Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Melwood, schatkamer vol talent

Laatste update:

Melwood. Slijpsteen van vedetten en tevens trainingsgrond van Engelands succesvolste club aller tijden. Onder andere Michael Owen, Jamie Carragher en Steven Gerrard liepen ooit op deze grond rond. Recenter heeft de club talentjes als Emiliano Insua, Lucas en David N’Gog afgeleverd. In dit stuk ga ik een paar van Liverpools groeibriljantjes aan jullie voorstellen. Ik begon geïnteresseerd te raken toen er nog meer talenten op de club kwamen, en ik denk dat Roy Hodgson uitermate tevreden zal zijn: hij heeft weer veel te slijpen.

Voor 1,7 miljoen pond kreeg Liverpool afgelopen april de handtekening van Jonjo Shelvey. Deze Shelvey heeft bij zijn vorige club Charlton Athletic alle records gebroken en speelde zich al gauw in de basis, nog voor dat hij zijn achttiende verjaardag vierde. Opvallend is zijn ziekte die hem op zeer jonge leeftijd al de haren uit deed vallen. Op Anfield gaan al geluiden dat hij de beste jeugdspeler is sinds Steven Gerrard die de club vertegenwoordigt. De aanvallende middenvelder is zeer creatief en zal naar mijn visie binnen een paar jaar een basisspeler bij de club zijn. Jonjo Shelvey is tevens Engels jeugdinternational onder de zeventien jaar oud.

Ik voorspel hem een grote toekomst bij de club. Steven Gerrard kan niet eeuwig mee, over vier, vijf jaar zal hij ‘op’ zijn. De in 1992 geboren middenvelder zal in de tussentijd klaargestoomd worden op Melwood, om dan de voetballende kwaliteiten van Gerrard grotendeels over te kunnen nemen. De geboren Londenaar zal nooit de status van legende Gerrard krijgen, maar als hij zijn tackle nog een stukje verbetert en zich goed doorontwikkelt zal Anfield hem over een paar jaar zeker in de harten sluiten. Jonjo Shelvey is de best mogelijke vervanger voor de onvervangbare Gerrard.

De tweede jonge aanwinst van Liverpool wordt ook vergeleken met een legendarische Liverpudlian, namelijk Alan Hansen. Ik heb het over de vorig seizoen bij de Glasgow Rangers doorgebroken centrumverdediger Danny Wilson. De club pikte hem voor twee miljoen pond op bij de Schotten en deze som kan tot vijf miljoen pond oplopen, zo is contractueel vastgelegd. Deze speler is volgens velen het grootste talent van Schotland, wat beaamd kan worden door degenen die zijn erelijst na één seizoen profvoetbal als basisspeler zien. Voor zijn leeftijd van achttien jaar is zijn cv meer dan indrukwekkend: alledrie de nationale prijzen, uitroeping tot Talent van het Jaar in Schotland. Tevens is hij aanvoerder van de Schotse ploeg tot negentien jaar en is hij de jongste speler van ‘The Gers’ die ooit de Champions League als toneel had.

Ook van deze nieuweling ben ik onder de indruk. De vergelijking met Alan Hansen is voor mij, na het zien van beelden van beide heren, wel te begrijpen. Niet alleen zijn ze beide Schots en precies even lang en hebben ze jong al de oversteek naar Engeland gemaakt. Ook zijn beide spelers vrij zuiver maar toch zeer sterk in de tackle en zullen ze veel kopduels winnen. Mijn voorspelling is dat de in Livingston geboren jongeling zich binnen drie jaar onmisbaar maakt in het hart van de defensie van ‘The Reds.’ Met zijn duelkracht, lengte, snelheid en tackle bezit hij alles wat een moderne centrumverdediger moet bezitten.

De derde persoon die uitlichting verdient is Daniel Ayala. De ruim 1.90 lange Spanjaard, op te stellen als centrale verdediger of linksback, is voor volgers van Liverpool geen onbekende meer. Als liefhebber vind ik hem wel lijken op Sami Hyppia in zijn beste dagen. Een soort kapitein waar je op kan vertrouwen, de Engelsen noemen het ‘a rock at the back.’ Hij straalt nu al dezelfde rust uit en heeft dezelfde duelkracht als de Finse reus. Op Melwood staat hij zeer hoog aangeschreven, men dicht de ex-speler van Sevilla een grote toekomst toe.

Zelf heb, beter gezegd, had ik m’n twijfels. Als hij daadwerkelijk zo getalenteerd is, waarom is hij dan al bijna twintig en nog onbekend? Waarom speelt hij niet voor Spaanse jeugdelftallen? Maar wie deze speler zijn debuut zag maken, afgelopen augustus tegen Burnley, kan maar één ding concluderen: deze speler gaat een grote toekomst tegemoet, misschien wel groter dan zijn Argentijnse naamgenoot...

Het vierde en voorlopig laatste Pareltje van Melwood dat ik met jullie ga delen is Daniel Pacheco. In potentie misschien wel de beste speler van de hele jeugdopleiding en voor zowel mannen als vrouwen een genot om naar te kijken. Hij kwam in de zomer van 2007 over van Barcelona, en in wat hij me heeft laten zien deed hij me denken aan Francesco Totti, maar Pacheco is denk ik te bescheiden om een boegbeeld als Totti te gaan worden. De aanvallende middenvelder c.q. spits is gezegend met een goede afwerking gekoppeld aan een fabuleuze techniek. De hele club mag op hem vertrouwen om een van de beste spelers van Engeland en de wereld te gaan worden. Hij onderstreepte zijn talent al eens door een jeugdtitel met Liverpool te halen en afgelopen zomer heeft hij heel Europa versteld doen staan op het continentale kampioenschap tot negentien jaar. Pacheco nam z’n team bij de hand en strandde met zijn Spanje pas in de finale. Hij nam en passant de Gouden Schoen als topscorer van het toernooi mee naar Anfield.

Ik denk dat deze bagage hem nog sterker doet terugkeren aan boord van Liverpool. Ik verwacht veel, heel veel van de negentienjarige Spaanse wonderboy. Eerlijk gezegd zie ik hem deze lofzangen dit seizoen, of anders uiterlijk het volgende seizoen waarmaken. Ik denk dat hij een schaduwspits wordt waarvan geen enkele verdediger een idee heeft hoe hem te bestrijken. Je mag het voorbarig noemen, maar ik weet het zeker: Daniel Pacheco wordt een wereldster.

Arsenal mag de naam hebben, Manchester United mag landskampioen van de beloften zijn, Liverpool heeft minstens zoveel pareltjes. Shelvey, Wilson, Ayala en Pacheco gaan over een paar jaar het hart vormen van een succesvol tijdperk op Anfield Road. Roy Hodgson mag in zijn handen wrijven met zoveel klaterend goud, zoveel ruwe diamantjes. Een betere slijper dan Hodgson is niet denkbaar, dit worden vier wereldsterren. Zeker weten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je noemt hier wel even allemaal spelers die gekocht zijn door Liverpool en daarna in haar jeugdopleiding gestald, ik had liever gezien dat je 'echte' Liverpudlians nam, die dus uit de jeugdopleiding komen sinds ze een jaar of 12 zijn (of jonger).

Verder vind ik het een goed stuk, 4 sterren. De voorspellingen van jou zijn natuurlijk niet na te kijken maar je laat wel zien wat jij er van denkt, overigens heb je wel een beetje een Liverpool bril op. Leuk geschreven, grammatica bijna overal goed en leuke zinsopbouw.

8 augustus 2010 om 16:13

In een volgend deel komen die spelers aan de beurt. Dit is een voorproefje, waarbij ik het mezelf iets gemakkelijker heb gemaakt om in relatief vrij bekende spelers, die niet door Liverpool zijn gescout maar wél gekocht, en dus gevormd, dieper te duiken.

Ik dacht ook dat die drie (insua, Lucas, N'gog) pas bij Liverpool kwamen toen ze al 19, 20 jaar waren.

Shelvey is wel een absoluut toptalent, van die jongen zullen we veel horen de volgende jaren!

Eigenlijk vind ik het belachelijk. Je roemt de jeugdopleiding van Liverpool maar elke speler die je weet op te noemen die zijn door Liverpool gekocht. Geen spelers die vanaf hun 7e o.d. in de jeugdopleiding terechtkwamen. Daarnaast is het veelzeggend dat er twee Spanjaarden en één Schot en maar één Engelsman bijzitten. Zo anders als grote legendes uit de jeugd zoals Gerrard, Carragher, Owen etc die allemaal langer in de jeugd zaten en Engels zijn. Ook Lucas, N'gog, Insua zijn geen Engelse spelers, ook die zijn op jonge leeftijd weggekocht, slecht voor het Engelse voetbal en voor de identitieit van Liverpool die geen legendes als Gerrard, Carragher, Owen terug zullen zien.

Het is ook erg voorbarig te zeggen dat deze jeugdspelers ook daadwerkelijk wereldsterren zullen worden. We hebben in het verleden gezien dat veel spelers die op jonge leeftijd werden geroemd dat het grote spelers zouden zijn mislukt. Voor Ayala is het zo dat hij nu al achterloopt op leeftijdsgenoten die wekelijks in een sterke competitie in de basis spelen. Of hij ooit in de schoenen van de Argentijnse Ayala zal komen te staan? Ik heb bij hem mijn twijfels.

Je zou niet Melwood moeten roemen maar het goede, gerichte, jonge aankoopbeleid.

8 augustus 2010 om 18:25

Ik noem in het hele stuk het woord 'jeugdopleiding' niet, ik noem de ontwikkelingen van enkele tweede-elftalspelers van Liverpool, die goed en gericht overgenomen zijn. En waar haal je de conclusie vandaan dat het geen legendes gaan worden? Dé clublegendes van Arsenal, Chelsea en Manchester United zijn toch over het algemeen óók geen Engelsen? Liverpool is over de jaren iets Britser geweest, maar ik denk dat de fans niet harder voor Pacheco gaan klappen als hij Engels zou zijn, zoalng hij de mensen maar vermaakt. Wat maakt het uit of iemand op zijn veertiende of zeventiende de club vervoegt? Het zijn denk ik toch producten van de scouting en de jeugdacademie Melwood, zolang ze daar nog rondlopen.

8 augustus 2010 om 21:03

Ga je mond spoelen. XD Seaman, Adams, Wright, Dixon, Pat Rice bij Arsenal. Best, Beckham, Scholes, Neville, Giggs, Charlton, Hughes, Irwin, Bruce, Law, Rooney bij Manchester United. Osgood, Terry, Lampard, Clarke, Dixon, Harris, Bonetti, Tambling bij Chelsea. Clublegendes van deze drie clubs over het algemeen geen Engelsen. Wat een slechte grap.

8 augustus 2010 om 21:33

Nee het woord jeugdopleiding niet nee. Maar jeugdacademie Melwood komt op het zelfde neer, de jeugdspelers worden daar opgeleid klaar. Het is niet Melwood die het werk van een speler heeft verricht waardoor hij zo goed is maar de scouting heeft de spelers gebracht naar Liverpool, bij hun vorige zijn ze zo goed geworden. Dat Melwood dat laatste zetje geeft is makelijker. Dat iemand eerder bij een club speelt zal de band met de fans verbeteren. Een speler die ze vroeger als 8 jarig broekie zagen spelen zien ze opgroeien tot een echte vedette. Dat is mooier.

8 augustus 2010 om 21:48

Sja, die kan je ook noemen. Liam Brady, Thierry Henry, Dennis Bergkamp had ik in gedachten, even als de Noord Ierse(!) Pat Rice. Manchester United bedoel ik meer George Best, ik zeg Engels, Eric Cantona, Cristiano Ronaldo, Ruud van Nistelrooy en Schmeichel. Chelsea had bijvoorbeeld Zola, Essien, en vast nog een hoop anderen.

8 augustus 2010 om 21:53

@ austinbrouwers
Ik neem aan dat jij denkt dat al die spelers uit de jeugdopleiding komen van Arsenal, Manchester United en Chelsea? Dan moet je helaas teleurstellen, want Lampard is echt een speler van West Ham United hoor

Mocht het een andere bedoeling zijn, dan hoor ik het wel!

8 augustus 2010 om 21:59

Nee ik bedoel gewoon Britse clublegendes van die clubs. Dus niet perse dat de speler ook uit eigen opleiding moet komen. Is wel een grote pré natuurlijk, maar je kan moeilijk ontkennen dat Lampard geen clublegende is voor Chelsea. Ja voor de pietjes precies ook Noord-iers, Schots, Whales etc. Gewoon alles van het Verenigd Koninkrijk.

@lfc Dutchy ja dat zijn ook clublegendes, maar jij beweerde eerder nog stellig dat Chelsea, Manchester United en Arsenal over het algemeen geen engelse clublegendes hebben, terwijl ik er toch een stuk of 20/25 opnoem.

8 augustus 2010 om 22:05

Ik vind dat je erg veel clublegendes opnoemt. De meeste zijn goede clubspelers, maar legendes? Als jij alle spelers in je lijst legendes noemt heb je gelijk, maar ik denk dat een club maximaal drie echte legendes kán hebben, anders is de specialiteit van het begrip toch weg.

11 augustus 2010 om 11:14

Wat Man Utd betreft heeft austinbrouwers gewoon een punt. Spelers als Best, Charlton, Law, Duncan Edwards en ook Bryan Robson zijn toch grotere legendes dan Ronaldo, Schmeichel of Ruud Van Nistelrooy. Enkel Cantona uit jouw lijstje hoort in dat eerste rijtje thuis.

En bij Chelsea vind ik het toch ook straf dat je Essien vernoemt. Toch allesbehalve een legende lijkt me. Nog niet tenminste. Dan houd je enkel Zola over.

Liverpool was in zijn verleden net zo Brits als gelijk welke andere club. De buitenlanders zijn namelijk pas in Engeland komen neerstrijken in de jaren 90. Daarvoor was een niet-brit in de Engelse competitie een rariteit.

Ik ben vooral benieuwd waar jij de bronnen vandaan haalt. Ik denk dat die bronnen wel Vi-, Youtube- en de officiele clubsite van Liverpoolgerelateerd zijn. De informatie die je hebt ingewonnen is zeer knap verwerkt in een goed leesbaarstuk. Het stuk is dus zeer informatief en een goede intro voor wat nog komen gaat bij Liverpool.

Deze CE zou in mijn ogen perfect in een programmaboekje passen voor bij een Open Dag bij Liverpool als ik eerlijk ben. Het verhaal leest wel lekker weg, het stuk is informatief, je boodschap (dat Liverpool grote talenten heeft) komt duidelijk over: dat allemaal is prima. Als ik Liverpool-supporter zou zijn, was ik gelijk verkocht en zou ik alle verrichtingen van deze talenten van dit seizoen volgen. Daarom vind ik je eerste regel van de laatste alinea goed, je houdt Arsenal en Man Utd te vriend.

Het stukje vind ik overigens geen column, het past meer in een programmaboekje zoals ik al eerder zijn. Maar Lfcdutchy, ik mis vooral jouw eigen schrijfstyle die jij eerder gebruikte in je vorige columns. Ik had graag de brutaliteit erin gelezen. Lekker erin vrijven dat de talenten van Liverpool net iets specialer zijn dan die van Chelsea, Man Utd of Arsenal. Desnoods op een of andere manier. Daarom kom ik tot de conclusie tot 4 sterren. Ik heb zeker weten wat bijgeleerd en ik zal wachten tot weer een informatieve column van deze klasse-clubexpert!

8 augustus 2010 om 21:56

Deze bronnen zijn inderdaad ongeveer correct, ik heb ook Liverpool-fora Red and White Kop en This is Anfield gebruikt. Je hebt helemaal gelijk dat het iets 'brutaler' kan, maar ik vind dat ik wél moet weten waar ik het over heb. En de jeugd van Chelsea of Manchester United ken ik simpelweg niet, dan is het gepast om er ook niet over te schrijven.

Prima stuk, weer kennis gemaakt met wat toekomstige sterren. Ayala heb ik ook altijd een vreemd geval gevonden. Hij scheen zo geweldig goed te zijn maar je hoort er vrijwel nooit wat van.

Daniel Pacheco is toch die jongen die bij Atletico Madrid speelde? Verhuurd oid, dat weet ik niet precies. En scoorde hij tegen Portugal niet 2x op het toernooi voor u20? Als dat zo is, is het een uitstekende speler en zal hij groot worden.

8 augustus 2010 om 21:57

Hij komt van Barcelona en weigerde daar na een conflict contractverlenging, waarna Liverpool gelijk toesloeg en hij is topscoorder van het EK onder 19 geworden. Dus die bedoel je, en je deelt m'n mening kennelijk.

Nou, wat een top jeugdopleiding! Bracht 10 jaar geleden zijn laatste Eigen talent voort. Het Engelse nationale team leid hier alleen maar om, de competitie zit vol buitenlanders. Als je bijvoorbeeld naar Nederland kijkt zie je dat Feyenoord en Ajax al jaren teren op hun eigen jeugd. En dat zorgt ervoor dat het talent van een klein land als Nederland elk jaar weer wordt aangevult.

Leuk geschreven alleen gaat het niet om Liverpool's eigen talent maar dat van de buitenlandse clubs waar ze deze jonge toekomstige sterren hebben weggeplukt.

8 augustus 2010 om 18:29

Ajax heeft nu toch ook Eriksen en Boilesen, dat zijn toch ook geen Nederlanders? Het gaat inderdaad niet over 'eigen' spelers, maar over diamantjes die gescout worden en op het Magische Melwood verder geslepen worden. Dit stuk is niet over de jeugdopleiding. Liverpool heeft in de opleiding nóg wat jongere pareltjes. Ik hoop daar nog een stukkie over te scheppen, maar daar is wel veel moeite en tijd voor vereist. Maar als ik David Amoo, Nathan Eccleston, Lauri Dalla Valle en Martin Kelly toe kán lichten en een betere indruk van de spelers krijg ben je de eerste die het gaat lezen.

10 augustus 2010 om 11:00

Dat Ajax Eriksen en Boilesen heeft zegt niet dat Ajax zelf niet opleidt. Kijk naar de gehele basisachterhoede (al is Vertonghen wel wat later gehaald, als 16e jarige, Alderweireld 15 van Gba) en Emanuelson. De verhoudingen bij Ajax en Liverpool zijn wat dat betreft anders.
Maar goed daar gaat het niet over
Ik vind het een goed stuk, over sommige spelers wist ik al wat meer dan over anderen, dat maakt dat het voor mij niet altijd even boeinend is.
Desalniettemin een dikke 4****

8 augustus 2010 om 18:33

Je hebt het stuk absoluut niet goed gelezen. Hij schrijft over het aankoopbeleid en niet over de jeugdopleiding. Hij roemt Hudgson over zijn slimme aankoopbeleid.
Zelf moet ik nog zien, of ze alle vier het topniveau aankunnen, we zullen zien!

Goed stuk (je hebt betere gehad) , 4 sterren!

Een leuk geschreven stuk maar zoals al meerdere malen opgemerkt allemaal aangekochte spelers, dat maakt ze niet slechter maar daar kan je Melwood niet de credits voor geven. Heeft Liverpool nog jeugdspelers die al vanaf het begin van hun voetballeventje bij Liverpool spelen? Het gebeurt echter veel meer dat clubs al jeugdspelers uit het buitenland halen, het voor mij grootste talent van United komt ook uit Italie en is al op jonge leeftijd weggekaapt bij Lazio...

Het zou leuk zijn om een stuk te lezen over spelers als Owen, Beckham, Neville en anderen. Spelers die hun hele jeugdopleiding bij zijn geweest en niet weggekocht bij andere clubs na al een aantal jaren die jeugdopleiding te hebben gevolgd.

8 augustus 2010 om 21:49

Dat stuk gaat komen. Ik weet niet wanneer, maar ik zie een groeiende behoefte aan zo'n stuk, dus het gáát er komen.

Ik ga je stuk straks lezen, maar Jamie Carragher als uithangbord gebruiken begrijp ik niet.

Oké ik heb het gelezen. Leuk stukje over de jeugd toch vind ik het jammer dat ik ze niet ken. De jeugd van Liverpool die ik ken stelt in tegenstelling tot de jeugd van Arsenal, Chelsea en United wel redelijk teleur. Welbeck, Macheda, Gibson, Evans, Rafael die hebben al redelijk wat bewezen op het hoogste niveau. Voor Arsenal bijvoorbeeld Gibbs en voor Chelsea een Bruma..

9 augustus 2010 om 15:52

Welbeck, Macheda, Evans, Rafael.. Zijn aardige spelers, maar je hebt spelers die een zoniet twee klassen beter zijn.

Aangezien ik een groot van ben van Liverpool qua sfeer enzovoorts en ik altijd alle wedstrijden op internationaal gebied van ze probeer te kijken vind ik dit een mooi stuk.
Ik heb nog nooit echt verdiept in de jeugd maar dankzij jou weet ik er een stuk meer over.
Tuurlijk de spelers zijn aangekocht maar dat betekent niet dat Liverpool geen invloed op ze heeft ze begeleiden ze toch nog door todat ze eventueel in de basis belanden.

Op informatief gebied geef ik je 5 sterren
Voor je schrijfstijl en hoe alles in het stuk verwerkt is krijg je van mij ook hiervoor 5 sterren.

5 sterren Keep it up

Liverpool heeft de meeste ´´talenten´´ ergens weggeplukt i.p.v. ze zelf lang te hebben opgeleid. Dat heeft weinig met een goede jeugdopleiding te maken, maar met een leuke zak geld waar die clubs en de desbetreffende spelers dan geen nee tegen kunnen zeggen.

Als je kijkt naar de afgelopen jaren, dan vind ik dat er sowieso heel weinig jeugdspelers zijn doorgebroken bij Liverpool. Ik vind de gehele Engelse jeugdopleiding sowieso al een grote grap. Ze kopen en kopen, maar er breken haast geen talenten door. Dat is in Nederland een ander verhaal. Van de spelers die jij noemt is er maar één een Engelsman. Niet erg leuk voor de identiteit van de club.

Ik ben ook benieuwd of deze jongens uiteindelijk basisspelers worden. De tijd zal het leren. Je schrijfstijl etc. is verder allemaal wel goed.

Leuk om te lezen hoe 'de toekomst' van Liverpool eruit ziet volgens jou. Ik vraag me alleen af waar je deze waarnemingen op baseerd. Kijk je wedstrijden van Jong Liverpool? Deden ze in de voorbereiding mee met het eerste? Heb je alleen de invalbeurten gezien in het eerste? Ik begrijp dat je een intensief volger bent van Liverpool, maar de mogelijkheid om de jeugdelftallen te zien, lijkt me vrij beperkt, tenzij Liverpool een intern kanaal heeft waar het deze wedstrijden uitzend?

Verder vind ik het stuk goed geschreven, maar wel erg optimistisch om te zeggen dat 4 spelers alle 4 wereldsterren worden. Ik kan bijvoorbeeld namen noemen als Tarik Oulida, Hedwiges Maduro, Daniel de Ridder, Dani, die allen een gouden toekomst werd toegedicht door scouts, niet in de eerste plaats door de scouts van Ajax die ze wekelijks aan het werk hebben gezien. Ik denk dat jullie allemaal wel weten hoe het deze jongens is vergaan, en het zijn nou niet bepaald glorieuze loopbanen (alleen Maduro heeft mijns inziens nog een kans van slagen in de top). Dus laten we eerst eens bekijken hoe deze jongens de belangrijkste stap in het leven van een voetballer zetten: de instroming op het hoogste niveau.

9 augustus 2010 om 15:55

Jong Liverpool is een keer in NL geweest voor een wedstrijd, op Wikipedia kan je veel vinden, op youtube heb je vrij veel, maar de grootste bron zijn fanfora Red and White Kop en This Is Anfield, waar vaak beelden en filmpjes van de jeugd te zien zijn.

Het is optimistisch, dat klopt. Maar daar zijn redenen toe, maar of ze alle vier wereldsterren worden weet ik ook niet, niemand niet. Maar als ze hun potentie ten volle waarmaken, dan weet ik zeker dat het sterren worden.

Zeer mooi stukje vind ik dit. Ik kijk al uit naar het stuk van de spelers die uit de jeugd van Liverpool zelf komen!

Waar mensen het woord jeugdopleiding vandaan halen om jou af te kraken weet ik niet. Maar prima stuk heb je geschreven, zo te zien heeft Liverpool een prima aankoopbeleid. Leuk informatief stuk, ik kon deze spelers alleen op FM, Pacheco en Shelvey zijn sowieso rising stars. De rest wordt afwachten voor me

Liverpool volgend jaar?

Reina
Glen Johnson
Wilson
Ayala
Insuá
Shelvey
Gerrard
Maxi
Pacheco
Joe Cole
Torres
9 augustus 2010 om 20:03

Lijkt me niet. Ik zou eerder voor dit gaan, alhoewel Liverpool veel kan doorwisselen en ook Insua, Lucas, Shelvey, N'gog, Jovanovic, Babel, Skrtel en Ayala nog plaats aan de bar zoeken.

Reina
Johnson
Agger
Carragher
Wilson
Mascherano
Aquilani
Kuyt/Maxi
Pacheco
Gerrard
Torres
10 augustus 2010 om 10:19

Ga jij nu zeggen dat Joe Cole er niet in moet staan en Mascherano wel, die zijn hart al meer dan een jaar niet meer bij liverpool heeft...? Gerrard op de plek van masch en joe cole op links. Dan kan ik er mee leven.

Voor de rest leuk stuk. Ik volg liverpool ook, zowel de jeugd en kan me vinden in je woorden.

10 augustus 2010 om 12:52

Joe Cole was ik effe vergeten, maar er zal veel doorgewisseld gaan worden.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren