Vraagprijs Narsingh en mogelijkheden PSV liggen dicht bij elkaar

Donderdag, 5 juli 2012 om 00:10

Marcel Brands erkent dat PSV aan sc Heerenveen indicatief heeft aangegeven wat het kan bieden op Luciano Narsingh. Volgens de technisch manager van de club uit Eindhoven ligt dat niet ver af van de vraagprijs van de Friezen. "De vraag is waar de speler zelf voor kiest", citeert het Eindhovens Dagblad. "Bij een transfer weet je het nooit. We moeten het afwachten."

/

Ajax en PSV zagen beide een bod op de aanvaller afgewezen worden. Dinsdagavond werd bekend dat Ajax zich weer heeft gemeld in Friesland. "De club heeft aangegeven nog steeds geïnteresseerd te zijn en snel met een nieuw bod te komen. En met PSV zijn we in gesprek", gaf Johan Hansma, technisch directeur van sc Heerenveen, duidelijkheid over de situatie.

Hansma maakt zich geen zorgen over waar Narsingh komend seizoen actief is. "Of we er met Ajax of PSV uitkomen, is ons in elk geval om het even. En als we overeenstemming met allebei de clubs bereiken, is de keuze aan Luciano." Mino Raiola, zaakwaarnemer van de Oranje-international, hult zich in nevelen. "PSV heeft Narsingh een heel warm gevoel gegeven. Ajax heeft de onderhandelingen afgebroken en is nog niet bij ons teruggekomen. Dat is momenteel de status."Gerelateerd

99 reacties (laatste reactie door dejoskoman)
5 juli 2012 om 00:25

Bart van Merwijk. Als je met een grap komt, bedenk hem dan de volgende keer zelf aub.

On:
Laat ze maar lekker tegen elkaar opbieden, in het mooiste scenario gaat een buitenlandse club er mee aan de haal. 5 miljoen en geen cent minder vragen.

5 juli 2012 om 00:34

Rutjes = Bart van Merwijk

5 juli 2012 om 00:35

RT @feankenner om maar bij twitter-style te blijven!

On: Hoop dat Narsing naar PSV vertrekt, want ik hoop nog steeds dat Sulejmani bij Ajax gaat slagen. Vind het ook meer bij PSV passen. Denk dat hij het bij Ajax minder van zn snelheid moet hebben. Heb er alle vertrouwen in dat hij de juiste keuze gaat maken wat dat dan ook mag zijn.

5 juli 2012 om 00:37

Rutjes= Is een Spook.

Helaas voor PSV zal Luciano naar Ajax komen want de ploeg met de meeste geld krijgt de goede speler en in dit geval heeft Ajax meer geld en spelen CL wat natuurlijk veel mooier is dan de Europa League.

5 juli 2012 om 01:14

In het Oosten schijnt het verhaal te zijn dat Luuk de J bijna van BMG is. Twente gaat nu zich met vele miljoenen in de zak weer de boer op om een sterke spits te kopen (bony van Vitesse ??) en men denkt aan een combi met Narsingh. Zal voor volgende week maandag in gang gezet moeten zijn want dan zou Luuk weer op de training verwacht worden.
Narsingh heeft altijd beweerd voor deze 3 clubs te kunnen gaan (ajax, Psv, Twente).

5 juli 2012 om 01:17

Denk niet dat Twente na Tadic nog een aankoop boven de 5 miljoen gaat doen.

5 juli 2012 om 03:06

Maar natuurlijk is Ajax een nieuwe weg ingeslagen en gaan ze niet meer all in op een speler dus hij komt gewoon naar PSV vraag me af welk nummer hij zal krijgen

5 juli 2012 om 03:34

@faenkenner. Nee natuurlijk niet. Als de Jong vertrekt dan haln we een spitsje van 1 miljoen.

5 juli 2012 om 03:41

droom maar lekker verder. Narsingh wil veel iiever naar psv of Ajax. Twente doet het laatste jaren goed mee maar ze zijn nog steeds geen topclub zoals een psv of ajax. Twente zou wel erg gevaarlijk worden voorin met narsingh en tadic twee assist konings. De spits die tussen die twee staat gaat zo 50 goals maken in een seioen. Dus Twente liever geen Narsingh voor jullie.

5 juli 2012 om 12:01

@korenaar

Narsingh is geen spits, dus de meeste centen zullen naar een vervanger voor Luuk de Jong gaan en niet naar Narsingh

5 juli 2012 om 12:51

Mischien nummer 7 van toivonen als die vertrekt

5 juli 2012 om 00:30

En als je hem maakt moet je hem ook wel goed doen. Feyenoord koopt de Noor Singh en Ajax en PSV willen Narsingh.

Ik ben benieuwd wie er teleurgesteld gaat worden want dit is toch wel een op stapel zijnde transfer met een extra gevoelig tintje .

5 juli 2012 om 01:19

Het lijkt er idd op dat psv op zoek is naar nog een aanvaller. Tjeminee Nóg een aanvaller. Hoeveel willen zer wel niet hebbon? Willen ze volgend sezoen met 11 aanvallers gaan spelen ofzo? Laat ze eerst maar eeens een verdediging opzetten. Daarvandaan kun je dan gaan opbouwen.

5 juli 2012 om 01:41

1 keeper zullen ze wel opstellen, en 10 aanvallers is wel een garantie voor doelpunten.. Over de tegen goals praten we maar niet.

Draaien we het even om

PSV heeft eigenlijk alleen Lens voor rechtsbuiten, en Wijnaldum die er liever niet speelt..

Ajax heeft; Sulejmani, Özbiliz, Ebicilio, Lukoki.. (excuus want er staan wat verkeerd geschreven) Wat moet Ajax er dan mee? Of gaan die de laatste 3 uit dat rijtje verhuren of verkopen...

Hopen dat deze braziliaan het goed gaat doen bij Psv, de club heeft hierin wel grote ervaringen met Ronaldo, Romario, Reis en Alex kunnen ze er wel raad mee.

Ik hoop dat hij het bij psv gaat maken en naar zijn zin zal hebben en zo zijn leuke cariere voort kan zetten.

5 juli 2012 om 00:27

Eeh.. Ja, ik ga het eigenlijk niet zeggen ook. Kuchkuch *narsingh* kuchkuch *nederlander* kuch

5 juli 2012 om 00:29

Braziliaan?

5 juli 2012 om 00:29

Braziliaan?

5 juli 2012 om 00:29

Braziliaan ?

5 juli 2012 om 00:29

Braziliaan ?

5 juli 2012 om 00:32

@ Anglet
Er is ook een wieler ronde aan de gang nu ergens in frankrijk , mischien dat je daar meer verstand van hebt.

5 juli 2012 om 00:36

Verkeerde topic of je bent gewoon heel slechtziend aangezien de foto bij dit artikel Narsingh in een Oranje shirt laat zien.

ON: Volgens mij heeft die Raiola ook wel een voorkeur voor Psv. Lijkt me dat PSV meer wil betalen aan zaakwaarnemer commissies dus denk dat hij Narsingh (jammer genoeg) richting PSV gaat praten

5 juli 2012 om 01:49

PSV kan hem zeker goed gebruiken, rechtsbuiten was toch de zwakste positie van PSV in aanvallend opzicht.

Waar haalt PSV toch dat geld vandaag? Oh ja nog steeds van die 30 miljoen, die de gemeente Eindhoven aan PSV geschonken heeft en waar de burgerbevolking voor krom heeft moeten liggen.
Zeer dubieus allemaal.

5 juli 2012 om 00:28

Nee, uit het jaarlijkse transferpotje van 5 miljoen

5 juli 2012 om 00:35

Andere keer zaten ze miljoenen verschil nu opeens dicht bij elkaar

5 juli 2012 om 00:37

Het is maar net hoe je het bekijkt. Als Heerenveen 5 vraagt en PSV 3 biedt, dan zit je er maar 2 miljoen naast. Dat is niet zo heel erg veel, terwijl je pas op 60% van de vraagprijs zit. Het is maar net hoe je het wilt bekijken :-P

5 juli 2012 om 00:41

Ajax had ook 3 geboden dan zitten die ook dicht bij elkaar

5 juli 2012 om 00:33

Uiteraard, ze hebben vorig jaar 30 miljoen gekregen en op gemaakt en gaan daar nu nog eens 5 miljoen uit halen. Klinkt vrij logisch.

5 juli 2012 om 00:41

Feankenner, gaat Heerenveen nog versterken of zullen ze het met de huidige groep doen?

Aangezien Dost ( Wolfsburg), Assaidi (bijna Galatasaray) en Narsingh ( Psv of Ajax) zullen/zijn vertrekken/vertrokken.

5 juli 2012 om 00:57

Er komt nog een verdediger, middenvelder en aanvaller zover ik heb begrepen van Johan Hansma. Bij vertrek Narsingh/assaidi zal met name voor de linkerflank een vervanger gaan komen. Van La Parra klopt op de deur voor rechts.

5 juli 2012 om 01:09

Aha oke. Hopen dat Hansma waardige vervangers aantrekt. Wel leuk dat Van La Parra het nu als basisspeler mag proberen. Afwachten en zien!

5 juli 2012 om 10:54

@feankenner,
Ik vind van La Parra best wel goed! Maar als ook narsing en assaidi weggaan en er komen idd een linkeraanvaller middenvelder en verdediger (weet je mss wie?) bn je dan tevreden? Wordt het een goed (sportief gezien) jaar voor Heerenveen?

5 juli 2012 om 00:35

Bohhhhhhhhhhhhhhhhh kom je onder een steen vandaan of lees je nou nooit reacties als PSV een speler koopt??

Er is namelijk al tig keer uitgelegd dat PSV ook spelers heeft verkocht...
Vorig jaar heeft PSV in totaal maar een paar miljoen geinvesteerd als je daar alle verkopen etc. vanaf trekt.
Daarbij komt dat dit jaar Isaksson, Wuytens, Engelaar en nog een stel andere spelers bij PSV weg zijn/gaan.. oftewel weer een aantal kostenposten minder ;!

5 juli 2012 om 07:40

Isakson is weg. Ja, en van Bommel en Zanka zijn al gecontracteerd. Die spelen zeker voor een paar Snickers en wat consumptiebonnen.
Ojo, Zeefuik (verhuurd) en Koch zijn weg. Terug gekomen zijn Nijland en Vuckovic.

Heb ik iets gemist (net zo als vorig jaar), Engelaar heeft al een nieuwe club. Heb ik onder een steen gelegen?
Ome Dickie Advocaat, beter bekend als de ''geldwolf'' zal het ook niet voor niks doen. Al geloof ik wel dat hij geen ''russisch'' salaris verdiend.

Die deal met de gemeente was zeker uit luxe?

Een paar miljoen geinvesteerd als je alle verkopen eraf haalt. Het zal best. Maar volgens mij vergeet je iets. De verliezen van tussen de 15-20 mln per jaar (inclusief de verkopen in die jaren, bijv. Affelay, Amrabat, etc.). In het seizoen 2011-2012 werd een tekort van 10 mln begroot.

Ik heb geen volledig inzicht in de financieen van PSV maar wel een gezond (en financieel) verstand. Ik maak mij zorgen over de financiele kant, zeker nu ze geen CL hebben gehaald en nog niks verkocht hebben.

5 juli 2012 om 03:19

"burgerbevolking"
Die contaminatie kende ik nog niet, ik vind hem wel leuk!

Ik als Feyenoorder kan hier redelijk objectief in zijn. Ajax kan Narsingh goed gebruiken op rechts en Boerrigter op links, wat moet PSV met Narsingh als je met Mertens op links en Lens op rechts een prima voorhoede hebt, PSV kan beter goede verdedigers halen.

5 juli 2012 om 00:39

PSV heeft Narsingh nodig om Matavz te laten renderen. Matavz is de beoogde eerste spits, maar dan moet er wel fatsoenlijke aanvoer van de flanken komen. Met Lens op rechts en met Mertens op links is deze nihil

5 juli 2012 om 01:01

Ik vind persoonlijk Lens de beste aanvaller van Psv, maar waar moeten ze die neer gaan zetten dan?
Straks hebben ze Lens/narsingh, Toivonen/wijnaldum en Mertens/depay van deze 6 kunnen er maar 3 spelen dat gaat problemen geven.
Ondertussen hebben ze nog steeds een verdediging die er vorig jaar bijna 50 doorliet, als ik Psv was had ik daar maar is wat aandacht aan besteed, dat hebben ze vorig jaar ook nagelaten en zie het resultaat.

5 juli 2012 om 02:58

Lens zal op de bank terrecht komen, ik denk dat de opstelling er volgend jaar zo uit ziet

Tyton
Zuiverloon
Marcelo
Zanka
Willems
v Bommel
Strootman
Narsingh
Wijnaldum
Mertens
Matavz
5 juli 2012 om 06:30

Als Mertens en Lens Matavz niet kunnen bedienen, heeft Brands vorig seizoen dan 30 miljoen geïnvesteerd met zijn kont?

PSV was vorig jaar een van de meest scorende clubs in Europa. De aanval is dus niet het probleem. De verdediging daarentegen.......

5 juli 2012 om 07:22

Klopt, daarom hebben ze Zanka en Van Bommel gehaald, een verdediger en een verdedigende middenvelder, nu nog een RB en ze zijn klaar..

5 juli 2012 om 07:47

+ Tyton speelt dit seizoen alle wedstrijden.

Dat scheelt denk ik ook een doelpunt of 10 tegen.
Nooit meer Isaksson

5 juli 2012 om 09:22

@panerai
Er was al bekend gemaakt dat PSV met de punt naar achteren zou gaan spelen en dat v. bommel op die positie zou komen.

Strootman gaat daardoor iets aanvallender spelen... dus jouw opstelling met 2 controleurs wordt waarschijnlijk niet gebruikt...

5 juli 2012 om 09:45

@geldrop: Haha dus om een aankoop van vorig seizoen nog goed uit te laten pakken maar weer een nieuwe aankoop doen. Die Brands moet hier gewoon verantwoordelijk voor gehouden worden dat hij spelers heeft gekocht die niet bij elkaar passen. Je weet van te voren wat een Matavz voor speler is en als je flanken dan Lens en Mertens zijn weet je dat er geen voorzetten gaan komen. En dus is een Matavz nutteloos om te halen.

Maar zelf denk ik nog steeds dat Narsingh eerder naar Ajax zal komen dan naar Psv. Simpelweg omdat hij nog in Amsterdam woont ook toen hij in Friesland speelde en toch uit de Ajax jeugd komt en echt nog wel wil slagen.

Of Ajacieden of Psv-ers zullen bijzonder teleurgesteld zijn waarvoor Narsingh kiest , omdat beide zien dat het een geweldige speler met potentie is. We zullen het gaan zien en we zullen ons erbij neer moeten leggen.

Wat extra bijzonder is dat Narsingh zijn eerste officiële wedstrijd direct tegenover de afgewezen partij zal staan. Hopelijk weet hij een keuze te maken waar hij zelf tevreden mee zal zijn.

Heerenveen is de lachende 3de. Psv zal zeker aanzetten en kijken hoe ver Ajax zal gaan. Zo kan Heerenveen onderste uit de kan halen.

Als we Raiola moeten geloven, dan gaat Narsingh naar Psv. Het ziet ernaar uit dat Raiola meer geld krijgt van Psv, hehe!

5 juli 2012 om 01:09

Heerenveen heeft beide clubs gewoon laten weten wat ze vragen voor Narsingh, dus dat veranderd nu echt niet opeens meer hoor. Hij moet 5 mijoen euro kostenl Raiola probeert duidelijk Ajax terug te krijgen in de onderhandelingen, door Psv een beetje op te hemelen, maar tegelijkertijd Ajax niet uit te sluiten. Zo hoopt hij dat Ajax terugkomt, want dat is uiteindelijk de club waar beide graag zijn. We zullen zien waar Narsingh voor gaat kiezen, ik vermoed Champions League voetbal.

5 juli 2012 om 01:13

Oke, dus zo zit het in elkaar. We zijn de sluwe spelletjes van Raiola gewend. Zo verspreidt Heerenveen zijn kansen om Narsingh voor het gewenste bedrag te verkopen.

Naar mijn optiek moet hij ook voor Cl-voetbal kiezen, maar met Raiola als zaakwaarnemer weet je het nooit. Het kan de beide kanten op. Ik geef Psv iets meer kans.

5 juli 2012 om 01:31

Jaa inderdaad echt lachen man een club waar net hun beste voorhoede voor een duppie weggaat...

5 juli 2012 om 01:41

Situationeel gezien is Heerenveen zeker blij. Voor Dost en waarschijnlijk Narsingh zullen/hebben ze het hoogst haalbare bedrag eruit slepen/gesleept. Voor Assaidi krijgen ze alsnog een bedrag tussen 3 en 3,75 miljoen euro, terwijl hij nog een 1-jarig contract heeft.

Als ze - zoals altijd - slim scouten (in Scandinavie), dan kunnen ze waardige vervangers aantrekken en nog aantal miljoentjes in hun kas stoppen. Heerenveen speelt niet voor de titel, dus ze kunnen zich een sportief tegenstootje permitteren. Daardoor kunnen de vervangers zonder enige druk hun kunstjes vertonen.

Bedankt voor jullie reacties hierboven, dacht dat het een braziliaan was blijkbaar niet en Stratumseind moet lekker zijn mond houden en lekker inhoudelijk reageren wat hier met deze sport te maken heeft.

Hoop dat deze man onder Advocaat als hij daadwerkelijk bij Psv komt te spelen een basisplaats krijgt, het is een goede speler gebleken bij Heerenveen.

5 juli 2012 om 00:47

Wanneer jij iets van deze sport zou weten, wist je natuurlijk ook wel dat Narsingh gewoon met Oranje op het EK was.....

ik snap er niks meer van
eerst zegt dat het een moeilijk verhaal wordt en daarna zegt hij dat de vraagprijs er niet zover vanaf zit, terwijl een paar dagen daarvoor er werd gezegd dat de bod miljoenen van de vraagprijs af zou zitten. Ik ga het gewoon afwachten

5 juli 2012 om 01:10

Matavz was afgelopen zomer ook een "moeilijk verhaal" zal wel een tactiek zijn om er nog een paar ton van af te lullen.

Ze zouden natuurlijk ook gek zijn om meteen de vraagprijs te betalen, anders kunnen we het woord "onderhandelen" ook wel afschaffen.

5 juli 2012 om 01:19

lol ja dat snap ik. alleen er komen de laatste paar dagen zoveel gemixte berichten uit dat het me nu een beetje irriteert

5 juli 2012 om 01:32

Is ook zo, ik was ook aan het twijfelen..
Maar na het lezen van het bericht van Cruijff wat ook op deze site staat, ben ik er toch wel voor 80% zeker van dat die na PSV gaat..

Ajax wil de hoofdprijs niet meer betalen Heerenveen vraagt dat wel... al zou je Narsingh ook als een investering kunnen zien.

En qua salaris geeft PSV ook iets meer, en dan kom je weer uit bij de zaakwaarnemers die hun cliënten ook wat influisteren om er zelf beter van te worden..

Eigenlijk moeten alle Psv-supporters gewoon niks meer uitleggen.
Je wordt er ziek van dat er meer debielen hier rondhangen die niet eens alle feiten kennen.
Gewoon niks meer zeggen en laat degene maar in zijn of haar eigen onzin trappen.
De rest zal vanzelf wel volgen (als ze tenminste net zo dom zijn).
Reacties over gemeentegeld, koopclub of weet ik veel zijn gewoon provocerend.
Alleen om boze Psv-supporters mee te lokken. Gewoon negeren dus!

Degene die wel weten hoe het zit. Gewoon voor jezelf houden want hoe vaak je het hier ook moet uitleggen...het komt nooit over! Dus wat voor nut heeft het dan?
Gewoon doorverwijzen naar Google of Wikipedia.

On:
PSV doet er goed aan om Narsingh over te nemen.
Rechtsbuiten is bij PSV vaak een issue geweest. Wijnaldum kan daar niet spelen, Lens is meer een spits.
Manolev zou best kunnen alleen zijn voorzetten komen amper tot nooit aan.
Daarnaast zou het wat zijn om Mertens als een 10 te laten fungeren. Depay op links en op rechts Narsingh. Spits: Lens/locadia/ Matavz.

Dan hebben we wel een probleem met Wijnaldum. Laten banken gaat voor problemen zorgen. Die is dan weg.

5 juli 2012 om 07:09

Tja, daar heb je nou forums voor. Iedereen kan hier zijn mening geven. Bij Ajax hebben we het vaak over De Boer en El Hamdaoui. Daar krijgen we ook vaak reacties dat het allemaal de schuld is van De Boer en dat Ajax racistisch is.

Leer er mee te leven.

On: PSV heeft inderdaad en speler nodig als Narsing, maar ik hoop toch echt dat hij naar Ajax gaat. En verder heb jij het over Manolev, maar hij gaat PSV toch verlaten?;

Kom maar gewoon naar Amsterdam knul, je weet dat je wilt!

Ik hoop dat Narsingh naar Ajax gaat en Maher naar Psv. Voor het Nederlands voetbal is het gunstig onze beste talenten over verschillende topclubs uitgespreid te hebben, zodat ze veel aan spelen toekomen op een hoog niveau in de Eredivisie. Ik denk dat als PSV beiden haalt, het kampioenschap haast niet ontlopen kan worden.

5 juli 2012 om 01:46

Het wil echt nog niet zeggen dat ze dan kampioen worden hoor. Vorig jaar werd er ook gezegd dat PSV makkelijk kampioen zou worden na de gedane aankopen.

Ik zou natuurlijk graag zien dat zowel Narsingh en Maher naar PSV komen. Er moeten dan echter wel spelers vertrekken zodat zij ook daadwerkelijk aan spelen toekomen. Anders kunnen ze beter gewoon bij hun huidige clubs blijven (vooral Maher) en zich daar verder ontwikkelen.

Ik zie nog veel liever een nieuwe rechtsback komen ipv Narsingh. Depay heeft net zijn contract verlengd en hij moet gewoon het vertrouwen krijgen.

5 juli 2012 om 02:23

Vorig jaar heb ik in ieder geval niet gezegd dat PSV kampioen zou worden. Ze hadden met Dries Mertens een egoïst in huis gehaald (was al bekend), met Strootman een wisselvallige jonge speler (was niet bekend maar wel te voorzien), en met Wijnaldum een sterk overschat talent (naar mijn mening dan - te weinig voetbalintelligentie om een topper te worden).

Maher beschouw ik als het grootste talent dat Nederland in jaren heeft voortgebracht. Hij heeft aangetoond over ontzettend veel inzicht te beschikkken als je ziet met wat voor passjes en steekballetjes hij heeft gestrooid. Het is dat AZ geen topscorer in huis had afgelopen seizoen, anders had Maher denk ik wel in de top 3 van assists gestaan. En wat betreft assists is Narsingh de assistkoning, gewoon een hele goede speler die zich al heeft bewezen en wat mij betreft dicht tegen basis Oranje aan zit.

Dit seizoen is PSV bezig met betere versterkingen dan vorig seizoen, en daarvoor gaan waarschijnlijk twee rotte appels (toivonen en Labyad) weg. Daarnaast blijven de belangrijkste spelers en is er met Van Bommel een goede leider aangetrokken. Bovendien is afgelopen seizoen het zwakke punt (de verdediging) versterkt met Zanka en een basisplaats voor Tyton.

Matavz rendeerde afgelopen seizoen niet omdat hij Toivonen en Lens/labyad om zich heen had. Maher en Narsingh spelen véél meer in dienst van het elftal en zullen van hem in mijn ogen een topspits maken.

Al met al kan ik alleen maar argumenten bedenken die er op wijzen dat PSV beduidend sterker zal zijn dan vorig seizoen, als het zowel Narsingh als Maher weet aan te trekken. Daarnaast zijn de selecties van Ajax, AZ en Feyenoord tot nu toe zwakker geworden.

Wat betreft speeltijd; Narsingh zal vrijwel zeker basis spelen, en ik vermoed dat Maher Wijnaldum op de bank zal houden, vooral als hij voor een miljoenenbedrag wordt aangetrokken. Depay is een groot talent maar speelt linksbuiten en moet dus de concurrentie aan gaan met Mertens.

5 juli 2012 om 07:29

Zo zit het ongeveer in elkaar Phrantic. Ik denk zelfs dat voor kerst Meneer Mertens met een deken om zich heen op de bank zit te bibberen en Depay zijn plaats overneemt. Deze jongen ontwikkeld zich goed en heeft een hele goede keuze gemaakt zich verder te ontwikkelen bij Psv. Verder denk ik dat idd Narsingh en Maher ervoor gaan zorgen (als ze beide komen), Matavs de topscoorder van de Eredivisie gaan maken komend seizoen. Wijnaldum zal idd de huilende derde worden en waarschijnlijk in de winterstop gaan aansturen op een vertrek.

Ik verwacht dat Narsingh zonder al te veel problemen naar Ajax komt.

PSV is op het moment niet bij machte om Narsingh te halen want ze kunnen pas een nieuw iemand aannemen totdat iemand is verkocht. Dat is dus nog niet gebeurd.

Daarintegen heeft Ajax Mounir bijna verkocht. Rond de 8ton die we krijgen + het salarisgeld wat we niet meer hoeven te betalen.

Conclusie; Ajax heeft een meevaller en gaat Narsingh kopen.

5 juli 2012 om 01:35

Ajax heeft een meevaller? Ze zien gewoon 4mil+ verdampen.. dan vraag ik me toch af wat jij een tegenvaller zou vinden..

5 juli 2012 om 01:42

muah, het is een meevaller dat je niet nog meer salaris moet betalen aan die gozer. (als hij echt weg is, ik moet het eerst definitief zien op de ajax site)
dat is de meevaller.
de tegenvaller waar jij het over hebt is al lang ingecalculeerd dus dat is al een tijd geen tegenvaller meer hoor ;
bovendien is er ook nog eens een meevaller in die zaak met laudrup etc.
ach, ajax heeft geld zat op het moment, het beleid is uitstekend dus wij ajacieden hebben niks te klagen

5 juli 2012 om 01:51

"de tegenvaller waar jij het over hebt is al lang ingecalculeerd dus dat is al een tijd geen tegenvaller meer hoor "

Dat zou ik dus niet weten, want ik heb geen inzicht in de boeken bij Ajax..

Mja hoe je het nu ook wil calculeren/formuleren het is gewoon 4mil+ wat zo ineens verdwijnt.
En ik denk dat het altijd de bedoeling is geweest om hem weer met winst te verkopen, en niet voor een fooi na Italië te laten vertrekken.

Miss had de Boer dan toch zijn ego opzij moeten zetten, want ik denk dat er weinig bedrijven waar je zo makkelijk weg komt met zo'n verlies.. Al brengt hij ze nu natuurlijk wel voor de 2de x deelname aan de Cl...

Of hij betaald het verschil zelf bij

5 juli 2012 om 02:21

Je zult dat waarschijnlijk ook niet zo in de boeken teruglezen , maar als je de situatie van EL Hamdaoui bij Ajax hebt gevolgd dan weet je dat Ajax zich ook bewust is van de waardedaling van EL Hamdaoui. Alvast voor het geval Ajax Sulejmani ook weet te verkopen deze zomer , Ajax is zich er ook van bewust dat ze momenteel (met 1 jarig contract) al zeker de helft van de aankoopsom niet terug kijgen.

Als het deze zomer een beetje meezit neemt Ajax afscheid van spelers die in totaal 40 miljoen hebben gekost :
1 Sulejmani - 16,25 miljoen
2 Silva - 3,75 miljoen
3 Cvitanich 7 miljoen
4 EL Hamdaoui - 5 miljoen
5 Aissati - 4 miljoen
6 Lodeiro - 4 miljoen

Bij elkaar leveren ze waarschijnlijk nog geen kwart van hun aankoopbedrag op. Pijnlijk ? ach , het is de realiteit van het beleid uit het verleden. Tegenwoordig waait er een nieuwe gezonde wind, en daar zijn we, na het nogmaals zien van deze cijfers, als Ajacieden maar wat blij mee.

5 juli 2012 om 02:28

Nieuwe beleid is goed, alleen moet het "wegwerken" van die spelers iets beter gebeuren..

En Aissati is al weg toch ?

5 juli 2012 om 02:38

Juist wel... daar krijgt men zelfs een gouden handdruk. En sommige overheden kunnen er ook wel wat van: Noord Holland met Ice-save en dan zijn er natuurlijk ook nog eens gemeenten die dan bijvoorbeeld een waardeloos stukje grond "kopen"

5 juli 2012 om 07:13

Jeffrey,

Dat geld voor Mounir was Ajax toch al kwijt, dus die transfer is zeker een meevaller. Ajax kan n.l. weer een hoge salaris in de boekhouding schrappen.

5 juli 2012 om 09:24

Haha een waardeloos stukje grond nu misschien nog wel maar het ligt verdomme midden in het centrum!
En dan hebben we het nog niet eens over de Herdgang die 2 misschien wel 3 x zoveel grond heeft!

Edit: Nog ff een stukje aan toevoegen als je in Eindhoven een appartement huurt buiten het centrum betaal je /- 500-600 euro per maand kale huur maar in het centrum betaal je 2-3 x zoveel!
Daarom dat de grond in het centrum van Eindhoven zo duur is!

5 juli 2012 om 12:31

Wel grappig dat iedere Ajaxied denkt dat Depay een rechtsbuiten is maar hij is linksbuiten dus gaat concurreren met Mertens' dus dan hebbe we alleen lens voor die positie dus Narsingh komt wel naar PSV hoor

Dat mensen nog gaan reageren op die rare reacties van andere, word wel beetje moe van die reacties Ontopic; narsingh zou er goed aan doen om lekker naar PSV te gaan, bij Ajax hebben ze al genoeg die op die positie uit de voeten kunnen

5 juli 2012 om 06:59

Dat is bij PSV met Lens, Wijnaldum en Depay niet het geval? Indien PSV geen spelers verkoopt hebben ze voor het middenveld en de voorhoede Strootman, Hutchinson, van Bommel, Wijnaldum, Toivonen, Mertens, Matavz, Lens, Depay. Dat zijn dan 9 spelers voor 6 posities, terwijl ze daar Narsingh en Maher aan toe willen voegen. Mijns inziens een geweldige lijst met namen, maar enkel Depay zal bereid zijn op de bank plaats te nemen.

5 juli 2012 om 08:05

Lens en Matavz zijn spitsen. Wijnaldum en Toivonen aanvallende middenvelders met als voorkeur een plek in de as. Hutchinson, van Bommel en Strootman zijn verdedigende middenvelders.

Van die "9 spelers voor 6 posities" zijn de enige flankspelers die PSV heeft Mertens en Depay. Mertens gaat voor eigen succes en Depay is te jong om een volledig seizoen als vaste rechtsbuiten te spelen.

Je hebt gelijk dat alleen Depay bereid zal zijn om op de bank te gaan zitten, maar naar mijn mening heeft PSV wel een rechtsbuiten nodig. Voornamelijk om Matavz te laten renderen. (hoewel het denk ik ook al scheelt wanneer PSV Toivonen verkoopt en een 10 opstelt die Matavz wil bedienen.)

Indien mogelijk, moet je het niet laten je elftal te versterken wanneer deze op cruciale posities specifieke kwaliteiten ontbeert.

Als Heerenveen de prijs te ver op gaat drijven, laat hem dan maar lekker naar PSV gaan. De tijd dat Ajax de clubs uit de Eredivisie spekt is voorbij. 4 miljoen max, en anders maar niet.

5 juli 2012 om 07:15

De tijd dat subtoppers opleiden voor Ajax is voorbij. Volle pond betalen en anders maar niet.

5 juli 2012 om 07:36

Haha redbad ik denk dat ajax vooral voor de eredivisie opleidt. Bijna Elke club heeft spelers met een ajax jeugd achtergrond. Daarnaast is narsingh zelf onderdeel geweest van de jeugdopleiding en heeft ajax veel geld uitgegeven bij andere clubs. Maar zeg dan dat de tijd dat subtoppers voor ajax scouten voorbij is.

5 juli 2012 om 07:18

Dat gevoel krijg ik ook. Narsingh is een goede speler en ik zal blij zijn als hij voor Ajax tekent, maar ik krijg steeds meer het gevoel dat ik deze jongen en vooral zijn gladde zaakwaarnemer niet in de buurt van de Arena wil zien. Sterker nog, Narsingh is in Amsterdam geboren, maar heeft waarschijnlijk niks met de club uit z'n stad. Dat mag, maar laten we nu eens deze soap afronden.

Hoop dat hij naar Ajax komt snap alleen niet waarom niemand in nl achter assaidie aanzit of wil die perse naar het buitenland? Narsing kan je echt goed gebruiken zou links boerichter rechts narsing spits sigtarson en middenveld met Anita Erikson en sulemani spelen !

5 juli 2012 om 07:36

Volgens mij is hij zo goed als zeker naar Galatasaray vertrokken.

5 juli 2012 om 08:49

Jah nu wel maar de hele transfer periode had ik het over kost zo als ik heb gelezen rond de 3,5miljoen niet al geduur dus!

5 juli 2012 om 07:38

Sulejmani op het middenveld? Yeah right voor theo janssen en Siem de jong? Lijkt mij niet. Als narsingh komt is het einde sulejmani. Zit meneer zijn contract uit op de bank met wat invalbeurten.

5 juli 2012 om 08:52

Dat is mijn mening denk at hij het nog verassend goed zou doen draaid goed weg in de kleine ruimtes is snel mits hij zijn kilo's weer kwijt is en kan goed de 1 twee aangaan en heeft een goed schot

Verwacht Narsigh vandaag tekend bij Ajax, voor gevoel omdat de kameel elhamdaoui vertrekt, dan heeft Ajax meer mogelijk heden, denk dat Narsingh 12 mil ofzo kan verdienen bij Ajax!

Hij past gewoon het beste bij Ajax, is Amsterdammer wat heb je dan te zoeken bij het Gemeente clubje Psv niks dus!

5 juli 2012 om 07:40

12 miljoen??????
dan had hij waarschijnlijk direct getekend

5 juli 2012 om 07:52

Denk dat je helemaal gelijk hebt! Wij gemeenteclub kunnen niet op tegen de 12 miljoen salaris die jou topclub volgens jou schrijven wil gaan betalen. Daarmee troeven zij zelfs Man. City af. Hoezo kan Ajax op het gebied van salarissen niet meer aanhaken bij de absolute europeese top.

5 juli 2012 om 09:48

Ik neem aan dat je 1.2 miljoen bedoeld en ik denk niet dat ie dat kan gaan verdienen hoor. Dat krijgen alleen spelers in de buiten categorie. Misschien met een kampioenspremie erbij wel maar dan moeten ze eerst maar eens kampioen worden.

PSV is goed bezig
Deze jongen nog binnen halen en met alle veranderingen die nu zijn doorgevoerd zal PSV dit jaar op zijn sloffen kampioen worden.
Frank heeft Ajax 2x kampioen gemaakt door dat andere clubs het hebben laten liggen
PSV zal komend seizoen veel overtuigender de nieuwe kampioen worden.

5 juli 2012 om 08:00

Haha wordt elke club niet kampioen doordat een ander het laat liggen? Anders zou je nooit kampioen worden.......rare redenatie. Als psv vorig seizoen kampioen was geworden was het toch ook omdat bijvoorbeeld ajax het in het begin liet liggen? Of geldt dat alleen als er een club kampioen wordt die niet de jouwe is? Maar goed als ze narsingh binnenhalen sluit ik niet uit dat ze kampioen worden hoor met van bommel erbij zal er meer rust en stabiliteit onstaan voor de verdediging en zal de zwakte van deze linie minder aan het licht komen.

Dat Narsingh verhaal is nu wel irritant aan het worden. Geloof er geen bal van dag hij voor zichzelf nog geen keuze gemaakt zou hebben.

Bij Ajax zal hij CL gaan spelen wat sportief natuurlijk een veel mooiere uitdaging is dan de kansloze EL waar PSV in deel zal gaan nemen. Bij PSV zegt men dag hij een paar euro met zou kunnen verdienen dan bij Ajax, al kan ik me niet voorstellen dat er echt veel verschil in zou zitten. En qua transfersom ga ik er van uit dat beide clubs dat best zouden kunnen betalen, waarbij dit voor Ajax natuurlijk een stuk makkelijker zou zijn dan voor Psv.

Is het kamp Narsingh niet gewoon aan het wachten op die grote vis die veel meer salaris zal gaan betalen?

5 juli 2012 om 09:45

Ik denk dat je gelijk hebt maar eind van de rit gaat het toch om de knikkers, ik kan me de overweging voorstellen dat ie zich in de CL beter kan ontwikkelen en sneller in de picture staat. Maar als PSV kampioen wordt spelen ze het seizoen er op Cl.....en de druk in eindhoven is toch wel anders dan in Amsterdam denk ik.....mssn een beter klimaat voor hem.

6 juli 2012 om 11:39

Volgens mij heeft hij nooit gekozen dat Ajax beter is dan PSV want toen alleen Ajax in beeld was zij hij dat Ajax een mooie club was maar nu is PSV in beeld en heeft hij nog niet gekozen dus ik denk persoonlijk als ik dit bericht lees dat hij naar PSV komt z'n soortgelijke berichten waren er ook bij Matavz en die kwam ook

Ik hoop heel erg dat Narsingh komt , Hopen dat Toivonen verkocht wordt , om met dat geld Adam Maher te kopen . Dan heb je zeker een elftal wat volgend jaar kampioen is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

164 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Swansea City U23 1 1 0 0
2017/2018 Swansea City 18 1 0 0
2016/2017 Swansea City 13 0 0 0
2016/2017 PSV 15 1 1 0
2015/2016 PSV 30 8 1 0
Laatste voetbalnieuws

‘Landgenoot snoept mogelijk trainersklus bij Swansea City af van De Boer’

Niet Frank de Boer maar Jaap Stam wordt mogelijk de nieuwe manager van Swansea City, zo schrijft De Telegraaf zaterdag. Volgens het dagblad heeft de uit de Premier League gedegradeerde club...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
Drie clubs hebben Marouane Fellaini momenteel een concreet aanbod gedaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren