'We zijn bij PSV belachelijk gemaakt en daarmee zit ik nog in mijn maag'

Vrijdag, 27 april 2012 om 16:34

PSV gaat in de jacht op de tweede plek op bezoek bij Roda JC Kerkrade en treft zondag een tegenstander die tot op het bot gemotiveerd is. In Eindhoven verloor Roda eerder dit seizoen namelijk met 7-1 van PSV en die nederlaag heeft zijn littekens achter gelaten. "We zijn toen belachelijk gemaakt en daarmee zit ik nog steeds in mijn maag", zegt Harm van Veldhoven.

/

Roda probeert zondag wraak te nemen zonder Jimmy Hempte, die nog last heeft van zijn hamstring en wordt vervangen door Mark Jan Fledderus. Van Veldhoven kan verder geen beroep doen op Kenneth Staelens, Wiljan Pluim en Davy de Beule. Laatstgenoemde is geopereerd aan zijn jukbeen en zal dit seizoen naar verwachting niet meer in actie komen. Micthell Donald en Laurent Delorge kampen met lichte klachten, maar lijken zondag gewoon te kunnen spelen.

Roda staat momenteel achtste en wil de play-offs in. "De noodzaak om te winnen is voor PSV groter dan voor ons", geeft Van Veldhoven aan in gesprek met de Limburger. "Hetgeen niet wil zeggen dat wij niet voor de zege gaan. In dat geval doe je zelf goede zaken en verklein je de kans dat PSV tweede wordt." Dit laatste is gunstig voor Roda, daar de nummer negen in dit geval ook de play-offs in gaat.


Poll

Ik zie Roda zondag winnen van PSV


Gerelateerd

146 reacties (laatste reactie door jaakke)

2-1 voor Roda.
Miss 2-2 maar dat ligt aan de vorm van de dag.

27 april 2012 om 16:40

Waarom doe je als Roda favoriet is?

Onbegrijpelijk, dit PSV moet gewoon Depay erin zetten en dan word het 0-2/1-3

27 april 2012 om 16:44

Waar hebben jullie die glazen bol gekocht?

Roda uit is altijd lastig. Roda heeft vaker bewezen dat zij het de topclubs moeilijk kunnen maken, en PSV steekt niet in de meest geweldige vorm dus alles is mogelijk.

27 april 2012 om 16:57

Depay zal het verschil maken jah.....

27 april 2012 om 16:59

Roda is thuis wel sterk maar wij rolde Roda zelfs op in crisis tijd. We speelde toen 3-4-3 met Vertonghen, Ooijer en Toby achterin, Roda had niets te vertellen.

Ben benieuwd hoe PSV het gaat oplossen.

27 april 2012 om 17:02

@reindeer

Depay is de man met de meeste dreiging de laatste 3 wedstrijden.
Heeft al gescoord, al een assist gegeven, deze man kan absoluut het verschil maken, ik vind hem dan ook zeker één van de grootste talenten v.d Eredivisie.

27 april 2012 om 17:45

Kijk voor de grap eens na het aantal overwinningen van psv in uitwedstrijden. Evenveel als Rkc...

Roda is altijd een lastige ploeg, vooral thuis. En gezien de uitvorm van psv zie ik Roda ook als de grootste kanshebber voor de winst.

27 april 2012 om 20:31

Roda uit en Thuis is 3 werelden verschil.

27 april 2012 om 16:48

Ruud Vormer kan nu al de held van Rotterdam worden zonder ook maar 1 wedstrijd gespeeld te hebben in het shirt van Feyenoord. Ik heb zo'n voorgevoel dat dit gaat gebeuren, ruud is in een goede vorm.

27 april 2012 om 16:51

Ik verwacht dat Roda wint dit weekend van psv. Ze zijn redelijk in vorm en dat kun je van psv absoluut niet zeggen en Feyenoord wint zondag van AZ en pakt de tweede plek definitief.
En dat is ook wat ik hoop dat er gebeurd, want ik gun het die koopclub simpelweg niet.

De jeugd heeft de toekomst !!

27 april 2012 om 17:28

De enige club die op dit moment de koopclub van Nederland is komt uit Amsterdam...
Als je 4/5 spelers wil halen van de subtopclubs zegt eigenlijk dat jullie jeugd niks voorstelt.

27 april 2012 om 17:49

Grapjas. We hebben alleen Schone gehaald, en die was ook nog eens transfervrij. Dus aub, lul niet zo , calimero; veel succes met je gemeentegeld ;

27 april 2012 om 19:13

als ze transfervrij zijn is het gewoon slim als je hem haalt en psv heeft 20mil of zo uitgegeven en staat 5de dus ze mogen heus wel wat zeggen!

28 april 2012 om 00:11

Correctie het is 30 miljoen en dat is veel geld voor alleen een denneappeltje.

En Xavi94, je maakt jezelf volstrekt belachelijk met deze post. Ajax gaat voor het tweede jaar achter elkaar de titel pakken met voornamelijk jeugdspelers. Hoeveel hebben jullie er ook weer in staan?

28 april 2012 om 10:47

oeh.....de Amsterdammers kunnen er niet tegen dat men hun op hun eigen woorden pakt. Ajax is zeker wel aan het rommelen op de transfermarkt. En niet zo een beetje. als je dat nog ontkent, dan heb je echt een plaat voor je kop.

Ook Ajax heeft in het verleden veel geld uitgegeven aan spelers in 1 seizoen. Van Basten en jol nu al vergeten? Maar ook hier moet men weer over zwijgen volgens de Amsterdammers (het is waarschijnlijk nooit gebeurd volgens hen) Hoeveel speleres hadden ze toen ook alweer met een A contract?.....juist!

Maar nee, het is makkelijker om meteen de zwarte piet bij de ander te leggen. Daar zijn jullie goed in. Zelf doen ze namelijk nooooooiiiit iets fout. En als men dan toegeeft dat het fout is, roepen ze "ja maar, de anderen doen het ook". En als er dan een bericht in de media verschijnt dat de ander het ook doet, komt meteen weer de aanval van kijk eens, wat die club weer doet. Dat noemen ze hypocriet en in de volksmond komt daar ook nog Calimro ter sprake!

En Ajx had inderdaad meer jeugdspelers, maar dat was nogal noodgedwongen met alle blessures. als die blessures er niet waren dan had je ook niet zoveel jeugdspelers gehad in Ajax 1. Het kwam grotendeels voort uit de blessures van de aankopen van Ajax!

Maar jullie gooien liever de negatieve aandacht op een andere club, met je "gemeentesteun" (terwijl jullie die ook in het verleden hebben gehad), Want jullie zijn toch zogenaamd " de beste", en jullie doen nooooooiiiit wat fout!

Roda uit wordt een moeilijke klus, gezien de vorm van Psv en de resultaten van Psv in uitwedstrijden.

Ik denk dat ik nu heel wat shit over me heen krijg van Ajacieden, want ik denk dat ik ze behoorlijk in hun eer heb aangetast. Maar je, eerlijkheid kan soms hard aankomen.

28 april 2012 om 11:09

Zit de frustratie zo diep Biggles? PSV met enkel Labyad (die ook nog eens uitgefloten wordt) uit de jeugd in de basis slechts de beker en Ajax met wekelijks minimaal 7 jeugdproducten in de basis weer Kampioen. Wie heeft hier nou een plaat voor zijn kop?

28 april 2012 om 11:17

Hoe kan je nu boos worden op iemand die onzin uitkraamt?

Het is heel simpel elke Nederlandse topclub is een handelshuis.
Een goede handelaar koopt goedkoop in om weer met winst te verkopen.

Maar als die handelaar ook nog eens zelf produceert (lees jeugdopleiding), worden vaak de winstmages groter.
Kortom PSV is meer dan Ajax een club die het moet hebben van aankopen dan Ajax.
Daar iets verkeerds in zien, komt al snel over als kinnesinne.
Ieder seizoen weer zien we bij alle clubs een komen en gaan van spelers, geen enkele profclub uitgezonderd.
Met koopclub wordt meer bedoeld dat men in PSV onverantwoordelijk hoog heeft geinvesteerd in dure spelers tenminste in de ogen van sommigen.

28 april 2012 om 12:45

Nee hoor, de frustratie zit helemaal niet diep.

Ik kan alleen niet tegen dat scheefpraten van heel wat Ajacieden. Als er wat goeds te melden is over Ajax is het meteen de waarheid, maar owee, als er wat kritiek is, dan wordt dat meteen afgedaan als een leugen of is het bij de ander veel erger dan bij hun Ajax zelf. En dus praten ze ajax weer vrij. en van die jeugdspelers heb al net uitgelegd.

maar een beetje zelfreflectie zit er niet bij.

En ja, Psv heeft duur ingekocht. Net zoals Ajax dat deed onder van Basten. maar nu komt er ineens kritiek van Ajax. Precies op het moment dat er gezegd wordt dat Ajax flink op de transfermaarkt aan het roeren is.

Maar doe dit maar af als onzin, dat is weer het gemakkelijkste. Maar ondertussen weet je wel beter.

28 april 2012 om 14:39

Wat is je kritiek precies Biggles?
Wordt Ajax onterecht 2X kampioen achter elkaar?
Spelen ze niet met iets(..) meer jeugdspelers dan die koopclub uit Eindhoven? Koopt Ajax te veel spelers?

Ik begrijp je werkelijk niet.
Waarom denk je dat er een revolutie is geweest binnen Ajax?
Juist omdat het debacle met alle aankopen onder van Basten heeft aangetoond niet de goede weg te zijn. Dus de zelfreflectie is er wel degelijk.
Maar daarom is de afbraakfilosofie van Chelsea er wel degelijk een om te benoemen als antivoetbal.

28 april 2012 om 16:58

Nee, ajax wordt 2 keer terecht kampioen. Ajax heeft voor de tweede keer op rij laten zien dat ze na de winterstop heer en meester zijn in Nederland. daar valt niets aan af te dingen.

En dat Psv een koopclub is/was, is ook waar. Alhoewel Psv wel de goede weg in is geslagen met contracten voor heel wat jeugdspelers. Maar inderdaad, psv heeft een hele grote inhaalslag te maken wat betreft Ajax. Maar ze zijn op de goede weg.

ajax komt nu alleen veel in het nieuws met targets en biedingen op spelers. En zelfs al aankopen. Maar als ik daar wat van zeg. (waarom ajax nu zo op de transfer aan het richten is, terwijl men zo hoog opgeeft op de eigen jeugd (want die hebben Ajax nu ook eenmaal kampioen gemaakt)) Heb ik ongelijk volgens velen.

Ajax heeft vorig seizoen ongeveer net zoveel spelers gekocht als Psv. Nu is Ajax ook alweer flink bezig om spelers aan te trekken. maar Psv blijft die koopclub uit Eindhoven. Terwijl ajax precies hetzelfde doet. dat kan ik niet rijmen. En als ik er wat van zeg, is de wereld te klein en praat ik onzin.

Het klopt dat ajax dit seizoen meer jeugdspelers heeft ingepast in het eerste. maar daar was het ook wel toe gedwongen gezien de blessures van de aankopen van Ajax.

Natuurlijk komen er meer talenten uit de jeugd van ajax. Dat is een feit. Daar is men terecht trots op. En natuurlijk wil het merendeel van de jeugd voor ajax spelen, waardoor ajax makkelijker jeugd naar hun opleiding kan halen. Dat resulteerd ook weer in een grotere vispoel voor Ajax. Niks mis mee, maar dan moeten andere clubs met andere oplossingen komen. het is nu eenmaal zo.

29 april 2012 om 10:53

Biggles, een stuk beter deze nuance! Je betoog klopt (op enkele details na).

Ja, Ajax koopt ook gewoon spelers, net als iedere club, zonder meer, maar heeft afgelopen seizoen natuurlijk bij lange na niet zoveel spelers aangetrokken als psv.

En omdat de media nu aangeeft dat Ajax interesse heeft in bepaalde spelers, wil dat natuurlijk niet zeggen dat die ook daadwerkelijk gekocht zullen gaan worden.
Lasse Schöne is de enige (transfervrije) speler die er bij is gekomen.

Natuurlijk is de interesse in Narsing daar, maar dat is een exeptionele speler gebleken, die misschien wel een beter rendement haalt dan Suljemani. Ook psv schijnt ondertussen interesse getoond te hebben.

27 april 2012 om 16:52

Gaat niet gebeuren Deze ploeg (psv) is simpelweg niet goed genoeg.

27 april 2012 om 17:10

Dat psv een betere selectie heeft kan zo zijn. Dat mag ook wel als je 30 miljoen uitgeeft(..)
Maar als ploeg is Roda simpelweg beter dan dit stel bij elkaar geraapte spelers zonder inzet.

27 april 2012 om 17:30

Het is dat dit PSV zo wisselvalig presenteerd dit jaar maar volgend jaar met van Bommel en Zanka zal PSV als oudsher weer kampioen worden de komende 2/3 jaar.

27 april 2012 om 17:35

Arrogantie.....?!

Van Bommel is een oude man en gaat net als Fretje Bouma niets meer toevoegen aan dit psv.
Wat anders, ik begrijp uit jouw verhaal dat psv op dezelfde voet doorgaat als voorheen. Het zijn van een koopclub.... Wat zijn de woorden van van Geel waard over de jeugd.

27 april 2012 om 18:50

Zo zeg, jij hebt hebt echt weinig kennis van psv, jaakke. V Bommel is het type leider en komt van AC Milan af. Bouma was gewoon een simpele verdediger, zonder enig leidinggevend vermogen en komt van Aston Villa af.

V Bommel kan wel iets toevoegen en nog belangrijker, de spelers motiveren en oppeppen.

Daarbij komt Zanka dan nog. Die jongen heeft ook een aanbod van o.a. Arsenal gekregen, maar heeft toch voor PSV gekozen door aanhoudende interesse. Die man is dus echt wel een tandje beter dan Bouma.

Volgende keer liever niet reageren met niet onderbouwde argumenten Jaakke..

27 april 2012 om 20:32

Ik heb niet gezien dat van bommel komt. Zanka? Wie is Zanka? Is dat een topspeler die je kampieon maakt? Ken hem absoluut niet.

27 april 2012 om 22:00

Jaakke heb je ook daadwerkelijk verstand van voetbal of ben je gewoon lekker aan het provoceren? Zucht Ajax wordt ook een keer kampioen en ze kruipen massaal onder hun steentjes vandaan. Grootbekken.

PSV heeft dit seizoen na de winterstop echt een uitcomplexje ontwikkeld zeg. Hoop dat tegen Roda eindelijk het tij gekeerd kan worden. Kwa selectie natuurlijk veel beter dan Roda echter mentaal lijkt het nergens op.

27 april 2012 om 22:30

Ajax gaat de komende jaren heersen. Van bommel kan mischien een jaartje mee daarna heb er niet zoveel meer aan. psv mist gewoon kwaliteit, denk dat ze dit weekend punten gaan verspelen..

27 april 2012 om 23:51

PSV heeft op papier de beste selectie van Nederland, alleen er is een pijnlijk gebrek aan houvast.

Tyton, fantastische reflexen, laat af en toe nog wel een steekje vallen.

Pieters/willems & Hutch zijn zeer goede backs voor de Eredivisie. Marcelo is sterk in duels maar maakt toch nog teveel fouten, lijkt m.i. een beetje op Douglas de laatste tijd.

Strootman zit vast bij het NL elftal en heeft een tijdje De Jong uit het elftal gehouden, zegt genoeg.

Toivonen is ongelofelijk doelgericht, niet al te technisch, maar legt er toch 20 in dit seizoen. Dat Labyad begeerd word door Sporting & Benfica spreekt voor zich.

Lens is sterk als een paard en op goede dagen kan hij wedstrijden in z'n eentje beslissen.. Wat Mertens betreft, zijn statistieken spreken voor zich. Matavz is niet echt de spits voor dit Psv, maar heeft zeker potentie.

27 april 2012 om 23:57

Als jij het provoceren vindt is het mij goed. Ik geef slechts mijn mening over psv en ja ik pretendeer verstand te hebben van voetbal. Je kunt beter ingaan op mijn vraag waarom bij psv de jeugd zelden een kans krijgt. Het is en blijft een koopclub.

28 april 2012 om 14:05

Laat me jou even corrigeren, ik als Ajacied mag toch wel stellen dat een hoop psv'ers het niet met jou eens zijn.

Tyton is dan wel een goeie keeper, hij heeft dit seizoen ook al genoeg steken laten vallen.

Pieters en Willems zijn prima backs, maar dat vind ik ook van Tamata, Hutchinson daarentegen vind ik een enorm slechte speler. Marcelo laat nog meer steken vallen als Douglas, dus ik zou niet al te tevreden zijn over het centrum van jullie verdediging.

Strootman zat inderdaad bij het Nederlands Elftal, maar je moet er niet op rekenen dat dat zo blijft met zijn huidige vorm, dat is namelijk belabberd.
Toivonen is een enorme smeerlap, maar kan wel degelijk voetballen, daar heb je wel gelijk in. Labyad daarentegen is sowieso na de winterstop enorm slecht bezig. En ik zou er niet rouwig om zijn als Psv'er als hij weggaat.

Lens is geen onbetwiste basisspeler en laat ook vaak zien waarom, kan zich niet het hele seizoen bewijzen in de absolute top van de Eredivisie.
Iets waar heel veel PSV supporters het over eens zullen zijn met mij, Mertens is helemaal niet zo goed als jij doet vermoeden, zijn statistieken waren geweldig aan het begin van het seizoen, maar het laatste half jaar is hij helemaal niet goed, scoort vrijwel niet en ook bijna geen assists.
Matavz is overigens een prima spits, die alleen niet de juiste vleugelspelers om zich heen heeft.

Voor volgend seizoen heeft PSV denk ik ook niet de beste ploeg.

Tyton
Bouma
Zanka
Marcelo
Willems
Strootman
Wijnaldum
Van Bommel
Lens
Matavz
Depay

ik hoop ook dat roda wint, en waarom niet.
Psv speelt erg dramatisch en hadden tegen nec weer de wekelijkse mazzel!
Roda blijft onvoorspellbaar en scoort bijna elke wedstrijd in 2012.

Ik denk een gelijkspel 3-3

27 april 2012 om 16:46

Niemand neemt jou serieus, met je wekelijkse mazzel...

27 april 2012 om 17:01

renoldi is zeker vergeten dat een wedstrijd 90 minuten duurd in plaats van 86 minuten

27 april 2012 om 18:08

En jij bent zeker vergeten dat PSV deze competitie na de winterstop nog geen ene uitwedstrijd heeft gewonnen.

27 april 2012 om 18:23

Maar daarom heeft PSV nog geen mazzel?

27 april 2012 om 23:52

Is enkele keren eerder te wijten aan een gebrek aan mazzel.

28 april 2012 om 11:26

Nou.. Psv speelde alsof ze niks op het spel ligt... echt natte kranten waren het, en dan in de 86ste min zo'n lelijke goal van vennegoor, das wel lucky hoor 86ste min....

Oh jee, heeft psv weer een team 'pissig' gemaakt door een grote uitslag eerder in het seizoen ;?

Deze wedstrijd kan 2 kanten op. psv wint hem zeer eenvoudig of gaat flink de boot in. We zullen zien. Het is iig zeer spannend om die 2e plek.

27 april 2012 om 16:57

PSV heeft altijd problemen met Roda uit of NAC uit. Dus ze gaan weer punten verliezen.

27 april 2012 om 21:47

Laatste seizoenen tog even niet... Roda uit dan

28 april 2012 om 10:54

vorig jaar was het anders 0-0 ga maar niet van jullie club tv uit want dat was het jaar daarvoor wat ze lieten zien

27 april 2012 om 17:06

Hahaha liever 1 grote uitslag dan 3 wedstrijden op rij winnen me 2-0?
Geef mij dat laatste maar en dat gaat Ajax dan ook nog redelijk goed af.

Een vriend van mij(iemand met seizoenskaart van Psv) zei dat hij hoopte op gelijkspel. Ik ga dus met hem mee.

Aangezien psv dit jaar uit nog niet gewonnen heeft en nooit 2x achter elkaar kan winnen dit jaar (naast het feit dat ze het de afgelopen jaren altijd lastig hebben tegen Roda, eerder dit seizoen even weggelaten) zie ik Roda wel met 3-1 winnen

27 april 2012 om 22:04

Nooit twee keer achter elkaar winnen dit jaar? Hmmmm en ik maar denken dat AZ en NEC achter elkaar waren. Zal wel gedroomd hebben.

Roda gaat dit winnen, bij PSV lopen teveel spelers voor zichzelf te voetballen. Het is geen team. PSV is opgebrand, tegen AZ de winnende in de laatste seconde en tegen NEC 3 minuten voor tijd ...als Vennegoor of Hesselink 3 minuten voor tijd de wedstrijd moet beslissen, dan zegt dat genoeg... Ik hoop en verwacht dat Roda er overheen klapt.

PSV is een gekocht team... geen winnaars maar eenlingen

27 april 2012 om 16:59

Gekocht team, wil niet eens per definitie zeggen dat het niet kan. AZ is ook een 'gekocht' team, met alleen Maher als jeugdexponent, maar het verschil zit hem in andere dingen.

- Verbeek kan van AZ een voetballend geheel maken, automatismen inslijpen, teamgevoel creeëren. Allemaal dingen waarin Rutten niet geslaagd is. Cocu heeft hiervoor te kort en is nog een groentje in het trainersvak en hier niet op af te rekenen. Dat zelfs een speler als Altidore ( Amerikaan en vanaf zijn eerste wedstrijd in de USA groter gemaakt dan hij was) voor Verbeek door het vuur gaat en zich keurig opstelt in het teambelang is een veelzeggend voorbeeld.

- Bij PSV hebben veel spelers te maken met onterechte zelfsoverschatting en dit is in mijn ogen de doodsteek van deze ploeg dit jaar.
Manolev, komt alsmaar op terwijl hij geen inzicht en geen voorzet heeft
Wijnaldum, is gewend het grote talent te zijn bij Feyenoord, maar heeft nog 0,0 ervaring met het spelen om een titel. Is nu nog een mooiweervoetballer
Strootman, is in no time door iedereen op een voetstuk geplaatst. Kan het echte leiderschap nog niet aan.
Derijck, vind zichzelf een onbetwiste basisspeler, maar is gewoon een 13 in het dozijnspeler
Toivonen, Mertens en Labyad zijn gewoon een stel arrogante blagen. Dit zijn spelers die zichzelf belangrijker vinden dan de ploeg. Nu hoeft dat geen probleem te zijn als je heel goed bent ( bijv. Robben, Zlatan etc) maar ze ontstijgen het niveau van de anderen niet.

Wat PSV nodig heeft is een trainer die deze verwende jochies aanpakt, tot een team vormt en door laat ontwikkelen. Nu weet ik dat Eindhoven hier niet op zit te wachten, maar van Gaal zou voor deze spelersgroep goud waard zijn.

PSV moet nu is als mannen voetballen en alles geven. Ze hebben de titel al verspeelt met dat slappe gedoe. Bikkelen en ze pakken de 3 punten!

27 april 2012 om 16:57

En Roda zal niet gaan bikkelen?

Mooie woordkeuze maar Roda gaat thuis echt niet het zelfde overkomen. Sterker nog, ik denk dat ze thuis zelfs wel kans maken op een punt. Thuis tegen Feyenoord hebben ze ook een punt gepakt door het op 0-0 te houden. Vervolgens niet meer verloren van Nac en Groningen.

Dat klinkt niet goed voor Psv die zullen tot op het bot gemotiveerd zijn

PSV moet nu zowiezo alle zeilen bijzetten en de komende wedstrijden moeten! met de nadruk op moeten gewonnen worden om nog eventueel kans te maken op plek 2 en automatisch voorronde CL.

we zijn daar belachelijk gemaakt???
of hebben ze zich zelf daar belachelijk gemaakt????

27 april 2012 om 16:50

Inderdaad, hij probeert nu zijn team zo te motiveren door revenche te nemen. Beetje zelfde als vorig jaar met Feyenoord alleen is 10-0 tegen zo'n club wel anders. Mocht Roda winnen, durf ik te wedden dat het niet door die zogenaamde 'revenche gevoelens' komt maar gewoon omdat PSV uit bagger presteert.

27 april 2012 om 16:52

PSV heeft die 7 goals erin geschoten, dus psv heeft ze belachelijk gemaakt.

En 1 vraagteken per zin is genoeg hoor........!!!!!!!!!???!?!?!?!?!?....

27 april 2012 om 17:28

dat jij een Krent bent met uitdelen van vraagtekens kan ik niets aan doen!!!!!!!!! ;-)

dat roda het toe laat om 7 doelpunten tegen te krijgen maak je je in mijn ogen wel belachelijk ja.

PSV heeft ze destijds gespaard, heb nog eens nagekeken en psv had 25 doelpogingen. Meneer Van Veldhoven mag dus niet eens klagen dat het "slechts" 7-1 werd.
Verder had Roda het volledig aan zichzelf te wijten gezien de rode kaart na 20 minuten.
Hopelijk doet Vukovic dat nog eens als hij speelt, heeft toch een contract bij ons...

27 april 2012 om 17:07

dan heeft van Veldhoven gelijk. Tijd voor wraak en ik hoop dat ze ze zeker niet sparen. Er op en er overheen.

27 april 2012 om 17:32

Heerlijk...... die haat van de ajacieden hier..... geniet er nog maar even van, 2x achter elkaar is nog lang geen 4x!

volgend seizoen gaat het allemaal weer anders! ;

27 april 2012 om 17:40

Klopt helemaal.
En 21X is by far geen 31x!

Ook volgend jaar gaat het niet gebeuren voor psv. Simpelweg te weinig spelers met echte kwaliteit.

Wijnaldum eeuwig talent.
Strootman werkertje, niet bijzonder
Mertens houdt het slechts 15 wedstrijden vol
Matavz net niet
Manolev, spreekt voor zich
Lens net niet

En ik vergeet bijna Toivonen, gewoon niet, het meest irritante mannetje in eredivisie.

die uitspraak slaat nergens op roda is niet belachelijk gemaakt in eindhoven ze hebben zichzelf belachelijk gemaakt
we zullen zien wat de uitslag word word nodig tijd dat we weer een uitwedstrijd winnen

Ik hoop niet dat psv wint, want dan hebben ze nog kans op plaats twee en dan gaat heracles europa in en dat is niet echt goed voor nederlandse voetbal

Er is er maar 1 die jouw belachelijk maakt Van Veldhoven en dat ben jezelf met je rare uitspraken.
Desondanks hoop ik dat je de punten zondag pakt.

27 april 2012 om 17:13

Dat traditioneel lastig valt wel mee; als je naar de traditionele top 3 kijkt, dan heeft PSV zelfs het vaakst competitie wedstrijden winnend af weten te sluiten in Kerkrade (#wedstrijden - # aantal gewonnen):

PSV 38-21
Ajax 39-15
Feyenoord 39-12

Kijkend naar het recente verleden, zou een kleine overwinning voor PSV of een gelijkspel voor de hand liggen. Maar in de huidige vorm en met het huidige seizoen van beide teams, is een voorspelling erg lastig.

27 april 2012 om 18:25

Dat zijn 38 wedstrijden dus hebben we het over 19 jaar. Maar de laatste jaren had PSV er wel lastig

28 april 2012 om 11:01

nee dat zijn 38 wedstrijden dus 38 jaar hij zegt namenlijk in kerkrade

27 april 2012 om 19:01

Check eerst even de feiten voordat je zoiets stompzinnigs roept.
Anders lees ff mijn post hieronder.je maakt jezelf belachelijk met dit soort loze kreten.

28 april 2012 om 00:04

Zo stompzinnig is het helemaal niet. Het is traditioneel dat psv deze tweede seizoenshelft het tegen iedereen moeilijk heeft.

Psv verdient niet de 2de plek, gaat ook niet gebeuren volgend jaar gaat het tussen Ajax en Twente om de titel

27 april 2012 om 17:42

@cjajaxcj

Nou......daar ben ik niet zo zeker van.
Wanneer Feyenoord de stijgende lijn van dit jaar voortzet, zou het zomaar naast Ajax helemaal niet vreemd zijn dat Feyenoord echt een kandidaat gaat zijn......of zeker weer wordt gaande het seizoen. Maar...... belangrijk is wel dat men adequaat een oplossing vind voor een mogelijk vertrek van Guidetti.
Want verder zit Feyenoor best goed in elkaar en zullen de spelers die jong zijn ook weer een jaartje extra ervaring hebben....... wat dat betreft is dit jaar voor velen daar goud waard.

27 april 2012 om 18:58

Knap van je dat je nu al weet tussen welke clubs het volgend jaar gaat.goed onderbouwd ook met echt sterke argumenten.
Veraad ons aub niet meer anders is er niets aan volgend jaar. Hou vooral deze gave voor jezelf.

Ik dacht aanvankelijk, dat het over Wijnaldum ging tot dat ik op de kop klikte.

Ik zie Roda zeker zomaar winnen Zondag, PSV speelt zo wisselvallig dat je er geen peil op kunt trekken. Zeg maar wat het wordt, ik kan geen zekerheid bedenken bij PSV waar ik me aan vast kan klampen.

27 april 2012 om 17:44

@dragonder

Zo zie ik het ook wel een beetje en heette Roda niet een klein beetje de 'angstgegner' van PSV te zijn wanneer men in Kerkrade speelt?.

Verwacht een mooie pot. Beide ploegen hebben nog iets om voor te vechten. Roda uit, altijd lastig. PSV moet op papier kunnen winnen, maar misschien dat die gekke Malki roet in het eten kan gooien. Die lijkt aanvankelijk iedere bal erin te schieten. Ben benieuwd.

Vroeg of laat wreekt het je in een seizoen als je een ploeg vernederd of het nu psv is of niet.
Je zag het vorig jaar ook bij psv dat feijenoord erop gebrand was om wraak te nemen na die vernedering van 10-0 wat ze uiteindelijk definitief de nekslag gaf omtrend het kampioenschap.
Nu zullen ze wederom een tegenstander treffen op een ongelukkig moment en nu om plek 2 die erop gebrand is om een goed resultaat te halen na een vernedering.
Als het 4-1 staat of 5-1 zet de handrem erop,je voorkomt ergernis eventueel blessures door aanslagen van een gefrustreerde tegenstander en dat je aan het eind van het seizoen alsnog op een slecht moment de deksel op de neus krijgt.

Roda uit of thuis is een verschil van dag en nacht. Roda uit is altijd lastig ook voor de topclubs. PSV moet winnen en eigenlijk moet Roda ook winnen met het oog op de play-offs

@ *rodenski*

Ik gun het Feyenoord volgend jaar netzo seizoen,vooral omdat hun visie meer mijn sympatie heeft dan die van psv,br Maar eerlijk gezegd

Zonder de gehuurde spelers Guidetti en Bakkal stonden ze nu rond de 8ste plaats..volgend jaar grote kans dat zei weggaan, en volgend jaar komen subtoppers als Vormer en Goossens dus echt veel sterker worden ze niet, mijn voorspelling volgend seizoen is

1.ajax, 2. Twente, 3. Az, 4. Vitesse, 5. Feyenoord

27 april 2012 om 18:50

Geweldig dat je nu al een voorspelling kan doen voor volgend seizoen. En dit terwijl de transfermarkt nog moet openen en de diverse selecties, zeker in de top, nog zullen gaan veranderen i.v.m. vertrek en aankoop van spelers. Zelfs als je dit seizoen aan zou houden als graadmeter voor het nieuwe begrijp ik niets van je voorspelling.

Je zal er ongetwijfeld heel veel verstand van hebben!

27 april 2012 om 20:27

Je zet dus puur op symphatie de top 5 neer , apart dat Vitesse er dan in staat : S

27 april 2012 om 23:59

Want men kan geen sympathie hebben voor Vitesse?

Geld creërt afgunst, het idee van pure koopclub en vreemdelingenlegioen is achterhaald, met Velthuizen, Büttner, Van Ginkel & Hofs spelen wekelijks 4 man uit eigen jeugd bij ons. Verder Jan-arie de Huppelaar & Fvds maakt een 6tal Nederlanders, succes met het vinden hiervan bij zeg Groningen of AZ.

Achja van Veldhoven. Hoevaak is psv dit seizoen niet al belachelijk gemaakt? Denk dat Roda er minder moeite mee zou moeten hebben als de club uit Eindhoven. Roda is zeer wisselvallig team getuige ook dat ze slechts 1 keer gelijk speelden dit seizoen de rest is het alles of niets. Ik denk dat het tegen dit psv een alles situatie voor ze wordt. Malki maakt er wel ene uit het niets.

27 april 2012 om 19:04

De 0-0 tegen feyenoord was het tweede gelijkspel ;

Malki vs. Tyton, twee helden van Roda Jc.
Dat wordt prachtig om te zien, heb er zin in!

Hahah dat gaat lache worden als PSV wint van Roda. Dan zul je de ajaxciedjes niet meer horen. Altijd die Amsterdamse arrogantie, die club is gewoon om uit te kotsen.

Al die grappenmakers hier over "angstgegner" zijn in mijn ogen echt totale iq loze trollen (sorry voor deze uitdrukking maar jullie weten echt niet waar je het over hebt)
Laatste 7 keer:
psv - roda 7-1
roda - psv 1-3
psv - roda 3-1
Roda-psv 0-0
roda psv 0-1
roda psv 0-2
psv roda 3-0

Pff de angst druipt er inderdaad vanaf.....????

27 april 2012 om 20:07

2006-2007 eredivisie 28-01-2007 roda Jc-psv 2-0 (1-0)
2007-2008 eredivisie 07-12-2007 psv-roda Jc 2-4 (0-2)
2007-2008 eredivisie 16-03-2008 roda Jc-psv 1-1 (0-0)
2008-2009 eredivisie 25-10-2008 psv-roda Jc 2-3 (0-1)
2008-2009 eredivisie 18-01-2009 roda Jc-psv 1-1 (0-0)
2009-2010 eredivisie 12-09-2009 psv-roda Jc 3-0 (1-0)
2009-2010 knvb Beker 28-10-2009 roda Jc-psv 0-2 (0-1) 12)
2009-2010 eredivisie 19-01-2010 roda Jc-psv 0-1 (0-1)
2010-2011 eredivisie 19-09-2010 roda Jc-psv 0-0 (0-0)
2010-2011 eredivisie 19-12-2010 psv-roda Jc 3-1 (1-1) 13)
2010-2011 knvb Beker 22-12-2010 roda Jc-psv 1-3 (1-1) 14)
2011-2012 eredivisie 24-09-2011 psv-roda Jc 7-1 (4-0)

Zet die 5 ervoor dan ook neer zo zet je het wel heel gunstig neer voor jou!!

27 april 2012 om 20:18

Inderdaad zo kunnen we er nog veel meer bij pakken tot het jaar 1913.
Een angstgegner is een ploeg waarvan je zelden kunt winnen.psv heeft die maar 1 : nac uit.

27 april 2012 om 20:54

Nou 4 seizoenen terug laatste punten verlies door een gelijk spel nou wowie!!

Met andere woorden ze hebben t de laaste jaren niet moeilijk met Roda dus wat is je punt?

Je bent teveel bezig met hoe lastig Psv t wel niet heeft met Roda en je gaat zes jaar terug in de tijd reslutaten opnoemen om je gelijk te halen...?

stratumseind geeft de laaste 7 resultaten aan en heeft dus gewoon gelijk!

Dat je hoopt dat Psv t lastig heeft met Roda is ook niet anders te verwachten van een nietsgunnende hatende Ajaxied ;

28 april 2012 om 00:09

Dan wordt het weer tijd!
Roda doet het gewoon goed nu en psv niet. Dus verlies voor psv is niet ondenkbeeldig.

28 april 2012 om 12:26

@tajine

dit was me 1e reactie in dit topic hierover ben helemaal niet met psv bezig!! wij worden toch kampioen!! ! zie idd liever feyenoord 2e worden dat is samen met Ajax de enige echte club waarom denk je dat ze juist die wedstrijd de klassieker noemen??

heb trouwens nergens gezegd dat ik hoop dat Psv het lastig krijgt dus waar je die onzin vandaan haalt??

Ligt voor de hand dat roda deze nare smaak weg wilt spoelen en een goede prestatie neer wilt zetten tegen Psv.
Ook als ze europees voetbal willen halen, zullen ze alles uit de kast moeten halen.

@ *patpsv*

Wat kun jij je druk maken om een voorspelling van iemand die je niet kent, heb je geen belangrijkere dingen om druk om te maken??????

En ik blijf bij mijn voorspelling...

27 april 2012 om 21:00

Waar baseer jij op dat ik me druk zou maken?

Ik reageer op jou eindstand voor het aankomende seizoen die jij hier gepost hebt. Daar is dit forum toch voor, of vergis ik me? En het feit dat ik je niet ken maakt niets uit, tenzij je me wil gaan vertellen dat jij iedereen hier op het forum persoonlijk kent. Op mij na dan!

En mocht het jou een goed gevoel geven....ik respecteer jou mening en jou voorspelling, geloof me. Ben zelf gewoon van mening dat je voorspelling nergens op slaat.

28 april 2012 om 12:30

Ben het eigelijk alleen maar met zijn nr 1 eens kwa voorspelling Psv komt sowieso wel in de top 5 volgend jaar en zullen waarschijnlijk weer lan meestrijden om de titel

Dat Roda belachelijk werd gemaakt hadden ze aan zichzelf te danken.

Maar Zondag kan het wel eens helemaal anders lopen, Roda is momenteel in vorm en is een ploeg die het PSV gewoon heel moeilijk gaat maken. PSV worstelt met zichzelf en voetbalt verkrampt. Ze kunnen het goede gevoel maar niet vinden, en dan moet je uit naar Roda die ook nog ergens voor vecht en echt niet bang voor PSV zal zijn. Ik houd mijn hart vast en hoop dat PSV het gevoel van besef kan opbrengen om nog ergens voor te vechten.

Ik zou het geweldig vinden als psv alles zou verliezen en 7e eindigen, ik gun hen gwn helemaal niks meer, mag misschien wel voor feyenoord zijn en hatelijke opmerkingen gooien naar de concurrenten, maar dat spreek ik alleen uit over psv.

Ajax, gefeliciteerd, ondanks we thuis 4 - 2 hebben gewonnen hebben jullie dit verdiend.
Twente, kut seizoen, fred rutten steve mcclaren en preud'homme, jullie hebben fc twente op de goede spoor gebracht helaas dat zei in 3 seizoenen 3 verschillende trainers hebben gehad, ( 3 en een half )
Heereveen, onder jans een beetje opgeleefd 2008 was wel een topseizoen maar de streven ernaar is er wel.

Psv sorry maar ik gun jullie helemaal niks

27 april 2012 om 20:20

Geeft niks dat gevoel is geheel wederzijds.

Mwa, ik denk niet dat je kunt zeggen dat de druk bij PSV groter is. Weliswaar willen zij de tweede plaats halen, maar Roda moet ook winnen om zicht te houden op de play-offs. Daardoor is de druk echt niet minder. Ik heb er wel alle vertrouwen in hoor. Roda is de laatste weken in goede doen ( Al drie wedstrijden achter elkaar de 0 gehouden ) en speelt ook nog eens thuis, waar ze heel veel punten halen. Ik verwacht een leuke en open wedstrijd met hopelijk Roda JC als winnaar .

12:30 + nijhuis + uitduel + roda in vorm + psv zwak = zekere nederlaag.

27 april 2012 om 23:01

Helaas, de wiskundige tekens staan niet goed waardoor je tot een verkeerde conclusie komt; onvoldoende ;

Geintje natuurlijk maar ik snap niet wat je met 12h30 en Nijhuis wil zeggen? Ik mag hopen dat het 'uitduel + roda in vorm + psv zwak' zwak zwaarder wegen in je conclusie?

27 april 2012 om 23:15

Haha, jazeker tellen die zwaarder mee, maar mocht je nog iets willen, dan zie ik dat niet gebeuren met nijhuis als scheids, die met alle respect, nog niet fatsoenlijk heeft gefloten jegens psv, maar goed hij komt uit Enschede.

@ *dammie*

Ik heb je lap tekst niet gelezen, ik verdoe mijn tijd niet met onzin, ik ben hier om over voetbal te praten gelukkig kan ik dat met vele hier inhoudelijk erover discuseren, ik negeer jou doe dat aub ook bij mij,ik mag je niet,

Onbr Ook al wint psv weer in de laatste minuut,az,twente of Feyenoord gaat 2de worden

27 april 2012 om 23:23

Iemand die op een openbaar forum onzin verkoopt vraagt erom om niet genegeerd te worden. Denk na voordat je wat post en besef dat dit tot reacties zal komen. En als je zulke poep post dan zal dat voor vele reacties komen die je niet mag. Dus één gratis tip: onderbouw je reactie gewoon. Als jij met argumenten komt waarom je iets vind, kan men het hooguit niet eens zijn met je conclusie maar als de argumenten goed zijn heb je niets te vrezen!

ps. ik ben het niet altijd met je oneens hè; zie ook het topic over Carrol ;-)

Nogmaals ik heb niet je goedkeuring nodig hoe ik moet onderbouwen,welke formuleringen ik moet gebruiken,mijn mening over Ajax en Psv die verander ik niet voor jou,ik ben inhoudelijk jij zeurt over de formulering, jij bent de enige die zeurt dus conclusie elkaar negeren......

27 april 2012 om 23:38

Je hebt mijn goedkeuring niet nodig nee, maar onderbouw je stellingen nu gewoon eens in plaats van aan Wilderiaans gebral te doen! Dan kunnen we altijd nog van besluiten dat we van mening verschillen maar als je alleen maar dingen roept als 'psv is een koopclub zonder visie' 'ajax domineert de komende jaren de eredivisie' en 'psv verdient niet de 2de plek, gaat ook niet gebeuren volgend jaar gaat het tussen Ajax en Twente om de titel' (voorbeelden he, geen letterlijke quotes!) dan weet je toch dat daar reacties op komen?

Ps. zie je PM

Hmm uitslag voorspellen is hier echt onmogelijk, Roda uit is altijd lastig voor psv, ondanks de laatste 7-1 overwinning thuis.

Psv heeft een dipje, roda daarintegen een up ; 2 wedstrijden achter elkaar gewonnen, uitwedstrijden notabene.
Verwacht een overwinning voor Roda, maar een gelijkspel sluit ik ook niet uit.

moet te doen zijn met die vreselijke keeper van roda kieszek die vent bakt er echt niks van en is met afstand de slechste keeper van de eredivisie.
ook vind ik roda niet meer zo'n goed team hebben als voorheen.

@memphisdepay
Jij volgt de eredivisie niet lijkt me?
Kieszek heeft de laatse 3 wedstrijden redelijk tot goed gekeept.
PSV doet het verre van goed.
En roda doet het ook heel goed!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Roda JC Kerkrade

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
18.FC Twente24-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Hidde JurjusKeeper10
Daryl WerkerVerdediger10
Ard van PeppenVerdediger10
Christian KumVerdediger10
Adil AuassarMiddenvelder10
Ognjen GnjaticMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Roda JC Kerkrade.

België
8 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2015-2015 Westerlo
2014-2014 Delhi Dynamos
2012-2013 KV Mechelen
2008-2012 Roda JC Kerkrade
2007-2008 Beerschot AC
Laatste voetbalnieuws

Roda moet begroting terugschroeven: ‘Onze organisatie moet flink inkrimpen’

Roda JC Kerkrade degradeerde het afgelopen weekeinde naar de Jupiler League. Na de 1-2 thuisnederlaag tegen Almere City viel het doek voor de ploeg van trainer Robert Molenaar. Het liefst keert...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Luuk de Jong is niet de enige Nederlandse spits die in beeld is bij Club América. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren