'Op vakantie ging ik elke dag tot zeven uur 's ochtends naar de disco'

Maandag, 26 december 2011 om 12:30

Yassine El Ghanassy heeft de knop omgezet. De technicus van AA Gent genoot van zijn status als ‘populaire jongen’ en werd dan ook dikwijls gespot in het nachtleven, maar El Ghanassy beseft nu dat hij rust nodig heeft om hogerop te komen. “Ik vond het plezant om populair te zijn, maar nu interesseert me dat niet meer”, zegt de Marokkaan in Het Laatste Nieuws.

El Ghanassy is dit seizoen één van de opvallendste spelers op de Belgische velden, al had hij de laatste tijd wel steeds vaker last van pijntjes. “Weet je hoe dat komt? Door vermoeidheid”, zegt hij. “Ik gunde mijn lichaam geen rust in het tussenseizoen. Op vakantie in Marrakesh ging ik elke dag tot zeven uur 's ochtends naar de discotheek.”

“Na de wedstrijd tegen Westerlo ga ik opnieuw naar Marokko, maar nu ga ik met mijn vriendin relaxen aan het zwembad”, vervolgt El Ghanassy. “Ik ben volwassener geworden. Geen stommiteiten meer zoals vroeger. Ik denk dat ik Gent zal moeten verlaten om te ‘ontploffen’. Ik heb mijn beste niveau nog niet bereikt. Anderzijds kan ik met Trond Sollied als coach nog progressie maken."Gerelateerd

38 reacties (laatste reactie door tonymonty)

Deze gast kan echt fantastisch voetballen,een van de allergrootste talenten die er rondloopt.deze jongen komt er echt wel.

El Ghanassy moet de stap maken deze zomer naar een grotere club. Vorig jaar kwam City in de winter maar daar moet hij echt niet naartoe. Als hij echt wil slagen zal hij slagen want hij heeft echt het talent.

26 december 2011 om 14:24

Ik weet niet goed wat ik over hem moet denken. Het is een zeer technische speler met veel talent, maar ik betwijfel of hij een niveau hoger aankan. Ik vind dat hij perfect zit bij Gent alhoewel dat hij bij een italiaanse middenmoter niet slecht zou staan, meer zijn stijl vind ik dan bv engelse of duitse competitie.

26 december 2011 om 23:59

niet verkeerd bedoeld ofzo maar ik zie hem eerder bij een subtopper in portugal ofzo , lijkt me echt iets meer voor hem
maarja keuze is aan de man zelf

wannabe topspeler dit, hij komt lang niet tot het niveau dat zijn voorganger boussoufa had bereikt bij KAA gent. maar die was dan ook op en top prof. elghanazie denkt het al gemaakt te hebben.

El Ghanassy is geen Marokkaan maar een Belg van Marokkaanse orgine. Hij heeft definitief gekozen voor de Rode Duivels (niet dat hij er volgens mij ooit één van de bepalende spelers zal worden)

26 december 2011 om 17:19

Maar als hij een bank had berooft was hij dan volgens jou dan ook nog een Belg ??

Hou toch op met die onzin. Het is een marokkaan die ook de Belgische papieren bezit.
Hij had de keus om voor marokko en Belgie te kiezen en hij heeft inderdaad voor de rode duivels gekozen wat zijn goed recht is aangezien hij in dat land alles heeft bereikt..

Zoals je ziet staat er geen Kees Flodder maar duidelijk Yassine El Ghanassy..

26 december 2011 om 17:50

Walgelijke opmerking. Dat jij dit soort onzin je mond uitkrijgt op tweede kerstdag. Vind dat je je moet schamen. Als jij echt denkt dat iemands nationaliteit bepaald wordt door hoe diegene heet, dan ben je echt te dom om te poepen.

On: Leuke voetballer. Denk dat hij wel een stap hogerop kan, maar Sollied is inderdaad geen verkeerde oefenmeester.

26 december 2011 om 19:01

Zijn naam is slechts een voorbeeld slimmerik.

Als je zo graag de heilige wilt spelen kan ik je zeggen dat je zwaar verkeerd zit want dit is namelij een voetbal forum. Heeft niks met kerst te maken of zie jij hier allerlei versieringen door de site heen hangen ofzo. Ik in ieder geval niet.

Ik basseer mijn uitspraak puur op feiten. Zo gaat het helaas gewoon.
De uiterlijk,bloed en afkomst bepalen de ware identiteit van een persoon en niet een papiertje dat wordt uitgeprint.

Dat papiertje bied wel veel perspectief maar dat is dan weer een ander discussie. Om daar ook een voorbeeld van te geven is de sport. Als je bijvoorbeeld een Brazilliaan,marokkaan of Turk bent en je vraagt de nationaliteit aan het land waar je minimaal 5 jaar hebt gewoond dan kan je gewoon voor dat land uitkomen. Voor een land als bijvoorbeeld Nederland uitkomen kan je veel goeds brengen. Kijk maar naar Afellay. Als hij voor Marokko had gekozen dan had hij denk ik niet bij Barca gespeeld omdat Marokko eigenlijk eigenlijk pas sinds een jaar terug weer echt mee telt op voetbal gebied. Bij het Nederlandse volkslied zie ik Afellay en Boulahrouz overigens wel vol met het hart mee zingen maar niet heus. Dat heeft een reden want in diep in het hart voelen ze zich gewoon honderd Marokkaan.

Voor alle duidelijkheid ik ben geen marokkaan en wil het hier zeker niet voor iemand opnemen ofzo maar dat wil niet zeggen dat ik niet objectief mag zijn in mijn uitspraken. Afellay is een Nederlandse speler maar wel gewoon een Marokkaanse boy waar hij trots op is net zoals Yassine. Niks mis mee

26 december 2011 om 19:14

Dus je nationaliteit wordt bepaald door of je een crimineel bent of niet? Wat is dat nou weer voor opmerking? Ik ken mensen die op hun tweede en vierde levensjaar naar Nederland zijn gekomen, zijn nu 21 en 23. Zijn dat dan ook geen Nederlanders? Natuurlijk zou hij, als hij goed kon voetballen, ook voor zijn oorspronkelijke land kunnen kiezen. Natuurlijk heeft hij ook een paspoort, omdat zijn opa en oma daar wonen. Maar is hij daarom volgens jou geen Nederlander? Geen Nederlands bloed, geen Nederlandse afkomst? Hou toch eens een keer op met dat gelul, joh, en ga terug in die grot waar jij al je hele leven doorbrengt. In de huidige maatschappij moet niet meer in hokjes worden gedacht.

27 december 2011 om 01:34

Gaan we hier nu telkens opnieuw dezelfde onzin moeten lezen???

El ghanassy is zoals zovelen een Marokkaanse Belg of een Belgische Marokkaan. Omdat hij doorgaans vermeld wordt in een voetbal context is men vaak geneigd hem te vermelden bij zijn voetbal nationaliteit en dat is Belg, simpel toch.
Triest dat mensen toch steeds weer moeten gaan verwijzen naar racisme...
Ik kan jou voorbeeld ook om draaien als hij een dief was dan is hij ook gewoon een belg met marrokaanse origine, nu hij een voetballer is verzwijgt men toch ook niet dat hij een marrokaanse afkomst heeft...

Je zegt wel dat je geen Marrokaan bent, wilt dat dan zeggen dat je geen vreemde origine hebt? Want jou bericht lijkt erg op iets wat mensen van vreemde afkomst durven te argumenteren als ze zich benadeeld voelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AA Gent

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.AA Gent390
Voor de complete stand: Pro League
SpelersPositieW
. GigotVerdediger31
Stefan MitrovicVerdediger30
Brecht DejaeghereMiddenvelder30
Yuya KuboAanvaller30
Samuel Kalu OjimAanvaller31
Kalifa CoulibalyAanvaller30
Voor de complete selectie: Clubpagina AA Gent.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AA Gent.

In de wandelgangen

Zondag 27 mei
Lionel Messi heeft Barcelona geadviseerd om Marcos Alonso vast te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren