Update: Sneijder, Castillion en Bonevacia in de zomer naar Jong Ajax

Woensdag, 18 april 2012 om 15:00
/

Na het gesprek dat Rodney Sneijder dinsdag voerde met Ajax, weet de middenvelder waar hij aan toe is. Sneijder is dit seizoen verhuurd aan FC Utrecht, maar dat is geen onverdeeld succes. Ondanks een goed begin is hij er niet onomstreden geworden. Ajax heeft hem nu meegedeeld dat hij derde keus kan worden in de selectie van Frank de Boer. Wil hij dat niet, dan lonkt voor Sneijder een vertrek uit de hoofdstad.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wat raadt jij Rodney Sneijder aan?


Gerelateerd

123 reacties (laatste reactie door benno-boss)

Dan is de keuze snel gemaakt. Vertrekken dus, bij Ajax komt die niet aan spelen toe.

18 april 2012 om 09:09

laat hem maar naar Zwolle komen, Bruis komt waarschijnlijk ook al. Zal mooi zijn

18 april 2012 om 12:26

Waar haal jij dat vandaan dat Bruis naar zwolle komt en weet je wie ook er nog meer komen ? Zwolle kan nog wel wat versterking gebruiken.

18 april 2012 om 09:30

Dit is nu wat Aissati bedoelde niet te snel opgeven.. Dat je 2 dingen kan doen in een artikel van eergisteren.. Aissati gaf aan altijd overtuigd geweest te zijn van z'n eigen kwaliteiten en wilde terug knokken.. Misschien kan Sneijder dat ook doen...

18 april 2012 om 13:11

Nee dit is iets anders, Sneijder krijgt de keuze en moet speelminuten maken. Als je ruim 21 bent en je hebt je debuut nog niet gemaakt en wordt derde keuze, raad ik hem aan naar Vitesse, Twente, Utrecht, Heerenveen of AZ te gaan. Anders staat hij komend jaar sowieso stil in zijn ontwikkeling.

Aissati heeft ook al eerder eieren voor zijn geld gekozen door verhuurperiodes, en zijn ontwikkeling wil ik niet direct als voorbeeld voor anderen nemen, het is gewoon knap en gelukkig dat het Aissati nog gelukt is om in de basis te komen.

18 april 2012 om 14:19

maar dan nog denk ik dat Aissati dat bedoelde in de basis (i.p.v. arrogant te zijn).. Dat je of kan kiezen om te knokken of om eieren voor je geld te kiezen idd..

Wat voor hem het verstandigst is, dat is een andere vraag.. Maar voor welke positie is hij dan 3e keus. Achter Anita en Enoh of achter Eriksen/janssen..?

18 april 2012 om 14:23

Op links, Eriksen/janssen dus.

18 april 2012 om 15:12

Grappig dat je Twente en AZ noemt, want als hij bij Ajax niet aanspelen toekomt, waarom zal hij dat hier wel komen?

times are changing.

18 april 2012 om 10:00

Hoezo niet?
Kans dat andere middenvelders vertrekken is aanwezig, Janssen wordt ook weer een jaartje ouder, geblesseerden zijn er vaak zat, talent heeft hij genoeg en als hij zich voor Frank zijn neus continu bewijst bij de trainingen of eventueel bekerfinales/oefenpotjes zie ik hem wel weer doorgroeien.

18 april 2012 om 13:04

Bij ajax komt hij niet aan spelen toen, Bovendien heeft deze jongen ook niet de klasse om bij ajax aan spelen toe te komen. Strik eromheen en weg doen.

18 april 2012 om 15:09

sneijder gaat nu sowieso weg hij wil namelijk niet in jong ajax spelen.

Rodney moet gewoon lekker bij clubje als VVV spelen, dan is hij daar dé man van het elftal, en kan hij zich dus bewijzen

18 april 2012 om 07:48

van mij maar hij wel naar de fc. Andersson gaat bij ons weg en ik zie in sneijder veel potentie en die kan zeker slagen bij groningen.

18 april 2012 om 09:01

Hij mag van mij ook wel naar de FC! Ook als Andersson blijft, want die staat nu controlerend en we missen wel een nummer 10 met een beetje kwaliteit.

18 april 2012 om 09:05

Plus het feit dat Huistra hem als eens eerder onder zijn hoede had.
Namelijk bij Jong Ajax.

18 april 2012 om 11:08

Huistra is inderdaad erg goed in het oppikken van Ajax talenten die er net niet doorheen komen, om wat voor redenen dan ook. Zie de huidige opstelling van Groningen, hun speelwijze, en de Ajax invloeden.

18 april 2012 om 13:55

Om die reden zie ik hem liever niet komen. Misschien zie ik het verkeerd maar het 'ajax-systeem' is moeilijk in te vullen (zie wanneer er blessures zijn zoals in dit seizoen). Pietertje probeert hetzelfde maar dan met de 'net-niet' spelers van Ajax aangevuld met anderen. Het resultaat is de positie waar de fc nu staat. Maar het zou mij niets verbazen als hij volgend jaar rondloopt in een Groningen shirt

18 april 2012 om 11:25

Zou hem graag in Breda zien. Schilder gaat verkocht worden en dan is Sneijder een prima vervanger. Zeker nu hij gratis opgehaald kan worden.

18 april 2012 om 18:05

Gratis???? Waar zie je dat staan. Als ze hem willen hebben wie dan ook. Moet er geweoon betaald worden

18 april 2012 om 19:43

Maar dat zal ongetwijfeld geen fortuin zijn voor een jongen die geen wedstrijd in Ajax 1 speelde en nog een contract voor een seizoen heeft.

18 april 2012 om 19:49

Het staat er toch echt heel duidelijk, deajaxgen:

De club vraagt een bescheiden transfersom voor de 21-jarige Utrechtenaar; een andere optie is dat hij transfervrij vertrekt en Ajax meedeelt bij een eventuele doorverkoop.

@ Veendam1...

Wel erg makkelijk om te vertrekken.
Misschien moeten sommige jongens harder worden en ismael als voorbeeld nemen.
Heft van het seizoen in de 2e gespeeld en nu toch mooi basis.

18 april 2012 om 07:49

ik meen toch echt dat er wat gebeurd was dat aissati naar het 2e moest. hij had ook geen andere keus dan zich terug knokken

18 april 2012 om 08:05

Bij Aisatti was er niks noemens waardig gebeurd, in de selectie was gewoon veel concurentie heeft zich gewoon prima terug geknokt.

18 april 2012 om 08:07

dat betekend dus dat andere spelers het laten afweten? die dus eerst de voorkeur kregen?

18 april 2012 om 09:20

@grunnpride #17
Of is het niet gewoonweg de verdienste van Aissati dat hij zich beter heeft geprofileerd en zich misschien beter heeft ontwikkeld dan die andere?
Als iemand iets goed doet of beter doet dan een ander, hoeft dat niet altijd het falen van die ander te zijn.

18 april 2012 om 10:20

In eerste instantie zou Ismael naar Vitesse gaan, alleen Vitesse en Ismael kwamen er onderling niet uit en vlak voor het sluiten van de transferdeadline stond daar plots Ismael met een contract nog bij Ajax.

De Boer wilde hem er eerst niet bij hebben, ze hadden al meer dan 6 middenvelders.
Kijk, 2 of 3 mogelijkheden voor elke plaats is heel relaxt natuurlijk, maar om nou 9 middenvelders in één team te hebben slaat nergens op en zodoende moest Frank een keuze maken.
Ismael was een verrassing die uit de lucht kwam vallen waar Frank totaal niet op voorbereid was, hierdoor werd hij het slachtoffer dat met de jeugd mee moest trainen.
Na verloop van tijd presteerden sommige middenvelders wat matiger (janssen destijds, Enoh wat kaartjes), vielen er blessures en moesten halve middenvelders naar de spits of juist naar de verdediging (anita, Siem), tegelijkertijd viel Ismael positief op bij de jeugd en zodoende begon Frank te denken... Of hij Ismael toch wel een plaatsje kon schenken.

Dit lukte en Ismael reageerde uitstekend.

Het was een aparte samenloop van omstandigheden die Ismael naar de jeugd van Ajax toe bracht en idem dito hoe hij weer terug kwam.

Hier een lijstje middenvelders:
Anita
Enoh
Eriksen
Siem de Jong
Janssen
Lodeiro
Serero
Rits

Heel niet verkeerd zou ik zeggen, laat Rits en Serero nog maar even met de jeugd mee doen (heel logisch allemaal, ook allemaal gebeurd).
En dan plots de verrassing Aissati... Tja dan moet die ook maar naar de jeugd.

Allemaal hele logische en goed verklaarbare beslissingen, niets persoonlijks.

18 april 2012 om 07:52

Hij heeft bij Utrecht niet eens elke wedstrijd gespeeld. Hij heeft weinig laten zien. Misschien dat die zich nog even mag bewijzen in de voorbereidingen, maar verwacht echt niet dat die veel wedstrijden gaat spelen. Dan zou je toch als speler liever wegwillen naar een club waar je wel in de basis staat?

18 april 2012 om 08:47

Klopt ,maar Aisatti heeft wel een betere techniek en is op bijna alle facetten van het voetbal beter dan Rodney Sneijder.
Je kan wel je best doen en dnek ook dat Rodney dat doet maar hij mist gewoon simpelweg de kwaliteit.

18 april 2012 om 13:16

Mee eens. Rodney's techniek is redelijk maar daar is het meeste wel mee gezegd. Mist gewoon kwaliteit.

Toch vond ik hem zo nu en dan aardig spelen bij Utrecht maar bij Ajax is de concurrentie te groot en is ie toch wat te licht, maar mischien een mooie club als Groningen, Nac ofzo

18 april 2012 om 14:21

Nou, het klinkt best vreemd maar ik hoorde vanochtend al iets over hem.

Ik zelf wordt er niet vrolijk van en hoop ook dat er niets van waar is.
Van Geel ziet wel wat in Sneijder in plaats van Bakkal. Is dat wat dan.
Terwijl er eerst nog wordt gezegd niet zomaar geld uit te gaan geven.

Zou de eerste grote fout van van Geel zijn.

19 april 2012 om 18:09

Ik zie niet graag spelers van Ajax naar Feynoord gaan. Heb geen idee wat deze jongen zou moeten gaan kosten, maar mischien accelereert ie daar wel heel goed aangezien ze daar toch wel overweg kunnen met jonge jongens. En spelers waar ik echt niks van had verwacht me toch wel hebben verbaasd dit seizoen.

Hij kan beter weggaan. De concurrentiestrijd gaat hij sowieso verliezen en als hij blijft speelt hij misschien een paar wedstrijdjes per jaar. Hij staat onderaan de rangschikking wat betreft aanvallend ingestelde middenvelders. Hij moet nu door ontwikkelen dus hij kan beter naar een club gaan waar hij speelt, of hij het leuk vind of niet. Voor Ajax lijkt hij me toch tekort komen

Lekker ergens anders voetballen! Ik zou als ik hem was bij FC Utrecht blijven of een andere club in de eredivisie. Ik denk dat hij genoeg kans maakt bij andere clubs.

Ga maar lekker weg Sneijder, we hebben echt niks met jou. Misschien wilt PSV Sneijder hebben, dan hebben hun ook een jeugdspeler van ons. ;-)

18 april 2012 om 08:03

@ahjacied:
Ik snap niet dat je zo respectloos over Ajacieden kunt praten!

On:
Sneijder komt op dit moment te kort, zal wel passen bij een club als Groningen en Heerenveen!

18 april 2012 om 08:42

Ajacieden die het Utrecht logo kussen na 1 wedstrijd zijn ook geen Ajacieden.. Buiten dat, wanneer Rodney Bakker of wat dan ook van zijn achternaam had geheten was hij nooit gescout geweest door Ajax volgens mij..

18 april 2012 om 08:46

Zo is het Afca.. Weg met die Sneijders. Rot volk.... Beetje logo's kussen en zijn kleine broer die loopt te juichen tegen de club waar hij veel aan te danken heeft. De Sneijders hebben het voor mij helemaal afgedaan.

Ga maar lekker in Utrecht voetballen. Iedergeval niet bij onze prachtige club.

18 april 2012 om 08:48

Bij Heerenveen legt hij het ook af hoor. Hij is zelfs bij Utrecht geen meerwaarde en ik schat het middenveld van Heerenveen met Elm, Djuricic en Kums toch echt hoger in. Ik denk dat Groningen dan beter is, want daar kan hij ten minste nog spelen!

18 april 2012 om 10:31

Van mij mag hij wel komen hoor. Elm vertrekt, evenals Svec en misschien Roorda. En Djuricic wilde misschien ook weg. Dan blijft er weinig over. Dus ik denk dat hij dan wel in ieder geval met de Roon kan strijden om een basisplaats.

18 april 2012 om 11:04

@coentje79:
Man man man, die jongen was gewoon blij met zijn goal, niet handig om dat logo te pakken maar maak er niet zo'n drama van! Moet hij dan niet juichen?

En Wesley Sneijder heeft het afgedaan voor je? Dan is jou kridiet ook wel schandalig laag, die man heeft ons genoeg gegeven en is ook een ajacied! Hij is blij voor zijn jongen broertje en terecht...

18 april 2012 om 12:32

Afca-187/coentje79

Denk is even na voor je wat zeg die jongen is geboren en getogen in utrecht heeft zijn hele jeugd op de tribune in de galgewaard gestaan. Logisch toch dat zo jongen blij is altijd dat rare gedrag van de meeste suporters. Gelukkig is er maar een kleine groep ajax fans die zo reageren de meeste kunnen wel logisch denken.

18 april 2012 om 15:41

Hou maar lekker daar in Utrecht..
Sneijders zijn gajes..

Nadat zijn moeder voor alles door het Utrecht publiek is uitgemaakt, spugen ze op Ajax.

Stank voor dank dus..

Een harde maar eerlijke conclusie. En een realistische conclusie. Sneijder heeft nou niet echt bewezen dat hij belangrijk kan zijn op hoog niveau..

Ik ben benieuwd wat hij moet kosten aan transfergeld..

Nou, als Ajax volgend seizoen net zoveel blessures heeft als dit seizoen zal hij toch wel een wedstrijdje of 20 meepakken denk ik.
Maar daar gaan we niet vanuit. Vertrekken zou ik dus zeggen, een jonge speler moet veel speeltijd krijgen om zich te ontwikkelen en het heeft geen zin om op de tribune te gaan verpieteren.

18 april 2012 om 13:29

Sneijder zal niet op de tribune terecht komen. Die sluit zich aan bij Jong Ajax, traint buiten de wedstrijd dagen gewoon mee met de A-selectie en zal als de nood aan de man is doorschuiven..

Vind wel dat Sneijder zich in de zomer gewoon bij Ajax kan aansluiten. Overtuigd hij niet of nauwelijks dan kan je altijd nog beslissen om naar een andere optie te kijken. Een verhuurperiode zit er voor hem niet meer in. Daarvoor zitten Rits, Serero en Klaassen te dicht tegen de selectie aan.

18 april 2012 om 14:55

Rits speelt alleen in de A1 aardig maar voor de rest valt het wel mee. Serero is net fit dus staat nog niet zo hoog in de pikorde en Klaassen komt volgend jaar ook nog niet bij de A selectie.

on: Sneijder heeft het talent wel anders kon hij niet clubs zoals Real Madrid 2 jaar terug.hij zit zich alleen niet altijd 100% in het zelfde geld voor Castillion. En voor de meeste Sneijder wou dit seizoen zelf verhuurd worden terwijl de boer hem wel wou houden.

on: Dit lijkt me toch dat ze bang zijn bij Ajax. Want ze weten dat hij ontzettend vel talent heeft maar alleen ook niet 100% hem weg willen doen

18 april 2012 om 17:58

Rits speelt wel in de A1 maar maakt dusdanig grote stappen dat het niet lang meer zal duren voordat ook hij zijn eerste minuten op de Ajax 1 training gaat maken. Dit is weer een volgende stap richting een debuut voor Ajax.

Natuurlijk Serero is net terug van een blessure maar zit wel in dezelfde leeftijdscategorie als Sneijder. Serero is slechts elf maanden ouder. Zie men bij Ajax eerder kiezen voor Serero als Sneijder. Dit betekent dus dat hij tussen Serero en Klaassen of Rits in zal komen te staan. Lijkt me dan wijzer besluit om hem te laten gaan. Zeker nu Schøne getekend heeft in Amsterdam.

Kan hij in de voorbereiding wel overtuigen dan verdiend hij zijn kans. Desnoods via Jong Ajax.

Middenvelders bij Ajax in de pikorde:

Christian Eriksen
Theo Janssen
Vurnon Anita
Eyong Enoh
Ismael Aissatti
Nicolas Lodeiro
Thulani Serero
Mats Rits
Rodney Sneijder
Youri de Kamps
Ricardo Kip

Laat hem aub gaan. Is toch absoluut niet het niveau van ajax waardig hoor. Was bij Utrecht al een van de minderen. Beetje slechte kopie van zijn broer, helaas voor hem.

Sneijder naar Vvv, zie hem liever nog liever komen dan Bruins..
Ik zie wel potentie in die jongen als hij wekelijks speelt, contract van Molhoek en Leemans wordt niet verlengd, Sneijder zou een goeie zijn. Ook een minder verdedigend type als Meeuwis en Maguire.

Snijder heeft op dit moment niet het niveau van de rest van de spelers op zijn positie, misschien dat die nog een groei zal maken, maar ik denk dat die het niveau nooit zal halen. Heeft zichzelf ook niet echt geliefd gemaakt bij de Ajax supporters natuurlijk door zijn uitspraken en de Kus op het embleem van Utrecht, lekker laten vertrekken is de beste optie, leuke speler voor de middenmoot.

18 april 2012 om 08:29

Is Utrecht niet middenmoot? Ik vind het dan ook meer een speler voor de clubs 14 t/m 18.

18 april 2012 om 08:32

Ja Utrecht behoort normaliter wel in de middenmoot thuis, tenminste meestal net wel of net niet linkerrijtje. Ik denk wel dat Snijder beter tot zijn recht komt bij een meer voetballendere ploeg, Heereveen of Groningen zou in mijn ogen een mooie club zijn voor hem.

Ik zeg onderhandel met heerenveen over narsingh met sneijder als ruil middel en wat geld. lijkt mij inderdaad wel een goede speler voor heerenveen

Snap niet dat hij bij Utrecht zo weinig speelde. In het begin onder Koeman was hij nog goed bezig en liet hij leuke dingen zien. Onder Wouters, die ik als coach niet heel hoog heb zitten, belandde hij op de bank of zelfs op de tribune.

Hoop dat hij bij Ajax laat zien dat hij nog steeds goed kan voetballen. Als hem dat niet lukt, dan hoop ik op een mooie club waar goed voetbal word gespeeld. Heracles bijvoorbeeld.

18 april 2012 om 14:58

Bij Ajax laat hij het wel zien als hij blijft het voordeel dat hij heeft is dat hij niet de derde keus voor CVM waar Anita staat want Janssen heeft laten zien dat hij dat niet kan in vullen en Enoh pakt te veel kaarten. Als CAM komt hij bij Ajax wel als derde keus want daar heb je Eriksen/janssen/de Jong

Dan maar voor rodney hopen dat er volgend seizoen weer zo'n blessuregolf komt haha.

18 april 2012 om 15:00

heeft hij niet nodig hij heeft talent zat alleen niet de goede instelling altijd daarom mag hij zelf kiezen Ajax wil hem niet kwijt doen want weten als hij zelf wil dat hij wel een plek kan verdienen. Maar als hij dat niet wil gaat hij weg

Ik zou blijven als ik hem was. Als derde keuze speel je wekelijks bij de belofte en kan je jezelf laten zien. Op zijn leeftijd zou ik niet weglopen voor deze uitdaging maar mezelf de tijd gunnen om in de kijker te spelen. Ik denk dat hij in de jeugd een goede indruk heeft achtergelaten en dat het er wel inzit bij hem, maar dat de verwachtingen van iedereen op dit moment te hoog zijn.

Advies: Blijven en laten zien wat je kan, doorgroeien naar 2e keuze en uiteindelijk in die invalbeurt de plek veroveren. Janssen is over 1 jaar weg en ik zie Sneijder toch wel als type Janssen (qua spel)

Ik denk dat hij nog te weinig heeft laten zien om bij Ajax in de basis te mogen staan.
Ik zou wel is willen zien als hij de kans zou krijgen in de Arena, kijken of hij het niveau aankan.
Het is jammer dat we veels te veel middenvelders hebben die niet gebruikt worden, dus is het goed om Sneijder zelf de keus te laten maken.

Laat hem maar zo snel mogelijk vertrekken. Eenjarig contract en alles behalve een toegevoegde waarde voor dit Ajax. Op zoek naar een mooie club voor hem meneer de zaakwaarnemer...

Nou Roda Sla je slag, informeer bij ajax voor castillion en Rodney sneijder dan heb je weer wat meer pit in de selectie samen met Evander sno die met brod mee komt naar roda.

Haha een telefoontje van Wesley en het is geregeld! Of wie weet? Misschien dat ie bij Inter mag komen? Schoenen van Cambiasso poetsen ofzo.. Ach.. Als hij een andere achternaam had, dan zou hij nu hoogstens in Jupiler League spelen, is duidelijk minder dan zijn leeftijdsgenoten op die positie.
Maarja.. 21 is jong..de wereld kan plots veranderen..

Gewogen en voorlopig te licht bevonden.

Speelt bij Utrecht ook maar sporadisch, hetgeen veelzeggend is.

18 april 2012 om 09:48

Kali heeft vaak de voorkeur gekregen omdat dat een eigen speler is, die ook nog eens het oogappeltje is van assistent Alflen. Als er puur naar kwaliteit was gekeken had Sneijder twee keer zoveel wedstrijden gespeeld dit seizoen. Zo veelzeggend is dit dus zeker niet...

Ondanks dat hij bij Utrecht lang niet alles gespeeld heeft afgelopen seizoen denk ik toch dat hij een interessante speler voor ons is. Hij is nog jong, dus kan zeker nog groeien in zijn spel, is daarnaast een positiieve Utrechtse jongen die erg goed ligt in de groep. Gezien het feit dat hij nu ook nog transfervrij gehaald kan worden is dit denk ik een buitenkans die we niet mogen laten liggen. Maar goed, ben benieuwd waar zijn toekomst ligt...

18 april 2012 om 11:17

Ik ben het zeker met je eens hoor, ik hoor ook geluiden op diverse fora dat Utrecht hem inderdaad alsnog wilt behouden. Ik dacht eigenlijk dat voornamelijk zijn salaris een probleem zou volgen, afgaande op de berichtgeving van enkele dagen geleden. Hij is in ieder geval beter dan Kali..

Vind Rodney een goede speler, snap niet dat hij bij Utrecht zo weinig speelt. Mag wel naar de FC groningen komen, kunnen zo een speler als hem prima gebruiken....

Lekker wegblijven! Ik hoef hem nooit meer te zien bij Ajax, laat ie maar lekker het logo gaan kussen bij een andere club!

18 april 2012 om 10:30

Ik ben het helemaal met je eens, hij verdient het niet om bij ons te spelen, laat hem lekker bij Utrecht blijven spelen, want hij denkt dat hij al net zo goed is als zijn Broer, maar daar komt hij nooit in de buurt.

Irritante speler, voor in de wedstrijden tegen Ajax dit seizoen, gewoon lekker wegblijven en nooit meer terugkomen, kleine etter!

Hmm voor Castillion geldt het zelfde ? Volgens de verhalen gaat Bulykin vertrekken , dan heb je de Jong die eigenlijk middenvelder is dus als enig echte spits blijft dan Sigi over ? Hoezo te veel concurrentie ?
Dat Castillion te kort komt is een ander verhaal maar blijkbaar wil men dat niet kenbaar maken ? Zal wel te maken hebben met de eventuele verkoop prijs .

18 april 2012 om 15:01

ze komen niet de kort alleen missen de juiste instelling want het zijn beide groote talenten en Sneijder kon zelf naar Real Madrid paar jaar terug

Na jammer het is helemaal geen slechte speler hoor. Ajax heeft op dit moment gewoon iets te veel mensen op het middenveld. Maar ik denk toch dat hij best een jaartje kan proberen om zich er in te vechten.

Zwak hoe alle amsterdammers hier reageren hoor. Het is nog steeds een speler van jullie en omdat die paar domme dingen heeft gedaan moet die oprotten?

Hij kan nog best uitgroeien, maar hoger dan de Eredivisie komt die denk ik niet. Helaas, leuk spelertje om naar te kijken maar Kali die geen bal goed raakt mag vaak spelen.. Andere coach als onze Wouters had Sneijder boven Kali gezet

Maar hoop dat Sneijder bij ons blijft en volgend jaar even de 5e en 6e overwinning achter elkaar op de Amsterdammers bezorgt. Sterren van de hemel speelt en Ajax hem weer terug wil. ;

18 april 2012 om 12:06

Het is zijn hele houding jegens zijn huidige werkgever en medespelers in onderlinge wedstrijden, niet vergeten zijn uitspraken in de media.

Het is maar waar je blij mee bent en wat je doelstelling is.. Jullie mogen jaarlijks tweemaal van ons winnen als dat betekent dat we kampioen worden.
Dat is het enige wat voor jullie telt, winnen van Ajax, om vervolgens bijna nacompetitie te moeten spelen.

Van mij part blijft hij ook maar lekker bij Fcu...komt tekort voor Ajax en middenvelders in overvloed.

Zou hem wel willen houden aangezien je niet weet of die goed of slecht in speelt in het Ajax systeem.
3de keus is natuurlijk niet is om blij van te woorden maar als hij zich op de trainingen laat zien komt hij vanzelf verder.

Moeilijke keuze. In feite moet je om je te ontwikkelen veel aan spelen toekomen. In dat opzicht zou hij moeten kiezen voor een ander avontuur en niet plaatsnemen op de bank/tribune van Ajax. Het is bijzonder jammer dat hij niet in de buurt komt van de talenten die zijn broer heeft. Toch is hij wel goed genoeg om in de subtop van de eredivisie te voetballen.

Gewogen en te licht bevonden helaas.
De Boer weet echt wel wat rodney kan daar hij hem al een paar jaar heeft getraind.
Als ik hem was zou ik toch blijven en strijden voor een plekkie,mischien komt het nog maar ik betwijfel het.

Dat wordt dus een vertrek voor Rodney lijkt me sterk dat die als derde keus wil fungeren terwijl die eerder aangaf dat hij speeltijd het belangrijkste vond. Zal wel naar een club in de middenmoot gaan.

Is Castillion niet wat voor Heerenveen?
Heeft nog niet heel veel gescoord, maar is wel goed jong nog.

Er van uit gaande dat Dost weg is.
Moet Heerenveen er nog zeker een spits bij.
Samen met Valpoort strijden voor de spits positie.

Castillion moet echt een transfer maken te zonde om die jongen bij jong ajax aan de slag te zien, hij kan het eredivisie niveau zeker aan, mischien wat voor NEC ?

18 april 2012 om 15:39

Hij kan het niveau aan? Dat laat ie anders niet zien bij RKC

18 april 2012 om 18:10

Hij heeft zeker de potentie naar mijn mening maar we zullen het zien, 18 wedstrijden voor rkc 4 doelpunten vind ik niet heel erg gek, kan natuurlijk veel beter maar hij is nog jong en met een iets beter team om zich heen, zal hij ook wel meer gaan scoren denk ik.

Snel afscheid nemen van deze spelers. Bizot nog een jaartje verhuren.

Zelfde geldt voor Blind, Aissati, Bulykin, Enoh, Lodeiro, El Hamdaoui, Ebecilio, Ozbiliz, Cvitanich, Silva. Te dure wisselspelers of overbetaalde middelmaat

Van Lukoki ben ik ook niet overtuigd, maar die kan een jaar worden verhuurd.

Ook voor Koppers, Serero en Ligeon zou een jaartje Zwolle of Breda prima zijn

18 april 2012 om 15:19

Silva speelt niet eens meer voetbal staat alleen onder contract er word naar gekeken hoe ze hem kunnen helpen. voor de rest als jij al deze spelers laat vertreken hou bijna geen middenveld over bij Ajax want Klaassen en Rits laten ook nog vaak zien dat het Eerste nog te hoog is

18 april 2012 om 15:20

Op die manier houd je geen wisselspelers meer over of zou je spelers voor een te laag bedrag wegdoen (enoh).

18 april 2012 om 15:24

Koppers,serero en Ligeon zijn welkom in zwolle,regel het maar.dan regel ik een kaartje als jullie op bezoek komen.

18 april 2012 om 15:46

Beetje overdreven dit. De meeste van die spelers kosten namelijk helemaal niet zoveel. Ben het met je eens over Aissati, Bulykin, Lodeiro, Elh, Cvitanich en Silva.
Blind, Enoh, Serero en Ebecilio zijn waardevolle reserves volgend seizoen.
Lukoki kan je inderdaad verhuren, samen met Ozbiliz.
Koppers en Ligeon heb je gewoon nodig voor op de bank en spelen anders genoeg wedstrijd in Jong.

Het lijkt me sterk dat deze jongens zin hebben om nog voor Jong Ajax uit te komen, nu ze al aan het echte werk geroken hebben. Vrolijk een middenmotertje zoeken en je vanuit daar opwerken.

Jongens geloven jullie nu echt dat castillion iets voor heerenveen is?? De beste man is wisselspeler bij Rkc.

18 april 2012 om 15:26

Lang niet altijd.
Staat op 26 wedstrijden dit seizoen.
Prima getal toch

18 april 2012 om 15:28

Hij is echt wel wisselspeler. Hij kreeg alleen in het begin van het seizoen een basisplek. En sinds de winterstop begint hij vaker op de bank dan hem lief is.

Ja logisch, deze jongens hebben dit seizoen niet laten zien dat ze goed genoeg voor Ajax zijn. Misschien dat Ajax iets met FC Zwolle zou kunnen doen een soort samenwerkingsverband. Beetje hetzelfde als Feyenoord heeft met Excelsior. Waar je jongens als Bonevacia, Sneijder, Serero, Castillion kan droppen en ervaring op laten doen.

18 april 2012 om 15:37

Haal Serero even weg uit dat rijtje...

18 april 2012 om 18:35

Nee ik haal Serero helemaal niet weg uit het rijtje. Onbegrijpelijk dat zoveel enthiousiast over hem zijn. Die jongen kan er niks van. Puur voetballend is hij heel goed. Maar als je alle pleintjes in Amsterdam afgaat dan kan je nog 5.000 jongetjes vinden wie waanzinnig kunnen voetballen. Serero heeft een paar eigenschappen waarin hij uitblinkt. Maar hij heeft ook heel veel eigenschappen die tekort komen.

Castillion is gewoon te licht bevonden voor de eredivisie. Als je met alle respect wisselspeler bent bij Rck(op papier past hij bij de speelstijl van Rkc) dan zul je bij de meer verdedigende clubs uit de eredivisie zeker niet uit de verf komen. Deze man moet gewoon naar JL en zich daar ontwikkelen.

18 april 2012 om 16:24

Aan de andere kant komen zijn kwaliteiten er bij Ajax misschien wel beter uit. RKC speelt nu een aantal leuke wedstrijden, maar doorgaans zijn zij het team dat met de rug tegen de goal staat. Dan is het natuurlijk moeilijk om je te onderscheiden als jonge aanvaller.

fc groningen intresse in Sneijder!!!!!!

18 april 2012 om 16:23

Dat lijkt me een hele mooie club voor hem, bij Groningen krijgen veel jonkies toch wel de nodige speeltijd en dat is natuurlijk goed voor de ontwikkeling. Ik denk dat Sneijder nog wel kan uitgroeien tot nuttige speler, alleen ben ik bang dat hij te kort komt voor een van de topclubs.

Sneijder komt bij FC Utrecht al niet uit de verf. Ik denk dat hij een andere club moet kiezen en dat zal geen top of subtopper zijn in Nederland. Eerder onderin of bovenin de Jupiler League!

Sneijder lijkt me wel wat voor Twente, zal geen basis krijgen maar toch zijn +- 20wedstrijden pakken, zie echt wel potentie in Sneijder.. Landzaat is zwaar aan het afbouwen en dan heb je er een goeie linkspoot bij(ja Tadic is ook links maar eigenlijk geen middenvelder)

Laat die jongens toch gaan! Nu staan ze anderen weer in de weg. Ze zijn niet goed genoeg voor Ajax...punt!

18 april 2012 om 16:21

Ik heb over Castillion ernstig mijn twijfels, hij heeft bijvoorbeeld bij RKC maar matig gepresteerd. Maar ik zou hem graag nog een keer zien in een draaiend Ajax, eens kijken of hij dan wel kan uitgroeien tot goalgetter. Met Eriksen, Boerrigter en Janssen hebben we toch wel 3 spelers die een spits op maat kunnen bedienen.

Sneijder misschien iets voor Heracles? Veel spelers hebben laten zien dat ze zich daar heel goed kunnen ontwikkelen, in een rustige omgeving en gezonde club.

Slim van Ajax, je contract spelers niet helemaal laten vallen, maar laten terugkomen op een manier dat ze nu misschien zelf wel weg willen..

Rodney Sneijder en Roly Bonevacia mogen weg van mij bij Ajax. Sneijder mag van mij weg omdat Ajax al genoeg spelers heeft op zijn positie met: Thulani Serero, Christian Eriksen, Siem De Jong, Nicolas Lodeiro, Ismail Aissati, Theo Janssen, Viktor Fischer en Mats Rits (beiden in de jeugd, maar duurt niet lang voordat ze in de eerste elftal zitten). En ik vindt Lasse Schone ook niet nodig, want ik heb dan zoiets van haal dan Viktor Fischer bij de eerste elftal.

En Roly Bonevacia die komt gewoon tekort voor Ajax. Want hij speelt al niet elke week bij NAC Breda, dus dan is de kans ook klein dat hij ook bij Ajax slaagt.

En Geoffrey Castilion zie ik wel slagen bij Ajax, ik zou hem eerst een seizoen verhuren aan 'n club als Nec, en dan het contract van Bulykin met een jaar verlengen. En als Castilion terugkomt, en stel dat hij zich goed heeft ontwikkeld, dan mag Bulykin weer weg.

Ajax haalt Schone! Zie Ajax.nl

misschien is het beter om naar een club te gaan waar hij past, zoals, utrecht, den haag en breda, of naar een club waar hij nodig is, zwolle, graafschap, rkc en groningen, want ook de subtop is te hoog gegrepen, met subtop bedoel ik vitesse, heerenveen, en beetje roda jc.
maar het lijkt mij ook niet onverstandig om bij de beloften te spelen, ten eerste je traint nog wel eens met het eerste, je leert dus genoeg, ten tweede je kunt als je het goed doet naar ajax 1. ten derde het seizoen daarop kun je tweede nummero tien worden, want ik denk dat janssen dan wel weer weg is of een heel stuk minder is, eriksen is misschien verkocht en jij zelf bent mentaal sterker en volwassener geworden, gewoon concurenntie aangaan met fisher, serero, rits en klaassen. en dan wordt het nog wel wat.

tijd geven, beloftes mee laten doen en dan komen ze er wel.

eigenlijk zou zwolle of liever de graafschap als ze in de eredivisie blijven spelers als, koppers, serero, sneijder, castillion, bonevacia moeten huren. zijn goede voetballers zeker voor deze clubs. want die clubs horen in de eredivisie. al moet het beleid en technische staf van de graafschap helemaal nieuw en omgeooid worden, vroomans mag blijven en laten zien wat ie kan. ross, roelofsen, vreman en bloemers weg. nieuwe echte grasmat plus goede veldverwarming en het enige wat je moet doen is overbodige spelers weg doen dan krijg je weer geld, denk aan saeijs, meijer, wormgoor( is gelukkig al weg) rose kan jammer genoeg niet meer, sreckovic, abdulla, en evers verhuren aan go ahead ofso. dan hoeven ze alleen maar geld uit te geven voor grasmat en goede veldverwaming, want ze moeten gewoon, sneijder, castillion, koppers, bonevacia en miss serero huren. plus een goede centrumverdediger erbij. zoals kruijswijk, broekhof bijvoorbeeld

de winter
muslu
j. janssen
kruijswijk
koppers
kaak
bonevacia
sneijder
a. janssen
castillion
poepon

Iedereen was lovend over deze broer van.. Zou beter zijn dan Wesley op zijn leeftijd. Nu heeft hij in mijn ogen gefaald bij Utrecht maar om hem nou zou hard weg te bonjouren? Is hij echt zo slecht als jullie nu zeggen? Ik hoop maar dat hij niet zo goed is want ik voorspel dat hij over drie jaar bij een topclub zit en Ajax met tranenende ogen heeft moeten constateren dat ze hem net zo goed konden houden. Zal je zien dat ze er, als hij een topper is, zes miljoen voor willen uitgeven.

Dan nog iets.. zijn Rits en Serero echt zoveel beter? Durf ik ook te betwijfelen. Misschien hadden ze Lasse Schöne wel niet moeten aantrekken.. Wellicht zonde van Sneijder's talent.

18 april 2012 om 17:29

Tsjah Ajax-utrecht gezien?? Toen maakte hij ruzie met alles en iedereen bij Ajax. De supporters begonnen zelfs al te zingen: "er is maar 1 echte Sneijder". Dus moet je iemand die zich zo gedraagt tegen zijn huidige werkgever nog wel opnemen in je team?? Hoe goed hij ook kan worden, er zijn grenzen.

Je kan die jongens dan toch beter verkopen ook Castillion en Bonevacia zullen nooit het niveau gaan halen wat Ajax wilt bereiken. Zelfs hun huidige niveau is niet goed genoeg voor het Ajax van dit moment. Gewoon deze jongens verkopen anders zitten ze in jong Ajax weer wat jongere talenten in de weg die de stap misschien wel kunnen maken.

Aangezien Rodney Sneijder zelf de Ajax achterban heeft geprovoceerd denk ik dat Ajax hem nog makkelijker zal laten gaan. Ik ken deze jonge jongen niet persoonlijk, maar als je als huurling het logo van een andere ploeg gaat kussen of er met trots op slaat laat je je kennen. De verhoudingen tussen beide clubs, zeker bij de harde kernen, zijn bekend dus Sneijder moest wel beter weten. Hoe dan ook heeft hij bij Utrecht dit seizoen zeer weinig laten zien. Dat zelfde geldt voor Bonevacia. Castillion is een ander verhaal, maar we zullen zien of hij nog een kans gaat krijgen.

18 april 2012 om 18:55

Provoceren en kussen op het utrecht-logo gaat te ver. Maar Wesley zei het ook al.. mensen moeten alles zo zwart-wit zien. De Sneijder-familie komt uit Utrecht en heeft twee grote liefdes. Utrecht EN Ajax. Dus als hij van de club Utrecht houdt mag hij ook best het logo tongen, maakt me niet uit.

18 april 2012 om 19:13

In principe heb ik er geen moeite mee dat de familie Sneijder beide ploegen een warm hart toedraagt, maar op de tribunes zitten vaak mensen met een andere mening. Ik zeg persoonlijk dat Rodney mij ook boos heeft gemaakt, maar voor mij is het geschiedenis zeker als hij weer zou terug keren bij Ajax. Toch blijft het niet chique en mag een speler best wat slimmer zijn. Noem het emotie, passie of whatever, Rodney Sneijder moet beter weten. Juist spelers moeten geen olie op het vuur gooien in een wereld die bekend staat als niet echt tolerant...

Sneijder en Bizot mogen naar Groningen komen. Kunnen we Pedersen hun neerzetten op de plek van Luciano en Pedersen

Vertrekken! naar die conflicten enzo hoef ik hem niet meer in een ajax shirt te zien.. "er is maar èèn echte sneijder!"

Snijder is op de bank gehouden om de prijs bij ajaks te drukken. Dat is gelukt ook. Utrecht en Snijder zijn er al uit over contract ed. Alleen Utrecht kon/wilde niet de vraagprijs betalen.

Dat is ook de reden waarom je hem niet hoort klagen in de media dat hij niet speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

Nederland
14 fans
Middenvelder, 27 jaar

In de wandelgangen

Zondag 27 mei
Lionel Messi heeft Barcelona geadviseerd om Marcos Alonso vast te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren