Neymar maakt honderdste Santos-goal en wordt weer hard aangepakt

Zondag, 29 april 2012 om 23:00

Neymar heeft zondag de magische grens van honderd doelpunten voor Santos gepasseerd. De Braziliaanse jongeling maakte drie treffers tegen Sao Paulo en kwam daardoor op 102 goals terecht. Neymar heeft nu nog maar twee doelpunten nodig om topscorer van Santos ná het Pelé-tijdperk te worden. Dit 'record' staat nu nog op naam van João Paulo, die 104 keer scoorde.

/

Neymar had tegen Bolivar al de kans om zijn honderdste doelpunt te maken, maar toen bleef hij droog staan. Zondagavond scoorde de aanvaller wel: treffer nummer honderd was een benutte strafschop en even later maakte hij ook nog de tweede en derde van de avond. Neymar maakte in totaal veertig doelpunten in de Série A, 37 in de Paulista, twaalf in de Copa Brasil, elf in de Copa Libertadores, een op het WK voor clubteams en een in een vriendschappelijke wedstrijd.

De felbegeerde aanvaller was tegen Sao Paulo weer erg aanwezig en lokte ook diverse tegenstanders weer uit met zijn dribbels. De rechtsback van Sao Paulo was daar niet van gediend en pakte Neymar hard aan, wat hem op een gele kaart kwam te staan. Neymar kon de wedstrijd gewoon afmaken en maakte in de slotfase nog een derde doelpunt.

Bekijk hier het honderdste doelpunt van Neymar:

Bekijk hier de overtreding op Neymar:Gerelateerd

74 reacties (laatste reactie door denishow)

Geweldige cijfers zeg, zou hem graag in Europa zien voetballen. Hij moet wel rekening houden met doodschoppen want hij solliciteert er ook wel een beetje naar.

29 april 2012 om 23:28

Hoezo solliciteert hij ernaar, dikke onzin voetbal is al enigszins verziekt door het geld en dan moeten de echte entertainers ook nog inhouden voor dergelijke borderline gevallen in het veld onzin. Voetbal is nog steeds een entertainment sport en juist dit soort actie maken het leuk voor de supporters als die gast dan vervolgens zo'n doods trap geeft moet hij blij zijn met geel maar nee hij is nog aangeslagen ook.

29 april 2012 om 23:31

Kijk eens hoe hij zicht aan zit te stellen nadat hij wordt geraakt. Echt niet de eerste keer.
Neymar is een fantastisch talent maar ook een zuigertje eerste klas.
Als hij zo doorgaan wordt hij in Europa snel een keer in tweeën getrapt.

29 april 2012 om 23:38

Ja persoonlijk moet ik het ook niet zo hebben van aanstellers maar dat vind ik meer een taak van de scheids om dat door te hebben en niet om als speler eigen rechter te gaan spelen.

Neem Bouazan ook zo'n iemand helemaal aangeslagen dat hij geen penalty kreeg om vervolgens dan maar iemands carrière te beëindigen met een aanslag sorry ik kan me niet vinden in jullie beredenering.

29 april 2012 om 23:49

Omdat wanneer je als verdediger telkens voor joker wordt gezet je het op een gegeven moment genoeg vind en hem even een flinke tik wilt geven waarbij het niet uitmaakt of je daar een kaart voor zou krijgen.

30 april 2012 om 00:22

Dan moet je zorgen dat je als verdediger niet steeds voor joker gezet kan worden. Want dat is zijn taak verdedigen en niet zijn team benadelen en sorry hoor maar als je zo hapt als verdediger vind ik het eerder dat je Neymar ze spelletje laat spelen.

30 april 2012 om 00:39

Hij doet toch gewoon wat ie kan. Als een speler, zo goed is, dat ie haast niet af te stoppen is, zal er af en toe een tik uit worden gedeeld.

30 april 2012 om 01:35

Een tikje om het spel te vertragen is wat anders dan een pegel waar die Neymar gewoon een salto maakt.

Neymar is een echt zeer groot talent!
Vraag mij af waar die heen gaat.. :-)

Haha echt geweldig zeg, echt een wereldtalent is die Neymar!

30 april 2012 om 13:10

Vraag aan de moderators, waarom wordt mijn reactie verwijderd als ik zeg 'hij kan het niveau van Europ niet aan' wegens gebrek aan onderbouwing. En waarom wordt een post als deze niet verwijderd? Een beetje vreemd is dat wel. (niks persoonlijks Nartell0)

Durf nu nog eens te zeggen dat hij het niveau in Europa niet aan kan!

29 april 2012 om 23:14

Ten eerste hij kan het niveau in europa niet aan(ik durf het te zeggen)

Ten tweede: we weten niet of hij het niveau aankan omdat hij in brazilie speelt, waar iedereen begint als aanvaller en er een paar spelers noodgedwongen uiteindelijk valse verdedigers worden die echt totaal niet kunnen verdedigen.

29 april 2012 om 23:31

Een beetje voorbarig jou opmerkingen! Dit is een talent wat er goed aan zou doen niet meteen naar de absolute top te gaan zoals robinho dat toen ook deed. die maakte meteen de overstap naar madrid. Ik denk dat de verwachtingen dan te hoog zijn voor zo'n jonge speler. Hij moet lekker net onder de absolute top beginnen, arsenal, porto, misschien milan.

30 april 2012 om 00:07

Dus jij kent alle verdedigers in Brazilie? durf te wedden dat jij er niet eens 5 kan noemen (zonder te googlen)

30 april 2012 om 00:20

ik kan ze niet opnoemen nee, maar ik heb braziliaanse wedstrijden gekeken en ik vond naar mijn mening het vooral verdedigend niet om aan te gluren.

30 april 2012 om 01:45

Dus Lucio, David Luiz, Thiago Silva, Alex, Cafu, Roberto Carlos, Marcelo etc waren in hun tijd dat ze in Brazilië speelden "valse aanvallers" en dus prutsverdedigers?

30 april 2012 om 02:55

van Lucio, Luiz, Silva, Cafu, Carlos en Marcelo is algemeen bekend dat ze er van houden om mee naar voren te gaan. Alex die pakt links en rechts zijn vrije trappen mee maar in hart en nieren zijn het toch echt allemaal de zelfde spelers die Pelé, garrincha en Ronaldo na willen doen.

30 april 2012 om 14:12

Paar voorbeelden dat een paar wedstrijden in de Braziliaanse competitie kijken niks zegt :
-douglas: komt van de 3e divisie , die moet de komende jaren vaste waarde in het Nederlandse elftal worden.
-xandao: kon geen basisplaats veroveren bij Sao Paulo , is nu niet meer weg te denken uit de basis bij Sporting Lissabon , hij schitterde tegen teams als Manchester City
-maicon : zat geen eens op de bank bij Cruzeiro, nu basis bij FC Porto
-marcelo: natuurlijk geen topper maar behoort tog tot de beste verdedigers in de Eredivisie, dit seizoen dan, komt van de Poolse competitie,kon niet doorbreken in Brazilie.
-dante: niemand kende hem in Brazilie, volgende seizoen versterkt hij Bayern Munchen

dit waren allemaal matige verdedigers in Brazilie ,spelen nu tog in de subtop/middenmoot in Europa, bij sommige (sub)toplanden in Europa zouden ze zo in het nationale elftal zitten

29 april 2012 om 23:15

Wat versta je onder aan kan? Hij zal vast en zeker de beste speler zijn bij Excelsior. Dat is ook Europa.

Die jongen is zo speels. Ik weet niet of dat wel gewaardeerd wordt in Europa. Al zijn acties doet hij voor de plezier. Zo was Robinho ook. In een strakkere competitie waar je zeker ook met je team moet samenwerken is het een stuk lastiger. Maar wie weet heeft hij meer talent en voetbalslimheid dan Robinho en wordt het een wereldtopper.

29 april 2012 om 23:48

@ kx22

Het doemscenario voor hem zou inderdaad zijn dat hij een tweede Robinho wordt, maar hij heeft wel meer moet ik zeggen. Hij is veel sneller dan Robinho was, en heeft een veel betere traptechniek.

Het kan natuurlijk altijd fout gaan, maar het gemak waarmee deze jongen passeert vind ik toch wel indrukwekkend hoor. Een mannetje uitspelen op techniek is tegenwoordig enorm waardevol, zelfs bij hele grote clubs is er soms geen enkele speler die dat écht kan.

29 april 2012 om 23:17

Europa is zo groot. Dat hij ergens in Europa kan slagen is zeker, maar gaat hij ook slagen in de Europese top?

29 april 2012 om 23:30

Ik durf wel te zeggen dat hij het niveau in Europa aan kan maar kan je wel vertellen dat dat soort acties hier veel moeilijker lukken aangezien het niveau hoger is en omdat je als verdediger hier echt afgeleerd word om zo toe te happen.

Hahaha die overtreding was puur frustratie, geweldig voor zo een jongen echt een geweldige speler

Idd een harde overtreding, maar geen gemeene waar ik zelf een veel grotere hekel aan heb. Hij zet hem ook 2 keer voor schut en daarna zag je de overtreding gewoon aankomen.

Waarom laten ze dit doelpunt zien(op Vz), het gaat enkel om zijn 100e goal maar het is een penalty... Het gaat hier dus puur om de statistieken, de video heeft dus weinig meerwaarde.

Wat is Neymar toch leuk om naar te kijken. Volgens mij doet hij gewoon het eerste beste wat in hem opkomt. Anders dan Ronaldo die al zijn acties plant. Ik hoop dat hij het bij zijn volgende club in Europa kan laten zien. Hoop overigens dat hij eerst naar een subtopper gaat in de PD. Valencia of Sevilla. Technisch kan ie daar makkelijk mee, word slecht verdedigd dus kan je ook lekker uitleven en je hebt absoluut geen druk op je schouders om perse te presteren, anders dan bij Barca en/of Madrid.

29 april 2012 om 23:27

Is Neymar niks voor Chelsea?

Ronaldo is ook geslaagd in de PL en ik denk dat Neymar ook wel eens een succes zou kunnen worden met een beetje begeleiding.

Al zou de transfersom wel wat aan de hoge kant zijn, ach ja even heel lief Abramovic aankijken.

29 april 2012 om 23:32

Mwoah ik zie liever Sturridge op zijn plek Minder fratsen, doel gericht en gewoon enkel uit goals. Neymar is ook iemand die ervan houd om te showen en Chelsea heeft op dit moment dat echt niet nodig. Het zou misschien over een aantal jaar wel een goede aankoop zijn, want we moeten eerst het team technisch maken en wat ook fysiek goed is.

Marin links, Sturridge rechts, Torres spits. Moet goed komen. Nu nog een creatieve en aanvallende DM a la Modric en we zijn klaar. Want als ik vandaag op 10 zag spelen. damn wat een heerlijke speler!

29 april 2012 om 23:36

Een beetje zoals Ronaldo in zijn vroegere jaren , en mocht die effectiviteit koppelen aan show zoals ronaldinho deed zou ik er niks op tegen hebben om hem aan het werk te zien in de Premier League.

Ik vraag me af of Spurs Modric zou willen laten gaan, ik denk dat het allemaal te af zal hangen of ze CL halen. Mocht dat mislukken zie ik Modric wel vertrekken naar jullie, en halen wij Hazard;

29 april 2012 om 23:44

Hahah deal Worden wij kampioen, jullie winnen CL en Arsenal mag de FA Cup hebben Kan ik meeleven Denk overigens dat ze wel voor Modric gaan. Als Spurs geen CL haalt en wij winnen de beker wel (ervanuitgaandatwe4eworden) dan zie ik Modric echt niet blijven. Zeker niet als het bod van 25-30 mil op tafel komt want 40 gaat nooit meer komen haha.

Dat weet ik zeker

29 april 2012 om 23:48

Hahaha...

Jullie worden kampioen, City en Spurs degraderen Arsenal wint de FA cup en wij winnen de CL. Oh en Stoke city wint de Carling cup van Liverpool in de finale...

Inderdaad, Spurs zou gek zijn om 25 te weigeren op Modric. Ben nog steeds benieuwd wie eerste spits wordt volgend jaar? Toch Torres of zal Drogba nog steeds blijven? of komt er een aankoop a la Cavani..

29 april 2012 om 23:51

@ Zola#

Liever Sturridge dan Neymar?

Ik zeg niet dat Chelsea persé voor Neymar moet gaan, omdat ik denk dat hij beter past in de Primera divison, maar komop. Sturridge valt zó enorm tegen de laatste tijd, Neymar is nu al zoveel beter, en kan nog een tien keer zo goed worden in de toekomst.

Ik denk niet dat Neymar minder goals zou maken, Sturridge heeft ook veel kansen nodig en drijft z'n acties soms veel te ver door. Maar hopelijk krikt Sturridge z'n niveau wat op de komende jaren en kan hij een waardevol wapen worden voor Chelsea.

Hoop nog steeds stiekem op Robben eigenlijk;

30 april 2012 om 00:05

@memoires

Hahah dat zou prachtig zijn hahaha Stoke winnen van Lpool in de Carling Cup ahah, hoe kom je erbij En Redknapp, degradatie met 3na beste team ter wereld haha. Wauw ik zou dan echt hem persoonlijk feliciteren....

Inderdaad. En ik denk allebei. Torres gaat gewoon de kans krijgen maar ik denk ook dat er iemand gehaald gaat worden. Want Torres is alweer 28 jaar oud en als je wil verjongen moet je toch iemand van 20/21 hebben. Dus ik hoop een jonge geweldenaar!

@tomtom18

Haha ik weet dat Neymar meer potentie heeft maar wat ik ook graag wil zien is dat het team uit Engelsen bestaat. Nu kunnen wel al de hele Engelse verdediging opstellen met Sam, Cahill, Terry, Cole/betrand maar de aanval bestaat dan met Lampard en Sturridge enkel uit Engelsen en dat is iets wat ik wel stom vind. Ik wil niet discrimineren maar ik vind wel dat we erop moeten letten, gezien al de buitenlandse talenten die we aantrekken.

Sturridge komt er wel, hij laat sporadisch zien gewoon een geweldige speler te zijn. Komt wel goed, je moet hem het '1e jaar bij Chelsea niet gelijk afrekenen. Bij Bolton deed ie het goed en ik vind het hem nu ook niet slecht doen. Volgend jaar zal ie een bepalende speler zijn, weet ik zeker. Die jongen is vol van enthousiasme en wil zich graag bewijzen, Juich ik alleen maar toe

30 april 2012 om 14:02

Als Neymar sportieve uitdaging wil dan komt hij naar Europa, maar voor het geld hoeft hij niet te komen. Een Europese subtopper kan zijn transferbedrag en huidige salaris niet betalen. Vergeet niet dat hij een ster is in Brazilie en zijn salaris zit qua hoogte in de hoogste segment in Europa.

Nu dat het economisch goed gaat met Brazilie proberen ze meer mogelijk hun toptalenten te behouden. Nadeel is dat andere spelers toch weggaan omdat er geen geld is om hun te betalen. Hierdoor ontstaan en blijft de Braziliaanse competities toch zwak waardom spelers als Neymar de sterren van de hemel spelen.

Al ze zich sportief wil verbeteren dan is een transfer naar Engeland de enige optie. Volgens mij kan alleen Manchester City hem kopen.

Die Neymar kan zo instromen bij Barca gezien zijn gejank na die overtreding.

30 april 2012 om 14:05

Dan wordt hij een goed koppel met Alves.

Hij vraagt gewoon zelf om zo een overtreding. Messi bijvoorbeeld zou nooit een tegenstander willen vernederen, zoals Neymar dat hier doet. Hij vraagt er gewoon zelf om om een keer z'n benen te laten breken, ik vind het terecht wat de verdediger hier doet, gewoon puur uit frustatie maar Neymar vraagt er duidelijk zelf om.

29 april 2012 om 23:14

Elke speler is anders, dit is geen Messi dus die vergelijking hoeft ook niet.
Zo een bewuste overtreding op de benen mag je toch niet goed praten joh!!!

29 april 2012 om 23:44

Waar staat dat je een tegenstander niet mag vernederen? Mag die jongen zelf weten, maar of het ook echt vriendelijk is naar de tegenstander heb ik zo mijn vraagtekens erbij.
Ik vind een show wel leuk af en toe in de voetballerij.

30 april 2012 om 00:52

Ik ben een verdediger en ik vind het absoluut irritant om zo iets mee te maken. Als ik zo iemand tegen krijg schop ik hem het ziekenhuis in.

Maar hij mag uiterraard zelf weten of hij iemand wil vernederen of niet. Sommige verdedigers gaan er wat rustiger mee om, maar sommige (zie filmpje) weer niet.

Wat een hero, kan echt niet wachten tot hij de overstap naar Europa maakt,
en hoop dat hij ook gaat slagen bij de absolute top.
WK 2014 moet zijn toernooi worden!!!

Zit die al aan 100 goals?
Damn wat een speler.

Ga mooi naar Real Madrid, Ronaldo op links, Neymar op rechts en benzema in de spits.
Lijkt me heerlijk als spits, kant en klare voorzetten in tikken.

29 april 2012 om 23:19

Je weet toch dat Neymar nooit de bal afgeeft, maar altijd zelf op doel probeert? Je verhaaltje klopt dus niet. Benzema zal op die manier niet veel voorzetten krijgen vanaf de rechterkant.

hij word gekocht door chelsea is al bekend en hij gaat daarna een jaartje verhuurd worden aan vitesse. is al bekend als je jordania een beetje persoonlijk kent.

Leuke speler. Knap dat ie die 100-goals mijlpaal heeft bereikt. Maar laat hem lekker daar voetballen. Het enige wat ik weet is dat ons verdedigingsduo Neymar aan banden had dus wat dat betreft.............

Echt geweldig om hem te zien voetballen!
Echt een showvoetballer (ook enorm effectief) ..
Die overtreding was puur frustratie, maar wat werd die rechtsback ook gek gemaakt zeg!

Allemaal leuk en aardig en ik hoop ook echt dat deze gozer het gaat maken in Europa, maar ik wil eerst zien en dan geloven! Zolang hij in Brazilië voetbalt ben ik nog niet overtuigd.. Dat het een goede voetballer is, tja, dat kan niemand denk ik meer ontkennen.. We zullen het binnekort zien als Santos zich rijk kan rekenen door Real of Barça..

Wat een onzin. Er zijn zat Brazilianen die de overstap maken met veel minder kwaliteit dan Neymar en die draaien prima mee bij tal van grote clubs in Europa. Deze jongen verbreekt alle records in Brazilië, het is een genot om naar z'n spel te kijken en zowel Barca, Real als Chelsea willen hem maar wat graag halen. Nee dat zegt natuurlijk niets.... :S

Wat een aansteller, hij word bij wijze van spreken pootje gehaakt en gaat dan als een m*** het hele veld over rollen?

Pff leuke toneelspeler erbij in Europa, van mij mag die weg blijven.

Waar Barcelona Messi heeft, waar Real Madrid Ronaldo heeft, heeft Santos Neymar..

Santos kan niet zonder Neymar ik volg half half Santos vanwege Neymar en daar valt het me op dat Neymar telkens beslissend is voor Santos met een hattrick of wat dan ook..

Alleen hij moet leren dat die de tegenstander niet moet uitlokken en gewoon ze ding moet doen mannetje passeren en scoren ofzo niet telkens met je tegenstander spelen want als je dat in Europa doet krijg je echt forse trappen en dat wil je niet..

Blijft een geniale speler en het is wachten tot dat die naar Real Madrid of naar Barcelona gaat..

En die shirtjes van Santos lijken beetje als die van ons dat blauw :P

Sommige voetballers maken er een show van als ze willen voetballen, anderen maken er een show van als ze neervallen. Maar deze jongeman kan dat in beide gevallen...

30 april 2012 om 13:51

Waar heb je die verhaal gelezen? Neymar verdient best veel geld in Brazilie en heeft hierdoor een hoog transfer bedrag. Volgens mij is zijn transferbedrag 50 miljoen euro. Dit is voor Barcelona begrippen heel hoog. Madrid was bezig met het transfer van Neymar maar ze schrokken van zo'n hoog bedrag voor een speler die zich niet heeft bewezen in Europa. Vrees bij Real is dat hij een Ribonho2.0 wordt. Met Robinho2.0 wordt niet alleen bedoelt zijn voetbalkwaliteiten maar ook zijn houding. Dus veel vrouwen en feesten. Daarom wou Madrid die risico niet nemen. Ik geloof niet dat Barca 50 miljoen heeft voor een transfer.

Gezien zijn hoge transferbedrag en zijn huidige salaris blijft alleen Manchester City over. Real gaat geen risico nemen, Barca heeft dat geld niet, Manchester United, Milaan, Juventus, Inter, Benfica, Porto, Liverpool hebben ook niet genoeg geld om hem over te nemen.

Volgens mij blijft Neymar zijn hele carriere in Brazilie. Voor het geld hoeft hij niet naar Europa. Hij wil alleen wereldkampioen worden met Brazilie.

Neymar doet leuke trucjes, maar het is wel een beetje een aansteller. Tuurlijk dit is een overtreding, maar hij doet net alsof hij z'n bekken verbrijzelt. Mocht hij een keer in Italie of Engeland gaan voetballen kan hij veel hardere trappen verwachten met al z'n ballerinapasjes

Hij heeft wel mooie kapbewegingen .

Waarom heeft hij nou altijd een pleister op zijn neus!?

30 april 2012 om 00:41

Waarschijnlijk voor de hoogte, om meer lucht te krijgen. Zie je ook vaak bij motorrijders, zoals Rossi.

Vooral theater van Neymar. Hij mag zijn tegenstander best 'belachelijk' maken, met zijn acties die vrij onnodig zijn op die plaats van het veld. Maar ik kan het wel begrijpen als iemand hem dan eens een tik geeft, ook al vond ik hier eigenlijk niks aan de hand.

Die gast moet op turnen gaan; zo'n salto levert daar punten op.

met zo'n wereldtalent kan neymar beter het theater ingaan dan het voetbal

die schop hij krijgt.hij vraagt ook om schop te krijgen.

daarom had pele 1000 goals gemaakt. als johan crijf in brazili had gespeel dan had hij 3000 goals gemaakt

[ggg..komt hij..ajaxshowtime.....ongeloofelijk..eerst typ je het verkeerd jou vereerde crijf..dan zeg je pff..had hij in brazilie gevoetbald....had hij zoveel goals gemaakt....ach had hij een vrouw geweest.....wat een bull zeg, je hebt dus echt niets te zeggen...en dan...die schop vraagt hij...pfff.....hij is goed..dribbelt graag en ja dat irriteert een slecht verdediger...had hij crijf geweest dan niet he????

30 april 2012 om 03:01

gelukkig is jou stukje wel lekker samenhangend en opgebouwd. typ Cruyff dan ook zoals het hoord aljeblieft...

ON:

Groot talent jammer dat PSV dit soort spelers niet meer eerder haalt zoals een Ronaldo en Rivaldo toendertijd

In Europa heeft hij niets te zoeken. Over de paard getilde strandvoetballer. Hij zou het niet eens overleven. Dat soort uitlokken zou, terecht, hier wel iets harder worden bestraft. Laat hem lekker in die strandvoetbalcompetitie in Brazilië 'schitteren'. Zou overigens ook fijn zijn als men bij vz niet continu meedeed aan de hype of wordt er een percentage op de trasfersom gevangen?

we hebben natuurlijk veel betere filmpjes van hem gezien, maar als ik dat 2e filmpje zo zie dan ga je weer twijfelen aan zo'n speler erg slordige techniek en bewust bezig met het uitlokken(wel grappig maar als de verkeerde tegen over je staat dan krijg je er een zoals hier)

Neymar is gewoon een topspeler wat mij betreft mag hij volgend seizoen naar het Buitenland vertrekken.

Gadverdamme, wat een misselijk ventje zeg die Neymar. Ik hoop dat hij naar Barca gaat, daar zou hij goed thuis horen met dat theater.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Santos

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Palmeiras6316
3.Santos6310
4.Gremio6219
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Vitor Frezarin Buen...Middenvelder104
Thiago Maia AlencarMiddenvelder100
Voor de complete selectie: Clubpagina Santos.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Santos.

1273 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Paris Saint-Germain 20 19 5 1
2016/2017 Barcelona 30 13 7 1
2015/2016 Barcelona 34 24 6 0
2014/2015 Barcelona 33 22 6 0
2013/2014 Barcelona 26 9 6 0

In de wandelgangen

Vrijdag 25 mei
Carlo Ancelotti denkt aan Karim Benzema als nieuwe aanvaller voor Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren