Inspiratieloos FC Twente maakt geen indruk in Waalwijk

Donderdag, 10 mei 2012 om 22:52

Sommige spelers van FC Twente zullen de vakantie hebben moeten uitstellen, maar de zesde stek in de eindrangschikking van de Eredivisie verplichtte toch echt tot het spelen van de play-offs. Echt veel spirit toonde het team van trainer Steve McClaren niet, in het eerste duel met RKC Waalwijk. De ploeg uit Enschede acteerde op een goed begin na zeer pover en kwam na de pauze zelfs tot maar één kans, vijf minuten voor tijd. De uitgangspositie voor de terugwedstrijd is evenwel niet slecht, want het werd 1-1.

/

De Tukkers hadden de bal in de openingsfase, maar de eerste grote kans was voor RKC: Krisztián Németh vond de paal. Na iets minder dan een kwartier drukte FC Twente het overwicht dan toch uit in een treffer. Centrale verdediger Douglas schoof in en werd de diepte ingestuurd door de als linksbuiten geposteerde Nacer Chadli. Omdat Cuco Martina de buitenspelval ophief mocht de verdediger door. In eerste instantie schoot de geboren Braziliaan nog tegen Martina op, maar in de rebound was hij wel trefzeker.

De ploeg van McClaren vergat RKC vroeg na de openingstreffer helemaal in rouw te dompelen. Opnieuw stond Chadli aan de basis: de behendige Belg ontsnapte over links en legde het ding precies klaar voor teamgenoot Leroy Fer, maar de ex-Feyenoorder schoot de bal gehaast in de tribunes. Dat kwam Twente duur te staan, want aan de andere kant werd Mitchell Schet gevloerd door Dwight Tiendalli en wees scheidsrechter Reinold Wiedemeijer terecht naar de stip.

/

Rick ten Voorde faalde niet en scoorde voor de vierde keer op rij in dienst van RKC, de laatste die dat presteerde voor de Brabanders was Tim Janssen in september 2006. De thuisploeg betrok na de onderbreking de verdedigende stellingen en FC Twente, dat in de reguliere competitie nog met 0-4 won in Waalwijk (drie doelpunten van Marc Janko), kwam er niet meer door. Ook topschutter Luuk de Jong kon zich niet onderscheiden en de aanvaller werd na een goed uur opgevolgd door Glynor Plet.

Ook die wissel leverde het futloze Twente niets op: de Tukkers kwamen na de pauze niet tot kansen en de gevaarlijkste momenten waren voor de thuisploeg. Zo werkte Németh de bal langs de uitkomende Sander Boschker (die de geblesseerde Nikolay Mihaylov verving), maar ook langs de verkeerde kant van de paal. Pas vijf minuten voor tijd creëerden de bezoekers wat, maar Willem Janssen raakte de bal helemaal verkeerd en schoot naast.

Bekijk hier de samenvatting van RKC Waalwijk - FC Twente:Poll

Is Steve McClaren wel de juiste trainer voor FC Twente?


Gerelateerd

69 reacties (laatste reactie door kralinger)

Matige wedstrijd van Twente, maar dit moeten ze thuis kunnen winnen! Het zou fantastisch zijn als Twente de play-offs wint!

10 mei 2012 om 22:59

Zou vanuit jouw oogpunt inderdaad een flinke opsteker zijn na de degradatie. Voor de rest van Nederland is het een grote domper en kan je de coëfficiënten net zo goed meteen in de schoot werpen van de Russen, Portugezen en Oekraïners. Je snapt zelf hopelijk ook wel dat jullie in Europa toch niet verder dan de eerste ronde zullen komen.

10 mei 2012 om 23:04

Ik zou het fantastisch vinden, natuurlijk is het voor de coëfficienten niet goed, maar dat kan mij eerlijk gezegd niks schelen. Dit is een fantastische mogelijkheid voor mijn clubbie!

En de schade is niet zo groot als jij doet voorkomen. We kunnen dus zeer zeker wel de eerste voorronde doorkomen. Als we Europees spelen zijn we geplaatst voor de loting van de 1e, 2e en 3e voorronde (mits we zo ver komen uiteraard). In de eerste voorrondes kom je gewoon tegen een amateurploegje uit Luxemburg, Wales, Faröer ofzo. In de tweede voorronde zijn de meeste ongeplaatste clubs ook nog altijd een stuk minder dan de top in de Nederlandse 1e divisie. Pas vanaf de 3e voorronde zijn de meeste clubs die je kan loten van een hoger niveau dan de top van de Nederlandse 1e divisie. Dus met enigszins geluk met de loting kan je gewoon 2 rondes doorkomen en daarmee toch nog wat punten meepakken.

10 mei 2012 om 23:07

Natuurlijk scheelt dat jouw niets. Excelsior heeft niets rondom de CL plaatsen te zoeken dus jij hebt er neits mee te maken. Met enig geluk zou je 2 rondes door kunnen komen maar dan alsnog worden de punten door 7 gedeeld en als Excelsior geen punten haalt wordt dit weer een Europees rampjaar.

Het zou me overigens niet verbazen als de Knvb of de Uefa dit tegenhoud omdat Excelsior niet aan de juiste accommodatie voldoet. Als ze echt Europa in zullen gaan hebben ze dat wel verdiend maar ik hoop van niet.

10 mei 2012 om 23:09

In die 2 rondes kan je ook punten halen, dat bedoel ik. De schade kan daardoor nog enigszins meevallen. En daarnaast heb je nog 6 andere clubs, wat in principe ook de 6 sterkste clubs zijn die Nederland op dit moment te bieden heeft, om dat gemiddelde weer omhoog te halen, dus daarom kan de schade relatief meevallen, dat bedoel ik.

10 mei 2012 om 23:12

Ik zou het ook geweldig vinden als Excelsior Europees gaat spelen. Een andere redenen heb ik niet om de playoffs te winnen. Hooguit om het seizoen positief af te sluiten.
Maar ik vind dat Twente het verplicht is om Excelsior in Europa te laten spelen.
En dat gelul over coefficenten...alsof NEC of Vitesse zoveel rondes verder zouden komen...wie zich daar druk om maakt..
Gewoon een extra ploeg in Europa. Dus lijkt me niet dat dat echt punten gaat kosten.

10 mei 2012 om 23:14

Tegenhouden? Ik ben met Twente in stadions geweest...doet kwa veiligheid niks onder. Maar hier zijn ze altijd strenger. En Excelsior kan altijd op het kasteel spelen of de Kuip.
Al zou het mooiste zijn als ze gewoon in hun eigen stadion kunnen spelen. Daar kun je volgens mij ook bepaalde dispensatie voor krijgen.

10 mei 2012 om 23:19

Excelsior heeft zich al aangemeld voor een Europese licentie en voldoet gewoon aan de voorwaarden. De eerste en tweede voorrondes kunnen gewoon op Woudestein gespeeld worden, de minimumcapaciteit is namelijk 1.500 en alle andere eisen (waaronder de veiligheidseisen) zijn zelfs lager dan de Knvb-licentie-eisen. Alleen een eventuele 3e voorronde en verder moet elders gespeeld worden. Daar zal Excelsior vast al wat voor geregeld hebben, want de aanmelding is al geaccepteerd!

11 mei 2012 om 00:32

@gazhim
Als ik moet kiezen tussen en Twente en Excelsior in Europa of alleen RKC kies ik voor de eerste omdat Twente laatste paar jaar toch altijd redelijk ver is gekomen in Europa, tenzij Steve het derde elftal op gaat stellen natuurlijk...
En iedereen zeikt de hele tijd over coefficienten e.d. maar om een extra plek in Europa te bemachtigen moeten zowel Rusland, Oekraine als Portugal in gehaald worden. En laat Portugal nou vorig jaar 18,8 punten hebben gehaald. Dus het gaat minstens 5 jaar duren voordat er verandering gaat komen.

11 mei 2012 om 12:56

Kralinger..

Ik zou er, ook als ik Exceslior supporters was, totaal niet blij mee zijn. En dan niet alleen omdat het slecht is voor het Nederlands voetbal en ze vanaf de 3de ronde een ander stadion moeten spelen. Maar meer omdat het hoogstwaarschijnlijk meer geld gaat kosten dan het op gaat leveren. Uit naar één of ander land waar geen supporter mee naar toe gaat of een tegenstander treffen die vele malen beter is. Kiest u maar. Excelsior heeft niets in Europa te zoeken en er zitten in mijn ogen véél meer nadelen aan dan voordelen. Ik hoop dat Vitesse deze play-offs wint zodat de sterkste Nederlandse ploegen 'gewoon' Europa in gaan: Ajax (cl), Feyenoord (v-cl), Psv, AZ, Heerenveen, Twente en Vitesse..

10 mei 2012 om 23:00

Fantastisch?? Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat Twente de play-offs wint.
Als RKC zou de play-offs wint zou dat fantastisch zijn omdat niemand dat verwacht.

Ik zie Vitesse de play-offs wel winnen ondanks de nederlaag waar ze flink zijn genaaid door de scheids. Ook omdat Twente niet in goede doen is, Rkc niet bij machte is dit Vitesse te verslaan en NEC tja.. daar komen krachten in Arnhem kijken door de derby die Vitesse denk ik gewoon met 4-1 gaat winnen.

10 mei 2012 om 23:04

Inderdaad, alles is beter dan dat Twente de play-offs wint. Niet lullig bedoelt tegenover de Tukkers en de Kralingers maar Nederland dreigt net een beetje in de buurt te komen van Frankrijk, Portugal, etc. De komende paar jaren verliest Nederland haar slechte jaren en Portugal en Frankrijk hun goede jaren.

10 mei 2012 om 23:05

Ik ben Excelsior-supporter, dus voor ons zou het fantastisch zijn!

11 mei 2012 om 00:00

Voor jou als supporter misschien mooi, maar voor het Nederlandse voetbal en jouw club's financiën een stuk minder.

11 mei 2012 om 19:01

Voor mijn clubs financiën is het echt niet zo negatief hoor, sterker nog, het kan zelfs positief uitpakken! De Uefa betaalt tegenwoordig € 90.000 per voorronde aan alle deelnemende clubs, daar kan je een behoorlijke reis uit betalen!

10 mei 2012 om 23:02

ik snap je, maar ik hoop voor het Nederlands voetbal, lees coëfficiënten, dat het niet gebeurd.
Excelsior gaat het gemiddelde naar beneden halen en dat is zonde.

Ik zou me ook schamen als ik degradeerde maar toch de fairplay prijs zou pakken..

10 mei 2012 om 23:07

Natuurlijk had ik liever in de eredivisie gebleven, maar met Excelsior Europa in is een unieke kans, een once-in-a-lifetime mogelijkheid. Het zou een droom zijn die werkelijkheid wordt.

10 mei 2012 om 23:21

Dat is logisch en daarnaast tevens zeer begrijpelijk.
Mocht het gebeuren (kans is redelijk groot) wens ik jou en je medesupporters veel plezier en succes.

Twente is duidelijk de betere en ondanks de dip waarin ze verkeren hebben ze veel meer kwaliteiten dan de andere ploegen die nog meestrijden.

11 mei 2012 om 05:03

Gemiddelde naar beneden halen? Het is gewoon een extra ploeg erbij waarbij de alle punten mooi zijn meegenomen. Het enige nadeel is dat als er wordt verloren de tegenstander de punten krijgt. Er wordt gewoon gekeken naar het totaal aantal punten, niet naar het gemiddelde

11 mei 2012 om 10:40

Dat is niet juist.. Je Uefa Coëfficiënt bestaat uit alle punten die een land per jaar binnensleept en wordt gedeeld door het aantal deelnemers uit dat land.

Dat is in principe ook wel eerlijk.

Zeer saaie wedstrijd, niemand had zin om te voetballen volgens mij..

Lijk wel alsof ik naar een degradatieduel zat te kijken
Ongelofelijk wat slecht, na die 0-1 gewoon totaal geen inzet.
Alle ballen terug, in de 2e helft geen eens op goal geschoten buiten
die scheenbeschermershot van Janssen om. Deze wedstrijd had je kunnen of misschien wel moeten verliezen.
Beschamend.

10 mei 2012 om 22:57

Nou, bij een degradatieduel was het iig leuk geweest voor de spanning. Ik heb hier niet echt op het puntje van mijn stoel gezeten

Stadionnetje van RKC was halfvol, gewoon afschaffen die plee-offs, echt niemand neemt ze serieus

10 mei 2012 om 23:02

Nou dat kon ik bij Nec-vitesse er niet aan afzien..
Heb hem even aangekeken maar het was zo saai dat ik ben gaan zappen was niks te genieten maar ja het is ook een vage situatie Twente wat er gewoon al is maar wel even Playoff moet spelen..

10 mei 2012 om 23:04

Nec-vitesse is dan ook een derby, die raakt zelfs in een oefenwedstrijd uitverkocht

10 mei 2012 om 23:13

Ok dan pak ik Groningen-ado van vorig jaar er tussen uit was ook geweldig (ook al verloren we) Wij zijn dankzij de eerste Playoff in Europa beland een geweldige trip naar Fiorentina meegemaakt en we zijn 2x Europa mis gelopen terwijl er qua positie op de ranglijst wel recht op hadden gehad.
Eerder had je teveel ploegen die nergens meer om speelde en dat ging ook ten koste van spanning/beleving en dan werd er ook nog wel is genaaid als ploegen er tegen speelde die nog wel ergens om speelde. Het is er echt wel langer spannend door geworden.

11 mei 2012 om 07:15

ik ben ook geen fan van de play-offs ik vind dat toch bepaalde teams hier erg in het nadeel worden getrokken, al is dit seizoen voor het Nederlandse voetbal natuurlijk enorm interessant.

het liefst zie ik Vitesse winnen, die zullen volgend jaar wel weer sterker zijn. Twente in de Fairplay, die redden het ook wel dan zet je toch gewoon je 2e team erin tegen die amateurs. Hoef je direct geen oefen wedstrijden meer te regelen.

10 mei 2012 om 23:26

Slaat ook nergens op, je word bijvoorbeeld 7e, en dan moet je dat gewoon blijven want op basis van een seizoen heb je dat bereikt en verdien je die plaats en de daarbij komende pluspunten ook.
En niet nog eens een paar saaie vermoeiende wedstrijden spelen waarin je alles kan verliezen.

11 mei 2012 om 05:05

Geen slecht idee, play-offs afchaffen en die ticket gewoon aan plek 6 geven, nadeel is misschien dat het wat spanning uit het einde van de competitie haalt voor de plekken onder 1 t/m 6

Dat ongeinspireerde klopt wel ja. Leek wel of beide ploegen geen zin hadden om te voetballen vnv. Eerste helft was nog wel leuk, tweede helft was saaier.

Wat een kwelling was dit weer zeg. Laat het seizoen snel afgelopen zijn! Ik ben op....

Mooie wedstrijd toch? Vol erop geklapt van beide zijde. Vooral Twente liet zien echt voor de overwinning te gaan. Wij, als Twente supporters worden toch wel erg goed vermaakt dit seizoen. Vooral Brama en Luuk de Jong vandaag de uitblinkers.
Kan nu al niet wachten op de return!

Wat een vertoning weer zeg aan de kant van Twente. In de tweede helft heeft Twente 1 kansje gehad via Janssen, die hem ook nog is van 11 meter ruim naast schiet. Voor de rest hebben ze 45 minuten lang achterin balletjes breed zitten leggen.
Twente mag van geluk spreken dat het niet verloren heeft, want RKC verdiende eigenlijk meer en had paar penalty's kunnen krijgen.
Een 1-1 stand bied nog alle mogelijkheden in de thuiswedstrijd. Ik heb er alle vertrouwen in dat Twente thuis wel wint.

Een slechte wedstrijd, je zag dat Twente finesse miste.

Nu thuis winnen of met 0-0 gelijkspelen, dan is de finale een feit. Maar met dit spel wordt het heel zwaar tegen NEC of Vitesse, maar zoals gezegd, eerst doorgaan.

Helaas... Wederom een teleurstellend resultaat en weer veroorzaakt Tiendalli een penalty.. Is nu al de zoveelste keer. Het word echt tijd voor spelers die wel de motivatie hebben om in het eerste te spelen, ik stel voor dat Twente Zondag tegen RKC met heel Jong Twente speelt, want dit is niet om aan te zien. Waarom Willem Janssen op de rechtsbuiten positie, terwijl je Joshua John op de bank hebt zitten die amper een kans heeft gekregen, terwijl je daarnaast nog ook eens weet dat Willem Janssen het gewoon enorm slecht doet op die positie.

Vooral de verdediging moet gewoon een flinke schop onder de kont hebben, dit kan echt niet langer meer. 1-1 is een mooie uitgangspositie.. Maar Twente had hier natuurlijk op papier gewoon moeten winnen maar het is niet anders, thuis maar afmaken dan, we hebben tenminste het beroemde uit doelpuntje gepakt
Vind trouwens iemand anders dat Quincy Promes wel een beetje op Balotelli lijkt kwa gezicht?

10 mei 2012 om 23:04

Ja idd laat ie Janssen op rechtsbuiten spelen ben er echt pis nijdig om.
Joshua John had ik zeker laten beginnen dat is verdikkie een rechtsbuiten.
Ik snap helemaal niet van mister Mclaren.
Hij moet nu echt eens als een tukker gaan denken en anders maar met pensioen gaan.

De 1e helft ging nog redelijk maar na de 0-1 ging het dramaties en was het in mijn ogen nog Topklasse onwaardig.

En Brama die heb echt een record gevestigd,denk dat die in de Eredivisie wel de meeste balletjes terug heb gespeeld.
Ik zeg verkopen en anders maar weggeven.

Ben zo teleurgesteld zoals het nu gaat pffff.

het is echt alleen maar drama met Twente, snel met het nieuwe seizoen beginnen.

Eerste half uur heeft Twente nog wel wat gas gegeven en speelde het zelfs redelijk, maar na rust hadden ze er echt geen zin meer in had ik het idee. Bij RKC vonden ze de score ook wel prima en waren ze vooral bezig met zorgen dat Twente er niet doorheen kwam. Omdat dat zo extreem simpel ging, kregen ze zelfs nog mogelijkheden om te winnen wat misschien ook nog wel terecht was.

Vind het verder ook niet erg. Hoop aan de ene kant dat Twente weer eens wat beter gaat spelen, maar aan de andere kant heb ik liever geen Excelsior in Europa en wil ik ook dat Twente die hele 2e playoff ronde niet hoeft te spelen.

Ver-schrik-ke-lijk.

Doe verdomme eens een bal diep ipv dat eeuwige tikkie breed of naar achter!
Elke opening wordt verkloot door een tik breed of terug. Om nog maar te zwijgen over het zeer trage tempo. Ik word er zo ontzettend gefrustreerd door. Dit Twente vermoordt m'n humeur. Goed spelen kan niet altijd, maar als de wil en de drive naar voren er al niet is dan ga ik kapot van frustratie.

Ik hou van Twente en m'n club, maar deze gasten (de meerderheid iig) kan ik missen als kiespijn, losers.

Zo. Nu maar eens kijken of 25 bieren m'n humeur enigszins goed kan maken dadelijk. Bedankt maar weer!

Wat is Twente toch ongekend slecht bezig, dit laatste stuk van het seizoen. Ik denk dat dit alles te maken heeft met de trainer, de spelers zijn op zich prima. Ik hoop voor ze dat er volgend jaar een nieuwe trainer komt zodat ze weer mee kunnen doen voor de top 3.

10 mei 2012 om 23:07

Klasse verwoord en ben het volledig met je eens.
Ik ben ook diep ongelukkig zo.
Die Engelsman moet maar met pensioen hij vermoord ons goede voetbal in Enschede.

10 mei 2012 om 23:18

ik denk dat het eerder aan het spelersmateriaal ligt dan de trainer, althans, als je het voetbal wilt spelen zoals twente wil spelen. De selectie mist voetballend vermogen en moet het hebben van lange ballen en opportunisme. Je moet of een trainer aanstellen die dat ook wil spelen (en twente moet van haar ideaalbeeld afstappen) of je moet spelers halen die kunnen voetballen.

Hopelijk kan RKC in Enschede stunten , het enige wat nodig is iets meer lef en je bent door naar de volgende ronde. Eerste 20 minuten van FC Twente waren goed ,daarna werd het steeds minder. In de hele 2de helft slechts een kansje gecreëerd. RKC durfde echt niet vrijuit te gaan voetballen waardoor de 2-1 uitbleef.

Hopen op succes voor RKC zondag in het belang van het Nederlands voetbal ;

Laten we een beetje positief blijven: ik ben nogsteeds wakker.

Mclaren kan er natuurlijk niets aan doen dat zowel Fer en Chadli twee opgelegde kansen missen, waardoor Fc Twente ook gemakkelijk met 3-0 voor had kunnen / moeten staan. Hij kan er natuurlijk wel wat aan doen dat hij Tiendalli in de basis zet en Willem Janssen op rechtsbuiten. Hopelijk lost hij dat à.s. Zondag anders op.

Ik dacht even dat die kop 'als je hier niet kunt winnen heb je in de Eredivisie niets te zoeken' bij dit artikel hoorde. Was trouwens wel veel toepasselijker geweest. Wat een dramapot zeg. Ik zie die rode Engelse clown liever vandaag dan morgen vertrekken. Ik hoor dat Huistra beschikbaar is, veel slechter heeft die het niet gedaan dit seizoen.

Het was weer eens in- en intriest wat onze jongens vandaag lieten zien... zucht

Vooral de eerste helft domineerde Twente. Hadden via Chadli en Fer de score al moeten uitbouwen naar 0-3/1-3. Dan kan je zo voetballen als Twente de 2e helft deed en mag blij zijn dat RKC niet heel erg scherp voor de goal was. Dan had je nog met een naar gevoel de return in kunnen gaan. Zondag moet Twente gezien de stand het afmaken in Enschede.

Saaie wedstrijd was dit. Maar Twente maakt dit thuis wel af. Rkc moet scoren in enschede dat zie ik niet gebeuren. Twente scoort wel.

Nog hooguit 3 wedstrijden en dan zijn we eindelijk klaar met dit klote seizoen. Nog heel even doorbijten maar en dan op naar t EK!

hoop voor twente dat ze die flapdril van een engelsman eruit donderen
wat is dat een achterlijke zeg en geen verstand vna voetbal
heeft voor twente ales verknalt en voor de rest van nederland punten verspeelt want hadden tegen schalke kunnen winnen
a terrible retartd imbeciel op ze engels haha
en ik ben nog wel voor de kampieon maar dit is schandalig er is toch wel beter nederlandse tranier te vinden dan die eikel

Uhh volgens mij speelde twente gewoon beter als zondag hoor.. Vooral het eerste halfuur zag ik een zeer aardig voetballende ploeg daarna werd het minder omdat onze held tiendalli het weer eens verprutste...

10 mei 2012 om 23:28

volgens mij werd het daarna vooral minder omdat rkc doorkreeg dat er wat te halen vielen. Tot de stratschop was rkc zeer en zeer zwak en kreeg twente alle ruimte om te voetballen. Daarna ging rkc wel de duels aan en waren de ruimtes kleiner. Twente heeft dan moeite met voetballen omdat ze geen spelverdeler in de verdediging of op het middenveld hebben.

kijk nu al uit naar morgen aangezien een collega van me een rkc fan in hart en nieren is

voor twente maakt het in feite niet uit als ze uit de play offs liggen, enigste nadeel is dat ze meteen vanaf het begin moeten spelen in de vel.

@topsport,

wie weet in wat voor situatie hy terecht is gekomen na het vermaak van adriaanse.

Twente moet deze play-offs toch wel winnen al zal dat wel even moeilijk worden momenteel maar deze eerste ronde komen ze wel door en zeker door dat uitdoelpunt, komt goed.

10 mei 2012 om 23:30

als je ziet hoeveel tegendoelpunten twente de afgelopen paar wedstrijden heeft gehad, zou ik niet heel blij zijn met 1 uitdoelpuntje...

Ik zou niet weten welk van de 2 ik tegen vitesse wil zien in de finale

Het lijkt net of Twente bij een voorsprong te horen krijgt dat er niet verder gespeeld hoeft te worden. Vanavond na de 0-1 houdt het ineens op. Iedereen doet maar wat en ook in de rust is er geen donderspeech of iets dergelijks geweest, want na de pauze ging het net zo door. Mcclaren komt na de wedstrijd dan ook nog met een redelijk tevreden gezicht vertellen dat ze voor een resultaat kwamen en dat ze dat resultaat gekregen hebben. Wat is dat nou voor reactie van een coach van Twente die gelijkspeelt tegen Rkc met geweldig vermoeiend voetbal (vvor de kijkers dan). Ze hadden nog mazzel dat de scheidsrechter in de slotminuten niet nog eens naar de stip wees toen Plet zijn tegenstander vasthield in de 16. Mcclaren heeft het niet op de rails gekregen.

Die euwige stomme polls van VI ja ze waren verdomd slecht maar onder elk stuk weer!
is Mcclare de juiste voor twente, word hier zo moe van. He Vi kom is met iets nieuws.
En ik heb me ook zitten verbijten. Net knudde tikkie terug J

11 mei 2012 om 00:30

Volgens mij is McLaren ongeschikt. Hij krijgt alleen nog een kans omdat hij kampioen is geworden. Nee ik geloof niet meer in hem.

Waarom heeft Douglas maandverband op zijn hoofd? Of is dit een speciale met vleugels? Voor betere sprongkracht?

Wederom een blamage van de rooskleurigen. Brama, voor 30 gulden mag je weg

11 mei 2012 om 00:46

oh dat is lekker, mijn cluppie is nog wel op zoek naar een degelijke middenvelder en hen nog wel ergens 30 gulden liggen. Verkopen??

Wat Twente de 2e helft liet zien kan je niet eens voetballen noemen in mijn ogen. Over het veld rennen alsof ze op een roltrap liepen en ze hebben de bal terugspelen en breedleggen een nieuwe dimensie gegeven. Wat slecht zeg.

Hopen dat RKC het weet te redden in Enschede want als een club er niet eens voor wilt vechten blijven ze maar lekker alleen competitie spelen.
Oh nee Twente gaat sws Europa in dus waarom zou je er moeite voor doen om nu nog play offs te spelen he MC Claren. En waarom zou je ook weer wedstrijden gaan spelen voor de Europa League als je in een ver stadium van het toernooi toch liever de focus op de competitie wilt leggen. Dan kan je beter toch helemaal ophouden en een lekkere lange vakantie nemen?

Dit ben ik niet gewend van twente, wat daar loos is, is onduidelijk, ja de eerste goal van douglas mog er zijn. Maar voor de rest valt die vent me steeds meer tegen. Angst staat gewoon in zijn ogen. En die moest en zou nederlander worden om bij oranje te komen spelen. Dat ze hem maar niet nooit vragen. Want eeerst moet die toch weer uit dat heel groot gat uitkomen, waar hij momentueel in zit.

Tja, de 6e club van Nederland is ver teruggezakt Jammer hoor! Ze speelden nog wel zo leuk halverwege het seizoen. Het is te hopen dat ze Europees halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
18.FC Twente24-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Dejan TrajkovskiVerdediger10
Stefan TheskerVerdediger10
Joachim AndersenVerdediger10
Hidde ter AvestVerdediger10
Nikola GjorgjevMiddenvelder10
Jelle van der HeydenMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Luuk de Jong is niet de enige Nederlandse spits die in beeld is bij Club América. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren