Hazard hakt knoop door en vertrekt naar Chelsea

Maandag, 28 mei 2012 om 21:58

Chelsea heeft een uitstekende dag achter de rug. Fernando Torres liet weten te zullen blijven, Petr Cech verlengde zijn contract bij de Engelse topclub en Eden Hazard maakt maandagavond op Twitter bekend dat hij vanaf volgend seizoen ook in het blauwe shirt zal spelen. Ik teken voor de Champions League-winnaar, schrijft Hazard op zijn pagina. Vooralsnog is het niet duidelijk voor hoeveel jaar de Belgisch international gaat tekenen: Chelsea meldt nog niets op de clubwebsite.

/

Met de aankondiging komt er een einde aan een maandenlange soap rondom de aanvaller. Hazard aast al een tijdje op een transfer naar Engeland en werd eerder deze maand voor de tweede keer op rij gekozen tot beste speler van de Ligue 1. Hij liet destijds weten dat hij zijn loopbaan zou vervolgen in Manchester, maar na het winnen van de Champions League werd Chelsea opeens ook een interessante optie voor de Belg, die maandagmiddag op Twitter bekendmaakte dat hij zijn keuze had gemaakt. De 26-voudig international, die vrijdag nog scoorde in de oefenwedstrijd van België tegen Montenegro, gaf in de avond uiteindelijk duidelijkheid: hij gaat naar Chelsea.

De 21-jarige Hazard heeft er ruim vier seizoenen in het eerste elftal van Lille opzitten. De aanvaller maakte in november van 2007 zijn debuut in de Ligue 1 en kwam in totaal tot 145 competitiewedstrijden, waarin hij 36 keer scoorde. Meer dan de helft van dat aantal doelpunten (twintig) maakte hij in het afgelopen seizoen en bovendien leverde hij ook nog 22 assists af. Hazard bewees de Franse competitie ontgroeid te zijn en gaat nu zijn kunsten vertonen in de Premier League. Chelsea betaalt ongeveer veertig miljoen euro voor de belofte en troeft Manchester United en Manchester City af. Lille had naar verluidt aanbiedingen van de drie Engelse topclubs geaccepteerd, waardoor Hazard kon kiezen.


Poll

Eden Hazard heeft een goede keuze gemaakt


Gerelateerd

380 reacties (laatste reactie door jesse6)

Jammer, ik vond Arsenal echt de perfecte club voor hem. Toch veel succes Eden!

28 mei 2012 om 22:08

Ik weet het niet, elke club was een geschikte club voor hem maar ik denk dat Chelsea de juiste keus is.

on:
Dit was al te verwachten, prima aankoop voor Chelsea.
Echt een geweldige speler, deze dag kan voor de Chelsea fans niet meer stuk.
Torres blijft en ook Cech tekent 4 jaar erbij.

28 mei 2012 om 22:10

ik denk ook dat het een goede keus is.bij City was hij een van de velen geweest.chelsea heeft vrijwel geen creatieve spelers dus meeste kans op een basisplaats.

28 mei 2012 om 22:19

helemaal mee eens city is gewoon te veel spelers hoewel hij wss wel een basisplaats zou krijgen maar chelsea gaat flink inkopen en hij word daar een heel belangerijke speler. Bij united hebben ze al nani op de linkerflank en zou hij dus op de rechterflank moeten spelen dus goede keus en hopen dat het goed gaat met hem en torres zodat de 'miskoop' torres toch nog zijn waarde zal hebben

28 mei 2012 om 22:20

Geweldige voetballer is het.
Maar ik vind het o zo jammer dat hij naar Chelsea gaat.
Tenzij Chelsea nog 1 a 2 goeie aankopen doet. Een goeie spits en eventueel een verdediger.
Want het voetbal van chelsea dit jaar past niet echt bij Hazard.
Toch hoop ik nog veel te horen en te zien van deze jonge

28 mei 2012 om 22:25

Hazard naar City was echt geen goede keus geweest, City heeft al een goed middenveld met Toure, Milner, Barry, A. Johnson, Nasri en Silva.
Dit is samen met Marin een hele goede aankoop voor Chelsea.
Hopelijk doet Liverpool ook zo iets, want die aankopen van vorig jaar hadden weinig nut voor heel heel veel geld..

28 mei 2012 om 22:25

@chrisje040:volgens mij had hij bij united meer kans op spelen. Bij Chelsea loopt Mata al rond op dezelfde plak, bij united hebben ze echt niemand zoals Hazard. Denk ik

28 mei 2012 om 22:27

@ownerls ge iets wil zegge moet ge het juist doen vriend. Hazard speelt bij Lille op 10, als vrije man. Enkel bij Belgie speelt hij op de linkse flank

28 mei 2012 om 22:27

Ja het is een hele goeie keus.alleen hopen dat chelsea geen lukaku van hem maakt en op de bank laat wegrotten

28 mei 2012 om 22:38

@wilgenduin, ik ga er vanuit dat hij bij Chelsea ook op de linkerkant gaat spelen. Chelsea heeft op middenveld laatst al Marin gehaald voor aanvallende versterking. Dus verwacht niet dat Chelsea met 2 aanvallende middenvelder gaat spelen. Hij komt denk ik gewoon Linksbuiten en dan Mata op rechts en dan Torres of Sturidge in spits.

28 mei 2012 om 22:40

Mata is een nummer 10. Geen linksbuiten. heeft bij gebrek aan beter wel aan de flank gespeeld.

28 mei 2012 om 22:46

Heb je gelijk in. Het gemis van creativiteit was toch wel heel duidelijk het afgelopen seizoen. Hopen dat ze volgend jaar met een frisse ploeg ook weer wat frisser voetbal kunnen laten zien

Cech
Ivanovic
Luiz
Terry
Cole
Ramires
Essien
Hazard
Mata
Sturridge
Torres
28 mei 2012 om 22:46

Waar speelt Mertens dan eigenlijk bij België ? Dat Hazard bij Lille als vrije man speelde wist ik wel

28 mei 2012 om 22:47

Ja, onderhand het hele seizoen dus.

28 mei 2012 om 22:53

Mertens speelt linksbuiten.
Hazard vrijdag de eerste keer op de 10, daarvoor speelde Witsel daar en Hazard rechtsbuiten.

28 mei 2012 om 23:07

Juan Mata heeft anders bij Valencia enkel op de flanken gespeeld en meestal was dit links en deed dat zeer behoorlijk. Ik denk dat Cheslea ook nog wel Modric deze zomer gaat halen,zeker nadat Tottenham geen Cl-kwalificatie kon afdwingen. Ik denk dat ze eventueel met deze opstelling een echte Pl-kanditaat zullen zijn:

Cech
Ivanovic
Luiz
Terry
Cole
Ramirez
Modric
Essien/Lampa
Mata
Torres
Hazard
28 mei 2012 om 23:08

@mathijs55

Mata kan prima op links! Bij Valencia speelde hij ook op links..

28 mei 2012 om 23:39

Ik ben het helemaal eens met jou wat betreft de aankoop van Hazard, een erg goede (op papier). Echter, betekend dit dan dat Hulk en Lucas niet komen? Met de komst van Marin in het achterhoofd...

29 mei 2012 om 00:07

Belangrijker is dat Di Matteo geloosd wordt. Ik moet er niet aan denken dat dit offensieve geweld volgend jaar weer afbraakvoetbal gaat spelen. Villas Boas had met deze (offensieve) selectie wel kunnen pieken...

29 mei 2012 om 07:50

Ik denk ook juist dat dit een goede keus is. Wanneer hij naar City was gegaan was het maar de vraag of hij in de basis zou staan. Bij Chelsea zijn ze op zoek naar vernieuwing van het team.

29 mei 2012 om 21:07

@joes

Waarom Sturridge/torres ipv Marin?
Die is veel beter.
En Hazard dan in een vrije rol op 10, dan is hij een stuk beter.
Dan Mata en Marin op de flanken en Torres of Sturridge in de spits.
Daarachter Essie en Lampard.
Dan hoeft er niets meer te gebeuren en hebben ze een team dat de cl moet kunnen halen.

Cech
Ivanovic
Luíz
Terry
Cole
Lampard
Essien
Mata
Hazard
Marin
Torres
28 mei 2012 om 22:10

Ik had precies hetzelfde gehoopt, maar ik kan de keuze wel begrijpen. Ik verwacht een basisplaats voor deze jongen, Chelsea gaat (als we de geruchten moeten geloven) nog meerdere aankopen doen en kunnen dan naar mijn mening echt wel een gooi doen naar het kampioenschap. Iets waarin ik de ploeg (toch jammer genoeg als Arsneal liefhebber) meer kans toedicht. Goede speler, hopelijk laat die het zien in Engeland!

28 mei 2012 om 22:16

Bedankt voor alle duimpjes naar beneden! Erg logisch ook...

28 mei 2012 om 22:19

Er kunnen toch mensen zijn die niet vinden dat hij bij Arsenal past?

28 mei 2012 om 22:20

Ik zou er echt niet van kunnen slapen als ik zoveel rode duimpjes krijg..

28 mei 2012 om 22:23

@marre123, dan krijg jij van mij een duimpje omhoog.

28 mei 2012 om 22:24

Hij past nou eenmaal niet bij arsenal ze hebben walcott en oxlade al als extreem snelle spelers dus

28 mei 2012 om 22:30

Sorry hoor maar dat is toch gewoo normaal. Niet iedereen is het met je eens, de ene wel en de andere niet.

on: Goede aankoop, met Marin op het middenveld is het echt een sterren middenveld. Ik denk dat ze hiermee wel in de top 3 kunnen eindigen.

28 mei 2012 om 22:51

Vraag me alleen af wie ze waar gaan zetten. Mata, Hazard & Marin kunnen alle 3 als 10 & linkervleugel speler... Torres gaat iig weer heersen hoop ik !

28 mei 2012 om 22:59

@mvdw1995 Hazard weet ik zeker van dat hij ook rechtervleugel kan, Mata weet ik niet zeker. Hazard speelt namelijk bij Belgie veelal vanaf rechts. Verder vind ik niet dat Chelsea moet streven naar het niveau Marin, prima bankwarmer, maar hij mist toch wel de kwaliteiten voor de wereldtop.

28 mei 2012 om 23:04

@psv4life040 Joh, stel je niet zo aan, het zijn maar gekleurde duimpjes die naar boven of beneden wijzen, als je daar nou echt waarde aan gaat hechten dan heb jij volgens mij geen idee van wat belangrijk is en wat onbelangrijk is, en natuurlijk geeft het een soort blijdschap als zoveel mensen het met je eens zijn, maar als je zo'n stereotiepe zin neerzet die bij iedere transfer zo'n 100x staat, verwacht dan niet te veel van jezelf...

29 mei 2012 om 02:43

@psv4life040; Ik ben het ermee eens dat er niet gezeurd moet worden over rode duimpjes. Succes wensen aan een speler op Voetbalzone heeft weinig toegevoegde waarde aangezien Hazard dat niet zal lezen en ook geen nederlands kan.

@owner01: Jij maakt een net zo belachelijke opmerking. Of hij bij Arsenal past of niet is een mening en jij bent het daar niet mee eens. Met de manier waarop jij het brengt lijkt het net een feit. Daarnaast klopt de reden voor jou mening niet aangezien walcott en oxlade rechts- en linksbuiten spelen en Hazard van nature een 10 is..

Overigens ben ik het wel met je eens dat Arsenal niet de juiste keuze was geweest. Het zou de ontwikkeling van Wilshere (als hij fit blijft) stoppen of Rosicky (net zijn contract verlengd) op de bank laten belanden.

Ik hoop wel voor Hazard dat Chelsea nog een aantal voetballende aankopen doet want ik kan me niet voorstellen dat het leuk is in dit team te spelen wanneer je gewend bent met veel vrijheid op 10 te spelen. Kan nog steeds niet geloven dat met dit anti voetbal de Champions League is gewonnen.

Hopelijk is het aantrekken van Hazard een stap richting beter voetbal.

28 mei 2012 om 22:22

Als hij prijzen wil winnen moet je niet naar Arsenal gaan.

Goeie club voor hem kan prijzen winnen en zal zeker in de basis komen.

Aanval:

Hazard-torres-mata zieke fijne aanval.

28 mei 2012 om 22:40

waarschijnlijk is dit gewoon een bericht voor pers ik bedoel maar op www.chelseafc.com Staat niks op chelseas twitter Staat Niks over zijn komst dus ik denk dat het nog spannend gaat worden

29 mei 2012 om 00:49

Op zijn eigen twitter stond het al voor dit bericht;

28 mei 2012 om 22:27

Iedereen vind Arsenal een goede club voor elke speler, maar helaas doen ze nooit wat om een echte speler te halen.

28 mei 2012 om 22:38

Dat komt denk ik omdat iedereen alleen maar naar sportieve ontwikkeling kijkt, en dan is het vaak (zeker bij jongere spelers) ook wel terecht dat Arsenal dan het beste past. Maar men vergeet dat er naar meer wordt gekeken door die jonge spelers. Zo is Chelsea actiever geweest in het verzamelen van prijzen dan wij de laatste jaren (hopelijk komt daar verandering in komend seizoen), en kunnen zij waarschijnlijk ook financieel gezien een aantrekkelijker aanbod doen.

28 mei 2012 om 23:00

Hazard past idd bij Arsenal, maar ik denk niet dat hij bij Chelsea zal falen. Ik hoop dat ze nog een goede rechtsback kunnen halen en dan is het team denk ik compleet. Een Hulk derbij zou het natuurlijk afmaken, maar dat is volgens mij niet nodig. Ik ben ervan overtuigd dat Torres dit jaar z'n vorm weer gaat halen. Alleen hopelijk niet op het EK al.

Heeft Hazard een vriendin (als je begrijpt wat ik bedoel) ?

Haha, nee die is flauw. Hij is een geweldige aanwinst voor Chelsea. Chelsea is goed bezig na de komst van Marin. Benieuwd hoe ze het gaat doen volgend jaar.

28 mei 2012 om 22:02

Hij heeft zelfs een kind!

28 mei 2012 om 22:03

Zijn vriendin heet Natasha en hij kreeg een kind op zijn 19de ;

28 mei 2012 om 22:09

Oke, mooi nieuws voor Terry en Chelsea dus, hahah!

28 mei 2012 om 22:22

Zo dat is al vroeg

on: Topaankoop Chelsea, met Marin erbij is het een flinke versterking op het middenveld. Waarschijnlijk komt Hulk erbij en dan kan Chelsea wel eens kampioen worden.

28 mei 2012 om 23:19

Nee slecht nieuws voor terry hazard wou het pas later op de dag bekend maken omdat hij eerst nog met terry moest onderhandelen dat hij zijn vrouw niet afpakte!

29 mei 2012 om 00:05

Je begreep zelf al dat je grap in het niks viel toen je aant type was bij de rest he? Je probeert het te hard..

28 mei 2012 om 22:13

haha!

Nou moet Chelsea nog Dukes aantrekken en dan is het feest compleet! (als je begrijpt wat ik bedoel)!

Geweldige aankoop van ze, ben blij dat hij niet voor City gekozen heeft want dan werden ze al helemaal onverslaanbaar.

28 mei 2012 om 22:15

Haha zijn vrouw is niet veilig op nieuwsjaarsavond.

Hazard en Marin op de flanken. Dat ziet er wel aardig uit moet ik zeggen.

28 mei 2012 om 22:03

En dan Kevin de Bruyne er ook nog bij voor de toekomst, is zeker niet verkeerd nee.

28 mei 2012 om 22:03

Precies, ook mooi voor Torres dit. Heeft hij eindelijk aanvoer vanaf de flanken! En dan met Mata op 10, heel mooi.

28 mei 2012 om 22:05

La Pulga

Ik zou eerder vanuit een basis spelen waarin Mata en Marin op de flanken spelen en Hazard achter Torres op 10. Mata en Hazard kunnen vooralsnog gewoon nu en dan van positie wisselen. Hazard is echt op zijn best en prachtig om te zien achter de spitsen.

28 mei 2012 om 22:07

Maar Mata is ook beter op 10. En Hazard is beter op de flanken dan Mata is.. Dusja, daarom zou ik dus daarvoor kiezen. Maar goed, we zien wel wat het gaat worden.

28 mei 2012 om 22:09

Zo zal ik opstelling doen voor volgend seizoen, hopelijk vinden jullie het wat.

Cech
Ivanovic
Luiz
Terry
Cole
Essien
Lampard/Rami
Hazard
Mata
Marin
Torres
28 mei 2012 om 22:12

Goede opstelling, alleen heeft Essien toch geen basisplaats meer?

28 mei 2012 om 22:12

Ramires en Lampard horen allebei te spelen en niet om een positie te strijden.

28 mei 2012 om 22:16

@lapulga

Volgens mij niet nee, maar persoonlijk vind ik Essiën een hele goeie speler die in mijn ogen gewoon een basisplaats verdiend.

Ac_milan22

Ach weet je wat het is. Je speelt 50 a 60 wedstrijden per seizoen als club zijnde. Dus ik verwacht niet dat Di Matteo elke keer met dezelfde basiself zal spelen en dat kan ook helemaal niet.

28 mei 2012 om 22:22

ik kreeg bijna een hartaanval toen ik daar Rami zag staan als verdedigende middenvelder.. Paar seconden erna dacht ik eraan dat het Ramires was en niet die verdediger van Valencia, hahaha

28 mei 2012 om 22:35

Hazard en Mata omwisselen.

Essien heeft nooit zijn oude niveau gehaald, Mikel laat de laatste tijd progressie zien.

Je kan altijd nog rouleren.

28 mei 2012 om 23:07

Ik vind vanwel, mikel was dit seizoen beter. Dan kan je Lampard af en toe rust geven en Ramires laten spelen.

28 mei 2012 om 23:11

Met die opstelling speel ik altijd op Fifa :D

28 mei 2012 om 23:19

Het is een goede opstelling maar ik denk dat Chelsea Hazard op de flanken gaat uitspelen en Marin vooral gehaald is als breedteversterking. Ik heb het gevoel dat Modric deze zomer wel eens de overstap kan maken naar Stanford Bridge en ik denk dat ze dan wel eens zo zouden kunnen spelen.

Ik denk dat voetbalploegen die al combinerend het spel willen maken moeten kiezen voor naar binnentrekkende wingers(rechtsvoet op linkerflank en vice versa) die een steekpass kunnen geven of kunnen schieten want zo ontstaat er meer gevaar en kunnen de opkomende backs de ruimte benutten die de flankspelers openlaten.

Cech
Ivanovic
Luiz
Terry
Cole
Ramirez
Modric
Essien/Lampa
Mata
Torres
Hazard
29 mei 2012 om 03:02

Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Mata was bij Valencia op links gewoon heel erg goed en Hazard is echt iemand die het spel kan verdelen waardoor ik denk dat je hem beperkt wanneer hij op de vleugels staat.

De opstelling van Grandepulga 2 (toeval dat de Pulga's met elkaar in discussie zijn? :P) lijkt mij dan ook beter. Met Hazard, Mata, Marin & Sturridge heeft Chelsea nu in ieder geval genoeg aanvallende kwaliteiten. Laten we hopen dat dit ook zal resulteren in mooier voetbal!

Weet iemand trouwens of Lukaku al is afgeschreven of zal hij dit seizoen als 2e spits achter Torres meer kansen gaan krijgen?

28 mei 2012 om 22:03

Marin en Mata op de flanken, Hazard kan ook op de nummer 10.
Geweldige speler dit en een goede aanwinst.

Ziet er inderdaad aardig uit.

28 mei 2012 om 22:08

Ramires gaat Marin uit de basis spelen, mark my words.

28 mei 2012 om 22:10

Ramires kan ook in een meer controlerende positie het is niet echt een flankspeler.
Ben fan van Ramires en hij werkt keihard.
Dus waarom niet zo:
Als Hazard het daar maar gaat maken.

Cech
aankoop
Terry
Ivanovic
Cole
Ramires
Lampard
Mata
Hazard
Marin
Torres
28 mei 2012 om 22:15

Sorry, maar dat is een middenveld zonder een verdedigende speler?dat kan gewoon niet. Essien moet er in ieder geval in.

On: Jammer, had hem heel graag bij Arsenal gezien. En ik wed dat als Chelsea de CL niet had gewonnen dat hij dan zeker niet naar Chelsea was gegaan.

28 mei 2012 om 22:18

Het zou mooi zijn als di Mateo of de nieuwe coach ook echt zo gaat voetballen met bijvoorbeeld Van der Wiel of Juanfran met Cole als backs er overheen ik geniet nu al. Ik denk alleen dat het helaas onrealistisch offensief is.

28 mei 2012 om 22:20

Essien is al tijden niet meer op niveau dan kun je beter Mikel gebruiken,

29 mei 2012 om 03:05

@ frituurpan; waar heb je het over. Weet je wel op welke positie Ramires speelt of was je nog in de war door de wedstrijd tegen Barcelona toen iedereen als verdediger stond opgesteld en Ramires de enige was die daar via rechts een keer uit kwam?

28 mei 2012 om 22:29

Hulk zal ook zo goed als zeker komen, dus Marin als reserve, samen met De Bruyne.

28 mei 2012 om 22:37

Ja precies, ik denk namelijk ook niet dat Marin voor de basis is gehaald persoonlijk.

Heledag op gewacht en eindelijk heeft die het bevestigd! Geweldig dit!

Ik had hem erg graag in het shirt van Arsenal zien spelen. Een middenveld met Wilshere/arteta en Song met daarvoor op de 10 Hazard achter Van Persie. Podolski en Ox-chamberlain op de flanken. Lijkt me niet zo slecht en al helemaal als je één van de beste centrale duo’s ter wereld hebt. Zo’n aankoop had de supports en de spelers echt het gevoel kunnen geven dat ze kampioen konden worden. Dus vind ik dit voor een deel echt jammer.
Het lijkt wel of Chelsea iets met die Belgen toptalentjes heeft… Na (lukaku), Courtois, De Bruyne nu Hazard.
Nu hij bij Chelsea speelt hoop ik wel dat ze iets aanvallender gaan spelen, want dat ligt hem het best. Het liefst zie ik hem achter de spits op 10 achter Torres, en Mata dan maar op de flanken. Laten we hopen da hij wat leuke dingen kan laten zien voor Chelsea. Ik hoop/ denk echt dat Torres helemaal opleeft met de creativiteit die deze nieuwe aankopen met zich meebrengen. Als ze Torres nu niet helemaal de afgrond in sturen door een nieuwe eerste spits te halen , dan kan hij er weer helemaal bovenop komen.

Chelsea is haar supporters en de wereld echt verplicht om nu aanvallend voetbal op de mat te brengen! Ik zal in ieder geval wat meer wedstrijden van Chelsea zien. Na City, ga ik ook Chelsea wat intensiever volgen. Dat beide clubs met Abramovic en Mansour oneerlijk te werk gaan door alle leuke spelers te kopen en met geld te smijten is waar. Maar stiekem wil iedereen wel Aguero, Silva, Yaya, Mata, Hazard, Marin, Torres,… aan het werk zien.

Cech
Ivanovic
Luiz
Terry
Cole
Lampard
Hazard
Ramires
Mata
Torres
Marin
28 mei 2012 om 22:04

Arsenal is na alle kritiek niet echt aantrekkelijk meer voor een speler. Ze speelden al jaren tenminste het mooiste voetbal.. ook dat was er dit seizoen heel vaak niet.

28 mei 2012 om 22:04

Hazard staat hier wel redelijk fout geposteerd zeg....

Hij speelt net achter de spits of als vleugelspits. Ik zie Marin toch zeker in het begin geen basisspeler worden.

28 mei 2012 om 22:11

@ Ac_milan22

Bwa kritiek. Dat valt wel mee. In mijn ogen verdienen ze niets minder dan lof. En is een club als Chelsea beter dan Arsenal? Integendeel. Alhoewel je nu kan discussiëren. aangezien Chelsea de CL heeft gewonnen. Ik denk dat Arsenal gewoon heeft afgehaakt om financiële redenen daar waar Manchester United, Chelsea en City tot op de laatste dag tegen elkaar hebben opgeboden. Nu lijkt er een bedrag van een slordig 40 miljoen Euro mee gemoeid te zijn. Dat gaat Arsenal niet betalen aan 1 speler.

Bovendien wel schandalig dat United ook 40 miljoen heeft geboden dus, dat met een schuld van 400 miljoen euro. Dan zitten de mensen maar te klagen over de clubs in de PD, maar de clubs in de PL hebben meer schulden..

@joachimv

Ik begrijp de verwarring aangezien het lijkt of hij net voor de verdediging speelt. Maar ik bedoelde met de punt vooruit. Ik wou gewoon duidelijk maken dat Hazard op de 10 moet spelen achter Torres, in de as van het veld.

28 mei 2012 om 22:20

Utnited koopt geen spelers met geld die ze niet hebben. Die PD clubs daarentegen wel.

United zou gewoon gezond zijn zonder de Glazers die hun persoonlijke schuld op naam van de club gezet hebben.

Als jij de feiten niet weet, kun je beter niks typen!

Hou jij je maar bezig met Barca die geld moet lenen van de bank om de salarissen te betalen!

28 mei 2012 om 22:44

400 miljoen in het rood staan en je koopt ( hoogstwaarschijnlijk) Kagawa, Bied 40 miljoen voor Hazard..

Ja leuk , standaard reacties typen wat betreft Barcelona , dat hier wederom helemaal niets mee te maken heeft, ach ja. Jouw clubs ( United en Real) zijn perfect, de rest niet.

Van Dalen

hy·po·criet de; m,v -en schijnheilige

28 mei 2012 om 22:52

Hij heeft wel gelijk.

United staat alleen maar rood omdat de Glazers ( de eigenaren ) hun schuld op de club hebben gezet, hierdoor is United eigenlijk verplicht om hun schuld af te betalen die ze niet eens zelf hebben veroorzaakt.

United is gezond en draait gewoon structureel winst vandaar dat ze geld hebben om aankopen te doen, wanneer de FFP ingaat voldoen we aan alle regels.

28 mei 2012 om 23:00

Dat kan wel kloppen. En ik weet daar het fijne niet van. Maar het feit is en blijft dat niet alleen United zulke constructies heeft of andere constructies, maar dat sommigen daar alsnog kritiek op willen geven en hypocriet gaan doen.

Ook Barca draait gewoon winst denk ik zo. Die schuld kunnen ze ook in 1 klap doen verdwijnen. Datzelfde geldt ook voor Real Madrid overigens... Wat voor United geldt, geld dus ook voor Barca. Alleen kunnen sommigen het niet nalaten steeds ' de rode cijfers' van Barcelona in het daglicht te stellen zoals de beste man hierboven.

28 mei 2012 om 22:05

Ff lekker van te voren alles in Word getypt ?

Ontopic :

Wist het al.
Uren geleden op Redcafe (grootste Manu forums) zulke geruchten gelezen.
De fans van Manu hadden het ook al door en begonnen hem af te kraken en gingen door naar de Kagawa thread :X

28 mei 2012 om 22:11

Ja dat heb ik ook gezien.vrij idioot gedrag van die Man U fans

28 mei 2012 om 22:14

Ja , je zag dit ook al dagen geleden aankomen

28 mei 2012 om 22:16

Ja hier komt nog iets grappigers.

Ze waren eerst allemaal boos op Robben omdat hij ervoor zorgde dat Chelsea CL had gewonnen,

Nu zijn ze blij dat Robben ervoor heeft gezorgt dat Chelsea gewonnen heeft want ze willen liever dat Hazard naar Chelsea gaat dan naar City haha.

gekkenhuis daar in Engeland.

28 mei 2012 om 22:17

Ik had 'm ook graag in Arsenal gezien, maar Oxford-chamberlain zal ook alles kunnen wat Hazard kan. 40 miljoen is veel te veel voor zo'n jongen. Je moet 'm komen wanneer Lille 'm had gekocht, niet wanneer Chelsea 'm nu koopt. Zelfs een blinde kan nu zien dat het een belachelijk goede speler is......

29 mei 2012 om 17:09

Oxford-chamberlain?... Denk eerder dat je Oxlade-chamberlain bedoelt

Zonde, beter was hij naar Manunited of Arsenal gegaan, komen zijn voetballende kwaliteiten veel beter tot zijn recht..

Dit is echt jammer, zeker als die trainer blijft met zijn beton voetbal..

Heerlijke aankoop, precies wie we nodig hebben.
Nu eventueel nog Hulk proberen te halen alhoewel Marin en Sturridge wel moeten volstaan op de rechtsbuiten. En eventueel een jonge rechtsachter die binnen 2 jaar Ivanovic moet opvolgen.

Heb nu al terug zin in het seizoen

28 mei 2012 om 22:22

Met Hulk erbij heb je gewoon een onoverwinnelijk elftal denk ik.. Die transfer zou ik minstens gelijkwaardig inschatten als deze van Hazard nu. Hulk heeft trouwens bewezen ook een prima aangever te zijn, leverde heel wat assists destijds voor Falcao. Sturridge als backup voor Torres en Marin als eerste stand-in bij afwezigheid van Mata, Hazard of Hulk.

Cech
Ivanovic
Terry
Luiz
Cole
Ramires/Lamp
Mikel/Essien
Hulk
Hazard
Mata
Torres
28 mei 2012 om 22:41

Perfecte opstelling, maar dan hebben we ook nog De Bruyne die we voor 8 Miljoen euro gehaald hebben, toen vond ik het een prima aankoop, maar nu vind ik De Bruyne overbodig eigenlijk..

28 mei 2012 om 22:47

Ook nog Marko Marin ghehehe. Heerlijk !

28 mei 2012 om 22:48

Hmm ja was ook al aan het denken hoe hij ooit een basisspeler kan worden...
Denk dat hij sowieso een uitleenbeurt moet aanvragen want anders gaat die Lukaku achterna.

Jammer had hem liever bij Arsenal gezien.
Nog liever bij Liverpool want daar ben ik voor maar dat was niet haalbaar.
Ik heb gewoon een afkeer tegen Chelsea.

Maar ik ben een fan van Eden Hazard dus ik wens hem veel geluk!

chelsea is back in action

Goede keus, alhoewel ik hem liever bij Arsenal wil zien..
Ik wens hem veel succes bij Chelsea!

Met Mata, Marin en Hazard moet er wel veel meer creativiteit zijn bij Chelsea.

Echt klote, terwijl Wenger al jaren achter hem aan zat. Maar goed. Lliorente komt misschien nog, en in Podolski hebben we ook al een wereldspeler gestrikt. Hopelijk hakt Kagawa binnen kort de knoop en gaat voor Arsenal.

28 mei 2012 om 22:04

Als je jaren achter iemand aan zit dan ben je sowieso niet echt slim bezig.

28 mei 2012 om 22:07

Ik vind llorente niet zo een bijzondere aankoop moet ik eerlijk zeggen. Mvila strikken zou mijn dag goed maken. Dat ze kagawa kopen kan ik me eerlijk gezegd niet voorstellen al zou het wel echt een geweldige aankoop zijn... Alleen zijn betere versie bij Dortmund zou mij happier maken.

28 mei 2012 om 22:28

Gezien mijn naam kan ik het begrijpen dat je me niet echt redelijk vind, maar waarom vind je Gotze ( ik neem aan de je die bedoeld) een betere versie dan Kagawa. Kagawa was dit hele seizoen belangrijker dan Gotze, ook voor de blessure van Gotze. Hij, Lewa, Subo, Pizsczek en Hummels hebben het meest aan het kampioensschap bijgedragen. Gotze heeft het ook goed gedaan, maar dit seizoen niet zo geweldig als de gene die ik net zat op te noemen. Gotze kan wel beter dan Shinji worden en is ook het grootste talent ter wereld. Ik weet niet of je weleens naar BVB kijkt, maar als je daar niet naar kijkt begrijp ik dat je dit zegt. Want je hoort meer over Gotze dan over Kagawa.

28 mei 2012 om 22:08

Wenger is een eeuwige twijfelaar/gierigaard.. hoe vaak hoor je niet bij een toptransfer, Wenger zat al jaren achter hem aan.. hij durft de knoop nie doorhakken bij talenten waar je wat meer voor moet betalen

28 mei 2012 om 22:11

Maar Hazard kost blijkbaar 40 miljoen, zou je uberhaupt wel willen dat Wenger dat betaald aan een speler? Ik ben het met je eens hoor, dat Wenger een twijfelaar en gierig is, maar een beetje realistische bedragen betalen mag wel, 40 miljoen is gewoon over de top.

28 mei 2012 om 22:14

Wenger heeft dan ook eerder pech gehad wanneer die wel eens die gok durfde te nemen en flink betaalde voor n talent, misschien heeft dat m angstig gemaakt. Zijn goedkopere aankopen pakten namelijk veel beter uit, anelka, henry, van persie, viera om er n paar te noemen naast faalhazen reyes en jeffers oa.

28 mei 2012 om 22:18

Met Chamberlain ben ik erg blij mee dat iwenger de gok durfde te wagen voordat ie naar Man Utd of Liverpool vertrok.

28 mei 2012 om 22:37

Reyes was op zich wel geslaagd in de zin van dat zijn talent eruit kwam. Alleen was hij helaas zo achterlijk en kreeg hij heimwee.

28 mei 2012 om 22:48

@pg

Daarom geb ik het over de pech van wnger...anders had ik het over zijn onkunde gehad...

29 mei 2012 om 01:54

PG het valt mij op spelers die bij Arsenal vertrekken presteren daarna pakweg veel minder, kan je mij vertellen hoe dan komt.

28 mei 2012 om 22:45

Kagawa zou een zeer goede aankoop zijn voor Arsenal, maar hij gaat zo goed als zeker naar Manchester United.

Wat een verassing het was al duidelijk dat hij naar Chelsea ging. Zeer goede aankoop maar wel een fors bedrag 40 miljoen.

Benieuwd of Modric / Hulk nog gaan komen.

28 mei 2012 om 22:20

Hulk is niet meer nodig.

Mata, Hazard en Marin kunnen zowel op de vleugels als achter de spits spelen. Dan heb je nog Ramires en Lampard als box-to-box middenvelders die ook vanuit een aanvallende rol kunnen spelen. Torres heeft een vaste plek in de spits. Sturridge en Lukaku zijn uitstekende alternatieven. Kalou hebben ze nog op de bank.

28 mei 2012 om 22:23

Kalou gaat volgens mij weg ( aflopend contract ) Hulk is opzich niet meer nodig maar je weet maar nooit wat ze van plan zijn bij Chelsea.

28 mei 2012 om 22:28

Een topclub als Chelsea heeft veel spelers van een uitzonderlijk kaliber nodig om op 3/4 fronten tot het laatst mee te doen. Toch denk ik dat zowel Modric als Hulk net iets teveel van het goede zijn. Abramovich schuwt uiteraard niet om zijn chequeboekje te wapperen maar met het oog op Financial Fairplay en het salarishuis zullen het niet de meest voor de hand liggende opties zijn. Alhoewel ik Hulk wel bij Chelsea vind passen.

40 miljoen voor Hazard is inderdaad fors, maar met de marktwerking in het hedendaagse voetbal kijk ik er helaas niet meer van op.

28 mei 2012 om 22:48

Het bedrag is geen 40 miljoen euro zoals de meesten hier zeggen maar 31 miljoen.

28 mei 2012 om 23:04

31 of 40, ik kijk er nog steeds niet van op

Hazard scoorde wel 20 goals dit seizoen, maar bon!

dit wordt em volgend jaar , hoop dat ze beter spel vertonen en een serieuze gooi kunnen doen naar de titel!

cech
ivanovic
terry
luiz
cole
lampard
essien/obi
hazard
mata
marvin
torres
28 mei 2012 om 22:09

sorry maar ik vind ramires beter dan marin?

Cech
Ivanovich
Cahill
Luiz,Terry
Cole
Lampard
Mikel
Ramires
Mata
Hazard
Torres
28 mei 2012 om 22:23

Vind je Ramires ook beter dan Mikel? Zou hem namelijk daar neerzetten.

Waarom naar Chelsea als zoveel clubs je willen... dat begrijp ik niet. Er zijn volgens mij mooiere clubs waar hij heen kon.

Edit:

@benzema08

Geloof je me nu?

28 mei 2012 om 22:06

Iedereen heeft een eigen mening over welke club hij mooi vindt en dit was zijn keuze dus

28 mei 2012 om 22:09

Klopt, dat is waar! Ik begrijp ook wel dat hij Chelsea een mooie club vind hoor.. alleen het lijkt mij dat je met andere clubs meer om prijzen strijd, dat bedoel ik dus.. Mooie club is gewoon een mening. Verkeerde woordkeuze.. laat ik het zo zeggen. Op het moment een sterkere club.

28 mei 2012 om 22:12

Ja idd maar chelsea zal deze zomer veel door selecteren, Dus hij kan cfc sterker maken!

28 mei 2012 om 22:55

Als je naar de champions league winnaar gaat doe je het ook niet verkeerd hoor.

28 mei 2012 om 22:06

Misschien vindt hij Chelsea wel een mooie club? Dat is voor iedereen weer anders he.
Bij Chelsea zal hij ook sowieso een basisplaats krijgen en belangrijk worden gemaakt.

28 mei 2012 om 22:10

Wat bedoel je met geloof je me nu?

edit: fout gelezen

28 mei 2012 om 23:06

Ik vind AC Milan ook een bagger club maar voor jouw is het de mooiste club van de wereld..
Je kan niet voor iemand kiezen waar heen moet , laat hem zijn eigen weg maken....

At last man man wat heeft deze jongen voor een soap gemaakt zeg . Xd

Ben wel blij dat hij voor chelsea kiest, de club die hem ook voor het meest nodig heeft.

Ktbffh!

Eindelijk werd tijd.br jammer dat ie naar chelsea gaat bij man utd zou die meer passen

dacht dat hij vorige week nog twitterde dat hij sowieso naar een club uit manchester ging?
als dat echt zo is dan zeg ik dat hij gewoon een ordinaire geldwolf is... vind hem totaal niet bij Chelsea passen eerder bij United of Arsenal maar goed..

28 mei 2012 om 22:06

Dat was zo maar voor de Champions League finale.
Toen ze vroegen waar hij heen ging zei hij: Chelsea heeft de Champions League finale gewonnen.

Ik vond hem ook beter bij Arsenal passen.

Edit: als het echt een geldwolf was geweest dan ging hij naar City

28 mei 2012 om 22:23

Hoezo als hij een geldwolf was geweest ging hij naar City. Bij City heeft hij meer kans op prijzen dan bij Chelsea op het moment. Ik had dat logischer gevonden. Alleen heeft hij dan wel meer concurrentie.

28 mei 2012 om 23:02

Bij City kon hij meer verdienen.

Heerlijke speler. Goeie keuze van hem. Kan nu mooi op de plek van Lampard spelen.

Kijken of ze zo stom zijn om Mata op 10 te zetten en Hazard linksbuiten. Ik denk het wel

Maar geweldige aankoop, die is nou iemand die wél zo'n astronomisch bedrag waard is.

28 mei 2012 om 22:04

wat dacht je van een vrije rol voor beiden? beetje zwerven denk dat ze dan op hun best zijn. Zijn allebei erg balvaardig snel, hebben inzicht en een goede dribbel.

28 mei 2012 om 22:07

Waarschijnlijk neit. Die 2 krijgen vrije rol wat betreft van positie wisselen dus als Hazard niet lekker gaat op 10 wisselt ie met Mata en andersom idem dito. Chelsea is lekker bezig. Luiz = jong, Ramires = jong, Mceachran = jong, De Bruyne = jong, Lukaku = jong, Courtois = jong, Mata = jong, Hazard = jong.

Chalobah = jong, Bertrand = jong. En met de oude garde, Lampard, Terry, Cole is er een mooie mix

28 mei 2012 om 22:09

En vergeet Cech niet! heeft net weer bijgetekend.
Dan heb je daar ook weer een jonge opvolger voor: Courtois.

28 mei 2012 om 22:11

Chelsea is zeker lekker bezig qua transfernieuws. Erg knap ook van ze

28 mei 2012 om 22:13

Die mix valt alleen niet te handhaven met het salarishuis gezien de nieuwe regeling, maar ze zijn inderdaad nu goed bezig snel allemaal jonge spelers te kopen zodat ze de Cl kunnen blijven halen, wat financieel van groot belang is.

28 mei 2012 om 22:15

Emenalo is goed bezig ja. Nu maar hopen dat de jeugd wel veel kansen krijgt. Vooral Chalobah die alweer gewoon met Engeland U-19 meedoet en basisspeler is.

@goonerhiguain.

Ach, Marin was niet een groot geld aankoop (als je daarop doelt). Mata hadden jullie ook gewoon kunnen halen voor relatief weinig geld (22 miljoen). De Bruyne idem dito. Qua salaris kunnen jullie ook nog wel 5,6 miljoen bieden (toch?)

28 mei 2012 om 22:22

Mata vroeg Arsenal om een tekenpremie van 8 miljoen en een te hoog jaarsalaris, dus nee dat kon niet.

Marin had best naar Arsenal gekund ja, maar die gaat het verschil niet maken hoor.

28 mei 2012 om 22:28

Dat over de tekenpremie wist ik niet, maar Chelsea betaalt hem nu 5,5 miljoen. Vroeg Mata dat ook destijds ? Ik weet niet precies waar Arsenal's salarisplafond ligt, maar als ze inderdaad niet tot de 5,5 miljoen gaan dan verliezen ze dit soort gevechten wel.

Marin gaat inderdaad niet het verschil maken, maar onder Wenger zou hij wel een hele goede speler kunnen worden.

28 mei 2012 om 22:35

Ik moet zeggen dat Arsenal zelf ook idioot gierig is hoor. Ze schenen slechts 4 miljoen op jaarbasis te willen geven of iets dergelijks. Dat lijkt nu wel veranderd want Van Persie kan 8 mln plus 6 mln tekenpremie krijgen en Podolski krijgt 6-7 miljoen per jaar.

Maar Mata was bijna rond, toen duurde het iets langer omdat Arsenal gierig deed werd z'n prijs ook plotseling hoger etc. Hetzelfde als wat nu lijkt te gebeuren met M'vila. Je hebt hem voor het grijpen en je laat het lopen. Althans, ik verwacht niet meer dat Arsenal M'vila binnenhaalt. Het moment supreme hebben ze weer laten lopen..

28 mei 2012 om 22:10

Ik vind mata een beetje overschat worden... Wellicht dat hij op de flanken beter tot zijn recht komt. Gelukkig dat Chelsea geen goede coach heeft waardoor ik Arsenal met een aantal juiste aankopen beter dan Chelsea acht.

28 mei 2012 om 22:15

Ja, maar hoe vaak roepen we na elk jaar wel dat Arsenal met een aantal gerichte aankopen mee gaat doen? Uiteindelijk is het elk jaar weer zo dat de punten waar het vorig jaar mis ging, beter worden, maar de punten waar het altijd goed is gegaan, verslechterd zijn.

Kijk afgelopen jaar: Arsenal had een hele sterke mentaliteit, vocht zich vaak terug in wedstrijden en kon wedstrijden consolideren. Dat was het seizoen ervoor altijd dramatisch verlopen. Echter wat het jaar ervoor in overvloed aanwezig was, creativiteit via Wilshere, Fabregas en Nasri, was er totaal niet.

Arsenal moet nu een keer aankopen doen zonder te verkopen. Maar het lijkt er gewoon op dat Van Persie gaat vertrekken en ook M'vila niet meer gaat komen. Zo denk ik er over tenminste. Ik ben niet meer de opportunistische idioot die denkt dat Arsenal het geld dat er is verstandig gaat gebruiken. Van Persie zal wel vertrekken met Dempsey als opvolger, terwijl Chelsea Hazard en Modric haalt, en United en City vast nog 100 miljoen apart hebben liggen. Woeptidee..

28 mei 2012 om 22:24

@goonerhiguain

Podolski is al gehaald dat is al een grote en leuke eerste stap naar verbetering. Van Persie speelt volgend seizoen gewoon voor Arsenal. Dat heeft Wenger gezegd. Volgend seizoen is Wilshere weer fit. En Llorente word hevig over gespucaleerd en heeft dinsdag een persconferentie. Arsenal is één van de weinige kapers.
Ik zie de toekomst wel breed als Llorente en M'vila erbij komen.

Szczesny
Sagna
Koscielny
Vermaelen
Gibbs
Chamberlain
Mvilla
Wilshere
Podolski
Van Persie
Llorente
28 mei 2012 om 22:45

Ja, maar ik heb het idee dat Podolski onze grote aankoop wordt dit jaar.

Ik heb ook van Llorente gehoord en wordt er alleen maar depressief van; Wenger speelt 4-3-3, zal dat blijven doen. 1+1=2 en Van Persie is weg..

Bovendien mag Arsenal wel opschieten met M'vila. Real heeft deze zomer nog geen grote aankoop gedaan en zal dat hoe dan ook gaan doen. Zie het echt gebeuren dat die M'vila wegkapen.

Áls M'vila komt en Wilshere geraakt inderdaad weer fit, staat er zeker een erg mooi team dat om alles mee kan strijden. Maar dan wil ik wel Chamberlain op 10, een jaar lang.

Szczesny
Sagna
Koscielny
Vermaelen
Santos
M''Vila
Chamberlain
Wilshere
Walcott
Van Persie
Podolski
28 mei 2012 om 22:48

@goonerhiguain

Denk je dat AOC al klaar is voor de 10-rol? Hij heeft inderdaad veel talent, maar tot nu toe heeft hij vaker op de vleugels gespeeld. Wel heeft hij veel inzicht en overzicht, dus ik zie hem wel een goede 10 worden. Maar of hij al klaar is om 1e keus te zijn daar weet ik nog niet.

28 mei 2012 om 23:02

Hij heeft een erg goed overzicht en inzicht zoals je zegt, en ook een hele goede aanname en steekpass. Ook heeft hij scorend vermogen, waar Arsenal wel wat van kan gebruiken. Als dat er nou niet uitkomt, heeft hij altijd nog zijn dribbel. Bovendien zoekt hij graag de combinatie op, evenals Van Persie, en klikt het erg goed tussen hem en Van Persie.

28 mei 2012 om 22:18

Haha, als ze inderdaad ietwat voetbalverstand hebben zetten ze Hazard ten alle tijden op 10 ten koste van Mata. Desnoods wisselen ze nu en dan eens van positie, maar Hazard moet gewoon achter Torres in de as van het veld spelen!

En weer loopt hij de media te irriteren door te zeggen dat hij voor de Champions League winnaar tekent. Hij kan ook de winnaar van volgend seizoen bedoelen he....

goede speler voor chelsea. heeft laten zien dat er veel potentieel in hem zit, maar veertig miljoen is echt belachelijk veel.

Beste aankoop van Chelsea sinds jaren, jonge speler met heel veel talent!!

niet de meest logische keuze(hij kon meer salaris krijgen bij city), maar wel de beste. ik denk dat hij echt een speler is die Chelsea nodig heeft. hij zal hier ook aan spelen gaan komen, iets wat bij City en ook united twijfelachtig is.

28 mei 2012 om 22:11

Inderdaad, dit is de juiste beslissing, bij Chelsea wordt hij belangrijk gemaakt en zal hij iedere wedstrijd spelen, bij City wordt je na een paar slechte wedstrijden gewoon vervangen door een ander, de concurrentie is daar moordend.

PS: Verander jij is effe heel gauw je nickname

geweldig nieuws !! jonge speler met prima techniek ,hiervan wordt chelsea zeker sterker.

Wow Chelsea! Gefeliciteerd met deze speler...veel topploeg afgetroefd. Het staat 1-0 op de Engelse transfermarkt...vraag is welke club vervolgens gaat scoren? Wie gaat City halen, united, liverpool? En blijft Arsenal ook dit jaar doelpuntloos achter?

Geweldige voetballer is het.
Maar ik vind het o zo jammer dat hij naar Chelsea gaat.
Tenzij Chelsea nog 1 a 2 goeie aankopen doet. Een goeie spits en eventueel een verdediger.
Want het voetbal van chelsea dit jaar past niet echt bij Hazard.
Toch hoop ik nog veel te horen en te zien van deze jonge

Welkom Eden, naar de mooiste club van Londen!
uitstekende aankoop van Chelsea, hij is jong en erg talentvol.
ik zou zo spelen met Chelsea

Cech
Ivanovic
Cahill
Terry
Cole
Ramires
Lampard
Marin
Mata
Torres
Hazard
28 mei 2012 om 22:14

De voorwaarde dat Hazard wou komen was spelen op de 10 dus spelen we sowieso 4-2-3-1

28 mei 2012 om 22:19

alleen al het feit dat je hem op de vleugel zet wil zeggen dat je hem niet kent dus waarom ben je dan zo blij met hem? De kudde volgen?

Eindelijk!! Dit is precies de topspeler die we nodig hebben. Na de vele concurrentie en speculatie is het geweldig om te zien dat hij voor ons gekozen heeft. CL winst doet wonderen zo te zien!

Lekker dagje zo voor Cfc. Chelsea zal nog een Belgisch clubje worden na Lukaku, Courtois, De Bruyne en nu dus Hazard

28 mei 2012 om 22:21

fellaini misschien nog?

28 mei 2012 om 22:29

Fellaini zou in de pikorde achter Ramires staan. Lampard en Essien zijn nog altijd uitstekende spelers en Mikel is altijd handig met balletjes breed leggen. Als je Ramires en Lampard al hebt, is Fellaini een beetje overbodig.

28 mei 2012 om 22:34

aan de andere kant wordt Lampard een dagje ouder en zou Mourinho héél graag Ramires halen dus ondenkbaar is het niet

28 mei 2012 om 22:40

Chelsea gaat Ramires ook echt niet verkopen aan Real. Ongelovelijke belangrijke speler voor dit Chelsea.

Jammer hij kiest enkel voor het geld nu. Hij kon beter naar Arsenal gaan daar zou Wenger van hem een topspeler maken.en dan zou van Persie waarschijnlijk ook blijven. Nu maar hopen dat hij het ook echt gaat waarmaken.

28 mei 2012 om 22:07

Als hij voor het geld koos was hij naar City gegaan, die boden namelijk 170.000 per week(?).

Topaankoop.

Al jaren zo'n type speler nodig. Werd eens tijd.

28 mei 2012 om 22:05

Inderdaad en piepjong dus kan nog gemakkelijk 10 jaar mee! Zat al de halve dacht een beetje te wachten op dit nieuws

Yay Chelsea en Eden hazard !

Hij kan Chelsea weer swung geven, want die missen ze nogal. Ik ben heel benieuwd hoe hij zich daar kan presenteren.

hij s welkom hopelijk laat hij zien wat hij ook bij lile liet zien hij heeft veel kwaliteit en is mooie aanwinst

Uitstekende aankoop kan doorgroeien tot een absolute wereldtopper nogmaals zeer goede aankoop Chelsea!

Goede aanwinst voor Chelsea, ik denk dat hij het echt gaat maken daar. Zo jong en dan al zo belangrijk voor Lille.
Ik wens hem daar veel succes.

Met een goede coach, of Di Matteo, zijn ze nu voor mij toch wel een hélé grote titelkanshebber. Hazard is gewoon een geweldenaar waar Chelsea echt een parel mee in huis heeft gehaald. Hier gaan ze nog veeeel plezier mee beleven met Mata, Torres, Ramires en Essien! Gefeliciteerd Chelsea

28 mei 2012 om 22:22

Sinds wanneer is Di Matteo een goede coach?

28 mei 2012 om 22:28

heb jij onder een baksteen geleefd..?

28 mei 2012 om 22:34

sinds hij met chelsea de cl wint wat hiddink en mourinho niet is gelukt met chelsea

29 mei 2012 om 00:55

Maar het spelbeeld is erg bedroevend. Neemt niet weg dat Chelsea een goede prestatie heeft geleverd, want de manier waarop zij hebben verdedigt mag best een compliment voor worden gegeven.
Maar echt, het is te hopen voor Chelsea dat er in het volgend seizoen niet weer zo wordt gespeeld. Daar hebben Hazard & Mata vrij weinig aan.
Ook te hopen voor Chelsea dat het spel veel beter uit komt te zien.

Echt een top aankoop ook, ben zo jaloers! Had 'm graag bij United gezien uiteraard. Ben benieuwd welke club nog een slag zal slaan naar een grote speler ...

29 mei 2012 om 10:20

Ik had nooit een hoge pet op van hem, maar hij heeft me in positieve zin verbaasd. Tactisch erg sterk. Geen aanvallend voetbal maar als je tactisch zo veel laat zien in zo'n korte tijd denk ik dat hij dat ook kan toepassen.

Mooie en verwachte transfer. Meer woorden zijn door niet aan vuil te maken.

Jammer, had het Arsenal gegund, maar aan de andere kant gun ik het Chelsea toch ook, vanwege mijn sympathie voor bepaalde spelers, afgezien van het financieel beleid van deze club en hiermee bedoel ik de uitgaves. Torres kan nu misschien zeer lekker gaan draaien wat ik hem van harte gun. Ben wel bang dat Hazard(en Torres) door het geld is(zijn) gelokt, wat ik jammer vind. Maar ik hoop dat die lekker zal draaien, we zullen zien!

Mooie en verwachte transfer. Meer woorden zijn door niet aan vuil te maken.

Goeie aankopen heeft Chelsea tot nu toe gedaan met Marko Marin en Eden Hazard , spelers die creativiteit brengen iets wat er bij Chelsea erg aan ontbrak dit seizoen , nu nog hopen dat er een trainer voor de groep komt die voor attractief en aanvallend voetbal staat en het kan zeer mooi gaan worden.

Zeer teleurstellend, Arsenal was een hele mooie club voor hem geweest. Ik vond hem daar perfect passen qua speelstijl et cetera, was ook mooi geweest voor van Persie indien hij bleef. In ieder geval een mooie aankoop voor Chelsea, met Hazard wellicht op '10' en Mata, Marin en Ramires om zich heen wordt het een leuk elftal.

Off: Dat #beforehazarddecides was wel erg leuk op Twitter, haha. Heb erg veel originele tweets gezien.

Erg goede aankoop van Chelsea, zorgt toch weer voor vejonging in de selectie er zullen vast wel wat extra aankopen volgen voor het komende seizoen hopelijk knnen ze dan met leuk voetbl wat laten zien en niet zoals ze de laaste wedstrijden in de cl deden.(chelsea fans niet boos worden dit zo zeg heb zelf geen sport 1 dus kan niet zien hoe jullie in de competitie spelen dus beordeel ze op de wedstrijden die ik wel kan zien)

28 mei 2012 om 22:11

In de competitie waren we net zo kut..

Dit nieuws had ik net gelezen op zijn twitter, voor het hier was gepost.. Goede aankoop van Chelsea, maar ik dacht zelf dat die voor Man City zou kiezen..

Hopen op wat attractiever voetbal met een creatieve middenvelder erbij bij Chelsea, goede aankoop van Chelsea!

Hele cultuur omslag bij Chelsea.... waar het eerst de filosofie van de reuzen hanteerde trekken ze nu nog alleen maar kabouters aan... Na Mata en Marin nu ook Hazard. Het is nu nog wachten op Modric

28 mei 2012 om 22:10

To be honest heb ik liever Fellaini. Jonger en bijna net zo goed als Modric. Mceachran/lampard en Fellaini dodelijk duo op het middenveld. Echter gaat dit wel ten koste van Ramires. Dus ik denk dat die aankoop er niet zal komen.

28 mei 2012 om 22:27

persoonlijk zie ik dan nog liever witsel of moutinho komen, die allebei iets jonger en op meer posities bruikbaar zijn.. just my opinion

28 mei 2012 om 22:31

Hahah waarom gewoon niet de gehele Belgische selectie? Fellaini en Vertonnghen + Vermaelen en Witsel. Hahah nee kidding

Naa Fellaini vind ik leuker, hij heeft een afro:$ Wekelijks 1 van de smaakmakers bij Everton en uitmerate technisch voor een verdedigende middenvelder. Harde maar vooral eerlijke speler.

28 mei 2012 om 22:34

Ik heb liever geen middenvelder. 4-2-3-1 spelen met Mikel naast Lampard. Daarnaast kan je Chalobah kans geven als verdedigende middenvelder als jeugdspeler. Als aanvallende middenvelders/winger heb je dan Ramires, Sturridge, Marin, De Bruyne (maar die zal wel verhuurd worden), Mata en Hazard. Fellaini zou een aanwinst zijn, maar ook weer in de weg staan van jeugdspelers.

28 mei 2012 om 22:39

Luiz moeten we als verdedigende middenvelder doen. Hij is sterk genoeg daarvoor en kan eht spel snel verdelen met zijn voetballende kwaliteiten. En Chalobah op de plek van Luiz zetten en dan af en toe wisselen Haha dat zou echt awesome zijn

Klopt. Maar we kunnen na 1 seizoen waarin Mikel opeens begon te ontwikkelen er niet op rekenen dat hij dat weer gaat doen. Want hiervoor was het echt helemaal niks..

28 mei 2012 om 22:43

Volgens mij gaat Luiz als verdedigende middenvelder helemaal niet werken. Het werkt nu juist goed met een Romeu/mikel die zich laat zakken als hij naar voren gaat. Een DM moet heel zeker zijn in zijn passing en vaak voor de veilige optie gaan. Alleen al daarom zou Luiz ongeschikt zijn. Chalobah heeft dat wel allemaal en moet echt zijn de buut maken komend seizoen.

Nee klopt, maar hij moet in ieder geval de kans krijgen. Net zoals Romeu die goed begon en later wat minder deed. Hij moet ook gewoon vertrouwen en de kans krijgen en dan komt het er uiteindelijk wel uit. Zeker Romeu heeft gewoon begeleiding nodig.

28 mei 2012 om 22:52

Ik denk wel dat Luiz daaruit de voeten kan hoor. Net zoals ik ervan overtuigd ben dat Torres dit seizoen meer als 10 heeft gefunctioneerd. aar zou toch niet word.

Chalobah moet sowieso zijn debuut maken, ja maar wel ten koste van Luiz vind ik. Die man moet leren onder Terry. Alleen ja ik vind Luiz ook weer te goed om op de bank te zetten.

Romeu moet echt weg man. Die wil al helemaal niet meer zien spelen. Vind ik echt overschat talntje wat AVB perse wou halen voor zijn Barca gedoe.

28 mei 2012 om 23:12

Fellaini moet dan ook helemaal niet onderdoen voor Modric. Als stofzuiger is niemand beter in de Premier League, dat bevestigen alle statistieken van het afgelopen seizoen. Daarbij heeft hij voor zijn lengte veel meer techniek dan je zou verwachten. Zijn grootste probleem is zijn manier van duels aan te gaan, altijd flirten met de limiet waardoor de scheids in bijna elk geval tegen hem fluit.

28 mei 2012 om 22:11

Modric is inderdaad wel nodig, na Lampard hebben ze geen een speler die het spel kan verdelen. Of je moet daar volgend jaar met Josh willen spelen maar in mijn ogen mist die daar ervaring voor.

28 mei 2012 om 22:23

Fellaini is ook echt een geweldige voetballer. Hij verliest echt bijna nooit een duel, ik heb hem er ieder geval nooit op betrapt Als ook hij naar Chelsea komt, mogen jullie wel stoppen met in het blauw te spelen,... Rood/wit/geel lijkt me een betere optie.

28 mei 2012 om 22:26

"na Lampard heeft Chelsea niemand die het spel kan verdelen"
En dat zeg je op het topic waar bekend wordt gemaakt dat Hazard getekend heeft. Ben jij serieus???? Lees je het bericht soms voor je domweg begint te mekkeren?

28 mei 2012 om 22:28

rood/wit/geel?

28 mei 2012 om 22:47

Zwart/geel/rood hahaha...mijn excuses.

28 mei 2012 om 22:56

Weet jij wel het verschil tussen een spelverdeler en een creatieve middenvelder?

wow das een verassing.

Had het, het mooist gevonden als die naar united ging. Een club die niet met een rijke man met olie wordt geleid. Ook een club met een groto historie en een prachtig stadion. En 75 miljoen fans. Al heb je daar wel meer van dit soort type spelers bv. Nani en young. Maar chelsea is ook een prachtige club en zie ze wel weer meedoen om de titel.

Eindelijk, zijn we ook weer van dat gezeur van deze jongen af die zichzelf wel heel interessant en belangrijk vindt. Hopelijk gaat hij wat laten zien daar bij Chelsea, kunnen wel een speler van zijn kaliber gebruiken die wat creativiteit met zich meebrengt!

Belgische enclave bij Chelsea met Courtois, Lukaku, de Bruyne en Hazard.

28 mei 2012 om 22:08

Haha shit je was met net voor

alweer een belgisch talent naar chelsea! over 2 jaar zal het halve belgisch elftal bij chelsea in de basis spelen! courtois, lukaku, de bruyne, hazard!

Mooi man echt een goeie club Edin tenminste een speler die zijn , hoofd gebruikt eerst veel ervaring opdoen bij een subtopper Lille dan naar de top. Hier kan Lukaku nog een voorbeeld aan nemen met zijn 18e als'' nobody ''naar naar een topclub gaan.
Geduld wordt beloont.

marin ophet middeveld en dan geen beton voetbal, heerlijk team!!!

cech
ivanovic
luiz
terry
cole
ramires
lampard
marin
mata
torres
hazard

4 Belgen bij The Blues,hehe mooi mooi.belgië begint eindelijk terug op de voetbal kaart te komen.nu hopen dat het geen Lukaku verhaal word.ik ben zeer blij dat hij het grote geld van City heeft afgeslagen en naar een club is gegaan die hem egt wel kan gebruiken.had hem wel veel liever bij Arsenal of zo gezien.maja het waar hij ook naar toe gaat,het blijft één van mijn favoriete spelers.

Gefeliciteerd Chelsea supporters.

De mogelijke voetbalheerschappij uit Manchester lijkt nu uitgeschakeld.

28 mei 2012 om 22:09

Je gaat wel heel erg kort door de bocht.
Dat dachten wij ook toen Torres naar Chelsea ging.

En denk maar niet dat Manunited het hierbij laat.
Ze gaan Kagawa halen die niet zo veel slechter is.

28 mei 2012 om 22:55

De mogelijke voetbalheerschappij uit Manchester lijkt (lees: lijkt) nu uitgeschakeld

begrijpend lezen kan geen kwaad ;

28 mei 2012 om 23:34

Kagawa's stats zijn zelfs beter dan die van Hazard.

Misschien dat ze met spelers zoals Hazard en de Bruyne nu eindelijk eens van dat betonvoetbal afstappen, wellicht dat ik dan niet in slaap val voor de tv!

Prachtig nieuws voor Chelsea, ik wacht echter nog wel even op de bevestiging van Chelsea..

Anderhalf jaar geleden is de nieuwe trend ingezet en hij wordt deze zomer weer prachtig doorgezet. Chelsea gaat meer en meer toe naar een club met technische voetballers, waarbij snelheid een grote pré is. Het begon eigenlijk al met Ramires, later kwamen Luiz en Torres en van de zomer was daar Mata. Nu hebben we Marin al vastgelegd en als kers op de taart lijkt Hazard ons nu te versterken. Ik voorzie een veel positiever ingesteld Chelsea volgend jaar, iets waar iedereen naar uit zal kijken! (incl de haters)

Ik hoop dat volgend jaar verder nog Modric wordt binnengehaald, hij is namelijk de spelverdeler die we nu nog missen. Verder zou ik het fijn vinden als onze technische eigen talenten ook de kans krijgen in het eerste, hierbij denk ik aan Kakuta, wie een goede uitleenbeurt heeft gehad in Frankrijk, en Mceachran, wie bij Chelsea gewoon goed presteerde maar bizar maar waar niet aan de bod kwam bij Swansea (mede dankzij sterke concurrentie)

Zie opstelling, dan heb je nog als wissels:
Bosingwa, Luiz, Bertrand, Chalobah, Lampard, Mceachran, Kakuta, Sturridge, Lukaku, Marin enz

Cech
Ivanovic
cahill
Terry
Cole
Mikel
Modric
Ramires
Hazard
Mata
Torres
28 mei 2012 om 22:40

Als Luiz dan nog omgetuned kan worden tot rechtsback kunnen we Ivanovic naast Terry zetten, dan heb je veel meer actie van de zijkanten en een sterker middenrif in de verdediging. Voorin snap ik ook niet waarom iedereen Marin erbij wil hebben in de basis, Ramires is aanvallend waarschijnlijk wel wat minder maar is verdedigend ook erg sterk in tegenstelling tot de andere aanvallers.

28 mei 2012 om 23:16

Ja ik vind Ramires-marin een lastige, ik denk dat ze namelijk allebei nadelen hebben. Ramires is niet zo super in de passing en Marin is vrij licht en ego. Aan de andere kant is Ramires inderdaad verdedigend erg sterk en natuurlijk super snel, waar Marin geweldige acties heeft en lekker lichtvoetig is. Denk dat spelers als zij het gewoon met elkaar moeten uitvechten en zulke concurrentie is natuurlijk alleen maar goed voor de kwaliteit van de ploeg!
Overigens ben ik het niet eens met je verhaal van Luiz. Ik denk dat Luiz niet geschikt is voor rechtsback, hij heeft weliswaar de snelheid, maar mist onder andere de positionering, voorzetten en lengte van een back. Hij is juist goed in de duels die je niet zo zeer op een soortgelijke manier hebt als back. Ik hoop dan ook dat hij gewoon leert van Cahill en Terry en zodoende later de opvolger kan worden van JT.

Vind het erg jammer. En vooral triest dat de beste spelers allemaal naar dezelfde drie clubs gaan. Is er dan geen enkele speler die eens een iets originelere voorkeur heeft buiten de clubs met de grootste oliebaron?

Iedereen zit hier bezig over Marin? Die heeft nog niets bewezen...

ON: Ik ben ontzettend blij dat hij komt. Zo geven we toch ook een signaal af aan de rest van de engelse clubs dat Chelsea nog steeds topmateriaal kan aantrekken. Hazard speelt het liefst op 10, dus ik verwacht wel dat hij daar zal gaan spelen.

de eerste noodzakelijke aankoop is binnen. Nu nog Hulk en we zijn klaar voor volgend seizoen!

Chelsea wordt wel echt een Belgenclub op deze manier

- Eden Hazard
- Kevin de Bruyne
- Thibaut Courtois
- Romelu Lukaku

Nu moeten ze alleen nog aan spelen toe komen en verwacht alleen dat Hazard veel gaat spelen. Courtois is erg goed, maar heeft de pech met cech voor zich.
De Bruyne nog wat jong, maar verwacht dat hij er wel komt
Lukaku blijft hangen in zn ontwikkeling. Kan beter op zoek naar iets anders

28 mei 2012 om 22:29

Ik vrees dat De Bruyne de slechtste keuze gemaakt heeft. Vraag me af of die ooit kan doorbreken bij ons. Volgend jaar moet die wel uitgeleend worden

28 mei 2012 om 23:14

Ik denk dat veel mensen in Engeland versteld zullen staan als De Bruyne de kans krijgt om te schitteren bij een ploeg in de PL. Die jongen is uitzonderlijk goed en moet in Engeland enkel nog groeien van jonge knaap tot een echte man.

28 mei 2012 om 23:25

Ja ben Belg maar heeft nog niet de ervaring om basis te spelen.

goed nieuws! volgend seizoen kunnen ze niet meer zeggen dat we anti voetbal spelen ! terwijl t een super goede tacktiek was want tegen barcelona moet je niet aanvallend spelen, ik hoop nog dat van der wiel komt en falcao of hulk. ben als sinds 2008 fan van chelsea en afgelopen seizoen was het niet aan te gluren! ik hoop dat volgend seizoen dat we weer kampioen worden geen anti voetbal zoals jullie t noemen

Goede stap voor hem lijkt mij. Hij zal vast basisspeler zijn bij Chelsea dus sowieso een goede stap naar een grotere club in een grotere competitie.

Gelukkig geen United! Blij van dat hij niet voor United kiest, tenminste geen 35 mln aan de hype van dit moment verspeelt. Sorry maar zo zie ik het, Hazard heeft buiten een vrij zwakke Franse league niks laten zien om zo'n bedrag te moeten kosten. Nogmaals, vanaf moment 1 hoopte ik dat het geen United zou worden....

28 mei 2012 om 22:15

Hij kan echt wel wat, hij heeft talent genoeg en onder leiding van Ferguson zou hij echt tot een wereldspeler uit kunnen groeien. Ik zag het vanaf het begin als kiezen tussen zijn ontwikkeling als speler bij een club met een enorme historie + samenwerken met enkele legendes als Giggs en Ferguson of vooral heel veel bij Manchester City of tussen een club Chelsea die van beide een beetje heeft.

Ach, Ferguson vindt wel ergens een ander pareltje maar toch is het wel jammer.

28 mei 2012 om 22:27

Hype? Met zoveel assists en doelpunten ben je vooral een hype ja...ik ben benieuwd hoe je zult reageren als het nieuwe seizoen start. Je zegt overigens indirect dat je club niet met geld strooit en dat terwijl ze een schuld hebben van 400 miljoen euro en alsnog bezig zijn met spelers en 40 miljoen bieden aan deze overhypte voetballer..

28 mei 2012 om 22:30

Kagawa en Modric voor een zelfde bedrag, betere aankopen voor United lijkt me. Btw grappig al die niks zeggende rode duimpjes lol! Chelsea fans zeker? Ach, maakt ook niet uit.

28 mei 2012 om 22:32

Och weer zo iemand, de club heeft een schuld ja. Is dat een probleem? Nee, de schuld is gekomen door de eigenaren die de club hebben gekocht met geld van de club. De club is meer dan een miljard waard, wanneer de Glazers 25/30% van hun aandelen zouden verkopen dan kan de club direct schuldenvrij zijn. Dit is echter helemaal niet nodig aangezien de club schulden mag hebben door de enorme waarde. Manchester United voldoet bijvoorbeeld gewoon aan de FFP regels waar Chelsea dat niet doet.

28 mei 2012 om 22:58

Gast - United heeft helemaal geen schulden omdat ze met geld strooien. Lees de feiten eens fatsoenlijn, ipv larie te verkondigen. Jonges toch...hoe oud ben jij eigenlijk?

28 mei 2012 om 23:22

Ben het helemaal eens met Manufan

Natuurlijk niet over het hype gedeelte, want ik denk dat het een topspeler is voor onze club en hij werkelijk past in hetgeen waar we naartoe werken.

Maar het gedeelte over Kagawa/modric. Dat klopt helemaal! United heeft met Young, Nani, Valencia en Park meer dan genoeg kwaliteit op de flanken. Daarbij spelen ze met een duidelijk 442 waarin Hazard niet als centrale speler zou kunnen spelen of ze spelen met een 451, waarbij Rooney als '10' speelt. In die beide systemen past Hazard dus niet centraal, want een middenveld als:
Nani --- Hazard --- Young
Carrick
Wordt overduidelijk overlopen door een gebrek aan verdedigende kwaliteiten.
Ik denk dan ook dat een speler als Kagawa,naast Carrick véél meer toevoegd aan hun selectie. Ik loop dan ook al een tijd te verkondigen dat ik ervan overtuigd ben dat het een topspeler zou zijn voor United (itt Sneijder..)
Dus wellicht over een aantal weken: Hazard naar Chelsea, Kagawa naar United. Dan is iedereen blij

29 mei 2012 om 08:51

Lampardcfc, eindelijk iemand die het snapt!

28 mei 2012 om 22:18

@ Manufanforever

Hopelijk zeg je dat volgend seizoen ook nog;

28 mei 2012 om 22:26

Hij is niet echt nodig voor United, zeker waar. Maar om nou te zeggen dat je hem liever niet dan wel hebt? Een speler van zijn kaliber is toch fantastisch man. Bovendien is Chelsea ineens weer een concurrent voor volgend jaar.

28 mei 2012 om 22:34

Wat wel erg jammer is dat Manchester United geen 'rode duivel' onder contract heeft... misschien vind ik dat nog wel het meest teleurstellende van alles.

28 mei 2012 om 22:26

@manufanforever Doet pijn he dat hij niet naar jullie is gekomen? Je kan ook gewoon zeggen gefeliciteerd chelsea. Hier doet chelsea toch mooie buisness mee nu kan hazard excelleren op 10 en kan hij de korte combinaties aangaan met marin en mata word een heerlijk team voorin in ieder geval. Wat chelsea nu nog nodig heeft is een rechtsback of je moet ivanovic op rechts gaan zetten? Maar chelsea heeft sowieso een back up nodig want je word niet vrolijk van boswinga.

28 mei 2012 om 22:39

Clintje, nee doet niet pijn want als je voor de lol ff andere topics van hazard leest zeg ik steeds het zelfde, namelijk dat ik hem niks voor United vind & vond, sorry maar ik kijk niet naar een naam maar naar spelers die bij United passen. Deze jongen past in mijn ogen niet bij United, mag jij anders over denken en dat is je goed recht maar ik hoefde hem niet bij United, punt, klaar & feit!

28 mei 2012 om 23:14

Hazard een hype noemen? Dan is die al een stuk of 10 jaar een hype. Die jongen wordt elke zomer door alle topclubs aan de mouw getrokken, hij is al elk jaar een "hype" geweest tijdens de transferperiode. Een regelmatig wederkerende hype, die Hazard.

29 mei 2012 om 08:49

Voor Engelse clubs en fans werd Hazard pas afgelopen seizoen een hype nadat city interesse toonde, eigenlijk werden eerst alleen Arsenal & spurs genoemd, pas na city begonnen de engelse pers United & Chelsea erin te betrekken en werd er ja gewoon een hype omtrent hazard gemaakt..

Teleurstellend, ik had tegen beter weten in gehoopt dat hij voor Manchester United zou kiezen. Een aanwinst voor de Epl, goede speler voor Chelsea

Die gaat hier nog spijt van krijgen

Goeie aankoop van chelsea..

Wat ik zo grappig vnd is, dat mense direct schrijven dat hij een geldwolf is omdat hij voor chelsea gekozen heeft en niet voor arsenal of united.. beetje belachelijk.. ik vind het jaloezie!! Mensen doe daar wat aan en accepteer het. br

28 mei 2012 om 22:16

Als hij dan toch een geldwolf is kun je beter voor City kiezen daar verdien je het meest dus hij is geen geldwolf

Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen, meer dan het ek . Eindelijk komt de echte verjongingskuur die chelsea aan het begin van dit seizoen heeft ingezet. Ik ben benieuwd hoe het komend seizoen gaat lope, uik zie het iniedergeval met vertrouwen tegemoet!

Ontzettend mooi nieuws dit!! Welkom jonge bij the Blues en hoop dat we veel kunnen genieten van dit toptalent!!!!

Mooi dat Hazard voor Chelsea heeft gekozen ook al kon hij ook voor Man u kiezen vind ik maar Chelsea is ook goed veel geluk Hazard en hopelijk volgend seizoen ook een topseizoen samen met Torres en Mata,lampard,ramires geweldige ploeg voor volgend seizoen

Als ze nu ook nog Hulk halen hebben ze echt een dodelijke aanval. Het was eigenlijk al een tijdje duidelijk dat hij voor Chelsea ging kiezen. Zij konden hem garantie op speeltijd aanbieden.

Eigenlijk hoopte ik stiekem dat hij naar Real kwam.. maar helaas.

Cech
Ivanovic
Luiz/Cahill
Terry
Cole
Lampard
Ramir/Essien
Hulk
Hazard
Mata
Torres

@voetbalzone Volgens de officiële site van Ligue 1 heeft hij 'maar' 15 assists en geen 22.

28 mei 2012 om 22:23

inclusief de bekertoernooien heeft hij er 22.

28 mei 2012 om 22:32

@rodeduivels Uit de tekst is op te maken dat het alleen om de competitie gaat.

28 mei 2012 om 22:23

Dan heeft de site van Ligue 1 het mis. Hij heeft 22 assists geleverd dit seizoen in de Franse competitie.

28 mei 2012 om 22:35

@berdyev Jij kijkt zeker op transfermarkt.ch?

Topaankoop, Meer concurrentie nu voor Kalou, een terugkeer naar Feyenoord? Zou mooi zijn. Chelsea geweldig dag achter de rug idd.

Mooie aankoop van Chelsea, zeer talentvol. Had gehoopt dat die naar United kwam maar had al verwacht dat die voor Chelsea of City ging kiezen. Achja dan hebben wij Kagawa, en dan heb je nog geld over voor Modric.. Ook niet slecht dacht ik zo!

Chelsea wordt de bakermat voor België net zoals Bayern munchen voor die Mannschaft.

4de belg bij chelsea al

28 mei 2012 om 22:59

het verschil is dat de belgen allemaal nie in de basis staan samen en de duitsers bij bayern wel

met marin en hazard hebben ze 2 goede spelers erbij...
ik vind dat ze ipv meireles nog een goed CM, CVM moeten gaan halen en een RB en mss nog een spits

dan zie ik zei nog strijden voor het kampioenschap volgend jaar.

lampard wordt een jaarke ouder, ik weet niet of essie zijn oude niveau zal halen... ramires blijkt een vasta waarde op het middenveld. hazard is verdedigend zwakker dan een lampard.. als je hem op de nr 10 positie plaatst met marin mata en torres ervoor, dan moeten ramires en lampard/ essien/ meireles alles op eht middenveld oplossen. lamaprd is aardig op leeftijd meireles heeft zijn ups and downs en essien is nog niet volledig de oude... alsje een sterkhouder langs ramireskan plaatse dan zie ik chelsea hoog eindigen...

dan heb je nog debruyne ook die eventueel kan spelen soms

Yes Hazard welkom!!!!! nu nog hulk en we hebben echt een dodelijke voorhoede, en hopelijk kan Fernando dan zijn vorm weer halen uit zijn liverpool tijd!

28 mei 2012 om 22:23

Waarom Hulk ? Als je Hulk wilt halen dan hadden ze Marin niet moeten halen. Als een van de flankspelers nu nog wegvalt heb je Malouda, Sturridge en misschien nog Kalou als hij bijtekent.

28 mei 2012 om 23:37

Kalou gaat weg, Malouda denk ik ook en Sturridge vind ik niet goed genoeg, is een egotripper, en chelsea wordt ook sterk gelinkt aan hulk dus ik hoop gewoon dat hij komt. Chelsea speelt ieder jaar meer als 50 wedstrijden dus meerdere goede spelers is een must om mee te kunnen doen voor de prijzen.

Waarom hoor ik van iedereen: Had hem liever bij Arsenal zien spelen?

Accepteer nu maar dat Arsenal het aflegt tegen clubs als Chelsea en de clubs uit manchester.
Daar kunnen ze meer geld verdienen en om de prijzen spelen.

28 mei 2012 om 22:23

Onder Wenger was Hazard de eerst komen 4 jaar nummer 1 kandidaat voor de gouden bal geweest. Geen enkele andere coach kan talent zich zo puur laten ontwikkelen.

28 mei 2012 om 22:24

Dat lijkt me sterk. Zolang Messi en Ronaldo nog geen 30/31 zijn zal het altijd tussen die twee gaan. Ik zie Hazard dat niveau niet zo snel bereiken, ook niet onder Wenger.

28 mei 2012 om 22:28

Niet te serieus nemen he Was gewoon om aan te geven dat Hazard sowieso nummer 3 zou worden dan.

28 mei 2012 om 22:31

@ Zola#

Ik vind dat je hem met afstand 's werelds beste coach kunt noemen. gevolgd door SAF en Mourinho. Onder Wenger zou hij echt nog meer openbloeien en zal hij nog schitterender voetballen.

Levend bewijs= Samir Nasri. Het is niet meer de schim van de jongen die hij bij Arsenal was.

28 mei 2012 om 22:35

Ferguson heef toch wel bewezen het net zo goed te kunnen, Ferguson wint er zelfs prijzen mee!

28 mei 2012 om 22:35

Klopt! Wenger is in mijn ogen ook de beste coach. Hij heeft van Arsenal echt gemaakt tot wat het nu is, een topclub. Dat ze zolang geen prijzen winnen is voor mij ook een mooi gebaar dat zij daar echt om het spelletje geven. Natuurlijk wil je prijzen winnen maar het draait nog altijd om plezier en genot en Arsenal levert dat.

Het wel minder geworden maar gezien de concurrentie...

Maar goed Wenger is gewoon de nummer 1. Ik hoop dat wanneer hij stop als coach hij dan in de technische staf gaat zitten of TD word. Zou prachtig zijn voor de man die Arsenal is.

28 mei 2012 om 22:56

@ Thereddevil

Voor sommigen gelden er andere parameters dan gewonnen prijzen. Volgens mij heeft United ook wat meer mogelijkheden dan Arsenal lijkt me.

28 mei 2012 om 23:02

Dat is waar, dat die mogelijkheden er zijn is echter ook voor een groot deel aan Ferguson toe te schrijven. Beide zijn fantastische managers, Wenger is ook echt een geweldenaar. Zonder hem zou Arsenal een subtopper zijn.

28 mei 2012 om 23:31

Klopt...ik heb SAF ook gewoon op 2 staan hoor. De verschillen tussen beide geweldenaren zijn klein in mijn ogen. Maar mijn voorkeur op 1 gaat uit naar Wenger. Wat probeert een soort van revolutie te ontketenen in de voetballerij. Hij handelt rationeel en ethisch. Een Engelse manager die denkt in dienst van de Club en niet in dienst van enkel resultaten en prijzen.

Wat hem door sommige onwetende mensen trouwens niet in dank wordt afgenomen aangezien zij echt niet begrijpen hoe prachtig Wenger presteert. Arsenal is gewoon één van de constantste ploegen in de CL. Ze halen bijna jaarlijks de kwartfinale. In de laatste jaren zijn ze minstens zo constant in de CL als Barcelona en United. Ze hebben dan nog eens de pech gehad dat ze in de laatste jaren 3 tegen Barca moesten waarvan 1 finale.

Chelseafans proficiat met jullie (toekomstige) wereldtopper

Prachtige aankoop voor Chelsea!!

Chelsea gaat heel anders spelen vanaf volgend jaar, ik heb het idee dat mr. Abramovich dat ook wil. Hoop dat niet di matteo de trainer is volgend seizoen ook al heeft hij het met die spelers materiaal keurig gedaan.

Ik begrijp werkelijk niet waarom ze niet achter vertonghen aanzitten. die zou zoveel meer voetbal van achteruit in de ploeg brengen.

De druk is nu wel erg groot op hem en hopelijk kan hij daar tegenop. Het was natuurlijk een erg controversiële overgang dus de verwachtingen zijn nu torenhoog.

Qua jeugd is het nu goed, maar ik hoop niet dat Hulk nu ook nog komt. Jeugdspelers moeten ook de kans krijgen en met De Bruyne, Marin en Hazard hebben we nu wel genoeg wingers gehaald.

28 mei 2012 om 23:11

Daar heb ik ook een beetje vrees voor. Omdat hij er zo'n grote soap van maakte, door telkens de vragen van de journalisten te beantwoorden en dan nog eens 2 maal te vertellen dat hij z'n keuze ging bekend maken. Nu denken ze in Engeland misschien, wow Hazard, beter dan Agüero? Ben benieuwd hoe snel hij zal integreren bij Chelsea.

Denk je dat de Cesc Fàbregas soap al wat was, krijg je het jaar erna dit figuur erbij.

Geweldige aankoop voor Chelsea, gelijk een grote stap naar verjonging en renovatie van het team.

Dan je deze voorhoede volgend seizoen.

Mata Torres Hazard.

Ben benieuwd wie de 2 controleurs gaan worden denk Lampard - Ramires.

Dit is toch een mooie transfer van Chelsea en nu kunnen ze mooi voetbal spelen in plaats van Verdedigend en Hazard is ook een spelers die op 10 kan spelen. Ik denk dat Chelsea zo zal gaan spelen.

Petr
Ivanovic
Terry
Luiz/Cahill
Cole
Mikel
Lampard
Ramires
Mata
Hazard
Torres

Chelsea heeft wel een zeer goeie aanwinst binnen..
Ze kunnen volgend jaar de Champions League mogelijk prolongeren...

stiekem veel Belgen bij Chelsea zeg :-) bedoel er niks mee, valt gewoon op

wel een goede keuze, United was ook goed geweest of Arsenal.

Hulk naar Chelsea nog steeds een optie of?

dit is mijn opstelling voor volgend jaar. Nog wel even Fellaini halen dan.

neen, over een jaartje of drie misschien

Courtois
Ivanovic
Luiz
Terry
Cole
Fellaini
Ramires
de Bruyne
Hazard
Mata
Lukaku
28 mei 2012 om 22:44

Duidelijk een Belg.

Mooie aankoop voor Chelsea, al had ik hem liever bij United gezien
Krijgen we denk ik deze opstelling komend seizoen..?
Zijn toch mooie namen!

Cech
Ivanovic
Cahill/Luiz
Terry
Cole
Ramires
Lampard
Sturridge
Mata
Hazard
Torres
28 mei 2012 om 22:33

neen .. die opstelling slaat nergens op vooraan, mata altijd op links en hazard op 10.. sturridge is doublure voor torres id spits en dus zal het op rechts tussen marin & ramires gaan volgens mij

chelsea is wel dodelijk goed bezig Hulk, Hazard, Mata, Marin. Dan moet je toch
wel boven arsenal kunnen eindigen??. Niet dus ze spelen niet met een filosofie
ze kopen blind. En ze winnen met heel veel geluk de CL tjaa Ik verwacht dat ze
volgend jaar op ze'n hoogst 3de worden en een Fa Cup of Carling cup pakken
meer zit er niet in. Als je op ze'n minst een Guardiola haalt dan wordt je zeker
Kampioen en met een beetje geluk de CL. Dan laat Guardiola de houthakkers
van Chelsea is aanvallen inplaats van alleen verdedigen. Alhoewel dit een
gruwleijk opstelling is. Maar ik verwacht niet dat ze zo gaan spelen.

Cech
Cahill
Terry
Ivanovic
Mata
Ramiers
Lamperd
Marin
Hazard
Torres
Hulk

Ik denk dat Chelsea zo gaat spelen, ook omdat ze nu Marin hebben:
Kortom een heel goed middenveld, over de 2 verdedigende middenvelders maakt het eigenlijk niet zoveel uit of je Lampard, Essien, Mikel of Ramires zet, natuurlijk wel Lampard en ik denk ook Mikel.

Cech
Ivanovic
Terry
Cahill/Luiz
A. Cole
Lampard/Essi
Mikel/Ramire
Hazard
Mata
Marin
Torrres
28 mei 2012 om 22:36

Hazard OP 10!!!!!!

28 mei 2012 om 22:37

Kan ook, maar ik denk dat Hazard meer geschikt is voor op de flanken en Mata op 10.
Chelsea heeft genoeg mogelijkheden op het middenveld met deze aankoop erbij.

28 mei 2012 om 23:45

Ramires is een onbetwiste basisspeler.. Het is niet of Ramires of.... Het is Ramires punt.

Dit wordt een gevalletje Torres. Met veel bombarie voor een heel hoog bedrag binnen gehaald maar door de grote druk bezwijken en zijn bedrag uiteindelijk niet waar kunnen maken..

28 mei 2012 om 23:28

Haha als zelfs een Ronaldo of een Messi naar Chelsea zouden toe gaan , zou je weer hetzelfde praatje hebben ;

Chelsea wordt de eerste club in historie die 2 maal op rij de Champions league gaat winnen!!!

aankoop voor de bank./
wat moet je met hazard als je kalou, ramires, mata hebt spelers die de CL voor je winnen en daar achter nog goede spelers als malouda, sturridge.
Verwacht deze opstelling

Cech
Bosingwa
Ivanovic
Terry
Cole
Kalou
Mikel
Essien
Ramires
Lampard
Torres
28 mei 2012 om 22:40

Omdat Hazard sowieso boven Kalou zal staan, want Kalou is nou niet echt een wereldspeler.
Doet het leuk maar daar houd het ook meteen bij op, Hazard schat ik ook hoger aan als Malouda en Ramires is ook niet altijd even constant.

In mijn ogen een goede aankoop, ben benieuwd hoe hij zich staande zal houden in de Engelse competitie.
Hoop dat hij meteen zijn klasse laat zien maar het is te bezien!

Jammer dat Belgie niet op het EK is, hebben een pracht lichting met onder andere Hazard.

28 mei 2012 om 22:41

Kalou...

...

...

*facepalm

Chelsea wordt nog leuker om mee te spelen @ Fifa 13!

28 mei 2012 om 23:12

ach in fifa 12 kocht ik op den duur ook ronaldo, hulk, ozil, rooney, hazard,...... bij barcelona

veel zal het niet uitmaken :D

mooie aanwinst voor chelsea
alleen hulk en een goede rechtsback en chelsea kan weer mooi voor het kampioenschap

zowiets?

cech
aankoop
luiz
terry
cole
ramirez
lampard
marin
hazard
torres
hulk

Ja, waarom kiezen voor samenspelen met een Rooney, Aguero, of v. Persie, als je ook voor doelpuntenmachine Torres kan kiezen ...

Oh wacht, Eva Carneiro natuurlijk!

Ik verwacht dat Hulk ook nog komt, Dan heeft Chelsea echt een te bruut team.

Cech
Ivanovic
Luiz
Terry
Cole
Mikel
Lampard
Ramires
Mata
Hazard
Hulk
28 mei 2012 om 22:56

Hulk zal never nooit in de spits gaan spelen, is een pure winger. Zou Hulk naar Chelsea gaan, dan spelen ze waarschijnlijk zo:

Cech
Ivanovic
Terry
Luiz/Cahill
Cole
Lampard
Mikel/Essien
Hulk
Mata
Hazard
Torres

leuke aankoop voor chelsea, khoop nu dat de bruyne uitgeleent word aan vitess ;

Over een paar jaar kunnen ze de naam van de club gewoon veranderen naar 'belsea'

Zeker als ze nu nog eens gaan door drukken voor Fellaini ook.

Courtois
.
.
.
.
Fellaini
.
DeBruyne
Hazard
Mata
Lukaku
28 mei 2012 om 23:13

belsea? en dan mata derin?

had dan gekozen voor mertens ofzo

Ik denk dat Marin het lastig krijgt. Ik denk niet dat hij op een basisplaats hoeft te rekenen al vind ik hem een geweldige voetballer. Verder hoop ik dat Di Matteo weggaat en er een trainer komt met een aanvallende speelstijl, ze hebben nu creativiteit, dan moet je daar gebruikt van maken ook!

Cech
Ivanovic
Luiz
Terry
Cole
Ramires
Lampard
Meireles
Mata/Hazard
Torres
Hazard/Mata
28 mei 2012 om 23:23

Denk niet dat jij het helemaal snapt! Di Matteo speelt juist met een aanvallende speelstijl kijk alleen al maar naar Mk Dons en West Brom dan weet je wat hij kan met een team! bij Chelsea was dat gewoon niet mogelijk helaas en haalde het meeste eruit. kijk maar wat hij kan met deze spelers volgend jaar

ik had toch gelijk jammer at die niet bij mancity zou gaan maar daar hebben ze al zo eentype avid silva en +ze willen nog snijeder rare cluie joh.

Nu nog Modric erbij en Chelsea is titel-waardig.

28 mei 2012 om 22:56

zoiets wilt Abramovic.
Hij wil Modric en Hulk er nog bij. Ook is hij geintresseerd in Felanni.
Met dat elftal heb je in mijn optiek een betere dan Utd,arsenal en gelijkwaardig met City.

cech
ivanovic
luiz
cahill
cole
modric
felanni
hulk
hazard
mata
torres

"ik speel volgend seizoen in manchester", ja wat, er zijn toch ook uitwedstrijden

28 mei 2012 om 23:04

hahahahaha hier moest ik echt stuk om!

On: Geweldige aankoop! Nu Fellaini nog en een aanvallende manager,dan hebben we wss volgend jaar weer en landstitel en beker erbij

29 mei 2012 om 00:09

Tot het einde meestrijden voor de titel is ook weer leuk En wie weet opnieuw de Cl?
Ook 2 supercups en normaal worden we zelfs Wereldkampioen.

Kijk nu al uit naar 14 Augustus ongeveer

Mooie keuze van Hazard om bij de Europees kampioen te tekenen !

Chelsea heeft de gat tussen de clubs uit Manchester bijna gedicht. Nu nog een playmaker - doelend op Modric - en misschien een extra winger. De druk ligt nu op de schouders van Wenger en in mindere mate van Saf. Beide clubs moeten nuttige transfers doen. Er is een grote kans dat Kawaga naar Man Utd verkast, dus Arsenal moet als een donder op zoek naar spelers. Wenger, grijp je kans en trek Gotze aan!

Voor degene die het echt volg(d)en is dit geen verrassing. Zal het nog es uitleggen: Man U heeft al meer dan genoeg flankspelers en ene Wayne Rooney op de '10' terwijl City zelfs Nasri gewoon op de bank zet plus volgend seizoen zal Tévez weer willen spelen. Chelsea is een logische keus.

Als Chelsea nu nog eens Fellaini haalt of Modric kunnen ze zo concurreren met City en United.

28 mei 2012 om 23:16

Voor de mensen die het nog meer volgen dan Eden Hazard hier.
City koopt namen en zal namen blijven kopen , dat er een Nasri op de bank zit wil niet zeggen dat een Hazard geen aanspraak maakt op een plek in de basis.
dan heb je Man United, die club heeft het afgelopen seizoen een treurig seizoen beleefd, geen landstitel, en de CL was helemaal een flop dus zouden ze toch echt nieuwe spelers moeten halen, aangezien Eden Hazard een zeer goede voetballer is zou hij de kampioen toch een impuls kunnen geven plus dat het altijd beter is om een goede speler zelf te hebben dan dat de concurrentie hem heeft.
Chelsea is geen onlogische keuze maar ga aub niet doen dat nu je jezelf er naar vernoemd hebt je ineens het beter weet dan de rest.

28 mei 2012 om 23:28

Ik weet het niet beter dan rest, maar ik wist wel een goede reden om niet voor Utd te kiezen en ook een om niet voor City te kiezen. Hazard wil gewoon spelen, dat is het. Arsenal kon ook maar die hebben net ietsje te weinig financiële middelen en het is maar de vraag of ze Van Persie kunnen houden. Chelsea was de logische keus.

Nice, dat wordt weer een heel goed team dit jaar...

En dan heb je nog Sturridge, Kalou en Marin op de bank.

Cech
Ivanovic
Luiz
Terrry
Cole
Ramires
MIkel/Essien
Hazard
Lampard
Mata
Torres
28 mei 2012 om 23:34

Lampard is geen 10 Hazard wel, Essien zal weggaan want die komt niet meer op niveau en aangezien Mikel hem voorbij is gegaan dit seizoen heeft die gewoon een basisplaats. Lampard/mceachran/ramires word het duo;

Goed dat Hazard naar Chelsea gaat ze zijn aan het verjongeren gaat tot nu toe prima.

Ik denk niet dat deze fransman het gigantische verschil met united en city kan goedmaken. Chelsea moet nog heel wat slelers kopen willen ze meedoen om de titel. Chelsea heeft heel veel geld dus dat gaat ook wel gebeuren en dan zijn ze een goede concurrent.

Hazard moet zich nog maar bewijzen. Iedereen is lyrisch over hem, maar ik moet het nog maar zien. Er is een wezelijk verschil tussen de Ligue 1 en de Premier League (kijk maar naar Chamakh of Bellion). Chelsea is toch een stap hoger en de concurrentie is vele malen groter. Ik ben ook een van die mensen die hoopte dat Hazard naar Arsenal zou gaan. Dit zijn spelers die Wenger zou moeten halen, maar helaas.

Wenger zal ongetwijfeld balen, maar we weten gewoon dat, wanneer de machtige clubs er mee gaan bemoeien, we ergens anders moeten gaan zoeken.

29 mei 2012 om 00:04

De Engelse topclubs hebben hun vizier gericht op bepaalde talenten. Chelsea heeft Hazard, Man Utd heeft Kawaga bijna binnen, daarom moet Arsenal voor Gotze gaan! Nu liggen nog geen kapers op de kust, dus voor het EK moet Arsenal een eindsprint zetten! Wenger moet zijn pocket opentrekken, 35 miljoen plus Rosicky moet genoeg zijn.

Of voor Kaka gaan. Die moet ongeveer 20 miljoen kosten. Over salaris zal hij niet te veel zeuren, want hij is niet hebzuchtig.

Chelsea word een leuk team, leuk voor hazard ook,

denk dat chelsea zo gaat spelen volgens seizoen.

Cech
Iva/vd wiel
Terry
Luiz
Cole
Mikel
Essien
Ramires
Hazard
Mata
Torres

Mooi dit voor Chelsea, geweldig nieuws. Wat meer 'voetbal' kunnen ze wel gebruiken, want nu moeten ze het vooral van inzet en fysieke kracht hebben, waar overigens niks mis mee is. Ik moet toegeven dat ik geen Chelsea fan ben, maar de CL is ze gegund. Begrijpelijke reden voor Hazard om daarom naar Chelsea te gaan en je kunt ook moeilijk beweren dat het dan alleen om het geld is, als je naa de CL winnaar gaat.

het is mij nog altijd een raadsel waarom belgie zich al lange tijd niet kan kwalificeren voor een eindtoernooi. Als je al kijkt naar het spelersmateriaal dat ze hebben met kompany, vertonghen, witsel, defour, fellaini, hazard en nog een paar uitstekende spelers dan moet daar toch wat van te maken zijn. Belgie heeft op dit moment een lichting met enorm veel potentieel. Ik vind het wel jammer dat hazard voor chelsea kiest en niet voor arsenal. Hij zou een zelfde traject kunnen bewandelen als destijds van persie. en kunnen uitgroeien tot een opvolger als steunpilaar van arsenal. Nu moet je maar afwachten wat er gaat gebeuren. Bij chelsea leven ze toch meer bij de waan van de dag en is er minder langetermijnbeleid dan bij arsenal. De transfersom van 40 miljoen zegt ook niet alles omdat chelsea een club is die veel met geld smijt. Zul je dan ook voldoende spelen is de vraag.

Ah jammer! Had hem toch liever bij Man utd. Maar ik wens hem heel veel succes en hoop dat hij de juiste keuze heeft gemaakt!

Als hij echt weg wou bij Lille moest die duidelijk naar United, Chelsea of Arsenal. Bij City zijn er zoveel en bij de andere hebben ze allemaal een tekort aan creativiteit.
Chelsea mist het met name. Die hebben nu al 2 super aankopen (qua creativiteit) maar ook qua spel in de naam van Hazard & Marko Marin! Ben benieuwd of ze nog een spits halen (denk het niet, Torres - Sturridge, Lukaku) en of ze Hulk nog zouden halen ja of nee? Hulk werd in verband gebracht en ik had gelezen dat er zelfs een akkoord was tussen de partijen. Al denk en hoop ik het niet, zou het best kunnen dat Abramovich na de CL winst opeens weer in een gulle bui zit. Verder misschien nog een verdediger? Een rechtsback als back-up of een CV als back-up.?

Goed nieuws dit haha... Logische keuze ook! Mata Ramires Torres Hazard Marin (ik weet niet zoveel van hem) Terry Cole Luiz Essien Lampard etc . Wat een ploeg joh.. Nu moet er nog 1 iemand komen en dan is het klaar. Ik heb het over Hulk!

chelsea kan ook wel wat grote jonge talenten gebruiken.
dat hebben ze echt nodig en dit is een goede stap, nu nog een paar en chelsea kan misschien ook weer eens leuk aanvallend voetbal gaan spelen met beter materiaal...

De championsleage was schijnbaar net het zetje wat Chelsea nodig om zich bij de echte topclubs toe te voegen. Ze kunnen volgend jaar beginnen met bouwen aan een jong team met een paar Ervaren jongens er tussen ik zie ze indien Guardiola ook nog kom waarschijnlijk in een echt top team veranderen.

Cech
van der Wiel
Cahil/Luiz
Terry
Cole
Ramires
Essien
Marin
Mata
Hazard
Torres

Dit is een geweldige aankoop, Hazard is een super speler. Chelsea gaat samen met city de pl domineren. Hoop wel dat hazard bij de nieuwe pes wel zijn echte face krijgt .

Goede aankoop, dan hoeft Mata ook niet meer op 10 te spelen. Want daar miste hij toch het overzicht, inzicht, creativiteit voor. Met Mata op links, hazard op 10 en Marin heb je een goede aanvallende linie op het middenveld. Die kunnen de ballen wel bij Torres' afleveren. Met daarachter Lampard/modric en Essien/mikel heb je een prima team. Zeker ondat daarachter Cole, Terry, Cahill en VD Wiel/ivanovic spelen.. Heerlijk elftal, zeker met een lekker aanvallende coach!!

29 mei 2012 om 00:10

Mata kan je wel degelijk posteren op '10', maar er moeten ook spelers zijn die hem begrijpen. Hij kan niet alleen voor creativiteit zorgen. Juist nu kan Mata op '10' en Hazard moet van rechts komen. Dat zou geweldig zijn!

Chelsea gaat echt belgie worden ja...

courtois
?
?
?
?
witsel?
fellaini
?
debuyne
lukaku
hazard

Ik heb niet alle 300 en reacties grondig gelezen, maar een snelle scan leert mij dat quasi iedereen ongenuanceerd enthousiast is over de transfer van Hazard. Ik probeer daar niet in mee te gaan. Hazard is een geweldige speler en speelt al zeker twee seizoenen in een competitie waar hij te goed voor is dat heeft hij wekelijks bewezen. Dus een transfer naar Chelsea is een logisch gevolg.

Maar of hij bij Chelsea de torenhoge verwachtingen zal inlossen is toch nog altijd een vraag. Hij zou niet de eerste sterke speler zijn die een overstap naar de fysiek sterke premier league niet goed verteert. (arshavin iemand?). Ook de taalbarriere kan eventueel voor problemen zorgen.

Zijn kwaliteiten zijn er ontegensprekelijk, maar de entourage en het 'koppeke' moeten ook mee zijn. Chelsea heeft er een belabberd seizoen opzitten in de competitie. Ze hebben iemand nodig die hen naar een hoger niveau kan tillen. Hazard is een flitser, en als het goed verloopt dan flitst hij meermaals per wedstrijd en is hij de onbetwistbare uitblinker. Maar loopt het iets minder, wat kan hij dan? Bij de Rode Duivels heeft hij zijn kansen bijvoorbeeld nog altijd niet gegrepen. Hij flitst af en toe, maar brengt de spelers rond hem zeker niet naar een hoger niveau.hij heeft daar te maken gehad met een coach die hem niet lag en niet geloofde in hem, en als hij zijn kansen dan kreeg dan probeerde hij zich te hard te bewijzen, zeker niet altijd succesvol.

Hij komt er nu binnen met een vedettenstatus door de hoge transfersom, lange contractonderhandelingen en die hele opgeblazen saga. Hij Moet zich dus wel meteen bewijzen. Als hij begint met enkele belabberde wedstrijden kan het Rd-syndroom de kop opsteken. En wat dan? Dan ben je misschien beter af als een De Bruyne die ook veel talent heeft, maar slechts voor 8 miljoen wordt gekocht, en zich mag bewijzen, hij moet eigenlijk helemaal niets.

Maar ik acht de kans nog altijd wel groter dat hij de lijn van bij Lille gewoon doortrekt en een van de smaakmakers van de PL wordt. Hopelijk weet hij zijn sterallures te beperken tot de juiste momenten (die dubbele penalty tegen Montenegro was een geniaal voorbeeld, wat een overdreven zelfvertrouwen, maar als het werkt dan mag het natuurlijk).

Succes eden!!

Al die mensen die Hazard in een 4-3-3 op de flank plaatsen zouden eens enkele wedstrijden van hem moeten bekijken, Hazard is een nr.10. Op de flank komt hij niet helemaal tot zijn recht.

Was te verwachten, zeker na het afgelopen seizoen. Abrahamovic will zijn team aan de top houden en dat doet hij door topspelers te kopen als Torres, Mata en nu Hazard. Ik wens hem veel succes en een goede keuze van Hazard.

Een Belgisch Chelsea zit er aan te komen....

Courteois, De Bruyne, Hazard, Lukaku.... Deze aankoop was voor Chelsea broodnodig. Ze missen creativiteit en met Hazard hebben ze er nu een creatieve jonge speler bij. Daarbij heeft Chelsea opeens weer wat talenten in huis die de wat oudere spelers moeten gaan vervangen. Dat elftal begint nu eindelijk geraamte te krijgen en dat is naar mijn mening nipt op tijd. Chelsea kan zich namelijk niet nog een overgangsjaar permitteren. Hoewel ze dit seizoen de CL wonnen en de FA Cup was het voetbal verre van goed en kwam dit alles meer met geluk (CL was misschien ook wel een goedmakertje voor jarenlang pech in dit toernooi) dan wijsheid tot stand. Het elftal voor volgend seizoen staat zo goed als klaar nu. Ik denk dat Chelsea nog een extra spits wil als concurrent voor Torres. Lukaku is daar nog niet klaar voor. Of Chelsea met de huidige aankopen volgend seizoen al direct de achterstand op beide clubs uit Manchester goed kan maken zal moeten blijken. Wel nemen ze in ieder geval verder afstand van Arsenal, de club die samen met Liverpool het nodige zal moeten halen om zich op termijn weer serieus te mengen in de titelstrijd.

Ik dacht echt dat ie voor United zou kiezen. Als je de vrije keuze hebt uit Chelsea, United of City...dan kies je toch voor de mooiste van de drie? Maarja, wie het hoogste salaris bied zal ook een rol spelen. Alleen is de vraag wat de andere kansen van de Belgische spelers zijn van Chelsea. Courtois blijft bij Atlético nog een jaar, De Bruyne zal uitgeleend worden denk ik en Lukaku ook.

Spijtig dat Belgie het EK niet kan meespelen, maar we zijn klaar voor het WK hopenlijk.

Deze man gaat uit groeien tot beste speler komende jaren van Engeland, de man kan alles dribbelen, spel maken, spel verdelen, Inzicht, overzicht, aanvallen opzetten kwam bij Lilie allemaal via hem ... Hij word een wereld topper, wat een mega talent... Chelsea gaat veel plezier beleven aan deze geweldenaar..de man heeft een versnelling in huis wat niet normaal is zo speelt hij vaak tegenstanders zoek... Chelsea fans proficiat met deze ware topper jullie zullen van hem gaan houden de man straalt alleen maar voetbal uit...

Goede zet van Chelsea
Als ze de CL niet hadden gewonnen dan was hij naar City gegaan
Daarom denk ik dat hij niet gaat slagen bij Chelsea
Hij zo jong en jaagt geld, heeft irritante praatjes in de media en kijkt niet echt naar het spel, tactiek en beste coach die bij hem past
Ik ben benieuwd nu hoe Dimatteo van tactiek gaat veranderen
Chelsea moet met deze nieuwe aankopen van haar vertrouwde parkeer de bus tactiek af en dan vallen ze zwaar door de mand omdat niemand de schoenen van Drogba kan vullen

29 mei 2012 om 09:01

Je bent gewoon jaloers en pissed off dat hij niet naar Arsenal is gekomen, puur afgunst en door gasten zoals jij hoop ik nog meer dat hij zal gaan schitteren bij Chelsea en die monden van jullie zal dichtsnoeren.

Tuurlijk zal Chelsea aanvallender proberen te spelen, ze moeten wel anders haal je zulke spelers niet. Di Matteo zal per wedstrijd bekijken wat de beste en meest logische tactiek is. Als je aanvallend voetbal tegen een Barca wilt gaan zien, kan ik je nu alvast vertellen dat je dat uit je hoofd kunt zetten.

Chelsea zal nooit gelijk in de aanval gaan, zwakte van de topploegen zijn door clubs als Chelsea duidelijk blootgelegd. En hebben ze ook nog eens van gewonnnen ook(met veel dosis geluk natuurlijk maar toch geflikt)

ps; Jou idool Zizou Zinedine Zidane, heeft enkele jaren geleden bevestigd dat hij Eden Hazard met ogen dicht zou binnen halen bij Real. Nuff said;

29 mei 2012 om 10:43

Waarom zou ik jaloers zijn? Eden denkt zijn top bereikt te hebben en wil meteen voor de grote test en geld gaan terwijl hij van andere coaches die zijn speelstijl hanteren veel meer zou leren.

Verder kun je mij geen ongelijk geven wanneer ik zeg dat hij irritante praatjes in de media heeft terwijl bescheidenheid hem zou sieren.

Je kunt niet als coach per wedstrijd van tactiek veranderen. Er is bij elke club en elke coach een bepaalde filosofie met de bijbehorende spelers type dat gehanteerd wordt en daar wordt af en toe van afgeweken bij moeilijke tegenstanders

Chelsea moet nog van een hoop spelers af om aanvallender te kunnen voetballen en Dimatteo gaat echt niet zomaar veranderen. Hij heeft van zijn voorganger geleerd. Hij zal wel iets aanvallender speler nu maar verdedigen zal de basis zijn en blijven.

Ik zie dus spelers als Hazard niet 3/4 van de wedstrijd verdedigen en op de counter spelen en daarom denk ik dat hij niet zal slagen

jouw laatste opmerking slaat helemaal nergens op omdat ik juist zeg dat hij bij aanvallende teams hoort en dat is Real Madrid zeker. Ik heb nergens gezegd dat Hazard niet goed is

ben echt verrast!, niet door de transfer maar meer door de zogenaamde supporters die voor Engelse clubs zijn, tuurlijk als je Engels bent en veel voetbalwedstrijden Live meemaakt, dat je fan kunt worden van een club, maar de meeste zijn Nederlanders die hun hart verpand hebben aan een buitenlandse club? Maar de meeste zijn ook fan van een club in Nederland, en ja tiss makkelijk om voor een team te zijn die veel geld heeft en spelers kan kopen wie hij of zij willen, maar je bent een Nederlander !! ik vind dat echt gloryhunters.. Ik ben en blijf mijn hele leven lang voor Grunn!!de rest intresseert me niet dat is voor mij de club, tuurlijk heb ik affectie met bepaalde andere clubs, maar als ik de reacties zo lees, doen sommige gasten net alsof ze alleen voor bepaalde Grote clubs zijn!. Zijn ze misschien ook wel, maar maar voor mij telt er maar 1 club en dat is geen grote club die veel geld heeft, en ook nog fan zijn van een grote club omdat die misschien grote prijzen kan pakken. Ik snap die commotie ook niet zo, maar goed misschien ben ik wel te oud, voor deze nep gedoe.. Ja zo zie ik het.

Wauw, Chelsea versterkt zich slim, Hazard maakt een goede keus in mijn ogen.
Hij zal veelvuldig spelen, bij City en United is er teveel concurrentie.

Nu zal hij samen met Mata kunnen roteren, beide kunnen zowel op links als op de 10 positie.
Heerlijke speler met veel technisch vernuft en een combinatie voetballer pur sang.

Chelsea heeft nog steeds niets bevestigd... Hopelijk is de deal snel rond....

29 mei 2012 om 08:35

Deal kan pas officieel verklaard worden op 13 juni, bij het openen van de transfermarkt in Engeland.

Had nog niet de kans gehad om te reageren, maar bij deze ben ik echt van harte verheugd op deze droomaankoop. Al maanden, zelfs jaren zijn we opzoek naar wat meer creativiteit en in de vorm van Hazard komt er een nieuwe lichting.

Niets in Manchester, de club uit Zuid-west London blijven de bazen!

Mooie voorhoede krijg je dan hoor, met Mata, Torres, Hazard, Marin en Sturridge.

Alle ingredienten voor mooi voetbal

Chelsea kan zijn creativiteit goals en assists zeker wel gebruiken ben benieuwd hoe ze het gaan neerzetten volgend seizoen maar het belooft wat moois te worden, in ieder geval mooier dan nu.

Ook bij Man U of bij Arsenal had hij van waarde kunnen zijn en bij die clubs word er ook beter voetbal gespeeld , hoe dan ook is dit een stap hoger op en ik geloof dat hij nog veel beter kan worden dan dat hij nu al is.

een nu nog hulk overnemen !!!

Nu heeft Chelsea een pareltje in handen .
Chelsea heeft nu veel creativiteit met Mata, Marin en Hazard!

Ik denk dat Chelsea ook nog Hulk gaat kopen!
Als Chelsea Hulk koopt gaat Marin op de bank.

Cech
Ivanovic
Terry
Luiz
Cole
Essien/Ramir
Lampard
Mata
Hazard
Marin
Torres

Misschien kan met deze creativiteit van de flanken en Mata en evt. Hulk, Torres ook weer in goede doen komen. Dan weet ik zeker dat Chelsea kampioen word.

Chech
Bosingwa
Terry
David Luiz
A. Cole
Raul Mereies
Marin
Hulk *
Mata
Hazard
Torres

met flanken bedoel ik Hazard natuurlijk ;

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Antonio RüdigerVerdediger10
Gary CahillVerdediger10
César AzpilicuetaVerdediger10
David LuizVerdediger11
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

724 fans
Middenvelder, 27 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Chelsea U23 1 0 0 0
2017/2018 Chelsea 34 12 2 0
2016/2017 Chelsea 36 16 3 0
2015/2016 Chelsea 31 4 2 0
2014/2015 Chelsea 38 14 2 0
Laatste voetbalnieuws

Hazard: ‘Als hij elke wedstrijd zo speelt, dan blijf ik bij Chelsea’

Eden Hazard was zaterdagavond wederom beslissend voor Chelsea. De Belg benutte in de eerste helft een strafschop in de FA Cup-finale tegen Manchester United en werd zodoende man van de wedstrijd...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren