'De clubs uit Manchester zullen nu drie, vier seizoenen gaan domineren'

Donderdag, 10 mei 2012 om 17:04

De dominatie van Manchester United en Manchester City in de Premier League zal waarschijnlijk nog drie, vier jaar aanhouden. Dat denkt althans David May, oud-verdediger van the Red Devils. May speelde van 1994 tot 2003 voor United, met een onderbreking van een korte periode bij Huddersfield Town. Volgens de Engelsman spelen de ruim voorradige financiën bij de twee clubs uit Manchester een voorname rol.

/

“Geld maakt er deel van uit”, bevestigt May in gesprek met BBC Sport. “City kan het zich veroorloven de salarissen te betalen die het nu betaalt en de trainer van United heeft een salarisstructuur waaraan hij zich houdt. En dankzij haar verleden en prestige blijft United spelers van topformaat aantrekken.” May won in zijn periode op Old Trafford zelf twee landstitels, twee FA Cups en de Champions League.

De oud-verdediger zegt het fantastisch te vinden dat de buren uit Manchester dit seizoen de lat hoog leggen in de Engelse competitie. “En ik denk dat dit nog wel drie, vier jaar blijft voortduren. City is de favoriet voor de landstitel, en dat is terecht. Ik zou graag zeggen dat wij QPR moeten kloppen, zodat we kampioen worden, maar ik zie City geen slippertje meer maken. United heeft haar kansen gehad en die hebben we niet gepakt”, vindt May.


Poll

Welke club is in staat de twee teams uit Manchester de komende jaren bij te benen?


Gerelateerd

75 reacties (laatste reactie door fron010)

Hij heeft gelijk, zolang Mancini coach is van City draaien ze zeker mee met de top. Manchester United staat er altijd. Chelsea leek weer op gang te komen maar het zag er niet best uit tegen Liverpool. Dan hou je Arsenal over die het nooit vol houd tot het einde.

10 mei 2012 om 17:10

Goede coach hoor alleen op het einde van een wedstrijd wisselt hij laf .

10 mei 2012 om 17:11

'zolang mancini coach is van Arsenal draaien ze zeker mee met de top'

Ja hoor, Mancini is de slechtste coach van heel de Premier League. Zet Mourinho voor deze selectie en hij pakt in zijn 1e seizoen de titel, de beker en de CL.

10 mei 2012 om 17:12

Wil je zeggen dat Mourinho geen betere selectie heeft dan?

10 mei 2012 om 17:14

Mee eens het is geen topcoach waar je ven de titel en de C.L mee wint .. Dit team bezit meer kwaliteiten dan Madrid zeg ik heel eerlijk ...

10 mei 2012 om 17:16

sorry maar arsenal staat momenteel hoger (!) dan chelsea en the spurs en liverpool, de 3rde plaats is nog nooit zo dichtbij geweest, en ik vind dat arsenal zeker vol heft gehouden met zo'n elftal vergeleken met die van city en man-u

10 mei 2012 om 17:17

Eerlijk? ik denk dat city op papier de beste ploeg heeft ter wereld, naast Barca dan. En City heeft een veel sterker elftal dan eender welke ploeg in de PL. Real madrid heeft Barcelona nog om zich met te meten.

10 mei 2012 om 17:22

@ac_milan22

Manchester City was met elke andere trainer op z'n minst in de halve finale van de CL gekomen. Dit team heeft zo veel kwaliteit, net als Essien! aangeeft is het op papier de beste ploeg met Real en Barca. Vergeleken met de andere teams hadden ze dit jaar met twee vingers in de neus kampioen moeten worden.

10 mei 2012 om 17:26

@essien!

Wat is er beter aan de selectie van City dan? Ze hebben alleen maar topspitsen. Waar 1 niet bij de club pas, 1 gek is, 1 het halve seizoen niet heeft gespeeld.

Edit: dit heb ik verkeerd geformuleerd, ik bedoelde dus dat ze alleen meer topspitsen hebben dan Real Madrid, waar Real dat dus niet nodig heeft.

Madrid heeft 2 topspitsen, waar alleen plek is voor 1. Ze wisselen elkaar af, meer hoeft dus ook niet. Ze hebben veel betere wingers, dat hoef ik denk ik niet uit te leggen.

Het middenveld(controleurs en aanvallende) heb je Kaká en Ozil als aanvallende wat ik beter vind dan Silva. Als Silva uit vorm is, heb je gelijk ook geen vervanger.

Ik kan nog zo verder gaan hoor.. Ik vind de selectie van Madrid op P A P I E R verruit de sterkste ter wereld.

10 mei 2012 om 17:30

@rupertpupkin

Dat is niet zo, ze hebben gewoon veel tegen gehad. Ze hebben tegen een Bayern in bloedvorm gespeeld( die veel sterker was dan die je hebt gezien tegen Madrid) en Napoli in haar beste vorm van de afgelopen 2 seizoenen. Ze hebben ook veel spelers die topniveau zijn maar net de ervaring van de CL missen. In zo een poule is het geen schande om net eruit te liggen. Ik ben het met je eens dat er wel meer uit te halen viel in de CL, maar dat komt volgend jaar zeker weten. Dit kan je Mancini echt niet afrekenen. Je gaat toch ook niet zeggen dat met een andere trainer als Ferguson Manchester United door ging in zo een makkelijke poule?

10 mei 2012 om 17:32

Ze hebben niet alleen topspitsen. Ze hebben naar mijn mening de beste controlerende middenvelder van de wereld: Yaya Touré en daarachter een beest: Vincent Kompany.

Ze moeten nu langzamerhand in de breedte aankopen doen, dan horen ze op z'n minst de halve finale te bereiken komend jaar.

10 mei 2012 om 17:36

Zegt Xabi Alonso en Sergio Ramos je iets? Dat zijn ook geen koekenbakkers. Ik vind Alonso beter dan Touré maar Kompany wel beter dan Ramos. Pepe is echter wel beter dan wat naast Kompany staat. Marcelo is beter dan Kolarov(clichy) en Richards is beter dan Arbeloa. Over het algemeen vind ik de selectie van Madrid dus beter.

10 mei 2012 om 19:25

Wat is er erg aan een harde plasser van kaka krijgen, als ik er al 5 minuten denk aan z'n rushes kom ik klaar.
Ik denk dat real een iets beter team heeft individueel, ik ben ook voor city, ik hou wel van teama die wat te inversteren hebben, real madrid, psg , man city.
Geld for live!!!

10 mei 2012 om 20:35

@mancunianmc

Goed dat er weer aan objectiviteit word getwijfeld. Oké Silva is beter dan Kaká naar jou mening, dan heb je nog Ozil. Het ging mij om het feit dat City alleen Silva had en niemand om het op te vullen waar Real 2 zeer goede spelers heeft.

10 mei 2012 om 22:43

City is niet beter dan Real en Barca dit seizoen maar zullen dat de komende jaren wel worden ze gaan deze zomer zeker weer een aantal topnamen aan trekken. dus Real en Barca en elke andere topploeg in Europa je mag City vresen en sorry maar Kakà is niet zo goed meer als zijn tijd bij Milan en Silva is op dit moment wel beter dan Kakà.

10 mei 2012 om 17:15

Tegen Liverpool speelde ze natuurlijk wel met een B-elftal en zitten ze met hun koppies al bij de finale, en ze speelde nergens meer om. Ik heb wel het gevoel dat Chelsea weer wat verrassende aankopen gaat doen deze zomer en dat volgend seizoen het seizoen van Torres gaat worden.

10 mei 2012 om 17:16

Draaien ze mee met de top? als je zoveel investeerd in zulke topspelers, vraag ik me af of meedraaien voldoende is, ik denk dat volgend jaar duidelijkheid gaat geven, als ze weer om het kampioenschap zullen strijden en ver komen in de Champions League, gaan we zien hoe ze er in de Europese Top voor staan. Verder snap ik niet waarom mensen trainers overwaarderen. Mancini is echt niet de enige die City goed zal laten draaien, er bestaan namelijk niet eens regels voor wat goed is of wat niet goed is. Tuurlijk kan je zien of het spel goed is of de resultaten, maar met één van beide is men nooit tevreden. En met goede spelers haal je het hiervoor genoemde bijna gegarandeerd in huis.

Ik denk dat Arsenal en Chelsea op korte termijn weer gaan aansluiten, het klopt wel dat de clubs uit Manchester dit seizoen domineerde in de PL maar dat komt ook doordat de rest een drama jaar had.

Ik voorzie volgend jaar een zeer spannend seizoen. Chelsea zal inkopen doen, zelfde geld voor City en United en Arsenal heeft met Podolski en binnenkort naar verwachting met Yann M''vila al weer 2 super aankopen binnen.

10 mei 2012 om 17:11

Chelsea voert echt slecht beleid, op basis van wat zie je ze terugkomen dan? Ik zie het in ieder geval niet. Arsenal doet vast wel mee, maar die laten het toch wel weer afweten. Het lijkt een vloek te zijn bij Arsenal.

10 mei 2012 om 17:19

Tja als je per seizoen maar 3 penalty's krijgt waar je er zeker 20 moest krijgen dan kost dat punten.

Vloek of niet, bepaalde zaken zijn structureel en daarop moet je anticiperen. Dan heb ik het over blessures, nadelige scheidsrechters en doorgesnoven tegenstanders.

10 mei 2012 om 17:19

Met een paar creatieve aankopen zullen ze zeker weer meedoen. Vergeet niet dat onder Di Matteo weer een stijgende lijn is ingezet, het komt ook deels door Villa boas dat Chelsea nu op de 6de plek staat ze begonnen zo stroef.

Volgend jaar met een goede coach ( want Di Matteo zal naar verwachting geen trainer meer zijn ) zullen ze zeker meedoen de selectie is niet slecht.

En vergeet niet dat Spurs en Newcastle goed bezig waren dit jaar waarin Spurs een uitschieter hadden, het is nog maar de vraag wat van hun selecties overblijft volgend jaar.

10 mei 2012 om 17:24

Ben je weer met je complot theorie slecht verliezer ben je .... Hou is op met huilen neem je verlies als een echte man, in plaats van te ratelen als een vrouw..

10 mei 2012 om 18:22

Slecht beleid? Is juist enorm goed, als je kijkt wie we allemaal gekocht hebben zijn daar amper miskopen bij. Als je ziet wie er de laatste 2 seizoenen bij is gekomen is alleen Torres een miskoopje. Ramires,cahill,luiz,mata zijn allemaal sleutelspelers geworden en ook Piazon en Lukaku zijn aankopen waar heel Europa achter zat...

10 mei 2012 om 18:46

Vamos-m, hoezo een slechte verliezer? Persiangooner komt met feiten, jij komt enkel met ''neem je verlies als een een echte man''. Waarom reageer je er niet inhoudelijk op in en kom je met goede tegenargumenten waarom hij niet gelijk zou kunnen hebben? Juist ja, omdat als je er inhoudelijk op ingaat toch geen schijn van kans maakt aangezien het gewoon zo is dat Arsenal het meest van de topclubs in de Premier Leaque de scheids tegen zich heeft. Daar kan je ook cijfers over vinden dus ik snap jouw probleem eerlijk gezegd niet. Reageer inhoudelijk, of niet!

10 mei 2012 om 21:35

@ac_milan22, serieus man kijk naar chelsea, ze komen terug door het $$$ en arsenal staat hoger dan al die andere clubs.. dat zegt wel iets dat je met zo'n elftal toch netjes de 3rde plaats krijgt... en volgens mij gaat chelsea stevig wat inkopen doen deze zomer en zijn ze weer back.

10 mei 2012 om 17:12

Inderdaad...

En als er aankopen gedaan worden bij Liverpool die echt in het plaatje passen, dus die het elftal echt sterker maken (geen B-garnituur als Henderson en Adams) zie ik hun ook wel aansluiten.

City zal echt heersen, maar alleen door dat geld.. Jammer dat dat allemaal maar kan. Overbodige aankopen worden daar gedaan, echt enorm overbodig. Zo'n Dzeko (vroeger toch één van de betere spitsen in de Bundesliga) rot nu lekker weg op de bank in Manchester

10 mei 2012 om 17:28

Erg zonde voor Dzeko, maar als je Tevez en Aguero hebt dan weet ik wel wie erin zouden staan;

Liverpool verwacht ik nog niet, of ze moeten echt een aantal zeer goede aankopen doen maar alle topspelers zullen naar de 4 gaan die ik hierboven heb beschreven.

10 mei 2012 om 17:38

Ja daarom was de aankoop in mijn ogen niet nodig, je hebt zelfs nog Adebayor en Balotelli

10 mei 2012 om 17:43

Tja, dat heet City he

Ik zie ze makkelijk 50 miljoen neerleggen mocht Atletico Falcao verkopen als ze geen CL halen.

Eigenlijk is het gewoon lachwekkend dat ze 300 miljoen erin pompen om vervolgens kampioen te worden op doelsaldo, iets zegt mij dat ze dit kunstje niet zullen herhalen volgend seizoen.

City in mijn ogen een volksclub, daarom verdiend City de titel het is hun gegund .. Geld en transfers betaald het eindelijk uit in een kampioenschap ..

10 mei 2012 om 17:11

Dat zag je bij Chelsea ook. Direct kampioen is lastig, maar enkele jaren na de kwaliteitsinjectie van oiliedollars zie je dat je met geld wel degelijk prijzen kunt kopen.

10 mei 2012 om 17:16

Met geld word je geen kampioen. Het is wel een middel wat zeer handig te gebruiken is en wat het makkelijker maakt. Een sterke coach halen met de spelers die hij wil en er een sterk team van te smeden met de nadruk op team! Dat zorgt voor prijzen.

10 mei 2012 om 17:18

Met deze kwaliteit had Mancini er meer uit moeten halen de man heeft de beste selectie van de wereld... Hij kan kiezen uit vele spitsen middenvelders verdedigers .. Nog word hij nipt kampioen, terwijl hij met zo een selectie met gemakt met 10 punten voorsprong kampioen had moeten worden...

10 mei 2012 om 17:20

Volksclub? Nou, dat imago hebben ze bij mij allang niet meer., Het is een wij-kopen-de-titel-club.

10 mei 2012 om 17:22

Toch is wel zo voor de mensen uit de stad City vind ik het geweldig ... Je zag hoe ze huilen en hoe ze uit hun dak gaan als City scoort ..

10 mei 2012 om 17:57

Voor de trouwe supporters is het natuurlijk ook heel mooi dat ze eindelijk eens boven Manu kunnen komen. Daar heb je inderdaad wel gelijk in.

Ik denk dat United helemaal niet gaan domineren. City heeft een geweldige selectie maar die van United is zeker niet beter dan die van Tottenham of Chelsea.

10 mei 2012 om 18:27

Is idd niet beter, maar kijk eens waar Tottenham en Chelsea staan dude...... ver achter Utd !!!!!

10 mei 2012 om 18:31

Dat is dit seizoen zo maar dat betekend niet dat het de komende seizoenen ook zo zou zijn. Chelsea heeft gewoon een zeer slecht seizoen en zou volgens de geruchten enorm veel geld gaan investeren deze zomer en Tottenham heeft een team wat in opleiding is.

10 mei 2012 om 18:38

Tottenham heeft een beter middenveld en de defensie is gelijkwaardig. United heeft alleen de ervaring en het geluk dat Redknapp de trainer is van Spurs anders zagen de 2e, 3e en 4e plek er anders uit.

10 mei 2012 om 18:44

Een team wat in opleiding is?

Dat mochten ze hopen, ware het niet dat Modric zal vertrekken. Walker zal ook vertrekken in een of twee seizoenen, hoelang gaat Vdv nog mee?

Verder hebben ze geen topspitsen, de enigste is een gehuurde Adebayor die ze niet kunnen betalen vanwege zijn salaris en de enigste topspeler waar ze mee gelinkt worden is Vertonghen die alles nog moet bewijzen.

United gaat zeker Kagawa halen, daarbij komt er nog een vleugelspeler in de vorm van Gaitan of hopelijk Hazard en voor de rest zitten we goed.

10 mei 2012 om 18:51

Jullie hebben geluk dat je vriendinnetje de sjeik daar zit anders stonden jullie in de middenmoot.

10 mei 2012 om 18:52

Dit horen we al ongeveer 5 jaar en alsnog flikt Ferguson het keer op keer dat hij in de top 2 eindigt. United heeft misschien op papier niet de sterkste basis maar hun belangrijkste wapen is dan ook discipline, United heeft zo ontzettend veel discipline dat ze niet de beste spelers op het veld hoeven.

Snap overigens niet waarom je met The Spurs aankomt, wanneer zijn zij voor het laatst in de top 3 geeindigd? En daarnaast vertrekken Modric en Adebayor in de zomer hoogst waarschijnlijk en is die Bale zo overschat dat je verre van een sterke elftal hebt staan. Oja ik vergeet er nog bij te melden dat Redknapp de coach is

dat denk ik ook wel. ik zie de andere clubs niet in de buurt komen, want qua selectie steken Man C and Man U er gewoon dik bovenuit... en qua budget al helemaal

10 mei 2012 om 17:12

Ik denk dat chelsea een beter budget heeft dan man u

Ben er ook bang voor, dat het voorlopig manchester zal zijn waar de prijzen gepakt gaan worden. Geld en prestige is toch nog aantrekkelijker dan de leefomgeving. Ik zou namelijk veel liever in Londen willen zitten dan in Manchester.

Ik denk dat Arsenal bij deze 2 clubs zal aansluiten, ik raad ze aan om Belhanda te kopen. Zeer getalenteerd, jong en 'goedkoop'.

Arsenal, Tottenham en Liverpool hebben toch wel de boot gemist in de PL. Die zijn al jaren bezig om een stap hoger te komen maar dat lukt steeds net niet. Arsenal leid talenten op die naar 1 van beide clubs gaat, Tottenham is in mijn ogen net een maatje te klein en Liverpool is het spoor totaal bijster, kopen al jaren verkeerde spelers.. Chelsea heeft een rijke geldschieter en die trekt zijn buidel wel open. Zeker als straks de CL gewonnen is, in de roes ervan zullen wel weer spelers gekocht worden.

10 mei 2012 om 17:31

Eens met je conclusie.

Helaas is mijn Engelse club de weg kwijt met aankopen, Chelsea mag straks weer met geld smijten en lijkt mij de enige die in staat is Manchester City (united zie ik ook nog wel terugzakken) echt pijn te doen.

10 mei 2012 om 17:40

ik volg Liverpool al heel lang en ben ook vaak geweest bij de club. Eigenlijk is het te vergelijken met Feyenoord. Ook Liverpudlians snakken weer naar echt succes. Suarez is de enige speler met Gerrard die top is, de rest kan (nog) niet in hun voetsporen

10 mei 2012 om 20:43

Mooi man, ik ben er nog niet geweest maar wil er zeker eens bij zijn.

Bij mij is de liefde voor Liverpool ontstaan in de jaren 80 toen ze hun tragedie in het stadion hadden, maar ook de enorme sfeer in het staanvak (spionkop, alleen die naam al).

Liverpool is en blijft een topclub die inderdaad snakt naar echte succesen maar een sfeer (en dat is iets wat clubs als Chelsea met al hun geld toch niet kunnen kopen). Zitten grote overeenkomsten in met Feyenoord, hoewel Feyenoord in mijn ogen verder is met het herstel.

Als de Manchester clubs blijven domineren, dan zullen Liverpool, Arsenal, Spurs, Chelsea en misschien Newcastle wel genoeg geld inpompen om voor de titel te gaan.

Nu domineren City en united, maar ik verwacht volgend seizoen dat (in ieder geval) Chelsea en Arsenal zullen terugslaan voor de Engelse titel.

Tja, die bedragen die ze uitgeven gaan natuurlijk helemaal nergens meer over. Ze maken het voetbal kapot. Maar we moeten het accepteren, het is niet anders, sterker nog, het zal alleen maar erger worden met die oliesjeikies. United laat zich nu helemaal gek maken door city en gaat alleen maar meer uitgeven. En city zal er dan wel weer overheen gaan.

Clubs als Man C en Chelsea zullen alleen mee kunnen draaien als er geld in hun wordt blijven gepompt, wordt de geldkraan dichtgedraaid, dan zijn de succesen ook al gauw voorbij, Man U kan nog leunen op o.a. de goede jeugdopleiding en de historische naam.

Als ik niet aan het geld zou denken is Man U ook de mooiste club samen met Arsenal en Liverpool in de Englse competitie (vind ik).

10 mei 2012 om 17:41

Men zegt inderdaad dat Manchester United een beter jeugdprogramma heeft, maar als je kijkt naar de spelers die op het veld stonden tegen Swansea vorig weekend, was er welgeteld 1! speler uit de eigen jeugd: Paul Scholes. Als je kijkt naar de selectie van dit seizoen zijn spelers uit de eigen jeugd: Scholes, Giggs, Evans, Welbeck, Cleverley, Natuurlijk meer dan City, maar dat is toch ook niet om van achterover te vallen.

Als liefhebber van het Engelse voetbal hoop ik niet dat het alleen om city en united gaat. Geld maakt het makkelijker, maar als het team niet draait dan heb je er niets aan. We gaan deze zomer zien welke aankopen er weer worden gedaan door alle clubs en dan hoop ik dat ze er een mooi seizoen van maken. Maar eerst moet City Zondag de titel pakken

chelsea en vooral liverpool hebben de afgelopen seizoenen gefaald met haar beleid, met name het transferbeleid. liverpool heeft veel engelse spelers aangetrokken, die gewoon middelmaat zijn. neem een downing, caroll en henderson. een vermogen wat er is betaald aan deze spelers, maar geen van hen heeft het waargemaakt ( althans, het transferbedrag). als je dan de europa league finale gister bekijkt, en ziet wat er rondloopt bij atletico... falcao ipv caroll en arda turan ipv downing, en liverpool had champions league gehaald dit jaar.

------------------------------------reina---------...
Jonhson----------carrahger-----------agger--------...
Gerrard---------------lucas

Suarez--------------------aankoop-----------------...
--------------------------falcao------------------...
Ziet er een stuk beter uit dan henderson en al die miskopen.

De clubs uit manchester domineerden dit seizoen vooral door het wanbeleid van enkele andere clubs. chelsea moet een keer doorselecteren, die hebben een veel te oude en trage selectie. arsenal is de club die ik het gun, vanwege het beleid. die hadden gewoon pech dat ze in het begin van het seizoen slecht hebben gepresteerd, anders hadden ze tot het einde meegedaan om het kampioenschap.

10 mei 2012 om 18:29

Als Falcao vertrekt in Madrid heeft die echt wel betere keuze hoor.

10 mei 2012 om 18:56

Ik heb het niet over het heden. Liverpool had dit vorig seizoen moeten doen ;. Arda voor 12 miljoen en Falcao voor 40. Downing was 20(?) en Caroll 40. Kom je goedkoper uit en heb je 2 spelers die 3 klasses beter zijn dan de huidige.

Arsenal zal volgend jaar sowieso meedoen voor de titel.
ze zullen goede aankopen dit jaar doen.;

dat denk ik ook ze hebben al podolski en m'vila nu nog belhanda maar toch schat ik manchesterund en man city hoger arsenal wint volgend jaar de fa cup

De rijkste clubs winnen bijna ook altijd de titel. Kijk maar na de laatste jaren van elke competitie. Geld betekent prijzen . bijv. Az dat eindelijk titel pakten door geld. De rijke bepalen niet alleen in het voetbal.

Het is niet te zeggen, drie seizoenen of meer vooruit kijken kan niemand.

Chelsea zou met enkele gerichte aankopen zo weer meedoen in de titelstrijd.

Ik hoopte stiekem dat Arsenal en Liverpool langzaam weer bovenin gingen meedoen.
Alles liever kampioen dan Manchester City

Ik denk dat Man City vooral gaat domineren want ze hebben een erg sterk team en ze worden om het jaar sterker. Ik denk eerlijk gezegd eerder dat Chelsea of Arsenal toch mee doet aan de strijd om de Premier League en niet Man Utd want Man Utd heeft in mijn ogen niet echt een sterk elftal ze hebben wel goeie vedettes maar daar wordt je niet kampioen mee. Wilt Man Utd toch vechten voor de Premier League dan moeten ze heel snel nieuwe spelers halen want met dit team winnen ze het zeker niet.

Ookal ben ik United fan gaat mijn lof vooral naar Arsenal, doet het elk jaar toch wel goed met een altijd minder team. Maarja, geen prijzen.

man utd moet op het middeveld echt verjongen want scholes dat kan niet meer en gibbs die zijn 37 en 38 evra is 30 ze hebben wel welcback goeie speler en smalling ze moeten hazard halen
en ieman d ie met rooney kan samenwerken zoals giroud of lewandofski en kawaga is al binnen het word of man city of arsenal of man utd ik denk man utd

Wat een nonsens. In Europa heeft Londen meer laten zien, in de bekercompetities deden de jongens uit Manchester niet mee en Chelsea kreeg een vrije val waar het niet uit kwam. Chelsea zal investeren en er gewoon bij horen.

Nee ik denk het niet.
Maar het is zowiezo niet verstandig om zover voor je uit te kijken.
Ik denk dat volgend seizoen ander topploegen ook beter zullen gaan presteren.

Menig van jullie zullen raar opkijken maar ik denk dat liverpool weer het ouwe
liverpool gaat worden zo'n gevoel heb ik. Ze zullen volgend jaar weer mee doen om
titel. Qua teamgeest is Liverpool beer en beer sterk qua tegenslagen door de
afgelopen jaren

Arsenal zal zakelijk te voorschijn komen en vol lef gaan voetballen met veel jonge
creative voetballers zoals: belhanda, Wilshere, hazard(hopelijk), podolski en M,villa.
Zij maken ook wel een kans op de titel maar ik denk dat ze het weer van ouds laten
afweten op het laatste momen

eindstand PL volgend jaar

1: man utd
2;arsenal
3: city
4:liverpool
5:chelsea

Wat mankeren mensen hier in vredesnaam eerst was het Mancini is een flut coach na het gelijkspel tegen sunderland en nu ze kampioen worden is het weer een topcoach wat een grap zijn sommige hier zeg.

Maar goed zal wel thumbs down krijgen voor de waarheid...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Liverpool7143
5.Chelsea6325
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Daley BlindVerdediger10
Phil JonesVerdediger10
Eric BaillyVerdediger10
Antonio Valencia Verdediger10
Nemanja MaticMiddenvelder10
Henrikh MkhitaryanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

In de wandelgangen

Donderdag 26 april
Anthony Limbombe heeft zich in de kijker gespeeld bij Huddersfield Town en Southampton. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren