Wenger heeft niets meer te zeggen over transfersoap Fàbregas

Zaterdag, 31 juli 2010 om 21:07

Arsène Wenger is alle rumoer rondom een transfer van Cesc Fàbregas zat. De eventuele overgang van de Spaanse middenvelder naar Barcelona komt al maandenlang dagelijks aan bod en Wenger zegt nu dat hij wil dat Fàbregas zelf een einde maakt aan alle geruchten. “Ik heb er niets meer aan toe te voegen. Dit verhaal maakt ons leven de laatste zes maanden heel moeilijk.”

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

24 reacties (laatste reactie door arsenal_cesc)

Barcelona en haar spelers moeten niet zo zeuren, al wil Fabregas nog zo graag naar Barca dan moeten ze nog altijd een akkoord bereiken met Arsenal en die wil hem niet laten gaan dus dat is dan jammer voor ze maar ze moeten echt ophouden met zeiken.

31 juli 2010 om 21:47

Barca zeurt nietttttt
de spelers zeurenn nietttttt
Barca doet er allles aan om een speler te krijgen, alllles beter dan met een zak geld mensen verleiden
Cesc is Barcelonista dat kunnen zelfs real fans vertellen, de mensen die zeggen dat barcelona zeurt zeggen dat alleen maar omdat ze bang zijn dat cesc weg gaat.

31 juli 2010 om 21:52

Barca spelers zeuren wel.
Als Wenger aangeeft hem niet te verkopen is het toch duidelijk?
en ik vond Real Madrid stijlvoller in deze, ze geven iig 94 miljoen uit voor een speler en komen niet met 30 miljoen aanzetten en als Arsenal die weigert dan alsmaar in de media proberen cesc toch naar barcelona te halen
Maar misschien kijk ik wel met een Arsenal bril naar dit alles.

31 juli 2010 om 21:54

dhr [email protected] Neem je clubbie nou niet in bescherming de spelers van barca zijn sinds de wk al bezig en nog steeds blijf puyol doorzeuren dat arsenal hem moet verkopen en bla bla bla. Gewoon onzin cesc blijft puyol kan blijven schreeuwen wat hij wilt

31 juli 2010 om 21:58

Fabregas WIL weg. hij WIL naar barca. met andere woorden arsenal dwingt hem om te blijven, oke hij heeft zijn contract maar die wordt tegenwoordig met hoge bedragen afgekocht, barcelona gaat ietwat ver met hun acties maaar dittt is het voetball jongens, de beste team heeft de beste spelers en de beste spelers willen naar de beste team met alle respect voor arsenal, maar fabregas wilt samenspelen met zijn maatjes andres, leo, xavi. carles en gerard. dattttttt is wat barca arsenal wilt laten inzien.
Nogmaaals met allle respect voor Arsenal!

31 juli 2010 om 22:04

Ja hij wilt wel naar barcelona maar niet perse nu hij vindt het echt niet erg nog een jaar bij arsenal te blijven.

en als hij eenmaal bij barca voetbald mag gaat hij daar nog niet weg en per slot van rekening is hij pas 23 dus ik ben voorstander van nog 2 seizoenen arsenal.

Dan is hij 25 en kan hij tot zijn 33ste bij barca voetballen
en dan lekker naar amerika

31 juli 2010 om 22:04

Met alle respect voor jou hoor dhr-yassine. Maar wanneer ik jouw reacties hier zo lees moet je eerst het woordenboek openslaan en kijken wat er staat achter het woord: respect.

31 juli 2010 om 22:30

Goh het is ook niet zo moeilijk om te stellen dat hij Barcelonista is. Dat heeft hij zelf ook al lang aangegeven en hij komt uit die jeugdopleiding. Dus ja nogal wiedes.

31 juli 2010 om 22:47

@ dhr-yassine ,
Als hij echt weg wil dan gun ik het hem van harte, ik hoop echt dat hij dan gelukkig word en veel prijzen wint met Barcelona, Maar kom dan wel met een redelijk bod aan en niet 30 miljoen en dan in de pers lopen roepen dat Cesc ''on loan'' is bij Arsenal etc.
Als jullie Cesc zo graag willen hebben betaal dan ook een redelijk bedrag.

1 augustus 2010 om 17:07

Je zegt met hoge bedragen maar 30 miljoen is niet veel voor Fabregas. Hij heeft nog een contract van 4 jaar en is de publiekslieveling van de club hij wil naar Barca maar dat gaat niet en nu zal hij gewoon 100% geven voor Arsenal.

Goed zo Wenger.
We hebben Fabregas hard nodig willen we kampioen worden.
Misschien volgend jaar, misschien over een aantal jaar zal Cesc naar Barcelona gaan, maar dat zien we dan wel weer

Pff kben deze soap echt zat.
hij voegd niets toe aan die selectie

ik kijk meer uit naar volgend seizoen

Cesc blijft volgend seizoen gewoon bij de mooiste club uit Engeland!

31 juli 2010 om 22:31

Helemaal mee eens en het gezeur over hem moet nou maar eens afgelopen zijn. Ik geniet liever van hem dan dat ik over hem speculeer.

word idd tijd dat hij zelf zegt wat hij wilt,zijn we van dit gezeik af

Hij gaat nergens heen anders krijgt hij met mij te maken
Heb niet voor niets het nieuwe Arsenal tenu met 4 achterop gehaald.

Wel een leuke soap trouwens waar uit eindelijk Barcelona de loosers zijn

Laat Barca maar eerst hun schulden kwijtschelden voordat ze een dure speler willen aantrekken

31 juli 2010 om 23:51

Dus als jij een hypotheek hebt lopen mag je geen boodschappen doen?

1 augustus 2010 om 00:02

Zo zo, we gaan dus mensen al vergelijken met goederen die we kopen, het moet niet gekker worden. Dat zijn totaal twee verschillende situaties met twee verschillende zakens dus die vlag gaat dus totaal niet omhoog. En kom niet af met dat heel verhaal waar je op doelt want ik weet wat je wil gaan zeggen dus bespaar je de moeite.

Barca heeft schulden, iedereen heeft schulden. Maar het is namelijk ook niet slim om een speler zoals Fabregas aan te trekken voor veertig of vijftig miljoen euro en hem een loon van zeven miljoen euro te geven. Dat weet jij net zo goed als ik, zeker als ze ook nog eens geld moesten lenen om te lonen van nu af te betalen. Met spelers zoals Villa erbij en dan ook nog eens Fabregas zal dat alleen maar oplopen.

Arsenal heeft al verschillende keren neen gezegd, ik denk niet dat dat nog eens het geval gaat zijn. Fabregas zelf wil ooit wel voor Barca spelen maar hij is nu niet eens noodzakelijk voor de club. Wenger heeft zijn stelling duidelijk gemaakt en de ploeg zal die stelling gewoon volgen. Fabregas weet zelf ook wat Wenger en Arsenal van hem verlangen. Ik denk dat hij zelf ook beseft dat hij zich niet populair maakt mocht hij nu vertrekken (ook al zou hij dat kunnen). Ik denk dat hij gewoon nog één jaar bij Arsenal blijft en als Barca zo moeilijk blijft doen kijk ik er niet van op als ze hem aan iemand anders verkopen of helemaal niet verkopen het seizoen erna.

Ik hoop van harte dat Cesc bij Arsenal blijft voetballen, want een Arsenal zonder Cesc is een kip zonder kop!

ach het staat al zo vast als wat dat fabregas blijft, zoals ik al eerder heb gezegd wenger zou zich totaal ongeloofwaardig maken, roepen dat je aan iets bouwt en wat dan lukt verkopen? de vorige verkopen maakten allemaal plaats voor talentvollere en jongere spelers, waardoor het team stappen kon maken. Bij een verkoop van fabregas zou dit niet het geval zijn.

Deze soapserie moet inderdaad stoppen. Barcelona heeft Fabregas niet eens nodig. Hoe willen ze hem opstellen. Hij is een aanvallend ingestelde middenvelder. Zoals inesta en Xavi dat ook zijn.
als je een middenveld vormt met hun dan heb je geen balans....
Fabregas hoort bij Arsenal. Niet die aastgieren van Barcelona die op Real Madrid willen lijken.
Ofwel alles opkopen met als doel op de bank zetten dan kunnen zij niet tegen ons werken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
6.Arsenal6323
7.Burnley 54-3
8.Everton49-14
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Petr CechKeeper10
Rob HoldingVerdediger10
Sead KolasinacVerdediger10
Héctor BellerínVerdediger10
Nacho MonrealVerdediger10
Mesut ÖzilMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Patrick Vieira staat voor zijn eerste klus als hoofdtrainer in Europa. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren