wk2018

Aborah moet weg uit Arnhem en kan op zoek naar achtste werkgever

Dinsdag, 17 april 2012 om 15:56

Stanley Aborah vertrekt na dit seizoen bij Vitesse. Dat laat directeur Paul van der Kraan weten aan Omroep Gelderland. Volgens de bestuurder ziet de 24-jarige middenvelder, afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax en vorig seizoen actief voor Gillingham, af van een nieuwe aanbieding die Vitesse hem onlangs deed.

/

“Wij dachten er uit te zijn. Waarschijnlijk heeft ook wel een rol gespeeld dat hij niet bij de selectie zat. Vitesse heeft de aanbieding ingetrokken. Het is nu klaar”, reageert Van der Kraan. Aborah speelde dit voetbaljaar dertien wedstrijden voor de Gelderlanders, waarvan hij er zes in de basisopstelling begon.

Aborah, die in Ghana is geboren maar ook in het bezit is van een Belgisch paspoort, heeft op zijn 24ste levensjaar al een hele rits clubs versleten. Hij speelde achtereenvolgens voor Ajax, FC Den Bosch, FCV Dender, opnieuw Den Bosch, AS Trencín, Gillingham, FC Cappellen en momenteel dus nog Vitesse.Gerelateerd

65 reacties (laatste reactie door joeyt)

Yes! Matige speler die niet bij de ambities past!

17 april 2012 om 15:59

issie zo slecht?

17 april 2012 om 16:06

Best wel als je kijkt naar de statistieken, 1 keer het net zien te vinden in 658 spelminuten en dan ook nog een rode kaart ontvangen is niet bepaald best. In het verleden ook niet zo heel veel laten zien, benieuwd waar hij het best bij past..

17 april 2012 om 16:13

Het is een speler van het niveau rechter rijtje/degradatie voetbal. Voor een club met veel ambities in de NL top en ook in Europa is hij gewoonweg niet goed genoeg. Dus voor vitesse begrippen is hij wel slecht ja. Als bankzitter zullen we hem ook niet missen, want hij brengt ook nooit iets speciaals.

Dit is alleen maar beter, nu kan Vitesse in de zomer een veel betere middenvelder halen voor zijn plek.

Denk ook niet dat enig mens hem zal missen bij Vitesse. Dit zullen we alleen maar toejuichen

17 april 2012 om 16:14

statistieken zeggen lang niet altijd alles, maar in het geval van Aborah inderdaad wel.

17 april 2012 om 16:46

Arnhemmmmm

Statistieken zeggen juist alles aangezien het gewoon feiten zijn. Het is niet verzonnen ofzo. Het biedt alleen geen perspectief

17 april 2012 om 18:27

Inderdaad, heb me ontzettend verbaasd over het feit dat hij voor verlenging in aanmerking kwam. Maar gelukkig ziet de club ook wat de supporters al het hele jaar zien, Aborah komt (zwaar) tekort

Zonde.. Lijkt het erop dat hij een Brutil Hose carriere krijgt... Denk eerlijk gezegd dat Vitesse ook weinig aan hem mist..

Shit dit is toch wel een fikse tegenvaller op weg naar het kampioenschap van 2014.

Vind dat ie voor een speler met zijn kwaliteiten nog best wat wedstrijdjes heeft meegepikt. Komt tekort voor Vitesse.

17 april 2012 om 16:29

Is wel een leuke speler voor rkc denk ik,
maar denk je echt dat Vitesse kampioen gaat worden in 2014?

17 april 2012 om 16:35

dat wil en heeft Jordanie toendertijd toch gezegd over 3jaar zijn wij kampioen, haha

17 april 2012 om 16:56

1 het is Jordania
2 Dat zei Maasbert Schouten, ex-voorzitter
3 Jordania wil volgend seizoen met de top 3/5 meedoen
4 ken eerst je feiten voordat je iets zegt, en ga niet lachen als je alleen onzin uitkletst

On:

mooi dat deze matige speler weg is, bracht niets!

17 april 2012 om 16:57

@hunter,
Hij is sarcastisch.

@wessah,
Dat was de ex voorzitter maasbert schouten die dat toen heeft gezegd.

17 april 2012 om 17:55

Jordania heeft daarna nog gezegt dat het in 2013 niet gaat lukken en dat ze het een jaar uitstellen.

17 april 2012 om 18:46

De juiste versie is:
1. dit jaar de play-offs halen.
2. Volgend jaar de top 5 halen.
3. Het jaar erop (2014) de top drie halen. En de top drie halen betekent automatisch meespelen om de titel.

Dit heb ik meerdere malen rechtstreeks uit de mond van jordania horen komen. Hij begrijpt dat een kampioenschap nooit gegarandeerd kan worden, maar wil een topploeg realiseren die vanaf 2014 mee gaat doen voor de titel. Dit is een heel stuk genuanceerder dan wat grote vriend (lees: eikel) Maasbert Schouten verkondigde.

Aborah leert het dus steeds maar niet af.. Een te grote mond. Dit is de enige reden dat hij het als supertalent niet bij Ajax heeft gered.

17 april 2012 om 16:26

De reden is een te grote mond....ja tuurlijk joh. De enige reden waarom hij het niet heeft gered is omdat hij simpelweg niet goed genoeg was.

17 april 2012 om 16:39

Meneer Ajaxdude als ik jou was zal ik eens wat meer luisteren naar de wat oudere mede ajacieden die regelmatig op de toekomst komen..

Hij hoorde bij Ajax in het rijtje Kluivert, Seedorf, Anita,

Of denk je daarom dat iemand op zijn zeventiende in de CHL zijn debuut mag maken?

Misschien iets voor Zwolle...

17 april 2012 om 16:19

Dit soort spelers hebben we niet nodig in Zwolle.. Vragen veels te veel salaris en zijn alleen maar onruststokers! Zwolle gaat zich richten op talentvolle spelers die zich bij Fc/pec Zwolle in de kijker willen spelen.

Hij moest niet weg maar heeft het wederom voor zichzelf verknald. Hoe dom kun je zijn. Een trainer die je weer een kans heeft gegeven maar nee hoor.
Gelijk uit de selectie zetten want zorgt alleen maar voor onrust.
Kan zeker toegevoegde waarde hebben voor Zwolle maar zal voor meneer wel niet goed genoeg zijn.

17 april 2012 om 16:32

Niet alleen voor meneer,maar ook voor mij. Zulke spelers heeft zwolle niet nodig,dat er versterking moet komen dat weten we wel.

Wat een opluchting..
Al deze middelmaat (aborah, Yasuda, van Aanholt, vd Struik, Drost, v Diermen en Jenner) moet gewoon snel wegwezen en vervangen worden door enkele goede spelers. In de breedte loopt er bij de jeugd, bijvoorbeeld Darri, Vink, Kazaishvili, Lieder en Alex nog wel wat rond. Liever beloftevolle jeugd op de bank dan dit soort types als Aborah, die waarschijnlijk ook nog eens veel meer centen krijgen dan de gemiddelde jeugdspeler.

17 april 2012 om 16:20

@ arnhemmmm

ik ben het totaal met je eens. Alleen vind ik vd Struijk nog wel een speler voor Vitesse hoor.
Heeft laten zien dat hij in het centrum aardig uit de voeten kan. Op de rechter kant hebben we niets beter dan deze jongen. Dus miss volgend seizoen een goede stand-inn als er blesures vallen of schorsingen.
Daarnaast hoor je vd Struijk nooit klagen.

Ben benieuwd of Jordania nog wat gaat doen deze zomer. Als we echt mee willen doen om de bovenste 5 plekken dan moeten jongens ( zoals jij aangeeft ) vertrekken en hebben we echt 3 basiswaardige jongens nodig.

17 april 2012 om 16:33

Ja ik snap wat je bedoelt. Ik heb ook even getwijfeld of ik Frank in het rijtje met die anderen moest zetten. Wat duidelijk is, is dat hij als basisspeler tekort komt. Een betere hebben we op dit moment niet, dus moet er hoe dan ook een nieuwe rechtsback komen. Ondanks dat vd Struik inderdaad nooit klaagt en onlangs zijn contract heeft verlengd, denk ik dat ik liever Alex als stand-in zie op rechtsback. Die doet het namelijk zeker niet onaardig de laatste weken bij de beloftes.
Het is natuurlijk wel zo dat in geval van nood Frank ook in het centrum of voor de verdediging kan spelen. Het is dan ook geen speler die per se nu al moet vertrekken, maar ik verwacht wel dat hij in de loop der jaren snel zal afvallen bij de selectie.

17 april 2012 om 16:55

Jordania gaat van de zomer zeker wel wat doen, reken daar maar wel op.

5a6 spelers zullen vertrekken en in die plaats zullen er weer nieuwe spelers worden aangetrokken. Zelfde als in vorige zomer dus, een lading nieuwe jonge spelers uit het buitenland waarschijnlijk, waaronder ook huur spelers van Chelsea uiteraard.

Voor zover ik hoorde vanuit binnen de club is Wildschut de enige speler waarmee ze mee bezig zijn/waren die ook op dit moment al in de eredivisie speelt.

17 april 2012 om 19:00

Frank vond ik de afgelopen wedstrijd een van de betere bij Vitesse.
Als hij er moet staan, staat hij er dit seizoen ook.
Krijgt vertrouwen en heeft daardoor ook meer vertrouwen.
Dit in tegenstelling tot een paar seizoenen terug.

Over het vertrek van Aborah kunnen we kort zijn. Terecht en geen toegevoegde waarde voor Vitesse op weg naar de top 5.

17 april 2012 om 19:07

Wildschut is een leuke speler maar hij heeft wel een langlopend contract.

17 april 2012 om 17:20

Bij Vitesse hebben ze het gewoon goed voor elkaar: De zwakste spelers (aborra, Jenner, Drost, Van Aanholt en Van Diermen) hebben een aflopend contract, op Meerits en Pedersen na dan.

Gezien de spelers die weggaan (waarschijnlijk in ieder geval 4 Nederlanders) is het belangrijk dat er meerdere Nederlanders komen. De volgende spelers vind ik verstandige versterkingen voor Vitesse:
- Janssen (ajax, contract 2014)
- Nuytinck (nec, contract 2015)
- Overtoom (heracles, contract 2013)
- Sno (rkc, aflopend contract)
- Chelsea-huurlingen voor de buitenposities

Hopelijk kunnen ze volgend jaar ook beschikken over Kalas (huren), Hofs (automatisch met 1 jr. verlengen), Reis (prestatie-contract) en Buttner (flinke verlenging).

Dan heb je met relatief weinig transferkosten, een competatieve en prima selectie en hopelijk een voller stadion (nu de laagste bezettingsgraad in de eredivisie). Een beter sluitende begroting (= naast een voller stadion vooral beter betalende sponsors) is ook noodzakelijk want de salarissen zullen vanaf aankomend jaar flink stijgen.

Deze opstelling maakt dan een mooie subtopper, die steeds dichter richting de top van de eredivisie schuift. De bank is dan ook prima: Room, Yasuda, Kashia, V/d Heijden, Van Ginkel, Pröpper, Hofs, Havenaar en enkele goede talenten.

Edit: enkele spelfoutjes.

Velthuizen
Struijk
Kalas
Nuytinck
Buttner
Sno
Annan
Janssen
Chanturia
Reis
Overtoom
17 april 2012 om 17:34

Ik ben gestopt met lezen bij de naam Nuytinck, nadat ik twijfelde of ik moest doorlezen toen je Jansen met een enkele s schreef.
Toen ik toch uit nieuwsgierigheid nog even verder las en ik Yoshida tegen kwam had ik spijt dat ik niet toch gewoon was gestopt met lezen.
De rest van de kritiek op onder andere je opstelling (zonder Bony/zonder vervanger voor Frank) zal ik voor me houden.

17 april 2012 om 17:58

@wijsneus:
Frank heeft net verlengt en Yasuda heeft nog een jaar . Daarnaast maakt een andere investering, een jonge braziliaan genaamd Alex, vorderingen. Dus er komt geen nieuwe rechtsback; er zijn genoeg andere zwakke posities in te vullen.

Bony gaat gewoon weg. Die heeft wel verlengt maar waarom denk je dat er 5 centrale spitsen onder contract staan bij Vitesse?

En ja, de opstelling en spelling van namen van spelers zijn inderdaad niet perfect. Gelukkig zijn er perfecte mensen zoals jij die de puntjes op de i zetten met een ontzettend verhelderende en inhoudelijke reactie.

17 april 2012 om 18:24

Janssen: heeft al aangegeven er vanuit te gaan volgend jaar bij ajax te spelen
Nuytinck : het lijkt me sterk dat hij als echte nec'er naar de grote rivaal vertrekt (al weet je het nooit , geld is alles )
Overtoom : zou kunnen , weet niet wat hij zal kosten?
Sno : zal hoogstwaarschijnlijk met brood mee gaan naar Roda Jc

verder zie ik reis niet langer blijven , vitesse(jordania) staat nou niet echt bekend om het geduld hebben met spelers

17 april 2012 om 18:58

Clubliefde in het profvoetbal bestaat al zo'n 30 jaar niet meer (op enkele uitzonderingen na). Vitesse is voor Nuytinck juist een heel logische volgende stap.

Overtoom heeft een contract tot 2013 en kost dus waarschijnlijk ongeveer 2 miljoen.

Als Sno kan kiezen tussen Vitesse en Roda weet ik denk ik al wat zijn keuze gaat worden.

Wellicht dat Reis weg moet maar ik ben niet vergeten wat hij bij PSV liet zien.

17 april 2012 om 19:00

Nuytinck gaat never nooit naar Vitesse. Dat heeft hij heel vaak aangegeven. Onmogelijk.

17 april 2012 om 19:32

Om dan toch nog maar even terug te komen op mijn vorige reactie en jouw reactie daar weer op. Van nec naar Vitesse is nooit een logische stap, zeker niet voor een jongen uit de eigen jeugd die aan de waal is opgegroeid. Hier maak je echt een grote denkfout. Ik gok dat je niet uit de omgeving Arnhem/nijmegen komt?
Bovendien is het lang zo zeker nog niet dat Bony weg gaat. Tuurlijk gaat hij weg als de juiste club komt met het juiste bedrag. Maar de huidige markt en de huidige (matige) vorm van Bony dragen niet echt bij aan de kans dat dat gebeurt.
In je opstelling staat de man die de laatste weken het meest uitblinkt van iedereen er niet eens in: Ibarra. Chanturia, die sinds de eerste weken van het seizoen niks meer heeft laten zien, schat je beter in dan hem? Vreemd, maar goed meningen verschillen.
Janssen kun je kort over zijn, die gaat veel geld kosten als hij zo door gaat bij Ajax. En Jordania gaat geen miljoenen betalen voor een speler die de 30 gepasseerd is.
Wat betreft Overtoom en in mindere mate Sno, ben ik het aardig met je eens. Mocht Annan blijven, vraag ik me alleen af in hoeverre je die nodig hebt. Voor de breedte is het natuurlijk fijn. Eventueel zou je Havenaar kunnen vervangen door Bony in mijn opstelling en Overtoom op 10 zetten. Sno zou eventueel Annan kunnen vervangen.

Verder staat Wildschut wel op het lijstje van Vitesse. Dat zou nu echt een verstandige aankoop zijn, want een goede linksbuiten hebben we simpelweg niet. Verder moet er een rechtsback (janmaat als hij zou willen?) komen. Met dat team (zie opstelling) zou je inderdaad mee kunnen doen in de top 6.

Verder.. over je spelfouten; normaal doe ik daar totaal niet moeilijk over, ieder zijn niveau. Maar Yoshida ipv Yasuda mag ik je toch wel even op wijzen, dacht ik zo. Straks gaan mensen Ibarra ook nog Aborah noemen. Laten we dat vooral tegenhouden. Goed dat je het even hebt verbeterd.

Piet
aankoop
Kashia
Kalas
Buttner
van Ginkel
Annan
Ibarra
Bony
Wildschut
Havenaar
17 april 2012 om 20:05

Janmaat heeft getekend bij Feyenoord... Naar mijn mening zou Paul verhaegh terughalen een zeer mooie optie zijn!

17 april 2012 om 20:31

Dat heeft Pothuizen ook al eens aangegeven. Een paar maanden later zat hij in Arnhem

Grote kans dat Kalas blijft, dus Nuytinck is totaal niet nodig.

17 april 2012 om 22:33

Dat waren andere tijden. Tegenwoordig haalt geen speler van NEC het ook maar een seconde in zijn hoofd om naar Vitesse te gaan. Andersom ook.

18 april 2012 om 07:36

Kashia op de bank omdat je Nuytink gaat halen??? Gast je bent helemaal de kwiet weg!

18 april 2012 om 14:47

Thnx voor de toelichting en de constructieve toon van je reactie.

Zowel Chanturia en Ibarra hebben een contract tot 2014. Aangezien ik van beide geen fan ben, had ik voor Chanturia gekozen maar ik ben het met je eens dat Ibarra er meer inhoort. (overigens denk ik dat Vitesse het zichzelf veel makkelijker zou maken met een 442 beleid)

Wat betreft Bony: niks is zeker. Alles wat we hier discussiëren is hypothetisch. We zullen zien. Hetzelfde geldt voor Janssen. 't Is jammer dat hij weer lekker draait bij Ajax want ik zie hem gewoon graag bij Vitesse.

Wildschut heeft net een flinke verlenging bij VVV gekregen en ik denk (gezien de genoemde zwakke spelers die zeer waarschijnlijk weggaan) dat je het geld beter kan besteden. Ik vind overigens Wildschut wel een ontzettend goede voetballer.

De betoog van mijn verhaal is dat ze nu de kans hebben om eens flink door te selecteren op subtopniveau zonder al te gekke investeringen te doen. Ze kunnen bv. Wildschut ook volgend jaar halen.

Sno is gewoon een ontzettend goede & transfervrije middenvelder. Hij is de voornaamste reden van het succes van Rkc.

Overigens heb je een leuke/realistische opstelling.

18 april 2012 om 17:48

Jonge man. Ik lees zo jou reactie en je discussie hier op dit topic.

Maar mag ik je erop wijze dat een ieder die Kashia ( onze aanvoerder ) op de bank zet niet geheel serieus genomen kan worden.
En dan kies je als optie ook nog een speler van de rivaal die in hart en nieren een Nec speler is.

Verder kan ik je vertellen dat Vitesse wel degelijk druk bezig is met Wildschut.

Sno vind ik een prima speler voor Vitesse. Alles behalve vd Heijde!

En Bony in deze vorm op dit moment is voor geen enkele grotere club een versterking.

Ik heb een opstelling gemaakt waarvan ik denk dat het realistisch is om volgend jaar in de top 6 te eindigen.

Piet
Verhaegh
Kashia (c)
Kalas
Butnerr
Ibarra
anan
ginkel
wildschut
Bony
Havenaar
17 april 2012 om 18:53

Struikie heeft alles wat Aborah helaas mist: zelfkennis, zelfkritiek, bescheidenheid, respect voor tegenstanders/medespelers en doorzettingsvermogen. Alleen daarom al vind ik vd Struijk een waardevolle toevoeging aan de selectie.

Ik denk dat dit een leuke speler zou kunnen zijn voor bij voorbeeld Rkc. Vervanger voor Sno.

laat ik eerst even zeggen dat ik heel blij ben dat hij niet wilt tekenen.

Maar wat een arrogantie kan iemand hebben. Speelt zijn wedstrijden echt zwaar bedroevend in het 2e.
Krijgt toch van vd Brom een kans ( wat ik echt niet snap ). En dan nog niet tekenen?
Hij is uit een dal gehaald door vd Brom. Hij heeft nooit wat laten zien op t hoogste niveau van Nederland.
Wat zou zon jongen denken? Miss een leuke baan via Randstad kunnen krijgen?

Onbegrijpelijk!! maar al met al voor ons als supporters van Vites. Een heel goed besluit van hem.

17 april 2012 om 16:48

Of hij weet dat hij te kort komt en liever ergens aan voetballen toe komt?

17 april 2012 om 18:01

Waarom wilde hij niet tekenen? Hij heeft de aanbieding afgewezen en vervolgens heeft Vitesse haar bod ingetrokken. In het begin vond ik hem niet slecht spelen bij Vitesse maar daarna werd het minder. Toch zonde maar voor Vitesse een goede zaak, die willen doorselecteren naar een europees voetbal waardig team, met jongens met de juiste instelling.

Deze speler moert al blij zijn met het contract dat hem word aangeboden want, zo goede speler is het niet.

Mooizo opgerot. Nu nog vervanging zoeken voor vd Heijden, hofs die te kort komt voor de 10 positie en het middenveld, vd struyk en Yasuda. Koop een rechtsback, een linksvoor en een diepgaande spelverdeler, En je doet zomaar mee met de besten.

Ik vind hem echt 'n matige speler, meer kan ik er niet van maken bij Aborah. Misschien is 'n club uit de Jupiler League iets voor hem. 'n club als FC Eindhoven, Sparta Rotterdam of Willem ll zou misschien wel iets voor hem zijn.

Niet goed genoeg voor het niveau wat Vitesse nastreeft. Hij heeft ook een slechte mentaliteit, anders was hij nog voor heel wat Eredivisieclubs bruikbaar.

aborah bedankt voor je goal tege eindhoven maar nu mag je oprotten

Doei Stanley!
Ik weet niet wat de reden is, maar als meneertje op z'n pik getrapt is omdat hij niet bij de selectie zat (door matige trainingsarbeid, dus volkomen terecht) is hij niet op z'n plaats in het profvoetbal. Ik denk dat meneer Aborah zichzelf nogal overschat, hij mag heel erg blij zijn dat Van den Brom het mag/mocht, want spelen bij een club als Vitesse is toch echt boven zijn niveau. Misschien ziet hij dat zelf ook in en houdt hij de eer aan zichzelf, voordat hij zichzelf terugziet op de West-tribune, haha.

Yes, wat een geweldig nieuws! Doei Aborah!

Pff, dat is een opluchting.. Dag Stanley, succes in de jupiler league....

Echt een loopbaan om later aan je kleinkinderen te laten zien..

Tsja eigenlijk viel hij me de eerste seizoenshelft best mee. Ik had z'n statistieken gezien en m'n verwachtingspatroon was erg laag en zo slecht was hij niet. Na z'n blessure niet meer aan de bak gekomen maar een tweede helft eredivisieclub moet toch wel kunnen voor 'm. Hij leek net z'n loopbaan weer op de rails te trekken.

Hofs v.d.struijk en Aborah konden alle 3 bijtekenen. Een heleboel mensen stonden hier vreemd van te kijken maar Hofs en v.d.struijk hebben dit seizoen toch laten zien wat ze in huis hebben.misschien niet goed genoeg om volgend seizoen een vaste basiskracht te zijn, maar zeker goed genoeg als invallers. Dat kun je van Stanley helaas niet zeggen. Ben benieuwd hoe hij zich nu opsteld binnen de selectie. Is dit niet naar behoren dan lekker weer uit de selectie zetten.

Ik heb nooit begrepen dat Vitesse hem haalde... Die jongen had al grootspraak bij FC Den Bosch... zelfs hier bakte hij er weinig van...

Ken hem hoofdzakelijk van de harde overtreding tegen de Vrij, waardoor de Feyenoorder er maanden uit was. Ik vond hem net Carlton uit de serie van Will Smith. Een jerommeke klein en erg gespierd, maar geen goede voetballer. Wel een die z'n tegenstander nog wel eens pijnlijk raakte.
Blij dat hij uit de Eredivisie verdwijnt.

17 april 2012 om 20:44

Nou je het zegt............hij heeft er wel wat van weg jah
Yo home to bel air!

Yes, blij dat hij weg gaat. Was sowieso een matige speler, die niet meer echt als talent geldt.

Zou deze opstelling niet wat zijn:

PS: Vinden jullie deze goed?

Annan: als echt verdedigende Middenvelder.
van Ginkel: als zwervende middenvelder aan de linkerkant, met heel veel loop vermogen.
Overtoom: als echte aanvallende Middenvelder.

Velthuizen
Verhaegh
Kashia
Kalas
Büttner
Annan
Overtoom
van Ginkel
Ibarra
Bony
Wildschut

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Feyenoord6637
6.Vitesse4916
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Matthew MiazgaVerdediger10
Fankaty DaboVerdediger10
Guram KashiaVerdediger10
Alexander BüttnerVerdediger10
Arnold KruiswijkVerdediger10
Thomas BrunsMiddenvelder11
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

2 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Maandag 25 juni
Hirving Lozano heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren