wk2018
Maandag, 20 Februari 2012

Suárez naar Old Trafford, Ajax wil Griekse tiener

Azad Kezer is een van de grootste talenten van Duitsland. Of de zestienjarige aanvallende middenvelder annex spits nog lang bij 1. FC Kaiserslautern speelt is echter nog maar de vraag, want AC Milan wil hem graag overnemen. De onderhandelingen zijn in ieder geval al begonnen. Kezer kreeg onlangs een uitnodiging voor een nationale jeugdploeg van Duitsland, maar hij weigerde en koos voor Turkije. (Libero)
Volgens de clubleiding van Bayern München is het pure speculatie, maar wij willen best geloven dat Dante in de zomer naar Zuid-Duitsland verkast. De verdediger van Borussia Mönchengladbach doet in ieder geval enorm geheimzinnig als hem gevraagd wordt naar zijn toekomstplannen. “Dat interesseert me nu nog niet. Mijn teamgenoten en ik zijn op en top geconcentreerd”, zegt de 28-jarige Braziliaan. (TZ)
/
Luis Suárez is verschrikkelijk naïef of hij is gewoon oliedom. De aanvaller van Liverpool heeft een wedstrijdkaartje van een vriend bij Ajax geaccepteerd: het is dus mogelijk dat misschien wel de meest gehate persoon bij Manchester United op de tribune zit om te kijken naar het Europa League-duel met Ajax. Wij raden het hem niet aan, maar met Suárez weet je het maar nooit. (Daily Mail)
Het is onrustig bij Bayer Leverkusen en dat steekt André Schürrle. “Toen ik kwam was het rustig bij de club. De journalisten klimmen over elkaar heen om nieuwe verhalen te schrijven die niets met voetbal te maken hebben. Dit werkt op de zenuwen van de ploeg en de supporters zijn er ook niet blij mee. Het moet hier gauw weer rustig worden”, oordeelt de 21-jarige aanvaller. (Diverse Duitse media)
Gary Lineker is van mening dat voetballers minder moeten verdienen. “Toen ik nog speelde, was de kloof tussen de lonen van spelers en supporters nog niet zo groot. We zitten in de entertainmentbusiness en we beseffen dat we het waarschijnlijk niet zo erg verdienen als de verpleegsters of onderwijzers”, zegt Lineker, die voor het presenteren van Match of the Day 2,5 miljoen euro per jaar krijgt. (Daily Mirror)
/
Gonzalo Higuaín peinst er niet over om uit eigen beweging te vertrekken bij Real Madrid. Via de sociale media gaf de aanvaller van de Koninklijke in ieder geval aan niet te willen vertrekken bij ‘de beste club van de wereld’. Feit blijft dat Higuaín er zelf weinig over te zeggen heeft. Trainer José Mourinho geeft de voorkeur aan Karim Benzema en het kan zijn dat de club de Argentijn wil verkopen. (Twitter)
Konstantinos Fortounis doet het prima in Duitsland en de aanvallende middenvelder kan rekenen op belangstelling van Ajax. De negentienjarige Griek van 1. FC Kaiserslautern werd ook al in de gaten gehouden door Werder Bremen, VfL Wolfsburg en Juventus. Naar verluidt is Kaiserslautern bereid om de jeugdinternational te laten vertrekken voor een bedrag net iets onder een miljoen euro. (Diverse Duitse media)
Andrés Palop stond zaterdag tegen Osasuna verrassend genoeg onder de lat bij Sevilla, maar het bestuur ziet geen toekomst in de 38-jarige doelman. De Zuid-Spanjaarden zijn voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe keeper en denken aan de Mexicaan Guillermo Ochoa, spelend voor Ajaccio. Het is nog onduidelijk of Michel geen toekomst ziet in Javi Varas. Wordt vervolgd. (AS)Poll

Real Madrid moet Gonzalo Higuaín niet laten gaan


56 reacties (laatste reactie door duitser)

Wat is er nou erg aan dat Suarez naar Man utd - Ajax gaat. Hij zit toch op de tribune van Ajax... En alsof iemand hem herkent tussen de mensen massa daar.

En het stuk over Dante is wat ''oud nieuws'', het blijkt namelijk al dat de overgang van Dante naar Bayern in kannen en kruiken is, voor een slordige 4,7 miljoen.

20 februari 2012 om 20:18

Geloof mij nou maar dat mensen hem kennen... Het is Engeland.. Het is Manchester.... en je komt van de aartsrivaal Liverpool...

Na al die boolsh*t zou ik echt niet naar Old Trafford gaan.

20 februari 2012 om 21:36

Je ziet op tv toch ook altijd dat ze de geblesseerde spelers en bekendheden weten te vinden. Suarez hebben ze dus zo gevonden (ook vanwege het rumoer wat het zal geven als Suarez opeens tussen de normale Ajaxsupporters zou zitten). En ik zou niet gaan als ik hem was, anders komt ie nooit meer heel in Liverpool aan.

20 februari 2012 om 21:39

komt ie toch gewoon bij ons zitten in het uitvak

20 februari 2012 om 22:12

Wedstrijd tegen Manchester en ajax in Engeland is gewoon vrij vervoer. Lijkt me niet bepaald slim om als Liverpool speler tussen het publiek van Man UTD te gaan lopen..

20 februari 2012 om 23:01

Er gaan nog supporters mee naar mufc??

20 februari 2012 om 23:27

Tuurlijk man, is toch prachtig.. lekker wedstrijdje van je ploeg meepakken, en tegelijk Rooney, Giggs, noem maar op, zien schitteren.

Je kunt wel zeggen dat het gewoon moet kunnen, maar bepaalde dingen is gewoon vragen om problemen. Voor hemzelf en anderen die erbij betrokken raken als het toch misgaat. Nu zal United een eenvoudige avond krijgen en zal de sfeer wel ok zijn, maar dan nog.

Ik zeg niet doen. Gewoon simpelweg omdat het alleen maar voor provocatie zal zorgen daar in en rondom het stadion. Kijk gewoon thuis met je vrouw op de bank met je bios tv.

Higuain moet ook blijven. Geweldige afmaker en een echte Madridista, hopelijk krijgt hij binnenkort weer wat meer speeltijd.

tja we hebben alleen maar eriksen, lodeiro, de jong, aisatti(ook al gaat die waarschijnlijk wel), serero en de jongere klaassen, fischer en rits. Waarom niet nog een aanvallende middenvelder

20 februari 2012 om 20:10

Heb liever eigenlijk dat ze de Henriksen halen van Rosenborg.

19 jaar jong
Noorwegen
Centrale middenvelder/verdedigend middenvelder
1,88 meter lang
2 interlands met Noorwegen
Basisplaats bij Rosenborg

Dat zou een goede verdedigend middenvelder zijn naar mijn idee.

20 februari 2012 om 22:25

Dat ziet er inderdaad uitstekend uit. Ik ben wel benieuwd naar die speler maar een verdedigende middenvelder die 1.88 is klinkt mij al goed in de oren. Trouwens op Fifa 12 een groot talent maarja daarop kun je natuurlijk niet afgaan.

20 februari 2012 om 22:54

Zelfs clubs als Everton en Bolton als ik het goed heb, hebben inkopen gedaan met jonge talenten, die ze gescout hebben via fifa ; Natuurlijk zit er een risico aan vast, maar het is toch leuk hoe zo'n spelletje realiteit ermee kan helpen.

21 februari 2012 om 16:23

Hij presteert ook prima in Noorwegen en heeft zelf aangegeven graag een volgende stap te maken maar wel naar een club waar hij kan groeien. Ajax heeft al interesse in hem gehad en ze hebben al eens met hem gepraat. Hoop alleen dat ze de onderhandelingen doorzetten.

Ps: met fifa 12 heb ik hem naar Barcelona gehaald. Samen met Eriksen op een middenveld

20 februari 2012 om 20:15

Ajax wordt altijd in verband gebracht met talentvolle aanvallende middenvelders. En ze hebben er inderdaad genoeg. Ik ben van mening dat Ajax beter een goede vleugelaanvaller kan halen, en eventueel een verdedigende middenvelder.

20 februari 2012 om 20:23

Dat is natuurlijk ook omdat talentvolle aanvallende middenvelder bijna de grootste bedragen op leveren. Zie de vraagprijzen voor Pastore vorig jaar, Gotze vorig jaar, Sneijder etc etc etc

En wanneer ze 10 talentvolle aanvallende middenvelders hebben die relatief weinig kosten kan je de beste altijd voor een goed bedrag doorverkopen.
Serero 1 mil
Klaassen jeugd
Fisscher 1 mil
Rits 1 mil
Fortounis 1 mil

Dan hebben ze 4 mil geinvesteerd, wanneer er 1 van de 5 aardig rendeert word hij toch makkelijk verkocht voor +/- 15 miljoen euro.

Tenslotte is de kans dat de Jong, Janssen en Eriksen vertrekt vrij aanwezig. Janssen is toch niet geworden wat men verwacht had. Eriksen word door heel veel clubs in de gaten gehouden en begint dit seizoen beter en beter te presteren. Terwijl de Jong al jarenlang bij Ajax in het 1ste voetbalt en misschien een nieuwe uitdaging wil. 2 van de 3 zie ik wel vertrekken. Aissatti vertrekt ook dus dan blijft er weinig over.

Volgend jaar heb je dus Eriksen/de Jong, Lodeiro, Klaassen, Rits, Serero en dus deze Fortounis. Dan heb je 6 spelers voor 2 posities. Kan je er 1 verhuren en 1 in Jong Ajax laten voetballen. Heb je 4 spelers over voor 2 posities.

20 februari 2012 om 20:31

Serero was alleen wel wat duurder, ik dacht 3,5 miljoen

20 februari 2012 om 20:33

Klopt, maar er word 1 miljoen direct betaald en de overige 2,5 miljoen word via de jaarlijkse sponsering aan Cape town betaald. Die kosten stonden dus eigenlijk al begroot en zijn dus eigenlijk niet als extra kosten te rekenen.

20 februari 2012 om 22:36

@ De-lano, was Rits niet transfervrije binnengehaald ??

stond me namelijk wel wat van bij.

21 februari 2012 om 16:21

Een opleidingsvergoeding is er volgens mij betaald voor Rits. En dat zou iets minder zijn dan een miljoen geloof ik. Rond de 800.000 euro begreep ik.

Misleidende titel, nu lijkt het net of Suarez naar United gaat!
Ik denk niet dat Higuain Real gaat verlaten, Real doet het goed nu.

20 februari 2012 om 20:30

Dit zijn we toch gewend van voetbalzone? Als er in de wandelgangen staat dat Oranje wereld kampioen is geworden probeert voetbalzone alleen duidelijk te maken dat Irene Wüst goud heeft gewonnen op het wk schaatsen bij wijze van. On: Ik denk dat dit weer uit de duim gezogen verhaal is over Suarez, zelfs Suarez zou zoiets niet in zijn hoofd halen en ik denk ook niet dat er ook maar één speler in de selectie van Ajax zit die dom genoeg is om hem een kaartje aan te bieden. Want dat zou die speler net zo dom maken als Voetbalzone suggereert hoe dom Suarez is. Redactie van voetbalzone: chappeu!

20 februari 2012 om 23:39

Neuh. Zelfs de grootste onbenul weet dat Sir Alex hem nooit naar Manchester zou halen.

@cooleronie wat een domme opmerking

Ongeveer de hele mensen massa zal hem herkennen natuurlijk je weet toch hoe dat gaat als 1 hem herkend weet iedereen het.
Wel heb je gelijk aan dat er niks ergs aan is hij komt als " supporter" van Ajax en zit op de tribune tussen Ajax supporters zou alleen niet slim zijn als ie meedoet met rellen met de F-side :

Altijd leuk natuurlijk als Ajax een goedkoop talent kan halen alleen waarom zijn het nou altijd maar weer geweldige talentvolle aanvallende middevelders als we ergens talenten in hebben zijn het wel aanvallende middevelders.

Wat is het nou zijn de scouts van de middevelders zoveel beter dan de andere scouts of bestaan er alleen nog talenten op het middeveld.

20 februari 2012 om 20:12

Meestal zijn verdedigers spelers die het ergens anders net niet redden. En een verdediger is heel moeilijk te scouten. Wanneer een verdediger nameijk goed kan voetballen word het al snel een centrale middenvelder.

Daarnaast is de 10 positie eigenlijk bij elk team de moeilijkste positie om te lopen. Je loopt constant in de dekking van 1 a 2 man. Je moet het totaal overzicht van voor je, naast je en achter je beheersen. Het spel kunnen verdelen, een man kunnen uitspelen en dergelijke.

Iemand die dus op de 10 positie uit blinkt heeft dus een grotere kans van slagen dan iemand die op de CVM positie uitblinkt. Puur gebaseerd op techniek en overzicht.

Met Higuain tegen de kleinere clubs spelen en met Benzema tegen de betere lijkt mij het beste. Samen in één team rendeert niet geweldig, dat geldt trouwens ook voor Özil en Kaka; laat Callejon maar wat vaker spelen als bijv. Di Maria geblesseerd is.

Casillias
S. Ramos
Pepe
Carvalho
Marcelo
X. Alonso
Coentrao
Di Maria
Özil
C. Ronaldo
Benzema

Iemand die deze Azad Kezer kent, ik heb er zelf nog nooit van gehoord. Ik hoop dat het een goede spits is, wat we zeer dringend nodig hebben in het Turkse elftal. AC Milan wilt hem halen, dus zal hij wel wat in huis hebben.

Oliedom, Suarez? Hij is gewoon een vent met lef als die het doet. Hij laat daarmee zien dat hij niet bang is voor Man UNT of Evra en dat hij zijn club stuunt in welke omstandigheden dan ook.

20 februari 2012 om 22:50

Je kan lef hebben en tegelijk oliedom zijn. Meestal gaat dit wel hand in hand. Geloof me dat het oliedom is als hij op deze uitnodiging ingaat. Het is nu al in de media. Men gaat hem zoeken, dat lijkt mij wel voor de hand liggend.

Er is al eerder aangegeven dat Suarez deze wedstrijd beter op zijn eigen thuisbios kan kijken. Laat hem nu eens een keer verstandig doen. Ook al is dat moeilijk voor hem.

Ik zag een interview van Higuain, toen hij pas 13/14 jaar was, of jonger..weet het niet meer zo goed.. iig, Ze hebben hem gevraagd, voor welke club wil je later spelen?? en hij zei "real Madrid!" (met een brede glimlach). Hoe geweldig is dat? Toen kreeg ik echt respect voor hem! Want ik bedoel, hij was 13/14 jaar oud! Voor mij is hij een echte Madridista!
Hij speelt toch best veel als tweede keus zijnde moet ik zeggen. Mourinho probeerd(e) om zo veel mogelijk te rouleren tussen de 2 spitsen, maar hij heeft ook altijd gezegd, dat hij uiteindelijk zal moeten kiezen tussen Benzema en Higuain. EN hij koos dus voor Benzema.

Hopelijk blijft hij nog een paar jaar.

Een petje op met een capuchon, met een baard en misschien een zonnebril, niemand herkent Suarez meer. Kan hij lekker genieten van de wedstrijd, de media maakt er een grote issue van, zo erg is het helemaal niet.

20 februari 2012 om 20:21

Die Engelsen zijn niet gek. Zijn tanden herken je uit miljoenen.

20 februari 2012 om 20:24

Geloof me, als iemand erbij loopt zoals ik zei herken je je eigen vrouw niet eens. Zoals ik al zei, de media maakt er een te groot probleem van.

Edit: Op dat baardgedeelte na natuurlijk haha.

20 februari 2012 om 22:53

Er hoeft er maar eentje te zijn die hem herkend, en de hel breekt los. En denk je dat de ajax-supporters stil zullen zijn als ze hem herkennen. (mocht hij tussen de Ajacieden willen gaan zitten).

En inderdaad is het nu in de media. Daarom zullen ze hem zeker gaan zoeken.

Fortounis is toch een aanvallende middenvelder en heeft nog geen enkel doelpunt gescoord dit seizoen.

Krijgt Lineker echt 2,5 miljoen per jaar? Wauw. Sympathiek gezicht wel, maar dan nog voor 2,5 miljoen per jaar..

Gaat Suarez dan in het uitvak zitten? Dat zou wel gruwelijk zijn. Net als Van der Wiel

20 februari 2012 om 23:39

Lekker, tussen de harde kern.

Suarez is gewoon een man en is niet bang voor de supporters daar en komt ze oude club daar steunen en daar is toch niets mis mee?

Higuain en Benzema in je team hebben lijkt me toch geweldig. Deze twee scoren allebei vaak en houden elkaar scherp. Bovendien zijn het ook twee geweldige spitsen. Dus je kan Higuain wel wegdoen, maar wie wil je ervoor terughalen?

suarez kan beter niet gaan
iedereen weet hoe fanatiek de engelse supporters zijn en hoe diep de haat tussen liverpool en united ligt en ze zullen altijd wel iets vinden om hem te pakken door bijvoorbeeld ze auto te slopen ofzoiets

kan ajax niet een stoppen met die aanvallende middenvelders halen we hebben er ondertussen al genoeg zorg eerst maar eens voor een verdedigende middevelder graag boven de 1,85 dan

Wie heeft dat stuk over Suarez geschreven? Lekker objectief en totaal irrelevant. Laat de man zijn oude club steunen. Als hij geblesseerd/geschorst is gaat hij ook heus wel naar uitwedstrijden als tegen Manu. Verder kan het natuurlijk zomaar zijn dat hij tussen de Ajacieden zit

@ myvision
hij kan echt niet normaal naar united hoor iedereen en kent hem en iedereen haat hem suarez heeft een grote kans dat hij daar in problemen komt als hij heen gaat

En dat te bedenken dat voetbal eigenlijk gewoon een spelletje is.
Je moet toch rustig naar je oude club kunnen kijken?
Ik weet toch wel zeker dat ze hem herkennen, en je weet nooit hoe ver ze gaan.

Ik hoop dat hij dan in het uitvak gaat zitten bij de Ajax supporters!! Met als dirigent Suarez ;

zou wel geniaal zijn suarez de capo

wel belachelijk dat je niet rustig naar je eigen club gaat kijken kan hij beter naar ajax-exelsior gaan van het weekend
maar dan speelt hij zelf waarschijnlijk

Als Suarez naar Ajax wil kijken moet hij zelf weten, alleen als met het provoceren vind, moet hij dat zelf maar oplossen als men gaat klagen. Hij is oud genoeg. Wijs is iets anders.

Of het slim is naar Manchester te gaan is iets anders. Ik vraag ik me me af of het veilig is voor hem. Dat er geen achterlijke idioten daar een aanleiding in zien om hem iets aan te doen. Lopen rare figuren rond in Engeland. Of dat men hem uitdaagt en hij, met de camera in de buurt, reageert op een manier die we liever niet zien. De rivaliteit tussen manu en Liverpool is te vergelijken met de rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord.

En ook al mag Suarez ik niet, dat hem iets overkomt gun je hem niet.

20 februari 2012 om 23:21

Dat Suarez oud genoeg weet iedereen jammer dat hij de wijsheid alleen niet heeft

Mourinho is op zoek naar een 3e spits, waarom zou Higuain dan verkocht moeten worden? Dan zou dat betekenen dat hij daarna nog een spits moet kopen.

21 februari 2012 om 00:34

Ah jong, wekenlang stond hier te lezen dat Huguain zelf weg wou. Nu hij dat interview gaf op de Spaanse TV waar hij zei dat hij niet van plan is om weg te gaan gaat de media nu roddelen dat Real hem gaat verkopen. Tot Mourinho zal verklaren dat hij hem niet verkoopt.
Dan zal de media wel beginnen over misschien Alonso die weg wil, of wie weet casillas.
Ondertussen blijven de mensen dat lezen en blijven ze lezers aantrekken.
Kijk maar naar Pique, hij speelt een match niet en bijna dagelijks staat er hier dat hij daardoor zal weggaan en hij ruzie heeft met Guardiola enz...

The show must go on en zolang wij deze zevers lezen gaan ze blijven bestaan

Haha mooi toch. Kan hij mooi Evra uitfluiten. Wel grappig dat hij hier op in gaat. Ik zie hem zo in het uit vak zitten Haha.

zo wil ik het zien Azad Kezer
Duitsland wil de Turkse talentjes pikken maar krijgen ze niet insallah

21 februari 2012 om 19:42

Een week geleden heeft hij in een interview nog gezegd dat hij nog geen definitieve keuze tussen Turkije en Duitsland gemaakt heeft. Het blijft dus nog af te wachten.

Suarez is gewoonweg een probleemzoeker, maar als hij echt wilt gaan, dan moet hij gaan. zijn mening zijn keus toch?

En wat Duitsland betreft met Turkse talentjes, als deze jonge al heel hun leven in Duitsland wonen en ze kennen de Duitse cultuur, waarom zouden ze dat niet mogen? Ik ben zelf ook een Turk maar je moet wel even kijken naar de jongens zelf.

Haha schrok even van de titel, dacht al huh Suarez naar man U terwijl Ferguson een hekel aan hem heeft, maar gelukkig is het maar naar een wedstrijd van Man U,
Niet zo handig dat dit uitlekt, je hebt in Engeland een aantal hele slechte holligans lopen en helemaal een speler van de aartsrivaal moet daar niet gezien worden.

Gary Lineker is van mening dat voetballers minder moeten verdienen.
Die voor het presenteren van Match of the Day 2,5 miljoen euro per jaar krijgt
Ik ben het met hem eens dat voetballers veel ste veel verdienen, maar als ik dan lees dat hij zelf 2.5 miljoen per jaar krijgt om de wedstrijden te presenteren mag hij zelf niet klagen.

Die verhalen over Higauin moeten is stoppen, Hij is denk ik de beste 2e spits van de wereld zeg waarom zou Real dan van hem af willen? Ik vind dat hij juist zich goed gedraagt terwijl hij makkelijk naar een club als Arsenal zou kunnen, maar hij kiest ervoor om toch bij Real te blijven ookal speelt hij erg weinig. Soms denk ik wel Jose geef hem wat meer speeltijd en hou hem tevreden, want ik kan me voorstellen dat wanneer je jong in de 20 bent je niet een half zeizoen op de bank wil zitten.

Luis mag mn oufit van carnaval wel lenen, loopt ie zo Old Trafford binnen ;

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zondag 24 juni
Een delegatie van Fenerbahçe, onder leiding van Damien Comolli, praat vandaag in Barcelona over de huur van Yerry Mina. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren