Update: Altintop is rond met Galatasaray en wacht op groen licht van Real

Woensdag, 30 mei 2012 om 17:50

Hamit Altintop staat voor een transfer naar Galatasaray. De aanvaller heeft er pas een jaar bij Real Madrid opzitten, maar komt in Spanje nauwelijks aan de bak en mag daarom vertrekken. Zijn zaakwaarnemer, Reza Fazeli, bevestigt de onderhandelingen met Galatasaray en heeft goede hoop dat er snel een akkoord bereikt kan worden met de landskampioen van Turkije.

/

José Mourinho gaf onlangs al aan dat hij Altintop het liefst voor Real wil behouden, maar dat hij een transfer niet zal tegenhouden. De Turks international heeft nu zijn zinnen gezet op een vertrek naar Galatasaray. "De onderhandelingen verlopen zeer voorspoedig", zei Fazeli tegen Dogan News Agency. "Ik hoop dat de transfer voor het einde van de week is afgerond."

Galatasaray zou pas de eerste Turkse club worden voor Altintop, die 29 jaar geleden werd geboren in het Duitse Gelsenkirchen. Hij begon zijn loopbaan bij Wattenscheid 09 en kwam via Schalke 04 terecht bij Bayern München, waar hij nooit een basisplaats veroverde en zijn transfervrije status benutte om naar Real te gaan. In Spanje kwam hij niet verder dan vijf competitieduels.

Update 30 mei 17:50 uur - Altintop is rond met Galatasaray en wacht op groen licht van Real
Het is een kwestie van tijd voordat Hamit Altintop zijn handtekening zal zetten onder een contract bij Galatasaray. Real Madrid is bereid om mee te werken aan een vertrek van de aanvaller, die inmiddels akkoord is met de Turks landskampioen over een meerjarig contract. "De berichten kloppen, ik ben rond met Galatasaray", laat Altintop weten. De Turk moet nu nog wachten op een akkoord tussen de clubs: zijn contract bij Real loopt nog tot medio 2015 door en de Koninklijke zal hem niet transfervrij laten gaan. Real zal echter genoegen nemen met een bescheiden transfersom.


Poll

Hamit Altintop heeft niet voldoende kansen gekregen bij Real Madrid


Gerelateerd

183 reacties (laatste reactie door kingsefa)

Had niks te zoeken bij real Galatasaray heeft hem nodig..

29 mei 2012 om 15:22

Hij heeft toch een geweldige carriere hoor tot nu.. Schalke, Bayern en Real Madrid zijn toch allemaal hele grote clubs. Hamit is echt een geweldige speler, maar heeft nooit een echte kans gehad bij Real, maar goed daar is zelfs Robben en Sneijder gefaald, het is een moeilijke club. Bij Turkije merk je gewoon als hij niet speelt, hij is onze belangrijkste speler vind ik.

Galatasaray wordt zo wel heel sterk, terwijl Besiktas en Fenerbahce verzwakken.

29 mei 2012 om 15:26

Maar geen vaste waarde. Mooie clubs maar zijn toegevoegde waar was niet groot.

29 mei 2012 om 15:36

Dit klopt niet Wzdb,

Hamit was belangrijk voor Schalke en zijn eerste tijden voor Bayern. Nu doen mensen alsof Hamit een duizendpoot is die overal 'net niet' is. Alleen bij Real heeft hij geen pepernoot geraakt, maar hij heeft ook niet 25 wedstrijden gehad om zichzelf te bewijzen, dus wat is wijsheid..?

Een erg slimme aankoop van Gala! Veelzijdig, Turk en ervaring!

29 mei 2012 om 16:40

@ Nartell0

Hoezo verzwakt Fener, die hebben toch Topal gehaald? Volg het Turkse voetbal niet echt (hoor alleen soms wat van vrienden), dus als ik mis zit moet je het maar zeggen.

29 mei 2012 om 16:55

Topal is niet zeker.

29 mei 2012 om 18:43

Hoezo verzwakt Fener? Er staan genoeg geweldige spelers op het verlanglijstje van Fener en velen ervan zullen ook gewoon komen.

29 mei 2012 om 20:04

Noem mij 1 waardige vervanger voor Emre dan? Mehmet Topal is niet van het niveau Emre, Mehmet Topal is een type Selcuk Sahin, maar net iets beter.

Het enige reden dat Emre weggestuurd is, omdat het een moeilijke jongen is, want voetballen kan hij als geen ander..

30 mei 2012 om 05:29

Lol kom jij aanzetten met fener verzwakt terwijl gs sterker wordt. Melo was geweldig bij gs en bij hem is het ook niet zeker of hij blijft dus verzwakken jullie niet? Hamit is echt niet zo goed als melo daarnaast is het geen zekerheid dat hij uberhaubt slaagt. Fener zal alleen verzwakken als plots alex weg zou gaan en emre is wel geweldige voetballer en had veel strijdlust, maar dat is heus nog wel te vervangen. Genoeg leuke spelers op lijstje van fener. Maak jij je maar druk om je eigen clubje. Trouwens is dat niet wat er geroepen werd dit jaar lugano, santos en niang weg en schandalen dat fener geen kans had tot laatste dag om kampioenschap gestreden dus ik maak me geen zorgen over fener

30 mei 2012 om 18:55

Vergeet ook niet dat de beste verdediger van fener, namelijk Yobo, ook weg is. Ik las de afgelopen dagen dat hij rond deze dagen bij Leicester City zal tekenen.

30 mei 2012 om 22:10

Hij was destijds bij schalke de huntelaar van nu( niet in scorend opzicht maar belangrijk). Hij was bij Bayern ook erg goed altijd behalve zijn laatste jaar daar. Hier bij Real. Is hij wel geflopt maar het is moeilijk daar sucxesvol te zijn met al die spelers daar. Ik ben erg blij met deze aankoop en ik hoop dat we weer kampioen worden. Ps: Cimbomlular, zolang Fatih Terim bij GS blijft worden we Insallah elk jaar tweede of derde!!

30 mei 2012 om 22:39

@gssk040

Ps: Cimbomlular, zolang Fatih Terim bij GS blijft worden we Insallah elk jaar tweede of derde!!

Jij wilt zo graag dat je club 2e of 3e wordt???

30 mei 2012 om 23:25

@nartell0

Ik denk dat hij het woordje "minimaal" is vergeten.

Daarnaast geef ik hem wel gelijk. Met Fatih Terim worden wij elk jaar wel minimaal tweede als we geen Kampioen worden :P

Ja die Altintop voegt toch niks toe aan Real.
Sahin is in potentie een topper en hij krijgt de kans vanaf de voorbereiding, gaf Mourinho aan.
Ik denk wel dat hij gaat komen, een gevalletje Benzema. Zodra hij meedoet met de rest en dan met regelmaat dan komt Sahin er echt wel, prachtige speler!

Wel slim van Mourinho om Altintop te halen trouwens, transfervrij gekocht en heel veel geld gemaakt hoor, alleen van de shirt-verkoop van de Turks international is al genoeg.

29 mei 2012 om 15:26

Turkije is geen China dat je uit shirtverkoop paar miljoen gaat verdienen hoor. In Turkije zijn er niet veel originele Hamit shirten verkocht denk ik. Maar nu kunnen ze hem voor 5 miljoen euro of zo verkopen aan Galatasaray, dat is wel winst.

Het was vanaf het begin eigenlijk al bij iedereen bekend dat Real deze speler puur als een breedteversterking of als investering zag om winst te maken, heeft toch nog vijf wedstrijdjes voor Real mee kunnen pikken. Degelijke aanwinst voor Galatasaray.

Beter. Snapte ook niet waarom Real hem had gehaald.

29 mei 2012 om 14:55

Ik snapte ook niet waarom Real de volgende spelers haalde:

1. Huntelaar
2. Robben
3. Sneijder
4. Drenthe
5. Van Der Vaart

Beter dat deze allemaal weg zijn want een Kaka, Ronaldo, Özil, Benzema, Marcelo vind ik wel sterker.

29 mei 2012 om 15:10

Ik geef je aan de ene kant ook groot gelijk, want deze Nederlandse spelers die je opnoemd, hebben bakken vol met geld gekost, en ze hebben eigenlijk nooit wat kunnen betekenen voor Real.

29 mei 2012 om 15:16

Huntelaar: Topscorer Eredivisie. Groot Talent, grote spits met veel potentie.

Robben: Sterren van de hemel gespeeld bij Chelsea. Topspeler.

Sneijder: Fantastische 10. De hele wereld top zat op dat moment achter hem aan.

Drenthe: Snap ik ook niet echt. Goed jeugd EK gespeeld maar totaal niet goed.

Van Der Vaart: Topseizoenen gespeeld bij HSV en bij Oranje.

Hahaha ik snap dat je boos wordt als ik een mede-turk bekritiseer, maar het is wel zo. Altintop past ook totaal niet in het plaatje. En volgens mij heeft Kaka het niet veel beter dan een Sneijder of Rafael gedaan. Buiten het feit dat ze nooit echt een kans hebben gekregen.

29 mei 2012 om 15:54

@swaggerbokoe

Hamit heeft Real Madrid niks gekost, maar de Nederlanders hebben in totaal meer dan 100 miljoen euro gekost en allemaal geflopt. Dus @baklava heeft bij deze gewoon gelijk.

29 mei 2012 om 16:11

@swaggerbokoe. De redeneringen zijn goed...alleen Robben niet.
Hoezo denk je dat Chelsea Robben heef laten gaan? Omdat hij zo goed is en ze bakken vol met geld konden verdienen? Denk jij echt dat Abramovic Chelsea heeft gekocht om geld te maken???
Robben was ge gefaald bij Chelsea. Hij speelde af en toe goed maar was te veel geblesseerd en maakte niet het verschil. Hij kostte een hoop in het salaris dus moest hij weg.

in 2010; tijdens zijn Bayern periode is hij wel goed terug-gekomen en 1 van de smaak makers van Europa geworden.
Moet ook nog wel vertellen dat hij nog altijd veelste veel geblesseerd is en eigenlijk maar 1x het heeft terug betaald, dat was in die jaar met Van Gaal bij Bayern Munchen.
Vorig en dit jaar heeft hij ook niet veel gedaan, te veel geblesseerd geweest en amper verschil gemaakt, meer Ribbery en Gomez show de laatste tijden.

Robben is alleen een toegevoegd waarde wanneer hij 100% fit is, want anders licht hij er voor minimaal 4 maanden uit en dat is een hoop geld, te veel als je het mij vraagt.

Ik vind het goed dat al die spelers weg moesten, voegden destijds niks toe aan Real. De spelers die ze nu hebben zijn allemaal toppers en hebben Real kampioen gemaakt.

De winner wint altijd en heeft altijd gelijk.

29 mei 2012 om 16:11

Het klopt dat ik jouw commentaar bekritiseer maar niet op het feit dat Altintop een Turk is.

Real heeft te veel betaald voor de Nederlandse spelers. Neem een ander Turk als voorbeeld: Özil als voorbeeld, maar voor 15 miljoen gehaald. En in feite meer werk verricht dan alle 5 Nederlandse spelers bij elkaar.

29 mei 2012 om 17:21

Ik geef je gelijk hun hadden niks te zoeken daar, ze presteerden daar nauwelijks.

29 mei 2012 om 17:25

@swaggerbokoe

Je kan nu wel alles leuk en aardig opnoemen, maar vertel mij is wie er geslaagd was bij Real Madrid van al die spelers, behalve Sneijder hij was uitstekend. Maar de rest? Sorry hoor maar ik vond ze dus echt totaal niet succesvol in Madrid.

29 mei 2012 om 19:31

Baklava Ozil is een Duitser geen Turk.. Of speelt hij soms voor Turkije nee toch?

30 mei 2012 om 00:24

Özil is een Turk die speelt voor Duitsland. Omdat hij ook in bezit is van een Duits paspoort kan je hem ook een Duitser noemen.

Het is maar hoe je het bekijkt. Een voetballiefhebber ziet Özil als Duitser maar de ouders van Özil juist niet....

Durf jij te zegen dat bijv. Afellay geen Marokkaan is omdat hij uitkomt voor Nederland?

30 mei 2012 om 19:01

@ jf_psv

Wat ben jij een grapjas zeg... Typisch Nederlands mentaliteit !

Afellay wordt ook gezien als nederlander, maar hangjongeren van Marrokaans of Turks achtergrond die hier geboren en opgegroeid zijn en een NL nationaliteit hebben, worden gelanceerd als ....turk of .....marrokaan.

Je ooorsprong kun je niet wijzigen met een stuk papier die paspoort heet!!!! Je bent wat je bent en in mijn ogen is Ozil een Turk, Affellay en Boulahrouz een Marrokaan en daar mogen ze trots op zijn !!

30 mei 2012 om 20:35

En nu weer ontopic!

30 mei 2012 om 22:42

Boulahrouz was toch blij dat een ander Marokkaan Maher ook voor Nederland had gekozen, hij zei dat hij het jammer vond dat zij Marokkanen een slechte naam hebben in Nederland. Ze zijn gewoon Marokkanen of Turken hoor..

31 mei 2012 om 01:25

@baklava, wordt er hier ineens slecht gepraat over de Nederlandse voetballers? Spelers met het niveau van welke je daar allemaal opnoemt heeft Turkije bij lange na niet dus ga eerst nadenken waar je het overhebt voordat je iets plaatst hiero.

Nou snel strikken die handel en verder kijken naar versterkingen! Heb namelijk echt een hekel aan transfersoaps rondom Gala.

Goede transfer voor Galatasaray, een veelzijdige speler die daarnaast ook nog veel ervaring met zich mee brengt.
Alleen al trainen bij Real brengt je op een hoger niveau.

Goede transfer van Galatasaray ik verwacht dat het deze week rondkomt enige probleem is zijn salaris momenteel hij wilt 3-4 miljoen

29 mei 2012 om 15:23

Effe serieus je gaat toch geen 3-4 miljoen betalen per jaar aan Hamit Altintop die dramatisch is geworden de laatste jaar en het is erg zonde als Gala hem haalt. Ze kunnen beter in Turkije gaan rond kijken voor een goeie talent of uit Duitsland.

Dude, come on...

We gaan Champions League spelen en dan kom je aan met zo'n speler?
Naast dat wil hij de grootverdiener zijn. Ik hoop dat Fatih Terim weet wat hij doet.

Dit is niet de Hamit van Euro 2008, die tegen Tsjechië persoonlijk 3 assists afleverde binnen 15 minuten, waardoor we de kwartfinale haalden.. Die Hamit is verloren.

Dan zou ik Hamit op rechtsback, en Eboué op rechtsbuiten zetten.

29 mei 2012 om 14:31

Vind je ? Hamit Altintop is een klasse speler. De fout die heel veel Gs-fans maken is denken dat wij absolute top zijn. Wij zijn ooit een Europese subtopper geweest, een solide ' pot 2 ' CL kandidaat, maar we spelen vijf jaar geen CL ! Hamit heeft de klasse, die een Engin, Sabri(zijn concurrenten) nooit zullen hebben. Hij is de aanvoerder van Turkije, heeft Europese finales gespeeld, kortom ervaring. We plukken hem bijna voor niets weg. Hij eist een hoog salaris, maar dat mag hij ook gezien zijn status. Prima transfer mocht het lukken.

29 mei 2012 om 14:45

Dat je sabri opnoemt begrijp ik maar hoe durf je engin op te noemen alsjeblieft? zijn techniek heeft geen enkele turkse speler van gs hoor.. techniek in de zin van kappen draaien speler passeren. Naast zijn techniek geeft ie ook altijd alles en speelt hij met zijn hart. Ik kreeg kippenvel (zacht uitgedrukt) toen hij tijdens kampioensfeest in tranen het veld op kwam dus dat valt ook wel onder klasse vind je niet? Niet alleen een cv van een speler laat zien welke klasse hij heeft..

Ik heb gemengde gevoelens bij deze transfer, ene kant is hij echt een toegevoegde waarde maar aan de andere kant wilt hij wel eens te veel lopen met de bal (ja geldt ook voor engin haha) en dat kan wel tegenstrijdig zijn met spel van GS ' in potentie tiktakvoetbal'

29 mei 2012 om 14:53

Engin is een harde werker, maar geen klasse speler. Spelers met traptechniek, goals/assists op belangrijke momenten zijn klasse spelers. Welke wedstrijd kwam Engin met zo een pass of goal ? Je moet niet vergeten, hij is een aanvallende speler. Dan verwacht ik meer goals en assists. Maar begrijp mij niet verkeerd, ik had ook kippenvel toen hij traantjes liet. Je moet echter realistisch zijn, hij is goed voor de Spor Toto Lig, maar met hem ga je toch niet tegen een City of Real starten ?

29 mei 2012 om 18:31

Met Hamit kun je nou ook niet echt iets beginnen tegen een City of Real.

Hamit is niet meer de oude. GS gaat de CL in, dus ze kunnen zo bij veel spelers interesse opwekken. Doe wat geld erbij en koop een talent, waaraan GS eventueel nog vele jaren plezier aan kan beleven.

29 mei 2012 om 20:58

Ik deel de mening van C.lincoln. Engin wordt in Turkije echt onderschat, hij is een harde werker, loopt graag met de bal, maar zijn kap en draaien is echt fenomenaal. Hij kan makkelijjk iemand voor de goal zetten. Hamit is ook geweldig, sowieso met zijn schatrijke ervaring, maar je moet van Hamit niet verwachten dat hij zo voor een assist zorgt. Wel heeft hij gevaarlijke afstandschoten, maar daarmee heb je t ook wel weer gehad hoor.

29 mei 2012 om 15:25

Cengiiz,

Hamit is een nuttig transfer, denk ik. Het is dat hij nu geen wedstrijdritme heeft. Als Hamit op stoom is, dan kan je hem op verschillende posities gebruiken. Op de rechtsbackpositie kan hij als back-up intreden voor Eboue. Op het middenveld is hij haast overal inzetbaar, met als voorkeur rechtshalf. Verder heeft Hamit de nodige Cl-ervaring die nu ontbreekt. Zijn benen zullen niet zo snel trillen. Daarnaast beschikt hij over de Turkse nationaliteit en dat is volgend seizoen erg handig, aangezien je maar vijf buitenlanders mag opstellen in de competitie.

Het zou een erg goede transfer zijn

voetbalzone hoe kom je er bij dat altintop nooit een basisplaats heeft gehad bij bayern? hij heeft er van 2007 tot 2011 gespeeld en deed het daar wel aardig.

voor ons is dit gwn een uitstekende transfer, voor real kwam die mss wat tekort ma bij ons kan die perfect mee. en kan op meerdere plaatsen spelen, dus kben zeer blij ermee

off topic

emre belezoglu is officieel naar atletico madrid voor 2 jaar

Als ik Galatasaray was zou ik eerder mijn best doen om Melo bij de club te houden, heeft een sterk seizoen gehad, misschien wel een van de beste 3/4 spelers geweest.

29 mei 2012 om 14:30

De transfer van Melo hangt af van 2 zaken:

- Melo is nu grootverdiener, heeft ongeveer 5 miljoen euro verdiend dit jaar met alle kosten erbij. Als Melo genoegen neemt met minder, komt het goed.
- Galatasaray wacht af op de uitspraak van Uefa, in verband met het omkoopschandaal waarin Fenerbahçe is verwikkeld. Turkije kan een Europees verbanning krijgen, dus vandaar dat er eerst afgewacht wordt.

29 mei 2012 om 14:32

Ben je de rechtzaak aan het volgen nu Cengiiz ?

29 mei 2012 om 15:30

Bedankt voor de info, dat wist ik niet!

Alle fans van Gala zouden wel graag willen dat hij blijft toch?

Mits goed gebruikt, is hij gewoon een hele goede speler ook.

29 mei 2012 om 15:39

Jepz, de Uefa komt tussen nu en 2 weken met een besluit, waarschijnlijk zelfs deze week nog!

En over de rechtszaak: Aziz Yildirim zal tussen de 19 en 21 jaar celstraf gaan krijgen, niet alleen voor fraude, maar ook voor de Ergenekon-zaak.

29 mei 2012 om 21:03

Melo heeft verklaard om een deel van zijn salaris in te leveren. Zijn intentie is ook om langer bij ons te blijven, mits wij dus cl gaan spelen. Zo niet, gaat hij aan de slag bij een club in Brazilie.

29 mei 2012 om 21:01

Zowel met Melo als Juve is al principe akkoord bereikt. Ze wachten alleen af op de beslissing die gaat vallen binnenkort over de omkoopschandaal in Turkije. Daarna kan het bekend worden gemaakt. Melo/hamit/olcay Sahan/chivu is al mee gesproken en is er een akkoord aldus.

Hamit Altintop is geen slechte speler, hij zal een versterking voor ons zijn. Ik zou hem daarom ook wel bij Galatasaray willen hebben en met Turkije vind ik hem de laatste wedstrijden weer goed spelen maar het probleem is dat hij een jaarsalaris van 3M € wil en dat is toch een beetje teveel van het goede.

Zeker een versterking voor Galatasaray

Off: Emre Belozoglu van Fenerbahce naarj Atletico Madrid. Officieel op de site van Atletico Madrid.

Ik zie Hemit Altintop niet echt als een versterking, hij heeft weliswaar veel ervaring en zou de jonkies nog wat kunnen bijleren. Maar voetbaltechnisch hoort ie gewoon niet in het eerste van GS. Denk dat ze sowieso de jeugd wel wat beters hebben rondlopen.

Financieel gezien is dit natuurlijk wel een hit, want dit is goed voor de merchandising. Een Turk die een verleden bij Real en Bayern heeft zal wel goed in de markt liggen.

29 mei 2012 om 14:35

Voetbaltechnisch tekort ? Zijn vorige twee clubs waren Real en Bayers, geen Rotweiss Shithausen. Wie moet er dan komen ? Robben ? Higuain ? Wakker worden, we spelen in een corrupte competitie en we spelen na 5 jaar weer CL. Aan Hamit heb je altijd wel wat, hij kan overal spelen.

29 mei 2012 om 14:54

@gangstar wat ben ik blij dat er mede fans zijn die net als mij denken. Hoe bedoelen jullie gs fans nou hamit komt te kort voor gs? zijn jullie gestort. Hamit is zelfs 1 niveau te goed voor gala. serieus denken jullie doordat gs dit jaar kampioen is gewoorde en sinds 2006(waar we zwaar faalde) weer 1x in de cl staan, dat topklasse spelers komen. Ik volg ook andere forums en ik zie gewoon mensen roepen, unal aysal koop ramires,kroos, of gervinho.

29 mei 2012 om 14:59

Hehe idd. Er hoort een verschil te zijn tussen over wie je fantaseert en wie realistisch is. Hamit is een Turk, met buitenlandse klasse. Wat wil je nog meer ? Hij neemt verantwoordelijkheid, wat wil je nog meer ?

31 mei 2012 om 02:47

Ebegumeci

Jij zegt eigenlijk precies wat ik denk. Alleen ik had geen zin om een reactie te plaatsen om eindeloze discussies te voorkomen.
Met mijn reactie ga ik mischien overkomen als een jaloers fenerli maar goed..

Ik vind dit eigenlijk ook niet een echte spraakmakende aankoop ondanks dat het ook zijn voordelen heeft.
Altintop is een goede voetballer die op vele plaatsen uit de voeten kan, dat is eigenlijk perfect.
Hij helpt goed mee in het verdedigen met goede tackle's, heeft goede passes en zet zich altijd in voor 500 procent. Bovendien is het een speler met een turkse nationaliteit en kan het gezien worden als een brok ervaring.

Om tekst en uitleg te geven waarom ik het geen spraakmakende transfer vind, het volgende :
Ik kan niet zomaar een positie opnoemen waar ik hamit echt vind uitblinken. Op het middenveld staan spelers als Melo( mocht hij blijven) en Selcuk en die kunnen niet zomaar even aan de kant worden gezet. Linksback staat balta( wat ik overigens t.o.v. andere mensen wel een goede back vind) rechtsback Eboue.
En in aanvallende opzicht vind ik het sowiso niet een topper om eerlijk te zijn.
Men begint steeds over zijn periode bij bayern munchen. Ben ik nu blind of willen mensen het niet zien. Hij heeft toch meer als CV ketel gediend op de bank van bayern wat af en toe mocht invallen? Al heeft hij mischien een finale gespeeld.
Nee het is idd een speler geweest van bayern munchen wat handig is voor op de bank en van real madrid was het gewoon een wanhoopstransfer.

Zijn ervaring zal de spor toto superlig goed doen maar voor de rest...

Gefeliciteerd gala supporters met deze transfer. Hopelijk zal hij jullie fantastische momenten beleven in de C.l. ik gun het zeker !! ;

29 mei 2012 om 15:28

Ik denk dat Galatasaray een mooie stap is voor deze speler en dat Galatasaray blij moet zijn met zo'n speler (ook voor de shirtverkoop ed.)

Mooie transfer voor Galatasaray want lets face it. Met deze selectie komen beide teams amper op de 3de plaats in cl groep. Fener doet er goed aan om Sercan, Topal en Costa te halen om een mooi europees campagne te beginnen en ik zou als ik Galatasaray was Melo niet halen maar een talent zoeken op zijn plaats want Galatasaray kan beter krijgen dan een publiekshow Melo.

Mocht het doorgaan , mooie transfer voor Galatasaray . Je haalt hem waarschijnlijk voor bijna niks , hij zal wel een hoge salaris vragen mja is zijn goed recht ! Hij komt over van Real Madrid he en daarvoor Bayern dus.

Offtopic ;1. Emre naar Atletico voor 2 jaar, is bevestigd op de officiele site van Atletico

2.rechtzaak is nu bezig en van wat ik allemaal lees heeft Sadri Sener het ontzettend moeilijk !!

29 mei 2012 om 21:05

gs gaat Hamit 1 jaar huren, vervolgens volgend jaar transfervrij overnemen. Zo is er afgesproken met Mourinho en Real.

31 mei 2012 om 01:47

Altijd een voordeel dat Terim en Mourinho goede vrienden zijn

31 mei 2012 om 02:59

Ua010

Ja inderdaad mischien volgen C. Ronaldo, Kaka, Sergio Ramos, Benzema enzovoort ook nog.
Of ze vrienden zijn of niet, meer dan een bankzitter van real krijgt Gala toch niet aangezien mourinho verlengt heeft bij real tot 2016.

Florentino perez zal ongetwijfeld joun mening delen aangezien real deze speler voor niks gecontracteerd heeft en naar een jaar gaat verkopen voor minimaal een miljoentje of 6.

Ik vind Altintop een goede speler (techniek etc.) voor het kaliber van Galatasaray. Voor Europese topclubs komt hij net wat te kort. In zijn tijd bij Schalke 04 zal ik hem niet meer vergeten, speelde echt kei goed. Om hem te slecht voor GS te noemen doe je Altintop te kort (ebegumeci)

Ik heb een opstelling gemaakt. Na Hamit hebben wij nog twee diepte-versterkingen nodig. Een spits en een linkshalf. We hebben een back up nodig voor Hakan Balta. Caglar komt tekort+blessuregevoelig. Een ervaren centrale verdediger en een jonge voor op de bank. De oude kan Gokhan Zan zijn, die lijkt een reserveplaats niet eens erg te vinden. Jonge zou Serdar Aziz kunnen zijn, maar probeer maar eens een speler te kopen uit Bursa.

Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi
Hakan Balta
Hamit
Melo
Selcuk
Transfer
Elmander
Transfer
29 mei 2012 om 15:29

Vooral nu Serdar Aziz heeft getekend tot 2015 lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat hij gaat komen, vergeet btw Chivu niet die is 70-80% bij Galatasaray volgend jaar.

Het liefst heb ik dan Burak in de spits samen met Elmander en een gruwelijke linkshalf zoals Bastos (zeer onwaarschijnlijk) want dan kunnen we gewoon met Balta spelen .

29 mei 2012 om 15:33

Hey gangstarr,
Off:
Als er een artikel is van Galatasaray dan zoek ik altijd reacties van jou op. Je geeft goede reacties, ik ben eigenlijk op 1 lijn met jou. Respect.
Maar toch een reactie op je opstelling:

linksback: Chivu in de CL en Balta beker en competitie wedstrijden als we niet uitkomen met aantal buitenlandse spelers. Chivu kan ook centraal. Dus als semih of ujfaliysu geblesseerd is kan Chivu altijd spelen.
links half heb je leegstaan: we hebben emre en ik denk dat engin ook daar kan spelen. Maar wat vind je van een speler zoals Doka van Ibb?
Spits sowieso elmander. Necatie wissel en sercan ook behouden. Baros verkopen en een speler kopen. Wat dacht je van Burak yilmaz of Cenk tosun?

29 mei 2012 om 15:55

@ Arif

Bedankt voor je respectvolle woorden, dat doet mij goed. Over de opstelling:

Chivu volg ik niet echt, maar ik hoor van Inter-fans dat hij Linksback niet goed is. Zijn spelersprofiel is echter wel één dat aansluit bij ons. Een speler die mee kan op meerdere posities. Ik zou het zonde vinden om een buitenlander-limiet op te vullen met een linksback. Hakan Balta speelde een sterk seizoen, dus moet je daar geen buitenlander willen. Je moet buitenlanders halen voor beslissende plaatsen of plaatsen die Turken niet op kunnen vullen. Linkshalf hebben we inderdaad Colak, maar hij is nog niet klaar om een toegevoegde waarde te zijn in de CL. Hij heeft teveel ups and downs. In de spits kan je een Burak of Cenk kopen, maar daarnaast moet je absoluut een buitenlandse spits halen. Een killer, naast de harde werker Elmander. Dan kunnen wij voorlopig Europa in. We zijn een kampioenselftal, dan moet je ook niet teveel schuiven en doen. Elke jaar twee klasse spelers, daarnaast paar locals en jeugd kans geven.

29 mei 2012 om 16:10

Gangstarr,

Ik wil wat vragen over de voorhoede van ons cluppie. Wat vind je echt van Burak. Op rechts of in de spits? Zou Cim Bom een poging moeten wagen of zou je andere namen willen zien?

Ik denk dat Gala - naast Hamit - een goede linkshalf en een afmaker moet kopen Melo behouden..

29 mei 2012 om 16:31

Iemand die twee seizoenen in de competitie meer dan 50 goals scoort, is altikd de moeite waard. Ik moet hem nog wel zien in Europa, want in top wedstrijden heeft hij mij niet altijd kunnen overtuigen. Het is een counterspits, wanneer counteren wij nou ? We spelen continu op de helft van de tegenstander. Dan heb ik liever een spits die goed is in de kleine ruimtes. Een type Saviola, maar dan jonger en fitter. We hebben onze Hakan Sukur met Elmander, nu nog een Arif er naast.

Ik haat transferperiode, om de minuut voetbalsites checken !

29 mei 2012 om 16:45

Hahaha je hebt gelijk over transferperiodes.

Over chivu heb je wel goede argumenten. Maar uyfaliysu gaat volgend jaar stoppen dus is het wel handig om een centrale verdediger te kopen. Chivu is echt een topper op de centrale positie. Op zijn cv heeft hij Ajax opleiding. Dat is altijd goed! Maar over limiet van buitenlanders heb je gelijk.

Burak Yilmaz is echt een prima spits. Hij heeft het niet kunnen maken bij BJK en FB maar bij TS heeft hij zich echt ontwikkeld. Hij is goede vrienden met Selcuk en je kan ook zien in de Turkse elftal dat ze elkaar steeds opzoeken. Aangezien we Selcuk hebben is Burak wel te doen.

Ik ben echt benieuwd wie we allemaal gaan kopen.

Hamit is echt supertransfer. Ik hoop dat hij komt.. Heeft Turkse nationaliteit. Dus zeker doen. Hij heeft bij Real weinig gepresteerd en bij Bayern was hij goed alleen toen Robben kwam ging hij minder spelen. Nog steeds aanvoerder bij de Turkse elftal. Is nog 29 jaar. Is echt een diepte investering. Maar engin kan ook op links. Engin moet alleen nog beter zjin in afmaken, hij heeft te vaak een slappe schot want voordat hij schiet doet hij te veel acties en dan heeft hij geen kracht meer voor de laatsta handeling.

29 mei 2012 om 16:47

Hehe, klopt! Ik kan niet meer aan mijn stageopdrachten werken!

Ik zou Burak erbij willen, maar dan moet je met dubbeltactiek spelen. Als het je uitkomt, verleg je het spel op de helft van de tegenstander en als er gedomineerd moet worden, dan stel je die type Saviola op! Daarentegen moet ik wel realistisch zijn, want Burak moet 5 miljoen kosten en als je een type als Saviola wil aantrekken, ben je gauw 7 á 8 miljoen kwijt. Ik hoop dat het bestuur naar mij luistert!

29 mei 2012 om 16:00

gangstarr:

Vind je het niet beter om Eboué op rechtsbuiten, en Hamit op rechtsback te zetten? Daar speelt Hamit ook bij het nationaal elftal vaak, en we kennen Eboué wel met zijn rushes, aanvallend vind ik hem beter dan Hamit

29 mei 2012 om 16:04

Cengiz

Eboue rechtsback en Hamit rechtshalf, dan heb je twee spelers die verdedigend en aanvallend goed zijn. Dat is ideaal. Ik hoop dat hij komt.

29 mei 2012 om 16:06

Of ze kunnen steeds roteren, de ene keer komt Hamit op, Eboué zakt terug, de ene keer komt Eboué op, zakt Hamit terug, dat kan nog wel eens een leuke snelweg worden

29 mei 2012 om 16:22

Als Hamit komt gaat Hamit alleen op de rechtsback positie spelen als Eboue in januari weer naar de Africa Cup gaat. Hopelijk doet Aydin Yilmaz het dit seizoen ook goed zodat hij dan op rechts half kan spelen.

29 mei 2012 om 16:25

Afrika Cup is niet elke jaar vriend.

29 mei 2012 om 16:59

@ gangstarr

De Africa Cup werd dit jaar gehouden, en volgend jaar nog eens, want het is steeds om de 2 jaar, en hebben de Afrikaanse spelers een druk schema.

Bijv: 2010 Africa Cup en Wk.
2012 Africa Cup
2014 Africa Cup en Wk.
Nu gaan ze in 2013, 2015, 2017 etc. organiseren, om het toernooi niet in het jaar wanneer er een WK is, te organiseren, vandaar. Het is ook voor het eerst dus dat er 2 Africa Cup's in 2 jaar gespeeld worden [2012 en 2013].

Nuttige transfer van Galatasaray, veelzijdige voetballer en breng veel ervaring mee.

@ Vz

Emre Belezoglu heeft een akkoord bereikt met Atletico Madrid voor een 2 jarig contract.

Bron: Officiele website Atletico.

Ik vind het maar een beperkte voetballer, maar hopelijk voor die jongen komt hij in Istanbul meer aan spelen toe. Ben wel benieuwd hoeveel Galatasaray zou moet betalen voor zo'n speler.

Het is een goede transfer, alhoewel zijn salaris wel erg hoog is(3miljoen per jaar). Desalniettemin is Hamit een goede versterking voor het elftal van Imparator Terim, en kunnen we er van uitgaan dat hij eigenlijk standaard in de basis speelt.

Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi
H. Balta
Hamit
F. Melo
Selcuk Inan
S. Kalou
Elmander
E, Baytar
29 mei 2012 om 16:22

Terim wilt de komende seizoen 4-3-3 spelen omdat hij 4-4-2 niet vindt passen voor in de Champions League.

Ik weet niet hoe jij erbij komt om Kalou op te stellen maar je kan ervan uitgaan dat G.saray spelers gaat halen voor de flanken, linksback, centraal middenveld, en een verdediger.

MUSLERA
EBOUE
UJFALUSI
SEMIH
?
HAMIT
?
SELCUK
?
ELMANDER
?
29 mei 2012 om 16:27

4-3-3? Wanneer heeft Terim zo gespeeld?

29 mei 2012 om 16:30

Hij heeft aangegeven volgend seizoen zo te willen spelen.

Ik begreep echt niet waarom Real Madrid Hamit Altintop haalde. Hij komt niet eens in de buurt voor het niveau van Real Madrid.

Maar Real Madrid heeft denk ik ook wel gehandeld met 'n plan erachter, van: ' O, we halen Hamit Altintop maar transfervrij binnen, dan verkopen we hem 'n jaar later, want winst maken we sowieso op hem'.

Tenminste, ik denk dat dit achter de handelingswijze van Real Madrid zat.

29 mei 2012 om 15:41

Destijds was het een klassespeler, maar na de komst van Louis van Gaal is hij nooit meer de oude geworden.

29 mei 2012 om 17:04

Ik begrijp echt niet waarom Galatasaray Hamit gaat halen, want we hebben Hamit helemaal niet nodig. Engin Baytar doet het prima. We hebben een flankspeler nodig, geen waardeloze vedette.

30 mei 2012 om 20:42

We hebben goeie wissels nodig vriend. Noem me een paar namen van de wissels die voor verschil konden zorgen nadat ze het veld opkwamen? Met Hamit/engin heb je een 2 perfecte spelers op een positie.

Goede aankoop, alleen zou ik willen dat ze meer in de jeugd investeren. Dat er elk jaar minimaal 2 spelers doorstromen.

29 mei 2012 om 15:55

Wees is realistisch man!! Moet dan na 6/7 jaar elke keer 1/2 topspelers rond de 26/27 plaats maken voor 2 spelers uit de jeugd die doorbreken?

Real heeft een hele andere wijze van beleid voeren als clubs als Feyenoord(die ook geen keus hebben). Zulke clubs moeten bijna elk jaar 1/2 hele goede spelers kopen en soms zelfs topspelers(figo, Zidane, Ronaldo), om ervoor te zorgen dat er zoveel mensen naar het stadion blijven komen. Als ze na 6/7 jaar allemaal spelers uit eigen jeugd in het veld hebben staan, zal iedereen dat hartstikke goed vinden als ze ervoor zorgen dat ze zo een goede ploeg blijven, maar dat is niet realistisch.

Daarnaast is de opleiding van Real lang niet zo goed als die van Barca en dan kan je niet eens over zulke dingen dromen. Wel heel vaak topspelers halen, maar ook willen dat elk jaar minimaal 2 spelers doorstromen.

Real moet er wel voor zorgen dat hun jeugd-opleidingen beter worden, zodat ze net als Barcelona bijvoorbeeld in de 2e divisie kunnen spelen. Anders is het gat gewoon te groot en dan komt er om de 3 tot 5, hooguit 1 of 2 spelers in het eerste elftal.

Net zoals bij Ajax al veel jongens uit de jeugd-opleiding niet goed genoeg worden bevonden, die dan bij een andere club wel doorbreken, is dat bij Real ook zo. Alleen een club met beperkte financiële middelen of een club dat vooral de jeugd een kans wil geven, kan minimaal 2 spelers laten doorstromen elk jaar, maar zelfs dat komt niet echt zoveel voor op het hoogste niveau denk ik..

29 mei 2012 om 16:12

Er zijn genoeg spelers die door zouden breken, maar die worden allemaal weggekocht door andere topclubs. Bovendien is Real van veel hoger niveau, het is moeilijk om wereldsterren voort te brengen. Maar voor Galatasaray ligt dat wat anders, dat zijn spelers die prima zelf op te leiden zijn.
Het probleem van Turkije is ook dat clubs amper wat op leiden, maar geld steken in oude spelers. Dit zal vooral problemen zorgen voor het nationale elftal.

Misschien was Real lang niet zo populair in Turkije als Barcelona bijvoorbeeld.. Sahin en Altintop halen, betekent 2 spelers uit Turkije, waardoor veel meer Real gaan volgen en ook voor de club gaan kiezen(zogenaamde fans)..

Waarom denk je dat clubs als Real en Barcelona trips houden in Japan en China?

Alles wat die clubs doen heeft te maken met geld en populariteit, dat is de enige manier om een topclub te blijven en om van je schulden af te komen.

29 mei 2012 om 15:58

Misschien was Nuri op 22-jarige leeftijd speler van het jaar gekozen in Duitsland.

Ik heb liever spelers die naar een hoger niveau groeien, dan een overschatte speler die constant minder en minder wordt.

Meeste clubs moeten een voorbeeld nemen van Nicosia, vooral Turkse clubs die heel erg geil worden van grote namen en vooral van Turken met een Duitse opleiding.

Doe mij maar liever een Doka, Amrabat, Serdar Aziz of een Potukje.

29 mei 2012 om 16:05

Nicosia heeft 4664 Brazilianen in hun selectie, hoeveel mogen wij er hebben ? Precies.

29 mei 2012 om 16:11

Hoeveel van de 4664 Brazilianen ken jij? namelijk 0. Ik vind Hamit geen slechte speler maar zo een speler hoef ik bij GS niet te zien als hij er toch is liever als een back-up zijnde. Als een GS supporter zie ik het liever van de talenten. Door Hamit aan te trekken zullen we voor dit aankomende jaar weer een talent mislopen.

voor je opgegeven opstelling. Culio is gebruikbaar voor links?

29 mei 2012 om 16:23

De punt met een talent is, dat je drie jaar geduld moet hebben, dat kan niet met een limiet aan buitenlanders. Dan moet je buitenlander direct een invloed hebben op je team. Je kunt je geen risico's veroorloven. Bovendien legt een speler als Hamit de lat hoger voor ' een talent '. Hierdoor moet hij zijn niveau opschroeven. Doet hij dit, dan zal Terim een talent zeer zeker een kans geven.

Culio is geen CL materiaal. Leuke speler voor de competitie, maar hij zal ons niet naar een hoger niveau tillen.

29 mei 2012 om 16:34

Ik ben het eens met Ganstarr in zijn reactie hieronder. Je kan niet zomaar iemand scouten om ff te proberen of het wat geld oplevert. In ons land kan dat niet met de beperking op aantal buitenlanders. Als je dat toch doet krijg je de Besiktas- tafareeltjes. 5-6 buitenlanders die op de tribune zitten, maar toch een dreun uitdelen op de clubkas.

Zeker een versterking voor mijn cluppie. Het is een speler die we op meerdere plekken kunnen gebruiken. Komende seizoen moet GS toch wel in totaal rond de 45-50 wedstrijden voetballen (super lig, CL, beker). Dus met Hamit haal je een joker binnen.

deze opstelling lijkt me wel een goede voor de CL. Als transfers zit ik te denken aan Amrabat en Pabon (GS is concreet bezig met deze spelers) en Chivu is denk ik zo goed als binnen.

Muslera
Eboue
Ujfalusi
Semih
Chivu
Hamit
Selcuk
F. Melo
(transfer)
Elmander
(transfer)
29 mei 2012 om 16:10

We zijn het dus eens over waar we transfers moeten maken. Ik vind Chivu onnodig. Haal dan een echte linksback. Hakan Balta kan nog paar jaar mee. We moeten alleen aankopen doen op plaatsen waar dat echt nodig is. Dat is de linkshalf en spitspositie. De andere plaatsen mogen ze opvullen met Turken uit de competitie of Duitsland.

29 mei 2012 om 16:30

Chivu vind ik ook niet zo spectaculair, maar 't is toch wel een beter back dan Balta. Doet in ieder geval beter mee in de aanval. Die Pabon is trouwens wel goed man. Stuk of 5 videos gezien. Sterke, snelle spits met een goed schot in de benen. Zijn stijl lijkt op Baptista.

29 mei 2012 om 16:33

Ik had gelezen dat Spurs hem ook wilde. Umit Davala was naar Brazilie gegaan, maar daar horen we nou ook niet echt iets over. Vreemd.

29 mei 2012 om 16:38

Juist daarom denk ik dat het waar is. Denk maar aan Melo begin van seizoen. Er werden tig namen genoemd, maar behalve Melo en opeens zag ik op .org dat we Melo hadden binnengehaald. Bron van Pabon is Suleyman Rodop, die kerel die hoort bijna bij het interieur in Florya Hij zou dit niet zomaar verzinnen denk ik, al helemaal niet zo'n onbekende naam.

29 mei 2012 om 18:33

Chivu is een centrale verdediger geen back en hij kan heel goed bal in spel brengen en kan spel goed lezen semih en hij zouden goede duo vormen in de CL en dan Ulfa als bankzitter is geen slechte idee of als rechtsback

30 mei 2012 om 18:06

Chivu onnodig?
Wij mogen juist heel blij zijn als Chivu bij Galatasaray tekent. Ujfa zit in zijn laatste contractjaar, Gokhan Zan is kwalitatief een stuk minder dan de huidige twee centrale verdedigers en Eboue heeft in januari Africa cup. Wat ik hiermee bedoel te zeggen?

Dat als er een van de verdedigers geblesseerd is, de verdediging totaal niet verzwakt! Chivu kan CV en LB spelen en Ujfalusi CV en RB. Eboue geblest/weg? Ujfa rechtsback, enzovoort.

Zou een mooie transfer zijn, kom maar hoor Hamit!

Hamit Altintop is opzicht goeie aankoop maar dat hij ongv. 3-4miljoen perjaar gaat verdienen kan ik niet snappen.

Als Terim een van de belangrijkste spelers Engin Baytar gaat opofferen voor Hamit Altintop dan zou ik dat zo jammer vinden. Baytar heeft alles op alles gezet en altijd gestreden voor Galatasaray. Ik weet nog dat Engin nadat hij gewisselt werd hij zijn excuses aanbood aan Terim omdat hij niet meer verder kon, dit laat zien hoeveel hij wil spelen.

Hamit mag komen maar dat mag niet ten koste gaan van Engin Baytar, onze eigen Psycho.

30 mei 2012 om 18:31

Engin Baytar heeft fantastische wedstrijden gespeeld voor GS dit seizoen, maar kwalitatief is Hamit toch echt veel beter dan Engin Baytar( met alle respect). Engin Baytar kan ook aan de linkerkant, dus aan speeltijd zal hij sowieso komen, ongeacht de komst van Hamit.

Echt een fantastische aankoop is dit, Turkse speler met veel kwaliteit en ervaring. Schalke, Bayern, Real Madrid, Galatasaray.... Wat een CV heeft deze man, ongelovelijk!

De opstelling voor volgend seizoen ziet er tot nu toe zo uit
Daarnaast hoop ik dat Chivu komt, zou ook een hele slimme en goede transfer zijn. Veelzijdigheid in de verdediging is mooi om te zien, met Chivu, Hakan Balta en Ujfalusi.

Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi
Hakan
Hamit
Melo
Selcuk
Engin/aankoo
Elmander
aankoop

Nee! Wij hebben geen waardeloze vedette nodig, maar jonge, verse talenten.
Weer een k*taankoop door Aysal.
Eerst Riera, nu Hamit why?!

Galatasaray heeft een back, centrale verdediger, spits en flankspeler nodig. Omdat spelers als Sabri, Ujfa, Baros en Riera zo snel mogelijk vervangen moet worden, anders worden we afgemaakt in de Champions League.

Dit is geweldig nieuws voor Real Madrid en misschien ook wel Galatasaray. Weet niet hoe de Galatasaray supporters over deze transfer denken. Maar het is in principe goed dat Altintop weg gaat bij Real Madrid.

Voor Altintop zelf, hij krijgt meer garantie op speeltijd. Weliswaar in een mindere competitie maar ik zou altijd spelen boven bankzitter prefereren ongeacht de competitie.
Voor Real Madrid is dit goed om de winst uit te tellen. Altintop is alleen voor commerciële doeleinden gehaald. Transfervrij, 3.5 miljoen salaris en voor 7/8 miljoen verkopen. Goed werk van Perez.

29 mei 2012 om 17:45

4.1 miljoen salaris en Galatasaray gaat praktisch niks voor hem betalen. Vergeet 7 á 8 miljoen voor Hamit.

29 mei 2012 om 18:13

Praktisch niks? Hoe willen jullie dat gaan doen? Hij heeft een contract tot 2015. Real Madrid laat hem echt niet voor niks gaan hoor.

Dacht altijd dat Altintop 3,5 miljoen salaris kreeg. Stond meestal op Voetbalzone. Mag ik vragen waar jij die 4,1 miljoen vandaan hebt?

Echt schandalig als we hier miljoenen op de tafel voor hebben gelegd. Net als Riera, die zo snel mogelijk weg moet. Hamit is wel handig met oog op de CL, maar hij zal waarschijnlijk te duur zijn. Fener haalt Topal, wij halen Hamit. Lekker weer. We hebben een spits nodig, zoals Pabon, en een goede Turkse centrale verdediger. Spelers als Riera, Chivu, Baros, Hamit, etc hebben wij niet nodig.

29 mei 2012 om 17:44

Fener haalt Topal helemaal niet. De technisch directeur van Valencia zegt dat Topal niet te koop is. Er wordt nog gewacht op wat de trainer wilt met Topal, en ik denk niet dat ze Topal gaan verkopen. Ze hebben 2 echte Cvm's Albelda en Topal. Albelda is al oud en gaat niet alle wedstrijden spelen dus wie willen ze daar gaan zetten dan? Topal is uiterst nuttig voor Valencia.

De zakenwaarnemer zegt ook dat hij niks heeft ontvangen van Fenerbahce, het is blijkbaar een leugen want anders zou heus wel iemand van FB iets zeggen over de transfer.

29 mei 2012 om 19:01

Aslantepe,

Zijn zaakwaarnemer zegt aan het einde wel dat de kans op een mogelijke transfer fifty-fifty is. Het ligt aan de intentie van Topal. Als Topal wilt en Fenerbahce 7 a 8 miljoen ophoest, dan gaat Valencia geen nee zeggen, want er is een kans dat de nieuwe trainer andere soorten spelers opstelt en een andere systeem gaat hanteren.

29 mei 2012 om 20:00

Geen enkel team speelt zonder een middenvelder zonder echte defensieve kwaliteiten. Bij elke topclub kan ik er zeker noemen en ik zal ook een paar noemen voor als je dat zo graag wilt

Khedira,busquets,carrick,de jong, Mikel, Alex Song en nog veel meer topclubs met zeker 1 verdedigend denkende middenvelder.

Mijn punt blijft met 2 Cvm's waarvan 1 bijna te oud is om een heel half seizoen te spelen ga je je andere CVM heus niet verkopen, ook niet voor 2 miljoen winst want Valencia gaat winst maken over Alba die voor minimaal 20 miljoen gaat en Piatti neemt zijn plek gewoon over.

Hamit Altintop zal een belangrijke transfer zijn als ze hem ook daadwerkelijk kunnen contracteren. Galatasaray heeft een killerspits nodig en ik weet wie:soldado. Deze man is haalbaar en zal de juiste versterking zijn. Hiernaast zou ik Muhammet Demir van G.antepspor graag bij GS willen zien als backup talent. Verder hebben we een goeie linkshalf nodig want Riera bakt er niet veel van, het liefst zou ik G. Tore willen zien overkomen van Hamburg. Zie ook miijn opstelling, hopelijk halen ze Soldado.

Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi
Balta
Hamit
Selcuk
Melo
Tore
Soldado
Elmander
30 mei 2012 om 18:01

Haha Soldado naar Galatasery, ga toch weg man, Valencia is 10x beter dan Galatasery, hij wil echt niet in Turkije voetballen en geef een groot gelijk, waarom zou je daar willen spelen terwijl je in spanje speelt en zo in England, Duitsland of Italië kan spelen..,

Perfecte speler voor Gala, een ervaren speler erbij die weet hoe het in europa gaat. Ik vind Hamit een goede speler die eigenlijk niet op de bank hoort.

Speelt die Sercan Saraer linksbuiten?

Gek dat hij bijna 30 is en nog nooit in Turkije heeft gevoetbald. Meestal zijn het ook die spelers die het echt maken in het buitenland, zie ook Nuri Sahin. Arda Turan en M. Topal speelden natuurlijk wel al eerder in de Süper Lig.

29 mei 2012 om 18:31

Omdat hamit uit de jeugd van Schalke komt daarna naar bayern transfer vrij is gegaan en vandaar naar Real .
maar ik hoop dat hij echt niet komt naar Galatasaray 1 hij kon vorige jaar gratis komen en hij wist dat hij bij real niet zou spelen is hij niet gekomen Gs moet voor hem geen cent betalen plus hij vraagt een abnormale salaris persoonlijk denk ik toch dat Gs jonge spelers met talent moeten halen spelers zoals Töre(omdat Gs CL speelt ) anders niet . want is zonde voor hun talent om alleen in Turkije te spelen zelfs België de competitie is hoger geschat dan die van Turkije

29 mei 2012 om 18:53

Beste Alim,

Hamit is geen jeugdproduct van Schalke. Hij is zijn profcarriere begonnen bij Wattenscheid.

29 mei 2012 om 18:57

Oh oké dankjewel man ik dacht dat hij bij schalke uit de jeugd kwam..

29 mei 2012 om 19:07

Geeft niet, het is altijd een gedoe met spelers en hun jeugdteams, hehe.

29 mei 2012 om 19:23

ja zeker man haha ..

de transfer is rond, op vraag van een journalist op het vliegveld onderweg naar de oefen interland tegen en in Portugal bevestigd Hamit Altintop dat ze een contract over een gekomen zijn.

Ha! Deze gast is alleen maar gebruikt om een transfersommetje aan te kunnen verdienen als ik het zo lees. Beetje zoals Milan vroeger ook deed met bijvoorbeeld Tomasson en Vogel.

30 mei 2012 om 18:22

Volgens geruchten (!) hoeft Gala geen transfersom te betalen, maar als ze hun titel prolongeren, dan krijgt Real een bedrag tussen 3 a 4 miljoen euro.

Veel berichten over hem ik vind het niet eens zo goeie speler. Fijn dat hij ergens heen kan ik denk dat hij daar ook niet veel speelminuten kan krijgen

30 mei 2012 om 18:21

Mogen er alleen berichten over goede voetballers worden gepubliceerd? Onzinnige reactie.

30 mei 2012 om 20:09

Dat zeg ik niet ? Ik zeg dat er nu veel berichten komen van hem. En het is mijn mening dat ik hem geen goeie speler vind ? Onzinnige reactie.

30 mei 2012 om 21:28

Het zijn updates van een eerder bericht, geen verschillende berichten.

Deze man heeft een prachtige carrière gehad, alleen vond ik hem te slecht/niet goed genoeg voor de absolute top. Hij heeft in mijn optiek bij Bayern en Real gefaald, en alleen een paar goede seizoen bij Schalke gehad. Verder doet Galatasaray dit denk ik goed want hij is voor mij wel een meerwaarde in de Turkse competitie.

30 mei 2012 om 18:20

Hij heeft echt niet gefaald bij Bayern hoor, speelde elke seizoen meer dan 20 wedstrijden en was vaak een meerwaarde. De dictator vgaal liet hem gek genoeg niet spelen

We hebben Hamit helemaal niet nodig. Zijn salaris zal geldverspilling zijn.
Galatasaray heeft jonge talenten nodig, spelers die max. 28 jaar oud zijn, geen over the hill
voetballers. Hamit is geen slechte voetballer, maar geen geschikte voetballer
voor een club die in de CL gaat spelen. Hij is net als Dirk Kuyt een harde werker.

Galatasaray heeft:

- 1 back nodig; als back-up voor Balta
- 1 centrale verdediger nodig: Ujfa wordt te oud
- 1 flankspeler nodig; Riera bakt er niks van.
- 1 diepe spits nodig; Baros is uit vorm.

30 mei 2012 om 18:53

Wat erger me ik toch aan jou. Natuurlijk hebben we hamit nodig. Wat als eboue geblesseerd raakt?... Juist dan gaan we sabri zien spelen. Heb toch liever een hamit dan een sabri. Een back-up of joker zoals hamit heeft gala zeker nodig, plus hij is turks wat wil je nog meer.
Salaris is beetje aan de hoge kant dat wel

30 mei 2012 om 18:59

Als je aan me ergert, ben je een idioot. Kijk hoe fuckin old Hamit is, daarnaast presteert hij veel beter als aanvaller dan als back. Misschien kan hij de dramatische Riera vervangen, maar alsnog is hij geen waardige voetballer voor Galatasaray. Eis betere voetballers, we gaan de CL weer in.

30 mei 2012 om 19:36

Cabral, zo te zien heb jij te vaak in de Real-topics gezeten. Hamit is 29, wat fucking oud ? Hij is even oud als Elmander, Melo, Balta om maar even drie sterkhouders op te noemen. Dit valt mij een beetje tegen van je. Als hij blessurevrij is, dan is hij een topspeler voor Gs.

30 mei 2012 om 19:45

gangstarr voor mij blijft hij een oude speler. Daarnaast weten we niet eens of hij zijn best gaat doen of net zo waardeloos gaat spelen als Quaresma en Simao bij Bjk. We spelen Champions League, vergeet dat niet. We hebben betere spelers nodig dan deze Turkse Kuyt, maar als jij met 10-0 wilt verliezen van Cypriotische clubs, moedig deze transfer aan.

30 mei 2012 om 20:04

Stel je niet zo aan man. Hamit is een goede aankoop aangezien hij bordevol ervaring heeft aan CL wedstrijden en de rechterkant best dynamisch kan worden. Zijn naam brengt al genoeg mee om gerespecteerd te worden in Turkije en ik zie ook echt geen enkele speler die geen respect zal tonen tegen hamit, Hamit is een echte prof, hij zegt waar het op staat zoals wat met Hiddink was bij nationale elftal en dat Gaal hem niet echt mocht.

Denk aan de afstandschoten die gevuurd gaan worden, denk aan de leiderschap die hij heeft, hij kan de jonkies helpen ontwikkelen. En dan als laatste nog aan hoe fantastisch het gaat worden Eboue komt op Hamit neemt zijn plek over, Hamit komt op eboue neemt zijn plek over, hoe dynamisch gaat dat worden.

30 mei 2012 om 20:15

Riera is beter dan Hamit hoor ?

30 mei 2012 om 19:14

Cabral Hamit is juist een goede speler. Als Gs nu alleen maar jeugd spelers de kans gaat geven dan gaan ze 4de worden in de groepfase. Hamit is een speler waar Gs 3-4 jaar iets aan hebt pas wanneer Hamit 33 jaar wordt dan pas kan je praten over een speler die old is.

In Cl moet je met Hamit spelen en niet met Aydin of Emre Colak. Plus Hamit spelen in competitie zonder dat hij een 'buitenlandse plek' inneemt.

En voor de andere posities kan Gs beter Hasan Ali en Omer Toprak halen heb je een goed verdediging en voor Baros moeten ze Guideti halen en Berbatov Guideti is nog te jong voor de CL dan kan je 2 jaar Berbatov gebruiken en dan verkopen en Guideti laten spelen.

30 mei 2012 om 19:36

Imparatorgs

Ik vind het gewoon zonde dat een nuttige maar geen geweldige voetballer als Hamit nu miljoenen krijgt elke seizoen. Wat als hij net als Riera een waardeloze pannenkoek wordt? Ik ben het zat om waardeloze grootverdieners bij Galatasaray te zien.

Aydin is al jaren overschat, maar dit seizoen deed hij het vrij aardig. Je hebt . gelijk over Çolak.

Ömer Toprak voor Ujfalusi, wat een geweldige versterking zou dat zijn. En haha Guidetti? Cassio Lincoln had hetzelfde mentaliteit als Guidetti en kijk wat er met hem gebeurd is. Berbatov is een degelijke voetballer, maar zal waarschijnlijk net als Q7, Simao, Riera etc. etc. waardeloos zijn.

Ik wil dat de transferbeleid van Galatasaray niet op namen, maar op kwaliteit gebaseerd is. Aysal is rijk genoeg om degelijke voetballers uit de Europese subtop te betalen. Belhanda bijv. of Sakho als vervangers voor Ujfa en Balta.

30 mei 2012 om 20:39

Persoonlijk hoop ik dat we Burak Yilmaz binnenhalen, type spits dat we nodig hebben. En Hamit is wel degelijk een goede aankoop, hij is nog maar 29 niet oud en breng veel ervaring en kwaliteit mee. Met spelers als Riera, Aydin of Emre Colak kom je niet ver in de CL.

30 mei 2012 om 21:30

Trabzon gaat zijn topspits echt niet naar een rivaal verkopen en zelfs als ze hem verkopen zal het minstens 20m zijn. Ik wil ook dat Burak bij Galatasaray speelt, maar Trabzon zal dat niet toelaten.

Ik hoop dat Real hem gewoon laat gaan, want hij krijgt niet veel minuten, Misschien dat hij dan nog een mooie toekomst te komen heeft,

Heerlijk nieuws dit. Al geeft Real nog een miljoen mee is dit nog geen slechte deal.

30 mei 2012 om 18:48

haha overdrijven is ook een vak ;
In de 5 wedstrijden die hij speelde was hij zo slecht nog niet. Hij deed het gewoon redelijk. Vind hem niet slechter dan Raul Albiol.

30 mei 2012 om 20:17

Raul Albiol is ook een verdediger vriend Hamit is een aanvallende middenvelder en ik denk dat Albiol meer kan leren dan Hamit.

30 mei 2012 om 21:29

Hamit is een linksback en kan ook als linksbuiten spelen, geen aanv. middenvelder dus.

30 mei 2012 om 23:27

Ja natuurlijk is Hamit een linksback en kan hij ook linksbuiten spelen. Wat weet jij veel!

Hamit is een speler die je overal op de rechterflank kunt plaatsen, centraal op het middenveld en als aanvallende middenvelder. Verder vind ik dit een zeer geslaagde transfer. Hij kon eigenlijk vorig jaar al naar Galatasaray komen maar maakt niet uit. Hopelijk laat hij zijn broertje in Trabzon.

30 mei 2012 om 23:35

Bullshit, denk eens na voordat je onzin uitkraamt.
Hamit speelt op de linkerflank, niet op de rechterflank.

31 mei 2012 om 00:38

Cabral,

Je haalt spelers door elkaar. Hamit is van origine een aanvallende middenvelder. Op dit moment speelt hij meestal als rechtsback en/of rechtshalf. Daarnaast kan hij - als het moet - ook als controlerende middenvelder spelen.

Hij is never nooit linksback geweest. Misschien is die bij Real weleens opgesteld op links, maar dat is echt niet zijn positie.

31 mei 2012 om 01:10

boefje je vervaagt de situatie
Ik weet niet echt waar Hamit speelt, maar volgens mij was het toch echt als linksback én linksbuiten (of in ieder geval aanvaller). Anyway, hij is multifunctioneel ;

Wat gaat hij bij Gala verdienen dan? iemand die het weet?

30 mei 2012 om 18:57

rond de 3-4 miljoen per jaar, ik vind dit belachelijk..

30 mei 2012 om 19:09

volgens mij 3 miljoen per jaar.

En Real krijgt 2-3 miljoen einde van het jaar als Gs met een beker staat.

Sinds zijn binnenkomst heb ik op deze dag zitten wachten. Goede zaak dat hij vertrekt. Voegt helemaal niets toe aan deze selectie en hopelijk komend seizoen wat jeugdspelers in de selectie!

Lijkt me het beste voor die jongen, kan bij Galatasaray gewoon zijn hele wedstrijden spelen en kan zijn ervaring zeker mee nemen die hij mooi heeft mee genomen bij Real waar hij toch altijd speelt met de beste spelers van de wereld.

Altintop is een subtopper, net zoals een Olic of een Pandev. Ik heb nooit begrepen wat hij deed bij clubs als Real en Bayern. Hij loopt graag met de bal, maar zijn handelingssnelheid is te beperkt voor de top. Het verbaasd me ook niets dat hij weer terugkeerd naar zijn vaderland.

30 mei 2012 om 19:37

weer? Hij heeft nog nooit in Turkije gespeeld.
Hij deed het trouwens aardig bij Bayern, speelde jaarlijks meer dan 25 duels totdat dictator vgaal kwam

30 mei 2012 om 20:23

Oke, hij is inderdaad in Gelsenkirchen geboren. Van Gaal heeft weinig te maken, met het feit dat hij tekort kwam. Bij Real moet hij het ook doen met invalbeurten. Dus het is beter voor hem dat hij naar een club als Galatasaray gaat waar hij wekelijks speelt.

als hij echt gaat, gaat het precies zo als ik n jaar geleden al had voorspeld. Real heeft hem binnen gehaald voor de merchiandise (veel turkse fans hebben een shirtje aangeschaft)
en om hem vervolgens te verkopen voor een paar miljoen
het heeft nooit met voetbal te maken gehad, alleen geld
persoonlijk had ik wel verwacht dat hij toch nog een jaartje zou blijven, maar goed Galatasaray is een mooie ploeg voor hem. de absolute top is niks voor hem

Wanneer Hamit er is kan hij lekker op de rechter kant spelen en Emre Colak op links zo niet wouden ze nog Ozan Ipek kopen maar heb er ook niks meer van gezien op de nieuws, ook Chivu op links, en dan nog een spits naast Elmander, niet vergeten he je mag maar 6 buitenlandse spelers opstellen in Turkije

Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi
Chivu
Hamit
Selcuk
Melo
Emre
Elmander
???
30 mei 2012 om 20:19

Waarom mag je maar 6 Buitenlandse spelers opstelling in Turkije?

30 mei 2012 om 20:22

Dat is gewoon de regel, zodat het geen koopclubs worden.

30 mei 2012 om 20:26

Oke bedankt ja ik volg Turkije niet dus ja ;d

Overigens mag Galatasaray nog wel een linksback kopen, linksvoor en een spits. Misschien dat Assaidi wil komen.

Ik vind dat Galatasaray als eerst Melo moet behouden en daarna hebben we een spits en een linksback nodig.

( On: Ik vind Hamit altintop een goede transfer omdat hij bijna overal kan spelen )

We hebben op dit moment 3á4 spelers nodig die ons vooruit kunnen helpen, zowel in de competitie als in de Champions Leauge. Nadat we een sterke 11 basisspeler hebben opgebouwd moeten we verder met het versterken van ons wissels, afgelopen jaar hadden we hier de meeste problemen in.

Basisspelers:
Muslera,eboue,semih,urfali,hakan,(engin/hamit), Selcuk, Melo(mits hij blijft), Elmander, ? , ? !

Wissels:
Baros,necati,aydin,ceyhun,ufuk,emre, Culio ,riera, ?, ?

We hebben nog een sterke en snelle verdediger nodig die goed kan opbouwen en koelbloedig is. Verder hebben we voor 200 een afmaker nodig naast Elmander en een snelle technische buitenspeler eentje van het niveau Sercan Sararer of Gökhan Töre.

Muslera
Eboue
Semih
Urfali
Hakan/Chivu
Engin/Hamit
Selcuk
Melo
?
Elmander
Baros/?

Wat ben ik blij met dit bericht een speler weg die plaats maakt voor een talent van Castilla.
Pre season moeten ze zich laten zien voor Mourinho.
Altintop kan nu zeggen ja ik heb bij Real Madrid gespeeld.

Dit zal wel de ideale opstelling zijn als we op linksbuiten nog Sararer kunnen kopen zou het ideaal zijn.
Als we Berbatov gaan halen zie ik hem er wel makkelijk 20 in pegelen zonder moeite.
Hij heeft een hardwerkende spits voor zich die er voor gaat zorgen dat hij open kansen krijgt.

Muslera
Hamit/Ebou
Semih
Ujfalushi
Balta
Hamit/Ebou
Xelcuk
Melo
Transfer
Elmander
Berbatov

hoop dat real niet moeilijk gaat doen met het transferbedrag, overigens goeie aankoop van Galatarasay.

Ik kan me een wedstrijd herinneren van Hamit tegen Barcelona. Hij heeft dat wedstrijd echt alles gegeven en Messi bijna het leven zuur gemaakt tijdens de wedstrijd. Veel mensen praatten toen heel goed over hem desondanks ze hem eerst de grond in boorden.

Hamit is een aanwinst voor elke team.

Hij speelde een keer heel goed tegen barcelona. Verder kan ik me niet veel meer van hem herinneren bij Real. Mooi dat hij zijn 12 wedstrijden per seizoen inruilt voor een vol seizoen in Turkije. Hij maakt zo ruimte vrij voor talenten uit Castilla, ook gunstig voor Real dus. Galatasaray heeft nu nog een goede linksback nodig en ze zijn wel redelijk compleet. Het zou nog mooier kunnen worden als ze Cassano halen, maar die kans lijkt me klein.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
4.Besiktas7139
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
Martin LinnesVerdediger10
Serdar AzizVerdediger10
Koray GünterVerdediger10
Papa Alioune NdiayeMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

26 fans
Middenvelder, 35 jaar

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Patrick Vieira staat voor zijn eerste klus als hoofdtrainer in Europa. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren