Talentvolle middenvelder inzet bij Feyenoord-deal rond Immers

Vrijdag, 25 mei 2012 om 08:20

Feyenoord wil talent Kevin Jansen inzetten om de transfer van Lex Immers tot stand te brengen, zo meldt het Algemeen Dagblad. De middenvelder van ADO Den Haag is kandidaat om komend seizoen de aanvallende middenvelder bij Feyenoord te worden. Immers genoot vorig jaar al belangstelling.

/

Jansen speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Excelsior. Hij kwam tot 26 duels in de Eredivisie, waarvan 22 in de basis. De middenvelder, die ook in de interesse van NEC geniet, heeft volgens het dagblad wel oren naar een overgang naar ADO.

Paul Beyersbergen, commissaris van ADO Den Haag, gaf afgelopen week al aan dat de transfer van Immers naar Feyenoord voor of na komend weekend kon rondkomen. Er bestaat een behoorlijk verschil tussen vraag en aanbod, maar Beyersbergen rekende erop dat de clubs binnen uiterlijk een week een akkoord zouden bereiken.Gerelateerd

66 reacties (laatste reactie door wouter!)

Zou Schenkeveld ook aan ADO verhuren is echt een talentvolle cv/rb die veel moet spelen en aangezien ADO een beter team heeft dan Excelsior en ook op Eredivisie niveau speelt is dat ook veel beter.

En hij is natuurlijk beter dan N'toko enz he

Jansen is echt een talentvolle middenvelder die wij zelf nog niet kunnen terughalen,omdat we er al zoveel hebben dus die moet ook gewoon veel spelen op Eredivisie niveau en ADO is een goede stap vind ik.

Had zelf liever Alberg dan Immers naar ons zien komen maarja als hij dan toch komt hoop ik er maar het beste van.

25 mei 2012 om 08:51

Nee Schenkeveld hebben we zelf nodig. Die moet gaan strijden om de rechtsback positie met Janmaat. Cabral en Leerdam zo snel mogelijk dumpen. Misschien wilt Heerenveen wel, nu iedereen daar weg gelopen is.

25 mei 2012 om 08:53

Ik ben bang dat Cabral daar de sterren vd hemel gaat spelen.. Ik baal echt van allebei de spelers.

25 mei 2012 om 09:25

Cabral zou niet verkeerd zijn voor Heerenveen als die hun toppers verkopen maar ik denk dat die jongens willen inzetten op het buitenland..

Het grootste probleem ligt denk ik niet eens bij die jongens maar bij hun zaakwaarnemers en de hebberigheid (dat ligt wel weer ook deels bij de jongens)..

25 mei 2012 om 11:30

Ik vind die rechtsbuiten van Go Ahead Eagles wel iets voor Heerenveen. Vind ik een mooie, sierlijke voetballer beetje de speelstijl van Cabral

25 mei 2012 om 08:52

waarom Aalberg. Ook al ken ik hem niet zo goed, maar toch vind ik persoonlijk Immers beter dan Aalberg, omdat Immers echt een type speler is wat Feyenoord nodig heeft, vooral met oog op Europees voetbal.

25 mei 2012 om 11:56

Aalberg is voetballend 2 klasse's dan Lex Immers, Lex Immers is gewoon een speler die he tmoet hebben van zijn loopvermogen & harde werken hij zit precies goed op ze plek bij Ado. In Aalberg zie ik veel meer potentie dan in Immers, Ik begrijp ook niet wat feyenoord in deze middelmatige speler ziet, Als dit het niveau is dat feyenoord nastreeft hoeven ze voorlopig niet te dromen van de titel.

Gelukkig voor Feyenoord blijven Clasie & El Ahmadi nog een jaartje dus de controlerende positie's staan wel stevig alleen op de nummer 10 positie heb je een echte creatieveling nodig, Je denkt toch niet dat ze in kopenhagen bang worden voor Lex immers?

25 mei 2012 om 15:46

Ik snap dat je een afkeer hebt tegen Immers, want je overschat Kopenhage of onderschat Immers. Immers is een heel balvaste speler met een meer dan behoorlijke functionele techniek. Ook het 1x raken, spel openen etc is Immers 1 van de betere in de eredivisie.

Persoonlijk zie ik liever dat Feyenoord die speler (spaans supertalent) van City huurt, zodat Vihena nog een jaartje kan verder rijpen met invalbeurten om er vervolgens het jaar daarop te staan.

25 mei 2012 om 08:56

Gaat Jansen dan op huurbasis naar Ado?

Ik had ook liever Alberg gezien dan Immers. Duplan of Overoom zouden ook niet misstaan bij feyenoord, of die Suarez van Mn.city om te huren. Immers heeft heel het seizoen niets laten zien.

25 mei 2012 om 09:06

behalve die knal dan;

25 mei 2012 om 09:01

Ik zou Schenkeveld nu met Janmaat uit laten vechten wie RB wordt nu Leerdam niet bijtekent. Dus die zou ik niet weg doen.
Wat betreft Alberg/immers brengt Immers toch wel heel wat meer power dan Alberg, dat kunnen we goed gebruiken op de 10.

Heeft Feyenoord nu niet een compleet nieuw middenveld? Nu nog 2 verdedigers gratis wegplukken en een spits.. Kunnen jullie lekker met ons mee komen! Blijven de klassiekers interessant en presteren jullie misschien Europees weer wat! Beter dan ons zullen jullie nooit meer worden, maar is leuk om te zien dat wat van mijn vrienden ook in het weekend kunnen lachen. Chapeau dat jullie de goede weg weer hebben gevonden!

25 mei 2012 om 08:59

Alleen Bakkal vertekt op het middenveld. Vormer en Goossens komen denk ik niet in de basis.

25 mei 2012 om 09:02

Bedoelde dat je nu ook een degelijke, geen geweldige, maar degelijke bank aan middenvelders hebt! Hierdoor voorkom je oververmoeidheid, en kan je mee komen met topclubs die niet extreem aan kwaliteit inlever door blessures of als iemand vermoeid is!

25 mei 2012 om 10:28

Vormer komt zeker weten in de basis. Die gaat jullie het aankomende seizoen enorm in positieve zin verrassen. Dat wordt de nieuwe Kees van Wonderen, met Clasie als Bosvelt en Ahmadi als Pauwe. Nu dus alleen nog een nieuwe V. Hooijdonk zien te vinden.

25 mei 2012 om 10:51

Paauwe speelde toen in de verdediging met Van Wonderen centraal. Bosvelt stond met Van Gastel op het middenveld als ik het mij goed herinner. Het lijkt me niet dat El Ahmadi of Vormer in de verdediging gaat spelen.

25 mei 2012 om 11:58

Dus jij wil met 3 verdedigend middenvelders/controleurs spelen? Knap je lijkt Mourinho wel.

28 mei 2012 om 20:22

Ono en Tomasson waren de andere middenvelder in de 4-2-4 achtige opstelling van de "defensieve" Bert van Marwijk

25 mei 2012 om 09:01

@ 2bdvl

wil je alsjeblieft niet zo arrogant reageren met je feyenoord zal nooit beter worden als ajax, en over de klassiekers. De afgelopen 2 klassiekers is ajax helemaal van de mat gesppeld door Feyenoord, dus mondje dicht.
Jouw reactie slaat echt nergens op.

25 mei 2012 om 09:08

@stevenl18

Wat is je probleem kereltje?
Ik geef juist louter complimenten?
Afgelopen 2, zozo en die 8 daarvoor, Oja wie stond met de schaal?
Was verre van arrogant, jullie hebben gewoon te lang daar beneden rond gebungeld en wanbeleid gevoerd om dit 1,2,3 in te halen..

Leg is uit wat er arrogant aan is om jullie het compliment te geven dat ik het leuk vind dat de weg omhoog is in geslagen, en hierdoor de klassiekers weer klassiekers zijn..??
Jeugdopleiding voor de 3de keer de beste, leuke spelers voor weinig tot geen geld is toch mooi om te zien! Hoop sowieso dat jullie PSV voorbij streven

Edit: zoals blijkt slaat jou reactie nergens op!

25 mei 2012 om 09:12

Bdvl

Doe je nou express zo achterlijk of ben je gewoon dom geboren?
"beter dan ons zullen jullie niet worden", ik quote jouw even. Dat is provoceren/arrogant reageren.

25 mei 2012 om 09:18

@kx22

Ik ben bang dat die het meent, veel arroganter dan dit word het niet..

25 mei 2012 om 09:27

@kx22

haha, jij snapt het tenminste.
die ajaxied die zegt dat hij alleen complimenten geeft. wat een arrogante ajaxied is hij zeg

25 mei 2012 om 09:30

Louter complimenten? Schei uit! Je zwakt je reactie zelf alweer af:

Beter dan ons zullen jullie nooit meer worden

&

jullie hebben gewoon te lang daar beneden rond gebungeld en wanbeleid gevoerd om dit 1,2,3 in te halen..

Zijn toch twee totaal verschillende dingen kerel.

25 mei 2012 om 11:33

Ik vind die Ajaxieden zoiezo maar arrogante mensen verschrikkelijk, alleen de zin al Wij zijn Ajax wij zijn de beste

25 mei 2012 om 12:03

Waarom nou altijd onzin schrijven over arrogante ajacieden? Waar is dat op gebaseert ik word echt doodziek van dat Calimero gedrag. Als je zegt dat je de beste club van nederland ben dan ben je arrogant, Eigenlijk alles wat een ajacied zegt wat niet in het straatje van een feyenoorder/psv'er past is arrogant, Ik begrijp dat je graag mensen napraat die dit roepen maar dit is echt gebaseert op niks.

Die reactie van die gozer slaat natuurlijk nergens op, Feyenoord ''kan'' wel degelijk ooit beter worden dan ajax, Maar als hij denkt van niet is dat dan gelijk arrogant?

Over arrogantie gesproken, Als ik of iemand anders ergens roept dat feyenoord volgend jaar weer minder gaat presteren krijgen ik 22 boze feyenoorders op me dak die komen zwammen over dat ze weer terug in de top zijn bla bla bla.

25 mei 2012 om 12:04

Pino.

Dat zegt meer over jou dan over de Ajaxieden. Dit heeft totaal niets met arrogantie te maken maar alles met zelfvetrouwen, en de nodige Amsterdamse zelfspot.

25 mei 2012 om 09:20

2bdvl

Niet zo kinderachtig doen. Feyenoord doet het op dit moment prima al is het zeker nog niet zo, dat het ook komende seizoenen zo zal zijn. Dit zal de toekomst leren. Maar vooruitgang zit er zeker in. De laatste twee klassiekers tegen Ajax wisten ze (eindelijk na jaren) toch maar mooi te winnen. Dat Feyenoord structureel Ajax nooit zal overtreffen klopt wel maar dat hoef je ze niet in te wrijven omdat dit nu eenmaal, de grootste kwelling voor elke Feyenoordsupporter is. Blijf sportief dus niet meer zulke dingen op een dergelijke manier schrijven.

25 mei 2012 om 10:40

Ik noem alleen op dat er wanbeleid ja gevoerd? En dat ze nu de weg omhoog inslaan! Daar mag in toch blij mee zijn.. In mijn ogen zijn er 2 topclubs en dat heb de ranglijst dit jaar eindelijk ook weer aangetoond.. Al die heisa om niks hier! Geef mijn mening, en gun Feyenoord het beste iets wat menig Ajax supporter niet doet? En nog zijn de mensen op een teentjes getrapt . Raar gedrag vertonen Feyenoord supporters toch!

Edit ja zijn 2 verschillende dingen ja! Maar niet negatief beiden, of herken je causaliteit niet? Was de laatste jaren toch geen hosanna? Bij ons overigens ook niet! Ik zwak niks af? Dus omdat het 10 jaar kut ging mag ik niet zeggen dat het nu goed gaat mmmm

Kan iemand vertellen of Kevin Jansen echt zo'n talent is?

25 mei 2012 om 09:00

Ik ken 'm net, maar als het een groot talent was deed Feyenoord hem niet weg.

25 mei 2012 om 09:04

Hij speelde altijd in oranje jeugd-elftallen, werd toch altijd gezien als één van de grote talenten van die leeftijdklasse bij feyenoord? (samen met Martins Indi, Castaignos, Isoufi en de Vrij).
Ikzelf weet dat hij het niveau van Immers nog lang niet heeft, maar het is zeker een jongen met potentie, en ik zou hem als ADO zeker nemen, aangezien ze Immers toch wel kwijt raken!

Opzich had ik inderdaad liever een Schenkeveld, die N'toko zou kunnen vervangen, en aangezien Kum ook wel weg zou gaan heb je een sterke verdediger nodig. Goede roulatie mogelijk dan met Wormgoor/horvath/schenkeveld.

Nouja.

Ik weet niet wat ik hier nu van moet denken. Mijn eerste geviel zegt dat Immers weinig zal toevoegen aan Feyenoord gezien ik het een beperkte voetballer vind.
Anderzijds heb ik wel vertrouwen in Martin van Geel die toch al meerdere malen bewezen heeft goede transfers te kunnen doen met weinig geld. Wie weet stagneert Immers momenteel wel bij ADO waardoor hij als voetballer niet verder komt. Een nieiwe omgeving zou best wel eens positief kunnen uitvallen waardoor hij zich weer gaat ontwikkelen en een betere voetballer wordt.
We zullen zien en ik hoop dat het weinige transfer geld dat Feyenoord heeft goed benut zal worden.

Ik zou het geen goede aankoop vinden als hij zou komen, ik denk niet dat hij meer kan brengen dan Goossens of Vilhena(of misschien Ronald Alberg). Ze kunnen zich beter concentreren op een goede spits die 20 of meer doelpunten per seizoen maakt.

Kan iemand mij vertellen waarom Feyenoord uberhaupt zo een knuppel als Immers wil.
Vind het echt totaal geen aanwinst.

25 mei 2012 om 09:31

Ik heb ook sterk mijn twijfels ja. We zullen wel zien of hij het gaat redden.

Als je dan een nr. 10 wilt kopen, dan zou ik een type speler als Overtoom proberen te contracteren.

25 mei 2012 om 09:47

Overtoom, (eerder nog) Schöne, Alberg, Djuricic(?)... Allemaal jongens die op te halen waren voor een relatief laag bedrag maar waar Feyenoord niks in zocht. In plaats daarvan halen ze nu waarschijnlijk Immers. Ik snap het niet, maar van Geel en Koeman zullen er ongetwijfeld over nagedacht hebben.

25 mei 2012 om 12:25

Iemand als Immer voegt veel body toe aan het middenveld. Dit seizoen was te zien dat wanneer Feyenoord er niet uitkwam, of bij een uittrap, vaak de lengte van Bakkal werd gezocht. Ik denk daarom dat Feyenoord voor een speler als Immers gaat.

He!
Als jullie immers niet willen, maak dat dan duidelijk, ik zie hem liever bij ADO voetballen! Is momenteel toch wel één van de weinige lichtpuntjes bij Ado!

25 mei 2012 om 09:45

Helaas luistert het bestuur niet naar haar supporters als het om dit soort dingen gaat. Daarnaast is het Legioen flink verdeeld over de komst van Immers. Een deel wil hem absoluut niet, een deel wil het afwachten (vertrouwen in van Geel) en een deel wil hem absoluut niet.

Ik denk dat vandaag of morgen de deal echter wel rond komt. Daar kunnen we nu helemaal niks (meer) aan doen. We zullen zien of Lex zich staande weet te houden komend seizoen. Maar ik kan je verzekeren... Met Jansen hebben jullie, voor Ado-begrippen, een prima speler in huis gehaald. Die gaat nog wel een zakcentje opleveren.

25 mei 2012 om 10:22

Lichtpuntjes ?? Ik weet niet welke DVD van Ado jij gekeken hebt maar hij heeft er dit seizoen echt weinig van gebakken hoor.(op 1 mooi doelpunt na dan).

Hij stond dit jaar bol van de frustratie, van de fouten en hij is niet verbeterd. Dat ligt grotendeels aan hem maar ligt helemaal aan die knuppel van een Maurice Steijn.

25 mei 2012 om 15:27

Elke wedstrijd gezien, en sinds hij de aanvoerdersband heeft afgedaan was hij altijd een sterke speler. Helaas pakte hij af en toe een schorsing waardoor zelfs tegen de mindere ploegen we punten lieten liggen.
En ja, ADO was niet alles, maar als jij alleen samenvattingen kijkt en de uitgelichte doelpunten, tja dan hebben weinig clubs hoogtepunten.

25 mei 2012 om 17:21

Ik zal even voor je de statistieken erbij pakken na dat hij zijn aanvoerdersband heeft ingeleverd.

14 wedstrijden (1260min) 2 doelpunten waarvan 1 penalty. Enkel doelpunt tegen Utrecht. Heel veel voor een aanvallende middenvelder.

Assists 3.gele kaarten 4.

Als jij dat sterk vind dan ben ik benieuwd wat je van John Verhoek vind. Dat vind je zeker een hele goede speler ?.

@zinofr dat bedoel ik Alberg is 20 jaar en een spelmaker die ook veel werklust heeft + het feit dat hij ook nog eens vele malen goedkoper zal zijn dan Immers ik vind het eigenlijk zelfs wanbeleid als je Immers voor meer dan 1 miljoen wil halen terwijl je net uit categorie 1 bent,maarja helaas doe je er niks aan-.-.

Goede speler die Kevin Jansen. Viel me afgelopen seizoen al een paar keer op bij Excelsior. Wordt hij dan verhuurd of verkocht aan Ado?

25 mei 2012 om 09:42

Hij wordt betrokken in een ruildeal. Daarnaast zal Feyenoord meer dan een miljoen moeten betalen. In mijn ogen een perfecte deal.... Voor Ado.

25 mei 2012 om 10:55

Meer dan een miljoen + Kevin Jansen is veel teveel voor Immers. Inderdaad een prima deal voor Ado.
Ik denk dat Immers zeker van waarde kan zijn voor Feyenoord. In Europese wedstrijden tegen stugge tegenstanders heb je soms meer aan harde werkers dan aan technici. Toch lijkt hij mij de investering niet waard.

25 mei 2012 om 10:56

Ik snap de negatieve reactie's wel op de transfer van Immers, maar zelf bekijk ik het op een heel andere manier.

Van Geel heeft tot nu toe alleen nog maar transfervrije spelers gekocht, dan zal hij toch echt niet voor zomaar een middelmatige speler geld uit gaan geven? Daarnaast is het de bedoeling dat Immers Bakkal gaat vervangen komend seizoen. Beiden hebben evenveel doelpunten gemaakt in de Eredivisie dit jaar. En ja Immers heeft een paar wedstrijden dan wel in de spits gespeeld maar kijk naar de eindstand van Ado en Feyenoord. Dat zegt toch wel wat over de kwaliteiten van Immers.

Verder zal Jansen komend seizoen echt niet doorbreken bij Feyenoord. Feyenoord heeft op dit moment zeker 7 middenvelders die beter zijn.

Geef Van Geel en Immers het vertrouwen, ze betalen het echt wel terug (:

25 mei 2012 om 11:11

Ik help het je hopen, maar ik heb er weinig vertrouwen in. De wedstrijden die ik van ADO heb gezien was Immers altijd erg slecht. Onhandige speler die er in mijn ogen mede de oorzaak van was dat het zo slecht ging. Foute passes, onnodige overtredingen en foute loopacties zijn de dingen die echt zijn blijven hangen. Ik hoop dat hij mij het tegendeel kan bewijzen volgend seizoen.

Van Geel is bij mij trouwens ook niet onschendbaar, vanwege vorig seizoen. Hij heeft in het verleden laten zien ook heel goed slechte spelers te kunnen halen. Zie nu bijvoorbeeld ook Te Vrede ;.

Los van het feit dat ik Immers een goede aankoop vind voor Feyenoord. Immers past wel bij deze club. Niet de meest techniese speler om naar te kijken. Maar de boel op sleeptouw nemen en er 100% voor gaan. Is aan hem wel besteed. Waardoor hij zijn andere tekortkomingen camoufleert.
Maar ik voorspel nu al dat als Kevin Jansen naar Ado gaat die de pannen van het dak gaat spelen. Dat gebeurt zo vaak bij Feyenoord. Willen ze een speler hebben doen ze die ruilen voor een andere speler. En die speler die Feyenoord dan geruild heeft speel de pannen van het dak bij zijn nieuwe club.

25 mei 2012 om 10:43

Noem eens een voorbeeld dan? Ik kan er niet zo snel eentje bedenken.

25 mei 2012 om 10:52

Bij Feyenoord. Lazovic, Derijck, Bastos, Fred, enz.

25 mei 2012 om 10:59

Lazovic heeft genoeg kansen bij Feyenoord gehad hoor. Maar hij mag wel in de top 10 miskopen aller tijden bij Feyenoord, hij heeft het gewoon niet waar gemaakt, dat kan gebeuren. Van Persie is bij Arsenal toch ook de man en speelt bij Oranje lang niet altijd een voldoende.

Derijck is een zeer matige verdediger die het bij Ado aardig deed omdat de hele ploeg leuk voetbal speelde. En nu zie je bij PSV wel weer dat hij eigenlijk echt een matige centrale verdediger is.

Bastos is uitgeleend aan Excelsior en daar wist hij niet te overtuigen dus waarom zou Feyenoord hem dan naar de 1e selectie halen?

En Fred is hetzelfde verhaal als Lazovic.

Niet alles is logisch in de voetballerij...

25 mei 2012 om 11:04

Dat zijn toch geen spelers die zijn geruild? Of wel?

Als jullie rond de 1M Euro over hebben voor Immers mag je hem hebben. Hij heeft het laatste jaar aangetoond zich niet 100% meer te kunnen motiveren voor Ado. Precies hetzelfde als Verhoek en straks ook Kum en Toornstra. Middelmatige voetballers die door 1 gerucht totaal van de wijs worden gebracht dat het potentiele NL elftal spelers zijn.

Voor mijn Ado hoop ik dat die nieuwe spelers wel de motivatie op kunnen brengen om 90min lang te knokken voor elke bal. Dat hebben we hard nodig. Liefst ook een nieuwe trainer.moet er niet aan denken om nog 1 jaar met deze clown door te brengen.

Ik ben niet zo overtuigd van Immers. Wat Feyenoord nodig heeft is jusit een speler met de slimme steekpassjes en een goeie techniek. Een type De Vilhena, maar dan met meer ervaring. Zal wel moeilijk te vinden zijn, maar toch. Alberg vind ik ook gewoon beter dan Immers. Immers mag dan meer ervaring hebben, maarja.. waar? Bij ADO Den Haag.
Normaal haalt Feyenoord alle bovenmatige spelers bij Excelsior vandaan en nu vergeten ze de belangrijkste, zo lijkt 't.
De scouts van Feyenoord hebben heel lang de tijd gehad om een opvolger te vinden voor Bakkal. Het was al een tijdje duidelijk dat ie naar het buitenland wilde. En nu komen ze aan met Immers. Dat vind ik dan wel tegenvallen.

Om de prijs nog wat meer te drukken kunnen ze ook Schenkeveld een jaartje op huurbasis sturen naar Ado.

Wat moet Feyenoord nou met Immers? Vind het maar een hele beperkte speler. Als je geld hebt,kan je het veel beter ergens anders in stoppen.

En die Kevin Jansen kan denk ik veel beter naar ADO dan naar Nec. Bij laatstgenoemde komt hij echt vast op de bank/tribune te zitten. Bij ADO niet.

Als Jansen dan in de deal word betrokken, en dan spreken we niet van een verhuur, moet Feyenoord wel goede afspraken maken omtrend de terugkoopregeling. Stel dat die jongen daar de pannen van het dak speelt en zijn transferwaarde daardoor met een speer omhoog gaat dat Feyenoord hem bijvoorbeeld voor 1 miljoen kan terughalen.

Daarnaast, Immers, ik hoop dat hij zich bij Feyenoord weer verder weet te ontwikkelen, Geweldige persoonlijkheid, en persoonlijk denk ik dat hij met de kansen die Bakkal afgelopen seizoen kreeg, veel meer mee kan.

Mulder
Janmaat
De Vrij
Vlaar
Martins Indi
Clasie
El Ahmadi
Schaken
Immers
Goossens
Fernandez

Als Immers naar Feyenoord gaat zal hij ook net als Bulykin gewoon haat krijgen in Den Haag. Ajax en Feyenoord worden echt bloedheet gehaat in Den Haag, je word al aangepakt als je in zo'n shirt rondloopt. Hoop echt dat hij niet gaat want ik denk dat hij dit seizoen gewoon het verschil kan maken voor ons Ado.

Immers zal zeker niet gehaat gaan worden door de Dh-supporters, de meesten gunnen hem de overstap wel. Dat Dh-supp bloedhekel aan Ajax hebben geef ik je gelijk in, maar tegen Feyenoord ben ik het niet met je eens. Er is altijd wel sympathie geweest tussen Fcdh en Feyenoord geweest.

Zou zonde zijn als Feyenoord dit talent zou laten lopen, Kevin Jansen zou zeker een versterking zijn voor Ado, speler met creativiteit op het middenveld, alleen is Kevin Jansen geen aanvallende middenvelder dus zal hij dan niet als vervanger zijn voor Immers denk ik.

Willem II heeft afgelopen donderdag Larbi El Harouchi overgenomen van de feijnoord/excelsior jeugdopleiding voor 3 jaar. had dit een mooie ruil geweest met geld erbij voor immers of heeft feijnoord hem laten gaan omdat hij niet goed genoeg is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

93 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
Chelsea heeft Robert Lewandowski gebombardeerd als het belangrijkste transferdoelwit deze zomer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren