'De kans is meer dan vijftig procent dat ik naar de Eredivisie ga'

Donderdag, 19 april 2012 om 17:25

Met Almere City FC maakt hij geen kans op promotie, maar Mikhail Rosheuvel heeft goede hoop dat hij na de zomer in de Eredivisie speelt. De 21-jarige vleugelspeler doet het uitstekend in Flevoland en beschikt over een aflopend contract; dat maakt hem tot een interessant object voor de transferperiode die na dit seizoen aanbreekt.

/

Rosheuvel speelde in de jeugd voor Ajax en AZ, maar werd bij beide topclubs te licht bevonden en zocht zijn heil daarom in Almere. Tijdens het seizoen 2009/10 debuteerde hij in de Jupiler League en een jaar later kreeg hij nog meer speeltijd. Dit seizoen is Rosheuvel onbetwist in de voorhoede en maakte hij acht doelpunten; bovendien leverde hij de nodige assists.

Over zijn kansen op een stap hogerop is Rosheuvel positief. “De kans is meer dan vijftig procent dat ik naar de Eredivisie ga”, laat hij weten aan het Algemeen Dagblad. “Er zijn concrete gesprekken geweest. Voorbeelden voor mij zijn Oussama Assaidi en Nordin Amrabat, die ooit groen hier bij Almere binnenkwamen en als grote meneer vertrokken. Of ik dat ook word? In potentie kan dat zo zijn, ja.”


Poll

Mikhail Rosheuvel is klaar voor een club in de ... van de Eredivisie


Gerelateerd

48 reacties (laatste reactie door david1988)

Gezien Darl Douglas vertrekt bij Heracles Almelo hoop ik dat hij naar Almelo komt

Echt een geweldige speler en uiterst waardevol voor Almere!

19 april 2012 om 18:52

Heracles zou inderdaad een mooie club zijn om naar toe te gaan. Het blijkt inderdaad een goede speler te zijn en hij is nog jong. Misschien in de toekomst doorstromen naar de top, maar Heracles is een mooie tussenstap.

19 april 2012 om 19:03

En als hij Heracles nog wat te hoog gegrepen vind, is hij wat mij betreft ook bij PEC Zwolle van harte welkom.

Ik heb veel over hem gehoord, naar het schijnt een goede buitenspeler. Heracles zou inderdaad, Marvingaye, een prima club zijn voor hem.

Rosheuvel is echt 'n leuke speler, met leuke acties, en ook nog best wel scoorend vermogen. Dit lijkt me wel 'n leuke speler voor SC Heerenveen, als Luciano Narsingh of Oussama Assaidi vertrekt. Anders lijken Yanic Wildschut van VVV Venlo of Justiano Antonio van Go Ahead Eagles wel goede vervangers.

19 april 2012 om 19:21

@rochester,

zijn idd 3 v/d meest getalenteerde jonge vleugelspitsen in nederland! wildschut, antonia & rosheuvel

het is trouwens Jarchinio Antonia van Go Ahead i.p.v Justiano Antonio, maar verder klopt het zeker wat je zegt!

19 april 2012 om 20:00

Vergeet Bel Hassani niet, pas 19 jaar en nu al een erg belangrijke vleugelspeler voor Sparta. Dat zou ik ook echt een talent voor Heerenveen vinden, net als Antonia, Wildschut en Rosheuvel.

Ik ga er vanuit dat Narsingh naar Ajax gaat, dan lijkt me dit een talentvolle vervanger. Kan lekker concurreren met Van la Parra voor de rechtsbuiten-positie.

Hopen op het nieuwe talent. Misschien wat voor feyenoord als verbanger voor Cabral?

19 april 2012 om 19:15

@la_ajacied,

Idd speler met veel potentie, die misschien wat toe zou voegen aan feyenoord, aan de andere kant volgend jaar met de volgende spelers al op de flanken (cabral die nog doorloopt tot 2013, contract)

schaken, cissé, cabral, goossens, E. Manu, Fernandez, Achahbar enz. die allemaal (goed) op de vleugels kunnen spelen. zou misschien wat overbodig zijn + misschien wat nog uit de jeugd komt, als zou het mijn verbazen als ze weer zo'n lichting toveren als de vorige 2/3 seizoenen dat is haast onmogelijk!

19 april 2012 om 22:07

Klopt, maar altijd slim om vervanging te krijgen.

Fernandez is meer een spits, en goossens is in mijn mening meer geschikt voor middenveld. Maar het klopt wel wat jij zegt, ze hebben genoeg. Alhoewel Feyenoord hem kan kopen en uithuren zoals Zoet. Niet te vergeten dat feyenoord nog wat schuld heeft, zouden ze kunnen kiezen om bijv een paar te verkopen en dit talent als back-up. Maak je weer geld en altijd een goede backup!

Werd hij niet een aantal weken geleden al aan sc Heerenveen gelinkt?

19 april 2012 om 17:34

ook met NAC werd hij gelinkt ..

19 april 2012 om 17:54

Ik denk dat jij Antonio ofzo van Go Ahead Eagles bedoeld.

19 april 2012 om 19:18

@s.c.hvn,

Ja, denk niet dat hij die bedoelt, maar jij bedoelt Jarchinio Antonia van inderdaad Go Ahead Eagles. dat is ook een erg getalenteerde winger. als hij bij een club als groningen/h'veen/nec doet wat hij bij de eagles doet, dan zal dat een revelatie worden in de eredivisie!

19 april 2012 om 18:16

Hij is inderdaad een tijdje geleden al aan sc Heerenveen gelinkt, net als Antonia overigens. Rosheuvel zou zelfs al met Heerenveen gesproken hebben.

19 april 2012 om 19:16

@joswgmeer,

Idd, maar dat is denk ik alweer een maand of 3 geleden dat heerenveen aan hem gelinkt is, misschien opnieuw, maar een paar maanden geleden zijn johan derksen dat in voetbal international

Almere City is de club waar veel gevallen voetballers (en vooral talenten) zich weer herpakken en door die ene stap terug, 2 vooruit maken.
Ik kan er wel een heel verhaal over schrijven, maar dat wordt niet interessant voor de leden hier, dus een paar voorbeelden:

(voor de eerste streep is waar ze voor Almere City speelde en na de 2e streep het hoogste wat ze bereikt hebben na hun carrière in Almere).

Amrabat: SV Huizen-almere City-psv
Lens: Ajax-almere City-az/psv
Ars: De Graafchap-almere City- Levski Sofia
Assaidi: Az-almere City- SC Heerenveen
Duits: De Graafschap-almere City-rkc
Mulders: Cambuur-almere City-ado

Etc.

19 april 2012 om 17:36

Ars zit tegenwoordig al weer te cashen in China.

19 april 2012 om 17:47

Vind jij een chinese topclub van een hoger niveau dan Levski Sofia dan?
Ik zei: " en na de 2e streep het hoogste wat ze bereikt hebben na hun carrière in Almere"

19 april 2012 om 17:50

Nee, daar las ik overheen. Bij Levski heeft ie ook niet bijster veel gedaan. Je zou dus wel kunnen zeggen dat hij bij Zwolle op z'n top is geweest.

19 april 2012 om 17:53

Klopt, maar dat is wel het hoogste wat hij bereikt heeft. Dat is de enige nationale topclub met een redelijk niveau wat hij behaald heeft.

19 april 2012 om 22:18

Amrabat speelde tussen almere city en psv voor vvv.

20 april 2012 om 00:30

Lees zijn post goed, dan snap je dat hij het hoogst gehaalde na Almere bedoeld...

Leuk, stem je als enige, kies je middenmoot, komt de poll uit op kelder :\

19 april 2012 om 17:36

Ik stemde, blijkbaar voor jou, op kelder

ik hoop dat hij naar Vvv-venlo gaat. als vervanger van Berghuis die weer terug naar FC Twente.

19 april 2012 om 19:32

Dan moet VVV Venlo wel in de Eredivisie blijven...

20 april 2012 om 06:34

laten we het hopen!!

Echt een goede, jonge frisse spelers met enorm veel potentie. Goed in de kleine ruimtes, snel en een goede voorzet, zie hem wel bij een middenmoot.

Ik vind dit inderdaad een speler die zo in de middenmoot/subtop van de Eredivisie mee kan. Zou wel wat voor Heerenveen, Heracles of Nac zijn. Zie hem geregeld voetballen, is erg snel met een goede actie wat ook nog eens vaak in een doelpunt uit mondt.

Assaidi ging eerst nog naar de graafschap voordat hij bij sc heerenveen kwam, correctie **

Kan absoluut mee met de subtop. Heel fijn spelertje.

Misschien dat Van Geel hem wel op het oog heeft. Hij kan de plek van Cabral weer opvullen. Dan hebben we voor rechts Schaken, en Rosheuvel en voor links Cisse, en Manu.

Zou Heracles of Rkc Waalwijk nodig hebben. voor RKC omdat Meijers naar Ado den Haag gaat

Kom maar naar Nec om Navarone Foor te vervangen op de flanken die Schöne gaat proberen te laten vergeten op het middeveld

Groningen wil nog een rechtsbuiten... ik zeg doen!

19 april 2012 om 19:10

@gert-jan

Idd, zou een erg leuke voetballer zijn voor Fc Groningen! Gaat constant drijging van hem uit!

Kostic-texeira-rosheuvel

Veel potentie in de voorhoede!

Blijf maar lekker weg voetballen kun je beir

19 april 2012 om 23:59

En jij ziet hem zeker week in week uit voetballen bij Almere City?
Ik heb een scc bij Almere City, en kan me dood ergeren aan mensen die niet wekelijks naar de JL kijken en zomaar hun mening opbouwen.
Mika is 1 van de steunpilaren van dit seizoen samen met burgzorg. Gaan bijde weg, al twijfelt rosheuvel nog heel erg om zo contract te verlengen. Hij heeft het zelf naar ze zin in Almere. En ja ik weet dat want ik sprak hem vorige week vrijdag nog na het gelijke spel tegen Sparta.

20 april 2012 om 00:32

Wij hopen allemaal dat hij blijft, maar het is toch wel duidelijk dat hij niet zal blijven. Hij had je wellicht niet willen teleurstellen ofzo, maar die is gewoon weg hoor...

Onze hooligan!

20 april 2012 om 12:35

Ik weet dat hij weggaat, maar als meerdere mensen/spelers aangeven dat hij heel erg twijfelt, en hij zelf dat zie je ook als je hem die vraag stelt. we zullen het zien, zou top zijn als die alsnog blijft.

één van de grootste talenten uit de jupiler league! zou denk ik van nr. 18 t/m de subtop allemaal iets toevoegen! misschien iets voor heerenveen/groningen, ik weet van vi dat heerenveen hem volgt/volgde dus misschien al één opvolger voor de waarschijnlijk vele vertrekkende!

uit betrouwbare bronnen vernomen dat hij in gesprek is met FC Zwolle
Voor volgend jaar bij PEC Zwolle aan de bak te gaan.

OF: de aanvoeder van Denbosch komt waarschijnlijk tegelijk naar Pec

20 april 2012 om 00:21

Dan zou ik als ik jou was je bronnen nog is heel goed na gaan vragen want zijn voorkeur gaat uit naar een subtopper, middenmoter. Ik denk eerder dat je burgzorg bedoeld want die liet wel al iets ontvallen over zwolle.
Hij gaat liever naar een Groningen, heerenveen. Hij vind Feyenoord ook wel iets moois hebben maar dan wilt die liever eerst verhuurd worden want hij weet zelf ook dat die nog iets te licht is voor Feyenoord.

NEC schijnt voor hem in de markt te zijn.

19 april 2012 om 22:08

zou een mooie club voor hem zijn denk ik!
is dan eigk een indirecte vervanger van Schöne.;
maar dan moet je er ook nog rekening mee houden dat en Nuytinck en Conboy misschien vertreken.

Babos
Will/Szelesi
v. Eijden
Nuytinck
Conboy
Koolwijk
Foor
Vadocz
Rosheuvel
Zeefuik
Geroge

Heracles is geknipt voor hem !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Almere City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.FC Eindhoven46-22
Voor de complete stand: Jupiler League
SpelersPositieW
Mike GrimKeeper00
Roy PistoorKeeper00
Chiel KramerKeeper00
Damon MiraniVerdediger00
Jorni CampsVerdediger00
Van BuurenVerdediger00
Calvin Mac-IntoshVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Almere City.

8 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 24 april
Lionel Messi is overtuigd van de kwaliteiten van Jasper Cillessen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren