wk2018

Rutten onbezorgd: 'Aissati is er niet, dus ik kan daar niets mee'

Donderdag, 19 juli 2012 om 14:55

Fred Rutten kan niet inzitten over de absentie van Ismaïl Aissati voor de wedstrijd van donderdagmiddag tegen Lokomotiv Plovdiv. Vitesse probeert in Bulgarije een goed resultaat neer te zetten in de Europa League-voorronde, maar moet dat zonder Aissati doen. De middenvelder kwam onlangs meetrainen en kreeg een contract aangeboden, maar de onderhandelingen hebben nog niet geleid tot een verbintenis.

/

Aissati speelde al een jaar op huurbasis bij Vitesse, manifesteerde zich vorig seizoen nog redelijk bij Ajax en beschikt bovendien over Champions League-ervaring. Al met al had hij Vitesse wellicht de helpende hand toe kunnen steken in de Europese wedstrijd van donderdag, maar het uitblijven van een akkoord heeft daar een stokje voor gestoken.

Trainer Rutten kan er echter niet mee zitten, zo lijkt het. De Wijchenaar gaat voor zijn eerste serieuze wedstrijd bij Vitesse en moet nu roeien met de riemen die hij heeft. “Aissati was er vorig jaar ook niet bij”, vertelt hij aan  de Gelderlander. “En toen won Vitesse de play-offs om Europees voetbal. Ik maak mij alleen druk over de spelers die er zijn. Aissati is er niet, dus ik kan daar niets mee.”Gerelateerd

47 reacties (laatste reactie door flipa)

Ook zonder Aissati zie ik Vitesse vandaag winnen. Laten we het hopen voor het Nederlands voetbal! we hebben dit jaar misschien wel alle 7 de clubs in de poulefase en dan zijn we voor Nederlandse begrippen best sterk vertegenwoordigd.

19 juli 2012 om 15:07

ON: Denk ook niet dat het al te lastig zal worden. Met dit materiaal zou Vitesse normaal gesproken moeten winnen van dit nietszeggend clubje.

Off: Volgens tv zender At5, vertrekt Nicolás Lodeiro transfervrij naar Botafogo (brazilie). Hij zou daar een 4 jarig contract hebben getekend. Ajax heeft dit nog niet bevestigd.

19 juli 2012 om 15:11

Weten jullie of de wedstrijd ergens op tv word uitgezonden?

19 juli 2012 om 15:12

Op Eredivisie Live kanaal 1.

19 juli 2012 om 15:26

Nuchtere opmerking van Rutten en inderdaad laten we hopen dat alle 6 clubs in de poulefase belanden.

..
.

.actie voor voetbalzone bezoekers:

Gratis 5 euro inzetten op een weddenschap naar keuze:
Registreer je nu via tinyurl.com/5euroactie met bonuscode: 5euro en krijg die 5euro gratis!

19 juli 2012 om 16:50

Flikker eens op met je spam.

Ont.
Ook zonder aissati moet het toch wel kunnen.

19 juli 2012 om 15:31

Laten we hopen dat niet "alle 6"de ploegen zich plaatsen maar alle 7!
1. Ajax - CL groepsfase
2. Feyenoord - CL groepsfase
3. PSV - EL groep
4. Twente - EL groep
5. AZ - EL groep
6. Heerenveen - EL groep
7. Vitesse - EL groep
en dan worden ajax en feyenoord 3e in hun poule, de rest gaat allemaal door in hun EL poule
en dan hebben we 7 ploegen bij de laatste 32 in de EL

19 juli 2012 om 16:02

7 inderdaad ; dat is wat ik bedoelde! maar zou inderdaad best mogelijk zijn. Alleen Heereveen moet hun aanval dan wel versterken met die leegloop van nu.

19 juli 2012 om 16:46

Ajax moet met een beetje geluk kunnen overleven in hun Cl-poule.

19 juli 2012 om 17:56

ja, maar voor feyenoord zou het moeilijker worden (omdat ik ajax een betere ploeg vind hebben dan feyenoord) maar je moet natuurlijk ook geluk hebben met de clubs die je in de poule fase treft, hoop voor beide het beste.
En hopen dat iedereen in de EL groepsfase het overleeft hebben we veel punten voor de fifa lijst gepakt, beter voor het Nederlandse voetbal!

On: hoop voor vitesse dat ze aissati krijgen, zou veel van waarden zijn voor vitesse.

19 juli 2012 om 16:01

Ik zou Lokomotiv Plofkip niet onderschatten als ik Vitesse was, waren dit jaar nog verliezend Bulgaars bekerfinalist. En Aissati, ik herinner me dat hij toen hij 16 was vriend en vijand verbaasde in de CL tegen AC milan door zijn rust, overzicht en inzicht. Jammer dat hij achteraf een early-burner bleek...

19 juli 2012 om 16:45

Klopt dat ze beker finalist waren vorig seizoen.
Maar na vorig seizoen zijn er maar liefst 6 basis spelers vertrokken en vorige week vertrok nog een basis speler naar brazilie. Plovdiv heeft financiële problemen, vandaar dat er nu ineens zoveel vertrekken.
Dit elftal wat vitesse vanavond ontmoet zal daarom een stuk zwakker zijn dan het Plovdiv elftal van vorig jaar, beker finalist zegt dus geen ene zak op dit moment ;

edit, ze missen dus in totaal 7 basis spelers vanavond of eigenlijk 8, want 1 verdediger aan hun kant is geblesseerd en werd vervangen hoorde ik. 8 basis spelers missen, is niet niks.

19 juli 2012 om 20:14

Precies ja, ik hoop het echt, kunnen we lekker veel punten halen en hopen dat Rusland en Portugal vroeg worden uitgeschakeld! Zou echt super zijn! :D

Tja Aissati. Als je nu gewoon minder salaris vroeg dan was je er waarschijnlijk al bij geweest. Mooie voetballer, helaas overschat hij zichzelf

19 juli 2012 om 15:01

Bij Vitesse zou iedereen het onderste uit de kan proberen te halen. jij toch ook? :D

19 juli 2012 om 15:09

Niet alleen bij Vitesse, maar bij elke ploeg. Echter verspeeld Aissati zijn kaarten nu en dat is dom, soms moet je gewoon eieren voor je geld kiezen. Meneer Aissati denkt dat hij 6 ton van Ajax en 8 ton van Vitesse zomaar kan afwijzen en dat de clubs in de rij staan. Als hij dan echt zo graag in een ander land wilt gaan voetballen, moet hij dat gewoon zeggen en niet een club (vitesse in dit geval) proberen aan het lijntje te houden. Hij dacht zeker dat Jordania alles maar betaald wat iedereen vraagt, maar wederom blijkt maar weer eens dat Jordania wel degelijk kijkt naar hoe hij precies zijn centen besteed. Goed beleid tot nu toe, het is graag of niet.

19 juli 2012 om 16:03

Kan hij serieus 8 ton bij Vitesse gaan verdienen? Dat is toch niet verantwoordelijk begrotingstechnisch gezien? Die club had afgelopen seizoen een budget van 26 miljoen. Ajax , Twente en PSV betalen dergelijke salarissen, maar hun budgetten zijn veel hoger.

19 juli 2012 om 16:42

Het onderste uit de kan krijgt hij ook... maar het mannetje wil nóg meer... Van mij mag hij opzouten!!

19 juli 2012 om 15:04

Hij is transfervrij en de window staat nog minimaal een maand open. Waarom zou hij overhaaste beslissing moeten nemen?

Ismael heeft aangegeven naar het buitenland te willen en dat is zijn eerste optie. Wat heeft dit met zelfoverschatting te maken? Benschop is toch ook naar het buitenland? Dat wilt niet meteen zeggen dat je voor Real, Barca en Man united gaat. Er zijn genoeg buitenlandse clubs om voor te spelen.

19 juli 2012 om 15:12

Neem aan dat je als voetballer ook een bepaalde ambitie hebt. Cyprus is ook buiteland, maar om daar op deze leeftijd al naar toe te gaan..?

Het is simpel, als Aissati genoegen neemt met 4 a 5 ton salaris bij een club als Cardiff, Derby County, of bijvoorbeeld een Franse middenmoter, dan moet hij dat gewoon doen. Een club van het kaliber Ajax zal niet meer voorbij komen, een club zoals Vitesse waar hij de Europa League mee in kan gaan waarschijnlijk ook niet. Althans, lijkt me toch niet dat een Europa League of Champions League kandidaat uit de landen Engeland, Spanje, Portugal, Italie of Duitsland op meneer Aissati zitten te wachten. Wellicht een Bordeaux uit Frankrijk als hij geluk heeft.

19 juli 2012 om 15:21

@king_az

Hij is transfervrij en kan dus zelfs na de transferwindow nog ergens tekenen.
Alle tijd om een club te vinden dus. Al denk ik dat je liever fit en met een goede voorbereiding aan een seizoen begint.

19 juli 2012 om 16:04

Maximiano

Er zit ook nog een verschil tussen club van Cyprus en Man United. Waarom denken jullie eerst aan de 2 uiterste?

Wat doe jij trouwens nog op voetbalzone? Als jij met zo weinig kennis al alles weet over interessse van clubs in bepaalde spelers kan je heel veel geld verdienen als je iets meer kennis op doet. Je bent een talentje zo te zien.

Ismael is nog 23 en kan prima bij een buitenlandse subtop spelen de komende jaren en zich daar in de kijker spelen. Je hebt het over ambitie en komt dan aanzetten met Vitesse. Alsof Vitesse potten gaat breken Europees of in de Eredivisie. Ik kan je nog minimaal 5 andere teams opnoemen die nu beter en hoger zijn aangeschreven in Nederland. Vorm gaat toch ook naar een niks zeggende clubje en blinkt daar wekelijks uit. Een half jaar later en kranten melden dat grotere clubs interesse hebben....tsja....logisch dat je iemand eerder opmerkt in eigen competitie dan in de Nederlandse.

Jij weet helemaal niet wat zijn salariseisen zijn en of geld wel een rol speelt bij deze jongen. Omdat hij niet wilt bijtekenen bij Ajax moet het weer gaan over geld terwijl hij misschien kiest voor meer speelminuten. Je bent niet bij die gesprekken geweest dus focus je lekker op dingen die je wel weet.

En dat is zo te lezen barweinig

@ tjasss

Trainen zal hij heus wel blijven doen.

Wat is dat toch steeds voor een gedoe als Vitesse met spelers bezig is dan tekenen ze weer dan tekenen ze weer niet. Ken de tegenstander niet maar ik denk dat we het ook zonder Aissati kunnen redden. Ben alleen wel benieuwd hoe we het zonder Annan gaan doen want dat vorig jaar was het echt een verschil als die wel of niet mee deed

vitesse moet zich nu eerst gaan richten op de voorronde en fred heeft gelijk.
aissati komt nog wel nu eerst goed resultaat neerzetten

vitesse kan dit ook gewoon zonder aissati winnen en aangezien het daar (denk ik) een heksenketel gaat worden denk ik dat het 2-0 gaat worden voor vitesse


Ik heb de hoop dat Aissatie net zoals in zijn Twente periode de motor zal worden van Vitesse.
Als mijn verwachting uitkomt en Aissatie gaat goed draaien daar, dan zal hij binnen twee jaar een dikke transfer maken naar een grote club.

Hij krijgt soms (terecht) kritiek maar er wordt weleens vergeten dat deze jongen maar 23 jaar is. Als hij zich goed (door)ontwikkeld en straks 2 jaar verder is dan praten we alsnog over een speler van 25 jaar. Een leuke transfer zal er dan zeker in zitten voor hem. Daarom zou Vitesse een goede keus zijn voor hem omdat hij nog niet constant genoeg presteert.

In de Gelredome zingt met straks...singing Ai Ai sattie yippie yeee.....

Kan niet wachten op de derby tegen NEC

Aissati komt er waarschijnlijk toch wel bij in deze dagen.. er is volgens mij verder nauwelijks interesse in hem

Normaal gesproken moet de afwezigheid van Aissati tegen Plovdiv geen problemen opleveren. Als Vitesse zijn niveau haalt, moeten ze hier makkelijk van kunnen winnen, ongeacht of Aissati wel of niet meedoet.

Vitesse moet zich ook zonder Aissati voor Europaleague kunnen plaatsen.
En een Vitesse in Europa zal ook voor Aissati heel intressant zijn, dus hopelijk neemt ie dat in zijn salariseisen dan mee.

Ik zie Vitesse hier gelijkspelen en thuis winnen met een belangerijke rol voor Aissati, dit is de 1e Europese wedstrijd voor de selectie van Vitesse er zijn er maar 'paar' die Europese wedstrijden hebben gespeeld.

19 juli 2012 om 15:14

Wellicht maar een paar die Europese wedstrijden hebben gespeeld (kashia, Bony, Hofs), maar vrijwel de hele selectie is international al dan niet jeugdinternational. Internationale ervaring is er dus genoeg.

Geen zorgen voor Rutten, ik snap niet waarom Vitesse voor deze coach is gegaan.
Hij heeft nog nooit een enkele prijs gewonnen, ik denk niet dat Vitesse hoge ogen gaat gooien dit seizoen.

19 juli 2012 om 15:17

Succes is maar een relatief begrip. Twente is mede kampioen geworden door wat hij daar heeft opgebouwd, dat hij zelf al naar Schalke was vertrokken doet daar niets aan af. Schalke is eigenlijk zijn enige echte flop geweest die voor 100% zijn eigen schuld was. Als Lazovic en Affelay niet op een cruciaal moment verkocht waren (zonder vervangers te halen), was hij met PSV waarschijnlijk kampioen geworden.

En de beker van dit jaar bij Psv? Wil je die nu echt op naam van Cocu gaan schrijven en niet op die van Rutten?

19 juli 2012 om 18:55

Beker bij Twente.

k hoop dat vitesse wint voor nederlands voetbal, maar mijn gevoel zegt dat moeilijk wordt al klopt die niet altijd mijn gevoel;

Aissati en zijn zaakwaarnemer zijn twee smerige ratten. Aissati moet gewoon heel blij zijn dat er nog een redelijke eredivisieclub in hem geïnteresseerd is. Bij de meeste Vitesse-supporters heeft hij zijn kruit overigens al verschoten.

19 juli 2012 om 15:37

Totaal mee eens.. maar kdenk overigens wel dat hij nog komt

Ik denk dat Vitesse zwaar gaat verliezen vanavond..

19 juli 2012 om 15:37

Goed dat je het zegt. Hoef ik in ieder geval niet meer te kijken. Bedank!

Aisatti heeft het een beetje hoog in zijn bol gekregen net zoals zijn zaakwaarnemer hij zal blij moeten zijn dat een club als vitesse die willen mee strijden om de titel hem überhaupt nog willen. met of zonders aisatti moet vitesse gewoon winnen vanavond maar het zal zeker niet makkelijk worden

Laat dat blaag lekker wegblijven. Graag of niet. Ben er wel klaar mee. Vieze zaakwaarnemer erbij!

Ik snap niet dat iedereen denkt dat Vitesse wel even gaat winnen. Tot nu toe zijn we alleen maar verzwakt ten opzichten van vorrig seizoen.
Ben ook benieuwd of ze Bony laten spelen vanavond. Aangezien ze em willen verkopen voor 14 miljoen.

Ach zeur niet,vitesse moet bly zyn dat ze er een redelyke voetballer by hebben. Voor wat wilden ze in arnhem naar de transfer markt gaan. Voor spelers van de graafschap,rbc,rkc laat me niet lachen!

Aissati neemt vitesse in genade als hy tekent want zyn kwaliteiten zyn zeker niet onopgemerkt. Heeft alleen op het hoogste keurkorps gespeeld en alleen zyn ajax tyd was waardeloos. Maar dat geld wel voor meerdere jongens van zyn afkomst. Ik weet zeker dat ik zyn komst zou waarderen in de kuip. En zyn zaakwaarnemer die doet gewoon netjes zyn werk. Net als jullie,alleen jullie werk is reageren en vloeken op forums en dat betaalt niks helaas...

Aissati is gewoon een sympatieke jongen en hij staat in zijn recht om rustig over de aanbieding na te denken of naar een andere club te kijken, mensen die hem voor rat enz uitmaken zijn gewoon losers !

On: Vitesse heeft niks te zoeken in Europa !

ik hoop dat ze doorgaan, net als alle andere nederlandse clubs....
dan kunne ze allemaal moe worden in de competitie en dan wint groningen alles!

Aissati moet eens duidelijk een keuze gaan maken wat hij nou wil en waar hij echt wil voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Feyenoord6637
6.Vitesse4916
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Matthew MiazgaVerdediger10
Fankaty DaboVerdediger10
Guram KashiaVerdediger10
Alexander BüttnerVerdediger10
Arnold KruiswijkVerdediger10
Thomas BrunsMiddenvelder11
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

43 fans
Coach, 55 jaar

In de wandelgangen

Maandag 25 juni
Het lijstje met geïnteresseerde clubs in Daniel Arzani neemt zienderogen toe. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren