BILD biedt apart oranje shirt aan, Müller betreedt kleedkamer van Oranje

Donderdag, 14 juni 2012 om 00:15

Het Nederlands elftal heeft na de nederlaag van woensdag tegen Duitsland (2-1) niet meer in eigen hand hoe lang het nog actief is op de Europese eindronde in Polen en Oekraïne. Oranje bereikt zondagavond alleen de kwartfinale als het met twee of meer doelpunten verschil van Portugal wint. Alsof dat al niet lastig genoeg is moet Duitsland ook nog eens Denemarken verslaan. Volgens het Algemeen Dagblad bracht Thomas Müller na afloop een bezoek aan de kleedkamer van Oranje en beloofde hij dat Duitsland gaat proberen om te winnen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

95 reacties (laatste reactie door lafrance)

Muller echt een goed gozer vind ik dat klasse om de kleedkamer te bezoeken en te zeggen we zullen proberen te winnen, helaas faalt Bert Van Marwijk weer, door weer met de zelfde 11 te gaan beginnen, Maar respect voor Muller hulde..

14 juni 2012 om 00:36

Is dat zo dat ik hoop echt dat ze winnen dan geloof ik dat alles goed kom.

14 juni 2012 om 00:37

Ik vind Mueller en Poldi de zwakke schakels, Poldi heeft zn beste tijd gehad...ik zie liever Grosskreutz/schuerlle op links en Goetze op rechts. Neemt niet weg dat Mueller een typische Duitser is met veel loopvermogen en altijd in beweging.

14 juni 2012 om 00:39

Muller kan een tegenstander kapot lopen, je zag op het WK toen hij geschorst was dat ze hem miste; Denk daar maar eens over na...

14 juni 2012 om 00:43

klopt..toch zie ik liever Goetze omdat hij een sierlijke techniek heeft en meer snelheid in zijn spel.

14 juni 2012 om 00:45

Poldi zijn beste tijd gehad? Die jonge is 26-27... hij speelt dit EK niet zoals men dat van hem is gewend dat klopt.. maar die man kan zomaar weer opleven..

Al zou ik ook wel een Reus willen zien spelen..

14 juni 2012 om 00:51

Zijn beste tijd had Poldi in 2002, 2004, 2006, 2008 en 2010 Hij was veel explosiever en was veel gevaarlijker met zijn verwoestend linkerbeen. Nu valt het tegen...vind ik.

14 juni 2012 om 11:18

Müller was elke keer aanspeelbaar en kwam vaak opduiken uit de rug van Willems.
In mijn ogen heeft die jongen gisteren uitstekend gespeeld.
Maar, andere wedstrijden laat hij het wel eens afweten.
Ik hoop dat Götze de volgende wedstrijd de kans krijgt, dat vind ik echt een topper in wording.

14 juni 2012 om 11:54

is Reus niet geselecteerd? geweldige voetballer die Reus.

14 juni 2012 om 12:30

Ja, maar hij zit op de bank

14 juni 2012 om 00:38

Ja, is wel leuk, maar aan de andere kant is het ook zielig... We zijn gewoon afhankelijk van hun, kan toch niet joh! We verdienen het eigenlijk ook niet om de kwart finale te halen, zeker niet met dit spel.

14 juni 2012 om 07:19

Je hebt helemaal gelijk pulga. Ze liepen er al in de wedstrijd bij alsof ze geen zin hadden, aan vakantie toe waren en dan nog beweren dat duitsland effectiever was? Een denigrerende opmerking, doe je duitsland veels te kort mee. Duitsland leek t eruit zien alsof het op 60% van hun kunnen speelde. Nederland was werklustloos, inspiratieloos, machteloos, passieloos, strijdloos, alles was loos. Van bommel moet wel bezig zijn aan zijn laatste toernooi, wat liet hij sweinsteiger toch veel lopen, die mocht t wel regiseren op dat middenveld en ze speelden t zelfde systeem, zo moeilijk is t dan toch niet om je poppetjes neer te zetten? Ze verdienen het zondag niet om door te gaan, ze laten werkelijk zien niet geschikt te zijn voor een finale! Bertje pak je koffers maar alvast in!

14 juni 2012 om 09:28

In de wedstrijd zelf vond ik Muller wel de aller grootste bloedzuiger die er was. Wel een klasse reactie van hem. Nederland heeft gewoon heel veel geluk als ze nog doorgaan. Met dit spel zou ik het niet onverdiend vinden als ze een reality check krijgen en lekker weer naar huis gaan. Hoe je het ook went of keert, op het WK is NL ver gekomen door bevliegingen van individuen en een blunder van de keeper van Brazilie.

Even terug naar de basis, Nederlands, aanvallend voetbal.

Flikker toch op Duitse poepkranten, kun je wel tegen zo'n verdediging? Nederland heeft gewoon een mindere lichting, klop jezelf maar op de borst. Nog altijd tien keer liever het Nederlands elftal dan dat loopzootje. Ze hebben eindeljk techniek dankzij het gejatte meesterplan van Van Gaal, bravo.

14 juni 2012 om 00:36

Nouja, als wij hadden gewonnen en een grap hadden gemaakt via een krant, vonden we dat helemaal geweldig..

14 juni 2012 om 00:39

Absoluut, dan had ik het geweldig gevonden. Nu hebben we verloren, heb ik een slechte dronk, ben ik geïrriteerd en niet meer in staat tot rationeel nadenken. Zo simpel zit de mens in elkaar, zowel jij als ik. Zo lopen de draadjes nou eenmaal

14 juni 2012 om 00:41

Slaat toch nergens op? Ik bedoel, ze winnen van ons.. Nou, laat ze daar lekker van genieten. Ze hebben terecht gewonnen en dat zonder zich echt in te zetten leek wel. Dan lijkt het me vrij duidelijk.

14 juni 2012 om 00:42

Dronken? Ik was van plan om op het grote scherm te gaan kijken, toen ik plotseling de opstelling zag had ik nergens meer zin in, en wist ik op dat moment dat we gingen verliezen, wat gebeurt er ja hoor...

14 juni 2012 om 01:42

Gast, ga lekker je roes uitslapen. Ventje van 16 heeft ook eens een pilsje gedronken. Jij moet zondag op je blote knietjes bidden dat Duitsland van Denemarken wint. Verder sportief van Müller ben er ook van overtuigd dat Duitsland ook haar sportieve plicht doet. Dan is het aan ons, dus driemaal is scheepsrecht zullen we dan maar zeggen.

14 juni 2012 om 08:24

Sportief van Müller? Of is het juist een gigantische steek onder water, om nog wat te provoceren.
Ik weet niet, tegenstanders horen niet in je kleedkamer te komen.

14 juni 2012 om 09:10

Lapulga,

Waarom probeer jij áltijd de ideale schoonzoon te spelen hier op Voetbalzone, hoe kan je zo'n reactie geven als je verliest van die Duitsertjes.

T0mt0m heeft volkomen gelijk. Zijn gewoon simpele looppaarden met een irritant ventje genaamd Ozil die wel goed voetballen kan. Voor de rest heb je nog Gomez, wat volgens mij meer een spanjaard is.. voor de rest zijn het gewoon van die pure pure moffen.

14 juni 2012 om 00:37

1000 keer 'loopzootje' Özil dan onze hele selectie bij elkaar.. En dat idee over Van Gaal... Wat een onzin.. Neem je verlies eens als een kerel en lach om dit soort grappen van Bild i.p.v zo gefrustreerd te reageren.

14 juni 2012 om 00:47

Jou reactie is behoorlijk triest man..

Kun je wel tegen zo'n verdediging? De Duitsers hebben het ook wel tegen betere verdedigenen laten zien dus praat geen onzin..

Hecht ook geen waarde aan die roddel krant..

Kijk wat een Muller doet.. dat is een getuigen van respect.. en dan praten mensen hier slecht over Duitsland en zeggen ze dat ze arrogant zijn..

Ik zou van geen enkele speler van Nederland verwachten dat ze bij een overwinning de kleedkamer van Duitsland binnen zouden lopen..

14 juni 2012 om 08:49

Je laatste alinea is niet helemaal waar.

Misschien zou er niemand van oranje de kleedkamer in lopen maar ze spelen wel altijd om te winnen ongeacht wie ze uit kunnen schakelen.
Vier jaar geleden hadden Italië en Frankrijk beiden uitgeschakeld kunnen worden als Nederland destijds had verloren van Roemenië, maar zij gingen vol voor de winst en ik ben vandaag de dag nog steeds dankbaar voor die overwinning.
Duitsland gaat met 2-0 winnen van die Denen en Nederland wint met 3-0 van Portugal.
Nederland moet dan wel zo gaan spelen

Steek
Vd wiel
Vlaar
Heitinga
Boula
Bommel/Jong
Kuyt
Sneijder
Robben
V Persie
Huntelaar
14 juni 2012 om 00:50

Mindere lichting? Totale onzin. We hebben een vormcrisis. De lichting die we nu hebben is de perfecte rijping van jeugdig talent tezamen met competentieverhogende ervaring. De huidige selectie is vrijwel geheel dezelfde als die tijdens het WK. De twee grote verschillen zitten hem in de 'reserve-reserves' en Giovanni van Bronckhorst, wiens ervaring altijd een grote rol speelde. Het systeem is hetzelfde en de tegenstander zijn tot dusver van het kaliber, waarvan we op het WK hebben bewezen het aan te kunnen. De opstelling van Van Marwijk verschilt slechts op twee posities. Willems en Afellay. Je zou kunnen bepleiten dat met het ontbreken van Kuyt de grip op rechts ontbreekt en dat met het opstellen van Willems de grip op links ontbreekt.
__________________________________
Het echte probleem zit hem in de vormproblemen op de voor Nederland typerende posities.
__________________________________
1. De controleurs zijn niet in staat te controleren als wel niet in staat het spel te verdelen bij de opbouw. Dat kunnen zij individueel gezien prima, maar komt niet tot uiting in Oranje. Gevolgen zijn dat de zwakke verdiging niet meer bijgestaan wordt en de stroeve opbouw niet meer versoepeld wordt.
__________________________________
2. De spits mist zijn geraffineerdheid. We kunnen er kort en krachtig over zijn. De kansen ontbreken niet; de doelpunten wel.

14 juni 2012 om 04:26

@lorenzoo
Op het Wk hebben we maar 1 serieuze tegenstander gehad op weg naar de finale en dat was Brazilie. Die had je ook zomaar kunnen verliezen, want NL speelde op het WK echt niet beter dan nu.

14 juni 2012 om 00:56

Loopzooitje?? volgens mij spoor jij niet helemaal of ben je wel erg gefrustreerd want duitsland heeft alles .
Een zeer goede doelman.een topper als verdedigingsleider in de vorm van hummels .
een van de beste backs van europa in de vorm van lahm
een bijzonder goede regiseur en stuurman van het elftal sweinsteiger
een hele dynamische multifunctionele middenvelder kheidira
De absolute wereldtopper ozil
een dijk van een spits
tel daarbij de goeie harde werkers als badstuber muller en je hebt een van de beste elftallen van de wereld die in no time nederland voorbij streven op de fifa ranglijst.
Totaal belachelijke reactie om dit goede zeer sterke duitse team op te hangen aan het werk van v gaal
Zeldzaamste onzin die ik ooit gehoord heb.

14 juni 2012 om 01:15

Hebben jij en bovenstaande personen geen ogen ofzo? Ik geef zelf aan dat ik irrationele onzin verkondig, wat willen jullie nog meer? Jullie gebrek aan begrijpend lezen overstijgt mijn bevooroordeelde onzin, chapeau.

14 juni 2012 om 02:40

Hahahahahah ik kan gewoonweg niet geloven dat dit een serieuze reactie is... Hahahahah of het is een geniale grap (jouw reactie) of jij kunt er niets aan doen dat je echt zo denkt.
In dat geval mijn oproep aan iedereen om rekening te houden met jouw intellectueel vermogen en niet spontaan in de lach te springen of dergelijk ongepast gedrag.

Gek! Hahahah het blijft grappig hoe vaak je het ook maar leest....

Ik moet toegeven: ze hebben wel humor die Duitsers.

14 juni 2012 om 00:36

Ik word juist misselijk van dat kinderachtige gedoe van de Bild. Kleine kinderen...

14 juni 2012 om 00:55

Ach joh, is toch mooi.
Al die onderlinge strijd is heerlijk Imo, wij hadden ook lol toen de Duitsers in 2004 eruit vlogen.

14 juni 2012 om 00:36

Humor en pruisen gaat niet samen volgens mij. Zoals Jack v Gelder zei is het boekje humor en Duitsers even dik als Italiaanse oorlogshelden.

14 juni 2012 om 00:48

Ik kan er eerlijk gezegd wel om lachen, omdat we ook terecht verloren hebben...

Als een Deense krant nou was gekomen met : Neulelandee of iets in die richting(spreek geen Deens) was het een misplaatste grap geweest.

Maar gezien jouw naam zul je nog wel in het verleden leven...

14 juni 2012 om 00:57

Duitser zeker? Want terecht verloren zijn we niet. We hadden de mooiste en de beste kansen alleen had Gomez veel gluck met zijn 2 kansen. Typisch Duits of niet?

14 juni 2012 om 01:04

Of een kans nou mooi of lelijk is, hij moet er gewoon in. Anders win je nooit geen wedstrijden. En geluk? Matthijsen was waarschijnlijk al op vakantie bij die 2de goal, want hij was nergens te zien..

En bij die eerste goal vergeet v Bommel of d Jong door te dekken vanuit het middenveld, waardoor Sweinsteiger helemaal vrij komt te staan..

Is geen geluk, is kwaliteit/scherpte.

14 juni 2012 om 02:46

Ik hoop echt voor je dat je dit niet meent.

14 juni 2012 om 00:36

haha ja, vind dit op zich ook wel grappig. Maar verder is dit een irritant kutkrant. Ze laten zich kennen hoor...

14 juni 2012 om 00:41

Onze "sterren" zouden wat vaker in de spiegel moeten kijken, want er is totaal geen zelfkritiek (zelfreflectie) in deze groep. Bild benadrukte de afgelopen dagen dat het geen team is, maar een aantal arrogante individuen. Helaas moet ik hem gelijk geven.
Wat betreft dit shirt, is natuurlijk brij grappig. Winnen tegen je rivaal, Duitsland door na kwartfinale en nederland bijna naar huis sturen.
Ik denk dat Bild morgen goed wordt verkocht....

14 juni 2012 om 09:41

Amen.

Misschhien dat ze nu een keer ophouden met die onzin van we hebben zo goed gespeeld, pech etc..

Het spel is gewoon niet om trots op te zijn. Als je wint kan je daar nog mee wegkomen, want de winnende trainer heeft gelijk, maar nu raakt dat geluk een beetje op.

Frisse wind door het elftal, heeft Duitsland na 2006 erg goed gedaan. En Brazilie na het afgelopen WK is ook niet herkenbaar meer. DIe speelde Denemarken met het -23 elftal helemaal tureluurs 2 weken voor het EK.

14 juni 2012 om 14:47

Van Robben was niet leuk,een speler de grond in trappen om een menselijke fout.
Niederlage vind ik best wel grappig

Ik gun het Duitsland wel om de titel te pakken, ze spelen gewoon mooi voetbal.

Alleen maakt Bild het wel errug moeilijk om dit gevoel vast te houden, die gun ik het namelijk niet.

Bild toont nooit respect, we hebben het nog altijd over de verliezend Wk-finalist. Helaas is dit zo'n goedkope krant die moet scoren, bijna te walgelijk voor woorden.

14 juni 2012 om 00:51

Och gut, ik had de kop van de Telegraaf wel eens willen zien als NL met 3/4-0 gewonnen had.. Dat gaat gewoon over en weer, en bij een verlies moet je daar ook gewoon tegen kunnen.

14 juni 2012 om 01:30

Onze profocateur op de Turkse topics heeft het over geen respect .

Wellicht wordt het tijd om voor de rest van Nederland te accepteren dat Nederland op het wk de finale ingefloten is, voetballend was oranje destijds een van de slechtsten en dat is het nu ook.

Nederlanders houden van zelfverheerlijking, Robben, van Persie, Snijder nou poeh, daar wordt een voetbalkenner bang van hoor. Heitinga is op afstand de slechtste verdediger die ik op een voetbalveld heb gezien.

Nederland heeft gewoon te veel slechte voetballers die zichzelf geweldig vinden en het publiek die ook weinig van voetbal snapt helpt deze jongens (die al niet slim zijn) om deze waanzin te leven.

Bild hoeft geen respect te tonen, iets wat je zelf niet geeft moet je niet van een ander verwachten, goedkope krant de Bild, misschien ja. Lees jij de Telegraaf en de Elsevier maar verder, kan je de rest blijven napraten en door blijven gaan met provoceren.

14 juni 2012 om 08:44

@ hard

Gelijk heb je. Shakhtar praat vaak slecht/minachtend over andere landen, maar eist wel respect voor een stelletje pannenkoeken die in Oranje spelen.

Ik riep het al voor het EK, met zo een verdediging speel je zelfs tegen Denemarken gelijk en verlies je gegarandeerd van de Duitsers. En ze verliezen gewoon beide wedstrijden zelfs.

Duitsland had er gister meer als 2 moeten maken, want nu begint t weer op nieuw met de 'hoop' van ze.

Grappig, Bild probeert het ook altijd en denken een meester te zijn in woordgrappen. Soms lukt het, soms niet. Het is gewoon een groot boulevardblad met hier en daar veel flauwekul. Onze kranten hadden hetzelde gedaan als de situatie andersom zou zijn geweest.

Toch wel triest dat je nu afhankelijk moet zijn van de Duitsers.

Bild is overigens een verschrikkelijke krant. Nog 10 keer erger dan De Telegraaf in Nederland. Altijd opruiend en stemmingmakend. Niettemin moet je om dat shirt ook wel een beetje lachen. De meeste Nederlanders hadden nu eenmaal een grote bek voordat het EK begon. Velen zaten al met hun hoofd bij een finale Spanje - Nederland of Duitsland - Nederland. Dan kun je dit soort dingen verwachten....

Zou wel naaiend zijn dat ze denemarken 1 punt gunnen of zelfs nipt laten winnen, maar als Müller het zegt dan zullen ze het wel proberen hoop! Nu moet Nederland het zelf nog doen..

14 juni 2012 om 00:41

ik lach me rot als muller nu niet instaat ;p vanwege deze belofte bijvoorbeeld

14 juni 2012 om 00:44

haha, nja dan is het wel duidelijk dat ze het Nederland niet gunnen. en we ze daar ooit nog is voor terug moeten pakken.

blablabla, we zijn klaar metr Bvm. Weer een laffe opstelling. Bedankt.

Stel je voor....nederland gaat wonder boven wonder door en ontmoet Duitsland later in het toernooi nog eens. En als Nederland dan wint....hoe zal Bild daarop reageren? Can you fucking imagine that?

14 juni 2012 om 00:39

Haha, ja is wel heerlijk, maar dan word je wakker en moet je gewoon met 2-0 winnen van Portugal terwijl we heel matig spelen.

14 juni 2012 om 00:48

Gewoon met dezelfde elf beginnen hoe we geëindigd waren vandaag. Hopelijk iedereen vol scherpte dan en gewoon knallen, alles geven wat erin zit. Bij een aantal vind ik het soms echt te makkelijk gaan, kan ook vermoeidheid zijn hoor...geen idee wat het is. Maar het lijkt me dat Van Bommel in ieder geval niet meer speelt, wat kreeg Schweinsteiger een ruimte zeg!

14 juni 2012 om 00:43

Voorlopig alleen in mijn dromen, zou wel een geweldige anti-climax zijn.

waarom blijft voetbalzone de samenvatting aanbieden bij ieder bericht van oranje? geeft mij een beetje hetzelfde gevoel wat ik heb bij de keuzes van bert van marwijk

Eerlijk is eerlijk, ik baal ontzettend dat we verloren hebben, maar ik moest toch wel lachen toen ik de afbeelding van dat shirt zag. Ik vind het een goed bedachte grap.

Wat een hypocriet gepraat hier weer zeg. Als Nederland had gewonnen, had morgen de telegraaf vol gestaan. Wij hadden dan exact hetzelfde gedaan. Neem de hele belevenis naar deze wedstrijd als voorbeeld. Nu moeten we niet gaan huilen omdat het tegen ons gebeurd.

De bild is een gestoorde kut krant daar werken alleen mongolen die iedereen op stang willen jagen, hoop dat die mensen een keer goed te grazen worden genomen

Nou wat zijn ze stoer daar, winnen met een vreemdenlegioen en nep-duitsers van ons poe poe.
Hoop dat we ons nog kunnen revancheren later in het toernooi

14 juni 2012 om 04:29

gelukkig zijn afellay en willems en de jong wel echte Nederlanders. Domme Reactie.

14 juni 2012 om 10:03

Want daar ben ik het wel mee eens heb ik gezegd jochie ? Nee hé ?

Wij gaan trouwens zo hard zakken op die fifa ranklijst pff let maar op. Niet dat het wat uitmaakt, maar toch.

God alsof de telegraaf morgen niet had uitgepakt. Dat hypocriete commentaar hier van sommigen zeg. Je kan je ladder uit de schuur halen want Portugal gaat dit never nooit niet uit handen geven

Nederlaag is voor Nederland wel zuur.. maar ik moest dan wel even lachen toen ik dat fototje zag... soms komt men dingen tegen waarvan men denkt van hoe verzinnen ze het toch... en dat is toch zo iets.. Ik zou er nooit in mijn leven op kunnen komen..

Hoe dan ook opvallend dat hier iedereen waarde hecht dat dit plaatje van een belachelijke krant...

Maar bijna niemand het heeft over Muller die daar de kleedkamer binnen loopt.. Dat is ook een getuige van respect.. Dat zou ik een Nederlandse speler never nooit zien doen..

Die zouden na een overwinning dat doen waar ze wel wereldkampioen is zijn.. Namelijk zichzelf weer eens helemaal ophemelen..

En dan zeggen ze dat de Duitsers respectloos zijn...

14 juni 2012 om 07:25

Dat je dat een Nederlandse speler never nooit zou zien doen, dat is gewoon je vooringenomenheid tegen Nederlanders. Misschien zou het andersom ook gebeurd zijn.

En Oranje heeft als Wk-finalist en nummer 4 van de wereld tenminste redenen om zichzelf op te hemelen. De Belgen hemelen zichzelf op terwijl ze zich weer niet gekwalificeerd hebben en de nummer 54 van de wereld zijn.

Kom dus niet praten over zichzelf ophemelen en respectloos als de Belgen zelf daarin meester zijn.

14 juni 2012 om 12:11

Wat hebben de Belgen nu hiermee te maken?

Ja misschien zou het zijn gebeurd.. Maar ik zou er geld op zetten dat ze het niet zouden doen.. zonder een seconde te twijfelen..

Nr. 4 van de wereld koop je niks voor.. Als je alle kwalificatie en oefen interlands tegen over het algemeen gezien 3e rangs landen speelt.. en alles wint kun je zelfs eerste staan.. Dan heb je het ook echt gemaakt in het voetbal.. poeh poeh.. is met toch een prestatie.. En Wk Finalist is leuk en aardig.. maar daar kwam men ook niet met sterk en spectaculair spel... Was precies hetzelfde als nu alleen op het WK had men geluk met het afwerken en soms heeft een tegenstander wel eens uitgeholpen..

Gast jij weet ook goed dat de spelers van Oranje alleen bezig zijn met zichzelf op te hemelen.. van Bommel is nog steeds bezig.. zelfs na die kansloze wedstrijd tegen Duitsland gisteren...

14 juni 2012 om 12:19

Ik kan me herinneren dat je een tijdje terug de Belgen zat te verdedigen, vandaar. Natuurlijk koop je wel wat voor nummer 4 van de wereld, namelijk prestige. Ik sta liever nummer 4 van de wereld dan nummer 54.

Het mooie van de nummer 4 plek van Oranje is dat ze niet alleen tegen slechte tegenstanders gespeeld hebben. Ze hebben bijv ook tegen Brazilie vorig jaar en Engeland dit jaar gespeeld.

14 juni 2012 om 12:35

Hmm zat ik Belgie te verdedigen?

Ik weet daar niet meer veel vanaf.. Het kan zijn dat ik heb gezegd dat ze veel pontentie in het elftal hebben.. en op sommigen plekken zelfs beter spelers hebben dan Nederland..

Is dat een leugen of verkeerd om te zeggen?

Kijk alleen naar de verdediging.. Dat zegt genoeg..

Maargoed ik weet dat er mensen zijn die dat hier niet kunnen hebben.. En zelfs vinden dat de Nederandse verdediging niet onder doet voor de Duitse bijvoorbeeld.. (hebben we gisteren duidelijk gezien)..

Over die nr. 4... Heb ik toch wel een andere mening over maargoed..

2004 ik heb geen idee op welke plek de Grieken stonden maar ze winnen wel het Ek.. Dus ik zou liver 100ste staan op een lijst waar niemand wat om geeft.. maar win wel de "hoofdprijzen".. Dan dat ik in de top 5 sta maar dan wel op de bek ga op de eindtoernooien..

Bild is Blind

om eerlijk te zijn vond ik ze niet 100 procent spelen tegen nederland nee wij speelden gewoon slecht.
Tegen portugal speelden ze ook niet geweldig vergeleken met andere toplanden.

Ik vind rusland , spanje,italie,frankrijk allemaal teams die beter speelden op het tournooi dan duitsland... Zelf croatie speelde beter ..

Als ze het EK willen winnen zullen ze toch vol gas moeten geven..

Ik zie duitsland niet echt winnen tegen spanje en mischien zelf niet tegen italie


14 juni 2012 om 00:58

Duitsland speelt perfect, laten amper kansen komen, zelfs de goal van Van Persie was niet eens een grote kans.
En vervolgens counteren ze met een spits die nog minder de bal aan heeft geraakt dan Kuijt.

14 juni 2012 om 01:01

Perfect of geluk. Het is maar net hoe je het bekijkt. We hebben zeker kans gehad om te winnen, maar door o.a. het provocerende gedrag van o.a. Ozil werdthet ons erg lastig gemaakt.

14 juni 2012 om 02:01

Ik denk dat jij een andere wedstrijd hebt gezien. Duitsland heeft zich een groot deel van de wedstrijd volgens mij nog ingehouden. Ze denken al volop aan de rest van het tornooi.

Je kunt 1 keer van geluk spreken, maar als het twee wedstrijden achter elkaar gebeurd dan is het eerder kunde.

Nederland heeft gewoon pech dat ze een rampzalige verdediging hebben en dat ze juist de moeilijkste groep hebben geloot.

Mensen die hier tegen Bild lopen te schelden.. Wat had er gestaan in alle kranten van Nederland als Nederland had gewonnen??? Laat die Duitsers toch genieten van de verdiende overwinning. Had Nederland maar beter moeten spelen.

14 juni 2012 om 01:07

Volgens mij weet jij niet wat de Bild is. Zelfs de meest platte krant van Nederland is niets vergeleken met Bild. Zij zijn typisch Duits en proberen met grootspraak Duitsland de hemel in te prijzen en de andere landen zoveel mogelijk belachelijk te maken.

14 juni 2012 om 01:12

ja laat ze toch. Ze hebben gewonnen. punt uit je kan zeggen wat je wil.
En aan de ene kant vind ik het juist goed dat Nederland heeft verloren. Dat arrogante gedrag van de Nederlanders haat ik.

Maar vergeet niet de bal is rond er kan nog altijd een wonder gebeuren

Het was echt helemaal niks vandaag. De opstelling niet. Laffe Bert als vanouds niet. Het middenveld niet. De verdediging niet. De aanval niet. Alleen Sneijder deed het goed en van Persie redelijk. De rest was helemaal kut. Van Bommel en de Jong allebei 3x helemaal kut!

Dit is het eindresultaat van 4 jaar van Marwijk mensen! 4 jaar geen tactiek, alle ballen op Robben en Sneijder dat is alles!

Dit had ik nou nooit achter Müller gezocht. Mooi gebaar. Dat kun je dan weer niet zeggen van Bild. Wat een kutblad.

Nu moet er historie geschreven worden door het Nederlands elftal als ze nu de groep door komen is dat natuurlijk onverdiend maar ik denk dan dat ze het nog ver kunnen schoppen, zo niet over 2 jaar een herkansing in Brazilië althans niet voor alle jongens.

Bild, dat is echt de enige duitse krant die zich met deze onzin bezig houdt, Grow up, net als de telegraaf trouwens

Haha, wel een grappig shirt!

Waarschijnlijk krijgt Müller rust tegen de Denen. Maar wel een sympathieke actie van Müller.

Zou mooi zijn als de Duitsers gewoon hun sportieve plicht doen, maar zelfs dan heb ik er een hard hoofd in dat Oranje met 2 doelpunten verschil wint van Portugal. Gisteravond in een alles-of-niets-wedstrijd was het ook slappe hap voor het grootste deel van de wedstrijd.

Klasse reactie van Müller!, en wéderom wordt ik echt gek van dat arrogante Bild Mocht Nederland eruit gaan. Hoop ik alsnog dat ze van Spanje een pak slaag krijgen, al is het alleen al om die arrogante krant de mond te snoeren. Maar even terug komen op dit onderwerp...gewoon een nette reactie van Müller, die hij niet had 'hoeven' doen. Klasse Müller!

Ik krijg steeds meer respect voor die Duitsers, echt klasse dat Müller de kleedkamer in loopt. Ik denk ook dat Duitsland het WK wint. De manier waarop ze gister speelden liet zien dat ze heel ver zijn, en dan hebben ze ook nog een relatieve jonge ploeg.

Ooit had ik een grote hekel aan Duitsers,,,maar heb dat totaal niet meer. Ik mag ze wel en moet ook om hun humor lagen. 'nulland' Nederland hahaha..
Andersom hadden we het ook gedaan.
En viel het niemand op dat oranje wel erg tam was? 1 Gele kaart in Nederland-duitsland mogen best vraagtekens bij worden gezet.
Oranje was opzettelijk zo lief omdat ze wisten dat ze de Duitsers nog nodig hadden. Normaal hebbenze liever niet dat Nederland doorgaat..maar ik geloof echt in hun sportieve plicht,al zal Nederland het gewoon laten afweten.
We spelen te defensief en van Marwijk is te eigenwijs om dat in te zien. van Marwijk begint pas logisch te wisselen nadat het kalf verdronken is. Maar wat is logisch wisselen als je al met een verkeerde opstelling begint.

14 juni 2012 om 11:56

@fctenschede:
Het waren 2 gele kaarten; De Jong en Willems.

Maar je hebt wel gelijk als je zegt dat het tam was. Waarom wilden ze die Duitsers niet opvreten? Waar was het 'vuur'? Ik heb geen moment, ook niet tegen de Denen, gedacht dat deze groep er echt voor wil gaan. Als je 2-0 achter staat en je ziet met name ballen achter uit gespeeld worden i.p.v. vooruit, en je ziet vrijwel geen speler jagen, dan vraag ik me af waar de wil is om te winnen?
Van Marwijk zijn 'magie' is uitgewerkt!
Er moet een nieuwe frisse wind gaan waaien. Wie dat moet gaan doen?

OT: Ik denk dat de Nl-kranten niet anders hadden gereageerd. Echter nu is het bij ons vers en doet het nog pijn. Dan zijn zo'n berrichten van de buren niet lekker om te zien. Ik vindt het overigens wel vermakelijk.

Elke Duitser met Facebook zal dus het Niederlage schirt aanvragen
Het is te laat jongens afgelopen. Ik weet zeker dat Duitsland wint van Denemarken daar zal het niet aan liggen. 2-0 zie ik niet gebeuren omdat Bert straks weer begint met RvP in de spits

Die duitse kranten zijn echt kapot zielig zeg, wacht maar totdat Duitsland wordt uitgeschakeld, want zo extreem goed waren ze niet.

Klasse Müller.

En nu moet Nederland niet zeiken als Duitsland niet wint van Denemarken, want vaak wordt er net gedaan alsof het een formaliteit is. Alsof het genoeg is als Duitsland hun best doet. Denemarken heeft ook gewoon een goeie coach en aardige spelers.

en jullie geloven dat duitsland ...nederland een handje helpt die zijn niet gek hoor die willen nederland niet weer tegenkomen in de halve finale !
Muller lacht ze uit
maar 1 probleem ook al doet duitsland z´n plicht....nederland wint niet van portugal al helemaal niet met 2 doelpunten verschil

14 juni 2012 om 14:38

Jawel, als Bert VD Wiel z'n ipod afneemt zodat ie niet meer kan twitteren, als ie VDV en Huntelaar opstelt, als ie Robben een nieuwe passeerbeweging leert & als ie Boulahrouz op Ronaldo zet.

Flikker toch op met Matthijssen en van Bommel, ze lopen er maar een beetje bij. Laten hun man hele tijd lopen. slechts twee personen waren gevaarlijk bij Duitsland: Schweinsteiger en Gomez. Dit zijn de tegenstanders van Van Bommel en Matthijssen. Duidelijk dan dit kan het niet, zij moeten vervangen worden, maar daar is het eigenlijk ook al te laat voor. Bert van Marwijk is ultieme faalbaas van 2012

Snap zo'n krant als Bild niet. Ik vind Duitsers persoonlijk een super sympathiek, vriendelijk en eerlijk volk. Helaas komt er altijd een vertekend beeld over Duitsers (met name bij Nederlanders), door van die arrogante en provocerende uitspraken tov met name Robben, Nederland, Engeland en Bayern. Dit is dan wel weer een actie met een knipoog en dit zou andersom ook werden gedaan als Nederland had gewonnen, maar het is wel weer erg provocerend.
Wees gewoon realistisch Duitsland heeft verdiend gewonnen, maar als de score andersom was geweest had dat ook echt niet onterecht geweest!

Ze begonnen helemaal niet goed!! Ze moeten daar echt mee ophouden. Ja ze hadden balbezit. 10 meter voor het eigen doel. Zo dan speel je goed. Dit was echt gewoon een Drama wedstrijd! Muller kan het wel beloven maar je voetbalt toch anders wanneer je door bent en als je dat niet bent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 19
2181 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

Nederland
37 fans
Verdediger, 38 jaar
SeizoenClubW
2014/2015 Feyenoord 8 0 0 0
2013/2014 Feyenoord 20 1 3 0
2012/2013 Feyenoord 29 0 5 1
2011/2012 Málaga 28 0 5 0
2010/2011 Hamburger SV 19 2 4 0

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Jean Michaël Seri moet de eerste aankoop van Unai Emery bij Arsenal worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren