Van Eijden vreest Ajax en FC Twente niet: 'Die teams kun je gewoon verslaan'

Zondag, 8 juli 2012 om 19:02

Met een beetje pech staat NEC na de eerste drie duels in het nieuwe seizoen stijf onderaan in de Eredivisie. De club uit Nijmegen opent met wedstrijden tegen sc Heerenveen, Ajax en FC Twente en dat mag gerust een loodzwaar begin genoemd worden. Verdediger Rens van Eijden legt zich echter niet bij voorbaat neer bij een gedoodverfde ‘nul uit drie’.

/

De stopper is van mening dat het weinig zin heeft om zich nu al druk te maken over wat komen gaat. “Het is niet anders”, zegt hij op de clubsite van NEC. “In elke wedstrijd, of dat nou Heerenveen, Ajax of Twente is of Zwolle of Willem II, je gaat ze allemaal in om te winnen.” Mogelijk kan de zware seizoensopening zelfs leiden tot iets onverwachts.

“Alles heeft natuurlijk een andere benadering nodig, maar je moet zelf gewoon doen wat op dat moment het maximale voor jou is. En als je dat allemaal kan brengen, dan kun je gewoon die teams verslaan”, aldus Van Eijden.


Poll

Hoeveel punten haalt NEC uit de eerste drie duels?


Gerelateerd

80 reacties (laatste reactie door nimma_024)

ik denk dat ze tegen ajax proberen niet te verliezen!!!!!!!!!!!!!!!!!!;

Grappenmaker. Alsof Rens van Eijden potten gaat breken tegen Ajax dat 14 wedstrijden niet heeft verloren.

Met heel veel geluk haalt NEC een puntje in de 2 wedstrijden van dit seizoen.

8 juli 2012 om 19:08

Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Bovendien is sterkhouder Vertonghen nu ook definititef vertrokken.

8 juli 2012 om 19:10

Ajax heeft het al heel veel jaren niet meer moeilijk gehad tegen Nec. En natuurlijk is Vertonghen een groot gemis maar ik mag wel aannemen dat Ajax dan nog steeds gewoon van NEC weet te winnen.

En Aisatti en Vertonghen zijn de enige spelers van betekenis die zijn vertrokken bij Ajax. De rest is er gewoon nog!

8 juli 2012 om 19:10

En hun sterkhouder komt naar Ajax naar alle waarschijnlijkheid.

8 juli 2012 om 19:12

Maakt niet uit. Ajax is toch zo oppermachtig dat het ook zonder haar beste spelers moeilijke uitwedstrijden superieur wint

kuch kuch

Denk dat mensen dit meer moeten interperteren als dat NEC geen vrees heeft omdat het niet veel te verliezen heeft tegen Ajax en er dan vol opklapt. Dat moet ook tegen Ajax

8 juli 2012 om 19:15

Enne Vafca Ajax heeft het al jaren niet moeilijk gehad tegen Nec? Jezus jij bent echt arrogant. Mag ik jou het seizoen 2010/2011 herinneren,waarbij NEC een punt in de Arena haalde en thuis na een halfuur op 3-0 had moeten staan maar op de een of andere ongelofelijke manier met 1-2 verloor. Klopt,ze hadden het hartstikke makkelijk

8 juli 2012 om 19:15

EL [email protected] Ajax is dan ook op zoek naar een geschikte vervanger

8 juli 2012 om 20:24

ik zou maar oppassen want ik heb gehoord dat Braamhaar de wedstrijd gaat lijden!!

8 juli 2012 om 21:51

Daar heeft niet alleen vafca last van maar wel meedere ajax supporters. Arrogantie is echt een amsterdams trekje. Dat NEC maar mooi van ajax gaat winnen,dan zijn weer ff koest hoop ik.

8 juli 2012 om 22:03

Sja, vertonghen vertrokken.
En Suarez ook. En Huntelaar, Sneijder, vdvaart, Ibrahimovic, Litmanen, vdsar, Rijkaard, Bergkamp, van Basten, Cruijff...
Allemaal vertrokken.

En het kwam altijd weer goed meen ik me te herinneren.

En het "gewoon verslaan" van teams als Ajax en Twente: daar is voor NEC niks "gewoons" aan. Dat is uitzondering.

8 juli 2012 om 22:15

Nou 10us_, als dit jouw maatstaf is dan ben je het afgelopen halfjaar noodgedwongen zelf wel heel erg stil geweest he?

8 juli 2012 om 19:11

Die 14 wedstrijden waren vorig seizoen en zeggen niks over nu. Toen was het hele team in vorm. Nu hebben de spelers vakantie gehad en de beste speler is zojuist verkocht. Dus die arrogantie is dus totaal misplaatst.

8 juli 2012 om 19:16

Arrogantie is nooit misplaatst als Amsterdammer, toch?

Nee maar ik kijk simpel naar de laatste wedstrijden en ik vind als Ajacied dat ik wel gewoon vertrouwen mag hebben dat Ajax van NEC wint. Als ik dit zou zeggen over Feyenoord-uit of Psv-uit dan mag ik arrogant zijn.

NEC is een leuke middenmoter en totaal geen angstgegner voor Ajax. Met alle respect naar de club NEC natuurlijk.

8 juli 2012 om 19:21

Ik denk ook dat Ajax die wedstrijd gewoon zal winnen. Maar dat baseer ik op oefenwedstrijden en selectie. Bij mij ging het om de opmerking van die laatste 14 wedstrijden ;

8 juli 2012 om 20:06

Haha grappenmaker, als dat niet zou kunnen hadden jullie wel met de volle punten gewonnen he, maar ook vorig seizoen hadden jullie niet veel punten;

Voor Ajax zou ik wel vrezen, mits ze de vorm van hun laatste 14 wedstrijden doortrekken. Dan is Ajax echt 'n machine en bij FC Twente zou ik niet bang zijn, mits ze de vorm van de laatste wedstrijden van vorig seizoen doortrekken.

8 juli 2012 om 19:14

Waarom zou je ajax moeten vrezen,zo geweldig hebben ze de laatste 14 winst partijen ook niet gespeeld,wel ff de realiteit in het oog houden aub.

Je moet als tegenstander nooit iemand vrezen,want verassingen zullen er altijd blijven in het voetbal,dat is de laatste seizoenen wel gebleken...

8 juli 2012 om 19:19

Nou, Ajax speelde de afgelopen 14 wedstrijden wel degelijk goed. Want echt alles ging goed, Ajax speelde toen ook gewoon uitstekend voetbal en ze hadden er weer plezier in.

En je moet je tegenstander sowieso niet vrezen en zoals jij schrijft, verrassingen zullen er altijd blijven in het voetbal. De laatste seizoenen is dat inderdaad duidelijk gebleken. Bijvoorbeeld dat Feyenoord onverwacht 2de is geworden, of dat Ajax hun achterstand van weet ik veel hoeveel punten goed had gemaakt en afgelopen seizoen toch kampioen werd en dat RKC Waalwijk gewoon heel knap de finale van de Play-offs haalde, terwijl ze door iedereen als degradatie kandidaat nummer 1 werden gezien;.

9 juli 2012 om 08:52

Rochester tuurlijk waren er wedstrijden die goed/uitstekend waren maar der waren ook nog zat wedstrijden die je zomaar had kunnen verliezen of gelijk spelen.
Maar we moeten niet van het verleden uitgaan maar van het heden en we zullen wel zien hoe het gaat lopen.

10 juli 2012 om 00:45

Heb jij het halfjaar onder rots gelegen? Ajax speelde goed , gedurfd ,aanvallend etc. On: Ik denk dat ze het gaan verliezen tegen Ajax

Moeilijke openingsduels,maar Rens heeft zeker gelijk. Thuis hebben we vorig jaar overtuigend van Twente gewonnen,want NEC is thuis tot grootste dingen in staat. Ajax wordt moeilijker,maar we zijn zeker niet kansloos

Twente is nog niet in bloedvorm en bij Heerenveen is de hele aanval weg en bij Ajax is Vertonghen weg, dus zo zwaar zal het nou ook weer niet zijn. Ze kunnen best puntjes pakken het ligt aan de vorm van de dag.

8 juli 2012 om 20:38

Ja de bal is rond en het is 11 tegen 11. Kom nou, in principe pakken Twente en Ajax gewoon punten tegen Nec. Daar hoef je niet moeilijk over te doen. Een onverwachte tegenvaller kan altijd en is dus zinloos om te melden.

Ik zou voor elk van die drie vrezen omdat ze alle drie beter zijn..

Verwacht ook niet zo'n heel hoog eindklassement voor Nec, 10e ofzo.

Is die Van Eijden wel helemaal lekker in zijn hoofd? Kleine kans dat Nec wint van Ajax.

8 juli 2012 om 19:16

Zo'n mensen als jouw stelt ons andere Ajacieden dus in een kwaad daglicht.

Ik ben er niet 100% zeker van dat Ajax wint. Natuurlijk ga ik er wel vanuit maar zo ga ik iedere Eredivisie wedstrijd in. Ajax moet het natuurlijk gewoon winnen gezien de kwaliteiten, maar Nec heeft wel eens van die dagen dat ze goed uit hun slof schieten en gewoon een topclub verslaan. Plus dat het seizoen dan pas net is begonnen is ook geen voordeel. Je weet hoe Ajax vaak speelt in de eerste seizoenshelft.

Maar alsjeblieft stop met zon onzinnige opmerkingen want het is voor iedere niet Ajax fan een kans om Ajacieden in een kwaad daglicht te zetten en je iriiteert mij en met mij waarschijnlijk andere Ajax fans mee.

8 juli 2012 om 19:25

Het was ook meer als grappige opmerking bedoelt op Keizerstad1994 ; Hij vroeg er ook bijna een beetje om. ik snap ook wel dat een klein clubje kan winnen van een grotere club.

8 juli 2012 om 19:42

@ @jax2011,

Zo'n klein clubje....

Nogmaals types zoals jij moet Ajax vanaf... Want hier ergert de rest van Nederland zich groen en geel aan, die arrogantie tegen de rest.

Iedereen kan ''supporter'' zijn van een club zijn die voor de prijzen meedoet, en een mooie prijzenkast heeft (net zoals de rest van Nederland) ....maar ik ben blij dat ik mijn lokale ''kleine clubje'' club steun. N.e.c. Nijmegen.

8 juli 2012 om 19:47

Respect

8 juli 2012 om 19:50

Helaas begrijpen veel mensen niet dat het hier slechts om onschuldig sarcasme gaat.

8 juli 2012 om 19:57

Van Ajacieden word sarcasme niet altijd begrepen, daar hebben jullie het zelf ook naar gemaakt met de meest arrogante houding van elke club in Nederland. Jullie zijn er onbewust of bewust heel goed in om het bloed onder de nagels bij supporters van andere clubs te halen.

8 juli 2012 om 20:06

Nogal makkelijk om alle Ajacieden gelijk over 1 kam te scheren. Gelukkig zijn er ook genoeg Ajacieden op deze site die realistisch zijn en relativeringsvermogen hebben in tegenstelling tot zoveel anderen. Daarnaast kan ik er weinig aandoen wanneer jij of iemand anders een bepaalde reactie niet als sarcastisch kan opvatten.

8 juli 2012 om 20:33

Het is nooit mijn bedoeling geweest om ajacieden over een kam te scheren, want ik ben echt niet zo dom om ooit zoiets te doen. Ik heb vaak genoeg reacties gelezen van ajacieden die situaties realistisch kunnen bekijken zonder zomaar hun mening op schrijven .waar geef ik trouwens aan de reactie als niet sarcastisch op te vatten? Ik leg alleen uit waarom sommige mensen bepaalde reacties van ajacieden het sarcasme er niet uit kunnen halen.

8 juli 2012 om 20:44

Ik citeer: daar hebben jullie het zelf ook naar gemaakt met de meest arrogante houding van elke club in Nederland. Jullie?
Je spreekt dus nu van alle Ajacieden in het algemeen en schaart andere Ajax fans eronder die wellicht geen enkele rol hebben in/aan deze zogenaamde arrogante houding tegenover andere clubs. Het lijkt dus verdacht veel op alle Ajax fans over 1 kam scheren.

8 juli 2012 om 21:10

Nouja je kunt niet ontkennen dat jullie ajacieden bekend staan om jullie arrogante houding, maar daarmee wil ik niet zeggen dat ik denk dat elke ajacied arrogant is. Wij Nec'ers zijn bijvoorbeeld heel kritisch tegenover ons eigen team en we noemen onszelf vaak wel nuilers. Maar ik heb het gevoel als ik tegen een muur sta aan te praten aangezien ik al eerder heb aangegeven dat het niet mijn bedoeling was jullie in een hokje te stoppen. Dat jullie ajacieden als arrogant worden beschouwd moet je niet op mensen zoals mij afschuiven maar op de ajacieden die vaak arrogant zijn en dit graag uiten.

Goede instelling.
Kan niet wachten totdat het seizoen weer begint.

Haha eens een keer rensje op voetbalzone
Haha ik acht nec zeker niet kansloos
Heerenveen,twente vind ik maar een matige selectie hebben
En ajax krijg je thuis dus daar kan alles gebeuren

Rens is nou een speler die echt word onderschat iedereen heeft het over nuytinck dit nuytinck dat maar deze jongen was gewoon dit seizoen de beste achterin met ijzersterke tackels en won alle kopduelen.
Ik snap ook echt niet dat niemand in hem intresse toont?.

Ik denk dat nec 6 Punten uit de 3 wedstrijden gaat Halen
winst op Heerenveen
Winst op Twente
verlies ajax ( wie weet er kan alles gebeuren maar ik verwacht een nederlaag kan het aleen maar meezitten)

Als wij dit seizoen weinig blessures krijgen
Goede spits en buitenspeler halen dan zie ik nog wel de verassing van het seizoen worden

Goede verdediging,sterk middeveld En dan nog 2 goede aankopen voorin
En een sterke keeper

Babos
N. Will
R. van eijde
B. Nuytinck
K.Conboy
Sno
Kool/Roord
foor/aankoop
Foor/Roorda
george
rtv/ aankoop
8 juli 2012 om 19:17

Mee eens, Rens heeft een beter seizoen gedraaid dan Nuytinck. En als in dan een Derijck zie bij Psv,nou,dan kan Rens daar ook makkelijk mee want hij is beter. Maar Nuytinck heeft wat meer uitstraling,daar zal het wel aan liggen

8 juli 2012 om 19:35

haha Twente een matige selectie? Op vrijwel elke positie hebben ze een betere speler dan Nec...

8 juli 2012 om 19:48

Noem ze maar eens!!

8 juli 2012 om 19:49

Oneens fct douglas

Rechtsback Rosales en will beide niet zon hele sterke backs
Centraal Douglas heeft dramatisch gespeeld dit seizoen naar mijn mening,wisgerhof kan het niveau niet aan het centrale duo van nec was dit seizoen sterker
Linksback wint conboy het gemak van jullie linksback.

Middeveld Foor Sno Roorda
twente Brama Fer Janssen
Vind ik ook gewoon een gelijk middeveld

Voorin Is twente Sterker Maar als nec aankopen doet weet je het maar nooit dan kan dat verschil ook nog Minimaal worden
Maar Ik vind twente ( in vergeleken met vorige seizoenen
een matig elftal hebben
Ruiz,john,theotje,en waarschijnlijk Luuk de jong zijn toch beter dan jongens die er nu in staan
Ik zeg dus niet dat Twente een slechtere selectie heeft

8 juli 2012 om 19:53

@tim T
De rechtsback van Twente, Rosales, is beter dan Will.
Douglas en Wisgerhof zijn beter dan het centrum van Nec.
Links zijn ze ongeveer gelijk, Conboy is ook niet geweldig.
Het middenveld van Twente is iets beter, hoewel dat van NEC ook veel potentieel heeft.
Voorin is Twente sterker en ik verwacht niet dat NEC nog geweldige aankopen gaat doen voorin.

8 juli 2012 om 19:57

Conboy niet geweldig??? Wat heb jij dit seizoen gedaan?? Conboy was dit seizoen samen met Butnner de beste Linksback van de eredivisie

8 juli 2012 om 20:06

Haha Rosales is echt zo matig in verdedigen en is zeker niet sterker laat me niet lachen Breuer doet ook niet onder voor die rosales die kan beter ergens in de jupiler league gaan voetballen vind ik zon matige speler

Wisgerhof Beter dan Van eijden? Laat me niet lachen
Douglas in deze vorm beter dan Nuytinck laat me niet harder lachen...
Conboy Heeft een geweldig seizoen gehad en is zeker wel sterker

Hoezo Is het middeveld van twente nou weer beter
Sno Is beter dan Brama
Roorda en Jansen zijn niet zelfde types maar zijn van zelfde kwaliteit
Fer is enigste klasse apart op Jullie middeveld maar bewijst het niet altjd

Voorin Heeft Twente Tadic,plet,verhoek
daar is twente gewoon momenteel sterker en door de voorhoede doet twente elk jaar mee om kampioenschap Maar Als Luuk vertrekt en Ola is dus al vertrokken zie ik het sombertjes in voor Jullie.

8 juli 2012 om 20:34

@forzanecnmgn
Dat zegt ook wat over de Eredivisie, die is niet meer wat het geweest is. Conboy is echt geen hoogvlieger, gewoon een jongen die goed meekan op het niveau. Zet je gekleurde bril af.

@tim T
Ik blijf bij mijn verhaal, het is trouwens niet mijn club zoals je suggereert in je stuk over het middenveld.

8 juli 2012 om 21:18

Conboy is "door mijn gekleurde bril" in potentie de beste linksback van Nederland. Hij is snel, wendbaar, sterk heeft een goede sliding en kan prima dekken. Conditioneel ook zeer sterk. Echt een hele complete linksback en destijds een koopje voor Nec.

8 juli 2012 om 22:35

Ik dacht dat even want meestal Gaan supporters van clubs waarover ik het heb er tegen in Mijn excuses.
Maar ieder heeft zijn eigen mening maar meen je dat echt dat je douglas en wisgerhof beter vind dan nuytinck en van eijden?

8 juli 2012 om 19:51

Tim heeft ook een keer verstand van voetbal!!

Met alle respect voor n.e.c ajax moet hun toch wegvegen? Alleen het moeilijk hebben tegen psv az twente en feyenoord, Als je wilt meten met de subtop moet niet mauwen over N.e.c. Ook met de bekerloting kom op zeg Utrecht moet je toch gewoon naar huis kunnen sturen.

Van Eijden vreest Ajax en FC Twente niet: 'die teams kun je gewoon verslaan'

De kans dat je er gewoon van verliest is iets groter denk ik. Normaal gesproken moeten twente en ajax gewoon een maatje te groot zijn.

8 juli 2012 om 19:50

Het is zeker zo, dat deze clubs normaal gesproken erg lastig worden maar....

''verdediger Rens van Eijden legt zich echter niet bij voorbaat neer bij een gedoodverfde ‘nul uit drie’.

Dat zegt hij dus ook... die teams kan je ook gewoon verslaan.

Ze hoeven ook niet stijf onderaan te staan, ze kunnen ook samen met nog 5 andere teams onderaan staan. Ik zeg niet dat we even winnen, maar ik ga er wel vanuit.

In theorie heeft hij inderdaad gelijk. Beide teams starten met 11 man en spelen 90 minuten tegen elkaar en wie het meest scoort, wint. In de praktijk zal het wel lastig gaan worden. Ik denk dat zeker Twente en Ajax maar waarschijnlijk ook Heerenveen gewoon beter zijn.

NEC heeft tot nu toe goeie aankopen gedaan met Evandor Sno en Roorda en ze hebben nog Nuytinck , Koolwijk , Foor , George en Platje bijvoorbeeld.

Ben vooral onder de indruk van dat middenveld met Sno , Koolwijk en Roorda , dat middenveld is voor de subtop van Nederland gewoon echt heel goed en ik heb mijn twijfels bij Heerenveen zeker omdat de hele voorhoede vertrokken is en ook op het middenveld spelers zijn vertrokken en er kwalitatief geen denderende spelers voor terug zijn gehaald , alleen de Roon vind ik een zeer goeie aankoop.

8 juli 2012 om 19:58

Leuk lijstje maar haal Platje maar weg, die bakt er maar heel weinig van bij NEC en verwacht ook niet dat hij nog wat gaat brengen dit seizoen ;.
*ik hoop wel natuurlijk dat hij nog wat laat zien..

8 juli 2012 om 21:07

Als pinchitter is hij wel degelijk van grote waarde geweest vorig seizoen , als hij dat een jaar had kunnen doortrekken dan had hij met alle respect niet voor NEC gespeeld en is voor NEC gewoon een goeie pinchitter.

Ze kunnen inderdaad winnen! of gelijk spelen of verliezen..... Wat een gelul altijd dit. Speel de wedstrijd gewoon en achteraf weet je of je ze kunt verslaan of niet.

8 juli 2012 om 19:58

Inderdaad, dit vooraf speculeren heeft totaal geen zin. Dit is puur koffiedik kijken. Altijd maar van die onzinnige redenaties over de eventuele uitslag of verloop van een wedstrijd.

Ik zeg minimaal 4 punten!!
Winst op Heerenveen(zijn niks meer naar het verkopen van Narsingh, Asaidi, Dost, Elm en Janmaat)
Gelijkspel tegen Fc Twente(hebben gelijkwaardige selectie)
Verlies tegen Ajax(hebben een betere en bredere selectie)

8 juli 2012 om 23:16

Twente een gelijkwaardige selectie aan Nec?! Hahaha mocht je willen. Jullie hebben geen Luuk de Jong, Tadic en noem maar op.

9 juli 2012 om 21:08

selectie FC Twente:

Nieuw: Robbert Schilder (nac Breda), Andreas Bjelland (FC Nordsjaelland), Felipe Gutierrez (universidad Católica), Dusan Tadic (FC Groningen), Tim Breukers (heracles Almelo).

Vertrokken: Ola John (benfica), Steven Berghuis (az), Nick Marsman (verhuurd aan Go Ahead Eagles), Thilo Leugers (verhuurd aan NAC Breda), Bart Buysse (club Brugge), Dwight Tiendalli,

1 boschker, Sander (ned) keeper
9 de Jong, Luuk (ned) aanvaller
23 bajrami, Emir (zwe) aanvaller
7 landzaat, Denny (ned) middenvelder
19 douglas (ned) verdediger
17 bengtsson, Rasmus (zwe) verdediger
3 kuiper, Nicky (ned) verdediger
4 wisgerhof, Peter (ned) verdediger
13 mihaylov, Nikolay (bul) keeper
22 chadli, Nacer (bel) aanvaller
6 brama, Wout (ned) middenvelder
15 rosales, Roberto (ven) verdediger
14 janssen, Willem (ned) middenvelder
12 cornelisse, Tim (ned) verdediger
8 fer, Leroy (ned) middenvelder
26 john, Joshua (ned) aanvaller
25 fernandes, Daniel (por) keeper
11 verhoek, Wesley (ned) aanvaller
20 plet, Glynor (ned) aanvaller
21 gutiérrez, Felipe (chl) middenvelder
10 tadic, Dusan (ser) aanvaller
16 breukers, Tim (ned) verdediger
2 bjelland, Andreas (den) verdediger
5 schilder, Robbert (ned) middenvelder
18 röseler, Nils (dui) verdediger

Als ik zie wat er bij FCT vertrokken en bijgekomen is, ben ik niet bijster onder de indruk.

Denk wel dat FCT over het seizoen gezien een langere adem heeft dan NEC en iets hoger zal eindigen, maar denk dat NEC heel verrassende opening van het seizoen tegemoet gaat. Terwijl Twente zal groeien in het seizoen. Beide ploegen gaan meedoen om Po's op zeker.

De enige juiste manier om wedstrijden in te gaan. Heerenveen zullen we nog moeten zien hoe ze eruit komen na het verlies van veel belangrijke spelers, Twente mist ook John en misschien nog De Jong, en bij Ajax kunnen we alleen maar hopen dat ze de vorm van het afgelopen seizoen verloren zijn. Speculeren over uitslagen heeft geen zin, mede doordat de transfermarkt nog open is en er bij alle clubs nog veel kan gebeuren.

Wat ben ik blij met Rens als verdediger een hele sterke verdediger met de juiste mentaliteit die niet de krediet krijgt die hij verdient.

Verder heb ik enorm veel zin in aankomend seizoen, benieuwd naar mijn eigen clubje maar ook naar clubs als Feyenoord en Ajax. En hoe de vele nieuwe spelers gaan fungeren bij hun nieuwe clubs.

Wat moet hij dan zeggen als er naar gevraagd wordt?
Ja....we gaan als makke lammetjes voor het doel liggen en hopen dat die drie een zwakke dag hebben?
Gewoon gaan voetballen als het zover is en wat de uitslag wordt zien we dan wel weer.
Uitgaan van eigen kracht.

Ach ja 9/10 wint ajax. Wil nec winnen moet ajax een slechte dag hebeen en nec een goede. Geld voor haast elke wedstrijd in de competitie. Beetje een open deur intrappen wat hij nu doet

http://www.nectoday.nl/nectoday/nieuws/3374
Nuytinck onderhandelt met Ajax, als hij vertrekt minimaal 5 miljoen voor vragen met 20% voor NEC bij een doorverkoop!!!

8 juli 2012 om 22:21

Gerucht op basis van een twitterbericht van een supporterssite van Ajax. Neem me niet kwalijk als ik daar mijn sterke vraagtekens bij heb. NU Sport meldt bijvoorbeeld dat Moisander de belangrijkste kandidaat is. Die geloof ik dan weer wat eerder.

NEC moet voor Ajax gewoon een koopprijs vaststellen: dit betalen onder de voorwaarden van NEC of anders oprotten. Heb persoonlijk geen zin in een herhaling van afgelopen zomer,toen Ajax zich behoorlijk zielig gedroeg

Je kunt ook van het positieve uitgaan en zeggen dat als je deze ploegen aan het begein van de competitie treft ze mss nog niet lekker op elkaar zijn ingespeeld of dat 1 of 2 van deze teams een slechte start maken.
Dan is het juist lekker op ze al vroeg in de competitie te treffen.

14 wedstrijden niet verloren maar dat was met vertongen we zullen het zien
Blind op plaats van vertyongen, het wordt weer smullen

8 juli 2012 om 20:51

Blind wordt niet de opvolger voor Jan Vertonghen. Laat dat duidelijk zijn. Dat scenario voor jou valt dus in duigen Daley Blind zal komend seizoen hoogstens als stand in achter de 2 centrale verdedigers of linksback fungeren. Een hogere rol in de rangschikking zit er voor hem voorlopig niet in. Daarnaast wordt er sowieso een opvolger buiten de deur gehaald. Moisander of Viergever, of toch Bram Nuytinck? Het is puur afwachten geblazen.

8 juli 2012 om 23:30

Smullen voor Ten Voorde ja,die speelde Blind in Waalwijk al helemaal zoek. Ik hoop dat Blind speelt.

Deze wedstrijden worden praktisch walk-overs voor Nec. Ik verwacht dat ze die wedstrijden gewoon moeiteloos winnen.

8 juli 2012 om 21:32

Klopt helemaal ik verwacht dat ze met Heerenveen het meeste moeite hebben maar de rest is wel makkelijk te doen voor NEC

heerenveen en ajax presteren tot de winterstop vaak vrij matig dus daar is een mogelijkheid om punten te halen, tegen twente zal het ook zeer lastig worden

Een hoop gaat nog afhangen van hoe hard de transfercarrousel nog gaat draaien. Raakt Twente De Jong nog kwijt? Gaat Nuytinck vertrekken, Hoe vangt Heerenveen straks het vertrek van de gehele voorhoede op?

Waar gaat dit over. Iedereen moet tegen sterkere en minder sterkere. Als je ze nou achter elkaar loot of pas in November. Je komt ze een keer tegen. Beter op het begin onderaan staan dan later zeg ik zo maar.
Heerenveen wordt leeg gekocht en NEC heeft prima transfers gedaan.
Ik denk dat NEC tegen Heerenveen grote kans maakt.
Alleen ik weet niet of Ajax en Twente uit is, want thuis zijn ze ook niet kansloos.

Pfffffffff ik geef het ze te kennen al die betweters uit A'dam, Enschede en Heerenveen. Ik als Noorderbuur moet zeggen dat NEC en kwalitatief niet slechter op is geworden ondanks het vertrek van een aantal spelers, kwalitatief misschien wel beter zijn geworden . Ik zie zelfs NEC 6 punten halen uit deze confrontaties. Heerenveen wordt er niet beter op met de leegloop van de gehele voorhoede. Twente moet maar ook hopen dat het zijn sterkmakers overhoud ... Ajax die zouden in Nijmegen moeten winnen. Op een goede dag en als Anita en Vertongen verdwijnen kan het toch goed gaan spoken daar in Nijmegen...

Op papier zijn de selecties van de andere clubs misschien beter alleen jammer voor ze dat men op gras moet voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Jong Ajax7935
3.NEC7436
5.Jong PSV6422
Voor de complete stand: Jupiler League
SpelersPositieW
Joris DelleKeeper00
Maarten PaesKeeper00
Van DuinKeeper00
Joshua SmitsKeeper00
Guus JoppenVerdediger00
Mart DijkstraVerdediger00
Ted van de PavertVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina NEC.

11 fans
Verdediger, 30 jaar

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren