Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Laatste update:

Peter Bosz is niet jaloers op Feyenoord-trainer Arne Slot, die volgens diverse Engelse en Nederlandse media topkandidaat is om Jürgen Klopp op te volgen bij Liverpool. De zestigjarige trainer van PSV gunt zijn collega de overstap naar de Premier League, zo liet hij woensdagmiddag weten tijdens het persmoment in Eindhoven. “Laat mij maar lekker hier zitten!”

Tijdens de persconferentie van woensdag stelde Milan van Dongen namens ESPN de vraag of Bosz het nieuws over Slot volgt. “Liverpool is natuurlijk een grote club, dus als het allemaal klopt, zou dat geweldig voor Arne zijn. Het is hem meer dan gegund!”

Van Dongen stelt vervolgens de vraag of het niet vreemd is dat Liverpool bij Slot uitkomt, daar PSV negen punten meer heeft verzameld dan Feyenoord. Bosz reageert met een veelzeggende lach. “Ja, maar dat is niet gebeurd.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Ik heb het hier geweldig naar mijn zin bij PSV, dus laat mij maar lekker zitten hier”, sluit Bosz het hoofdstuk af. De Apeldoorner ligt in het Philips Stadion nog tot medio 2026 vast en gaf tegenover PSV TV eerder al aan dat hij ervan uitgaat dat hij bezig is aan zijn laatste klus als trainer.

“Ik denk dat ik hierna stop”, vertelde Bosz tijdens het trainingskamp van PSV in Spanje. “Dan is het toch mooi geweest? Dan wil ik naar palmbomen gaan kijken en wil ik ook genieten. Ik geniet nu ook, maar ik ben wel altijd onderweg. Dat is al meer dan 45 jaar zo.”

Wel liet Bosz vervolgens vallen dat hij mogelijk nog ambities als bondscoach van het Nederlands elftal heeft. “Ik weet het ook niet hè? Dus moet ik het eigenlijk ook niet zeggen… Ik heb niet zoiets dat ik hierna per se naar de Premier League wil. Kijk, als het Nederlands elftal komt, dat lijkt me geweldig.”

Als hoofdtrainer was Bosz werkzaam voor AGOVV, De Graafschap, Heracles Almelo, Vitesse, Maccabi Tel Aviv, Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Olympique Lyon en nu dus PSV. Tussen 2006 en 2009 was Bosz technisch directeur bij Feyenoord, waar hij zich met zijn beleid niet geliefd maakte. Met PSV is Bosz hard op weg naar de landstitel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige man bij goede resultaten en een engerd bij mindere. Maar voetbal inhoudelijk een top trainer!

24 april 2024 om 15:01

Dit soort onzin werd gezegd over ten Hag, Slot en nu Bosz. Kunnen we niet concluderen dat goede trainers vaak slechte verliezers zijn maar waarschijnlijk gewoon normale mensen ipv ze engerds en andere namen te noemen?

24 april 2024 om 15:08

Eens, net als Klopp, Mourinho, Van Gaal, Guardiola en Koeman etc. Het zijn gewoon winnaars die slecht tegen hun verlies kunnen...en dat maakt ze idd niet eng.

24 april 2024 om 15:58

Psv-er 100% eens, prachtig geformuleerd! Echte vakmannen, die met niets minder dan winst genoegen nemen.💯👍🏾

25 april 2024 om 06:47

Op koeman na, want dat is ook geen winnaar

Ik zou Bosz graag als bondscoach willen hoor. Krijgen we in ieder geval een aantrekkelijk Oranje en prijzen winnen met Oranje gaat toch (lijkt me) niet lukken, dus dan liever ouderwets glorieus ten onder.

24 april 2024 om 14:50

Ik zou hem toch graag eerst nog eens terug zien bij Feyenoord. Heeft er als TD een grote puinzooi en flinke schulden achter gelaten. Zie hem zijn naam graag zuiveren als coach....maar denk idd dat hij eerder BC zal worden.

24 april 2024 om 14:57

Was niet alleen zijn rotzooi. Wotte/Gullit tijdperk, periode na 2002, is het gestart. Terwijl er zelfs na de landstitel van 98/99 al bijna geen geld was en rare wegen in werden gegaan. Risico’s nemen met de gok op de tweede plaats en CL voetbal. Bosz gokte verkeerd met de oudjes terug halen (Makaay, Gio, De Cler, Landzaat, Hofland) om kampioen te worden. Geen rekening met de breedte van de selectie.

24 april 2024 om 15:03

Waarom zeg je steevast Bosch terwijl het al z'n hele leven Bosz is?

Weet dat het niet alleen zijn puinzooi was, maar hij werd er wel op aangekeken. Deels ook terecht want hij nam onverantwoorde risico's en gokte op goed resultaat.

Neemt niet weg dat ik hem als trainer graag terug verwelkom "thuis".

24 april 2024 om 15:09

Zou wel verder willen gaan dan dat. Bosz en co onderschatte dat die oudjes lekker wilde gaan afbouwen bij Feyenoord.

Daardoor boste Verbeek ook al heel snel met die oudjes. Die wilde 's ochtend op hun gemak de kinderen naar school brengen en niet zich vroeg op de club melden om de hele dag te trainen.

24 april 2024 om 15:59

Bizzlad omdat Kuyt aan boormachines, bougies en koelkasten denkt. 😉

24 april 2024 om 16:32

Kuyt en boormachines snap ik nog enigszins, die man die verbouwd wat af.

24 april 2024 om 16:50

Redisthecolour de verwijzing die ik maakte, zijn één van de zoveel dingen die Bosch daadwerkelijk verkoopt. Voor de auto, huishoudelijk etc.

24 april 2024 om 16:51

😂 bedankt hè mannen! 😉Ik geef autocorrect de schuld 😶.Kon al geen Bosch vinden in de Feyenoord geschiedenis 😜

24 april 2024 om 15:37

Ik weet niet of Oranje klaar is voor Frenkie CV, Reijnders, Veerman, Timber middenveld kamikazebal.

24 april 2024 om 15:43

Oranje misschien niet, maar ik wel.

Vind het maar een rare vraag of het gek is dat ze niet bij Bosz hebben aangeklopt. Ondanks buitenlandse ervaring die niet lang stand hielden, zit hij pas 1 jaar in Eindhoven en pakt z’n tweede prijs (als we de JC schaal ook meetellen) totaal andere scenario. Bosch speelt met zijn psv ook niet het pressie voetbal wat vergelijkbaar is bij Klopps Liverpool.

24 april 2024 om 16:51

Het is ook een rare vraag,maar dan vooral omdat ie zegt "terwijl psv 9 punten voor staat". Ten eerste is het seizoen nog niet afgelopen dus zegt die 9 punten niet zoveel...kunnen er ook 15 worden of 3,ten tweede gaat het uiteraard ook om de vorige seizoenen waardoor Liverpool interesse heeft in Slot. Toen werd Feyenoord kampioen en daarvoor haalden ze een Europese finale en winnen ze dit seizoen ook gewoon de beker. Dus puur en alleen kijken naar 9 punten op dit moment is wel een beperkte visie

24 april 2024 om 18:08

Inderdaad dat! Wellicht ook het manier van spelen wat Slot wil. Is in mijn ogen toch beetje hoe Klopp ook speelt en wat Liverpool sterk gemaakt heeft. Als je dan een trainer vindt met successen en deze speelstijl…!

24 april 2024 om 18:28

Bosz heeft het niet al te best gedaan bij Lyon en Leverkusen en komt dan natuurlijk niet op basis van een goed seizoen bij PSV in beeld bij de top.

We willen altijd Hollands voetballen maar stellen maar zelden een trainer aan die dit beheerst.
Zou wel keer tijd worden.

24 april 2024 om 15:37

Ik zou het top vinden als Koeman na het EK vertrekt en Bosz wordt aangesteld.
Ben dan wel benieuwd of hij zijn visie in korte periodes kan doordrukken in Oranje.

25 april 2024 om 06:50

Ik zou het zelfs top vinden als koeman voor het ek vertrekt. Maar dat is een utopie

Totaal andere situatie natuurlijk, Bosz is van een andere leeftijdscategorie en zit in een compleet ander moment van zijn trainerscarrière dan Slot. Appels met peren vergelijken. Ik denk dat zowel Liverpool als Slot een prima keuze maken in dit verhaal. Slot past uitstekend bij deze nette club en spelersgroep en de club haalt een ambitieuze en zeer vaardige trainer die ook uitstekend met de media zal omgaan. Win win zou ik zeggen. En Bosz zit heerlijk op zijn plek in de Eindhovense luwte waar hij mag werken zoals hij wil, die geniet van zijn laatse paar jaar bij een club.

Bosz als bondscoach lijkt me geweldig, geen idee of hij het er net zo goed ingeslepen krijgt als bij PSV maar eindelijk weer is entertainment. Prijzen winnen doen we toch niet, maak er dan maar is wat leuks van ipv 0-0 en er na pingels eruit. Beetje reclame maken voor het NL voetbal zoals de clubs in Europa hebben gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren