AGOVV kopieert Veendam en werft shirtsponsor via loterij

Vrijdag, 29 juli 2011 om 14:30

Het is kommer en kwel in Gelderland wat betreft de hoofdsponsors. Zowel De Graafschap, NEC, Vitesse als AGOVV Apeldoorn heeft nog geen grote geldschieter voor komend voetbaljaar. In Apeldoorn, de enige profclub uit Gelderland die niet op het hoogste niveau speelt, hebben ze er wat op gevonden: een loterij.

/

Geïnteresseerden kunnen voor 2500 euro een lot kopen en de hoofdprijs is een plek op het shirt van de Gelderlanders. Dat meldt Omroep Gelderland. AGOVV wil veertig loten verkopen, oftewel 100.000 euro ophalen, anders gaat de loterij niet door. Het maximaal aantal verkochte loten is zestig. Particulieren kunnen ook meedingen naar de hoofdprijs.

Vorig seizoen had SC Veendam, destijds nog BV Veendam, ook eenzelfde verloting in petto. Destijds konden geïnteresseerden voor vijfhonderd euro een lot kopen. De winnaar werd toen het bedrijf ‘Lingerie at home’.


Poll

Een verloting van de shirtsponsor is een goed idee om aan geld te komen


Gerelateerd

21 reacties (laatste reactie door Bokkenrijder)

Vitesse heeft al wel een aardige geldschieter hoor. Denk dat de nood daar niet zo hoog is wat betreft het zoeken naar een geschikte shirtsponsor.

Goed initiatief van Agovv alleen zal het niet makkelijk worden want je besteed 2500, euro en je hebt nog helemaal niets. In deze tijd zullen niet heel veel mensen/bedrijven daar trek in hebben denk ik. Denk niet dat ze de 40 halen i.i.g

29 juli 2011 om 15:09

Vitesse is op zoek naar een sponsor die zich voor veel jaren aan de club wil verbinden om zo samen te bouwen. Daarbij is, doordat de nood inderdaad niet al te hoog is, veel geduld. Tot die tijd zal er dan ook een goed doel op het shirt staan.

Creatieve oplossing van Agovv. Ik denk alleen dat het geen gemakkelijke klus gaat worden om 40 bedrijven/personen te vinden die mee willen doen.

29 juli 2011 om 16:38

Ik heb ook het vermoeden dat grote bedrijven huiverig zullen zijn om in Vitesse te stappen nu Jordania daar zit. De verhalen die over deze man de ronde doen zijn niet echt positief, daar wil je met je bedrijf niet mee geassocieerd worden. Bovendien trekt hij met zijn centen een hoop publiciteit weg. Een shirtsponsor zal dan altijd wat op de achtergrond staan.

29 juli 2011 om 16:03

Misschien krijgen de andere sponsoren wel iets, bijvoorbeeld een reclamebord of zo. Dan heb je sowieso iets en doen misschien iets meer bedrijven het. Als je helemaal niks krijgt is het inderdaad zonde.

29 juli 2011 om 16:07

Ja dat zal wel een optie zijn. Lijkt me dat ze er i.i.g iets tegenover moeten stellen. Want aan loterij meedoen waar het kaartje 2500,- euro kost dat moet ik nog zien. Als het lukt is het natuurlijk perfect en je kunt het altijd proberen dus ik vind het wel een goed initiatief maar lastig word het wel.

heel leuke actie. Vraag mij alleen af of hier wel bedrijven aan mee gaan doen. Daarnaast als een particulier wint. Wat dan? Krijg je als hoofdsponser een naam te zien op het shirt.

29 juli 2011 om 14:37

Nee, dan wordt er in overleg met de club een naam van bijv. een goed doel op de voorkant geplaatst...

Zometeen wint Hunkemoller of Sloggi...

29 juli 2011 om 15:15

of pedopartij.nl

dan sta je er mooi op

Toch leuk om te zien hoe creatief clubs proberen om een sponser/ geld binnen proberen te halen. Ik snap soms echt niet dat er geen miljonair is bij zon club je dat gewoon een half miljoen de club wil schenken als teken van echte clubliefde. zo zie je maar dat de meesten gewoon helemaal geen echte clubliefde hebben en er alleen maar lopen voor de status etc.

29 juli 2011 om 14:45

Vergeet je alleen even dat een half miljoen toch wel erg veel geld is, alsof je zomaar even een half miljoen gaat schenken. Je doet ook alsof er zoveel mensen zijn die dat geld kunnen missen, lijkt me stug dat dat bij Agovv zo zit. Dat die zoveel mensen met clubliefde hebben die zomaar een half miljoen kunnen weggeven. Kom op zeg, schenk je een half miljoen, gaat het op aan salarissen van voetballers waar je niks mee hebt en komt op de lange termijn de club toch nog in de financiele problemen, terwijl je bijvoorbeeld wel een groot deel van het leven van een familielid er mee zou kunnen verzekeren als je dat half miljoen dan toch 'kwijt' moet.

29 juli 2011 om 14:59

Bovendien word je ook geen miljonair als je zomaar wat weggeeft. En als je het al bent blijf je het niet lang op deze manier....

100.000 is wel een aardig bedrag ben benieuwd of er 100 deelnemers zich aanmelden zou het ewel leuk vinden als een particulier er met ze hoofd op staat, of edje kroketje ofzo

29 juli 2011 om 14:41

Bij 100 deelnemers hebben ze zelfs meer geld, 250.000. Dat zou Agovv helemaal mooi vinden.

29 juli 2011 om 14:44

ohja zie het nu niet goed gelezen , blijft het een slimme actie vinden

29 juli 2011 om 15:11

Ze doen maar 60 loten, dus dat bedrag is niet haalbaar.

29 juli 2011 om 14:45

Er moeten minimaal 40 bedrijven/particulieren een lot kopen, anders gaat het niet door, het maximum aantal loten is 60.. bron: vi

Ik geloof in Duitsland heeft een club OBI op zijn shirt... en door het lage sponsorbedrag wil Agovv alleen OB laten staan, lol... Grapje jongens..

On topic:

De crisis is overal te voelen, en Agovv heeft net als Veendam trouwens altijd financiele problemen gehad, wat ik eigenlijk niet begrijp, waarom? Ze hebben Huntelaar, Chadli, en weet ik veel allemaal verkocht, waar is dat geld eigenlijk heen gegaan, weet een echte Agovv supporter dat mij uit te leggen?

29 juli 2011 om 16:36

fcgunn10 ja dat kan ik je wel uitleggen als agovv fan Huntelaar was geleent van psv,chadly was gefinancierd door sponsors net zoals mertens dus zoveel geld is er niet binnen gekomen
Mertens is nu weer verkocht dus nu krijg agovv ongeveer 250.000 euro

29 juli 2011 om 16:41

Huntelaar was helaas niet van ons, die was gehuurd,....... Chadli heeft ongeveer 6 ton opgeleverd waarmee wat gaten gedicht konden worden, en Mertens is voor een schijntje weg gegaan helaas.

en daarmee ook de nodige bestuurlijke falen en verkeerde begrotingen en je hebt zo een negatief saldo ! Maarrr, het gaat nu heel erg de goede kant op gelukkig

edit: zie net dat uppe me voor was

Niet allen Veendam heeft dat afgelopen jaar gedaan, ook bij FC Den Bosch hebben ze dat gedaan. Voor € 1000,00 kon je meedingen in de loterij om een half jaar lang reclame te mogen maken op de voorzijde van het shirt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AGOVV Apeldoorn


81 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AGOVV Apeldoorn.

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Jean Michaël Seri moet de eerste aankoop van Unai Emery bij Arsenal worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren