Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje

Laatste update:

Dick Schreuder heeft zondag zonder zelf in actie te komen met CD Castellón promotie naar LaLiga 2 veiliggesteld. Concurrent Córdoba ging op het derde niveau van Spanje verrassend met 3-0 bij laagvlieger Granada B onderuit, waardoor de equipe van de Nederlandse oefenmeester niet meer te achterhalen is.

Schreuder mag zich met Castellón de kersverse kampioen van Groep 2 van de Primera Federación noemen. Met nog drie competitieduels te spelen bedraagt de voorsprong op naaste belager Córdoba liefst elf punten.

Nadat Schreuder vorig seizoen met PEC Zwolle naar de Eredivisie promoveerde, koos hij voor de verrassende stap naar de Spaanse derdeklasser. De geboren Barnevelder kreeg Castellón direct aan de praat, hetgeen dus heeft geleid tot promotie naar LaLiga 2.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Castellón is het meest scorende team op het derde niveau (72 goals), en wordt geroemd om het offensieve en intelligente veldspel dat het onder Schreuder op de mat legt. De Spaanse sportkrant Marca schreef onlangs nog dat de Nederlander kandidaat nummer één is om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knap wat Schreuder presteert, maar is Feyenoord niet meteen een stapje te ver?

5 mei 2024 om 18:23

Snap werkelijk niet wat er zo knap aan is, hij heeft een la Liga budget op het 3e niveau, het zou knap wezen om niet te promoveren

5 mei 2024 om 18:37

Wat is je bron? Op Transfermarkt lijkt dat allemaal wel mee te vallen namelijk.

5 mei 2024 om 18:46

In 2 jaar een totaal van 350.000 uitgegeven.
Is dat tegenwoordig een la Liga budget?

5 mei 2024 om 19:25

As je kenner bent van de club en Spaanse derde divisie dan weet je dat het niet knap is en een absolute must was. Toch zeker de felicities maar om dit knap te noemen, dan ben je geen deskundige

5 mei 2024 om 18:34

Tuurlijk is Feyenoord een stapje te ver, zou echt een hele rare keuze zijn

5 mei 2024 om 18:50

Ik denk dat het een geweldige keuze zou zijn. Speelt herkenbaar voetbal. Attractief. Ik zou er heel veel vertrouwen in hebben.

5 mei 2024 om 19:28

Waarom zou hij naar Feyenoord gaan, hij draait toch een traject bij deze club met een zeer ambitieuze eigenaar. Mooie uitdaging om dat eerst af te maken, absoluut niets ten nadelen van Feyenoord. Die moeten toch wat meer ervaren man zoeken lijkt me.

5 mei 2024 om 20:37

Tja. Dit roepen veel Liverpool fans momenteel ook over Slot. Ik zie Schreuder graag komen. Heeft bij PEC resultaten gekoppeld aan aanvallend spannend voetbal + het ontwikkelen van jonge spelers. En kent Beelen al. Ik zie 10x liever dat Feyenoord het met hem aandurfd, dan aan komt zetten met het type trainer waar we het vroeger mee moesten doen. Het type Advocaat/Koeman/De Boer en andere "veilige ervaren keuzes" die een organisatie neerzetten en nooit zullen overperformen of verrassen en iets spannends zullen doen.

mooie prestatie, en ook leuk dat medunjanin op zijn oude dag nog zo belangrijk is.

Trainer van een club in de 3e divisie van Spanje die schijnbaar begeert wordt door Feyenoord. Wat een scouting. Je mag toch wel iemand verwachten die in de 1e klasse speelt van een land, kom op man. Als deze man zo goed is dan mogen we verwachten dat hij meteen komende seizoen in de top 2 eindigt van Liga 2.

5 mei 2024 om 20:38

Tja. Dit roepen veel Liverpool fans momenteel ook over Slot. Ik zie Schreuder graag komen. Heeft bij PEC resultaten gekoppeld aan aanvallend spannend voetbal + het ontwikkelen van jonge spelers. En kent Beelen al. Ik zie 10x liever dat Feyenoord het met hem aandurfd, dan aan komt zetten met het type trainer waar we het vroeger mee moesten doen. Het type Advocaat/Koeman/De Boer en andere "veilige ervaren keuzes" die een organisatie neerzetten en nooit zullen overperformen of verrassen en iets spannends zullen doen.

7 mei 2024 om 11:17

Helemaal mee eens. Ook bij Castellon laat hij interessant voetbal zien. Ik kan de artikelen van VI-hoofdredacteur Pieter Zwart aanraden voor eenieder die geïnteresseerd is. Dit lijkt me nu echt een goede trainer die het spelletje doorheeft, al is dat ‘maar’ op het derde niveau. Dit laat wat mij betreft zien dat Feyenoord écht rondkijkt en de juiste man probeert te vinden. Het klinkt allemaal een stuk verstandiger dan Ajax dat gewoon weer ‘een naam’ aan hoopt te stellen en daarna verbaast gaat zijn dat ook dat niet werkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren