Adebayor wil blijven: 'Ik houd meer van Spurs dan van Arsenal'

Donderdag, 17 mei 2012 om 07:15

Emmanuel Adebayor weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. De aanvaller werd in het afgelopen seizoen door Tottenham Hotspur gehuurd van Manchester City en Harry Redknapp is erg te spreken over de Togolees. Adebayor benadrukt nu zelf ook dat hij graag op White Hart Lane wil blijven: "Mijn eerste keuze is om bij Tottenham Hotspur te blijven, dat is duidelijk", zegt hij.

/

De 28-jarige Adebayor speelde 33 competitiewedstrijden voor Tottenham, waarin hij zeventien keer scoorde. "Ik ga niet om mijn knieën zitten en bidden voor een definitieve transfer: het is aan anderen om het op te lossen", zei de spits tegen de London Evening Standard. "Als er een deal gemaakt kan worden, dan zal ik erg gelukkig zijn. Lukt het niet, dan kan ik alleen zeggen dat Tottenham voor altijd in mijn hart zal blijven zitten."

"Ik ben een grote fan van Tottenham geworden", vervolgde Adebayor. "Ik speelde drie jaar voor Arsenal, maar ik houd meer van Tottenham, ook al speel ik daar nog niet zolang. Ik denk dat Tottenham volgend seizoen weer sterker zal worden en de strijd om Champions League-voetbal kan blijven vervolgen. We mogen nu tevreden zijn met de vierde plaats, al heeft er misschien meer ingezeten. Ik denk dat we zeker als derde hadden kunnen eindigen."


Poll

Manchester City moet Emmanuel Adebayor terughalen


Gerelateerd

60 reacties (laatste reactie door psv-tongelre)

Ja vast, als je als ex-arsenal speler opeens van Tottenham houdt heb je nooit van Arsenal gehouden, maar dat wisten we al! Maarja als Arsenal fan ben ik blij dat deze faker verdwenen is en plaatst heeft gemaakt voor een 10x betere van Persie!!!

17 mei 2012 om 10:17

Ik begrijp je wel, maar als Adebayor zijnde ben je wel gecontracteerd bij Man City. En als je ooit aan speeltijd wil komen moet je verhuurd worden. En het is maar net welke club hem nodig heeft. Vroeger Arsenal en later Tottenham. Maar nu je Bij Spurs speelt zou het raar zijn om te zeggen dat hij meer van Arsenal houdt he?

17 mei 2012 om 13:34

Wat me wel opvalt is dat een deel van de spelers die bij Arsenal vertrekken zo natrappen na de club wat ik overigens onterecht vind want Arsenal geeft alles voor haar spelers.

En Adebayor houdt waarschijnlijk het allermeeste van geld.
Volgens mij houdt deze speler het meest van de club die zijn salaris betaald.

17 mei 2012 om 07:59

Dat was precies wat ik dacht en wou schrijven. Helemaal mee eens.

Maar natuurlijk is het gewoon een goede speler en 17 goals in de PL is helemaal niet slecht. Als hij niet te veel kost, en niet te hoog salaris vraagt dan is het een goede speler voor Spurs.

17 mei 2012 om 10:04

helemaal waar maar ik had ergens gelezen dat tottenham zijn salariseisen te duur vond het ging zelf over de 150.000 ofzo en ik weet niet of adebayor wil inleveren want clubliefde bestaat niet bij hem (bij veel spelers zo)

17 mei 2012 om 09:18

Hij moet ook een heel dorp onderhouden he. Als Afrikaan kan je het hem moeilijk kwalijk nemen eigenlijk.

17 mei 2012 om 09:40

Ik snap ook best dat het werk is en dat iedereen in zijn baan voor zoveel mogelijk geld gaat. Sterker nog, dat vind ik prima. Maar kom dan niet met zo'n slap verhaal aanzetten, waarmee je alleen maar weer een hak wil zetten naar Arsenal. Net als dat trieste juichen van hem eerder. Onzinnige provocaties.

17 mei 2012 om 09:57

Ik denk dat het niet eens provocerend is bedoeld. Meer om de zieltjes van de Spurs fans voor zich te winnen. Toen Adebayor laatst scoorde tegen Arsenal juichte hij niet.

17 mei 2012 om 11:14

Ach een Afrikaans dorp onderhouden gaat ook wel met een jaarsalaris van 1miljoen hoor. Ik neem aan dat die bij City wel wat meer verdiend.

Hahahaha joh deze gozer bid alleen op ze knieën voor een club uit het zandbak district. Emanuel Adebayor de zakkenvullor! Neemt overigens niet weg dat deze gek wel gepresteerd heeft dit seizoen..

Wat een pannenkoek is die gozer zeg. De enige die kan bepalen of hij volgend jaar bij de spurs speelt is hijzelf. Met zijn belachelijke salariseisen, buitenproportioneel als je het mij vraagt. Het is een goede speler maar niet zo goed dat hij twee ton per week kan verdienen. Vijf klasses minder dan Van Persie.

adebayor zou volgend seizoen zeker in de spits kunnen staan bij arsenal als vanpersie vertrekt naar Man city.

Ik hoop dat die blijft in het systeem dat Tottenham speelt is een spits die sterk is maar toch best snel is noodzakelijk

Helemaal terecht dat ie meer van the spurs houdt, Spurs is de traditieclub.
Arsenal de arrogante rijkemansclub uit zuid-londen stelt na het tijdperk vvan henry,pires en bergkamp niks meer voor,

Tottenham the club that bill made!!!!

17 mei 2012 om 09:09

Het kan aan mij liggen maar ik moest ligt gniffelen toen ik de titel las. Ik weet niet in hoeverre ik een speler serieus moet nemen die amper een seizoen bij een club speelt en dan begint over "voor eeuwig in zijn hart". Ik weet wel dat het stadion, de supporters en de sfeer gewoon geweldig is en de club traditie uitstraalt.

(laat ik lief zijn en niks over Arsenal zeggen... )

17 mei 2012 om 09:17

Nog steeds boven jullie geëindigd, 5e hoogste omzet ter wereld, een van de meest waardevolle clubs, extreem lucratief stadion etc. etc.

Dat stadion van jullie lijkt van de buitenkant op een vervallen loods op industrieterrein.

17 mei 2012 om 09:21

Haha waarom wist ik dat je ging reageren.

Joh terecht dat jullie boven ons zijn geëindigd. Betere coach en een speler van de buitencategorie die wij niet hebben.

En jij mag het stadion lelijk vinden. Ik vind het traditie uit ademen. Dan heb ik minder met zo'n betonnen blok van een stadion van wat Arsenal heeft. Maar dat is persoonlijk. Dat betonnen blok zorgt wel voor ontzettend veel omzet voor Arsenal en dat jullie echte stappen voorwaarts kunnen gaan zetten. Als je het niet erg vindt heb ik meer met de Spurs.

17 mei 2012 om 09:30

Van mij mag het .

Het is alleen misplaatst om te zeggen dat Arsenal niks meer voorstelt terwijl ze nog steeds boven Tottenham eindigen. Wat trouwens helemaal aan jullie manager ligt, want met zo'n middenveld moet je tot maart mee doen om het kampioenschap.

Uiteindelijk moeten jullie er ook aan geloven i guess. Die tekening van het nieuwe stadion van een paar jaar geleden zag er erg goed uit. Wordt dat in de nabije toekomst nog gerealiseerd of is het uitgesteld?

17 mei 2012 om 09:32

Ja maar daar heb ik het niet over, dat jullie veel verdienen met dat stadion zou best en dat jullie boven de Spurs zijn geëindigd is Harry's schuld...maar ik wijs er alleen op dat Tottenham de club is van de hardwerkende noord-londeners en Arsenal arrogante supporters hebben is gewoon een feit, net als dat ze uit zuid-londen komen en dat het een rijkemansclub is, dat kan je gewoon niet ontkennen.
owja en jij mag WHL wel lelijk vinden, maar WHL wordt in Engeland gezien als het mooiste stadion, Rooney heeft dit laatst nog benadrukt en het Nortumberland Project is in 2014 af, dat is de mooiere en grotere versie van WHL kijken wie der dan nog de grootste club is.

17 mei 2012 om 09:40

Als je maar ver genoeg terug in de tijd gaat...

Tottenham is de club van losgeslagen volk dat auto's en gebouwen plundert en vernielt als een vorm van protest tegen.... eh tegen wat eigenlijk?

Wordt een mooi stadion, maar is natuurlijk net zo''n ''''betonnen bak'''' als het Emirates. Zijn ze al begonnen aan de bouw dan? Ik dacht dat er eerst nog geld moest komen. O.a AEG wilde Tottenham overnemen?

Wat Rooney vindt, interesseert me niet.

17 mei 2012 om 09:42

Ja ik had al zo'n vermoeden hoor dat we uiteindelijk onder Arsenal gingen eindigen. Harry is een goede peoplemanager. Hij kan goed sfeer en zelfvertrouwen er in krijgen. Dat heeft ons geholpen naar de subtop. Maar als je top wilt zijn moet je ook een tactische sterke coach hebben (die jullie wel hebben jammer genoeg) en dat is onze Harry niet. Ik heb altijd het idee dat zijn wedstrijdbespreking is "geniet er van jongens en doe je best!". Zit soms weinig lijn in. Maar goed laten we eerlijk zijn. We hebben het over ons middenveld wat top is. Maar onze verdediging is echt dra-ma-tisch. Centraal staan er domme krachten die weinig inzicht hebben. En Ekotto die echt al seizoenen zo slecht is en toch gewoon erin blijft staan, krijg ik tranen van in mijn ogen. En de Spurs hebben altijd een jaarlijkse dip dat ze een rij wedstrijden op rij dat ze geen knikker raken. Was onder Jol ook altijd al zo en Redknapp heeft deze traditie voort gezet. Persoonlijk spijtig dat Harry geen bondscoach is geworden. Hadden we een coach kunnen halen die de volgende stap had kunnen maken (van Gaal of een O'neill of zelfs die Rodgers van Swansea)

En Arsenal zal niet "niks voorstellen". En dat hoeft ook niet want dan is er niks aan als we eens van Arsenal winnen. Rivaliteit is leuk als het dicht bij elkaar ligt. En dat nieuwe stadion. Plannen zijn er maar ik moet het eerst nog maar eens zien. Volgens mij gaat dat nog wel een tijdje duren.

17 mei 2012 om 09:46

Defoe18, wat voor onzin kraam jij uit dan? Iedereen weet toch dat Chelsea juist de rijkelui club is en dat Arsenal en Tottenham van de arbeiders zijn? In het geval van Arsenal de wapenfabriek. En het enige wat ik nog leuk vind aan WHL is de typische Engelse sfeer die er hangt, in het Emirates hebben we inderdaad die sfeer niet meer, maar om mee te gaan met de tijd moest Arsenal deze stap wel maken om volledig onafhankelijk de club te leiden.

17 mei 2012 om 09:52

Ik denk dat Redknapp de titel in de winter heeft weggegeven. Hij stelt gewoon zijn beste 11 op, meer doet hij niet. Met spelers als Pienaar, Pavluchenko, Bassong en Krancjar moet je gewoon meer rouleren. In plaats daarvan put hij zijn selectie uit, en laat hij zijn bank vertrekken om er een paar bejaarden voor terug te halen.

Daar komt bij dat alles goed ging toen hij 4-3-3 speelde, ineens schakelde hij naar 4-4-2 en alles stortte in elkaar. Hoe kan je in het Emirates 4-4-2 spelen als je 1000000 procent zeker weet dat Arsenal zeker 3 spelers in de as zal spelen.

Kijk je naar de CV van Redknapp dan zie je overal dezelfde patronen. Hij komt bij een club, trekt allemaal oude spelers aan die hij vastlegt voor meerdere jaren, vertrekt uiteindelijk en de clubs in kwestie zitten opgescheept met bejaarden die ver over de top zijn maar enorme salarissen verdienen. Uiteindelijk zijn al die clubs failliet gegaan.

17 mei 2012 om 09:52

Redknapp is inderdaad tactisch geen sterke coach en als Spurs een keer om het kampioenschap mee willen doen, dan hebben ze zo'n iemand nodig.

Ik hoop zelf op Rodgers. Lijkt mij wel duidelijk waarom. Zijn visie is niet alleen gebaseerd op de Engelse, maar ook op de Nederlandse, Spaanse en Italiaanse. Echt een top coach die Swansea dit jaar geweldig heeft laten spelen!

17 mei 2012 om 09:53

Bigepz; natuurlijk is dat nodig dat je een nieuw stadion hebt. Anders kan je nooit structureel mee doen bij de top. Hebben ze ook slim gedaan, en elk nieuw stadion straalt minder uit. Ontkom je niet aan. Ik ga nog wel genieten van het WHL voor zo lang het nog kan..!

En Arsenal doet nu mee met de grote jongens en moet daarom ook groot geld uitgeven. Zijn daarom ook wat poenerig geworden. Daar ontkom je niet aan. En de laatste jaren zijn er heel veel van die successupporters bij gekomen die bij elke aankoop van Arsenal blerren dat het de nieuwe messi is en zo geweldig is. Terwijl Arsenal de neiging heeft om jongetjes als spelers te kopen en geen mannen. Ik denk dat het "succes" van de laatste jaren er voor gezorgd heeft dat er iets meer poenerige en schreeuwerige supporters bij gekomen zijn en dat is niet positief voor het beeld van een club. Ook al zijn ze van oudsher inderdaad ook een volksclub.

17 mei 2012 om 09:53

@ Bigepz

Ik denk dat hij doelt op de linke elite.

17 mei 2012 om 09:53

Nee het Emirates is een betonnen bak, het Northumberland park wordt echt een vet stadion, 62.000 plaatsen en het de tribune gaat nog dichter op het veld staan.
Geld is al geregeld alleen waren er nog problemen met parkeerplaatsen ofso maar 2014/2015 moet het af zijn.

Er staan al foto''s hoe het er uit komt te zien op google/northumberlandproject

17 mei 2012 om 10:00

@pg; laten we eerlijk zijn.. qua breedte is de Spurs niet sterk. Vooral als je niet weet hoe je er mee om moet gaan. Redknap heeft wat moeite met creatieve spelers en een creatief systeem. Deze selectie ademt 433 uit en hij gaat lekker Saha halen en 442 spelen. Lange ballen op Saha en Adebayor. Lekker onvoorspelbaar..!

De grootste fout in de wedstrijd tegen Arsenal was trouwens onderschatting (of overschatting van jezelf) en een slecht systeem waaruit blijkt dat je geen seconden naar je tegenstander hebt gekeken. Maar als onze centrale verdedigers en onze backs zijn kwetsbaar tegen de aanval van Arsenal. Dan moet je middenveld daar ook op afstellen. Dat deed Harry niet want ik heb me vaker die middag afgevraagd of we überhaupt een middenveld hadden. Die was in geen velden of wegen te bekennen.

Ik begrijp wel dat hij zekerheid (door middel van ervaring) in het team wil inbouwen. Hij slaat daar alleen te vaak in door waardoor je een heel statisch en voorspelbaar elftal overhoudt. Iedereen begrijpt dat je heel creatief en dreigend kan spelen in een 433 met deze selectie. Ome Harry ging liever voor degelijk en ouderwets Engels 442 waardoor we geen pepernoot meer raakten. Doodzonde. Maar we zijn een club van tradities toch. Ach één van de tradities is dat we een periode hebben waarin we alles weggeven. Heeft hij in ieder geval dat voortgezet.

17 mei 2012 om 10:02

Volgens mij zie ik meer beton aan de buitenzijde bij het Nortumberland park dan bij het Emirates, maar goed.

62.000? Krijgen jullie dat vol? Ik had wel ooit gelezen dat er een soort Kop gebouwd zou worden, waar ik wel jaloers op zou zijn

Edit: Oh ik lees nu dat de financiering nog rond moet komen, het project staat in de wacht. Grappig trouwens dat jullie dezelfde projectontwikkelaar hebben omarmd als Arsenal. En het nieuwe krijgt een capaciteit van ruim 56000.

Een paar jaar in het Olympische stadion spelen, dat wordt wennen

17 mei 2012 om 10:09

Ik denk dat we 62.000 wel vol kunnen krijgen. De spurs leeft ook bij heel veel mensen. Maar goed ook dat is gekoppeld aan succes. Wanneer je niet presteert ga je die 62.00 niet vol krijgen.

Elk nieuw stadion ademt beton uit. Hoe groter hoe onpersoonlijker. Je moet proberen om er een touch aan te geven die je club uitstraalt. Hoe moeilijk dat ook is.

Edit: zoals ik al zei... eerst zien en dan geloven... zou ook raar zijn dat als je in een grote kredietcrisis denkt dat je zo maar een groot stadion uit de grond kan stampen.. Dat gaat nog wel wat jaartjes duren...

17 mei 2012 om 10:09

@PG oh op die manier.. Ik denk al..de echte rijkelui zijn toch meer Chelsea fans.
En Filip; kan je een voorbeeld geven bij welke aankoop Arsenal fans dat riepen haha ? Ik kan het me niet voorstellen namelijk... Ik heb zelf wel hoge verwachtingen gehad van Aaron Ramsey,vela,arteta en recent Podolski. Dat zouden aankopen zijn die ik ook had gedaan door de jaren heen zeg maar
Maar spelers als Chamakh,squillaci,denilson,bendtner,( ja ook Vermaelen en Koscielny ), was ik absoluut niet van onder de in druk. Hetzelfde geld voor Mertesacker en Santos.. ik denk bij mezelf dan van hey, waarom niet 4 miljoen meer betalen en haal je Leighton Baines? Of waarom niet wat meer betalen voor een goede cv? Zo denken de meeste Arsenal fans met wie ik omga wel in ieder geval, maar ik spreek natuurlijk niet namens miljoenen gooners.

17 mei 2012 om 10:18

Chamack zou de de beste ooit worden. Denilson zou de nieuwe Messi worden. Squillaci was evengoed dan Terry. Hoe ik Arsenal fans hun eigen spelers heb horen ophemelen. Niet te geloven. En dat jij nuchter bent is een goede kwaliteit. Hebben niet veel van die Arsenal schreeuwertjes hier (en niet elke supporter van Arsenal op deze site is een schreeuwer trouwens... zijn ook mensen die echt iets met de club hebben en niet met succes hebben).

Ik vind nog steeds dat Arsenal meer ervaring en echte mannen nodig heeft die zo nu en dan de strijd voor je winnen als het niet zo lekker loopt. Zijn iets te vaak mooi weer voetballers. En ik vind trouwens nog steeds dat Arsenal een echt goede keeper moet halen. Want als ik de Arsenal supporters moet geloven is de huidige keeper even goed als Buffon.

17 mei 2012 om 10:23

Ik vind emirates niet zo een mooi stadion, het heeft niet echt sfeer ofso, maar dat Northumberland dat straalt wel sfeer uit, dat witte en dan het veld dat zo op het publiek zit en dat fansvak dat achter het doel zit dat gaat echt vet worden.

Er wachten nu zo een 45.000 mensen op een seizoenskaart, dus dat komt wekelijks wel vol te zitten.

56.000 exclusief de Vip plaatsen he.

17 mei 2012 om 10:27

@ bigepz

Ja uiteraard. Word ook moe van die Spursfans die beweren dat we niet bij Noord Londen horen omdat we begin vorige eeuw vanuit het zuiden naar het noorden gingen. Dan ben je echt verbitterd. Zeker zo'n type die beweert dat wij alles van Spurs hebben nageaapt .

Gelukkig lopen we niet met die walgelijke Israelische vlaggen te wapperen.

@ Filip

Heb je toevallig data die dit kan onderstrepen? Ik weet dat Tottenham, Arsenal en West Ham een grotere fanbase hebben dan Chelsea in Londen... maar een schatting van absolute aantallen heb ik nooit gezien.

17 mei 2012 om 10:31

@ defoe18

Je enthousiasme is wel aandoenlijk maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Het project staat in de wacht, andere opties worden bekeken, er is nog geen noodplan en we moeten ook maar afwachten hoeveel sfeer het uitstraalt. Een getekend plaatje zegt niet zoveel.

17 mei 2012 om 13:08

hahah dat filmpje van je echt te droog gewoon
@pg

Wat gaat er eigenlijk met WHL gebeuren? Eveneens apartementcomplexen?

17 mei 2012 om 15:33

v Persie tegen Adebayor, Modric, Bale, schaam je dat je hierachter probeert te verschuilen.. Redknap: 1. We kunnen 1e worden dit seizoen 2. De 2e plaats is van ons. 3. We gaan voor directe plaatsing in de Champions League! 4. We willen de beste ploeg van Londen worden! 5. We zijn tevreden met de 4e plaats.. Jullie hebben gewoon moeilijk hard gefaald dit seizoen, en Arsenal blijft Arsenal; beter dan Spurs!

Het is toch mooi dat de man als zogenaamde 'fan' van de Spuds het over Arsenal heeft. Dat laat maar weer zien hoe obsessief met Arsenal die club en haar fans bezig zijn.

Een goede spits voor Tottenham alleen ik vind dat als hij wil blijven, hij het gewoon moet doen met het salaris van Tottenham en niet die van Man City want het is een goede spits maar hij is zijn salaris niet waard.

Als ze er niet uitkomen zou ik gaan voor Leandro Damiao, een speler die al in de belangstelling staat van Spurs. Of anders proberen Rossi voor een goede prijs te halen bij Villarreal, ook al is hij nog een lange tijd geblesseerd.

Dit is iemand die voetbal echt als een baan ziet. Was al te zien aan zijn manier van juichen dat hij niets meer met Arsenal heeft. Verder is het gewoon zo dat City hem niet terug wil en hij op deze manier toch een soort bonding probeert te krijgen

@ defoe 18 ten eerste komt arsenal uit noord-london. En ten 2de stellen ze volgens jou niks meer voor maar eindigen ze toch boven tottenham! En gaven ze tootenham 5-2 klop !!!

17 mei 2012 om 09:41

Arsenal komt oorspronkelijk uit zuid-londen en Tottenham was in 2012 niks meer clubs als Norwich en qpr wonnen zelfs van de spurs dus dat was geen prestatie van Arsenal.

17 mei 2012 om 09:57

Arsenal heeft ook verloren van qpr, maar Arsenal blijft de traditionele ploeg van London, Tottenham is sterk verminderd door hun spelstijl en fans

17 mei 2012 om 10:16

Defoe18: als je iets zou weten van London of the teams uit London zou je niet van die stront verkopen dat Arsenal de elite club is. Het argument dat Arsenal uit het zuiden komt en daardoor een elite club is, gozer ben je uberhaupt wel is in London geweest? Oh ja, je hebt gister een account aangemaakt en hebt inmiddels 5 reacties verzameld om te bleren over Tottenham.

17 mei 2012 om 10:29

Owh dus de naam: the royal Arsenals heb ik bedacht?
Als je een beetje research doet, weetje dat Arsenal de club is van de rijke lui.
daar hoef je niet voor in londen geweest te zijn. En dat Arsenal uit Woolwich komt dat is gewoon zo, dus ze hoeven niet te doen alsof ze oorspronkelijk uit Noord-londen komen en dat zij de alleenheersers zijn, het zijn gewoon een stelletje arrogante rijke stinkerds, uiteraard geldt dit niet voor elke Arsenal fan maar voor zkr voor de meeste.

17 mei 2012 om 11:13

Haha The Royal Arsenal slaat niet op de supporters grappenmaker. Arbeiders van The Royal Arsenal hebben de voetbalclub nota bene opgericht. Arbeiders ja...

Verder is het overigens geen belediging om een rijke stinkerd te zijn... maar dat zal wel aan mij liggen.

Gunfeyer,
Goed onderbouwde reactie. Omdat hij voor het geld kiest? Dan zul je Dirk Kuyt inmiddels ook wel een vervelend mannetje vinden!

Met al die aanvaller van City moet hij niet meer teruggaan en gewoon bij Tottenham blijven , dan kan hij tenminste wekelijks spelen en bij City zie ik hem niet wekelijks spelen.

Als je al kijkt hoeveel goeie spelers er al zijn bij Mc, vind ik het echt complete onzin dat mensen zeggen dat hij naar manchester city moet gaan.

@persiangooner Dan heb je zeker niet die wedstrijd gezien waar hij die 100 meter sprint inzet en voor het Arsenal publiek juicht.

Niemand wilt jou ook terug bij Arsenal... Als hij dat echt dacht dan is die gozer niet 100%... nvm hij is nooit 100% geweest.

Dit zegt hij alleen maar omdat hij weet dat Arsenal hem sowieso toch niet terughaalt, hij bij City niet gaat spelen en omdat hij toch wil voetballen dat bij Tottenham kan. Gewoon zieltjes winnen heet dit, heel begrijpelijk dat Adebayor dat doet.

Tja zulke uitspraken zijn frapant maar zo een judas als jij kan dat alleen maar zeggen en Nasri. Waarom kunnen jullie gewoon niet gedragen als Clichy of Touré die gewoon niet een tik na willen geven. Maar als je dit meent Adebayor dan snap ik niet waarom je het Arsenal logo kuste(tegen Real, je kan vragen voor link) maar ja zo zie je dat de club die je van niets tot groot heb gemaakt ineens afdankt voor het geld(dat kan nog) maar daarna na de Spurs gaat en zeggen dat je daar meer van houd tja...

Aan de andere kant is dit gewoon een praatje om goed bij de supporters te vallen en een poging om te blijven want zei hij dit ook niet bij Real Madrid?

Dat zei Adebayor ook al toen speelde bij Real

Over de poll gesproken. City heeft hem niet nodig met Balotelli,dzeko,aguero en Tevez al in de selectie. Dan heeft City ook nog Guidetti maar die zal wel weg gaan of weer verhuurd worden.
Maar de spelers die dit seizoen verhuurd werden Guidetti en Adebayor is geen plaats voor.

adebayor is gek hij heeft super lang bij arsenal gespeelt speelt een seizoen bij the spurs en houdt daar meer van dat is toch raar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Hugo LlorisKeeper10
Benjamin DaviesVerdediger11
Toby AlderweireldVerdediger10
Jan VertonghenVerdediger10
Kyle Walker-PetersVerdediger10
Victor WanyamaMiddenvelder10
Moussa SissokoMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Tottenham Hotspur.

16 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Medipol Basaksehir 30 15 8 0
2016/2017 Medipol Basaksehir 11 6 1 0
2015/2016 Crystal Palace 12 1 1 0
2015/2016 Tottenham Hotspur 0 0 0 0
2014/2015 Tottenham Hotspur 13 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

Galatasaray kroont zich voor 21ste keer tot kampioen van Turkije

Galatasaray heeft zich voor de 21ste keer in de clubhistorie gekroond tot kampioen van Turkije. De ploeg van Fatih Terim moest zaterdag minstens een punt pakken bij Göztepe en nam er...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren