VVV-Venlo lijkt veilig na laat veroverde zege in Helmond

Donderdag, 17 mei 2012 om 16:24

VVV-Venlo heeft zich bijna verzekerd van een vierde jaar op rij in de Eredivisie. Het team van Lokhoff won donderdagmiddag de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs, uit bij Helmond Sport. Youssef Koubali zorgde in het Lavans Stadion voor een voorsprong, maar Ismo Vorstermans deed koppend wat terug en met nog een paar minuten op de klok bracht Danny Holla de nummer zestien van de competitie in veilige haven (1-2). Zondag is de return.

/

Voor rust lukte het beide teams niet te scoren. Erik Quekel had de beste kansen voor de thuisclub en mocht tweemaal afgaan op Dennis Gentenaar, maar schoot in zowel de achtste minuut als in de blessuretijd van de eerste helft recht op de doelman af. In defensief opzicht stond Helmond daarnaast haar mannetje tegen VVV, dat er een aantal keren gevaarlijk uitkwam. Een combinatie tussen Barry Maguire en Maya Yoshida resulteerde in een schot van eerstgenoemde, maar dat werd tijdig weggehaald door een inglijdende Helmond-verdediger.

Even tevoren had Danny Holla een indraaiende hoekschop op de lat gewerkt en in blessuretijd kwam nog de beste kans voor VVV. Na sterk voorbereidend werk van Yanic Wildschut mikte de ondermaats spelende Michael Uchebo op doel, maar pareerde Bjorn Sengier knap. Na rust werd er wél gescoord: tweemaal in het eerste kwartier. Eerst joeg Koubali de bal hard en mooi binnen met links, onhoudbaar voor Gentaar. Vier minuten later stond het echter alweer 1-1, toen Sengier niet ingreep bij een vrije schop en Vorstermans zo liet inkoppen.

VVV werd sterker na de gelijkmaker, nam de regie weer in handen en beloonde zichzelf met nog een paar minuten te gaan. Bij een aanval leek een mislukte pass van Wildschut naar Uche Nwofor het einde van de actie te zijn, maar de bal werd slecht uitverdedigd en kwam zo voor de voeten van Holla. Die mocht de tijd nemen en uithalen; hij trof doel in de linkerhoek en dompelde Helmond zo in rouw. In de seizoenen 1982/83 en 1983/84 was Helmond Sport voor het laatst actief in de Eredivisie: daarna volgden bijna drie decennia in de Jupiler League. De club heeft zondag in De Koel een wonder nodig om alsnog te promoveren.


Poll

Wie hoop jij dat de play-offs wint?


Gerelateerd

65 reacties (laatste reactie door daanc)

Onterechte overwinning. Alleen de laatste tien minuten was VVV sterker

17 mei 2012 om 16:27

Na het doelpunt van Hellmond kwam venlo terug.

Jammer maar weer geen Helmond in de eredivisie.

17 mei 2012 om 16:29

terechte overwinning. In beginfase was het alleen maar vvv. Quekel kwam er een keer goed uit.. Vvv voornamelijk corners in het begin.
Daarna kreeg helmond enkele kansen. Vvv hield stand, maakte op het juiste moment gelijk. En drukte toen door naar de 1-2

17 mei 2012 om 22:35

Absoluut terechte overwinning. VVV speelde zeker niet goed, maar HS heeft voornamelijk achter de bal aangelopen. Conditioneel zwak, eerste krampgevallen na een uur bij HS. De laatste 10 minuten was het op bij HS, en waren goals voor VVV een logisch gevolg. Zondag vanaf het begin volle bak in De Koel en dan het seizen met de spelers en supporters mooi afsluiten.

18 mei 2012 om 09:22

Heb jij achterstevoren naar de wedstrijd gezeten??? hahahaha onverdiende overwinning laat me niet lachen man!! De enige ploeg die de wedstrijd bepaalde was Vvv, continue balbezit en het betere van het spel! Het mocht dan niet bijster goed zijn, maar dat is te verwachten in zo'n pot. Ondanks dat HS niks te verliezen had vond ik ze maar erg mat spelen.

Zondag afmaken en dan op naar een beter jaar....

Let's go Venlo

Het niveau was vaak niet om aan te gluren, maar spannend was het zeker. VVV zal dit toch wel over de streep trekken.

VVV is nog alles behalve veilig.

Wat een matig elftal zag ongeloofelijk... helmond sport was gewoon de betere op het laatste kwartiertje na!!
het is dat quekel 2 open kansen en stachnik 1 open kans miste...

als Vvver zijnde zou ik nog even wachten met feeste.. want het kan wel eens een rare zondag worden

17 mei 2012 om 22:45

HS was helemaal niet beter, ze hebben VVV alleen 80 minuten lang weten te ontregelen. Daarna was de adem op, en scoorde VVV uiteindelijk nog.
Voetballend heeft HS niks gecreeerd. Hoe ze met de 3 kansen zijn omgesprongen is ook gewoon heel matig. Gewoon afmaken zondag en dan een feestje bouwen!

18 mei 2012 om 15:37

VVV heeft 1 fatsoenlijke kans gehad de 1e helft.... 2e helft hebben ze alleen laatste kwartier goede kansen gehad waarvan ze er dan 2 maken.

18 mei 2012 om 15:59

Twee 100% kansen in de eerste helft, die van Maguire en Uchebo.
En inderdaad in de tweede helft lag het helemaal open bij Helmond, zoals ik al aangaf. Kat(tenmepper) in ut bakkie!

Wat een mazzel dat VVV nu toch al voor het 2e jaar op rij heeft is ongelooflijk...

'vvv-venlo heeft zich bijna verzekerd van een derde jaar op rij in de Eredivisie'

Als ze zondag winnen beginnen ze volgensmij al aan het 4e jaar toch :P

het is het 4e jaar op rij als je erin blijven.

VVV speelde slecht ja, maar dit soort wedstrijden heb je altijd in de play-offs. Veel overtredingen en een erg laag tempo én de Eredivisieclub die ineens het spel moet maken wat ze niet gewend zijn.

Uiteindelijk gaf het klasse en fysieke verschil de doorslag. Mooie goal Holla en een goede uitgangspositie. Ik ben tevreden. Nu thuis nog afmaken en weer een jaar Eredivisie!

Trouwens er wordt toch zo negatief gesproken over Vvv.

Toch een goede kwaliteit neem ik aan,
Achter komen te staan en toch weer de voorsprong van helmond (en cambuur) overzetten in een overweging.

90 minuten voetballen, en je kunt dan wel de rest van de wedstrijd beter of gelijkwaardig zijn. Maar als ik als vvv speler met 1-0 achter kom te staan, dan kan de motivatie ook dalen , dus toch niet alles is negatief denk ik zo!

Allemachtig wat is vvv kijken slecht voor je hart. 1-2 is wel goede uitslag voor vvv. Thuis moeten ze het kunnen afmaken maar wordt nog zwaar.

sorry hoor. voor iedereen die hier zegt dat helmond beter was dan vvv vind ik niet dat dat echt zo is.... vond vvv toch echt wel beter... hoeveel kansen heeft hs zelf gecreëerd??? 1 1 was terecht geweest al had het in het laatste kwartier ook nog 1 3 of 1 4 kunnen worden...

wat boeit mij het wie er beter is/was!
VVV heeft gewonnen en heeft zich een goede uitgangspositie gecreeert voor zondag!

discussier er maar op los! Veranderd de zaak toch niet

Het verschil tussen Eredivisie en Jupiler League was vandaag vooral te zien in het omgaan met kansen. Helmond mist 3 kansen (2x Quekel en 1x Stachnik) die er gewoon in moeten en VVV scoort 2x uit minder grote kansen.
Hierdoor gaat VVV dit simpel volhouden in de thuiswedstrijd, hoezeer ik het Helmond ook gun.

Helmond Sp heeft niets te zoeken in de eredivisie. Ze moeten eerst maar eens zorgen dat ze uit Cat. 1 komen. VVV zien we volgend seizoen met dit soort voetbal weer onderaan bungelen in de eredivisie. De onderste 3 uit de eredivisie en de bovenste 6 uit de JPL ontlopen elkaar niet veel tijdens deze play-offs is mijn conclusie.

Overwinning telt. 1-1 was ook niet zo'n slechte uitgangssituatie. Na de wissel Maguire / Linssen ging VVV meer voetballen. Linssen moet in de basis. Maguire vertraagd het spel.

Dit is voor iedereen het beste; VVV hoort in de erdivisie en Helmond Sport niet, het zou toch vreselijk voor Helmond Sport zijn als ze zouden promoveren!

jammer want nu word het wel erg moeilijk voor helmond sport. Had graag een seizoen een uitwedstrijd zo dicht bij huis willen bezoeken. Liever nog naar fc eindhoven maar dat mocht ook al niet zo zijn helaas.

Tsjah, dan is VVV met de hakken over de sloot. Belooft wat voor het komende seizoen. Niet kunnen overtuigen tegen Cambuur is 2 wedstrijden. En met de grootste mazzel naar de volgende ronde. Dan tegen Helmond sport de eerste partij ook onterecht en met mazzel winnen. Dat belooft wat voor het komende seizoen. Ik hoop dat VVV erin blijft. Want VVV is absoluut niet van toegevoegde waarde in de eerste-divisie. Als VVV zou degraderen, wordt het erg moeilijk voor VVV sportief en ook financieel denk ik. Maar goed, in de thuis wedstrijd kon VVV tegen Cambuur absoluut niet overtuigen, wie weet kan Helmond sport dat wel uitspelen. Ik gun het Helmond sport, maar aangezien mijn cluppie eerste-divisie speelt, zie ik liever Helmond dan het totaal waardeloze vvv in de eerste-divisie.

De Graafschap erin vind ik goed voor de eerste-divisie, mooi stadion, supporters die de club steunen. Daar kunnen VVV en Zwolle (alhoewel Zwolle enkel een lelijk stadion heeft) een puntje aan zuigen!

17 mei 2012 om 17:21

Resultaat enige dat telt. Lekker voor al die criticasters die VVV in de reguliere competitie blijkbaar geen wedstrijd hebben zien spelen. Totaal onvergelijkbaar met de wedstrijden in de play-offs. Al moet ik wel zeggen dat ik me kapot geërgerd heb aan de spelers. Als ze vanaf het begin druk zetten en met iets meer inzet spelen dan hoeven ze het zichzelf niet zo moeilijk te maken in tweede helft. Kan me niet voorstellen dat het vooropgezette tactiek is van Lokhoff, alhoewel? VVV moet het niet hebben van achteruit lopen. Dit mag je thuis niet meer uit handen geven en dan voor eerst sinds 1989 weer 4 seizoenen achterelkaar in de eredivisie. Netjes.

17 mei 2012 om 18:01

Resultaat telt enkel voor de wedstrijd zelf. Dit beidt weinig vertrouwen voor de toekomst. Ik weet dat tegen Twente een verrassend resultaat werd geboekt, maar indien je in 3 wedstrijden tegen eerste-divisie clubs niet kan overtuigen, moet je niet zo hoog van de toren blazen, en je schamen! Zeker met de uitstraling van de club! Rampzalig stadion, sportieve wanprestaties, en met de grootste mazzel wedstrijden winnen tegen eerste-divisie clubs. Nee Vvv, persoonlijk hoop ik van harte dat VVV niet in de Jupiler league gaan komen. Dat maakt deze competitie er niet aantrekkelijker op! Welkom de Graafschap!!!!

17 mei 2012 om 18:09

Wat ben je nu hier de boel uit aan het dagen? Jaloers? Laat Cambuur (met een schamele 6000 supporters) maar weer lekker eerste divisie spelen! Heerlijk Telstar uit!

17 mei 2012 om 19:02

Komop zeg, dat voor iemand die VVV steunt. Met die 6000 toeschouwers, zit jullie stadion in Venlo zo goed als vol! Gemiddeld 7000 toeschouwers in de Eredivisie staat niet zo netjes. Jullie hebben jet stadion dit seizoen 1 keer uitverkocht. Ik ben het dan ook volkomen met Daanc eens, wanneer hij beweert dat vvv niet een bijzonder aansprekende club is! Sterker nog, destijds toen vvv jupiler leage speelde, was Helmond een meer aansprekende club dan Vvv!!!

17 mei 2012 om 19:09

Hoezo uitdagen? Als je mij gevolgd zou hebben, zou je weten dat ik iemand ben die vind dat Cambuur totaal niets te zoeken heeft in de ere-divisie. Dat ik vind dat VVV mazzel heeft gehad, is puur gebaseerd op de uitslagen tegen clubs die op een lager niveau uitkomen, op de eindstand, en op een compleet seizoen in de ere-divisie. Cambuur maakt met 6000 (al denk ik dat het er minder zijn) meer indruk dan vvv. Maar ook dat is mijn mening. Telstat heeft ook nog eens een mooier stadion dan vvv. was dat betreft denk ik dat wij in Leeuwarden blijer zijn met Telstar uit, dan 17 clubs in de ere-divisie, die naar Vvv moeten! Helemaal niet uitdagen, maar gewoon een mening, waarvan ik weet dat veel mensen die delen, en die komen echt niet alleen uit Leeuwarden en omgeving!

18 mei 2012 om 10:41

Wat een onzin van gefrustreerde friezen die met gemeenschapsgeld in de lucht gehouden worden. Probeer eerst maar eens met een sluitende begroting te promoveren en te groeien net als Vvv. Stadion is wel degelijk dit seizoen uitverkocht geweest zoals tegen Feyenoord. Verder heeft VVV de 16e begroting van de eredivisie dus volkomen logisch dat ze 16e zijn geenidigd in de eredivisie. Dit zal nog zo blijven totdat het nieuwe stadion er is en de begroting omhoog kan. Enne: drinken is handhaving.

18 mei 2012 om 11:15

Beste daanc, natuurlijk volgen wij jou. Er gaat niets boven de mening van daanc. maar uhh iets ben ik niet eens met onze god daanc. De Koel een rampzalig stadion???? De Koel is een van de meest ludieke voetbalstadions. Ik weet niet hoe oud jij bent maar dat jij alleen maar die betonnen bakken van stdions gewend bent. Tja. Weet je wat pas schandalig is. Dat vvv ook z'n betonnen bak gaat krijgen.

19 mei 2012 om 19:45

Wat ik bedoel met als je mij zou volgen, dan weet je dat ik erg kritisch ben richting Cambuur o.a. en dat ik absoluut hoop dat Cambuur niet zou promoveren. Natuurlijk valt alles wat VVV is over mij, omdat ik vind dat VVV een totaal inhoudsloze, niets toevoegende club is, en als je medestanders dan Telstar noemen, beweer ik dat Telstar een mooiere accommodatie heeft, en zelfs meer aanspreekt als club. Ik weet niet wat jij onder luciek verstaat, maar in snap niet wat ludiek is aan jullie stadion! Omdat je met een trap naar beneden moet lopen, om bij het veld te komen? Tevens is Zwolle in mijn ogen nog net iets meer afzichtelijk dan jullie stadion, maar ook Zwolle is een vele malen meer aansprekende club dan Vvv.

In Limburg zijn 4 betaald voetbal clubs, en daarin weet niet een club zich daadwerkelijk te onderscheiden. Dan kun je iemand als mij op de korrel nemen, omdat ik daar iets over zeg, maar goed. Wat leeftijd betreft, ik kom uit de tijd van sintelbanen, En dat Roda nu eenmaal het mooiste stadion heeft in Limburg, fortuna op nummer 2 en dan Mvv, en VVV op de laatste plaats. Wees blij dat jullie nog weer een jaar ere-divisie spelen, ik gun het jullie van harte, want ik ga met Cambuur met veel meer plezien naar Fortuna en Mvv!

Op naar het volgende seizoen..
Dan vanaf de 1 wedstrijd hopelijk met eredivisiewaardigmateriaal.

17 mei 2012 om 21:37

@veeveevee

VVV moet inderdaad zichzelf versterken.
Ze moeten bij psv aankloppen voor huurspelers: Willems (tenzij Pieters vertrekt, dan Tamata), Ritzmaier en Depay. Dan Tuyp voor een niet te hoge prijs halen bij Volendam, anders Zeefuik of Locadia van psv huren. Ook nog Vorstemans voor een extra jaar huren, anders De Recht of een aankoop. Dan is het toch al redelijk eredivisiewaardig. En Excelsior heeft ook nog wel een paar spelers die voor VVV interessant kunnen zijn. En héél misschien kunnen ze Manolev van psv huren, als psv die niet verkocht krijgt. Voor vvv een uitstekende speler.

ON: Goed werk van vvv. Ook goed blijven strijden. Ze hebben toch wel doorzettingsvermogen getoond, eerst tegen Cambuur en nu weer tegen Helmond Sport. Al hadden ze toch wel beter moeten presteren natuurlijk.

17 mei 2012 om 22:43

Juist het doorzettingsvermogen ontbrak in de duels tegen Cambuur en nu ook tegen Helmond. Individuele klasse en vooral geluk hebben de doorslag gegeven. Maar vooruit kijken en niet achteruit. In een aantal spelers kan ik me vinden, maar niet in Tuyp, de Regt een Manolev (haha). De graafschap heeft ook wel aardige spelers meer dan excelsior, hier valt wel wat te halen. De graafschap is financieel in de vrije val.

17 mei 2012 om 22:47

@veeveevee

de Regt was later snel erbij bedacht toen ik me bedacht dat Vorstemans gehuurd is. En waarom niet in Tuyp? Als hij te duur is ook gewoon niet doen, maar voor een bedrag rond de 3 ton vind ik Tuyp een goede aanwinst.
Manolev is voor VVV een goede speler, beter dan Timisela i.i.g. Hij wordt alleen afgekraakt door Van der Gijp en daarom denkt iedereen dat hij slecht is, maar hij is nog best goed, en zeker een aanwinst voor een hoge middenmoter in Nl, dus een echte aanwinst voor Vvv. Wie moeten ze anders halen? Ze kunnen ook Timisela laten staan, maar persoonlijk heb ik dan toch liever Manolev.

18 mei 2012 om 00:02

dat er versterkingen moeten komen ben ik met je eens maar ik vind vvv te hoog gegrepen voor manolev. Hij heeft te veel balverlies en zijn voorzetten zijn dramatisch. Dan zie ik persoonlijk toch timisela nog op die positie. Maar meningen kunnen verschillen..

Ben benieuwd hoe de twee spelers van helmond sport het komend jaar gaan doen bij vvv of ze inderdaad een meerwaarde worden..

Maar hai berden kennende zal hij wel weer met enkele afrikaanse spelers komen.

19 mei 2012 om 12:23

Contract Timisela loopt af, ik weet het ook niet. Salariseisen Manolev zullen voor VVV echter te hoog zijn, daarbij heeft hij zijn constante waarde nooit bewezen naar mijn mening. VVV zal denk ik eerder gaan voor een talent uit de JL, maar volg de JL niet zo. Ze hebben wel 2 verdedigers gehaald van Helmond, kan alleen hun kwaliteit niet inschatten.

18 mei 2012 om 00:05

verheug me inderdaad al op een nieuw seizoen in de eredivisie. Maar dan moeten we niet alleen tegen de topclubs de punten halen maar ook tegen de kleinere clubs. Een keer de nacompetitie ontlopen is ook wel eens lekker.

VVV gefeliciteerd! Gelukkig hebben jullie gewonnen! Nu thuis gewoon vol er tegen aan gaan, en winnen met 2/3-0! Ben blij dat VVV (zo goed als zeker) weer minimaal een jaar in de eredivisie spelen!

18 mei 2012 om 00:07

inderdaad, in de eerste helft proberen een doelpuntje te maken, dan voetbal je de wedstrijd lekker op je gemak uit. Dan kan vvv op de counter loeren, spel wat ze iets beter ligt dan dat ze zelf het spel moeten maken.

Ik heb nu in korte tijd twee keer Wilschut bezig mogen zien van VVV en echt ik begrijp niet waar het bedrag van 2.5 miljoen vandaan komt .
Vandaag kon hij niet een keer echt los komen van zijn tegenstander en ook tegen Cambuur viel hij mij zwaar tegen .
Ik ben geneigd te zeggen dat er in de topklasse betere buiten spelers zijn dan Wilschut .
Wilschut is sterk overschat dat is mijn mening

17 mei 2012 om 18:17

Ik kan jou mening volledig volgen,wildschut speelde de laatste 3 wedstrijden inderdaad rampzalig.
Zou je een conclusie moeten trekken uit die laatste 3 wedstrijden,is het inderdaad een zeer matige speler en zeker geen 2,5 miljoen waard.
Maar ja,deze gast is echt al bezig met AZ dan wel Heerenveen en niet te vergeteten het Nederlands elftal voor beloften,waar hij voor opgeroepen is.

17 mei 2012 om 18:51

Voor beloften elftallen voor knvb kijkt men ook niet bij de topklasse helaas .
het probleem is dat wanneer hier iemand net iets meer kan dan gemiddeld hij direkt een grote is

Holla is wel erg belangrijk voor Vvv. Tijdens het seizoen al, maar nu in de play-offs maakt hij toch alweer een doelpunt van onschatbare waarde.

17 mei 2012 om 18:48

Helemaal met je eens! Tegen Cambuur (in Venlo) was hij ook al erg belangrijk!

Helmond zou ik het wel gunnen gezien de prestatie de 2de seizoen's helft. Alleen denk ik niet dat het zo goed is voor de ploeg als ze promoveren. Jammer dat ze nu al verloren hebben 2 doelpunten in venlo maken is lastig..
Al heeft Cambuur er ook 3 gemaakt

Het geluk dat VVV in de reguliere competitie niet heeft gehad (2 puntjes mwer en ado had tegen hs gespeeld vandaag) hebben ze wel in de playoffs.

Zou het dan toch zo zijn dat kwaliteit en geluk dicht bij elkaar horen.

Ik ga na de 1-2 overwinning zondag toch iets relaxter de wedstrijd in.

17 mei 2012 om 19:57

helmond sport.. komt in uit wedstrijden vaak vreemd uit de hoek he

18 mei 2012 om 00:10

volgens mij was 1 puntje meer al genoeg. Maar dat terzijde.
Het geluk mag ook wel eens onze kant opvallen inderdaad, paar keer nipt verloren of een voorsprong uit handen gegeven. Nu kunnen we lekker relaxt spelen en op de counter spelen.
Verwacht een kleine zege of een gelijk spel. We geven het nu niet meer uit handen.

Tja, VVV Venlo hoort ook in de Eredivise thuis
Met alle respect voor Helmond Sport maar eigenlijk heeft dat team niets te zoeken in de Eredivise.
Ik zou het zonde vinden als wildschut, linssen, nwofor, timisela etc. In de Jupiler league moeten spelen
Lokhoff heeft het goed gedaan in de play offs, nu volgend jaar maar voor rechtstreekse handhaving gaan

Dan moeten ze toch maar eens uit een ander vaatje tappen want zo wordt het niets. Want ze kunnen goed voetballen dat hebben ze (te weinig) bewezen. Maar!!!! Eerst zondag nog winnen en dan is er weer voorlopig rust in de tent.

Als o.a. Cambuur-supporter baal ik nog steeds van die late 4-3 die Uchebo namens VVV tegen Cambuur maakte. Maar ik keek deze wedstrijd niet met de gedachte dat ik hoopte op Helmond Sport. Gezien het spelersmateriaal is het ook gewoon beter dat VVV nog een seizoen in de Eredivisie blijft en dat Helmond Sport niet naar de Eredivisie gaat!
En voor de mensen die denken dat ik denk dat Cambuur wel in de Eredivisie thuishoorde wat betreft het spelersmateriaal die zitten mis, VVV heeft een betere selectie dan Cambuur en Helmond Sport.
Ondanks dat ik er dus nog steeds van baal gun ik het VVV wel!

18 mei 2012 om 09:53

Op basis van de twee wedstrijden tegen cambuur had VVV het inderdaad niet verdient. Snap zeker dat je baalt, dat had ik vooral tussen de 86e en de 92e minuut (gelukkig voor korte duur).

Qua aanhang gun ik het cambuur ook, als jullie in de eredivisie zouden spelen hebben jullie meer supporters als VVV (komt ook mede door de capaciteit).

Gisteren kon je duidelijk zien dat VVV een betere ploeg heeft dan Helmond Sport. Helmond zakte helemaal terug en werd dankzij de taktiek bijna beloond. VVV regelde de wedstrijd, maar was wel te sloom en afwachtend. Met de wedstrijd van Zwolle vorig jaar in mijn hoofd (ook uit 2-1 winst) zijn we er nog niet.

18 mei 2012 om 10:25

@ Ambrosiuss

Veel spelers van VVV gaven na VVV - Cambuur (4-3) ook aan dat Cambuur meer had verdient maar het is nou eenmaal zo gelopen.
Zondag kijk ik VVV - Helmond Sport wederom met de gedachte dat ik hoop op Vvv, ze horen qua selectie gewoon thuis in de Eredivisie en ze mogen dan wel een mindere aanhang hebben dan Cambuur, de gemeente heeft immers toestemming gegeven voor een nieuw stadion voor Vvv!

18 mei 2012 om 10:47

Nieuw stadion is geweldig nieuws hier!! men heeft hier wel een groot achterland. De andere limburgse clubs zitten bij elkaar in zuid-limburg.

In het verleden zijn er ook aantallen boven de 20.000 in dit stadion geweest tegen ajax, feyenoord en psv(destijds allemaal staanplaatsen en staanplaatsen op het zand tussen de tribunes)

Cambuur heeft ook de supporters en het achterland om te kunnen groeien. Wat dat betreft hebben de beide clubs dezelfde ambitie, echter VVV is op het moment een stapje verder qua ontwikkeling. Zou leuk zijn als cambuur ook groeit. een echte friese derby in de eredivisie is niet verkeerd.

Wat ben ik blij dat VVV heeft gewonnen in Helmond en het allermooiste is nog dat Wildschut al 3 wedstrijden geen knikker raakt!! Mooi om te lezen dat Wildschut overschat word en dat hij nooit 2,5 miljoen waard is.

Volgend jaar nog een jaartje eredivisie in Venlo Yannick!!!!

18 mei 2012 om 09:56

Ja wildschut is een jonge speler. En eigenlijk zeer logisch dat hij in deze wedstrijden niet schitterd. Geen ervaring met zulke belangrijke wedstrijden op spanning. Denk dat hij nu voor de druk buigt, maar goed voor zijn ontwikkeling/ervaring.

Heeft 1 goede aktie gehad, jammer dat uchebo hem niet kon verzilveren 6 meter voor de doellijn.

Ben benieuwt wat er gaat gebeuren mocht VVV met 0-1 achterkomen aankomend zondag. Krijgen we dan wederom z'on voetbalthriller als tegen Cambuur/ Zwolle ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Helmond Sport

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
16.Jong AZ46-13
18.RKC Waalwijk37-24
Voor de complete stand: Jupiler League
SpelersPositieW
Ron JanzenVerdediger00
Maikel VerkoelenVerdediger00
Stephen WarmoltsVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Helmond Sport.

29 jaar
0 fans
Middenvelder
SeizoenClubW
2011/2012 Helmond Sport 22 0 2 0
2010/2011 Helmond Sport 20 0 1 0
2009/2010 MVV Maastricht 10 0 2 0

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren