inter heeft die ook niks meer te zoeken
zie hem wel komen

19 juli 2012 om 21:07

Je bent op de hoogte van zijn gigantische salaris(ging volgens mij richting de 10 miljoen). Daarnaast zal ie ook nog een aardige transfersom moeten opbrengen. Lijkt mij financieel onhaalbaar, financieel ook redelijk onverantwoord zelfs als Fenerbache-zijnde.

19 juli 2012 om 21:11

Het woord ' onverantwoord' spookt in de werksfeer van Fenerbahce, maar op alle gebieden he. Ze hebben zogenaamd een salarisplafond van 2,8 miljoen euro. Zal Sneijder voor 2,8 miljoen tekenen of zullen ze een uitzondering maken? Als ze een uitzondering maken, waarom voeren ze dan ' beleid'?

On: Sneijder is ver afgezakt zeg. Zijn naam wordt tegenwoordig met elke club in verband gebracht. Vertrek naar een club als Tottenham en breek potten maat. Je hebt Nederland, Spanje en Italie op je CV staan. Nu wordt het tijd voor Premier League.

19 juli 2012 om 21:33

Jij weet zelf dat dit geen realistische transfer zou zijn. Waar hebben we het over 10 miljoen aan salaris?! Fener koopt op dit moment niet eens een speler voor zo'n bedrag laat staan aan salaris. Gewoon onzin dit. We hebben een verdediger nodig niet een middenvelder of een spits....

19 juli 2012 om 22:27

Sneijder is sowieso onrealistisch en ik geloof er zeker niet in. Maar het gaat erom dat Aziz Yildirim zich met andere dingen moet bezighouden en niet opscheppen. Hij is letterlijk de sigaar maar heeft dat niet door. Laat zijn broertje maar het transferbeleid volgen.

Fenerbahce heeft zeker nog een (creatieve) spelmaker nodig, want het gemis van Emre Belezoglu is nog steeds niet opgevuld. Topal is niet de creatieve spelmaker die Fener nodig heeft, maar Emre wel was. Tino was een goede optie, maar hij zal waarschijnlijk niet komen.

Daarnaast moet Fener een back-up spits kopen, voor het geval dat Sow geblesseerd raakt. Semih raakt geen pepernoot en Bienvenue moet Au revoir zijn.

Tevens is een ervaren en voetballende cv noodzakelijk, want met Kesimal en Irtegun ga je geen hoge ogen gooien. Egemen staat buiten kijf.

21 juli 2012 om 15:35

Dan ken jij de voorzitter en managers niett. Aziz Yildirim hoef je niet over de praten, Ali Koc tig hotels en bedrijven in bezit. Abdullah Kigili heeft een monopolie met kleren in turkije. I. Zulfikari in bezit van olie en heeft holdings en de reclame bedrijven in bezit. Alleen deze vier stoppen ongeveer al 290 miljoen in Fenerbahce. En laat staan de sponsors en fenerium winkels !! En mensen ik zeg je ajax en psv bij elkaar zijn nog niet eens de clubwaarde van Fenerbahce !!

PS: Feiten !!!

Fenerbahce zou een leuke club zijn voor wesley samen met kuyt hun zijn dikke vrienden.. alles kan gebeuren

19 juli 2012 om 21:09

Dikke vrienden? hoe kom je daar bij?

19 juli 2012 om 21:12

Net verzonnen...

19 juli 2012 om 21:13

Kuyt en Robben zijn dikke vrienden. Sneijder is maatjes met VDV

Als ik deze post moet geloven, heeft Fenerbahce vier keer zijn salarisplafond (2,8 miljoen) bereikt.. Hmm.. Beleid ja!

Aziz Yildirim heeft momenteel ergere dingen aan zijn hoofd, maar praat over transfers. Interessant. Wanneer zal de hogere rechtbank beslissen, want deze man heeft een straf opgelegd gekregen (zoals in tekst vermeld).

On: Sneijder zal naar Dagestan of een topclub. Hij moet zich weer in de kijkers spelen en ik twijfel of het hem bij Inter nog - in korte termijn - lukt, laat staan Dagestan. Het is ook pijnlijk om te zien dat geen enkele club concrete interesse voor hem heeft.

Turkse clubs overschatten zichzelf enorm. Heb nog nooit een stel clubs gezien die zo dom zijn met hun geld uitgeven als de Turkse topclubs. in plaats van geld te investeren in jeugd en een gedegen opleiding, behelpen ze zichzelf voortdurend met net niet spelers of spelers die vroeger heel goed waren. Die strijken een gigantisch salaris op, terwijl er op Europees vlak niets wordt klaargespeeld. Turkse ploegen spelen nooit een rol van betekenis in Europa, want ze liggen er na de eerste ronde meteen al uit en anders vliegen ze er in de 8e finale uit. De positie op de coëfficiënten ranglijst zegt meer dan genoeg, Onder landen als Nederland, portugal en Oekraine behoor je niet tot de top en zelfs niet tot de subtop.

Al die spelers klinken allemaal als echte aanwinsten, maar echt grote toppers als Sneijder worden maar heel heel zelden binnengehaald.

Zoals Einsteins definitie van gekte luidt: Je bent gek als je telkens hetzelfde doet, maar een ander resultaat verwacht. Met andere woorden: als ze het in Turkije niet een keer over een andere boeg gooien zullen ze altijd een land met drie net niet topclubs blijven en daarachter een grote lijst met zeer zwakke clubs.

19 juli 2012 om 21:31

Daar heb je gelijk in, als Turkse voetballiefhebber sluit ik me volledig bij je aan. Galatasray doet het met het nieuwe bestuur en onze coach Terim helemaal anders. Ze geven niet veel geld uit, kopen gericht en geven de jeugd de kans, zo hoort het ook eigenlijk.

19 juli 2012 om 21:49

Ze geven niet veel geld uit? haha hoeveel kostte amrabat dan, en Hamit zijn salaris...en geven de jeugd kans valt ook wel mee, buiten Emre en Semih Kaya en dat was uit nood.

19 juli 2012 om 22:45

waarom uit nood ?? I.p.v semih hadden we servet en zan de jeugd begint de kans te krijgen. vorige jaar zag ik bij fenerbahce nog een rechtsback jeugd die de kans kreeg dus we gaan zeker vooruit.

20 juli 2012 om 00:26

Hoeveel dat hij kost? 8 miljoen juist, maar hoeveel gaat er af van zijn salaris? 600.000!!! 5 jaar contract dat word dan 5 * 600000= 3.000.000
Welk talent speelt er bij Fener basis? Geen. Dus Gala gaat er op voorruit, we werden kampioen in jullie stadion met 2 spelers van onze eigen jeugd aangevuld met Turkse spelers als Selcuk, iets waar we trots op mogen zijn. Fener heeft ook enkele grote talenten zoals Recep Niyaz en Salih Ucan, ik hoop dat ze spelers als Selcuk Sahin van de hand doen en de jeugd een kans geven. Laten we er met z'n allen op voorruit gaan.

19 juli 2012 om 21:39

@feye88,

Hier bij verzoek ik je niet zo maar uit je nek te lullen...

Er word duidelijk gekeken naar de jeugd...

En ik zie geen enkel club die dom z'n geld uit geeft....

Hier nog de transfers van Fener en GS :

Fener

Hasan Ali Kaldirim - 4 miljoen euro 1 speler verhuurd, Hasan Ali is met afstand de beste linksback van Turkije...

Kuyt : 1 miljoen euro, hoewel ik hem haat is hij wel een functionele speler ( maar in mijn ogen nog steeds een speler die te kort komt )

Salih Ucan : 1 miljoen euro - Een van de grootste talenten van Turkije en belooft wat te worden..

Mehmet Topal : Komt over van Valencia een goeie, jonge speler en ook nog eens turk ( 4,5 miljoen euro )

Dat allemaal bij elkaar is : 10,5 miljoen euro voor 3 geweldige en 1 matige speler..

En dan nu GS :

Burak : Topscorer van turkije 5 miljoen euro

Danny : Sterke verdediger die gehaald is voor de breedte 3 miljoen euro

Hamit : Functionele speler voor 3 miljoen euro overgekomen..

Amrabat : 8,5 miljoen euro, misschien wat te veel voor hem maar hij is een harde speler die het wel aankan in Turkije..

Buiten Amrabat zie ik nergens een dure transfer...

Over de jeugd:

GS is op de juiste pad en FB gaat ook richting die kant met 4 jeugdspelers in de selectie..

19 juli 2012 om 22:23

Zaza, hij heeft 100% gelijk. De clubs beginnen hier pas mee, Fenerbahce en Galatsaray doen het met eigen wil, van de coach, en Besiktas noodgedwongen. Maar dit is niet iets dat in 2-3 jaar opgelost kan worden, het is een lang termijn proces, hier moet je minstens 6-7 jaar mee doorgaan om de vruchten te plukken, ik hoop dat onze clubs zo door kunnen gaan, want dit beleid biedt perspectief voor de toekomst.

Het bericht van Sneijder is grote onzin, ik hoop niet dat hij komt, want dit zou het nieuwe beleid meteen weer vernietigen.

21 juli 2012 om 15:42

Helemaal gelijk en Haters ik zeg juliie Fenerbahce EN Galatasaray gaan dit jaar of volgend jaar uit de kast komen. BTW Grote Drie Bestaat Niet !! Grote Twee FB & GS !

Jvafca kijk maar naar de tweets van kuyt wat hij allemaal over sneijder tweet

19 juli 2012 om 21:20

Hij tweet: Happy birthday my friend @sneijder101010. Dat wil niet gelijk zeggen dat ze dikke vrienden zijn.

Ja hoor, De man van de grote praatjes is weer bezig. Aziz je zou Ronaldinho toch ook halen? Had je een paar jaar geleden beloofd? Of denk je dat Baroni Ronaldinho is? En Kuyt Sneijder?

In plaats van geld te betalen aan Sneijder kan je die geld gebruiken om te gaan omkopen, je wordt toch niet gestraft.

Ik kan deze uitspraken nergens terug vinden in het Turkse nieuws, misschien komt het nog, maar volgens mij heeft hij dit niet gezegd.

Mensen doen nu wel alsof het onmogelijk is, maar Aziz Yildirim heeft wel spelers als Carlos, Hooijdonk, Ortega en Anelka naar Fenerbahce gehaald, niets is onmogelijk zeg ik. Sneijder is al over zijn top heen, misschien waren zijn beste seizoenen wel uitschieters, maar ik zie hem liever niet bij Fenerbahce, veels te duur en waarschijnlijk zet hij zich niet helemaal in.

19 juli 2012 om 22:37

Helemaal met je eens...

Dit noem ik nu sensatienieuws, voetbalzone, wat is je bron, hoe kom je erop!!!!

Ik heb net 2 uur lang de feest van Fenerbahçe live op tv gevolgt, en heb de presentatie van onze president live geluisterd, hij sprak erg kort en zij niets over Wesley Sneijder, noch hebben de ''meestal'' betouwbare turkse bronnen a.k.a Lig Tv//ntv spor hier niets over gezegd.

Dus aub, kom niet met deze onzin nieuws, onder andere omdat wij een salarisplafond hebben van €2,8 mil en daar past de salaris van Wesley niet tussen, dat zal Yolanthe niet leuk vinden.

Verder, onder andere door dit soort ''sensatie'' nieuws ontstaan er weer discussies tussen de ''jongere'' turken en de nederlandse voetballiefhebbers, of vinden jullie dat ammuserend??

Groetjes, Fenerbahçe fan in hart en nieren

PS: Ik zal dolgraag willen dat hij zou komen, maar we moeten reëel blijven.

Zou Sneijder graag bij een Engelse topclub zien. Denk dat hij in Engeland beter tot zijn recht komt dan Italië. Ook zal hij meer waardering krijgen denk ik.
Fenerbahce en Turkije moet hij niet doen. Misschien als hij 33 is.

Wat th fuk moet ener met hem, ze hebben Alex al, en zijn opvolger word ganso

Alex heeft een betere traptechniek
beter overzicht
maar een minde lekkere wijf

De voorzitter van Fenerbahce heeft als het aan mij ligt geen recht meer om te praten. Het begint lachwekkend te worden allemaal..

Aziz is wegens het leiden van een criminele organisatie en matchfixing tot zes jaar drie maanden celstraf en een boete van ruim een half miljoen euro) veroordeeld.

Dit stukje tekst zegt al genoeg ;-) Onze trots turken die nog steeds lopen te schreeuwen dat Fenerbahce de grootse is? Realiteit is hard. Toegeven al helemaal.. vooral als het om je club gaat. Blijven jullie jezelf maar voor te gek houden.

Grtz ;-)

Ik vind de turkse en de nederlandse competitie aan elkaar gewaagd, als Fener een goede dag heeft verslaan ze ajax met 3-0 en andersom zou et ook kunnen bij wijze van spreken. Het turkse voetbal is leuk om naar te kijken want de fans geven altijd hun volle 100% en andersom ook. Het verschil is dat er gewoon veel meer geld te verdienen valt en er grotere spelers rond lopen, maar kwa niveau is het denk ik gewoon hetzelfde

Natuurlijk is het niet reeël dat hij komt,dan moet je bedragen à la Paris st Germain uitgeven en dat kan Fenerbahce niet veroorloven.
Dit zijn van die uitspraken die valse hoop op wekken bij supporters,
want er zijn altijd supporters die hoop trekken uit dit soort nieuwtjes.

Haha, Sneijder naar Fener, laat mij niet lachen. Ik hoorde dat Fener een salarisplafond heeft van 2,8 miljoen euro. Daarvan moeten alle spelers betaald worden. Als Sneijder erbij komt, zal het plafond moeten stijgen tot minimaal 9 miljoen euro. Als dit gebeurt, zullen er allerlei alarmbellen rinkelen.

Geef mij maar Yolanthe. Daar heb je tenminste nog wat aan.

Off: Kan iemand mij alsjeblieft vertellen wie de schrijver is van deze artikel?! Onder het tweede kopje staan spelfouten die zijn weerga niet kent. Voetbalzone moet zich schamen door wéér een artikel af te leveren die bol staat van de spelfouten. Ze moeten zich schamen, een internationale voetbalsite. Dit moet een keer afgelopen zijn, alsjeblieft zeg.

Sneijder + Van Persie + Heitinga wat maakt het uit grootste club van Turkije is gewoon Galatasaray. Kampioen dat zijn we toch al dit jaar, waarom zou Nostradamus het nog volgen.
Hij is goed maar zo goed is hij ook weer niet. Geef mij liever Adriano van Barca

Sneijer redt het nooit in de Turkse competitie.. Hij heeft alleen een opleving gehad in Zuid Afrika en met Mourinho als trainer, voor de rest is het een matige voetballer..

@ Redactie

Hoe komen jullie er in hemelsnaam bij om Trabzonspor er bij te zetten? Iemand die ook maar één krantenkop heeft gelezen over het Turkse voetbalnieuws, had gezien dat Trabzonspor tot drie maal toe (door de Turkse voetbalbond, door de Uefa en door de rechtbank) onschuldig is bewezen.
En dat noemt zich dan een grote concurrent van de overige voetbalsites. In praktisch negen van de tien artikellen over het Turkse voetbal zitten enorme fouten.

Om maar niet te beginnen over dit hele artikel, waarvan ik geen enkel stuk kan terugvinden in de Turkse media...

Weer een debiele transfer ... ze schijnen ook Cardozo willen terwijl ze de topscorer van Frankrijk hebben. Wat heb je in hemelsnaam aan een 2 jaar niets presterende Sneijder? Galatasaray doet ook geen goede transfers, de enige club die een degelijke transferbeleid voert is BJK

Eredivisie = Turkse Super Lig
behalve dat spelers van eredivisie het niet in langer dan 2 maanden vol houden in de turkse competitie. Na Engeland en Itlaie is de hardste competitie toch de Turkse competitie.

21 juli 2012 om 20:33

Ik neem aan dat je een grap maakt of nogooit hebt gehoord van iets wat wij de Europese coefficientlijst noemen?

1 Spanje
2 Engeland
3 Duitsland
4 Italie
5 Portugal
6 Frankrijk
7 Nederland
8 Oekraine
9 Rusland
10 Griekenland
11 Belgie
12 Turkije

Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/uefa_coefficient#curr...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fenerbahçe

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
4.Besiktas7139
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
Mauricio IslaVerdediger10
Ismail KöybasiVerdediger10
Roman NeustädterVerdediger10
Martin SkrtelVerdediger11
Aatif ChahechouheMiddenvelder10
Mathieu ValbuenaMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Fenerbahçe.

789 fans
Middenvelder, 33 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Al Gharafa 11 9 2 0
2017/2018 OGC Nice 5 0 0 0
2016/2017 Galatasaray 28 5 5 0
2015/2016 Galatasaray 25 5 11 0
2014/2015 Galatasaray 31 10 5 0
Laatste voetbalnieuws

‘Sneijder betrokken bij overname Engelse club door Singaporees consortium’

Wesley Sneijder is op korte termijn mogelijk betrokken bij de overname van Blackpool, zo meldt de Daily Mail. De Engelse club, uitkomend in de League One, staat in de nadrukkelijke belangstelling...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Luuk de Jong is niet de enige Nederlandse spits die in beeld is bij Club América. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren