Brama: 'Die woorden zijn dit seizoen op Internet uit zijn verband gerukt'

Maandag, 14 mei 2012 om 10:50
/

FC Twente verloor zondag in eigen huis van promovendus RKC Waalwijk in de play-offs om plaatsing voor de voorronde van de Europa League: 0-1. De Tukkers sloten in eigen stadion een periode af van veertien wedstrijden op rij waarin het team van Steve McClaren slechts driemaal wist te winnen en zeven keer verloor.

"Deze wedstrijd tegen RKC was symbolisch voor het seizoen", vertelt Wout Brama aan NUsport. "We speelden zelf niet goed en bij de tegenstander vloog een bal in de kruising waardoor we met lege handen staan." Brama zit vol revanchegevoelens. "Na de 6-2 competitiezege bij PSV zijn we helemaal weggezakt en is het lampje langzaam uitgegaan. Dat heeft verschillende oorzaken waar we bij stil moeten staan, maar dit is niet het moment om verwijten te maken."

Brama had weinig trek in vragen over zijn toekomst. ''Of ik dan nog wel bij Twente speel?", reageerde de middenvelder toen de voorbereiding ter sprake kwam. "Pff, het klopt dat ik heb gezegd dat ik opensta voor een mooie club als die voorbij komt, maar dat zeg ik de laatste twee, drie jaar wel vaker. Daar is dus niets aan veranderd, alleen zijn die woorden dit seizoen op internet uit zijn verband gerukt."


Poll

Speelt Wout Brama ooit nog voor een andere club dan FC Twente?


Gerelateerd

54 reacties (laatste reactie door italiaan-15)

Ik denk dat Brama blij moet zijn dat hij bij een mooie club als Twente speelt.
De grote buitenlandse clubs zitten waarschijnlijk niet op hem te wachten, en om nou twente in te ruilen voor een middelmatige duitse club... dat zou toch zonde zijn. Misschien kan hij nog ergens cashen.. in rusland of het midden-oosten.

14 mei 2012 om 11:22

Ben ik het niet mee eens. Als hij Twente kan inruilen voor een club als Wolfsburg da zal hij die kans zeker grijpen. Dat zou een mooie club vooor hem zijn in een mooi competitie. Met Twente heeft hij toch al alles gewonnen wat er te winnen valt voor die club. En boven heeft hij De Goffert en het Polman Stadion na 10x ook wel eens gezien.

14 mei 2012 om 11:25

@robbb,

Zoals jij reageert, zo typeer je wel een speler als Brama. Valt weinig op, maar wel heel belangrijk voor een elftal om te hebben. Ik denk dat, doordat hij zo weinig opvalt niet weg gaat bij Twente, en daar mag Twente blij mee zijn. Prima middenvelder voor een club als Twente, en vergis je niet wat je kan verdienen als je bij, bijvoorbeeld Aston Villa gaat buffelen. Is middelmatige club, maar ik zou de uitdaging snappen.

14 mei 2012 om 12:42

beetje de timmy simons van twente

14 mei 2012 om 15:03

Wat ik veelal hoor uit de hoek van Twente supporters is dat ze hem dit seizoen erg pover vinden en het ook niet erg is als Fer zijn plek zou gaan overnemen.

Ben zelf nooit gecharmeerd geweest van hem, naast een geweldenaar als Tiote viel hij bijvoorbeeld enorm in het niet. Toch speelt hij al een paar jaar vast in de basis bij een team wat toch ook kampioen is geworden, vraag me af wat zijn plafond is. In mijn optiek is een Schaars bjvoorbeeld een betere voetballer.

14 mei 2012 om 12:59

Ik denk dat Brama dat ook is. En dat hij het ook prima vindt als hij zijn hele loopbaan bij Twente bljft.

Ja, heeft ie gelijk in. Hij zei gewoon dat het misschien wel tijd was voor het buitenland. Niet dat ie zich te goed voelde voor Twente of wat dan ook.
Maar als speler moet je er sowieso al voor zorgen dat je de schijn niet tegen hebt.

Weet iemand of er iets is geboden door brama van ''eén of andere club???

en wat is er aan van de 4 miljoen die leverkusen op rosales bood???

nog verdere biedingen van clubs op spelers(officiele)

graag antwoord ben benieuwd! ben toch bang voor een leegloop bij twente!

14 mei 2012 om 11:25

Vorige zomer op de laatste dag kwam Fulham met een bod van 5 miljoen. Twente kon geen vervanger meer halen, anders was hij wel gegaan.

14 mei 2012 om 11:40

Scg11,

Dat lijkt mij ook! Jammer dat Fulham zo laat kwam, Hopelijk komen ze terug met datzelfde bod, want 5 miljoen is een goed bod voor Brama! en daar kun je een geschikte opvolger oor halen!

Brama! Ik denk dat het verstandig is om een leuke club in het buitenland op te zoeken! Je hebt bij Twente de afgelopen jaren goed, naar behoren gepresteerd! Maar de vorm van het kampioensjaar heb je de afgelopen 2 jaar helaas niet terug gevonden. Ik denk dat je opnieuw moet worden geprikkeld in het buitenland om jouwn topvorm terug te vinden. Een leuke middenmoter uit Duitsland, of topploeg uit Belgie of een club als Odense zal perfect bij jou passen naar mijn mening!

14 mei 2012 om 12:44

Newcastle heeft toch al meerdere malen haar interesse getoond?
Of zit ik dan fout?

Het spel van Brama is ook symbolisch voor de laatste wedstrijden van het seizoen. Hij speelt ongeconcentreerd wat leid tot slordig balverlies en hij draait steeds terug waardoor hij het tempo uit het spel van Twente haalt. Misschien is het wel beter dat hij vertrekt want vooral Europees valt hii zwaar door de mand.

Matige speler, past dus prima bij Twente. Eindelijk zijn de Tukkers met beide benen op de grond. Kijk, af en toe klinkt het misschien provocerend, maar de afgelopen jaren heb ik echt zo'n grondige afkeer gekregen van die arrogantie uit Twente.

Leuk, dat kampioensschapje in 2010, maar je hoeft niet meteen zo hoog van de toren af te blazen als "wij worden een topclub" etc. Kom op. Dat straalt de club niet uit. Kijk, AZ is ook een keer kampioen geworden en die zeggen ook niet iedere week wij worden een topclub.

Het is ook niet realistisch. Het is niet zo alsof het zo'n groot afzetgebied heeft als bijvoorbeeld Ajax/feyenoord. Een utrecht heeft veel meer kans om in de toekomst een grote club te worden...

14 mei 2012 om 11:26

Tjonge aan jouw woorden te lezen heb je wel een hekel aan Twente en dat geeft ook niet.
Maar Twente draait al 6jaar mee in de top 3 a 4 is 1x kampioen geworden en 3x 2e.
Dus Twente is wel degelijk bezig een top club te worden.
Maar omdat ze nu 1x ff 6e zijn is het volgens jou helemaal niets meer bij Twente.
Er zijn bepaalde spelers die gewoon beter kunnen vertrekken en andere voor terug komen die wel willen vechten voor elkaar.
Een Brama bv is niet goed genoeg meer voor Twente.
Die heeft het record balletjes terug spelen in de eredivisie.
Voor de rest denk ik dat er nog goede spelers gaan komen.
Dus eerst maar eens afwachten eer je zulk commentaar geeft.

14 mei 2012 om 11:37

@gfourty een incidentele periode van succes. Gefeliciteerd daarmee. Maar je kan niet ontkennen dat de groeimogenlijkheden van Twente gewoon beperkt zijn. In die regio wonen vééél minder mensen dan in bijvoorbeeld de Randstad, dus krijg je minder talenten, minder geld enzovoorts.. Kunnen jullie wel vrolijk op de proppen komen met 3e begroting (scg11) maar geloof mij dat gaat nog wel veranderen. Dit houden jullie never nooit structureel vol.

14 mei 2012 om 11:52

Jouw vlieger gaat niet geheel op. Voetbalclubs renderen juist in groeigemeentes en in Tukkerland groeit het momenteel heel hard. Bovendien is het achterhaald dat talenten uit je omgeving moeten komen. Huntelaar werd opgeleid bij PSV en Clasie bij Feyenoord maar woonden bepaald niet naast te deur.

14 mei 2012 om 11:53

@fchillegom Tuurlijk zijn er altijd 'supporters' die meteen roepen dat Twente een topclub is, dat is natuurlijk nog niet zo. Toch kun jij niet ontekennen dat alles in Twente aanwezig is om wel een topclub te worden. Jouw argument over de Randstad slaat echt helemaal nergens op. De mensen die naar Twente gaan, komen niet uit Twente maar om een heel breed gebied er omheen: Gelderland, Drenthe en vooral Duitsland. Zeker de groep Duitsers die hier komen is enorm groot, dit heeft te maken met het ontbreken van een Duitse club in de buurt van Enschede. Hierdoor heeft Twente een enorm gebied met (potentiële) supporters. Daarnaast worden Agovv en waarschijnlijk Emmen toegevoegd aan de jeugd/scouting. Hierdoor is het scoutingsgebied enorm: Alles in Twente, Deventer en omstreken, Drenthe, Apeldoorn en omstreken en natuurlijk vooral Duitsland. Ik zie dus absoluut niet in waarom Twente moet afhaken bij de top die er op dit moment is.

14 mei 2012 om 12:04

@gfourty

Hoe bedoel je drie keer tweede en een keer zesde?

Als Twente de playoff wint, maak je ze tweede (in 2008 was Twente gewoon vierde geworden, zeven punten en 29 doelpunten minder dan Ajax) maar als Twente de playoff verliest, dan vergeet je de eindstand bij te werken. Twente is dit jaar achtste(!) geworden.

14 mei 2012 om 13:21

@martin1981

Ja idd ben het met je eens.
Kijk bv eens naar Boerrichter die komt ook uit Enschede en waar voetbalt ie nu?
Twente heeft een goede aankomende jeugd en voor de westerlingen,ik denk dat het gebied groter is voor Twente dan wat jullie denken.

14 mei 2012 om 14:08

@fchillegom

Daarbij heeft de provincie Utrech evenveel inwoners als de provincie Overijssel waar Twente onder valt. Bijvoorbeeld, Twente heeft ook veel supporters uit Zwolle om maar even wat te noemen.

14 mei 2012 om 11:26

3e begroting van Nederland.

14 mei 2012 om 11:43

Met lege tribunes gisteren..

14 mei 2012 om 11:57

en volledig terecht, ben zelf ook twente fan. maar ik kan wel inschatten dat twente dit seizoen gewoon volledig onder de maat heeft gepresteerd. als iemand mij gisteren had aangeboden om te gaan had ik ook nee gezegd. en zo leeg waren ze ook niet. ik snap wel dat mensen geen zin hebben om naar 'z'on wedstrijd te gaan kijken. we zijn bij twente de afgelopen jaren verwent met mooi voetbal. nu gaat het een jaar minder. dat soort jaren heb je er altijd tussen zitten.

14 mei 2012 om 12:21

@derailer

Er is een naam voor dat soort mensen: Successupporters

14 mei 2012 om 13:01

Ach lege tribunes. Er zat tenminste nog 20.000 man. Ik betwijfel of andere clubs meer toeschouwers hadden getrokken in vergelijkbare omstandigheden.

14 mei 2012 om 13:41

Doet er ook niet toe, ik sluit me aan bij Derailer.
De wedstrijd opzich is al niet boeiend, daarnaast was het geweldig weer en moederdag, wat veel mensen misschien neits interesseerd maar wel meeteld.
Was de reden dat ik ook niet ben geweest en geloof me, dat heeft niets met succes te maken want bij alle wedstrijden de laatste weken sta ik er net zo goed tot het eind

14 mei 2012 om 13:58

Vitesse doet dat al jaren om rond de 18.000 supporters te hebben in ook niet zulke goede tijden maar toch krijgen wij kritiek op onze supporters. Waarom jullie niet?

14 mei 2012 om 14:07

Hehe, kritiek boeit me niet zo, het leuke is dat het altijd Ajacieden of Feyenoorders zijn die interessant proberen te doen over hun supporters. Denk jij Monsieurm serieus dat de Arena als voorbeeld bij een wedstrijd als deze voller had gezeten? Denk je nou echt dat iemand met zulk weer en moederdag zich druk maakt om een wedstrijd tegen Rkc?
Ik geef alleen maar even aan dat ik er niet ben geweest om de bovenste redenen. Dat mensen denken dat ik niet trots op mijn club ben maar er voor de succes zit vind ik wel schattig.

14 mei 2012 om 18:53

4ever4ajax

Hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahah ben je de johan cruijf schaal al vergeten, arena zat ook niet vol. Terwijl dat een grotere wedstrijd was, ik kon als ik wil naat de veste, maar ben niet gegaan aangezien ik en saaie wedstrijd had verwacht, en zie hier het was niet om aan te zien, triest mannetje.

14 mei 2012 om 14:06

Wat is de begroting van AZ? 28 miljoen, die van Twente ruim 45 miljoen. Door uitbreiding van het stadion zal dit stabiel blijven.
Dus Twente heeft na Ajax en PSV de grootste begroting en daarmee potentieel meer kans om echt aan te haken dan een Az.

Brama is een bruikbare speler, maar meer ook echt niet (in goede doen). Zoals hij nu speelt, is hij misschien materiaal voor een mogelijke degradatiekandidaat.

Brama is een prima waterdrager, niks meer en niks minder..

Dankzij de klasse van met name Ruiz en Janssen heeft FC Twente flinke stappen voorwaarts gemaakt. Toeb voelde Brama zich als een vis in het water op het middenveld. Hij kon buffelen, en belangrijk zijn op het middenveld.

Zonder de genoemde sterspelers (en echte leiders), is Twente veel meer afhankelijk van de indivuduele grillen van Luuk de Jong, Ola John en Nacer Chadli. Nu vallen de waterdragers als Brama en Wisgerhof als pseudo-leiders een beetje door de mand ...

Ik denk dat Twente volgend jaar weer gewoon meedoet in de top. De club is nog steeds in opbouw om een topclub in Nederland te worden. Het is dan altijd zo dat een club een terugval krijgt. Maar volgend jaar doet Twente gewoon weer mee om het kampioenschap.

14 mei 2012 om 11:48

Tim,

Zeker zo denk ik daar ook over! Met Tádic, Bjelland, Schilder, Fer, Gutièrrez, de Jong, John, Wisgerhof, Verhoek, Jansen, die dan waarschijnlijk nog onder contract staan bij twente kun je een leuk team vormen hoor! + nog investeringen van brama, chadli, mihailov enz. die misschien weggaan volgende team????

Sergio Padt
Paul Verhaegh-peter Wisgerhof-andreas Bjelland-robbert Schilder
Leroy Fer-felipe Gutiérrez
Dusan Tádic
Wesley Verhoek-luuk de Jong-ola John

14 mei 2012 om 12:29

Die felipe Gutiérrez, zou alleen komen als de Jong werd verkocht!

zonder zijn miljoenen konden ze hem niet halen dat zal dus al niet gebeuren!

Ola zal ook zo goed als zeker vertrekken en ik zie de Jong ook nog wel gaan trouwens!

En de verdediging blijft zo het zwakke punt van dit team, net zoals nu ook het geval was!

Peter, kan het ook gewoon niet meer, is in verhouding met vorig jaar echt 2 klasses minder geworden!

14 mei 2012 om 13:56

Hoe kom je daar nou bij? Twente hoeft geen enkele speler te verkopen om Gutiérrez te kunnen betalen.

14 mei 2012 om 15:18

riche,

idd, twente zou een bod willen plaatsen/hebben geplaats van 2.8 miljoen, ik ga ervan uit dat twente dat nu al op zak heeft, maar van de eventuele vekoop van rosales die dan het minste op zou gaan brengen zou je dan gutiérrez al kunnen kopen. luuk de jong heeft dus denk ik niks te maken met de koop van die chileen, of eerlijk010, moet zijn naam eer aan doen en meer weten???

Dan weet je,dat je moet opletten wat je tegen de media zwegt, die roddelen graag.

Ik ben echt helemaal klaar met Brama. Voegt werkelijk niks maar dan ook echt helemaal niks toe aan het spel van Twente. Gisteren ook weer enkele keren dom balverlies waardoor hij een overtreding moet maken. Hij heeft tegenwoordig zelfs moeite met Braber. Daarnaast haalt hij in balbezit werkelijk al het tempo uit een aanval, staat hij altijd verkeerd opengedraaid en lijdt hij veel balverlies. Laat Brama alsjeblieft vertrekken naar Nürnberg oid. Voor beide partijen beter lijkt me.


Brama is een fantatische speler als hij een creatieve middenvelder naast zich heeft staan.
In de tijd met El hamadi, perez , en Theo Janssen waren het top seizoenen.
Brama loopt zich dat soort wedstrijden kapot. Een echt bal afpakker.
Inleveren bij de creatievere middenvelder en dan heb je daar een top middenvelder aan.

Theo was enis geen loper. Bnij balverlies was het standaart Woutje die die bal weer ophaald en inleverde.
Brama valt op als het minder gaat maar als het goed gaat valt hij gewoon niet op.
Jongen uit de regio moeten we gewoon behouden voor de club.

14 mei 2012 om 12:10

Zal Fer dat balletje niet af kunnen pakken? Ik denk dat Fer perfect is voor op de positie van Brama. Plus hij is gewoon een veel betere voetballer dan Brama. Ik denk als iemand op de plaats komt die toch wat beter mee kan voetballen dat het positiespel veel beter gaat lopen. Nu is het via Brama altijd het balletje terug of een balletje dat je heel ver van te voren al ziet aankomen.

Ik hoop toch wel dat Brama Twente gaat verlaten. Het is zeg maar het Hersi verhaal. Hersi was ook een held een paar jaar terug, maar op een gegeven moment moest Twente door en afscheid nemen van deze held. Dat is nu ook aangekomen voor Brama. Hij is de man die zorgt dat het balletje altijd terug gaat, zodat de tegenstander zich rustig kan herpositioneren en er dus nooit een goede counter komt.

Ik vond Brama altijd een hele goede speler en het geheim achter het succes van Twente, maar ik ben bang dat ik dat helemaal verkeerd heb gezien. Hij is wel nuttig als iemand die het vuile werk opknapt maar in de opbouw heb je vrij weinig aan hem. De vorige jaren viel het niet zo op, maar toen sloeg Janssen Brama eigenlijk altijd over in de opbouw, dan was het gewoon een trap naar de overkant en konden we weer snel verder.

14 mei 2012 om 13:02

Hersi een held? Hersi deed leuk mee, maar het boeide echt niemand (ok, eentje blijkbaar wel) dat Hersi weg ging.

14 mei 2012 om 13:17

Hersi is toch echt op een bepaald moment uitgegroeid tot een soort van cult-held

14 mei 2012 om 13:20

Ik ben bang dat Brama aan geen enkele club te slijten is en dat hij volgend jaar gewoon weer in het elftal staat net als zijn maatje Wisgerhof (hetzelfde verhaal). Mc Claren zal deze spelers, zolang ze onder contract staan bij Twente, als een blind paard blijven opstellen

Brama moet lekker bij Twente blijven, hij zit daar op zijn plek, een mooiere club gaat die echt niet vinden. Ieder geval niet 1 waar je bovenin kan meespelen en garantie hebt voor een basisplaats. Toch ben ik wel erg benieuwd hoe Twente volgend jaar staat. Helemaal als er nog spelers als Ola en Luuk vertrekken..

Twente zou moeten spelen met óf Fer óf Brama, en dan zou ik voor Fer kiezen want dat is gewoon een betere speler. bovendien is Fer nog een paar jaar jonger. Dus als Brama verstandig is maakt hij een overstap naar een Duitse middenmoter/subtopper.

Eerlijk gezegd snap ik nog steeds niet waarom Brama een basis plaats heeft bij FC Twente of uberhaupt nog speelt daar.
Ze hebben Fer voor 5miljoen gekocht en die is velen malen beter in alle opzichte.
Ik zou Brama weg doen en Fer de volle 100% vertrouwen geven, die jongen is zoveel beter en hij tilt FC Twente naar een hogere niveau.

Echt, soms zie ik hem lullen als of hij iemand is die ooit iets heeft gepresteerd in zijn carriere. Hij denkt dat dat hij de key is voor het succes van FC Twente maar hij is niks meer dan een waterdragertje en zelfs dat is hij niet.

In mijn ogen speelt Brama nu op zijn hoogste niveau. Ik zie hem graag voor altijd bij Twente blijven. Ook al speelt hij soms wat slecht en heeft hij soms in mijn ogen niet een toegevoegde waarde. Hij is echter wel iemand de de clubcultuur kent en hij is ook iemand die mensen op haar plek zet in het veld. Ik denk dat het daarom beter is dat hij Bij Twente blijft spelen.

Overigens denk ik in tegenstelling tot velen dat Brama volgend seizoen de verbindende speler kan zijn tussen de aanval en de verdediging. Onder Preud'homme vond ik hem steeds nadrukkelijk opzoek naar meer aanwezigheid op het veld en ik denk wanneer hij die lijn weer oppakt dat hij wel eens een hele belangrijke pion wordt bij Twente.

14 mei 2012 om 21:11

Ik denk juist dat Brama minder aanwezig moet proberen te zijn. Hij is een prima stofzuiger maar het is bij hem misgegaan nadat hij mee ging voetballen. Misschien ook wel noodgedwongen door het gebrek aan creativiteit in het elftal maar dat gaat hem niet zo goed af. Brama is top als hij de counter eruit haalt, middenvelders van de tegenstander in de weg loopt en ballen afpakt. Doelkansen voorbereiden daar zijn andere spelers voor.

Off-topic: Een Willem Janssen zet zich gisteren zelf buitenspel voor de toekomst. Hij geeft zelf aan dat hij gelanceerd moet worden en niet de man van de steekpassjes is. Maar met de huidige (in ieder geval tot 10 wedstrijden geleden) status van Twente krijg je tegen hooguit 5 ploegen de ruimte om hem te lanceren. In de andere 24 wedstrijden staan de verdedigers zo ongeveer op de eigen doellijn waardoor er niets te lanceren valt en Twente het van creativiteit en een goed afstandsschot moet hebben om wedstrijden open te breken. Ofwel: In 10 wedstrijden heb je misschien wat aan Janssen. Ik had ook meer van hem verwacht, maar Janssen was voor Roda een prima speler maar voor Twente komt hij gewoon tekort.

14 mei 2012 om 21:19

Ik ben het gedeeltelijk met je eens.

Ik ben het met je eens dat Brama een stopzuiger is. Echter wat ik bedoelde met Brama nadrukkelijker aanwezig is dat hij zeg maar de verbinding is tussen de verdediging en het middenveld. Dat betekent dat hij de passes verstuurd naar de spelbepalende spelers. Dus de toekomstige nummer 10. en/of de vleugels. Verder ben ik met je eens dat de rol van Brama verder moet zijn: ballen afpakken en de counter eruit halen.

Ik vind Willem Janssen zeker een goede speler voor Twente. Echter op dit moment, dit seizoen past hij niet in het systeem. Hij is een speler die in de diepte moet worden aangespeeld als hij de diepte zoekt. Op dit moment is er niemand die de pass op hem kan geven. Als we straks een nummer 10. krijgen dan denk ik dat hij heel bruikbaar is. Enigste probleem, ik schat Fer toch beter in de Janssen, dus straks wordt het middenveld waarschijnlijk: Brama - Fer en de nieuwe nr. 10.

Overigens heb je aan Janssen in Europa juist heel veel, want dan spelen ploegen minder verdedigend en krijgt hij meer kans om diep te gaan.

Ik vind Wout Brama een sympatieke jongen die leuk voetbalt als het team goed voetbalt. Van mij mag Wout nu een andere club gaan zoeken want hij en Twente zijn wel aan wat anders toe. Ik geloof direct dat zijn woorden in de media veranderd worden. Ik denk dat bladen en kranten uit een interview zeker een verkeerde draai aan een verhaal maken. Zoals nu bij Twente de boel niet goed gaat daar smullen de Telegraaf en meerdere kranten van. Je moet echt niet alles geloven wat je leest!

Hier valt genoeg over te zeggen.
Ik denk dat hij best nog eens ergens anders kan gaan voetballen, hij is nog jong!
Hij heeft ook alles hier al behaald wat ik hier ook al heb gelezen.
Dus ergens anders heen kan geen kwaad.
Aan de andere kant zie ik hem inderdaad wel z'n gehele loopbaan bij Twente.
Zoals ik zei, valt genoeg over te zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
18.FC Twente24-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Dejan TrajkovskiVerdediger10
Stefan TheskerVerdediger10
Joachim AndersenVerdediger10
Hidde ter AvestVerdediger10
Nikola GjorgjevMiddenvelder10
Jelle van der HeydenMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

26 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Patrick Vieira staat voor zijn eerste klus als hoofdtrainer in Europa. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren