AGOVV hoopt te kunnen meeliften op de ontwikkelingen bij Vitesse

Donderdag, 19 augustus 2010 om 13:29

Niet alleen in Arnhem is de komst van geldschieter Merab Jordania met gejuich ontvangen, ook AGOVV Apeldoorn hoopt te profiteren van de entree van de Georgiër. Nu de verwachting is dat Vitesse op korte termijn verschillende topspelers aantrekt, hoopt de ploeg uit de Jupiler League meerdere spelers van de Arnhemmers te kunnen huren. Vitesse en AGOVV delen al hun jeugdopleiding.

Het is nog niet bekend welke Vitesse-spelers de club uit Apeldoorn op het oog heeft, maar de gesprekken zijn reeds opgestart. “Ik heb daar woensdag al met de technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse over gesproken”, vertelt directeur Jan Artz een dag later aan Omroep Gelderland. “Als zij allerlei mooie spelers kopen, hoop ik dat die jongetjes die nu in de spits of linksback staan bij ons komen spelen.”

In de afgelopen jaren speelden er al eerder Vitessenaren op huurbasis in Apeldoorn, en AGOVV hoopt dat dit wederom kan gaan gebeuren. “Wij kunnen samen met Vitesse een mooi platform zijn om de regio Arnhem-Apeldoorn nog beter te kunnen vertegenwoordigen”, denkt Artz, die positief is over de plannen van Jordania. “Als Arnhemse jongen juich ik de ontwikkelingen bij Vitesse toe. Deze meneer zal voor veel beroering zorgen en net als vroeger met Karel Aalbers kan Vitesse weer grote stappen maken.”


Poll

AGOVV Apeldoorn kan er beter van worden als spelers bij Vitesse overbodig worden


Gerelateerd

24 reacties (laatste reactie door Greet45)

Dan kan Agovv op deze manier het vertrek van de aanvoerder opvangen

19 augustus 2010 om 13:39

En ook het vertrek van Nacer Chadli, Olaf Lindhenbergh en Jeremy Bokila. Agovv wordt leeg geroofd. Waarschijnlijk krigen ze wat jeugdige spelers die nu nog niet klaar zijn voor het ''grote'' werk. Vorig jaar hadden ze al even van der Linden.

“als Arnhemse jongen juich ik de ontwikkelingen bij Vitesse toe. Deze meneer zal voor veel beroering zorgen en net als vroeger met Karel Aalbers kan Vitesse weer grote stappen maken.”

En daar zit wat mij betreft de crux en de angst voor de ontwikkelingen.

19 augustus 2010 om 13:32

Precies, want na de glorieuze jaren kwam er een chronische periode van financiële en sportieve dompers. Garanties zijn er niet.

Chelsea met Vitesse, Vitesse met Agovv, Agovv met een amateurclub, en amateurclub met een G-team. leuk zo'n doorschuifsysteem !.

19 augustus 2010 om 13:35

Piramide systeem :-) Iedereen weet wat daarvan terecht komt

19 augustus 2010 om 13:43

wel een erg scheve vergelijking, Als jij een piramide systeem( wat veel organisatie structuren zijn) vergelijkt met het piramide spel zou je het net zo goed met de piramide van maslov kunnen vergelijken....oftewel een hele scheve vergelijking asleon

Lijkt me geweldig als Agovv mee kan liften met Vitesse. Immers zij hebben het ook financieel zwaar. Verder kan dan de jeugdafdeling nog verder profiteren.

@haarlemmer
Haarlem was toch ook verbonden met Ajax, Telstar met Az en Excelsior met Feyenoord en Top Oss met Nec en Emmen met Heerenveen. en ik vergeet er vast nog wel een paar combi's.

19 augustus 2010 om 13:41

Vitesse en Agovv delen een jeugdopleiding. Hun A-elftal heet Vitesse/ Agovv. En ja, Vitesse kan nu spelers plaatsen bij Agovv, vooral nu er grote spelers gaan komen. Al hoor ik ook dat er vooral veel jonge spelers naar Arnhem gaan komen, maar goed.

19 augustus 2010 om 13:54

Ik zeg daarom ook Verder profiteren. Aangezien ik best te vreden ben met hoe het nu met de jeugd gaat.

19 augustus 2010 om 13:45

Je snapt em niet helemaal volgens mij. Hij bedoelt dat elke huurder ook weer verhuurder is en dat er zo een soort toren ontstaat.
Bovenaan:
Chelsea
Vitesse
Agovv
Amateurclub
G-team
Onderaan.

Een schakeltje hoeft er nu maar tussenuit te schuiven en het hele systeem dondert in mekaar. Gaat nooit lang goed zoiets...

19 augustus 2010 om 13:58

Bij Agovv spelen ook spelers die uit de jeugd van Vitesse/agovv komen. Is er al spraken van samenwerking.

Graag zou ik willen weten waarom hierbij een G-team wordt vermeld. Kan je het motiveren? Of vind je dat het laagste van het laagste?

19 augustus 2010 om 16:31

Nu zeg je dat dat Mijn theorie is. ik leg alleen uit wat Haarlemmer naar mijn mening bedoelde. Dus ik zie totaal geen reden waarom ik er argumenten voor zou moeten geven, het is alleen een stukje verduidelijking van de post van een ander aangezien ik het idee had dat jij het anders opvatte dan hij bedoelde

Iedereen weet dat ja al voordat het er is of niet?
altijd koek en negatieve praat hier,het is toch top voor agovv als dat kan, maarja doe lekker negatief

Agovv kan hier mooi hopelijk van profiteren, dit is heel leuk voor de ploeg uit Apeldoorn

tsja, wie het laatst juicht juicht het best.

voor hetzelfde geld zegt die Georgiër dag met het handje en ben je de hele samenwerking kwijt omdat Vitesse er geen zin meer in heeft.....

Dus pas maar goed op, de voetbalwereld is een rare wereld. Wat vandaag is hoeft morgen nog niet te zijn. En je mag best van een revolutie in Arnhem spreken, dat hoeft niet per definitie goed uit te pakken voor Agovv. Ik denk dat agovv niet de eerste zorg is voor Vitesse en die meneer....

Ik geloof wel dat er al meer speelt nu. Het kan toch geen toeval zijn dat uitgerekend Riedel als vervanger voor Leeuwin wordt gezien?

Dit was ook het eerste wat ik afvroeg bij een overname van vitesse de samenwerking met agovv zal waarschijnlijk een boost krijgen met name betreffende de jeugdopleiding

“als Arnhemse jongen juich ik de ontwikkelingen bij Vitesse toe. Deze meneer zal voor veel beroering zorgen en net als vroeger met Karel Aalbers kan Vitesse weer grote stappen maken.”

als deze man dit meent dan heeft hij/ hebben ze werkelijk niks geleerd van de tijd met kareltje. ongelovelijk dat je nog met weemoed kan terug denken aan die zijn. wat er toen gebeurd heeft de basis gelegt van de ontwikkelingen tot op heden

Mocht Vitesse later dan een grote club zijn kunnen ze mooi wat talent laten rijpen bij Agovv.

zal de band met agovv puur op de jeugd houden wat hebben wij voor nut gehad met agovv?

Dries Mertens - Niet
Chadli - Niet

dus denk dat het beetje onzinnig word op die manier het is natuurlijk niet alleen eenrichtingsverkeer he...

19 augustus 2010 om 23:15

Wat dacht je ervan dat die talenten van Vitesse nu elke vrijdagavond kunnen voetballen, in plaats van bij Vitesse op de bank/tribune te zitten.

ik denk dat het wel kan hor vitesse kan dan talenten verhuren aan agovv net als feyenoord doet met exselsior

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AGOVV Apeldoorn


81 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AGOVV Apeldoorn.

In de wandelgangen

Vrijdag 25 mei
Ajax heeft samen met Stoke City en Valencia zijn pijlen gericht op Mahmoud Saber. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren