wk2018

Update: ‘Tweetal Russische topclubs naar Eindhoven voor Manolev’

Zaterdag, 16 juni 2012 om 12:23
/

PSV lijkt te slagen in haar opzet inzake Stanislav Manolev. De Bulgaarse verdediger beschikte over een contract dat eind deze maand zou aflopen, maar enige tijd geleden besloot PSV de optie die het had op nog een jaar te lichten. Het gerucht ging toen dat de club dat alleen deed zodat Manolev verkocht zou kunnen worden en dat klopt; Marcel Brands bevestigt het donderdag. De mogelijkheid ligt er inmiddels Manolev te verkopen.

Hoewel de belangstelling nog niet concreet is, wordt er wel geïnformeerd naar de PSV'er. “Er is interesse vanuit Europa”, aldus technisch manager Brands, die de namen van de partijen niet onthult. Wel geeft hij in het Eindhovens Dagblad aan dat PSV er bewust voor koos de optie in Manolevs contract te lichten. “De reden dat we het contract van Manolev hebben verlengd, was om de transferrechten veilig te stellen. Van ons hoeft hij in principe niet weg.”

Pas wanneer de rechtsback werkelijk wordt verkocht, zal PSV aanstalten maken een nieuwe pion voor de defensie te halen. De naam van Ronnie Stam, ex-FC Twente en tegenwoordig spelend voor Wigan Athletic, zingt al langer rond. Voor de voorhoede is Luciano Narsingh nog altijd een kandidaat. Op hem bracht PSV echter nog geen officieel bod; iets dat Ajax al wel deed.

Update 16 juni 12:23 uur - ‘Tweetal Russische topclubs binnenkort naar Eindhoven voor Manolev’
De interesse in Stanislav Manolev wordt steeds serieuzer. Voetbal International meldt zaterdag dat de Bulgaarse back bij diverse Russische clubs hoog staat aangeschreven. Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan willen de speler graag overnemen. Ook Manolev zelf ziet een overstap wel zitten. “Ik sta zeker open voor de Russische competitie”, verklaarde hij. Beide clubs zullen zich binnenkort in Eindhoven melden.Gerelateerd

93 reacties (laatste reactie door quincy_hartger)

Hoe kunnen clubs nu geintereseerd zijn in Manolev? kan iemand mij uitleggen hoe dat kan?!

14 juni 2012 om 19:50

omdat in het buitenland geen renee van der gijp is die hem nog slechter maakt dan dat die is! miljoentje of 1,5 en strik erom

16 juni 2012 om 12:26

is hier iemand die met droge ogen durft te beweren dat manolev het niveau van psv aankan of zelfs ontstegen is? zo ja, dan kunnen we die afschrijven als voetbalkenner.

16 juni 2012 om 13:15

Zijn er hier ook mensen die objectief kunnen kijken? Want die mensen die alleen voetbal International napraten kunnen ook worden afgeschreven als voetbalkenner. Het is geen geweldige speler maar ook geen onaardige. Komt regelmatig aan het niveau van PSV maar verspeeld veel krediet door domme acties, gele kaarten, slechte acties enz. Maar om te zeggen dat hij nou zo slecht is dat hij niet naar het buitenland kan nee.. Misschien valt er een hele last van hem af wanneer hij ergens gaat voetballen. Hij is waarschijnlijk meer gewend aan de speelstijl van de Oostbloklanden dus misschien komt hij prima tot zijn recht. Plus hij zal minder last hebben van critici, die hier over hem heen walsen.

16 juni 2012 om 14:00

Met deze beredenering ben ik het eens. Ik ben een echte fan van PSV en wordt helemaal misselijk van Rene van der Gijp. die man zal vast verstand van voetbal hebben, maar dat komt er niet uit dus ik snap niet wat VI met hem moet het maakt het programma echt belachelijk.

Ik ben Manolev ook helemaal zat, maar dat komt door wat jij ook al zei domme acties, gele/rode kaarten te veel aanvallen dus niet op de juiste positie staan. Maar verder is het goede speler die het niveau uistekend aan kan bij de topclubs in nederland.

maar toch zie ik hem liever gaan dan blijven

16 juni 2012 om 15:20

Ik ben ook een Psv'er, en ook ik vind dat PSV een betere back kan krijgen als Manolev. maar het lijkt me natuurlijk wel dat (sub)top clubs als Lokomotiv en Rubin Kazan, AS Roma en tot voor kort ook AC Milan naar hem informeren zal hij dus wel kunnen voetballen?
Ach ja de discussie tussen de objectieven en de mensen met een Psv-bril en de VI na praters zal wel blijven.

Feit is dat Manolev gewoon de assist gaf waaruit Bulgarije de 1-0 tegen Nederland scoren. zie ik toch geen andere back uit de eredivisie zo eventjes doen haha!!!

17 juni 2012 om 15:34

ik durf dat te zeggen want jij hebt geen verstand van voetbal.
ik hoop dat manolev een leuke club vindt

14 juni 2012 om 19:52

Omdat vele Clubs kopen op fysieke gesteldheid en loopvermogen voor backs, opzich niet raar maar je gaat er niet beter door voetballen.

14 juni 2012 om 20:15

Om dezelfde reden dat van der Wiel binenkort ergens anders gaat voetballen.

14 juni 2012 om 20:26

Die zal toch de clubs niet meer voor het oprapen hebben gok ik na 2 van zulke bagger wedstrijden op het EK? Veruit de slechtste speler van Nederland over 2 wedstrijden in mijn ogen...

14 juni 2012 om 20:46

@forzafcut klopt, maar als je keek naar WK was die uistekend. Maar gelukkig ben ik echt zeer blij mee dat we Ricardo van Rhijn hebben. Die moest gewoon mee naar het ek

14 juni 2012 om 21:19

Ik vond het bijna zonde dat vna Rhijn zijn plek weer moest af staan aan van der Wiel afgelopen seizoen.
Dus wel erg lekker dat je de vervanger al in huis hebt.

15 juni 2012 om 13:15

van Rhijn moet het eerst maar eens in meerdere wedstrijden laten zien.als je 20-21 jaar bent en nog steeds in jong Ajax speelt is er toch iets niet helemaal in orde

16 juni 2012 om 14:30

@ ehvtje

Van Rhijn zit bij het eerste en heeft de positie van van der Wiel uitstekend ingevuld, terwijl hij eigenlijk een centrale verdediger is. Daar hebben we echter al Alderweireld en lopen op rechts centraal.

Toen van der Wiel weer terug was van zijn blessure moest de Boer kiezen en hij koos voor van der Wiel. En die keuze is ook goed geweest, want hij heeft daarna niet slecht gespeeld namens Ajax. Dit terwijl hij toch de wedstrijden speelde tegen o.a. Heerenveen ( Assaidi) en Twente (ola John). Toch twee van de beste linksbuitens van afgelopen seizoen.

Ook was hij voor zijn blessure bij de laatste 6 wedstrijden die hij speelde een aantal keer man of the match. Dat wil ook wel wat zeggen.

16 juni 2012 om 15:35

Op het wk deed van der Wiel het inderdaad uitstekend. Maar dat niveau heeft sinds toen nooit meer kunnen evenaren..

on
Strik erom en weg ermee.. Hopelijk haken ze ronnie stam niet als vervanger.

16 juni 2012 om 19:18

heb je hem gezien tegen nederlands elftal ? dus niet hij was beter dan van de wiel ooit was geweest. zelf renee van der gijp zij het. dus hij kan gewoon niet funcioneren in het elftal van psv. kan gewoon niet anders.

Hahahha. Maar in het echt denkt PSV van: Ooh, Stanislav Manolev moet echt zo gauw mogelijk weg. Met hem worden we steeds belachelijk gemaakt.

15 juni 2012 om 12:04

@ Rochester nee helaas is dat niet zo. Helaas zit erin het programma vi een engnek die blijkbaar een hekel heeft aan Manolev en alles wat hij fout doet gaat belichten. Het klopt dat Manolev aanvallend niet een wereldspeler is maar verdedigend staat hij zijn mannetje. Jammer dat door vd Gijp zijn carriere in Nederland al zo goed als onmogelijk is gemaakt. Het wordt allemaal erg overdreven en helaas nemen veel mensen die zelf geen mening kunnen vormen zijn mening over. Zeker voor in Nederland is Manolev een redelijke back. Nogmaal jammer dat er zoveel mensen zijn zonder eigen mening.

Gewoon wegdoen, nu kun je nog geld voor hem krijgen. Vind die Gebre Selassie die voor Tsjechie speelt wel een goede opvolger. Speelt momenteel nog in Tsjechie zelf en is nog jong.

16 juni 2012 om 15:28

Exquisite ik ben het helemaal met je eens! zeg ook al sinds de eerste wedstrijd van Tsjechie dat die Gebre Selassi een sterke back voor PSV zou zijn!
Hij is alleen niet heel jong meer hoor? komt ui 1986, dus hij is nu 26 jaar oud.
En daarnaast zou hij (helaas) al bijna rond zijn met Werder Bremen, maar mocht dit niet zo zijn zou ik als Psv-zijnde inderdaad niet lang twijfelen!
aanvallend sterk, is ook gewoon fysiek sterker dan hij lijkt en kan enorm hoog springen en sterk koppen. ik zie het zeker in die jongen zitten!

Rode strik d'r omheen en afleveren bij des betreffende club

Ach kom op Brands, oprotten met deze gast. Kan totaal niet voetballen kan gewoon niks..

Zelfs voor 5 ton gelijk wegdoen.

14 juni 2012 om 20:14

Zo hou je de marktwaarde op peil. Vind Brands altijd slim communiceren in de media. Afgelopen half jaar was Manolev heel slecht, maar tegen Nederland heeft hij vind ik laten zien een redelijke voetballer te zijn. Ook heeft hij in sommige wedstrijden van PSV goed gespeeld.

Strik erom en weg ermee

Niveau Eredivisie gelijk 3 niveau's omhoog ;

Ik zou als PSV blij zijn als je wat geld voor hem kunt vangen

Grappig om te zien dat veel mensen in de humor van Van Der Gijp trappen, zo slecht is hij ook weer niet..

14 juni 2012 om 20:12

Weet je wat nog grappiger is, dat mensen hier hetzelfdet roepen en zeggen als ze maar een bericht kunnen posten.

Manolev zorgde in zn eentje er wel voor dat Oranje een nederlaag aan de broek kreeg tijdens de voorbereiding. Interlands worden internationaal uitgezonden, de eredivisie niet overal. Bovendien zijn clubs op zoek naar verdedigers die een hele flank kunnen bestrijken. Dat kan Mano zolang hij maar niet gaat voorzetten of mannetjes passeren. Heel slim gedaan van Brands om zijn contract te verlengen. Tyton en Ola leveren na dit EK ook weer een extra miljoentje op.

14 juni 2012 om 19:59

Niet als de bondscoach van Zweden Ola op linksbuiten zet!. Wie haalt het nou in zijn hoofd om de meest scorende middenvelder van Europa op linksbuiten te zetten?

14 juni 2012 om 20:19

Ola is gewoon een spits die te licht is voor de spits of liever de vrijheid dat die niet de hele tijd iemand in zijn nek heeft.
Zet elke voetballende spits er iets achter een spits het niet erg vind dat voetbal een contactsport is en die scoort meer dan Toivonen.

14 juni 2012 om 19:59

tyton, die blijft nog wel een jaartje of 2

14 juni 2012 om 20:39

Het gaat hier om Manolev en niet om Tyton!

14 juni 2012 om 20:48

reageer ik op dit artikel? nee ik reageer op die hierboven mij die zegt dat psv na dit ek weer meer miljoenen aan tyton kan verdien!!! kijk beter!

14 juni 2012 om 20:59

Mijn excuus, k had inderdaad beter moeten kijken.

14 juni 2012 om 21:16

mkt niet uit, kan gebeuren joh;

Ik vind dit wel mooi voor zowel PSV als Manolev. Manolev speelde zich flink in de kijker tegen Nederland was toen man of te match en ook de eerdere interesse van AC Milaan kan de middenmoter's in Engeland of Duitsland laten denken om hem te halen. Ik verwacht dat Marcel Brands net zoal's 'maza', Manolev voor en bedrag rond de 2,5 á 3 miljoen euro gaat verkopen. Ik vind dat mensen Manolev erg veel onderschatten door VI (rené), maarja laat ik daar maar niet over beginnen werd voor gek verklaard hier!

Ik heb Manolev 1x goed zien spelen en dat tegen Nederland.
Hij speelde toen rechtsbuiten.

Bij PSV zou hij ook rechtsbuiten kunnen spelen en Wijnaldum naar het middenveld en dan gewoon met Lens in de spits.

14 juni 2012 om 20:16

Mwa, juist verdedigend vind ik het nog wel redelijk gaan bij hem. Aanvallend en opbouwend is het wel erg verdrietig. Als rechtsbuiten zou hij volgens mij in het systeem van PSV de aanval alleen maar frustreren.

16 juni 2012 om 17:41

Zou ik toch eens vaker naar je eigen cluppie gaan kijken in plaats van rtl 7 op maandag en vrijdagavond steevast te volgen.

@peskens: Mano is van origine ook een echte rechtsbuiten!

Hoe kan er interesse zijn voor zo'n slechte speler?

14 juni 2012 om 20:06

Omdat het niet zo'n slechte speler is als René van Der Grijp doet geloven....................!

15 juni 2012 om 13:58

Net alsof ik Van der Gijp napraat....ik ben de laatste die meelult met mensen want ik heb een eigen mening. Manolev is gewoon een verschrikkelijk slechte speler.

15 juni 2012 om 13:08

Omdat in andere competities andere eisen aan backs worden gesteld dan in Nederland. In Nederland moet een back goed kunnen opkomen en goede voorzetten geven. Verder moet een back goed kunnen verdedigen. Ik denk dat er interesse is in Manolev omdat hij veelvuldig opkomt aan de flank. Hierdoor moet de tegenstander meehollen met Manolev waardoor er ruimte ontstaat.

Manolev weg en dan willen ze Ronnie Stam terug.
Nee dan ga je echt niet vooruit hoor.

16 juni 2012 om 12:31

Enige voordeel is dat Stam Premier League ervaring heeft en dus tegen grote spelers gespeeld heeft en dat Stam Nederlands is, wat mij ook de teamgeest lijkt te bevorderen (minder groepjesvorming van buitenlanders bijvoorbeeld)

16 juni 2012 om 12:33

Financieel gezien wel. Je pakt miljoenen voor Manolev en haalt een soortgelijke speler voor minder terug. Gewoon een win-win situatie.

16 juni 2012 om 15:36

Een soort gelijke speler is toch niet genoeg al je beter wilt worden?
Maar Psv moet het zelf weten.
Maar ik denk niet dat Stam beter is of wat toevoegt om Manolev te vervangen.

16 juni 2012 om 16:20

Als ze met het overgebleven geld een betere CV kunnen halen dan Bouma ga je al met sprongen vooruit ;

Hoop niet dat zijn zaakwaarnemer wat filmpjes gaat opsturen over hem dan is het gelijk einde verhaal.

14 juni 2012 om 20:21

Dan kan van der Wiel dus ook nergens heen ,want die kan bijna hetzelfde filmpje maken van alle mislukte voorzetten.
Alleen heeft die er nog wel eens eentje gescoort.

14 juni 2012 om 21:15

Echt grappig dat een hoop psv supporters hier altijd naar Ajax wijzen als iemand kritiek heeft op Psv. Gaat het hier over Ajax?

14 juni 2012 om 21:23

Ik ben zelf Ajax supporter en ik vind serieus dat van der Wiel een net zo slecht seizoen heeft gespeelt als Manolev.
Alleen van der Wiel heeft het wel al laten zien dat die goed kan voetballen en is gewoon door de ondergrens gezakt.

15 juni 2012 om 11:09

Manolev wordt nu toch gewoon vergeleken met een andere rechtsback waar interesse in zou zijn. Toevallig is dat nu VD Wiel.

Tenzij die heeeeeeel goed kan gras maaien en lijnen trekken zou ik hem als PSV zijnde maar niet houden.

Uit het hoofdstuk "vage opmerkingen": er is interesse vanuit Europa. Ja, het lijkt mij logisch dat als er interesse is, deze uit Europa komt. Maar gaat het hier om een van de betere competities in Europa of hebben we het over Cyprus, Malta, Ijsland of een ander Europees land van deze statuur.
Nou ja, we kunnen landen als Amerika en Quatar dus uitsluiten.
Het belangrijkste dat we uit dit bericht kunnen opmaken is dat PSV pas weer gaat kopen als er eerst verkocht is. Dat zegt waarschijnlijk wel iets over de financiële situatie in Eindhoven.

inderdaad er is interesse , maakt niet uit wie of wat het is als hij maar geld geeft vind ik t goed , ben hem liever arm dan rijk. want zeg nou zelf , heeft totaal geen inbreng en bederft alleen het spel van Psv.
ik hoop dat we nog een talentvolle Rechtsback kunnen aantrekkne voor volgend seizoen , verdediging is wel toe aan een impuls!

Als dit waar is heeft PSV goed gehandeld inzake Manolev. Ik en nog vele andere dachten bij onszelf waar is PSV nou weer mee bezig. Toch hebben ze voor het juiste gekozen. Ik denk dat er rond de 2 miljoen te krijgen is voor Manolev.

Ik hoop dat PSV kan handelen met een Russische club over de verkoop van Ola Toivonen. De Russische clubs betalen over het algemeen veel geld voor spelers. Waarschijnlijk valt er een bedrag van 10+ miljoen voor Toivonen te vangen. Van dit geld zou ik Narsingh halen.

Dan kom je in totaal uit op ongeveer 12 miljoen.
Narsingh kost ongeveer 5 miljoen. Dan houd je nog 7 miljoen over voor een rechtsback. Moet te doen zijn toch.

Voor mensen die nu weer beginnen te klagen over de jeugd. De jeugd van PSV zit eraan te komen maar de echte talenten zijn nog net iets te jong om voor de leeuwen te worden gegooid. Bij de echte talenten heb ik het over: Bazoer, Locadia, Bentancourt, Bakkali, Hendrix, Ritzmaier, Koch, Najah en dan vergeet ik er nog een paar. Dit zijn allemaal jongens die het 1e van PSV waarschijnlijk wel gaan halen. We moeten het nu nog even met geld doen, maar over een paar jaar hoeft dat niet meer.

"van ons hoeft hij niet weg" aldus Brands
Beste marcel :vraag dat nog eens aan de doorgewinterde psv supporters.

16 juni 2012 om 12:34

Dat is gewoon een onderhandelingstactiek. Zolang je dat volhoudt blijft de prijs op peil. Als je gaat roepen dat het een stumper is die toch niet meer gaat spelen dan wil iedereen voor een dubbeltje op de eerste rij zitten.

Laat hem maar snel gaan.
Af en toe heeft ie wel een goede wedstrijd, en zijn strijd is altijd 100%, maar het lukt gewoon niet bij hem.
En als Manolev weg gaat, kan PSV weer een nieuwe rechtsback halen.

Het zou zomaar kunnen dat hij nu dan nog ook maar niet gaat. Over een jaar heeft hij veel meer keuze.

Weer heel goed werk van Brands. En veel zaten hem weer eens af te zeiken. Maar die zul je nu niet horen.

Package-deal Aub
Manolev + Toivonen voor €16 miljoen naar Rubin Kazan
Dan Markus Henriksen halen en dan nog een goede rechtsback (zuiverloon???)

16 juni 2012 om 12:31

Hoeveel denk je voor Ola kan vragen? Zeer slechte WK gespeeld. Max 10miljoen voor Mano krijg jegeen 6miljoen

16 juni 2012 om 12:37

Jij weet dat Ola op linksbuiten stond?

on-topic: voor alles boven de 2,5 miljoen zou ik hem wegdoen.

16 juni 2012 om 12:35

Waar kan ik tekenen?

@afca4lif3

Ola kan naar een heleboel club's (tottenham,liverpool,valencia etc. etc.). Heeft nog een 2 jarig-contract, meest scorende middenvelder van Europa en aanvoerder van PSV en dan ben je maar 10 miljoen euro waard?. Hij heeft pas 1 wedstrijd gespeeld en dat niet eens op zijn normalen plek natuurlijk kan je dan niet 100% presteren. Toivonen rond de 12 á 14 miljoen en Manolev rond de 2,5 á 3.0 miljoen!

Waarom zoekt Lokomotiv nog naar een rechtsback als je Roman Shishkin al hebt? Met Shishkin heb je een Russisch international onder contract staan en met oog op de 6+5 regel zou het niet handig zijn om een buitenlander te halen. Rubin kan nog wel, maar Manolev zou ik niet halen.

Als PSV echt Manolev kan verkopen zou ik het meteen doen alleen is het niet slim van Loko en Rubin om zo een matige back te halen. Ik zou voor de geld van Manolev gauw die theodor gebre selassie halen van Slovan Liberec nu die nog gehaald kan worden voor het te laat is.

16 juni 2012 om 12:54

Die Selassie gaat al naar Werder Bremen, dus ik ben bang dat het al te laat is. En zo slecht is Manolev ook weer niet vind ik. Hij ziet er alleen een beetje dommig uit en zo speelt hij ook. Tegen Nederland speelde hij echt heel goed. Rubin zou hem beter kunnen gebruiken als Lokomotiv. Daar zou hij enkel op de bank zitten vanwege de goede prestaties van Shishkin.

Ben benieuwd. Voor elk bedrag rond het miljoen een grote strik eromheen en weg ermee. Opvallend dat best grote clubs als Rubin en Lokomitiv interesse tonen....

Ik heb echt zin om een compilatie op te sturen naar deze 2 clubs van alle briljante voorzetten en gele kaarten en mis schattingen. Zou als Ajax fan zeer teleurgesteld zijn als wij hem volgend seizoen niet meer in de eredivisie mogen aanschouwen.

Volgens Thijs Slegers (psv-clubwatcher) heeft FC Stuttgart concrete interesse!

16 juni 2012 om 15:06

Ik mag hopen dat Thijs Slegers VfB Stuttgart bedoelt. FC Stuttgart speelt in de Kreisliga A. Het 11e niveau van Duitsland.

2-3 milj max. De spelers uit Eindhoven worden tegenwoordig naar middenmoters in rusland gepushed. Als deze speler slim is wacht hij een jaar of half jaar voor betere clubs en salaris opties.

Vraag niet hoe dit kan, maar profiteer ervan. Als PSV financieel er goed mee uitspringt, zeg ik Doen!

Prijs een beetje opdrijven, zodat je min. 5 miljoen eruit kan trekken. Dan moet ik nu toch echt even een nieuwe held gaan uitzoeken in het elftal van Psv.

Als ze in Rusland en de Oekraïne door gaan met het kopen van middelmatige spelers voor idioot hoge bedragen, dan kunnen ze nog zoveel geld hebben maar grote successen gaan ze dan nooit halen. Tot nu toe profiteren vooral de clubs hier die spelers verkopen van de overvloed daar.

Rubin Kazan, Lokomotiev en Stuttgart. Dan moet er toch wel 2 a 3 miljoen euro uit te halen zijn. Misschien een package deal met Rubin. Krijgen ze Toivonen en Manolev voor 11 miljoen.

16 juni 2012 om 13:52

Jij denkt serieus dat Toivonen en Manolev voor 11 miljoen wordt verkocht? Think again!
Toivonen...aanvoerder, Afgelopen seizoen goed voor 18 goals in de Eredivisie.
We vergeten hierbij ook nog de EL en beker. En heeft trouwens nog een tweejarig contract...12 miljoen of meer!

Voor Manolev. Nadat hij terug kwam van zijn blessure, begon hij goed te spelen, maar raakte vervolgens weer in een verval. Maar hij is conditioneel topfit en sterk! Verdedigend wat minder, maar opkomend maakt hij ruimte vrij. Dan moet de tegenstander hem nog eens in de gaten houden.
Gewoon zoveel mogelijk vragen en vervolgens zakken naar het bedrag dat PSV voor hem wilt vangen.
Gewoon 5 miljoen vragen, Als je er 4 miljoen eruit kan halen....direct doen! 3 miljoen is een redelijk bedrag voor Manolev.

Wat ze ook bieden strik erom en desnoods achter op de fiets naar Rusland brengen. Hij moet echt een top makelaar hebben, want denk dat hij drie jaar materiaal heeft moeten bijhouden om tot 10 goede wedstrijden te komen. Ik zou zeggen succes in Rusland.

Snap echt niet waarom Malaga en deze 2 Russische pipoclubs deze man goed genoeg vinden voor topniveau, zelfs bij een hoofdklasser zou ik hem nog laten banken.

Russen.... hmmm
dat kan interessant worden aangezien daar veel geld in rond gaat... kan psv
misschien nog wel eens een leuk bedrog vangen voor manolev.

Pfoe. Dat de top van Rusland zo'n speler wil hebben. Matig.

De uitverkoop afdeling staat niet stil. Zeker weer geld te weinig.

Zou ik zeer tevreden mee zijn gaan het niet worden bij psv.
Ben alleen heel bang dat ze stam halen ik vindt dat je als rechtsback een speler moet kopen met een minder hoog salaris en met verkoop waarde niet een redelijke oude speler vanuit engeland.

Zodra een club een redelijk bedrag biedt, Manolev gelijk verkopen natuurlijk.

Die rechtback van Tsjechië, Gebre Selassie, lijkt me wel een klasse vervanger! Speelt nog in de Tsjechische competitie zie ik net, dus misschien wel voor een miljoentje of twee-drie op te halen?

Sterk en technisch aan de bal, en zijn voorzetten, van wat ik tot nu toe gezien heb, nog niet top (vrij aardig) maar wel al drie klassen beter dan die van Manolev. Ook genoeg fysiek en snelheid voor een echte verdediger/back!

Niks Ronnie Stam dus, stuur eens een scout naar Tsjechië. Of haal anders desnoods een vervanger uit de Jupiler League. En anders dan maar opvangen uit eigen kweek. Veel minder dan Manolev zal het echt niet zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

44 fans
Verdediger, 32 jaar

In de wandelgangen

Maandag 25 juni
Het lijstje met geïnteresseerde clubs in Daniel Arzani neemt zienderogen toe. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren