Update: PSV zinspeelt op nieuwe boete voor uitslapende Labyad

Zondag, 1 juli 2012 om 15:33

PSV begint zondag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de grote vraag is of Zakaria Labyad op het trainingsveld zal verschijnen. PSV verwacht dat de middenvelder acte de présence zal geven, maar het Eindhovens Dagblad weet dat Labyad de clubleiding heeft laten weten dat hij niet meer naar PSV wil komen en dat hij zijn tactiek om weg te komen niet zal wijzigen.

/

De negentienjarige Labyad heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar Sporting Portugal en is van mening dat hij transfervrij kan vertrekken, omdat de optie die PSV in zijn contract had opgenomen niet rechtsgeldig zou zijn. PSV geeft hem echter niet vrij en is van mening dat de middenvelder nog twee jaar onder contract staat bij de club. Daarom wordt hij zondag ook verwacht op de training.

Het lijkt er echter niet op dat Labyad zal verschijnen. Daarmee is het volgende hoofdstuk toegevoegd aan de soap rond de Marokkaanse jeugdinternational, die 45 competitiewedstrijden voor PSV speelde, waarvan 32 in het afgelopen seizoen. Hij scoorde acht keer in de Eredivisie en won in het afgelopen voetbaljaar met PSV de KNVB-beker.

Update 1 juli 11:30 uur - Labyad houdt woord en ontbreekt op eerste training van PSV
Een uitgedunde PSV-selectie is zondagochtend met Dick Advocaat begonnen aan de eerste voorbereidingen van het seizoen. Spelers die meededen aan het EK én Zakaria Labyad ontbraken tijdens de training, zo meldt Omroep Brabant zondag. De jonge middenvelder annex aanvaller liet eerder weten dat zijn contract met de Eindhovense club niet rechtsgeldig is en dat hij daardoor transfervrij is.

Update 1 juli 15:33 uur - PSV zinspeelt op nieuwe boete voor uitslapende Labyad
PSV denkt eraan Zakaria Labyad opnieuw te beboeten nu hij zondag niet is komen opdagen bij de eerste training. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV had Labyad verplicht om naar de eerste training te komen, omdat hij volgens de club nog onder contract staat. Labyad zelf wil naar Sporting Lissabon vertrekken en liet ten tijde van de training op Twitter weten dat hij nog in bed lag.Gerelateerd

372 reacties (laatste reactie door tom12)
30 juni 2012 om 17:46

Het is echt een ongelooflijke vervelende jongetje die denkt dat die al op het niveau van Ronaldo en Messi zit..

En haha Zakaria die niet op de training wilt komen zeker bang dat mensen hem gaan uitschelden of iets want PSV verwacht dat er morgen 2.000 mensen komen op de 1e training..

Hoop dat die snel verkocht word en waar wacht dat Sporting Lisabon op? 3 Miljoen en Labyad is voor jullie..

30 juni 2012 om 18:05

Haha die komt gratis, we betalen geen zak.

30 juni 2012 om 18:06

Haha gratis? Dan ook geen Labyad .

30 juni 2012 om 18:15

De enige die op dit moment geen zak hoeft te betalen is Psv.
Chapeau Zak, maak je situatie nog beroerder.

30 juni 2012 om 18:18

@qwerrty
en dan? Dan zit PSV met een speler die de hele boel verziekt.

ont: Ik snap niet wat die jongen nou bezield. Wees blij dat PSV je de kans gegeven heeft dat je mag voetballen en ga op een normale manier weg...

30 juni 2012 om 18:27

@ Michielr3..

Ow nee hoor door 1 zo jongen word de sfeer echt niet verpest, alsof die dan met de 1e mag meedoen laat staan mee trainen..

Gewoon lekker warmlopen bij de 2e.. Moeilijk doen tegen Psv? Dan kan het andersom ook.

30 juni 2012 om 18:37

Hem bij het tweede zetten zou kapitaalvernietiging zijn. Dat kan PSV zich niet veroorloven.

30 juni 2012 om 18:43

Dat klopt Michielr3, maar deze soap gaat wel minstens 1,5 maand door..

Het word moeilijk om Labyad te verkopen, ik weet op dit moment niet wat Sporting wilt maar die willen natuurlijk Labyad transfervrij en PSV wilt geld zien dus al bied Sporting 1,5 miljoen gelijk accepteren.

30 juni 2012 om 18:44

zolang hij niet op komt dagen, kan Psv hem boetes geven wegens werkweigering en als hij na een maand nog niet op komt dagen hoeft Psv z'n salaris niet meer te betalen dus kapitaalvernietiging valt wel mee, tenzij Labyad als nog besluit op te komen dagen

30 juni 2012 om 18:45

Waarom is het een vervelend jongetje? Als hij denkt dat hij niet meer onder contract staat bij PSV hoeft hij toch helemaal niet daar te blijven? Een contract is een contract en in de voetbalwereld bestaan geen liefdadigheidsacties, wie weet is psv hier wel de vervelende.

30 juni 2012 om 18:46

Waarom moet hij blij zijn om die kans, als hij geen clubliefde heeft voor psv hoeft hij helemaal niets.

30 juni 2012 om 19:38

Zooooo 2000 hele mannen..... Zal me een kabaal geven

30 juni 2012 om 19:53

@ makalele-4 Hij kan zoveel vinden als z'n super zaakwaarnemer had opgelet had hij idd transfervrij geweest maar helaas pappie heeft geen verstand van zaken

30 juni 2012 om 23:10

Dude, eerst even lezen voordat je reageert. Hij heeft gewoon nog een rechtsgeldig contract bij Psv voor het komende jaar. En Psv heeft hem wel volledig opgeleid. Als dat in het normale bedrijfsleven gebeurt ( training) dan worden werknemers contractueel verplicht om bij het bedrijf te blijven. Als Meneer L zich wil misdragen dan laat Psv hem toch een jaartje zijn zonde overdenken in het tweede. Is schijnbaar namelijk het enige dat werkt bij mannetjes zoals el H en hem ( en nee dat heeft niets met de afkomst van hun ouders te maken want zo'n jongen als Aissatti kan zich wel gewoon als een redelijk mens gedragen).

1 juli 2012 om 12:13

Labyad die moeilijk doet en (hopelijk) de club moeilijk terug gaat doen...

Waarom ik hoop dat de club moeilijk gaat doen is, omdat dit soort gedrag in mijn ogen nooit beloont mag worden door ze hun zin te geven. Liever z'n salaris doorbetalen, geen stuiver krijgen en je selectie en toekomstige spelers duidelijk maken hoe de club met ''dit soort'' zaken omgaat en dat het nooit geaccepteerd wordt. Dan lijd je in dit geval verlies, maar in de toekomst zullen spelers deze ''kunstjes'' nooit meer flikken.

Enkel verkopen als Labyad en Sporting zich volwassen gaan gedragen richting PSV en niet zulke spelletje spelen om iets te forceren. Probeer het deze jongen zo lastig mogelijk te maken.

1 juli 2012 om 12:18

@bbbbbbbb
Dat verhaal dat pappie niet zo n goede zaakwaarnemer is is voorlopig alleen maar uitgesproken door Marcel Brands maar niet door de rechter dus tot nu toe is het allemaal een beetje voorbarig. Iedereen heeft het over een rechtsgeldig contract maar dat is juist de onduidelijkheid.

1 juli 2012 om 12:20

1 miljoen en jullie mogen hem hebben als het aan mij ligt wat een .... mannetje!

1 juli 2012 om 12:41

Wat hebben jullie nou tegen deze jongen, jullie luisteren allemaal gewoon naar Derksen. Jullie worden gewoon gehersenspoeld omdat jullie alles geloven wat de media zegt! Hoe weten jullie nou wie echt de schuldige is? Misschien is Labyad juist de gene die helemaal gelijk heeft en PSV hem gewoon geen transfer gunt omdat ze aan hem willen verdienen! Labyad heeft in mijn ogen helemaal gelijk en hij is gewoon transfervrij omdat dit een van de regels is van de Fifa. Als PSV hem niet laat gaan dan kunnen ze een hele dikke boete verwachten van de Fifa dus heel stoer moeten ze niet gaan doen in de media want gelijk hebben ze totaal niet. Jullie moeten gewoon kritisch zijn richting de media en niet alles geloven wat bijv. Derksen zegt!!! Als ik Labyad was zou ik gewoon meegaan trainen met Sporting want wat gaat PSV er aan doen? Hij heeft het recht om transfervrij een club te verlaten en thats it!

1 juli 2012 om 12:50

Wat wij tegen hem hebben?
- Dat hij een salarisverhoging krijgt met als voorwaarde dat hij niet moeilijk gaat doen dat de contractduur ongeldig is en nu toch moeilijk gaat doen over de contractduur terwijl hij wel een verhoging heeft gekregen
- Dat hij het hele jaar roept: Ik teken bij, PSV zit in mijn hart, maak je geen zorgen, ik teken bij en ondertussen gewoon doodleuk met Sporting onderhandeld
- Dat hij zich blijkbaar groter waant dan de club, terwijl geen enkele speler groter is dan welke club dan ook
- Dat hij heel arrogant doet terwijl hij nog niks bewezen heeft en ongeinteresseerd over het veld loopt het afgelopen halfjaar.
Genoeg redenen?

1 juli 2012 om 12:59

En je mag er toch vanuit gaan dat PSV zelfs een zaak aan zal spannen tegen deze jongen als door deze hele trammelant zijn marktwaarde minder wordt en hij voor veel minder de deur uitloopt. Dan kun je dus zelfs nog verachten dat PSV een schadevergoeding gaat eisen bij hem of mss zelfs wel bij Sporting

1 juli 2012 om 13:08

Als ik denk dat ik morgen niet moet werken wat normaal gesproken wel zo is 5 dagen per week en nu heel toevallig niet blijf ik toch ook niet thuis? Net alsof hij niet op het nieuws let en geen contact met PSV Heeft. Deze jongen heeft een contract en dat weet hij zelf ook donders goed. Deze jongen moet eens op zijn plaats worden gezet en net denken dat ie binnen twee jaar al met Özil en Benzema speelt want zo ver zie ik hem überhaupt niet komen. Deze jongen leeft boven zijn stand en moet ook eens naar zichzelf kijken, en met naar zichzelf kijken bedoel ik het positief voor de buitenwereld en negatief naar zichzelf. Als hij echt niet is komen opdagen wat ik nu concludeer zal ik zijn salaris binnenboord houden en als hij ooit weer op komt dagen hem daar maar de helft van geven. Als hij zo graag naar Sporting wilt betaalt ie die 1,5/3,0 miljoen toch lekker zelf. Aangezien het contract dat hij een half jaar terug bij PSV nog getekend heeft zal hij wel genoeg geld hebben, toch? Als hij echt niet vertrekt zal ik hem naar het tweede verbannen en hem daar alleen laten trainen en hem verplicht elke wedstrijd van het tweede oproepen en hem dan gewoon op de bank laten zitten. Wat een nare jongen, leeft boven zijn stand en denkt dat hij alles al is.

1 juli 2012 om 13:13

@ ronaldo
Misschien wilde hij vanaf het begin al niet tekenen bij PSV en wilde hij allang hogerop?
Niks bewezen hoezo niks bewezen? als dat zo was waarom staat Sporting dan in de rij om hem over te nemen? en sterker nog hij stond in de basis het hele jaar en hij heeft het zeer goed gedaan voor zijn leeftijd dus misschien mogen jullie juist wat dankbaarder zijn.
Hij is ook een mens en hij heeft zijn eigen eisen, als hij niet bij PSV wil blijven dan mag hij weg punt staat in de Fifa regels, daar kun je niet aan doen. Jij weet ook niet waarom hij weg wil, over geld gesproken bij Sporting zal hij nog veel en veel meer verdienen dan bij PSV dat zou jij ook doen, nou niet doen alsof jij voor voor PSV zou blijven strijden en daarna toch transfervrij de club verlaat want dat zou geen enkele speler doen die een beetje logisch nadenkt.
Zijn dat goede redenen?

1 juli 2012 om 13:13

@ Bestisthepl

Dat mensen er wel eens naast zitten is menselijk, maar Derksen maakt hier echt geen enkele fout; alle media brengen zelfde soort berichten naar buiten en dit gebeurd niet pas sinds kort, maar al maanden.

Wil jij beweren dat de hele media al maanden foutieve informatie naar buiten brengt?

Volgens mij heb jij niet meegekregen dat deze ''onterecht beschuldigde'' speler en zaakwaarnemer vergeten zijn het aflopende contract op te zeggen, waardoor deze automatisch met 1 jaar verlengt is. Labyad zit contractueel gezien gewoon nog minimaal 1 jaar in Eindhoven.

1 juli 2012 om 15:52

Bestisthepl
misschien wilde hij vanaf het begin al niet tekenen bij PSV zeg je? Waarom roept hij dan telkens van jongens ik teken bij ik teken bij. Zeg dan gewoon vanaf het begin dat je weg gaat, leugens houden we niet van

Hoezo niks bewezen? Hij heeft een halfjaartje leuk gespeeld in de Eredivisie, nou nou dan kun je al laten zien dat je dat niveau lange tijd kan vasthouden. Waarom Sporting hem dan wil hebben? Omdat hij volgens hen gratis is en wel een aantal leuke dingen heeft laten zien, tja dan kan je het altijd proberen.

Hij is ook een mens en heeft eisen? Ja een afspraak maken met PSV en dan je er niet aan houden terwijl je wel meer salaris krijgt.

Ik zou niet bij PSV blijven zeg je? Afgezien van het feit dat ik supporter ben van de club, zou ik de club die me heeft gemaakt tot de voetballer die ik ben nooit zo belazeren als Labyad doet en het in ieder geval zo proberen te regelen dat de club wat geld aan me overhoud. Labyad doet hier geen enkele poging toe, denkt alleen maar aan zichzelf en ziet alleen maar geld. Want zeg nou eerlijk, Sporting is geen grotere of betere club dan Psv. De competitie is ook niet veel beter, want afgezien van Porto en Benfica stelt het bar weinig voor daar.

1 juli 2012 om 16:22

@bestisthepl,

Je kan wel met je Fifa regeltjes komen maar je vergeet wel dat het Nederlandse arbeidsrecht hier geldend en leidend is. Zou wat zijn als de Fifa gaat bepalen wanneer een contract opgezegt mag/moet worden om er onderuit te komen...

1 juli 2012 om 18:00

Kapitaalvernietiging? Gast jij bent echt een ei. Als hij niet verkocht word blijft hij sowieso nog een jaar bij psv. Aangezien hij volgend jaar transfervrij is is er geen kapitaal.. Gewoon een jaar laten wegrotten zodat hij zijn eigen ontwikkeling flink zal verstoren.

1 juli 2012 om 18:03

Hij staat onder contract die hij en zijn domme papa niet hebben aangevochten. Dus het contract is nog steeds rechtsgeldig. Blij jij weg bij je werkgever als je geen binding meer voelt, maar nog wel vast zit aan een rechtsgeldig contract? Je kan merken dat je anti psv bent, maar kom ff met goede argumenten gast.

1 juli 2012 om 19:58

Tja...andere instelling dan we gewend zijn: trots en geld boven eer en dankbaarheid...voorbeelden genoeg maar dat is taboe om openlijk te zeggen in NL!

30 juni 2012 om 17:50

Labyad.. Wat een manier op zo om te gaan met de club die je zo tot voetballer heeft opgelei. Werkelijk belachelijk. PSV heeft momenteel gewoon gelijk dat Labyad nog een contract heeft voor één jaar. Labyad wordt voor zijn eigen streken nu de dupe.

Hij wilt niet gaan werken. Prima, ook geen loon.

30 juni 2012 om 19:03

Ik snap zo ie zo niet dat je dat doet op die leeftijd. Zeker naar een buitenlandse club gaan is op die leeftijd 9 van de 10 keer te vroeg. Alleen Van Persie en Seedorf hebben het er goed vanaf gebracht wat ik mij kan herinneren. En dat zijn niet de minsten. Ik zie Labyad dat niveau niet halen.

Gewoon volhouden Psv. Niet over je heen laten lopen door zo'n snotaap.

30 juni 2012 om 20:25

Hij wil wel werken, maar voor een ander bedrijf...

1 juli 2012 om 13:01

Dan moet je het wel meteen goed aanpakken op een juridische manier. Aanklagen en geld van Labyad eisen, omdat hij niet doet wat in zijn contract staat en PSV hierdoor geld misloopt (transfersom).

Als je dit niet doet kan Labyad ineens nog gratis de deur uitlopen vanwege 3 maanden geen ontvangen salaris.

30 juni 2012 om 17:54

Deze jongen mag blij zijn dat hij bij PSV mag voetballen! Dat hij daar nou zo mee omgaat, echt een vies mannetje... Hij snapt toch zelf ook wel dat zoiets niet goed is voor zijn imago en zo alleen nog maar moeilijker aan een club kan komen? Bovendien overschat hij zichzelf heel erg, hij kan niet zo goed voetballen als dat hij in zijn hoofd heeft, nu al de vedette uithangen!

30 juni 2012 om 18:35

Hij is gewoon op zijn pikkie getrapt, eerst denkt ie dat ie psv lekker een oor aan kan naaien, en daarna wordt ie gewoon vernederd door Marcel en zn vader belachelijk gemaakt.. (wat ik overigens heerlijk vindt) Komt hard aan, als jeje zelf al rijk rekent en je komt van een koude kermis thuis ;

30 juni 2012 om 21:53

Helemaal mee eens.
Die jongen had nooit verwacht dat PSV hem niet zomaar liet gaan, nu gebeurt voor hem dus het ondenkbare en nu weet hij zelf gewoon niet meer hoe hij hier nog vanaf komt.

En terecht! Sowieso geen speler staat boven een club, maar al helemaal geen 19jarige die net komt kijken!

30 juni 2012 om 22:09

Hallo he wat een gezeik he. Als ik naar een ander bedrijf wil laten ze me ook gaan. Hij wil gewoon weg. Klaar en PSV moet dat accepteren. Transfervrij of niet....

1 juli 2012 om 12:20

Persoonlijk heb ik niets tegen die jongens.maar uit meer dan 20 jaar ervaring met Afrikaanse jongens weet ik dat zij een denkwijze hebben van :ikke ikke,en de rest kan stikken.en als dat tegen hen werkt dan zijn zij snel op hun pikkie getrapt.
Dus Psv,bezint eer ge begint.

1 juli 2012 om 12:41

@oelypessy
Heb jij wel enig verstand van zakendoen? Volgens mij niet anders zou je wel snappen wat het verschil tussen transfervrij en gebonden aan een contract is en wat dit betekent voor een club die een speler wilt inlijven...en dus ook voor een club die de speler verkoopt of laat vertrekken zonder hier geld voor terug te zien..
In het bedrijfsleven werkt dat heel anders met een opzegtermijn die van tevoren is bepaald of is vastgesteld in de CAO of in het de wet (arbeidsrecht), maar in de voetballerij is dit nu eenmaal anders.

Ga het bedrijfsleven in dit soort kwesties nou alsjeblieft niet vergelijken met het voetbal zeg.

1 juli 2012 om 13:10

vakkenvullers zijn nou eenmaal makkelijker te vervangen he oelypessy.

zegt genoeg dat jij denk dat jou situatie gelijk is als die van een prof voetballer.

1 juli 2012 om 13:11

Als jij bij je bedrijf een contract getekend hebt en je mag naar een ander bedrijf als er 1,5 miljoen wordt overgemaakt omdat je nog een eenjarig contract hebt laten ze je toch ook niet voor niets gaan? Tuurlijk, dit gebeurt niet aangezien het bedrijven zijn, maar wat jij zegt is gewoon complete onzin.

30 juni 2012 om 17:57

Tja, dit was natuurlijk te verwachten. Hij kan wel weer een fikse boete te zien krijgen van Psv. Hij zal is waarschijnlijk bang voor de supporters die hij uitschold, toen hij dacht dat hij na 1 juli transfervrij was.
Niemand staat boven de club!

30 juni 2012 om 18:01

ik snap niet dat ze hem überhaupt nog op de training willen hebben.. Het zou natuurlijk het beste zijn als Psv hem nog kan verkopen.. Maar mocht er nou niemand zijn die wil betalen, dan gooit hij zijn eigen ruiten in, zover die dat al niet gedaan heeft.. Dit is nog een erger geval dan El Hamdoui

30 juni 2012 om 20:39

Maar hij kost veel minder aan salaris. Gewoon 5 miljoen vragen en als niemand dat betaald wordt het een jaartje lopen bij het 2e

Kijk iedereen kan nu wel gaan klagen, maar niemand weet hoe het zit.

30 juni 2012 om 17:43

Jawel hij heeft een contract en hoort zich dus op zijn werk te melden en anders een goede reden geven waarom hij niet komt.

30 juni 2012 om 19:59

Is een juridisch niet correcte optie in je contract een mogelijke goede reden? Volgens mij heeft ie dat al diverse malen aangegeven.

1 juli 2012 om 00:13

En volgens mij is het ook al 100x aangegeven dat hij zijn contract diende op te zeggen tegen een bepaalde termijn. Dit heeft hij niet gedaan, dus staat hij onder contact bij PSV en is dit pure werkweigering.

1 juli 2012 om 09:02

En voor werkweigering kun je je ontslag krijgen.... Zaak opgelost

De zaak is begonnen door het foute contract van Psv. Als die een gewoon rechtsgeldig contrac hadden gegeven met rechtsgeldige opties dan was heel het verhaal niet begonnen. Omdat dit wel is gebeurd heeft deze jongeman zich gek laten maken en wil ie weg. Dat ie nu door eigen fout weer een jaar aan psv vast zou zitten verranderd echt niets aan de situatie. Ja, je kunt hem boete op boete geven, maar aan die jongen heb je niets meer. sterker nog, hij blijft geld kosten (salaris).
Geef die jongen gewoon vrij (betaald of onbetaald) totdat er onderhandeld is, en zeker is waar hij komend seizoen moet ballen, lijkt me voor beide partijen het beste.

1 juli 2012 om 11:59

Waarom zou PSV hem willen ontslaan? Is dat werkelijk moeilijk te begrijpen? Labyad probeert PSV een poot uit te draaien, dus zal PSV geld willen zien. Als ze hem ontslaan krijgen ze geen cent, denk na!

Wat een omgekeerde wereld zeg, Labyad had ook aan kunnen geven bij PSV dat hij graag wil vertrekken en om de tafel gegaan. Maar hij speelde het via de media en achter de rug van PSV om.

1 juli 2012 om 12:27

Niet boos worden, was een sarcastische opmerking op jouw "dat is werkweigering" (vandaar ook de erachter)
Wat wil je daar mee zeggen/aantonen dan, wat kan psv daarmee? Die jongen verplichten te komen trainen? Oke kan, maar wat hebben ze aan een ongemotiveerde speler? Nog een jaar zijn bankrekening spekken zodat ie vervolgens alsnog gratis de deur uit loopt??

En Labyad probeert PSV een poot uit te draaien? Over omgekeerde wereld gesproken........ waar is het gehele verhaal mee begonnen??? Inderdaad, een volwassen bedrijf met ik neem aan uitstekende juristen die iemand een juridisch niet kloppend contract aanbieden om daar in de toekomst van te kunnen profiteren!! En daar moet deze jongen PSV op zijn blote knieen voor bedanken, als ik de reacties hier veelal lees??
Inderdaad ik zal eens na gaan denken, en hoe meer ik dat doe hoe meer ik deze jongen begrijp!!

Maar vooral blijven ademen, en niet zo opgefokt reageren. Is het weer veel ste mooi voor

30 juni 2012 om 18:24

Jawel hoor. We leven hier in een vrij land met vrije media en die berichten vanuit alle hoeken dat Labyad met recht Labyrat genoemd mag worden.

Oké dan ook geen salaris, gewoon blijven onderhandelen met sporting. Wat een vervelend klein kind is het toch

30 juni 2012 om 17:43

Precies, is gewoon werkweigering dit. Hoop dat PSV hem, wanneer de optie rechtsgeldig blijkt te zijn, lekker in het tweede op de bank laat wegrotten.

30 juni 2012 om 17:49

Dat onderhandeling duurt wel lang vind ik.. Waar wacht Sportng op? Die denken zeker dat ze Labyad transfervrij krijgen, mooi niet. Geld willen we zien.

30 juni 2012 om 18:30

En een (groot) geld bedrag ga je nooit krijgen. Denk je nou echt dat Sporting (veel) geld gaat neerleggen voor een talent dat bij zijn huidige werkgever weigert op te komen dagen? PSV heeft namelijk maar 3 keuzes, en alledrie bevallen ze niet.

optie 1: Labyad niet verkopen en bij het eerste houden. Dan loopt er het gehele seizoen een ongemotiveerde speler rond die de sfeer verziekt. Eigenlijk geen optie

optie 2: Labyad naar het 2e terugzetten, salaris blijven betalen en over 2 jaar je wonden likken van kapitaalsvernietiging. Eigenlijk geen optie

optie 3: in sporting in onderhandeling gaan en gewoon een laag bod accepteren. Kost je geen geld, de rotte appel is weg en je houd er wat aan over. Verreweg de beste optie.

Sporting weet deze 3 opties heel goed, net zoals PSV dat weet. 3 miljoen is een utopie.

30 juni 2012 om 18:39

@de-lano

Labyad creërt nu zelf een 4de optie door niet te willen verschijnen op de training.
Terugzetten naar het tweede, inhouding van salaris en opleggen van een contractueel vastgestelde boete zijn dan allemaal reele mogelijkheden.

P.s.
Overigens is dit wel het domste wat Labyad kan doen in zijn huidige positie.
Zal wel door zijn vader ingegeven zijn....

30 juni 2012 om 18:40

Optie 1: Absoluut niet, die gaat inderdaad het sfeer verzieken, en als die blijft dan wegwezen naar de 2e, een El Hamdaoui gevalletje dus.

Optie 2: Haha kan me daar wel wat in vinden, over 2 jaar weet niemand meer wie Zakaria Labyad is en dan is het dag dag carriere.

Optie 3: Ik denk dat de beste optie wel is, misschien gaat 3 miljoen iets wat te ver voor een voetballer die eigelijk totaal niks heeft bewezen.. Al bied Sporting 1,5 mil of iets in die richting gelijk accepteren die gast moet gewoon zo snel mogelijk weg uit Eindhoven..

30 juni 2012 om 19:55

@ oleguapa:

helemaal mooi zou zijn als hij nu ook nog een contract tekent bij Sporting, in de veronderstelling dat hij transfervrij is. daar stuurt hij nu toch op aan neem ik aan? Dan mag de rechter beslissen welke nou rechtsgeldig is.

Vanuit PSV gezien is dit gewoon werkweigering en zal er dus inderdaad niks meer betaald worden neem ik aan. Belachelijk dat je je zoveel op je hals haalt als je zo jong bent.

30 juni 2012 om 20:01

Moeten ze wel eerst uit laten zoeken of die cotractueel vastgelegde boete rechtsgeldig is

30 juni 2012 om 20:08

Sporting wilde Labyad alleen halen omdat hij gratis was. Nu ze weten dat hij niet gratis is zijn ze niet echt meer geïnteresseerd zo komt het bij mij over tenminste. Volgens mij vinden ze Labyad ook niet echt een super speler of zo ze dachten hem gratis op te halen maar nu dat niet kan boeit het hun ook niet echt.

Dit zegt meer over Sporting en hoeveel ze Labyad eigenlijk wouden hebben. Want als je iemand echt zo graag wil dan betaal je gewoon voor degen ook al kan je hem niet meer gratis halen maar zoals het nu naar uitziet is sporting afgehakt.

30 juni 2012 om 20:37

er is nog een vierde optie.

optie 4: terug zetten naar het 2e en daar op de bank laten wegzakken, Welke club wilt een niet gemotiveerde speler die alleen maar op de bank zit of nog beter op de tribune. Ja je bent je geld kwijt maar het is nu hard tegen hard.

30 juni 2012 om 21:11

Vergeet niet dat PSV ook nog recht op een opleidingsvergoeding heeft, ik zie dus niet echt 'kapitaalvernietiging'. Naast dat en de eventuele betaling die ze krijgen, heeft PSV ook nog sportief wat aan hem gehad.

30 juni 2012 om 21:19

@afcfokke

Labyad heeft al tijdens de winterstop een 5jarig contract ondertekend met Sporting.

Dus dit gaat niet goedkomen zonder rechtszaak, waarschijnlijk bij het Cas.
Deze rechtszaak moet dan aangespannen worden door Labyad, want volgens de Fifa reglementen mag PSV geen rechtszaak aanhangig maken.
Doe ze dit wel dan riskeren ze uitsluiting van de nationale competitie en Europees voetbal.

1 juli 2012 om 12:01

Dat is inderdaad de meest rationele keuze. Twee jaar geleden zat Ajax in precies het zelfde schuitje met El-hamdaoui, waarbij optie drie ook de meest rationele was geweest. Echter, ze kozen ervoor zijn salaris door te betalen en hem bij het tweede te laten voetballen.

Ik ben zo zeker nog niet van wat PSV hier gaat doen.

1 juli 2012 om 12:20

@ de-lano

vele mensen zie ik hier schrijven over dat labyad niet gemotiveerd zou zijn mocht hij dit jaar moeten blijven , kdenk juist wanneer hij hoort dat hij dit jaar moet blijven dat hij extra gemotiveerd is omdat hij volgend jaar alsnog transfervrij en en dan alsnog kan vertrekken wie weet naar een betere club dan sporting want hoe dan ook labyad is op dit moment gewoon een versterking voor psv.

bij elhamdaoui is het pijnlijker omdat hij nog een meerder jarig contract heeft 3 jaar in 2de spelen daar word je gek en ongemotiveerd van . enige drijfveer is bankrekening .

1 juli 2012 om 12:24

Zou deze tactiek niet door Sporting zijn ingefluisterd?

1 juli 2012 om 14:01

Optie 2 is prima. Labyad terug naar t 2e of gewoon thuis op de bank. Salaris netjes betalen. Na twee jaar heeft Labayd helemaal niets meer uit te zoeken en verdiend ie ook niks meer. Geen probleem, nooit buigen voor dit soort mannetjes,

1 juli 2012 om 20:42

@de-lano

Jij bekijkt het wel erg kort door de bocht. Labyad hoeft niet perse naar Sporting. Zolang een club hem maar een mooi loonstrookje voor houdt vindt hij alles goed, dat moge onderhand wel duidelijk zijn. Benfica bood laatst nog een bedrag dat op kon lopen naar 6 miljoen euro, dus waarom zou nu 3 miljoen een utopie zijn? Ik bedoel, volgens jouw beredenering zou dus elke willekeurige speler een vertrek kunnen forceren door gewoon moeilijk te gaan doen want tja, de club moét dan wel een laag bedrag accepteren. Dit is ook gewoon een principe-kwestie geworden. PSV zal nu echt geen bod van 1 miljoen euro gaan accepteren en zo de oren laten hangen naar het een puber die de club totaal niet serieus neemt, de TD een concierge noemt en zich verder nergens wat van aantrekt. In dat geval laten ze hem lekker verpieteren bij het 2e (als ie geluk heeft), want voor zijn salaris hoeven ze hem niet van de hand te doen. Die bonussen moet hij namelijk allemaal inleveren zodra hij zijn contract aan gaat vechten.

2 juli 2012 om 02:22

Pro koning, denk je nou echt dat Psv hem nog laat spelen? Waarom denk je dat ze met Narsingh bezig zijn? de kansen van Zakaria zijn bij Psv al lang verkeken, ik hoop voor hem dat Sporting nog wat geld voor hem over heeft, anders wordt het een jaar op de tribune of bij het 2e voetballen..

2 juli 2012 om 15:23

@de-lano

PSV hoeft hem geen salaris te betalen zolang hij beweert dat hij transfervrij is, want dan heeft hij toch geen contract. Gewoon naar het 2e terugzetten dus.
Labyad is trouwens ook al in Lissabon gespot, we weten dus allemaal waar hij overmorgen mee traint, kan nog een hele rel worden dus.

Wat maakt het uit als hij toch zo goed als weg is/gaat....

30 juni 2012 om 18:03

Welja wat maakt het uit. Laat spelers lekker doen waar ze zin in hebben. Dat doen ze toch al, laten we het maar goedkeuren.

30 juni 2012 om 18:40

en er dan niks aan verdienen zeker?

30 juni 2012 om 19:10

@vieira12
Als hij niet komt trainen betekend het dat hij niet voor PSV wilt spelen of dat hij daar niet niet op rekent.

Hij mag deze transfer periode nog niet gratis weg gaan. En overal staat dat Sproting nu bereid is om een bedrag te betalen voor Labyad.

@groundhopper
Dit is een andere situatie dan bijvoorbeeld Douglas van Twente. Die komt gewoon 2 dagen later van vakantie omdat hij dat zelf wilt. Labyad gaat voor 80% zeker weg..

1 juli 2012 om 12:15

En dat is een reden om niet meer op je werk te verschijnen?

walgelijk.
psv, geef hem maar flinke boetes en dan niet van die lullige van een paar duizend maar ga maar eens richting de ton.
hij staat onder contract, werkweigering en dus een flinke boete!
geen salaris meer betalen en op een gegeven moment zal hij wel moeten komen, zoveel flinke boetes zal hij niet kunnen betalen lijkt me...

30 juni 2012 om 17:47

Je kan een speler helaas niet een zo hoge boete geven als je zelf wil.
Hooguit een paar weeksalarissen. Dus de hoogte van de boete is totaal afhankelijk van wat iemand verdiend..

On: In de tekst staat dat het om de clausule van 2 jaar gaat. Deze is door PSV zelf ook niet rechtsgeldig verklaard. Maar door het te laat opzeggen van zijn contract zit Labyad nog minimaal 1 jaar aan PSV verbonden.

30 juni 2012 om 18:04

Onjuist wat je beweert.

1. Een boete opleggen wegens werkweigering kan niet zonder dat dit contractueel is vastgelegd.
2. PSV heeft het verlengde contract van Labyad nooit ongeldig verklaard.
Integendeel, vanwege het niet in acht nemen van de opzegtermijn door Labyad, heeft PSV verklaard dat hij nog minimaal een jaar aan het huidige contract vastzit.
Dus minimaal en niet 1 jaar wat de reguliere tijd is voor een nieuwe ontbinding.

30 juni 2012 om 18:05

Als hij de 2e training niet komt gewoon nog een boete geven en zo maar doorgaan en doorgaan.

Dan krijgt Labyad een aanklacht wegens werkweigering aan zijn broek.

30 juni 2012 om 20:32

Kunnen ze hem voor ontslaan

Haha, dit is genieten! Altijd lekker, dit soort opstootjes tussen club en speler. Een beetje spektakel kan geen kwaad. Voetbal blijft vermaak.

Dan houd PSV toch gewoon gedeetelijk zijn loon in voor deze idioot. Wat een lef zeg en ik lees steeds dat Labyad van mening is dat het contract niet geldig is, maar hij heeft volgens mij nog steeds niks afgedwongen middels een rechtszaak? Dus zolang hij het niet aanvecht staat hij dus gewoon onder contract, hoe wil hij nu weggaan en een transfer afdwingen als de clubs er niet uitkomen?

30 juni 2012 om 17:50

Hij zal ook wel weten dat een rechter ook zal vinden dat het eerst accepteren van een loonsverhoging om vervolgens ineens weg te willen niet helemaal pluis is. Ik denk dat hij de rechtszaak eventueel wel zou winnen maar dat de rechter hem die loonsverhoging gewoon terug zou laten betalen. Dat zal ondertussen toch een aanzienlijk bedrag zijn.

30 juni 2012 om 17:54

Inderdaad. Dus voorzover ik het zie en begrijp, zal Labayd gewoon bij PSV spelen en in het 2e. Want k denk niet dat Advocaat op deze jongen zit te wachten, die denkt de ster te zijn van dit team.

Dus Labyad moet hopen dat PSV niet te moeilijk doet in de onderhandelingen. Anders zal hij over 2 jaar net zo bekend zijn als Hamdaoui.

30 juni 2012 om 18:14

hamdaou-wie???

Kinderachtig. Heeft paar potjes leuk meegedaan en denkt meteen dat hIj t mannetje is.....

Krijg echt een naar gevoel van dat ventje...
Overdosis aan talent en daarbij een vreselijk vervelende mentaliteit..

Geloof ook niet dat hij het echt gaat maken in het voetbal, te snel te hoog in zn bolletje..

Daarbij ben ik ontzettend blij dat hij in ieder geval nooit meer voor oranje of jong oranje zal spelen..
Scheelt in ieder geval al weer 1 onrust stoker..

Maak hem nog maar wat eurotjes lichter Brands! Wat een instelling heeft deze jongen zeg, hij gaat de top in ieder geval niet halen en dat alleen maar door zijn slechte mentaliteit.

Salaris inhouden, kijken waar hij z'n nieuwe air Max vandaan haalt.

30 juni 2012 om 17:47

Bah wat een misselijk ventje die Labyad. Gelukkig heeft PSV met depay en locadia prima vervangers achter de hand. Maar die jongen woont vast bij El Hamdaoui in de buurt allemaal misselijke egoïstische figuren.

Wat een mafkees. Denkt na een half seizoen redelijk gespeeld te hebben gelijk het mannetje te zijn en dit te kunnen permiteren! Nou, als hij gewoon hij PSV Moet blijven niet komt dan zijn er dalijk na dit seizoen geen clubs meer die hem uberhaupt willen hebben! Slecht voor zijn imago ook dit soor dingen. Bovendien is dit gewoon werkweigering, dus kunnen ze dan bij PSV niet op een of andere manier ook zijn salaris tijdelijk stopzetten?

Schitterend. Gewoon een mega boete opleggen en zoveel opleggen dat hij zijn jaarsalaris kwijt is. Kan je hem een jaartje gratis laten wegrotten in jong PSV en hem daar zelfs op de bank zetten, genieten. Als hij het kan, kan PSV het ook. Al denk ik dat zo'n grote boete niet mag helaas...

Typische geldwolf...

Zo'n naar mannetje en zo'n nare vader, daar zou je als club graag snel van af willen zou je zeggen! Maar ik snap best dat PSV er liever nog een transfersom uit sleept.

Ongelofelijk hoe ver het respect van de spelers en makelaars naar de club toe te zoeken is tegenwoordig.of je het nou over Raoila, Aisatti, Lens (sigi), Labyad of El Hamdaoui hebt... Het is allemaal geld geld geld en 0 clubliefde of dankbaarheid van de spelers richting de club die tijd in hun steken, het podium geven om te schitteren en hen een vorstelijk salaris betalen. Zal toch wel een beetje in die culturen zitten, bij Nederlandse spelers/talenten hoor je dit soort problemen toch zelden.

Misschien voor Nederlandse clubs toch een punt om rekening mee te houden bij het aantrekken van spelers.

Labyad is net als de overige 99%van de voetballers tegenwoordig een broodvoetballer!!
Betalen de buren honderd euro per week meer?....dan kom ik bij jullie voetballen!!

Hahaha, ik zag hem laatst lopen op Schiphol en ik moest wel heel erg hard m'n best doen om niet spontaan in de lach te schieten. Wat een ongelofelijke kwal is deze gozer zeg!

Gewoon lekker een jaartje op de tribune weg laten rotten en verder geen aandacht meer aan besteden. Hij wijst op de reglementen en vergeet zich vervolgens uit te schrijven bij Psv, lachwekkend en bovenal zijn verdiende loon!

30 juni 2012 om 20:56

Ben het met Leon eens. Op de tribune en geen aandacht aan besteden het hele jaar! Walgelijk ventje. Beetje respect voor de club die je heeft opgeleid

Wat mij part hoeft hij ook niet meer te komen ondankbare geldwolf. Lijkt wel een beetje op Aisatti.

30 juni 2012 om 18:14

Is geen goede vergelijking. Aisatti was transfervrij, bij hem is de discussie of hij dat is.
Wat mij het meest stoorde is dat hij (de) PSV (supporters) steeds in de waan heeft gelaten dat hij zzou bijtekenen terwijl hij al in het najaar van 2011 (voordat dat officieel mocht, zijn contract duurde nog langer dan een half jaar) al aan het praten was met Sporting Lissabon.

Ik hoop dat Psv hier nog enkele miljoenen of dé nieuwe rechtsback Arias aan overhoud. Labyad hoef ik niet meer in het Psv-shirt te zien.

Off: weet iemand wanneer de rugnummers van Psv voor komend seizoen bekend worden gemaakt? Dan kan ik nog profiteren van de gratis bedrukking

30 juni 2012 om 18:05

Bekend is al wel dat v Bommel nr 6 krijgt, de rest is nog niet bekend, zal wel binnen 2 weken komen neem ik aan. Maar als ik jou was zou ik sowieso nog even wachten met een naam achterop zetten, er zullen nog genoeg spelers komen en gaan. Zou zonde zijn als je bijv Toivonen achterop zet en hij is een week later vertrokken

Misschien zou psv hier wel wat geld en die Arias aan overhouden, ik denk dat Labyad meer waard is dan Arias en aangezien die geen basisspeler is zal Sporting misschien ook niet onwelwillend staan tegenover een vertrek van hem.

verwend ventje laat hem maar naar sporting vertrekker daar gaat die kapot

Dat ik ooit fan was van deze man, pff walgelijk mannetje!br Mensen het contract van Labyad was door de Uefa niet rechtsgeldig verklaard en kon hij dus eigenlijk gaan en staan waaar hij zou willen, maar hij en zijn zaakwaarnemer (zijn vader) waren vergeten zijn contract op te zeggen en werd die dus automatisch met een seizoen verlengd. Nu hoort hij zich aan zijn contract te houden, maar doet dit dus niet en is het gewoon werkweigering. Fikse boete en een tijdje geen salaris lijkt mij bij deze wel op zijn plaats.

30 juni 2012 om 20:03

Volgens mij is het nog niet te beoordeling aan Uefa of CAS voorgelegd. En dus is er ook nog geen uitspraak gedaan over de rechtsgeldigheid.

Of heb ik dat gemist?

gerucht gaat van dat die mee gaat met rutten

30 juni 2012 om 17:59

Naar Vitesse? Serieus? Hahah dat zou echt een slecht imago aan Vitesse geven

30 juni 2012 om 18:03

ik zit ook niet op hem te wachten...

30 juni 2012 om 18:09

Je gelooft het ook nog Zola# ?.

Chanturiaa, Natuurlijk jongen haha.

30 juni 2012 om 18:17

@qwertyuiop

Haha nou met Rutte weet je het nooit en gezien het verleden met Reis... Interesse had er kunnen zijn toch Is geen scenario wat nooit zou voorkomen.

Als Vitesse gewoon het bedrag op tafel legt en Labyad kan er meer verdienen zie ik hem er wel voor aan om daar te tekenen. Want ik denk niet dat hij ooit nog onder Dick wordt opgesteld.

30 juni 2012 om 18:31

Oja mijn zie je niet klagen als Vitesse 2/3 miljoen op tafel legt, PSV wilt geld zien voor Labyad en als Vitesse het bedrag op tafel legt wat PSV wilt prima dan is Labyad voor hun..

Ik wil alleen maar dat Labyad zo snel mogelijk oprot.

30 juni 2012 om 18:10

Chanturia,

Dat gaat hem niet worden. Die optie geldt nationaal wel. De discussie is of de optie internationaal wel geldt.
Jordania zal in dat geval (fors) moeten betalen. Wat hij vlg. de geruchten in Portugal (netto) gaat verdienen gaat hij bij Vitesse niet krijgen.

Zijn vader is ook zo'n misselijke. Vuile vieze smerige pannekoeken. Enkeltje geven, en niet terug laten komen.

30 juni 2012 om 18:10

Tja, maar PSV is ook gek op geld (en geld uitgeven). Die willen er natuurlijk liever nog een transfersom uitslepen. En groot gelijk hebben ze.

Volgend jaar echt aan spelen toekomen dat zie ik niet meer gebeuren in ieder geval.

30 juni 2012 om 23:20

Blijkbaar ken je zijn vader persoonlijk. En gelukkig behandelt PSV hem ook goed

Dit wordt leuk! Ik voel een rechtszaak aankomen

Misselijkmakend ventje deze man! Bah, wat een wagelijke kerel! Zet hem maar lekker op de tribune dit jaar, op een plek waar hij constant in beeld wordt gebracht op de beelden van de Phillips schermen in het stadion zodat het publiek hem steevast kan uitfluiten. Prof onwaardig! Gatverdamme, wat walg ik van dit soort spelers!

Smerig, bah. Je mag PSV zo dankbaar zijn. Het blijft een fantastisch talent, maar wat is dit walgelijk. Papa Labyad heeft dollartekens in zijn ogen, die zit hier voornamelijk achter.

Deze soap zal nog wel even duren. De optie van 2 jaar die PSV is gelicht, is waarschijnlijk niet (rechts) geldig.
Wel is Laybyad vergeten zijn contract voor 15 mei op te zegen, dus hij is nog minimaal 1 jaar bij PSV in dient o.b.v. zijn "oude" arbeidsvoorwaarden.

Het initiatief ligt bij Laybyad, hij zal dus vandaag zijn auto vd club (mercedes)? dus moeten inleveren (de laatste dag van zijn contractperiode vlg hem), want hij ziet zichzelf niet meer als werknemer van Psv.
Het door PSV overgemaakt salaris (psv zal betalen om alleen maar te onderbouwen dat ze hem zien als werknemer) zal hij dus ook terugbetalen want hij ziet zichzelf niet meer als werknemer.
PSV zal hem verder "formeel" sommeren om op zijn werk te verschijnen. Na een maand zullen ze i.v.m. werkweigering de uitbetaling vh salaris voorlopig stopzetten en hem blijven sommeren om op zijn werk te komen (uitgezonderd de Olympische spelen, daarvoor moeten ze hem afstaan).

Het transfercertificaat naar Sporting Lisssabon zal PSV niet afgeven,
Laybyad, zal nu dus (juridische) actie moeten ondernemen want anders gebeurd er niets.

Ben benieuwd hoe deze soap afloopt, beter dan Gdst (wat ik overigens niet kijk). Denk denk dat Sporting Lissabon uiteindelijk wel over de brug komt. Zo niet, eerst een (langlopende) arbitragezaak waar n.m.m. uit zal komen dat hij nog minimaal een jaar in dienst is bij Psv. De CAO over opzegging is duidelijk en werkt naar beide kanten. Als PSV bijv. van hem af had gewild en niet had opgezegd, was zijn contract tegen de "oude" voorwaarden voor één jaar verlengd.

30 juni 2012 om 18:30

@tkbtienoud
Hulde voor deze post van jou.
Naar mijn idee klopt die op elk detail.

Slechts een hele kleine aanvulling:
Naast salarisinhouding voor niet-gewerkte uren kan PSV ook nog een boete opleggen.
De hoogte van deze boete is (dient) contractueel vastgelegd te zijn.

Nu even speculatief:
Het is de vraag wat Sporting gaat doen zonder een transfercertificaat (dat PSV naar mijn idee zeker niet zonder transfersom zal afgeven).
Labyad laten meetrainen op 9 juli a.s. (de eerste trainingsdag van Sporting) kan bijzonder vervelende financiele gevolgen hebben, zowel voor Sporting als Labyad zelf.
Ik vraag me af of ze dit risico willen nemen.

30 juni 2012 om 18:55

ze kunnen tijdens de spelen ook gewoon op werkweigering gooien aangezien clubs spelers niet verplicht hoeven af te staan voor de spelen aangezien dat geen fifa toernooi is.

30 juni 2012 om 19:25

Chrisje,

Kan mij vergissen, maar vlg. mij geldt het inmiddels wel als Fifa-toernooi voor de jonge spelers.
Alleen voor de dispensatiespelers moeten de clubs toestemming geven.
In 2008 was er veel discussie en stond het formeel (nog) niet op de kalender.
In Nederland heeft men de competitie in 2008 later gestart en geen dispensatiespelers genomen bij de club die voorrande CL speelde (vlg. mij Twente waardoor Wielaert niet meeging. In Belgie heeft men dat niet gedaan. De Belgische bond heeft allerlei afspraken gemaakt met clubs (die in de voorrande CL speelden).

En als ie geen nieuwe club vind weer met hangende pootjes zich weer in Eindhoven melden zeker. PSV moet hem niet eens meer willen. Als ie noodgedwongen nog een jaartje bij PSV blijft gewoon zn carriere vernietigen en hem elke wedstrijd op tribune laten plaats nemen

Wat een vieze rat, aanklagen wegens werkweigering...daarna een jaar op de bank zetten bij de beloften

Wat een missleijke posts hier zeg,
aisati en el hamdaoui bij betrekken dan beginne over stelen niemand weet wat er echt gebeurt gebeurt is tussen de boer en el hamdoui en aisaitti's straf was te zwaar.

alvast labyad maakt het zichzelf idd moeilijker dan het moet als hij slim is speelt hij een jaartje door bied ie zen excuses aan en gaat die volgend jaar naar Lissabon een jaartje psv is niet niks beetje eravaring opdoen

Wat een irritante blaag... Denk dat hij wat is... Ik zou hem aanklagen omdat hij zijn contract niet nakomt. Dikke vette bedrag voor vragen en helemaal af maken die vieze rat.

Kent geen fatsoen of respect, helemaal niks.

R*t maar lekker op naar sporting. Enkele miljoenen en die rechtsback. Misselijk ventje

Nou dan heb je dus een vreselijk overbetaalde technisch directeur met een dikke auto onder zijn kont en die is niet in staat om in 2 maanden tijd deze kwestie als een volwassen vent op te lossen. Hij laat zich als een pubertje verleiden tot ongenuanceerde uitspraken in de media die natuurlijk door de al even onprofessionele tegenpartij worden beantwoord. Wat moet je dan met zo´n figuur. Het enige wat hij kennelijk kan is bakken met geld uitgeven aan nieuwe spelers om het kampioenschap te kopen wat dan vervolgens ook nog niet lukt zonder dat de man daarvoor de verantwoordelijkheid neemt. Die schuift hij heerlijk af op de trainer.

Dan hebben we ook nog ene Tiny Sanders. De man is in staat om contracten op te stellen waar zoveel onduidelijkheid inzitten dat de gemeente ambtenaren op kosten van de gemeenschap maanden op cursus moeten omdat er geen touw aan vast te knopen is. Maar een simpel conflict met één van zijn spelers kan ook dit financiële genie niet oplossen.

Maar ik weet zeker dat deze 2 superhelden zo direct wel weer onwaarschijnlijk veel geld gaan uitgeven aan nieuwe spelers in één nieuwe poging om het kampioenschap te kopen. En wedden dat het operationele verlies ook dit jaar weer binnen de begroting valt. Het gigantische wanbeleid in Eindhoven gaat gewoon door. De hoofdrol spelers heten niet meer van Raaij en Valckx maar Sanders en Brands.

Sanders, Brands, Labyad en vader Labyad word eindelijk eens volwassen.

30 juni 2012 om 19:20

@korenaar #70
Ben geen PSV aanhanger en kan het mis hebben maar is het contract van Labyad niet opgesteld door de voorganger van Tiny Sanders? Jan Reker?
Kan het mis hebben...

30 juni 2012 om 19:34

Ja dat klopt. Maar ook de huidige leiding wist al heel lang dat het contract niet rechtsgeldig was. De problemen hadden dus allang opgelost moeten zijn voor dat ze uit de hand liepen. Overigens zijn hier wel 2 partijen voor nodig en ook de rol van Labyad is schandalig. Maar wanneer er maanden geleden al juridische actie was ondernomen dan was het al lang opgelost en was er duidelijkheid. Nu ettert het voor. En met name Brands liet zich lelijk kennen toen hij via de media lacherig deed over de vader van Labyad. Hiermee maakte hij een toch al lastige situatie volstrekt onwerkbaar. Wanneer je een kennelijk zo fantastische technisch directeur bent dan laat je je hiertoe niet verleiden. Nu is er een patstelling en de verliezer is Psv. Wanneer Labyad gelijk krijgt dan loopt hij gratis de deur uit en wanneer PSV gelijk krijgt dan mogen ze nog een jaar salaris betalen aan een speler die niet meer welkom is en volledig ongemotiveerd. Sporting gaat echt geen grote transfersom betalen en laat het er gewoon op aankomen. Misschien willen ze een klein bedrag betalen maar ook dan is PSV de verliezer. Gewoon ontzettend dom beleid van Brands.

30 juni 2012 om 19:43

@korenaar #121
Ben het niet oneens met je commentaar maar vroeg het me alleen serieus af.
Ik probeer zo min mogelijk reacties te plaatsen bij clubs waar ik weinig van af weet omdat het vaak uitmondt in zinlose clubdiscussies omdat sommige Vz-leden klaarblijkelijk niet verder kunnen kijken dan clubvoorkeur.

30 juni 2012 om 20:18

@korenaar
Brands is al maanden met Labyad in de weer. Maar toen Labyad dacht transfervrij te kunnen vertrekken ging hij de slimme jongen spelen.
Aan de ene kant de club aan het lijntje houden, aan de andere kant met Sporting in de slag gaan.
Ondertussen genietend van zijn hogere salaris, behorend bij het langere contract.

Als Brands iets te verwijten is, is het dat hij Labyad toen geloofde.

Toen Labyad rond was met Sporting, had hij PSV niet meer nodig en gooide de kont tegen de krib.

Brands heeft toen gezegd dat Labyads vader alleen maar zoveel mogelijk geld voor zijn zoon los wilde peuteren. Geen woord van gelogen.
Misschien had hij dat beter achterwege kunnen laten, maar wel begrijpelijk. Zeker omdat hij Labyad vertrouwde en nu een mes in zijn rug kreeg.

Labyad reageerde woedend, Brands bleef verder rustig.
Op het juiste moment speelt Brands zijn troef uit: Labyad heeft niet op de juiste manier opgezegd. Waarmee hij vader en zoon lelijk in hun hemd zet.

Volgens mij kan Brands weinig kwalijk worden genomen. Nu zou ik wel eens willen weten waar jij, Korenaar, het anders had gedaan.

30 juni 2012 om 21:04

Casper13 Korenaar heeft een afschuw naar Psv en ik lees meer van dit soort berichten van hem.
Altijd maar afgeven op Psv alle mensen die onder contract staan bij Psv.

Ja Psv koopt ja Psv heeft niet veel Jeugd in de basis staan maar wat Brands doet is gewoon goed beleid.
Ja we betalen veel voor onze spelers ja we hebben er veel gekocht maar wat vaak niet aan gedacht word dat het jonge spelers zijn die door kunnen groeien en voor veel meer verkocht word voorbeeld Willems die we voor 8 ton hebben gekocht en nu al bedragen in de media voorbij zie komen die 10x het aankoop bedrag was.
Strootman voor 6.5 mil gekocht kan nu ook makkelijk over 10 mil verkocht worden.
Tiny Sanders die onze Hyptheek rente heeft omgezet naar een andere lening met minder Rente dus grote besparingen per jaar!
Ook heeft Tiny Sanders zoveel contacten in de busniss wereld hij heeft ondermeer rente loze leninen afgesloten bij Philips Asml Vdl en ga zo maar door.
Tuurlijk we moeten die leningen terug betalen maar dat gebeurt wel daar ben ik niet bang voor,
En kan jij mij vertellen hoe Tiny of Marcel de Labyad kwestie kan oplossen als de andere partij niet fatsoenlijk wil praten en alleen maar $$$$$$ zien.
En wat Brands zei in de media was gewoon geniaal eerst Psv lopen naaien en denkend dat je gratis weg kan maar je vergeet gewoon 1 ding en dat was wel heel belangrijk want hij zit nu nog zeker 1 jaar vast.

Snotterbek die Labyad !!..........zo jong, nog niks gepresteerd en je dan zo opstellen.

Ik snap die jonge wel. Wie wil er nou een basis voetballer zijn bij 1 van de 3 grootste clubs van nederland?

Ik heb helemaal niks met PSV als club maar wat deze blaag doet is bloed irritant. Contact is contract en je moet je eraan houden. Deze jongen krijgt de ruimte om te spelen, wordt niet uitgebuit en krijgt een riant salaris waar een medisch specialist van kan dromen maar toch gedraagt hij zich al een klein kind. gewoon contact opnemen met Fifa en deze jongen voor minimaal 36 maanden schorsen plus schadevergoeding voor Psv!

wat een irritant mannetje doet alles voor een transfer maar moet nog een jaar.

Al dat gezeik om die gozer, hij is 19 zeg en kon bij PSV een heel goed salaris verdienen en hij zou in de basis komen, bij Sporting is dat niet zeker en wat maakt het nou uit of hij op zijn 19e of 21e naar Sporting gaat? Als hij echt zo graag geld wil hebben kan die ook aan het einde van zn carriere lekker naar Rusland of Quatar gaan.

gewoon lekker beboeten, heeft het aan zich zelf te danken en als hij niet komt is het gewoon werkweigering

Natuurlijk, gewoon een onwerkbare situatie creëren om alsnog weg te komen.

Neem aan dat Labyad zich juridisch goed heeft laten informeren, want als het in zijn nadeel uitvalt kan hij van de Uefa flinke sancties verwachten.

Dat hij gaan zal, daarover lijkt geen tiwijfel meer te bestaan......een club heeft helemaal niets aan een speler die er niet langer wil spelen.
En spelers trekken de laatste decennia uiteindelijk aan het langste end, zo leert de praktijk ons.

Hij heeft geen keus hij moet wel komen Trainen hij staat nog onder contract, moet dadelijk een boete gaan betalen. Ik denk dat Sporting niets zal willen betalen en dat hij geen keus heeft en dan maar PSV moet blijven, hij is voetballend goed alleen op het zakelijke gebied dramatisch hij had gewoon het contract niet moeten tekenen als hij perse weg wil.

De jongen heeft net een goed seizoen erop zitten de stap naar het buitenland is gewoon simpelweg te vroeg voor hem. Tijd voor een nieuwe zaakwaarnemer want dit gaat nergens meer over, hij beschadigd zichzelf hier alleen maar mee en zodra hij mislukt bij Sporting lacht iedereen hem uit.

Een club, maakt niet welke, verdient wat meer respect. Deze jongen is pas 19. Zonder psv had hij niet eens naar Sporting kunnen vertekken. Ik vind dit echt niet normaal en zal het niet erg vinden als psv deze jongen voor een rechter sleept.

ik heb zoveel medelijden met die jongen hij kan best redelijk voetballen maar welke club wil hem straks nog hebben als hij zo om gaat met zjn werkgever

Volgens mij snapt deze jongen niet dat hij een arbeidsovereenkomst heeft getekend en net als iedereen in de wereld dan verplicht is op te komen dagen wanneer zijn werkgever dat nodig acht. Alleen zijn het voetballers die denken dat ze boven de wet staan. Pff je gaat gewoon hopen dat dit mannetje nooit zal slagen en dat dit soort idioot gedrag gestraft wordt op die manier.

Weet je wat mij zo irriteert, dat men het blijkbaar niet kan hebben dat dit soort jongens kiezen om voor hun land uit te komen. En het is zo overduidelijk dat die irritatie terug komt in alle posts.

30 juni 2012 om 19:05

Gut o gut, nu krijgen we dit soort stompzinnige opmerkingen weer. Hun land......

Labyad is op 9 maart 1993 geboren te Utrecht.
Maar misschien denk jij wel dat Utrecht een of ander kamelendorpje is in het Atlasgebergte van Marokko.....

30 juni 2012 om 23:18

Heb wat meer respect met je 'kamelendopje in het Atlasgebergte'. Zeker een tokkie.

1 juli 2012 om 08:18

Doe eens normaal joh!

Wat inter_energy zegt slaat inderdaad volledig de plank mis (want helemaal niemand heeft het hier over Marokko en de keuze van Labyad om voor Marokko uit te komen), maar jouw opmerking heeft, zoals appie11 terecht opmerkt, een hoog tokkie-gehalte en is nutteloos kwetsend.

Labyad lijkt een vervelend mannetje, daar zijn we het over eens.

30 juni 2012 om 19:26

Weet je wat mij zo irriteert? Jouw opmerking! Er is in geen enkele post ook maar iets gezegd over het kiezen voor een land. Daarnaast snap ik niet hoe je op het idee komt dat mensen het niet kunnen hebben dat Labyad voor Marokko kiest in plaats van voor Nederland, omdat er voor zijn positie minstens 5 betere Nederlandse spelers zijn.

30 juni 2012 om 20:23

Nou ben ik iemand die altijd alle reacties leest voordat hij reageert.
Maar blijkbaar heb ik een blackout gehad. Of gewoon geslapen tijdens het lezen.
Want ik heb werkelijk waar geen enkele reactie gelezen over het Marokkaanse elftal.

Wil je mij a.u.b. helpen en even aangeven welke reacties het waren? Dan hoef ik niet alles terug te lezen en ben ik toch weer op de hoogte.

Bij voorbaat dank.

1 juli 2012 om 08:21

Waar heb jij het nou weer over? Je zoekt achter elke boom een vijand man, iedereen hier is er gewoon verbolgen over dat een groot talent, dat door een Nederlandse club is opgeleid, op zo een smerige wijze zijn club wil verlaten.

Misselijk dom ventje, wat een arrogantie van hem en heeft weinig stijl en respect.
Typische straatschoffie waar elke groenteboer om de hoek last van heeft.

Ok, kom dan maar niet achterlijke schaambaard. Concierge Brands zal dan wat geld uit je zakken halen, iets waar je erg veel van houdt zo blijkt.
Tja, dan leer je ook niks en ontwikkel je niet als je traint. Stel dat Sporting jou toch haalt heb je al een achterstand, iets wat je bij PSV nog kan opkrikken.

Ondankbare hond, werknemers van PSV zijn zelfs naar Portugal afgereisd om alsnog een overeenkomst met die club te krijgen voor jou overgang.

Wat een instelling, bah.
Ik hoop zo dat ik over 5 jaar in de krant lees dat je bij FC bal op het dak gaat voetballen, keihard falen dus.

Ondankbaar omhoog gevallen snotjong. Lekker zwaar tegenwerken die gasten,net als El hamdaoui gewoon laten wegrotten op de bank in het 2de zodat iedereen hem vergeet en hij weer bij een klein clubje een kans krijgt(maar hopelijk niet). Maar welke trainer wil er nog mee werken? Je ziet het toch bij die gast El Hamlap, niemand wil hem hebben want je weet dat het een vervelende kwast is en die zorgt voor ellende in een groep.
Probleem met dit soort types is dat ze niet in groepsvormen denken maar alleen maar aan hun zelf. Ze schreeuwen altijd heel hard dat ze geen respect krijgen maar zelf hebben ze geen respect voor niemand. Hoop echt dat de Fifa hem voor 2 jaar schorst..

Watch out, we got a badass over here !

Aan zijn contract houden dat jochie.
Niks laten spelen,stadion verbod geven.lol

Wanneer gaat vz optreden tegen die vage discriminerende opmerkingen? Als dit artikel weer een week oud is?

Cirkus in Eindhoven. Echt niet te geloven dit jongentje is zo verwend en die moeten ze gelijk verkopen want zo'n jongen zorgt alleen voor problemen in het team en dat heeft Psv niet nodig. Lekker laten gaan.

Showhan1969: Wat niet te hopen is, is dat die 1969 voor je geboortejaar staat, want je reageert werkelijk waar als een kind van 10. Daarbij is hetgene wat je zegt ook nog eens onjuist. Fiorentina en Montpellier hebben zich voor hem gemeld. De enige trainer die niet met hem kan omgaan is Frank de Boer.

30 juni 2012 om 19:24

Wie ben jij dan? Je komt toch niet voor die rotte plek op? F de Boer is een geweldige trainer en die gast is een baklap..hij heeft overal problemen veroorzaakt,maar dat werd met de mantel der liefde bedekt omdat hij scoorde. Ik vind dat gelul,de Boer is tenminste een vent en die accepteerd dat gedrag niet en stuurt hem pleite al maakt hij 137 goals in een jaar!! En melden is niet kopen.....

Wegwezen vervelend mannetje.

Misschien kan PSV nog een miljoen beuren.

In de personen van Depay, Locadia & Bakkali heeft Psv denk ik de grootste talenten in de eredivisie aanvallend gezien.

De naam Labyad zet me wel aan het denken. Kwamen de problemen met Labyad niet voort uit dat hij zich o.a. bij de verlengings-onderhandelingen niet serieus genoeg genomen voelde en dat ie o.a. niet zijn salariseis ingewilgd kreeg?.

Zonder over exacte cijfers te beschikken (al zal ik wel snel gesouffleerd worden door anderen) staat me bij dat zijn salariseis beduidend minder was dan de aanbieding die men nu bijvoorbeeld wel aan Narsingh doet......
Op zich toch een beetje vreemd. Toen kon of wilde men niet en nu zou het wel kunnen.... en dan heb je het over 'een kind van de club' tov een vreemde voor de club....

Komt toch enigzins vreemd over, zou er dan toch wel degelijk met meer dan één maat gemeten worden?. Iemand uitmaken voor een geldwolf is wel makkelijk natuurlijk (en misschien is ie ook wel zo), maar dan nog dan zou een Narsingh al geen haar beter zijn.

En wat voor signaal geeft het af aan de rest van de selectie?. Ik bedoel, 1 van de voorwaarden van de Gemeentje vorig jaar was.....er moet een salarisplafond komen en het salarishuis moet inkrimpen. Grootverdieners wil men lozen, anderen moeten zelfs geld inlveren bij verlenging....en dan dit......

Denk dat, wanneer men serieus Maher overweegt te halen, nog los van de hoge transfersom, Maher ook wel vergelijkbaar aan Narsingh wil verdienen en dat als uitgangspunt misschien wel neemt.... krijg je dan geen scheefgroei binnen je selectie??. Zouden aankopen van vorig seizoen ook individueel ieder minimaal 1,3 miljoen hebben?. Ik ben benieuwd.

30 juni 2012 om 20:40

De naam rodenski zet me wel aan het denken. Is dat niet degene die zich zeer regelmatig uitlaat over Psv? In zorgvuldig gekozen woorden maar wel altijd met een op zijn minst zeer kritische ondertoon over de gang van zaken bij de club.

Daar waar hij over andere clubs, één in het bijzonder, vaak veel positiever is.

Zo komt het over. Zou hij dan toch wel degelijk met meer dan één maat meten?

On:
De inhoud van de onderhandelingen is voor iedereen een raadsel. De één zegt dat Labyad ''maar'' zes ton zou krijgen, de ander dat zelfs het plafond van 1 miljoen is geboden. We weten het niet. Ook weten we helemaal niet wat Narsingh geboden wordt.
Een paar dagen terug werd stellig beweerd dan hij bij PSV 2 ton meer kan verdienen dan bij Ajax. Een duidelijke bron? Mwah, een berichtje in een krant of zo. Van net zoveel waarde als het ''ik weet wat hij wil'' gedoe op dit forum.
Rond Labyad precies hetzelfde. Gisteren nog iemand die zeker wist dat hij gewoon zou komen trainen, dat had iemand uit Labyads omgeving gezegd. Wat een onzin.

Speculeren over wie wat verdient of wie voor wie in salaris onder doet heeft geen enkel nut. Wel een leuk postje om reacties uit te lokken. Nou, gefeliciteerd, dat is je bij deze gelukt.
Zullen we nu de contractzaken binnen PSV weer gewoon lekker aan Brands en de zijnen overlaten?

30 juni 2012 om 21:04

@casper13

Wat mensen van me denken en dan vooral de posts die ik hier zet.......kan me eigenlijk niet zo boeien om eerlijk te zijn. Veel huil-reaktie's van supporters van vooral die ene zuidelijk gelegen club zijn al helemaal niet interessant....dan liever de inhoudelijke discussie èn dan vooral niet steeds de discussie van vergelijken met.....waar velen een handje van hebben. Dan reageer ik meestal al niet eens.....

Dat ik doorgaans kritisch en ook negatief ben waar het die club aan gaat is ook niet raar, ik vind namelijk vrij weinig positief aan die club en steek dat dan ook niet onder stoelen of banken.....dat anderen daar niet mee eens zijn kan en mag natuurlijk, daarvoor is het ene forum, waar je dan terecht, onterecht, maar altijd in normale bewoordingen je mening kan ventileren

En een ieder die denkt, dat het uitlokking is of zo....ach die begrijpt het dan verkeerd. Want als men niet reageert vind ik het ook goed, het is mij om het even.
En als ik het de moeite waard vind reageer ik terug......maar meestal en bij sommige forumgenoten in het byzonder reager ik nooit en dat is maar goed ook, denk ik.....

En je laatste zin.....contractzaken aan Brands overlaten....ja bij PSV op de club wel, maar hier op het forum niet!. Daar is het forum voor......om er juist over te praten al dan niet te speculeren en ga zo maar door..... en ongeacht wat hier op het forum, ongeacht welk onderwerp besproken wordt.....we moeten nu ook weer niet de illusie hebben dat dat op welke manier dan ook invloed heeft op het handelen en wandelen van de personen in kwestie........gelukkig soms ook maar!.

30 juni 2012 om 21:48

Dus eigenlijk zeg je dat ik best meeval, want je reageert!

Voor mensen die wellicht niet doorhebben wat rodenski zelf ongetwijfeld wel snapt: i r o n i e.

30 juni 2012 om 23:41

@casper13

Nee heeft niets met meevallen te maken. Gewoon een normale reaktie, met normale bewoordingen. En niet zo huilerig, zoals velen hier reageren.

En sommige, maar misschien is dat tegelijk ook wel de reden daarvan, nemen zichzelf en anderen te serieus en gaan ook soms te diep er op in. Bijna alsof het om iets gaat van leven of dood. En soms vind ik het vermakelijk.

Uiteindelijk is het maar een forum, waar je alle, maar ook alle meningen tegen komt...sja en sommige ben je het mee eens, en het meerendeel ben je het niet mee eens. So what?.

En ja ironie is een onderdeel. Soms is zelfs cynisme een onderdeel. Helemaal niets mis mee. Maar vrijwel nooit een mening of verhaal zonder onderbouwing. Zo hoort het, niets mis mee, zelfs al is de onderbouwing kolder, lariekoek of noem maar wat voor termen. Dat is altijd beter dan een kreet zomaar in de ruimte.....

En feiten hoeven ook niet volledig te zijn....daar zijn weer anderen voor om dat aan te vullen of in hun beleving iets recht te zetten, waarbij het dan helemaal leuk wordt als er hele statistieken, cijferberekeningen bij komen en noem het maar op.....het verdedigen te zwaard en te vuur van wat dan ook (speler of club)....dat mag hoor....geen probleem, maar ik denk dan dat je het te serieus allemaal opvat als forumgenoot, en dan keren we weer terug bij ironie. Soms moet je ook dat gewoon kunnen inzien en het al helemaal niet persoonlijk nemen of opvatten....

1 juli 2012 om 00:49

casper wat mij betreft 100 groene randjes.
Perfect verwoord ,beter nog is om deze pseudo ajaxied volledig links te laten liggen.
Het enigste doel van dit type in zijn leven is om op een zogenaamde moraal achtige manier psv in de zeik te zetten met zijn wekelijks terugkerende haatzaaierij .
Meneer denkt de feitjes allemaal zo goed te kennen dat hij vergeet dat hij eigenlijk supporter?? is van een ander clubje.

On : Wat labyad ook doet is niet relevant.
Sporting en psv zijn al in gesprek dus dat komt gewoon in orde.

1 juli 2012 om 20:22

@casper13

Je moet vooral een kijken hoe vaak het forumgenoot dat hierboven reageert op jou reageert op mijn posts.....waarop ik nooit direct reageer.....hahahaha, over links laten liggen gesproken!. De enige die iemand links laat liggen in zijn situatie ben ik en het leuke is dat ie maar blijft reageren en ik niets terugzeg....(aan hem).

Misschien ook wel juist dat hij degene is die reageert nav wat wij hierboven gepost hebben....wie de schoen past trekt hem aan, hij voelt zich aangesproken zonder dat ie bij naam genoemd werd. Heel leuk!.

1 juli 2012 om 12:47

Rodenski,

Zoals Casper je al meldt zijn er geen feiten over het contractvoorstel van PSV aan noch Labyad, noch Narsingh. Het zijn allemaal speculaties en dat maakt je verhaaltje over salarisplafond en scheefgroei eentje van los zand.

Het enige over de salarissen bij PSV dat mij bekend is, is dat ze vorig seizoen (inclusief alle gedane aankopen) erg gedaald zijn.
Van de PSV selectie zoals die nu is, lijkt mij dat alleen Van Bommel een uitzonderingspositie heeft qua salarisplafond en het lijkt mij niet dat Narsingh hierboven komt te zitten. Hooguit tegen het plafond aan zoals Strootman en Mertens dat waarschijnlijk ook zitten. Nogmaals, hier zijn geen feiten over beschikbaar.

En Narsingh een geldwolf? Dan zou hij toch echt voor een avontuur in het buitenland kiezen in plaats van een overstap te maken naar Ajax of Psv.

1 juli 2012 om 20:32

@joeyc

Denk wat je wilt denken. Vorig seizoen zijn wel degelijk door de Gemeente voorwaarden gesteld in het voortraject van de aankoop van dat stuk grond.

Een eis was dat de Gemeente volledige inzage zou krijgen bij Psv.
Een eis was dat de post salaris kleiner zou worden en dat er tevens een plafond ingesteld zou worden.

Dat dat bij jou niet bekend is, dat kan.

Ik hoop ook echt dat PSV gewoon doorgaat op deze manier...dan draait men eigenhandig wel de club de nek om. Wedden dat dan de vingeres allemaal richting Marcel Brands gaan?. Maar de supporters hebben dan evenveel schuld, rennen er net zo hard achter aan.....

Daarom kan je genoeg reaktie's lezen van mensen hierboven en zeker ook in andere topics mbt Brands, en bij lange na niet alleen maar ajacieden of feyenoorders, dat juist Feyenoord en ook Ajax nu de juiste weg zijn ingeslagen met hun beleid.... iets wat bij PSV niet echt te bespeuren valt....

En wat jullie als supporters doen is het goedpraten en slaafs volgen van Brands.

1 juli 2012 om 21:27

@ Rodenski

De gemeente heeft inderdaad volledige inzage, maar volgens mij zijn er maar weinig mensen die hier op VZ reageren, werkzaam bij de gemeente Eindoven.

De salarispost is gekrompen. Vorig seizoen al, zoals ik aangaf. Dit seizoen is grootverdiener Isaksson vertrokken en er wordt gehoopt op een vertrek van Engelaar.
Dat salarisplafond is er ook. Er zou een uitzonderingsregel zijn voor exceptionele voetballers, maar zover bekend is bij ons het gewone volk, is hier nog niet gebruik van gemaakt.

En sorry, maar dat maakt je verhaal over scheefgroei, meten met twee maten en over hoeveel Narsingh zou gaan verdienen, eentje gebaseerd op los zand. Het is niet meer dan een aantal populistische kreten, die je samen hebt gevoegd.

Over Brands en het beleid van kan ik heel kort over zijn. We zien over vijf jaar wel waar PSV staat. Terug in de Europese top, op het randje van de afgrond of nog ongeveer waar het nu staat. Het is allemaal giswerk als buitenstaander zijnde.

En dat supporters achter Brands en Sanders aanrennen, dat is begrijpelijk. Zo zijn het grootste deel van de supporters. Zolang alles goed gaat vieren we feest en zodra het slecht gaat moeten er koppen rollen.
Het meest recente voorbeeld is natuurlijk Bert Van Marwijk. Nog een held in de zomer van 2010 en nu wordt hij door het grootste deel van de "oranje fans" uitgekotst.

Maar het zijn niet alleen de supporters. Ook de clubmensen kunnen er wat van. Zo zou Rutten nog een voorstel hebben gehad voor een contractverlenging bij Psv, mocht Jol destijds absoluut niet vertrekken van Ajax naar Fulham en werd Adriaanse juichend binnengehaald bij Twente om in de daarop volgende winter vervangen te worden door Mclaren. En natuurlijk werden die clubmensen slaafs gevolgd door grote delen van de desbetreffende supportersgroepen.

3 juli 2012 om 18:16

@joeyc

Je mag het een samenvoeging vinden van een aantal 'populistische kreten' vinden, maar jouw aannames mbt het gevoerde en te voeren beleid zijn al net zo makkelijk giswerk en dus aannames. En dus net zo goed te betitelen als los zand, want het bewijs daarvoor zal pas blijken in de toekomst, zoals je verderop weer wel duidelijk schrijft.

Hoe dan ook zijn we het wel eens mbt de grote vinger in de pap van de Gemeente, daar waar het het financiele beleid aangaat. Dat idd het salarishuis is gekrompen zal wel en dat het nog verder zal moeten krimpen (elk jaar een stapje verder). Ook wbt salarisplafond zijn we het eens. En ja het zal wel zo zijn dat er misschien een uitzondering kan worden gemaakt voor exeptionele voetballers, echter wie bepaald wat exeptioneel is?. Denk niet dat een Narsingh onder de titel exeptioneel valt. Dat is weerw el het geval wat mij betreft voor iemand als Van Bommel en dan vooral ook ingegeven door zijn enorme staat van dienst en dus wat hij allemaal bereikt heeft in het voetbal.

Het vergelijken met andere clubs lijkt me minder zinvol. In grote lijnen zullen problemen wel overeenkomen, maar op details liggen sommige zaken vaak ook anders. Daarom is het ook minder zinvol om over Oranje, Twente, Ajax en ga zo maar door te praten in een PSV topic.

2 juli 2012 om 15:58

@rodenski

Want 'jouw' Ajax is El Hamdoui zijn carrière niet net zo hard aan het vergooien?
Als de speler (El Hamdoui+labyad) zich normaal gedraagt mag hij heus wel vertrekken.
En hoe kom je erbij dat Narsingh boven het salarisplafond gaat verdienen?

ON: Ik ben 3,5 jaar fan geweest van Labyad, maar na de 2e seizoenshelft vorig seizoen met al dat gedoe niet meer. Nu gedraagt hij zich nogal asociaal.

3 juli 2012 om 18:22

@tom12

Waarom is het zo moeilijk voor jou als psv-supporter om eens niet over Ajax en in dit geval El Hamdaoui te praten?. Ik geloof dat ik nergens verwijs naar Ajax of de betrokken speler. En dan nog is de situatie al niet eens dezelfde...

Hou het gewoon eens puur op PSV en Labyad. Daar gaat dit topic over.

En als je dan on-topic zegt te praten heb je het alleen nog maar over dat je 3,5 jaar fan bent geweest en ga je niet eens inhoudelijk in op eerdere posts.....

3 juli 2012 om 21:45

@rodenski

Kon je geen beter argument verzinnen dan dat El Hamdoui hier niets mee te maken heeft?
Dan hoef je ook niet over Narsingh te beginnen, dus bij deze is de betweter gedist.
En on-topic hoeft niet eens op andere posts in te gaan, maar daar geef je je visie op het topic, daarom on-topic, snap je dat of moet de kleuterjuf je dat na de zomervakantie nog eventjes uit gaan leggen?

Hij heeft zelf dat contract ondertekent met daarbij een hogere salaris.
en zijn vader is te dom om het contract op te zeggen waardoor hij 1 seizoen langer bij PSV zit.
Wie de bal kaatst kan hem terugverwachten

Niet komen opdagen op de training. Oke, maar dan ook geen salaris. En denk maar niet dat je transfervrij vertrekt.

Showlapham: Wat jij dus beweerd is dat types als Ibrahimovic, Ronaldo en Balotelli in de voetballerij moeten worden verbannen. Wat ben jij een saai figuur. Dit soort types geven de voetballerij kleur. En El Hamdaoui is verreweg de beste voetballer van de eredivisie en het enige wat De Boer heeft gedaan is ons die prachtige doelpunten onthouden.

30 juni 2012 om 20:17

Waar lees jij dat ik dat beweer? Dat zeg ik niet en de types die jij hier roept vind ik goed en Ronaldo is ego die is homo probleem is dat ie maar op 1 man valt hijzelf...verder niet lastig in je selectie. Zlatan wel lastig maar ook prettig anders dan Mr Mounir en Balotelli ligt in de groep ook nooit slecht maar haalt rare fratsen uit. Dat is wat anders als jezelf verheven boven de rest voelen. En Pipo het enige dat F de Boer heeft gedaan is die 3de ster op het shirt regelen en het jaar erop weer een kampioenschap binnen te slepen zonder de doelpuntjes van jouw o zo geliefde vriendje...

saai figuur haha laat me niet lachen vent

labyad is erg dom bezig! dat hij weg wil oke.... maar komop nog 1 jaartje bij psv en je bent van het gezeik af... hij is pas 18 maarja.

risico voor hem nu is.. dat hij terug word gezet naar het 2e elftal, hij raakt zijn ritme kwijt na een jaar lang nog geen fatsoenlijke pot voetbal.. en met een beetje pech hoeft sporting hem dan niet meer..
sjaa en dan zakaria?

De hele voetbalwereld is gewoon ziek. Jonge gassies verdienen veels te veel geld al veels te vroeg. Krijgen kapsones, gaan naast hun schoenen lopen en denken dat ze heel wat zijn. Naarmate ze ouder worden verdienen ze steeds meer en aan dit fenomeen is Oranje kapot gegaan op het EK. Egootjes, die niks meer te wensen hebben, die denken dat ze jezus zijn en zich zo gedragen en zo rondlopen. Zo ook dit misselijke mannetje die niks maar dan ook nog niets heeft laten zien, behalve een paar aardige potten gespeeld bij PSV het afgelopen seizoen. Daar onderscheid je je al heel gauw omdat de rest drama is. Nu denkt ie echt dat ie het mannetje is en alles kan maken aan het handje van zijn makelaar. Niet op trainen? Werkweigering en keihard salaris stopzetten. Keihard aanpakken dit grut, evenals Douglas bij Twente. Niks verbannen, keihard pakken op de centen. Wens Dikkie heel veel sterkte met dit figuur. Als iemand zichzelf zo gedraagt, zou ik hem niet meer in de selectie dulden. Gewoon laten verpieteren op de bank en met een bakfiets aan het eind van dit seizoen persoonlijk afleveren in Portugal. Bah doodziek word je van dit soort figuren. Heel Nederland moet bezuinigen, gewoon eens beginnen met de salarissen van alle betaalde voetballers te halveren. Kunnen ze nog driedubbeldik van rondkomen en kunnen we meteen het kastekort aanvullen. Gewoon achterlijk die salarissen.

30 juni 2012 om 20:04

Waarom begin je over Douglas als het over Labyad gaat?
Douglas heeft zijn straf geaccepteerd in tegenstelling tot Labyad
Bovendien was Douglas langer weg vanwege prive redenen en loopt Labyad te huilen omdat hij niet zijn zin krijgt door middel van een transfer.

Lekker 2 jaar terugzetten naar het 2de, wil dan wel nog eens zien of Sporting hem nog wil

30 juni 2012 om 20:09

Jowinho: Hahahahahhahhhaha wat ben jij achterlijk zeg he. In het artikel en in de meeste posts had je kunnen lezen dat hij een contract heeft dat een jaar doorloopt.

30 juni 2012 om 20:48

PSV geeft hem echter niet vrij en is van mening dat de middenvelder nog twee jaar onder contract staat bij de club

Hier zie ik toch wel twee jaar staan

Klaar met die mislukte nep prof.
Eens kijken of er nog berichten van profvoetballers op de site zijn vandaag.

Het laatste beetje respect voor hem is nu weg !
Irritant ventje, altijd met zijn mond : PSV zit en blijft in mijn hart, maar ondertussen de club smerig naaien.

30 juni 2012 om 21:13

zou jij brands nog respecteren als hij je vader uitscheld?
k vind dat hij psv kapot maakt tijd voor nieuwe mensen van gaal lijkt me veeeeeel en veeeeel beter...

30 juni 2012 om 22:01

Hoezo heeft Brands Vader Labyad uitgescholden?????

Brands heeft de voormalige vuilnisophaler en zichzelf tot zaakwaarnemer promoverende Labyad Sr. alleen niet deskundig genoemd....
Dat is alles...

1 juli 2012 om 11:57

Brands heeft hem indirect geen goede zaakwaarnemer genoemd. Dat is toch wel heel iets anders dan uitschelden. hij zei dat een contract opgezecht moest worden voor een bepaalde datum maar dat de meeste spelers deze regel niet kennen maar goede zaakwaarnemers wel. Als ik zeg dat jij geen goede dokter bent, terwijl jij daar nooit voor gestudeert hebt, is dat toch ook geen uitschelden?

Wat een ongelofelijk ego heeft deze speler zeg!
Wees blij dat PSV je een kans heeft gegeven en betaal dat terug op het veld!

Labyad zou wel bang zijn, eigen schuld want op Twitter heeft die vaak een grote muil naar mensen die kritiek op zijn gedrag hebben. Laat dat achterbakse Sporting maar lekker veel betalen, zo niet moet je Labyad niks meer laten spelen zodat hij totaal geen wedstrijdritme meer heeft. Blijkbaar moet hij er nog achterkomen dat hij een speler van PSV is en niet de baas.

Ah kindje toch, maar je moet wel naar de training van Psv
Groetjes Mama Labyad

Wrm is dit nieuws de hele dag al Het belangrijkste nieuws?.......

er is vast iets interessanter hoor????

en nog iets mensen praten dat hij een kans kreeg van psv dit dat kom nou zeg hij komt niet uit centraal africa deze jonge is in nederland geboren en als psv hem niet spotte geloof me genoeg in nederland hadden hem wel gevonden dus zen cariere heet ie niet te danken dan alleen psv hij werkt er zelf hard voor?.....

Tactiek om weg te komen ..........
bedacht door pa????

Ik hoop dat PSV dit over het paard getilde ventje net zo gaat behandelen als Ajax met El Hamdaoui heeft gedaan. Wat denkt dat gastje wel niet. Wat een ongelooflijk irritant ventje. Bah. Zorgen dat ie zo min mogelijk geld pakt en dan oprotte met die gozer.

Deze man begint echt vervelend te worden zeg! Hij heeft zo een lelijke uitstraling. Als je weg wilt, ga je toch. Vertoon je ook maar niet meer bij PSV want de supporters zullen je één voor één uitfluiten.

wat iedereen hier vergeet is dat het maar geruchten zijn. Pas als morgen bij de eerste training blijkt dat Zakaria Labyad daadwerkelijk niet komt opdagen, kunnen we oordelen. nu nog niet.

30 juni 2012 om 21:57

Ben jij het soms zelf Zakaria? Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er mensen fan van je zijn.

1 juli 2012 om 11:06

nee, ik ben hem niet zelf.
en ja ik ben fan van hem, omdat hij gewoon goed kan voetballen, ook ik ben niet blij met deze situatie, maar het is niet anders.

Als ik PSV was zou ik hem niet eens laten komen. Met alle respect, maar waar kun je je baas uitmaken voor niets meer dan een conciërge (niets tegen het beroep) en daarbij komt ook nog eens dat de meeste van ons, de supporters, hem niet meer willen. Terugzetten naar het tweede tot hij verkocht wordt of eruit geschopt wordt, dat moet PSV doen.

1 juli 2012 om 11:12

ik ben het met je eens dat PSV hem niet moet laten komen, want het verpest toch een beetje de sfeer. echter vind ik niet dat ze hem moeten terug zetten naar het 2de omdat ze zo alleen maar minder geld krijgen voor hem. ik vind dat ze hem maar weer op vakantie moeten sturen(hij moet zich binnenkort toch melden bij de olympische selectie van marokko), en zijn salaris(gedeeltelijk) moeten inhouden.

Labyad is trouwens daadwerkelijk niet komen opdagen op de training. dit kan echter 2 dingen betekenen: 1. labyad wilt zelf niet komen en PSV zelf wilt dat hij wel komt.
2. PSV heeft hem laten weten dat hij beter niet kan komen.

Blijft echt grappig dit als Labyad zo door gaat eindigt ie niet eens bij een 6e klasser . Talent heeft ie maar ja zijn ego he .

Moet ie goed doen er zit toch niemand op te wachten om die kanarie te zien voetballen. Hopelijk krijgt ie hiervoor een boete van psv.

Waarom ik in dit verhaal Douglas erbij haal?? Omdat ik doodziek word van al die gasten, die voetballers, die denken dat ze jezus zijn en denken dat ze alles kunnen flikken. Als ik maandag zonder afbericht niet op mijn werk kom kan ik oprotten. Als ik op mijn werk kom en bepaalde dingen weiger kan ik oprotten. En meneer Douglas wordt alleen verbannen naar jong Twente en wat meneer L eventueel voor een straf krijgt is nog niet bekend. Ik zeg: keihard aanpakken die gasten, pak ze met de centen, want als je daaraan zit komt hun luxe leventje in gevaar, Ik snap niet dat die gasten altijd met zijden handschoentjes aangepakt moeten worden.

ouwehoer wat een gezeik hier allemaal.

Die jongen wilt weg.
waarom is het zo onduidelijk wat er in dat stomme contract staat?!
als er staat dat ie moet blijven, verkoop hem.
als er staat dat zijn contract is afgelopen, laat hem gaan.

wat is dit voor een bulshit, serieus?
wrm zijn we hiet nog mee bezig, is de contract zo onduidelijk!?

echt mooi dat hij vergeten is formeel zijn contract op te zeggen voor die deadline.
Als ik Brands was zou ik ook echt nu het onderste uit de kan willen en het Labyad zo moeilijk mogelijk maken want PSV staat in zijn recht

Labyad gaat gewoon naar Sporting. Zijn contract is niet rechtsgeldig, dus daar maakt PSV geen kans. Brandts claimt dat hij zijn contract niet tijdig heeft opgezegd, Labyad zegt van wel. Dus woord tegen woord, dus dat zal Labyad ook winnen. PSV kan hem alleen vertragen. Zelfs als Sporting ervan ziet zijn er nog genoeg clubs. Hij gaat naar de Os2012 en als hij daar goed speelt, nog meer keuzes.

2 juli 2012 om 01:26

Als Laybyad gelijk heeft, kan hij dat makkelijk bewijzen dat is niet zo moeilijk. Woord tegen woord zegt mij helemaal niets, daarmee gaat Laybyad het zeker niet winnen.

Hij dient zijn contract schriftelijk (vaak per aangetekende brief) op te zeggen voor 15 mei, anders wordt zijn (aflopende) contract automatisch verlengd met een jaar tegen de oude voorwaarden. Dat geldt ook voor clubs, zeggen zij niet schriftelijk op (voor 1 april) dan wordt een contract automatisch verlengd (als de speler zich daarop beroept en dus niet zelf voor 15 mei schriftelijk opzegt).
Naast de aangetekende brief (en een kopie per mail en fax) had Laybyad voor de vorm de brief persoonlijk bij Brands langs kunnen brengen en gevraagd om een ontvangstbevestiging, dat kan Brands met de beste wil vd wereld niet weigeren. Had Laybyad zelfs zijn vader mee kunnen nemen als getuige.
Als PSV hem echt zat is, kunnen ze zijn carriere behoorlijk verpesten. Na een jaartje in het 2e is de belangstelling wel afgenomen en kan hij veel minder eisen.

Iedereen loopt hier te praten dat hij een walgelijk/misselijkmakend mannetje is, maar niemand kent hem persoonlijk en jullie weten ook niet wat er allemaal gebeurd is.

1 juli 2012 om 08:26

Maar je kan moeilijk ontkennen dat de manier waarop hij bij PSV weg probeert te komen van weinig klasse getuigt en dat hij op die manier overkomt als een lastig mannetje...

Voetbal is werk!
als jullie ergens meer kunnen gaan verdienden doen jullie dat ook

dus begrijp labyad volkomen!

vindt ik!

1 juli 2012 om 11:50

voetbal is werk idd, als ik niet op kom dagen op mijn werk wordt ik ontslagen maar dit werkt in de voetballerij blijkbaar anders

1 juli 2012 om 12:08

Hij doelt juist op een ontslag, dan kan ie overal naartoe.

Vervelend ventje die Labyad. Hij behandeld PSV heel verkeerd. Dit verdient de club die hem opgeleid heeft niet!

Haha hij houdt zijn woord, wat een ventje! Nu wordt het leuk, ik wacht met smart op een rechtszaak

1 juli 2012 om 12:00

Ach, houdt ie in ieder geval 1 keer zijn woord.

Zo raar dit he. Dat er nog steeds geen oplossing is en niemand in het gelijk is gesteld.

in ieder geval een jongen die zijn woord houd ! op hem kun je rekenen ;

Walgelijk mannetje is dat. Wat denkt die wel zomaar niet komen. Hopelijk gaat psv hem de hoogste boeten geven. En hopelijk trekt sporting zicht terug en zien we hem een jaar op de bank voor jong psv. Ondankbaar jongen is het,

Wat hoop ik dat PSV wint en hij lijft dan bij Psv. Lekker naar het 2 sturen voor de rest van het jaar. Misschien kan hij ook stage lopen bij die conciërge bij Psv. Kan die nog dingen bijleren. Over normen en waarden en hoe je papieren moet lezen. Kom op PSV jullie zijn toch vele malen groter dan dit omhoog gevallen camping voetballer. Jullie zijn Psv.

1 juli 2012 om 11:53

Waarom naar het 2e sturen? Ik denk dat je hem gewoon lekker 'n jaartje Wc's moet laten schrobben na wedstrijden! Brands een conciërge noemen, laat hem maar eens de conciërge worden!

1 juli 2012 om 11:59

Dat zijn ook goede opties. Man deze gast mag toch blij zijn dat hij voor PSV mag voetballen.

Dikke kans dat hij gewoon niet durfde, hij kan al niet eens meer normaal door Eindhoven lopen. Begrijpelijk ook wel aan de ene kant maar het is toch echt zijn eigen schuld. Hij heeft alles te danken aan PSV en kijk hoe hij er mee om gaat. Ondankbare hond is het gewoon, net als die Reis! Hoop dat hij voor wat geld weg gaat en dat zijn hele carrière in de soep loopt daar in Portugal!

Het is dus wachen of er een Portugese club is die hem wil hebben, ook als er nu een transferbedrag betaald moet worden. Tot die tijd had hij er beter aan gedaan om aan zijn verplichtingen te voldoen.

Sporting wilt in ieder geval praten over een transfersom! Dat is al positief, psv neemt wel genoeg met 3 miljoen euro..

Labyad op Twitter: @labyad20: Ik lig nog in bed.

Ben je dan een vervelend mannetje of een heel vervelend mannetje

1 juli 2012 om 12:00

Ik volg hem ook op Twitter, maar ik kan die tweet niet vinden in zijn timeline. Rik Elfrink (@rikelfrink) citeert hem wel, dus hoe zit dat precies?

1 juli 2012 om 12:01

Hij is een ster in dat soort provocerende tweets plaatsen en dan zo snel mogelijk weer verwijderen

1 juli 2012 om 12:06

Hij heeft de Tweet weer snel verwijderd. Ik heb hem nog wel gezien.

1 juli 2012 om 12:08

Als je ze verwijderd, blijven ze nog altijd even in je timeline staan (in ieder geval: bij mij blijven ze er nog minstens 5 minuten instaan). Ik kijk best vaak op Twitter, maar heb de tweet niet voorbij zien komen.. (ik wil hier niet mee insinueren dat meneer Elfrink dit verzonnen heeft!) Maargoed, je hebt waarschijnlijk gelijk want zo is Labyad. Lekker terugzetten naar het tweede

1 juli 2012 om 12:15

Nee, hij heeft dit echt gezegd, heb het zelf gezien.

1 juli 2012 om 12:18

Nieuwe Tweet van Labyad (@labyad20):

"jullie vragen mij waarom ik niet op de herdgang ben? dan antwoord ik normaal dat ik in bed lig?! "

Jammer dat hij op deze manier zijn carrière kapot aan het maken is. Het is een prima voetballer, maar hoe hij PSV behandeld is schandalig. Het minste wat je kan doen is respect hebben voor de club die je opgeleid heeft. PSV moet geen aandacht meer geven aan deze jongen: zet hem terug naar het tweede en laat hem daar zijn wedstrijdjes afwerken. Niet meer over deze jongen en hem lekker laten praten in de media (als die er überhaupt nog wel zal zijn, aangezien wedstrijden van het tweede niet erg aantrekkelijk zijn voor kranten als De Telegraaf en het AD ;-)). Op deze manier heb je er ook het minste last van

Ondanks dat hij en de club lijnrecht tegenover elkaar staan had Labyad er misschien verstandiger aan gedaan zich gewoon op de training te melden om het conflict niet verder te laten ontsporen.
Ik ben van mening dat hij nu voor de meest vervelende oplossing kiest en dat dit een lang verhaal kan gaan worden waarin hij misschien zelf de verliezer kan gaan worden.

1 juli 2012 om 12:25

Denk niet dat de sfeer op de herdgang goed was geweest als hij verschenen was.
En zeker omdat hij via twitter ruzie heeft gehad met de supporters.
Dus denk dat hij voor zijn eigen veiligheid weggebleven is.

Het is toch ongelooflijk hoe ondankbaar een speler naar zijn club toe kan zijn, t is gewoon n verwend jong.

Nu opstaan, dan ben je nog net op tijd om de kleedlokalen te vegen, de kantine op te ruimen en de vuilnisbakken op de Herdgang schoon te maken, want zo vader zo zoon!

Het is overduidelijk dat zijn contract niet rechtsgeldig was, anders was hij nu al naar Sporting.
Hij was zelf een paar weken te laat om het te regelen.

PSV houdt zich terecht aan zijn contract en als hij wegwilt moet Sporting een transferbedrag overmaken.
Maar dan is het de vraag als Sporting nog interesse in hem heeft.

Maar Labyad doet nu gewoon aan werkweigering en dus mag en moet PSV hem daarvoor beboeten, en om langere termijn zijn salaris inhouden en hem in het 2e zetten.

Zo ontwikkelt Labyad zich niet en verpest hij alleen zijn eigen carriere door het arrogante en misselijk gedrag van hem. En zijn vader uiteraard. Een lastige zelfingenomen marokkaan.

1 juli 2012 om 12:35

Ja heb je helemaal gelijk in, als het contract volgens hem zo was. Bewijs het dan. Als speler maak je toch een kopietje van het contract om dit soort dingen te verkomen en als bewijs te kunnen aantonen in een rechtzaak.

In dat geval ben je na een week al klaar met het gezeur, dus betekent dit dat hij vervelend gaat doen zodat PSV hem laat gaan... Ik hoop dat Sporting hem niet meer hoeft en dat PSV hem de laan uit stuurt. Er zijn nog weinig clubs die voor hem in de rij staan denk ik, zeker voor het salaris wat hij zal eisen.

1 juli 2012 om 13:18

Sporting begint de voorbereiding op 08 juli pas, dus hij heeft nog een week. Het probleem ontstaat wanneer PSV hem niet vrij geeft is hij niet speelgerechtigd voor Sporting. Ik vraag me wel af of Sporting nog wel een transfersom wil betalen voor deze jongen.

Er zijn meer spelers die een transfer proberen te forceren daar hebben de Marokkanen niks mee te maken alles draait om geld jongen. Het blijft een goede voetballer, alleen niet op het gebied van zaken doen.

Sergio Agüero bijvoorbeeld die heeft ook transfer geforceerd naar Man City, Lukas Modric heeft het ook geprobeerd en doet het nu nog steeds.

Werkweigering, boete van €10.000,- en voor onbepaalde tijd terug naar het beloftenelftal.br En als je hem echt wil pakken gewoon de transfer blokkeren.

Misselijk mannetje, wie denkt hij wel niet dat hij is. Alsof hij het zo vreselijk slecht heeft bij Psv. Ga eerst eens fatsoenlijk presteren.. Een transfer moet je verdienen.

Waar is de vader van labyad? Zijn zaakwaarnemer dus. Ik denk dat hij een grote fout heeft gemaakt en dit allemaal heeft veroorzaakt. Stel eens voor dat het duidelijk is, laat het dan aan ons zien? Niet zo moeilijk. PSV heeft je kans gegeven en dankzij PSV verdien je veel geld, respect is op zijn plaats geweest.

1 juli 2012 om 12:22

Ik denk dat je inderdaad gelijk hebt: spelers tot 18 mogen voor niet langer dan 3 jaar tekenen, zonder opties. PSV heeft een optie ingesloten en was dus eigenlijk gewoon hartstikke fout in deze zaak. Als de vader van Labyad die werkvergunning (of wat was het?) gewoon had opgezegd, had PSV geen poot gehad om op te staan, aangezien de Fifa (die dan over dit soort dingen gaat) het contract niet geldig heeft verklaart. Door de werkvergunning niet op te zeggen, heeft de vader van Labyad PSV meteen twee benen gegeven om op te staan, aangezien een speler het land niet uit mag als zijn werkvergunning nog geldig is, of hij nou een contract heeft of niet. Normaal gesproken wordt hier trouwens nooit aandacht aan besteed, omdat dit dingen zijn die bij een transfer zijn inbegrepen. Omdat het hiet niet om een transfer gaat, komt dit los van elkaar te staan en krijg je dit soort situaties...

Wat hoop ik toch dat hij nog een jaar bij PSV moet blijven, en dat PSV hem op de tribune zet. Dat zal zo´n snotaap leren. Tevens moeten ze ook zijn loon in houden want hij komt gewoon niet op dagen.

Over het paard getild irritant ventje, ik wens hem alle "succes" in Portugal.

Ik zie mensen dingen roepen als houd zijn salaris in of geef hem een boete. Maar wat als hij het straks werkelijk bij het rechte eind heeft? Salaris ging hij sowieso niet van uit dat hij het van PSV krijgt want hij zegt/denkt dat hij geen speler meer is van de Eindhovense club. En hoe kun je hem een boete geven als straks blijkt dat hij idd transfervrij is? Want die optie bestaat ook nog.

En voor al die mensen die het zo leuk vinden om Marokkanen uit te schelden en over één kam te scheren, discrimineren etc. Stap aub op de eerste de beste Marokkaan die je tegenkomt af en zeg wat je van ze denkt. Want hier op inet je Wilders-achtige ideeen uiten heeft niemand wat aan.

1 juli 2012 om 12:18

Al erg genoeg dat je dan meteen het risico om in elkaar geslagen te worden, niet? Ieder zijn eigen mening.

1 juli 2012 om 12:20

Dus je bent wel mans genoeg om op inet anoniem dingen te gaan verkondingen, maar op de man afstappen dan ben je bang voor klappen?

Tja..

1 juli 2012 om 12:22

Lijkt me niet verstandig nee, doe ik ook niet want ik scheer alle Marokkanen niet op één kam af, maar iedereen mag toch zijn eigen mening hebben?

1 juli 2012 om 12:23

Als je niet alle Marokkanen over één kam scheert dan snap ik niet waarom je reageert of je aangesproken voelt beste gozer.

Tuurlijk mag iedereen zijn eigen mening hebben. Zo ook ik

1 juli 2012 om 13:22

@soccer
Labyad vond die optie niet rechtsgeldig, maar accepteert wel het salaris dat hierbij hoort. Jij vindt dit kunnen? Bovendien heeft Labyad zijn woord gegeven aan PSV met betrekking tot die optie. Volgens de wet is die optie misschien niet geldig, maar woorden zijn nog steeds belangrijker of niet? PSV gaf hem het vetrouwen en Labyad breekt het, Dat hij dan wel het salaris accepteert, wel de lusten en niet de lasten, dat vind ik het ergste en tekent zijn karakter.

1 juli 2012 om 12:28

Als hij het bij het rechte eind heeft, waarom duurt het dan zo lang voordat er nou eindelijk duidelijkheid is? Als speler heb je toch een kopie van je contract laten maken voor dit soort gevallen? Dan kun je naar de rechter toestappen en dan ben je binnen een aantal dagen klaar.

Kijk ik heb niets tegen Marokanen, toffe gasten voetbal er soms ook wel eens mee, maar als een Nederlandse jongen dit ook zou doen had ik het ook irritant gevonden. Het gaat gewoon om het principe dat dit gezeik nu al 3 maanden lang bezig is...

1 juli 2012 om 12:32

@lucvz: Aan zo een reactie als die van jou kan ik niets afleiden dat je iets hebt tegen Marokkanen hoor. Dat is ook hoe iedereen het moet zien, je kijkt naar hoe het karakter van iemand is, niet naar zijn afkomst. En dit duurt idd veel te lang. Langer dan nodig is.

1 juli 2012 om 14:11

Het is niet zo heel gek dat mensen iets hebben tegen marokkanen. Ze veroozaken veel problemen, lokken ruzie uit, gaan met een hele groep op een man. Natuurlijk zijn er ook goede bij!
Het is allang duidelijk Labyad heeft zijn 3 jarig contract niet opgezegd waardoor hij nog een jaar vast ligt. PSV gaat er allang niet vanuit dat zijn optie nog geld.
Ik vind het wel lekker voor hem hij heeft PSV ook genaait nou naait PSV hem lekker terug!

Wordt een gevalletje El Hamdaoui. Lekker nog een jaartje in het tweede en geen enkele minuut meespelen.

1 juli 2012 om 12:20

Verschil dat El Hamdaoui 2 miljoen per jaar beurt en gezien zijn carriere kapot is gemaakt/kapot is, nooit meer dat salaris kan krijgen dus hij vind het wel goed.

Labyad zal hooguit 1-2 ton verdienen, gezien hij zijn contract tekende als een ''nobody'' een paar jaar geleden waarschijnlijk nog ruim voor zijn debuut.

Dus een vetpot is het niet. Als hij naar Sporting Lissabon gaat zal hij wel rond de 1 miljoen euro verdienen, wereld van verschil.

1 juli 2012 om 12:31

Zou jij 1 á 2 ton overhebben voor iemand die geen reet uitvoert?

Deze jongen is gewoon zijn carriere aan het verpesten joh. Want hij heeft hier echt alleen zichzelf mee. Of PSV nou nog 2 mil krijgt of niks maakt denk ik niet zo heel veel uit. Mocht die niet verkocht worden dan laat je hem maar samen met de conciërge het stadion van PSV schoonmaken ofs. Want deze jongen hoef ik dus Nooit meer in een PSV shirt te zien. Labyad moet überhaupt blij zijn dat hij de kans heeft gekregen om bij PSV te spelen.

@mousa69; ik snap je wel maar er gebeurt gewoon erg veel... Laat het dan zien dat je respect hebt, en elkaar wil helpen, voorbeeldfunctie. Ali b bijvoorbeeld is geweldig en laat het wek zien, we hebben hier geen mening over. Hij komt naar het Nederlandse elftal om te steunen, bijvoorbeeld. Labyad laat wel aan zijn slechte kant zien.

Labyad ligt zoals altijd weer te proviceren onder zijn twitter. Tweette zonet: ''lig in mijn bed'' en ''wakker''.

@soccer81: heb ik ook gedaan, toen kreeg ik twintig mannen om me heen, de enige die ik kon is wegrennen... Als ik echt een tegen een is ie lief, als ie met een groep is heb je geen schihb van kans,om opmerkingen te uiten...

1 juli 2012 om 12:27

@topkenner: Je kan veel over Marokkanen zeggen, maar dat ze bang zijn of expres lief doen als het één tegen één is kan je mij niet wijs maken gozer.

En daar gaat het ook allemaal niet om. Want is dat een reden om op inet beledigende en provocerende opmerkingen over een bevolkingsroep te maken? Kom op man, waar hebben we het over.

1 juli 2012 om 12:38

Bijvoorbeeld ik liep over de brug tegenover mij zag ik bijvoorbeeld 20 jongens lopen, bewust gingen ze breder lopen zodat ik niet langs kan lopen... Toch liep ik gewoon langs die jongens heen, vervolgens gingen zij mij van alles roepen ineens renden ze achter mij aan. Nog nooit heb ik last van als ik een van die jongens tegenover mij liep... Tja... die 20 jongens voelen ze zich stoerder, tja...

Bijvoorbeeld in een disco, ik wilde naar de kapstok lopen om mijn jas te halen, ineens liep de jongen tussen mij in, toen zei ik ervan ''he, ik ben hier toch'' Toen zei ie he wat moet jij nou? Ineens kwam er 10 jongens van hem bij mij in de buurt.... Zo gaat het altijd, he... Dan hoorde ik de politie met ze te praten, dan zegt ie ik schold ze uit, kom op nou!!!! Ze kunnen heel goed om heen zeggen om onschuld aan te tonen.

Je kent het toch wel hoor.

1 juli 2012 om 12:42

@topkenner, 20? Lijkt me idd heel veel om de strijd aan te gaan ja. Maar je zegt 'ze'.. Dus je gaat ervan uit dat alle Marokkanen hetzelfde zijn?

1 juli 2012 om 13:26

Heb je je inspiratie voor dit fanta verhaaltje van "pim Paap" ?
Toets maar op Youtube "pim Paap", veel overeenkomsten !

Nou, hoe lang gaat deze soop nog duren? Ik ben er wel klaar mee, dat irritante ventje zal Sporting ook niet meer willen lijkt me.. Als hij bij elke transfer zich zo gaat gedragen wil je hem niet in de selectie hebben lijkt me.

Kan iemand deze speler alsjeblieft even wijs maken dat hij dom is, zo verpest je je hele carriere en zul je nooit een publiekslieveling worden.. Als hij zo doorgaat kan hij stopper met voetballen en thuis op de bank gaan zitten mokken denk ik.

Heel betrouwbare gast dat merk je al. Echt eentje die je in je selectie wil hebben. Hij zegt dat hij niet komt en komt dan ook niet.
Oké zonder grappen: ik hoop dat sporting zegt we hoeven hebben niet meer en dat hij clubloos raakt na dit seizoen.

1 juli 2012 om 12:28

dat gaat het grootste probleem voor hem worden...

Stel uiteindelijk moet hij nog een jaar bij psv blijven.. komt hij zoiezo in het 2e terrecht.
dit zal tenkoste gaan van zijn vorm,spel ritme etc.
en als sporting dan uiteindelijk van hem af ziet kan hij net als Reis ook naar vitesse ofzo.
en sja wat heb je dan berreikt? ( met alle respect voor vitesse)

1 juli 2012 om 12:38

@dinobeagle: Hoezo gaat iedereen ervan uit dat hij in het tweede terecht komt? PSV zou hem trouwens sowieso vanaf 8 juli moeten missen als hij blijft, want hij gaat op trainingskamp met het Olympische team van Marokko en daarna naar Londen.

Ik durf te wedden dat als hij nog een jaar blijft, we hem vaak in de basis zullen zien bij Psv.

1 juli 2012 om 14:53

ik neem aan dat psv hem gewoon aan zijn contract houd en niet naar de OS laten gaan. Dat is zijn werkgever en die bepalen volgens mij. Zeker voor wedstrijden die niet op de officiele voetbal kalender staan zoals de OS. Keihard aanpakken deze loser.

1 juli 2012 om 15:20

Helaas moeten ze hem afstaan, omdat sinds 2008, volgens mij, de OS wel op de officiele Fifa kalender staat.
Wat jij beweert geldt alleen voor dispensatie-spelers.

De grote verliezer in deze kwestie zal hoe dan ook PSV zijn. En dat is hun eigen schuld. Maar laat ik vooraf stellen dat ook de rol van Labyad schandalig is voor iemand een verkeerd idee krijgt. Maar dan nog. PSV heeft een technisch manager en het is natuurlijk ongelofelijk dat deze man in 4 maanden tijd niet in staat is om dit op te lossen. En dan reageert hij ook nog in het openbaar denigrerend richting de vader van Labyad. Iedereen die de Marokkaanse cultuur een beetje kent weet dat dit averechts werkt. De inspanning zal er wel geweest zijn maar het gaat in dit wereldje om resultaten. Dat zal Brands als de beste weten nadat hij vorig jaar Rutten ontsloeg omdat de resultaten tegenvielen. Maar meneer Brands bleef zelf lekker buiten schot. Al toen het contract werd opgesteld was het bekend dat de clausule niet rechtsgeldig was. Alhoewel het Reker was die het contract opstelde was Brands toen hij in dienst kwam wel degelijk op de hoogte. Al die tijd heeft hij het niet opgelost. Resultaat meneer Brands daar ging het toch om (vraag maar aan Rutten). Wanneer neem je nu je verantwoordelijkheid en vertrekt. Maar wedden dat hij dat niet doet. Want zijn gigantische salaris en die dikke auto onder zijn reet bevallen hem veel te goed. Resultaten is alleen iets voor anderen. En wedden dat hij zo direct wel weer hetzelfde doet als vorig jaar. Wedden dat Maher en Narsing voor onverantwoorde bedragen worden gekocht. Sinds Sanders het bewind voert in Eindhoven is het een grote rotzooi. Een simpele contractkwestie met Labyad kan niet opgelost worden. Maar een ondoorzichtig contract met de gemeente maken dat kan wel. Want als ambtenaren weken op cursus moeten dan is het zo ondoorzichtig als de pest en is er kennelijk het nodige te verbergen. En wedden dat er dit jaar ook weer een operationeel verlies geleden word. Nog al logisch als je Advocaat, van Bommel en Bouma op de loonlijst zet. Ze zullen niet hetzelfde verdienen als hiervoor maar goedkoop zijn ze nog steeds niet. Zelfs als PSV een rechtszaak zou winnen dan verliezen ze noch want tussen Labyad en Brands (psv) komt het nooit meer goed. Ondertussen wacht Sporting rustig af. Brands wanneer neem je je verantwoordelijkheid ?.

1 juli 2012 om 12:32

Brands hoeft niet zijn verantwoordelijkheid te nemen. Labyad heeft een contract getekend, rechtsgeldig of niet. Hij heeft hoe dan ook zijn woord gegeven voor die optie en volgens mij wordt er ook in de Marokkaanse wereld veel waarde gehecht aan woorden. Aan zo'n afspraak moet je je houden en het doet er eigenlijk niet toe of dat papiertje volgens de wet wel of niet geldig is. Labyad breekt zijn afspraak en daarmee het vertrouwen dat PSV hem gaf. Dit gedrag is walgelijk. Labyad verdient als klein ongeschoold jochie veel meer dan 2 hardwerkende ouders uit de Nederlandse middenklasse bijelkaar en nog zeurt hij. Hij zou gewoon zonder te piepen zijn contract uit moeten dienen en laten zien waarom hij dat geld krijgt. Uiteindelijk zou het hem ook veel beter doen, want clubs denken nu 2x na voor ze hem een contract aanbieden.

1 juli 2012 om 13:45

Tot nu toe zie ik PSV in deze niet als grote verliezer. Labyad zal naar alle waarschijnlijkheid inderdaad vertrekken. Het verschil tussen een maand geleden en nu is dat PSV er nu naar alle waarschijnlijkheid een vergoeding tegemoet kan zien (mede dankzij Brands).
Naar alle waarschijnlijkheid wordt Labyad vervangen door een betere speler (mede dankzij Brands).

En om tot een nieuw contract te komen heb je toch echt twee partijen nodig. Brands kan dan nog zo zijn best doen (of juist niet zoals jij beweert), maar als Labyad er niet op in wilt gaan, dan houdt het op. En dat het contract met de gemeente volg jou stukken makkelijker is gegaan, dat komt ook doordat Eindhoven over 40 jaar waarschijnlijk (en hopelijk) nog steeds verbonden is met Psv. En wedden dat Labyad dat over 40 jaar niet meer heeft?

2 juli 2012 om 00:26

@korenaar

(inmidders eer)gisteren brandde je ook Brands al af.
Toen heb ik in een reactie gevraagd hoe jij het anders gedaan zou hebben.
Geen antwoord gehad, misschien was mijn vraag niet duidelijk, dus nu:

Oh, grote Korenaar, vertel ons, hoe zou jij het aangepakt hebben. Hoe zou jij ervoor gezorgd hebben dat Labyad bijgetekend zou hebben?

2 juli 2012 om 16:10

@korenaar

Moet onze overjaloerse Ajacied weer even aandacht trekken?
Och manneke toch.

Wat kan Brands er nou aandoen dat Reker Labyad een vals contract geeft?
Alsof als jij nu de td was geweest het wel goed was gekomen.
Kom nou zeg, Brands heeft er nu voor gezorgd dat hij nog een jaar langer vast lag en dat was de max. Schande spreken van 'jouw' Ajax doe je echter niet, terwijl die er een grote puinzooi van hadden gemaakt en onder Van Basten meer is uitgegeven. En alsof dat belachelijk hoge bedrag voor Sulejmani niet gewoon een lachtertje is. En Blind als td hebben gehad, en dan nog klagen over Brands? Hoe diep kun je zinken?

ON: Labyad is een geweldige voetballer, maar zo maakt hij zichzelf kapot. Heel Nederland haat hem nu en de Belgen zijn er ook van op de hoogte. Dit lekt ook nog wel uit naar Duitsland, dus de BL kan die ook al vergeten. En dat alles voor 2 à 3 jaartjes Sporting met een salaris van 4ton meer, alsof die nog niet genoeg verdiend.

2 juli 2012 om 17:51

@tom12 Nee dat reker in de fout gaat daar kan Brands niets aan doen. Maar de zaak is al een jaar bekend dus Brands heeft een jaar de tijd gehad om het op te lossen. En dat heeft hij niet gedaan en dat is hem zwaar aan te rekenen. Desnoods had hij Labyad in de winterstop verkocht maar hij heeft het er gewoon op aan laten komen. Lees net dat PSV nu salaris wil terugvorderen. Mijn reactie daar zal je ook wel niet bevallen maar dat is wel de realitiet.

PS. Verder lach ik me helemaal kapot om het feit dat je me met Ajax in verband brengt. Daar heb je je huiswerk dus ook al niet gedaan.

2 juli 2012 om 18:35

@korenaar

Je bent inderdaad voor Twente, ik heb je denk ik met iemand anders verward.

Maar Labyad zei zelf dat hij zou bijtekenen, dus wat is dan de fout van Brands? Dat Labyad hem verraad door niet te tekenen?
Brands kan hier helemaal niets aan doen.

ON: Waarom gaat Labyad nu weer de probleemjongen uithangen? Wat schiet hij daar nou mee op? Hij brengt zichzelf alleen maar in de problemen.

@korenaar: Ben het helemaal met je eens. Los van het feit dat Labyad het misschien anders had kunnen aanpakken en dat het deels ook bij hem ligt. Maar we hebben het hier over een jochie van net 19 en Brands is met hem via de media een oorlog aan het voeren. Totaal onwaardig voor een man van zijn leeftijd en functie.

1 juli 2012 om 12:42

Zijn vader is zaakwaarnemer, hij had voor hem moeten opkomen... lijkt me logisch!!!!

Bij PSV noemen ze hem terecht de rat..zijn hele jeugd bij PSV doorlopen, ze hebben hem persoonlijke begeleiding aangeboden en ervoor gezorgd dat ze hem een topsportklimaat konden bieden. School en voetbal werd door PSv op een uiterst goed verzorgde manier gecombineerd. Als puntje bij paaltje komt zich misdragen om een transfer te forceren. Nou Labyad...ik hoop dat de gerechterlijke procedure 2 jaar duurt en dat je gedurende deze periode geen loon krijgt en nergens aan de bak komt.

1 juli 2012 om 14:22

PSV zal Labyad echt missen, is in potentie een geweldige speler en denk dat hij veel beter zal worden dan Afellay de wannebe topspeler waar hij vaak mee vergeleken wordt. Labyad speelde laatst geweldig met Jong Marokko op dat toernooi in Toulon, kan niet wachten om hem over een paar weken te zien schitteren op de Olympische spelen.

1 juli 2012 om 16:11

Hij heeft inderdaad veel talent, maar het is toch zonde dat hij op zo'n manier bij Psv de deur uit wil lopen. Hij heeft alles aan psv te danken en heeft gewoon een slechte zaakwaarnemer(zijn eigen vader) in handen genomen die die jongen verkeerd heeft voorgelicht. Overigens denk ik niet dat Psv hem zal gaan missen want als Narsing komt staat er een jongen die nog veel meer talent in huis heeft.

Vind niet slim dat hij niet is geweest, maar blijf het een goede voetballer vinden had makkelijk in de voetsporen van Affelay kunnen komen.

Labyad geeft ff aan op twitter waar hij is i.p.v. de training is wel een geinig antwoord:
"jullie vragen mij waarom ik niet op de herdgang ben? dan antwoord ik normaal dat ik in bed lig?!"

https://twitter.com/labyad20/status/21936851489981...

Of:br Ik durf wel hoor stamp ze gelijk finaal de grond in ons mooie land beetje bij beetje kapotmaken kijk opsporing verzocht maar eens er komt bijna geen nederlander meer in voor alleen dat paupervolk!!!

On:gewoon een dikke boete en nooit meer laten voetballen voor psv hij is het shirt niet eens is waard!!!

Niet alleen de Ek-gangers (van Bommel, Strootman, Willems, Bouma, Toivonen en Tyton) maar ook Pieters, Hutchinson en Wijnaldum waren er niet op de eerste training. Al met al een schrale opkomst. De spelers die er wel waren deden ook in mijn ogen een beetje rustigaan.

1 juli 2012 om 16:18

Dat Wijnaldum er niet bij is heeft te maken dat hij nog met Jong oranje heeft gevoetbald.... Pieters zit in zijn revalidatieproces en misschien ook nog wel in het gips... Waarom Hutchinson er nog niet was, durf ik niet te zeggen...

Het is bij de eerste training natuurlijk ook niet de bedoeling om er vol op te gaan. Vooral weer elkaar welkom heten, supporters vermaken en wennen aan elkaar i.v.m. nieuwelingen

Wat een misselijk ventje zeg....ik hoop dat hij nooit zal doorbreken.

Deze jongen net zo behandelen als Ajax met Mounir doet. Lekker een jaartje naar de beloften.

1 juli 2012 om 14:13

In dit geval wel meer een straf, want Labyad heeft nog zijn jeugdsalaris (nog steeds niet slecht) en hij weet dat hij ergens anders veel meer kan verdienen. Als Sporting niet met een bod komt, dan kan hij waarschijnlijk een jaar niets doen in het tweede bij Psv.

Alsof iemand er beter van wordt als die wel zou komen?

1 juli 2012 om 14:18

Voor zijn (juridische) positie zou het beter geweest zijn als hij wel was komen opdagen.
Ik vrees ervoor dat hij weer het zoveelste verkeerde advies heeft gekregen van zijn zaakwaarnemer.....

1 juli 2012 om 14:53

Is zijn vader toch?

1 juli 2012 om 15:00

Ja natuurlijk.
Maar dit om te voorkomen dat een Labyad sympathisant mij voor een concierge houdt (een buitengewoon eerzaam beroep overigens)....

Ik vind dat PSV een internationale schorsing bij de Fifa aan moet vragen zodat hij ook niet mee kan doen op de olympische spelen.
Dat is wat ik dit kereltje gun.

1 juli 2012 om 14:28

Dat zal een zeer moeilijke zaak worden, omdat hier geen sprake is van een overtreding conform het Fifa tuchtreglement.

Wel zou PSV kunnen overwegen officieel een protest aan te tekenen indien blijkt dat Labyad voor het Marokkaans Olympisch Team uitkomt als speler van Sporting.

P.s.
Als PSV het echt ''hard'' wil spelen met zijn deelname aan de OS, dan is er nog een andere optie (en mogelijkerwijs zelfs twee), maar ongetwijfeld is het management daarvan op de hoogte.
En daar wil ik het bewust bij laten.

Haha, hopelijk gaat hij gratis mee met Rutten naar Vitesse!!!

hoop dat hij ver komt ach hij is nog jong laat hem zijn gang gaan!

1 juli 2012 om 14:48

O, dus als je jong bent dan is het geoorloofd om club en supporters te besodemieteren?

Raar idee van ''normen en waarden'' heb jij....

1 juli 2012 om 15:03

Ik vind je moet eruit halen wat erin zit, soms moet je egoistisch zijn in het voetbal!
En ja goed nu laat hij de supporters wel in de steek maar de supporters zijn er ook niet altijd voor hem geweest dus..

groetjes

1 juli 2012 om 15:08

Als je je nu eens verdiept in deze materie dan is er dus sprake van bewust besodemieteren van de club door in het geniep een contract te tekenen tijdens de winterstop bij Sporting, daarna de onderhandelingen gewoon voort te zetten en een salaris opstrijken wat hoorde bij het optiebeding.

En naar de supporters - herhaaldelijk - verklaren dat je gaat tekenen bij Psv, terwijl je al een ander contract hebt getekend, valt echt niet onder de noemer ''''in de steek laten''''.....

Vraag me dus echt af van wie jij ''''normen en waarden'''' geleerd hebt..

1 juli 2012 om 15:44

Dan weet je nu ook gelijk hoe de feyenoord supporters zich voelden vorig jaat mbt wijnaldum, nu reageren jullie hetzelfde, terwijl het vorig jaar een normaalste zaak van de wereld was dat Wijnaldum de club Feyenoord belazerde

1 juli 2012 om 15:57

Wijnaldum belazerde feyenoord niet, er was een overeenkomst tussen feyenoord en psv en feyenoord ontving een mooi bedrag (5mln) boor hem. Deze jongen zegt dat hij bij gaat tekenen en vervolgens zorgt hij er voor dat hij transfervrij weggaat en wil hij niet eens naar benfica dat wel een transfersom wilde betalen maar iets minde salaris omdat hij alleen voor zich zelf gaat. Best een behoorlijk verschil vind je niet?

1 juli 2012 om 16:30

@ chadhiidii

Eruit halen wat erin zit? Het gaat over Sporting Lissabon, waar hebben we het over. Stond Real Madrid of Barca nou op de stoep...

1 juli 2012 om 17:08

@afca013

Solliciteer jij naar de prijs van de grootste onbenul van Vz????
En je nickname begint ook nog met afca....

Wijnaldum heeft na zijn reguliere en volkomen legitieme transfer een fors bedrag geschonken aan zowel de Jeugdopleiding van Feyenoord als de ''vrienden van Feyenooord''.

Dit vergelijken met Labyad situatie is niet alleen zo stupide als maar zijn kan, maar ook nog een belediging voor de persoon Wijnaldum.

Wie heeft jou ooit de kwalificatie ''''bewezen lid'''' toebedeeld?
Daar moeten dan toch aardig wat kratten whiskey aan vooraf zijn gegaan...

verassend dat hij niet komt opdagen...not. Gewoon netjes elke dag dat hij er niet is een boete opleggen. Psv staat gewoon in zn recht. Dit is gewoon werk weigering.

Vervelend mannetje! Nog niets laten zien! Tegenwoordig is de jeugd zo verwend en hebben vooral dollar tekens in hun ogen. Over het paard getild, nietszeggend, arrogant ventje. Boete opleggen voor hem en ook voor zijn zaakwaarnemer!

Bah waar zijn de spelers met het gedrag en mentaliteit van Dirk Kuyt, Ruud van Nistelrooij en van der Sar? Verwende pubers, dit zal een structueel probleem gaan worden in de eredivisie en in oranje.

Had niet anders verwacht...br En dan nog tweeten: ik lig lekker in bed... Wat een walgelijk mannetje, hoop dat zijn carriere volledig mislukt!

Haha die Labyad, wat een treurig figuur. Zo zonde als je zoveel talent hebt maar met deze instelling gaat ie er niet komen.

Ik zou zeggen direct naar het 2e elftal sturen en tegen Sporting zeggen jullie betalen de prijs die wij voor Labyad willen hebben en zo niet blijft hij lekker in het 2e elftal actief.

Gewoon de hoogst mogelijke boete opleggen. Zal wel 6 weken salaris inhouden dacht ik zo. Als ik psv was zou ik hem ook niet vrijgeven voor de Olympische spelen. Volgens mij wou hij daar ook graag heen.

Wat een etterbak is Labyad. Ongelooflijk dat een jongen met zoveel talent van het ene op het andere moment wordt uitgekotst door het hele land. En dat alleen door het gesteuk van zijn vader de zaakwaarnemer. Ik hoop dat Sporting hem nu ook laat vallen als een baksteen want ze kunnen nu ook al zien wat voor mentaliteit die jongen heeft.

haha kan er wel om lachen. DIe gozer provoceert door te twitteren dat hij in bed ligt en psv moet hem dan wel een boete geven. Als ik psv was zou ik hem sowieso niet naar de OS laten gaan daar hij gewoon nog bij psv onder contract staat. Dat vind hij misschien nog wel vervelender dan een boete.

1 juli 2012 om 16:24

dat kan P S V niet tegenhouden. OS is een verplichting naar je land toe.

1 juli 2012 om 16:58

volgens mij niet hoor. De OS staan niet op de kalender van de Fifa of Uefa dus clubs zijn niet verplicht om een speler af te staan net zoals bij vriendschappelijke interlands.

1 juli 2012 om 17:14

Klopt je hoeft je speler niet voor de Olympische Spelen af te staan. Op het moment dat El Ahmadi nog onder contract van Feyenoord stond heeft Feyenoord ook al gezegd dat ze niet zouden meewerken mocht Marokko El Ahmadi willen meenemen naar de OS.

PSV kan Labyad dus verplichten om te blijven en hopelijk doen ze dat ook

1 juli 2012 om 17:17

Volgens mij geldt dat alleen voor dispensatiespelers en daar valt Labyad niet onder.

1 juli 2012 om 17:01

oh - nu jij dat zegt, staat mij iets van een speler die in het verleden 'toch' toestemming kreeg van zijn club om mee te doen aan de spelen. Kan een vergissing zijn..

Iedereen die hoopt dat psv hem niet naar de olympische spelen laat gaan zal ik ff uit zn droom helpen: psv heeft daar niets over te zeggen.

Pim Verbeek mag hem 2 weken voor de start van de olympische spelen oproepen en psv is verplicht hem te laten gaan.

1 juli 2012 om 17:15

Dat klopt, alleen ligt deze zaak wat gecompliceerder omdat Labyad nu twee contracten heeft bij verschillende clubs.

Zoals ik al eerder gezegd heb, als PSV het echt ''hard'' gaat spelen zijn er nog wat opties voor hen.

1 juli 2012 om 19:16

Twee contracten, dat lijkt veel op de situatie rond Rijkaard destijds.
Heeft PSV toen nog geld opgeleverd geloof ik. In ieder geval geen Rijkaard.

Ben heel benieuwd of de opties die je noemt nog ''gelicht'' worden.

Labyad op de OS, hmmm, hij weet toch wel dat meedoen belangrijker is dan winst... ?

Gewoon geen woorden meer aan vuil maken, zonde van de energie. In Portugal heeft hij zeker niets te zoeken, op techniek verslaat hij zijn tegenstander niet en van zijn spelinzicht hoeft hij het ook al niet te hebben. Te hopen dat hij op 9 juli wel op de training bij Sporting aanwezig is.
Hoe gooi je je eigen glazen in?
Was nou maar wel gekomen op de training, dan had je een andere uitgangspositie gehad bij het onderhandelen. Weet zeker dat een ieder dan zijn beste beentje voorzet. Nu wordt het of Portugal of een jaartje op de bank.

@rolfh: hij is vanaf 8 juli op trainingskamp met het olympisch team van Marokko..

1 juli 2012 om 19:02

Soccer81
Dat wist ik niet, heb alleen gezien dat Sporting op 9 juli met de training begint.
In ieder geval ook niet op 8 juli in je bed blijven liggen.

Labyad zal niet meer bij PSV verschijnen, zoveel is nu wel duidelijk.
De clubs moeten er maar uit zien te komen, desnoods via arbritage of naar de Uefa stappen.

Het is een uiterst eigenzinnige jongen die weet wat hij wil.... en dat is in ieder geval weg bij Psv.

En als je er ook nog zo'n tweet in gooit, geef je je helemaal in je bedoelingen bloot.
Hij kan het gewoon helemaal niets schelen wat ze bij PSV denken en/of willen gaan doen.

Typisch voorbeeld van een schaakmat situatie.....het kan Sporting flink wat geld gaan kosten als ze serieus aan hem vasthouden. Begrijp dat er onderhandeld moet gaan worden.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

25 jaar
56 fans
Aanvaller
SeizoenClubW
2017/2018 FC Utrecht 32 15 8 0
2016/2017 FC Utrecht 18 3 2 0
2016/2017 Sporting Portugal 0 0 0 0
2016/2017 Jong FC Utrecht 2 0 0 0
2015/2016 Fulham 2 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Ayoub vecht tegen de tranen: ‘Ik weet niet hoe ik ze terug kan betalen’

Vitesse heeft zich tot winnaar van de play-offs om Europees voetbal gekroond. De ploeg van trainer Edward Sturing won zaterdagavond voor de tweede keer op een rij van FC Utrecht, dat...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Luuk de Jong is niet de enige Nederlandse spits die in beeld is bij Club América. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren