Update: Koeman geeft FC Eindhoven komend weekend duidelijkheid

Donderdag, 19 april 2012 om 15:30

Ruud Brood wordt de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade. Dat meldt die club via de officiële kanalen. De 49-jarige Gorinchemmer is momenteel werkzaam bij RKC Waalwijk, waar hij het met bescheiden middelen goed doet. De trainer heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij de huidige nummer negen van de Eredivisie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ruud Brood is een geschikte opvolger van Harm van Veldhoven


Gerelateerd

90 reacties (laatste reactie door paradoks)

Denk dat Sno meegaat, mooi sterk middenveld met Donald

20 maart 2012 om 14:36

Neem dan meteen het hele elftal van RKC mee dan heb je een beter elftal dan wat er nu staat en halen ze misschien wel Europees voetbal.

20 maart 2012 om 14:42

@imit

Ik heb er geen een van RKC 20 goalen zien maken tot nu toe?
Ofja, dat zijn bijna(28) alle doelpunten van Rkc;

On:
Goede keuze van roda. Is een coach die gewend is met weinig te werken. Dus ben benieuwd.

20 maart 2012 om 14:49

Ja op Malki na dan. Maar wedden dat dat zo'n gevalletje Boelykin of Vleminkx gaat worden. Dat geeft al aan dat de verdedigers van de Eredivisie ( niet allen, maar de meeste ) er niks van kunnen.

20 maart 2012 om 15:36

Precies, Malki is niet goed, het zijn de verdedigers die slecht zijn. Daarom schieten ook alle spitsen in de eredivisie er 20 in in 26 wedstrijden. Toch?
Eerst nadenken en dan posten, niet andersom.

Zonde, vind dat dat deze trainer een club met meer perspectief verdient. Hij heeft toch altijd mooie prestaties afgeleverd!

20 maart 2012 om 14:41

Ik neem aan dat je dit zegt omdat je Roda gewoon niks gunt aangezien je afbeelding.
RKC raakt na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk ook veel spelers kwijt (veel huurlingen.)
Roda zijn ze er goed in om veel transfervrije spelers aan te kunnen trekken.

Natuurlijk heeft Roda ook niet veel financiële middelen maar ze hebben zeker perspectief.
Ook al is deze beperkt.

20 maart 2012 om 14:49

Nee ik zeg dit omdat het de waarheid is. Je geeft notabene zelf aan dat de middelen beperkt zijn en ik denk dat Brood een betere club aan kan. Bijvoorbeeld een Duitse middenmoter.

Roda wordt al jarenlang op de been gehouden door de combinatie van geld van de gemeente en goed beleid met transfervrije spelers. Eens houdt dit een keer op. Dat weet iedereen.

20 maart 2012 om 14:54

Dat de middelen beperkt zijn betekent niet dat ze geen perspectief hebben.
Brood is een Nederlandse trainer die niet zoals andere trainers transfervrije buitenlanders willen die vaak meer geld gaan kosten.
Als hij het bij RKC kon, waarom dan niet bij Rjc?

20 maart 2012 om 14:55

Kom op, Dopeman heeft toch wel een punt hoor. Roda moet het elk jaar hebben van transfervrije spelers en zoals je kunt zien dat er zo'n beetje elk jaar weer een leegloop van spelers is. Dit is ook de reden van Harms vertrek.
Het perspectief bij Roda is niet geweldig, maar toch is het een leuke uitdaging voor Brood. Roda staat toch altijd weer in het linkerrijtje met de beperkte middelen en is natuurlijk een grotere club dan Rkc. Een mooie stap voor Brood. Gewoon rustig opbouwen en telkens voor een wat betere club gaan daar waar mogelijk is.

20 maart 2012 om 15:01

Ik zeg nergens dat er geen perspectief is. Het enige wat ik zeg Brood een club verdient waar Meer perspectief is. Ik geef verder geen enkele kwalificatie aan de grootte daarvan.

20 maart 2012 om 15:27

jij bent gewoon jaloers
1. Dat Roda JC Kerkrade wel eredivisie speelt
2. Dat Roda JC een grote club is dan Fortuna
3. Dat Roda JC betere prestaties heeft.
4. Dat Roda JC in alle opzichten beter is dan Fortuna

En gemeente geld? Pas op wat je zegt anders had fortuna allang niet meer bestaan dus wat zit jij nou te zeiken over Roda en gemeente geld?

Jaloers muisje

20 maart 2012 om 16:19

Roda kan ook alle schulden wegzetten in een BV en die failliet laten gaan. Bij Fortuna werkt dat ook toch?

On: Ik denk dat perfecte nieuwe trainer voor Roda, heeft bij RKC bewezen spelers vertrouwen te kunnen geven zodat ze boven zichzelf uitstijgen. Ongeveer hetzelfde wat Harm bij Roda neergezet heeft.

Als hij Sno zou kunnen meenemen is het vertrek van Vormer opgevangen. Er is inmiddels ook een nieuwe spits aangetrokken ipv Junker en ik dacht dat Roda ook al bijna (of helemaal) rond was met een nieuwe doelman.

20 maart 2012 om 17:19

Als hij bij Roda de dezelfde vrijheid krijgt als bij Rkc dan zou hij het daar ook kunnen ,maar twijfel of hij die daar krijgt.bij Rkc heeft hij bijna het complete elftal samen gesteld ,noodgedwongen maar toch!

20 maart 2012 om 17:56

Nu weten we het wel al die stappen zijn het zelfde zeg nu maar gewoon dat roda beter is en ga niet haten met je 4 stappen.

20 maart 2012 om 18:06

hoezo afgunst?
Kijk eens naar je eigen clubje,calimero.waren jullie het niet die als allereerste de"staatsteun"van de gemeente sittard kregen ik geloof dat was zelf voor jullie die betonbak gingen bouwen.
Zo en nu je eigen clupje weer steuenen ipv andere clubs af te kraken...

On:brood daar zit wat in!!!

20 maart 2012 om 19:30

@dopeman stomme vraag maar wat lul je nou? Tis toch brood zijn eigen keuze? hij kiest er toch voor? Of is ie verplicht onder dwang ja te zeggen? Want da heb ik nergens gelezen.... :s Als hij er geen brood/heil in zag, dan deed ie het toch ni? En wie weet is ome jol wel ergens toe bereid.....

23 maart 2012 om 08:33

sorry moat,

maar wij supporters hebben de meeste schulden betaald...en Roda krijgt nog steeds gemeentegeld....en fortuna kan op dit moment alles alleen redden...en als we het over het verleden gaan hebben,dan was roda nooit een grote clubs geworden door alle goede spelers weg te trekken bij fortuna...

dus over dat gemeentegeld,kun je het beter niet hebben...en over punt 4 gesproken..waarom wil roda dan zo graag de talenten van fortuna hebben in een Rjo...fortuna krijgt al jaren geen gemeentegeld meer..en zonder gemeente kerkrade,,speelde roda nog steeds op een veld wat de naam ere aan doet..een kale heide

23 maart 2012 om 09:19

En jullie zijn ook nooit bij het gemeentehuis gaan bedelen?
We hebben beide geld van de gemeente gekregen en Roda krijgt nauwelijks iets meer!
Fortuna heeft het creatief opgelost, mijn complimenten.

Ik weet alleen niet waarom je opeens over de RJO begint.
Als Fortuna meedeed heeft het als eerste recht om een talent wat ze zelf hebben gescout/opgeleid te contracteren voordat Roda dat mag.

Het ging hier over Brood niet over gemeentegeld en de Rjo.

20 maart 2012 om 22:36

Zeker jouw cluppie he gast? ;-)

Ik las het net ook op de site van de Limburger.
Als het waar is zou het heel mooi zijn.
Maar ik vind het raar want Brood zou volgende week maandag pas officieel bekendmaken.

Als het waar is kan Roda al beginnen met spelers voor volgend seizoen.
Want Sno wou graag naar Roda komen maar hij wou eerst weten wie volgend seizoen de trainer zou worden.

Lijkt mij een goede keuze voor Roda JC en ik ben dan ook blij dat hij naar ons toe komt.

Reden hiervoor voor mij is dat hij met RKC bewezen heeft met bescheiden middelen en weinig geld om dat te verbeteren een sterk team heeft neergezet, maar boven alles een collectief.

Hij zal bij Roda in een soortgelijke situatie terechtkomen, aangezien er bij Roda ook niet veel ruimte is voor versterkingen wegens de huidige economische situatie.

Ik denk dat Roda hier goed aan doet, hij kan een echt team maken van 11 spelers en dat is waar men hier in Kerkrade naar op zoek is, het collectief telt!

Prima trainer, gelijk Sno meenemen. Junker proberen te behouden.

20 maart 2012 om 14:54

Die Nemeth zou ook een aanwinst zijn, ipv Junker

20 maart 2012 om 15:02

En waarschijnlijk een mindere salarispost dan Junker.

20 maart 2012 om 15:25

nou dat denk ik niet, Németh speelt zich nu in de kijker bij Rkc, net als Sno, voor een relatief laag salaris. Nu ze beide weer op de kaart staan gaan ze echt wel hogere bedragen vragen die Sno gewend was bij Celtic en Ajax, en Németh bij Liverpool en Olympiakos.

20 maart 2012 om 16:02

Sno en Nemeth zullen deze salarissen niet meer ontvangen, simpel om het feit dat ze prima zijn voor de subtop maar dan is het echt het maximale als ze bij dit soort clubs spelen, dit zijn geen spelers voor echte topclubs. Uitblinken bij RKC is niet zo lastig als bij grotere clubs

20 maart 2012 om 15:03

Sno wordt moeilijk denk ik. Hij is transfervrij, heeft goed gepresteerd dit jaar en Celtic en Ajax op zijn CV staan. Hij zal betreft het geld en uitdaging waarschijnlijk wel betere clubs kunnen krijgen.

20 maart 2012 om 15:13

Het doet je echt pijn he, gezien je reacties hier. Ik kijk nu al uit naar je reacties op het bericht dat Sno bij Roda getekend heeft.
Sno weet als geen ander dat het leven om meer draait dan voetbal en geld. Natuurlijk zal hij als er een hele mooie aanbieding komt daarvoor gaan, maar ik denk dat het daarmee ook wel zel meevallen. We zullen zien...

20 maart 2012 om 15:20

Denk niet dat clubs erg happig zullen zijn op iemand met de medische geschiedenis van Sno. Zeker niet gezien de recente gebeurtenissen in Engeland.

21 maart 2012 om 11:00

Sno kan juist door zijn medische geschiedenis nu zorgeloos op niveau sporten. Is jou niet bekend welke medische ingrepen Sno heeft ondergaan? Ik denk dat Sno helemaal niet zal misstaan bij Roda en de club heeft de kans om deze speler voor langere tijd aan zich te binden (geen transferkosten).

Ben hier toch wel blij mee. Brood is een zelfverzekerde coach die net als Van Veldhoven het maximale uit zijn selectie kan halen. Hij staat met RKC knap op de 8ste plaats! Ja, dit is een goede keuze van Roda. Verder hoop ik dat Brood wat spelers mee kan nemen, zoals Sno. Zijn toch goede voetballers die zeker van waarde zullen zijn voor Roda!

Mooie stap voor deze goed presterende trainer!

RKC valt volgend seizoen als een kaartenhuis uit elkaar met al die huurlingen, dus dit is een hele slimme stap. Wens hem veel succes toe.

20 maart 2012 om 15:31

Noem eens even alle huurlingen op? Nee laat maar, je weet duidelijk niet wie, ik zal ze even opnoemen...

Ten Voorde (goede speler, harde werker, jammer dat hij gaat)
Auassar (heeft totaal niets laten zien, staat ook wissel)
Castillion ( zelfde als Auassar)

Németh is niet gehuurd maar is vastegelegd tot het einde van het seizoen met een eenzijdige optie dat RKC hem langer kan behouden wanneer ze erin blijven.
Sno zal inderdaad vertrekken, en Meijers naar Ado.

Komt erop neer dat er 5 spelers weggaan waarvan er 3 basis zijn. 3 aankopen/huurlingen en we zijn er! En laat dat juist de kracht van RKC zijn, transfervrije spelers halen...

20 maart 2012 om 15:59

Ben je heeeeel misschien Zoet vergeten?? Toch wel een belangrijke speler dacht ik zo.

20 maart 2012 om 16:03

Ah sorry dat is een fout van mij! ik dacht dat Nemeth ook weg zou gaan volgend seizoen en dat is toch echt een sterkhouder van wat ik zie en volg. ( Studio Sport 7 uur herhalingen :P )

Maar ik was een beetje kortaf in mijn betoog, ik bedoelde natuurlijk ook de aflopende contracten .. Dus in ieder geval; spelers die er volgend seizoen niet meer zijn. Dat zijn de juiste woorden die ik had moeten gebruiken!

Maar eventjes zonder grappen jouw club heeft alles en iedereen verrast en ik denk ook dat iedereen RKC al het succes in de wereld gunt. Succes met je club en ik wens je in ieder geval al het geluk van de wereld!

21 maart 2012 om 09:14

Zoet wordt bij handhaving nog een jaar gehuurd, heeft zelf aangegeven dit te willen. Ken je feiten, psver?

Brood heeft een goede keus gemaakt om naar Roda te gaan. Hij heeft alles al bereikt met Rkc. En dit was de kans om Rkc de rug toe te keren ze hebben hem toen ook niet netjes behandelt toen hij naar Nac wouw. Sno zal wel mee gaan die stond al in de belangstelling van roda.

Nemeth en sno meenemen. En ik vind Malki niet zo geweldig,dat flikt hij nooit meer. Dus voor veel geld naar rusland sturen en dan lachen want van dat geld kun je wel weer even verder.en Nemeth is gewoon een topper in spe.niet voor niets een speler die half europa in de gaten houd. Dan moeten ze nog een hoop spelers dumpen zoals Wielaart en die Vukovic,dus er moet een hoop gebeuren daar met die selektie en geld is er niet. Vandaar dat die Malki moet worden verkocht en Junker is ook al oud aan het worden dus die zou ik ook wegdoen. Dan heb je weer wat geld en kan je verder...

20 maart 2012 om 15:48

Ik zie gewoon aan je reactie dat je totaal geen verstand hebt van Roda. Vukovic dumpen? Die is gehuurd van Psv, die is er volgend seizoen sowieso niet meer. Geld nodig voor de selectie? Roda heeft voor aanvang van dit seizoen 13 nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd, zonder ook maar iets uit te geven. Dat is de helft van de huidige selectie. Als er één ding is wat Roda wel kan, dan is het slim onderhandelen. Malki is immers ook transfervrij overgekomen. En Junker weg doen? Hij is nog iedere keer belangrijk voor Roda. Vorig seizoen met doelpunten, dit seizoen met assists. Zolang hij presteert, zie ik geen reden om hem te dumpen.

Het enige probleem dat Roda altijd heeft is dat er ieder seizoen weer een vreemdelingenlegioen op het veld staat. Ieder seizoen moet de ploeg weer helemaal op elkaar ingespeeld raken. Volgend seizoen ook, zeker zonder Vormer. Het laatste wat je dan moet doen is je spitsenkoppel uitzwaaien, dat het gewoon verdomd goed doet.

20 maart 2012 om 16:16

Ik ben het niet helemaal eens met je probleemstelling.
Natuurlijk is ''het vreemdelingenlegioen'' onderdeel van het probleem. Bij Kieszek uiteraard nogal een belangrijk deel in verband met de communicatie. Maar al praat ie als brugman, dan nog vind ik het geen betrouwbare doelman. Verder moeten een Hempte, Biemans, Wielaert, Monteyne en Vukovic toch wel iets beters neer kunnen zetten dan die gatenkaas wat het dit seizoen is. Al moeten Ramzi en de Beule ook niet vergeten worden. Zorgen voor erg weinig ondersteuning op de flanken..

PS. Voor volgend seizoen komt ook een jonge verdediger erbij, Thelander (19). En er gaan geruchten over poolse keeper Kurto en deense aanvaller Helenius, ook beide jonge talenten.
Maar vooral hoop ik dat Biemans en Broekhof een stapje kunnen maken in hun ontwikkeling.

Edit: typo

20 maart 2012 om 23:09

Maar, Kieszek is óók gehuurd, toch?

21 maart 2012 om 08:11

Vukovic en Kieszek zijn gehuurd.

Junker, Vormer, Hupperets en Staelens zitten in laatste contractjaar.
En van deze 4 gaan Vormer en Staelens in ieder geval weg, Junker twijfelt zelf, en Roda twijfelt over Hupperets.

21 maart 2012 om 20:23

Hupperts bedoel je. Die ken ik, zat bij mij op school. Maar goed. Als ik Roda was zou ik proberen Junker in ieder geval nog één seizoen vast te houden. De laatste wedstrijden is het wat minder, maar hij is toch nog belangrijk voor Roda, en ook voor Malki.

Ookal zijn de mogelijkheden ook bij roda jc niet rooskleurig vind ik het toch een stap hogerop en een mooie uitdaging voor Brood. Bouwen aan een nieuw elftal is altijd mooi. Hij heeft zich via rkc zelf ook goed geprofileerd. Degradatie-promotie-en nu een goed seizoen.

Ben benieuwd wat Brood met Roda kan doen. Hij doet het goed met Rkc, maar ik kan nou niet zeggen dat ik het voetbal nou zo aantrekkelijk vind. Ik vraag me af of RKC verrast door Brood of doordat ze gewoon goeie spelers hebben. Binnenkort zullen we het weten.

Roda raakt Junker kwijt? Heb ik iets gemist?

20 maart 2012 om 15:32

inderdaad wil ook wel eens weten waar dat vandaan komt
Zover ik weet is hij nog aan het twijfelen en heeft na harms vertrek nog niks laten weten

20 maart 2012 om 15:43

Junker zou vertrekken aan het eind van het seizoen behalve als harm blijft dus die gaat terug naar denemarken nu (of mss feyenoord). Sno die komt voor 90 procent naar roda want ze hebben al gesproken hij krijgt er een beter salaris dan bij rkc en zijn goede vriend Mitchell Donald zit ook bij Rjc dus reken maar uit.

20 maart 2012 om 16:23

Ja Junker zijn contract loopt af en hij verlengt niet bij Roda. Dat is toch wel al een tijdje bekend.

20 maart 2012 om 17:59

Hij twijfelt nog steeds....of terug naar Denemarken of Roda JC (was een week of 2 geleden zijn uitspraak bij omroep limburg l1 tv...) Dus oordeel niet te snel...enne nee ik zeg niet dat ie gaat of blijft, voor de slechte lezers...

Toch een verbetering voor Brood, met alle respect voor RKC natuurlijk. Hij is een goede trainer, die voetballend (nederlands) voetbal prefereert.

Zou Adrie Koster niet wat zijn voor Rkc?

20 maart 2012 om 18:55

Adrie Koster is er al een keer uitgeschopt bij m'n clubje.
Wat er toen voor in de plaats kwam was helemaal huilen met de pet op ( Wotte)
Jammer dat Ruud Brood na dit seizoen weg gaat.
Misschien dat Erwin Koeman een goede vervanger is, hij kent de club en ook Krisztián Németh is voor hem geen onbekende.

Top keuze van Roda, en mooi dat het gelukt is. Nu kijken of Sno nog meekomt. En de mensen hier op het forum die zeggen dat roda niet zonder gemeente kan... Klopt, maar welke club in nederland heeft geen steun nodig. Zelfs PSV zat in de problemen......!!

20 maart 2012 om 18:00

Roda krijgt een lening welke ze gewoon terug moeten betalen...

een goede zet van Roda. het is een goede trainer voor een club als RKC en en Roda die door gebrek aan geld met beperkte middelen en tegenslagen kan werken als er plotseling iemand een transfer maakt.
Brood heeft het altijd uitstekend gedaan bij Rkc. helemaal dit seizoen.
RKC en Roda zijn gek genoeg concurrent op de ranglijst. dus misschien plaatst hij zich dit seizoen voor Europees voetbal als alles meezit bij Rkc. maar die kans is 20%. Roda is ook kans hebber.

Kalezic naar RKC zag ik al staan, is wel een goeie.
Had hem graag bij de Graafschap gezien.

Leuk die Fortuna mensen die het over de perspectieven van Roda hebben. Pure afgunst!
Over Roda: goede zet om Brood te contracteren. Ik hoop dat het goed uitpakt en wij uit categorie 1 komen. Daar waar wij in kwamen door het wanbeleid van Kuijer die met de Fortunees Frissen Roda stelselmatig heeft proberen te vernielen om een fusie te bewerkstelligen.
Roda komt er wel! Ik denk dat Wielaert minder praatjes heeft dan Van Geel maar toch goed bezig is.

is robert maaskant niets voor rkc?
hij heeft het bijna nac niet slecht gedaan behalve hoe hij wegging dat was zonder klasse maar verder is hij clubloos en een goede trainer vind ik

21 maart 2012 om 07:51

Maaskant voelde zich te groot voor Vvv, lijkt me niet dat hij dan wel naar RKC gaat..

23 maart 2012 om 09:48

Jammer dat hij zich te groot voelt, heeft zijn belofte nooit kunnen inlossen eigenlijk.

Brandts of Kalezic lijken me wel geschikte kandidaten, voor Erwin Koeman zijn de trainingsfaciliteiten en de accomodatie na een aantal weken waarschijnlijk al snel te amateuristisch, hij is ook een man die zich denk ik te weinig kan motiveren om met minimale middelen het maximale eruit te halen. Ook zonder spelers als Sno dient Rkc volgend seizoen weer een goed geheel te worden, dit jaar een leuke club in de eredivisie, over het algemeen fris voetbal. RKC heeft een uitstekend seizoen tot nu toe.

Ik zou Brandts ook graag terug zien bij een Nederlandse club. In mijn ogen is dit een hele goede trainer die volgens mij gewoon werd ondergewaardeerd. Ik weet niet of er toendertijd wat achter de schermen speelde, maar hij heeft het in mijn ogen fantastisch gedaan bij nac.
Erwin Koeman heeft natuurlijk al eerder rkc getraint en weet hoe de club in elkaar steekt. Ik vind het een aardige trainer, maar niet een toptrainer.
Uiteindelijk gaat het er denk ik om welke trainer het beste bij de club past én die spelers beter kan maken. Mijn voorkeur gaat uit naar brandts, maar Erwin zou ik ook zeker geen problemen mee hebben.

@imit Denk niet dat het een geval vlemincks of bulykin is. Die 2 waren namelijk echte spitsen en creerden kansen door de voorzetten vanaf de zijkant. Malki daarentegen is veel creatiever en heeft het meer van zijn eigen krachten en creëert veel meer zijn eigen kansen. Als malki volgend jaar nog bij Roda is, verbaast het me niet als hij het weer zo goed doet.

Hmm, ik zou er twee keer over nadenken als ik Koeman was. Volgend jaar trainer van RKC zijn, dan kun je alleen maar verliezen. No way dat ze weer zo'n seizoen zullen beleven. En in het uiterste geval dat dat wel gebeurt ben je maar net zo goed als de vorige trainer en dus niet eens bijzonder. Listige situatie dus.

Dit is een trainer die van Veldhoven goed kan opvolgen, hoewel ik ook wel gezien had dat Koeman daar zou staan. Maar aangezien Koeman nu bij FC Eindhoven zit als opvolger van Ernst Faber moet RKC denk ik kiezen voor Brandts. Die heeft het in zijn jaren bij NAC ook goed gedaan en ik denk dat het zeker een rol gaat spelen. Ik denk dat Brood het wel goed zal doen bij Roda JC ondanks dat er een aantal spelers zullen gaan vertrekken.we zien het volgend seizoen wel hoe er gepresteerd word.

Koeman is denk ik wel een goede trainer voor RKC en ook heel belangrijk om Nemeth te behouden ook al hebben ze een optie om het contract te lichten. We weten allemaal hoe het in de voetballerij gaat en Rkc blijft wel in de eredivisie. Maar als ik Koeman was zou ik even afwachten wat hij met Eindhoven gaat presteren misschien komt hij wel met Eindhoven de Eredivie binnen en dan kan hij blijven.

Jammer dat Koemand destijds niet eerlijk was over de echte reden voor zijn vertrek bij FC Utrecht.

Ik kan zijn teleurstelling over het aantrekken van Sneijder, alsmede het vertrek van bepalende spelers goed begrijpen maar eerlijkheid was toen op zijn plaats geweest. Nu gaf hij vooral de kulreden aan dat het gebrek aan faciliteiten de grootste bron van ergenis was...wat een onzin als je vervolgens bij Eindhoven en RKC aan de slag gaat.

Om deze reden heeft de trainer Koeman voor mij afgedaan al denk ik dat hij het best aardig kan gaan doen bij Eindhoven en Rkc.

Zeker RKC gun ik wel een goede trainer. Leuke club die het vaak met beperkte middelen goed doet.

Het is Ernie Brands
geen Brandts

RKC is een grote uitdaging denk ik. In principe kan je het niet beter als je voorganger doen. Wat Brood daar heeft neergezet is natuurlijk fantastisch. Aan de andere kant heb je bij Eindhoven hetzelfde probleem.

Ben ik de enige die Erwin Koeman een waardeloze trainer vind? Weet niet precies wat hij voor filosophie precies heeft (aanvallend, verdedigend) maar heb het in ieder geval nog nooit terug gezien op het veld.

23 maart 2012 om 16:00

Filosofie? Die zal bij Erwin koeman ook wel gewoon gebaseerd zijn op winnen. ik vind Erwin Koeman juist wel een man voor een club als Rkc, Erwin Koeman is een harde werker althans hij verwacht een goede instelling van zijn spelers en die basis kan hij goed overbrengen. Daarnaast is hij tactisch net als zijn broer wel goed. Maar ja, je moet wel materiaal hebben om te presteren

Hij heeft in ieder geval wel integriteit!!!
Dit is voor de voetbal wereld een uitzondering !!!
Netjes E. Koeman petje af

Hij zegt dat ze een paar weken moeten wachten..... Nee das loyaal.

iets zegt me dat erwin koeman volgend seizoen in groningen voor de groep staat i.p.v huistra..

voor rkc zou een trainer als maaskant geweldig zijn, maar niet haalbaar

Kalezic zou de ideale trainer zijn voor Rkc. Kan een team aan het voetballen krijgen en kent Rkc, al hoop ik nog steeds tevergeefs dat hij naar de Graafschap komt.

Robert Maaskant is de beste oplossing voor Rkc. Kan goed omgaan met jonge spelers, wil aanvallend spelen en haalt het beste uit spelers naar boven.

16 april 2012 om 08:26

Maaskant kan juist niet goed met jonge spelers omgaan. Bovendien presteert hij overal max 1 jaar en daarna is het niks meer.
Ik was blij dat hij wegging bij Nac.

Robert Maaskant is ook de beste oplossing voor FC Groningen denk ik...

Wie er ook voor de groep komt te staan, het word een grote uitdaging, ben benieuwd wat ze volgend seizoen brengen kan eigenlijk alleen maar slechter gaan denk ik, dus voor een trainer is het niet lekker in stappen, ik zou het wel mooi vinden als er een keer een grote naam voor die spelersgroep kwam, zoals co adriaanse jammer dat dit niet haalbaar is voor rkc.

Vorige week hij nog van niets.....logisch ook en hij heeft dit ook verdiend. Maar ik mag hopen dat rkc niet kiest voor koeman,deze heeft meerdere malen bewezen geen geschikte trainer te zijn. Maaskant acht ik wel een geschikte kandidaat.

Maaskant? Doet net als in Maaskantje... Hij past niet bij RKC joh, een rustige club en dan zo'n persoonlijkheid... Ik weet het niet.

Koeman, of Kalezic heeft mijn voorkeur. Koster mag ook terug komen!!

Laat Maaskant maar naar Groningen komen. Kan die Huistra eindelijk oprotten naar zijn echte thuis wat Friesland is.

Dat zou erg mooi zijn voor Roda JC Kan die gelijk Sno meenemen.

Heeft bewezen het met bescheiden middelen goed te doen,als Roda zijnde zou ik wel Junker proberen te houden.

Koeman moet gewoon bij Eindhoven blijven en daar een stabiele club in de Jupiler league van maken. Doen het dit seizoen verassend Goes en zou mooi zijn als ze die lijn kunnen doortrekken met Koeman. Al zou het wel leuk zijn als we volgend seizoen 2 broers tegenover elkaar hebben staan in de Eredivisie als trainer.

Verder gun ik Maaskant het beste als hij naar RKC gaat, deed het goed bij Nac. Maar dit is misschien wel een verkeerd moment om bij RKC in te stappen, aangezien ze dit seizoen een absoluut top seizoen hebben en dat volgend jaar wellicht heel anders is

Ik snap niet waarom Koeman niet allang trainer van Groningen is. Krijg bijna het gevoel dat Nijland hem niet moet ofzo..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

RKC Waalwijk

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
16.Jong AZ46-13
18.RKC Waalwijk37-24
Voor de complete stand: Jupiler League
SpelersPositieW
Jan LammersVerdediger00
Paul QuastenVerdediger00
Moaad El BahraouiVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina RKC Waalwijk.

10 fans
Coach, 55 jaar

In de wandelgangen

Zondag 27 mei
Lionel Messi heeft Barcelona geadviseerd om Marcos Alonso vast te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren