Mourinho geeft groen licht: 'Al zou ik het fijn vinden als hij blijft'

Vrijdag, 25 mei 2012 om 00:15

José Mourinho wil Hamit Altintop niet kwijt, maar weet dat de middenvelder graag meer aan spelen toekomt bij Real Madrid en dat hij nog goed in de markt ligt. Diverse topclubs uit Turkije hopen in de zomer met succes een bod uit te brengen en hebben min of meer groen licht van Mourinho gekregen.

/

"Hamit is een heel belangrijke speler in Turkije", vertelde Mourinho, die donderdag in Turkije was, in gesprek met NTV. "Ik heb een geweldige relatie met hem, hij is een geweldige speler en een geweldig persoon. Ik zou het fijn vinden als hij blijft, maar het is zijn leven. Als hij naar Turkije wil, als hij dat per se wil voor zijn loopbaan, dan zullen we medewerking verlenen."

Hamit had vorig jaar een aflopend contract met Bayern München en verbond zich voor vier seizoenen aan Real Madrid. Hoewel de 29-jarige Turkse Duitser een veelzijdige speler is, kwam hij afgelopen seizoen maar in twaalf duels in actie. In slechts vijf wedstrijden stond Hamit negentig minuten op het veld, waarvan het merendeel in de Copa del Rey.


Poll

Staat Hamit Altintop komend seizoen nog bij Real Madrid onder contract?


Gerelateerd

72 reacties (laatste reactie door acmln01)

Hopelijk gaat hij weg..

Als hij al speelde maakte hij de grootste fouten, schoffels die onnodig waren.. Die vrije trap op de perfecte positie tegen Malaga kwam door een slechte sliding van hem.. anders hadden we 102 punten gehad. Nee, het is een schande dat die het Maagdelijk Wit aan heeft mogen hebben. Hij komt 26 klasses te kort voor Madrid.

Hij is misschien goed om als jager in de rondo te staan maar voor de rest geen enkele meerwaarde voor Real.

25 mei 2012 om 00:33

Je hebt inderdaad gelijk dat hij absoluut niet Real-waardig is, maar je kunt mij toch moeilijk wijs maken dat die sliding op de bal niet goed was? Natuurlijk kwam hij best hard in, maar het was 100% op de bal bedoeld.

25 mei 2012 om 02:11

De bal willen spelen en de bal spelen is iets heel verschillends. Nou goed, ik noemde maar 1 momentje, die man heeft niets goeds gedaan voor Madrid zo ver ik weet. Zelfs als breedtespeler vind ik hem niet goed genoeg.

25 mei 2012 om 08:41

Ik ben eerlijk hamit is niet real waardig.

Om over die sliding te beginnen en de schuld daar neer te leggen.
Real had beter moeten voetballen en die wedstrijd pakken.
Je bent namelijk niet voor niets Real .
zwakke reactie benzema 09.

25 mei 2012 om 09:47

Je lijkt net een oud wijf zeg. Real Madrid was jarenlang vernederd door Barcelona. Al jaren waren jullie (jij verdient de Maagdelijke Wit) géén kampioen geworden. Eerstvolgende keer dat Madrid wel kampioen is geworden, ben je nog steeds niet tevreden. Stel je had 102 punten, kreeg je dan een medaille? Is het kampioenschap weg door die ene fout?

De penalty's die Ramos en Ronaldo mistten? Die penalty's hebben de Champions League gekost. Waarom hoor ik je daar niets over zeggen? Als Mourinho niet was gearriveerd in Madrid, dan kon Real (met alle respect van de wereld) het kampioenschap op zijn buik schrijven. Dus wees tevreden dat Mourinho in Madrid is.

Ik dacht dat een echte Madrista respect had tegenover zijn spelers. Ongeacht kwaliteit, ras en kleur. Voel je je nu stukken beter? Je hebt Hamit weer er van langs gegeven! Elke mens en zelfs koeien in de wei weten dat Hamit niet geschikt is voor Real Madrid. Zeker niet. Vooralsnog betekent dat niet dat je zo een speler helemaal de grond in mag boren. Hij gaat dit jaar weg en dan mag je rondje Hofplein doen ;

25 mei 2012 om 22:50

Natuurlijk ben ik wel tevreden, maar je moet jezelf altijd willen verbeteren in de topsport. Met 102 punten hadden we een nog groter record dat nog moeilijker te verbreken was dus dat had ik inderdaad beter gevonden. Ook was dan de afstand op Barcelona 11 punten, een hele grote prestatie.

Je kan nu wel Ronaldo en Ramos aanvallen, maar de rest van het seizoen stonden ze er wel gewoon. De minuten die ze krijgen maakt Ronaldo maarliefst 46 doelpunten en Ramos is elke spits weer de baas. Je snapt duidelijk niet het verschil tussen iemand die sowieso al alles fout doet en twee basisspelers.

Wellicht heb je gelijk over dat Mourinho. Maar tegen welke prijs hebben we nu een landskampioenschap? Het imago van de club heeft een hele grote deuk opgelopen door Mourinho en co. in sommige wedstrijden is het voetbal niet om aan te zien, stelt Pepe als rechtshalf op. Laat Altintop lekker minuutjes maken in de laatste wedstrijden terwijl er zat talenten zijn die op diezelfde posities speelden als dat hij dat deed. Jongens als Carvajal, Jese Rodriguez en eventueel nog Morata en Joselu moeten er echt een punthoofd van krijgen.

Nog niet eens begonnen over al die rare fratsen van Mourinho zoals vingers in ogen steken, provoceren, persconferenties niet doen als het hem even niet uitkomt, dat laatste is ook zijn eigen beslissing maar je weet wat ik bedoel.

Respect moet je verdienen en mijn respect verdient hij niet, als speler althans. Hij heeft in mijn ogen niets goeds gedaan. Dekken is een woord dat deze man niet kent. Altijd domme overtredingen.
Dit is een forum om je mening te geven en ik zeg wat ik vind. Ik vind Hamit Altintop niet Madrid waardig en daar blijf ik bij.

En ja inderdaad, ik ben erg blij als hij vertrekt uit Madrid, het liefste nog met een beetje winst ook.

25 mei 2012 om 23:41

Je punt is helder, maar ik ben er niet mee eens. Je gebruikt twee meetlatten. Ronaldo en Ramos stonden heel het seizoen lang, maar wanneer het echt om een prijs ging, toen ontbraken ze. Terwijl Ronaldo - tot de gemiste penalty - zo veel penalties achter elkaar had benut (40 penalties ofzo).

Als het om Hamit gaat, dan is die ene niets zeggende wedstrijd fataal. Het heeft gewoon met jouw denkwijze te maken. Jij bent al bij voorbaat negatief ingesteld over Hamit.

Ik geloof er heilig in dat Mourinho - op dat moment - de enige trainer was die Barcelona kon afstoppen. Mourinho heeft bewezen dat Barcelona verslaanbaar is. Jij verwacht mooi voetbal en resultaat en dat nog in de competitie waar Barcelona ook van de partij is. Dat gaat echt niet binnen èèn of twee jaar. Daarvoor heb je een heel beleid voor nodig, maar een club als Real Madrid heeft daar geen tijd voor. Daarom werd er een succescoach aangetrokken.

Tot kort geleden kon je Barcelona alleen met terughoudend voetbal verslaan, want ze zijn/waren te sterk, maar nu zullen de verhoudingen vrijwel zeker veranderen. Dus Mourinho zal zijn tactiek steeds een beetje aanpassen.

Wat betreft Hamit. Hamit is van origine een middenvelder. Later is hij omegschoold naar de backpositie. Hij speelde in zijn eerste Bundesliga jaren (schalke) als mid-mid. Kijk maar eens voor de grap naar zijn Schalke video´s. Bij Bayern begon hij met regelmaat back te spelen. Met als hoogtepunt de Cl-finale in 2010. Als Louis van Gaal en Jose Mourinho iets in Mourinho zien. Wie zijn jij en ik dan? Oké, Mourinho is een prutser (never nooit!). Is van Gaal ook een prutser?

Hamit Altintop moet gewoon naar Galatasaray komen, want hij heeft niets te zoeken in Madrid. Als de fans jouw niet mogen, dan houdt het op. Jammer dat Madristas zo meedogenloos zijn, zegt wel wat over hun arrogantie (natuurlijk een deel van de fans).

Mooi om te zien hoe Mourinho elke speler belangrijk maakt!!

Echt een uitstekende coach. Alleen jammer van zijn relatie met zijn collega's/media/scheidrechters. Maar dat siert hem wel

25 mei 2012 om 10:09

"al zou ik het fijn vinden dat hij blijft."
Klinkt leuk, maar er wordt natuurlijk wel een salaris voor Altintop betaald.
En aangezien Real toch moet gaan bezuinigen kunnen ze natuurlijk niet alle spelers behouden van wie Mourinho het fijn zou vinden dat ze blijven.

26 mei 2012 om 19:23

Wat heeft dat met mijn reactie te maken?

Ik zeg alleen dat Mourinho Elke speler belangrijk maakt! Van de 23ste speler van de selectie tot de vedette.

ZIe je mij ergens iets over salaris of bezuinigen zeggen?

Volgende keer beter lezen voordat je zomaar op iemand reageert!

Goed om te zien dat ie toch gewaardeerd wordt door Mourinho. Snap wel dat ie weg wil bij Real, hij is nog niet zo oud en wil spelen. Echt een bruikbare teamspeler, met de nadruk op team. Komt net iets te kort voor het niveau real maar dat is geen schande.

25 mei 2012 om 11:51

zeer objectieve mening, jongen, duidelijk verantwoord zonder iemand onterecht zwart te maken

Hamit is niet goed genoeg voor Real, ook niet als wisselspeler. Ik zie veel liever jeugdspelers de kans krijgen. Maar dat zal wel niet gebeuren zolang Mourinho trainer is.

Hamit Altintop vond ik al een vreemde transfer, hij heeft in zijn periode weinig toegevoegd aan Real Madrid. Begrijp nog steeds niet helemaal waarom hij is gehaald. Zoveel shirts van hem zullen er niet zijn verkocht om zijn salaris eruit te halen. Maar oké, toch mooi dat Mourinho hem met respect behandeld en laat gaan. Op veel speeltijd kan hij toch niet meer rekenen, zeker met de aankomende komst van een rechtsback.

25 mei 2012 om 00:36

Altintop komt te kort voor de top, ik denk dat Mourinho gewoon meer had verwacht van hem. Trouwens wie denk jij dat beste keuse is op rechtsback voor Real?

25 mei 2012 om 00:41

Kyle Walker lijkt me een goede optie, al denk ik niet dat Tottenham Hotspur hem gaat verkopen, hij heeft namelijk begin dit seizoen zijn contract in Londen nog verlengt. Daarnaast schijnt Manchester City interesse te hebben, bijna geen enkele club kan wedijveren met die club qua financiën. Gregory van der Wiel komt nog zeker tekort voor de absolute top, en Maicon is te oud. Misschien dat Iraola van Athletic Club de Bilbao kan komen, hij is absoluut toe aan een stap hoger.

25 mei 2012 om 00:48

Misschien is Richards van City iets? Ik zie hem eigenlijk niet komen hoor, maar die jongen is ook jong en straalt echt kracht uit en heeft veel talent.

25 mei 2012 om 01:20

Dat zou zeker ook een goede zijn, alleen komt hij ook niet. Manchester City zal alles doen om hun voormalig jeugdspeler te behouden, dus die komt ook niet.

25 mei 2012 om 02:13

Gewoon in het pre-season Carvajal voor de leeuwen gooien en kijken hoe hij het doet, anders gewoon weer Sergio Ramos als back en Varane en Pepe in het centrum.

25 mei 2012 om 08:15

Benzema09! Dat schreeuw ik al het hele jaar!
Doe Carvajal er een keer in! We hebben één van de grootste talenten-lichting in jaren, maar er wordt geen gebruik van gemaakt!

25 mei 2012 om 09:29

Ivanesp

Dat is toch een beetje het verhaal van het real van het afgelopen decennium? Zelfs de grootste talenten halen het daar niet en dat heeft helaas voor jullie gewoon met het beleid en de werkwijze van de hoge meneren te maken. Ik denk dat de combinatie Perez-mourinho hier niets aan verandert. Misschien dat een volgende voorzitter met een volgende trainer er verandering in kan brengen.

25 mei 2012 om 01:15

Misschien kan Hamit naar Istanbul verhuizen en Eboue naar Madrid? Haha. Zou wel een droom ruiltransfer zijn!

25 mei 2012 om 12:14

Daarom is Mourinho ook de coach van Real en niet jij!!!

25 mei 2012 om 12:44

Wat moet ik hiermee? Ik snap je hele opmerking niet, wees even wat duidelijker.

25 mei 2012 om 13:38

Jij geeft aan dat je het een vreemde transfer vindt, daarom mijn opmerking!
Nu wel duidelijk?

Wat hoop ik toch dat je naar ons komt! Mourinho heeft gepraat met Fatih Terim, en ook Altintop en Terim praten met elkaar. Als Altintop naar Turkije komt, denk ik dat Galatasaray zo'n 70% kans heeft

Het mooie is dat Mourinho hem vertrouwen geeft, maar aan de andere kant vind ik dat hij overbodig is voor Real Madrid. Hij speelt net onder de niveau van Real. In plaats van hem, kunnen de jeugdspelers keertje spelen.

Ik heb niks tegen Hamit. Hij speelt toch bijna nooit....?! Van mij mag die blijven, als hij volgend seizoen ook weinig aan spelen toekomt natuurlijk.
Real Madrid heeft gewoon weg betere spelers.
Hij zou Galatasaray of een andere Turkse topclub zeker helpen, maar Madrid? Niet echt.

25 mei 2012 om 01:13

Je trapt open deuren in blink182,

We weten al jaar en dag dat Hamit tekort komt voor de top! Als supporter van Galatasaray zou ik hem zo graag bij willen hebben. Volgend jaar mogen de Turkse clubs vijf buitenlandse spelers opstellen, dus Gala heeft kwalitatieve Turkse spelers nodig. Verder kan Hamit rechtsback- en half spelen. Zijn ervaring zal Gala goed doen!

25 mei 2012 om 01:35

Sorry, maar je lijkt net Jan Van Halst, trapt ook altijd open deuren in Blink182

We weten allemaal dat Hamit tekort komt voor niveau Madrid. Hamit is wel een gewardeerde speler in Turkije, en als je hem gratis kan ophalen heb je meteen miljoenen fans erbij. Ik denk ook dat het iets te maken heeft met Ozil en Sahin, dat hij hun een beetje leidt, want Hamit heeft een geweldige karakter en daarmee kan hij Ozil en Sahin goed mee helpen, een beetje als een grote broer fungereren voor hun en zorgen zodat Ozil en Sahin zich thuis voelen.

Hamit vertrek ik schaam me als Madrileen dat je een Madrid shirt ooit hebt gedragen...

25 mei 2012 om 12:16

En ik schaam me voor zo'n supporter als jij!

Terim heeft Mourinho over de streep gekregen. Nu nog het bestuur van Real Madrid en dan zal de aankondiging een kwestie van tijd zijn!

Off-topic: Het is heel erg off-topic, maar ik vond Mourinho weer geniaal. Hij zei dat zijn vrouw erg leuk en interessant is, omdat ze helemaal niet van voetbal houdt. Ze komt één keer per jaar naar het stadion en dat is tijdens de kampioenswedstrijd! Haha!!

Mourinho gaat hem wel laten vertrekken, is totaal niet nodig en alleen gehaald omdat hij transfervrij was (en natuurlijk marketing redenen). Nu proberen te verkopen voor een miljoen of zes aan turkse topclub.

25 mei 2012 om 01:33

Bursaspor zou een uitstekende club zijn voor Hamit, Madrid blij iedereen blij.

Altintop was wel een van de slimste aankopen van real.br Altintop was ten eerste helemaal gratis.br Ten tweede was het al 100g logische dat een turkse team ol hem ging bieden waardoor real een paar mil binnen heeft.br Ten derde kijken nu heel veel turkse mensen naar de wedstrujden van real en staan ze er ook voor in de spaanse compitie.br Ten 4e kan altintop op heel veel posities spelen dus kan hij altijd gebruikt worden als er bijv. Opeens 5 spelers blasseerd raakten.br Ten 5 is/was het een soort broer voor sahin en ozil... br En als laatste is het een speler om perfect in beker wedstrijden op te stellen.

De negatieve is alleen dat hierdoor geen jeugd spelers kunnen spelen.. maar omdat mourinho toch nooit een jeugd speler laat spelen is dat dus eigenlijl geeb probleem.br Dus snap ik niet waarom mensen het een slechte 'transfer' noemen.br

25 mei 2012 om 01:37

Middelmatige Hamit houd zo de jeugd spelers tegen, ik heb voorkeur voor jeugd spelers ... Zowie zo zullen de Jeugd spelers 10 keer meer kwalteit bezitten.

25 mei 2012 om 01:54

Off-topic: Klopt dat turken laatste tijden meer madrid hebben gevolgd maar dan nog zijn er heel heel weinig turken die een 2e club hebben ze zijn of een galatasaray supporter of fenerbahce er zijn bijna geen turken die een arsenal fan zijn en gala tegelijker tijd dat zit niet in onze voetbal cultuur maar nederlanders wel, zie je een cambuur supporter liverpool hooligan uithangen.. Een turk heeft bijv. geen madrid shirt in zijn kast maar wel shirts van galatasaray vanaf jaren 80 tot aan 2012

On-topic: Mourinho was vandaag de gast bij Galatasaray gezamelijk met de trainers aan tafel een avond etentje ik heb de fotos bekeken en de uitspraken van Mourinho en ik had al het gevoel dat het akkoord gaat met het deal Altintop..

25 mei 2012 om 03:06

Ik voetbal vrij veel op straat en daar kom ik ook veel Turkse mensen tegen. Deze lopen net zo goed in allerlei voetbal shirts. Weet niet wat de standaard is; maar kennelijk zijn bij ons in de buurt de Turken toch zo ver-nederlandst dat ze ook andere shirts hebben; of zouden niet alle Turken over 1 kam te scheren zijn?

25 mei 2012 om 03:17

dat zijn shirtjes zonder sponsor neppe shirts uit de handel :D

25 mei 2012 om 09:52

Natuurlijk lopen Turkse mensen in andere shirts (zelfs originele!), maar wat Hellboys wil uitleggen, is dat de Turkse mensen een vaste club hebben (gala, Fener, BJK etc) en daarnaast zijn ze niet echt voor een andere club. Sympathie is anders. Ik heb ook sympathie voor Napoli, Borussia Dortmund en Atletico Madrid. Ik zou zelfs een tenue van ze kopen, maar ik ben geen fanatieke supporter of een echte volger. Meer een voetballiefhebber die hoopt dat zo een club goed presteert, maar als het niet lukt. Dan ga ik niet dagen lang rouwen.

Vz fix de probleem op de mobiele site of maam een app voor android of zo... Er staan zoveel dingen in die anders horen... Dus sorry mensen voor de fouten(spel fouten zijn gewoon me eigen fouten xd)

25 mei 2012 om 01:39

Android vz site zou alles verhelpen, ben ik met je eens. V.I bijvoorbeeld heeft wel een Android site wat ik fijn vind.

Mooi dat Mourinho zich zo opstelt; wat ik echter niet snapt is de gedachten gang van Altintop.

Het was iedereen in de wereld volledig duidelijk waarvoor Altintop gehaald werd. Puur voor de breedte. Ik kan me echt niet voorstellen dat Altintop dacht dat hij even basisspeler zou worden. Waarom tekent hij dan een 4 jarig contract, als hij na 1 jaar al weer weg wil omdat hij te weinig speelt. Dit had hij toch gewoon kunnen verwachten. Ook het terugkeren naar Turkije maakte hij niet makkelijker door een 4 jarig contract.

Gelukkig voor hem is Real bereid mee te werken; maar het komt op mij een beetje ondoordacht over allemaal van Altintop.

25 mei 2012 om 08:18

Altintop is gehaald als handelsvee..niets meer en niets minder.
Gratis opgehaald en voor enkele miljoenen verkopen, easy money.

25 mei 2012 om 12:15

Ik snap het van Real wel; echter van Altintop niet.

Als hij het voor het geld deed had hij nu ook gebleven. Als hij maar even wilde had hij een korter contract getekend. Het enige dat ik kan bedenken is dat Altintop dan de illusie had veel te gaan spelen. Dan ontbeert het in mijn ogen toch enorm aan zelfkennis.

25 mei 2012 om 14:00

Altintop heeft zich daarentegen als een gentleman gedragen. Wou geen loon hebben totdat hij zijn eerste wedstrijd gespeeld had bij Madrid. Dit m.b.t. de blessure die hij had. Heel netjes!

ik ben eens benieuwd of ze hem gratis zullen laten gaan want tenslotte is hij gratis gekomen
of is dit de nieuwe manier van geld verdienen , je naam gebruiken om vrije spelers te halen om ze dan nooit op te stellen en als ze dan weg willen er duchtig aan verdienen aja want ze komen tenslotte van real

hopelijk gaat hij weg naar een goede club waar hij wel kan spelen

Thumbs up als je dacht dat het over Higuaín ging!

Vind het toch best slim hij was gratis en heeft zijn salaris waarschijnlijk wel terugverdiend door shirtverkoop en nu krijgen we nog een transfersom voor hem.br Het liefst zie ik nu kyle Walker komen vind dat een snelle sterke back met een goed schot en een betere voorzet dan arbeloa haha.br Ook heeft Walker de uitstraling om bij real te voetballen

is voor elk team gewoon een aanwinst.. hij is van de turkse nationale ploeg toch 1 van de zoniet de enige die opvalt. bij bayern deed hij het al uitstekend en na een goeie tijd bij real nu naar fener of galata in turkije

als ik de reacties lees over Hamit Altintop ben ik gewoon gechoqueerd... iedereen heeft het hier over een schande dat Altintop het "maagdelijk" wit-truitje mag aandoen van Real Madrid. Altintop is gewoon een back-up voor het team en een nuttige schakel. Als ik zie welke speler(s) het truitje van de kampioen nu (ge)dragen (hebben)is het heus geen schande dat Altintop ook dat truitje draagt:

- Pepe (een varken, smerige junkie)
- Marcelo (nog zo'n jongen die een smerig rotkarakter heeft)
- Drenthe (clubhopper)
- Huntelaart (hoe vaak heeft hij mogen spelen en hoe vaak heeft die zijn verwachtingen kunnen inlossen buiten in de mickey mouse liga in Nl)
- Arbeloa (is 2 keer zo zwak als Altintop)
- Raul Albiol (ook niet echt een topper??)
- Heinze
- Emerson (den bompa)
- Flavio Conceicao
- thomas gravesen ( boxer, geen voetballer)
- metzelder (1 match gespeeld 3 jaar geblesseerd)

Dit is maar een kort lijst. Zo maagdelijk wit en untouchable is dat truitje nou niet echt voor Hamit Altintop. Ik ben supporter van Real Madrid en weet ook wel dat Hamit net niet genoeg is om een basisplaats maar voetbal speel je maar met 11 en spelers 12 tem 25 tellen gedurende heel een jaar ook mee voor wie begrijpen wil.

Maar belangrijkste punt is dat voetbalzone weer van zijn goede kant laat zien door een pol te doen met een fantastische titel : speelt Altintop ook nog volgend seizoen bij Real.

25 mei 2012 om 10:04

Altintop 2x beter dan Arbeloa??? Ik weet niet welke wedstrijden jij kijkt ? of bedoel je dat andere mensen dat zeggen?

On: Is toch geweldig dat je een speler transfervrij haalt en 4 seizoenen vast legt en dan wat miljoenen krijgen van galatasaray die toch lekker met geld gaat smijten.

25 mei 2012 om 11:49

geen probleem, wij kunnen in tegenstelling tot andere competities wel zulke spelers halen ;

25 mei 2012 om 12:10

Ja, maar of het perspectief bied in die Turkse ploegen kan ik ook wel beantwoorden en dat is Nee.

25 mei 2012 om 10:06

' - Huntelaart (hoe vaak heeft hij mogen spelen en hoe vaak heeft die zijn verwachtingen kunnen inlossen buiten in de mickey mouse liga in Nl) '

Heb je de Duitse competitie gezien dit jaar?

25 mei 2012 om 11:48

Altintop heeft het in duitsland ook voortreffelijk gedaan, spanje is een niveautje hoger ;.

Mourinho weet wat hij doet.
Mensen komen hier praten alsof ze Mourinho zelf zijn.

Geloof je het zelf Mourinho? Daarom heb je hem ook maar 5 keer opgesteld dit seizoen. Bah, dat z'n speler voorkeur krijgt boven een jeugdspeler. Ik vind het werkelijk een schande.

Lekker laten vertrekken naar Galatasaray. Is ook alleen maar gehaald voor commerciële doeleinden. Transfervrij opgehaald en leuk salaris aangeboden. 3,5 miljoen, bah dat salaisis hij niet waard. Als je ziet dat Di Maria 'maar' 1.8 miljoen per jaar verdiend.

Misschien ben ik te negatief over Altintop. Maar ik ben echt niet onder de indruk van hem. Een club als Real Madrid moet altijd over de hoogste kwalitatieve spelers beschikken en daar valt Altinop (in mijn ogen) niet onder.

Btw, dacht even dat het over Higuain ging. Was een pak van me hart toen ik las las dat het over Altintop ging.

25 mei 2012 om 11:56

Haha Galatsaray moet hem zeker niet halen!
Ik wil geen luie vedette meer zien bij Galatasaray, straks wordt hij net als Quaresma; volledig nutteloos.

Het is onnodig om Hamit af te kraken, hij is een hardwerkende, middelmatige voetballer die gehaald is voor de breedte. Een type Kuyt ;

Hamit heeft speelminuten nodig, dus het beste is dat hij naar een Engelse subtopper vertrekt. Want hij kan het niveau zeker aan.

Trouwens Mou zei dat de eerste buitenlandse club die hem als coach wilde Fenerbahçe was Ongelofelijk ..

Real Madrid heeft gewoon geen fatsoenlijke rechtsback en Altintop doet niet onder voor Arbeloa ...

25 mei 2012 om 13:03

Dat meen je toch niet? Ik vind Arbeloa ook niet heel erg goed maar Arbeloa is zeker wel beter dan Altintop hoor. Altintop moet gewoon verkocht worden, mooi winst op hem maken. Kan je beter een jeugdspeler de kans geven.

Hij heeft wel Iniesta gedold, lol.

Mourinho geeft Hamit credits en complimenten, wat de rest hier over Hamit roept is niet eens belangrijk. .

IK gun het hem, Ik hoop dat hij meer speelminuten krijgt, hij had 1 keer volgens mij gescoord.

Denk wel dat hij volgend seizoen meer speel minuten krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4218 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

843 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2013-2015 Chelsea
2010-2013 Real Madrid
2008-2010 Internazionale
2004-2007 Chelsea
Laatste voetbalnieuws

Mourinho en Sánchez krijgen de wind van voren: ‘Het was gewoon eng’

Chelsea won zaterdagavond de FA Cup door in de finale Manchester United te verschalken (1-0). Een treffer van Eden Hazard was genoeg voor the Blues om de beker te winnen. Paul...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Voorzitter Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain sluit uit dat Arsène Wenger als sportief directeur aan de slag gaat in Parijs. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren