Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool meldt zich officieel bij Feyenoord voor Arne Slot

Laatste update:

Liverpool heeft zich officieel bij Feyenoord gemeld voor Arne Slot, zo meldt journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad woensdagmiddag. De 45-jarige trainer ligt in Rotterdam-Zuid nog tot medio 2026 vast, waardoor de Stadionclub vrij kan onderhandelen over zijn diensten. Slot heeft geen gelimiteerde afkoopsom in zijn contract staan.

Liverpool ziet in Slot de ideale opvolger van Jürgen Klopp, die na dit seizoen afscheid neemt op Anfield. Volgens Gouka beseffen the Reds dat er een afkoopsom op tafel moet komen. Woensdagochtend heeft de nummer twee van de Premier League zich officieel gemeld in De Kuip. Vanuit Engeland wordt dat nieuws bevestigd door kwaliteitskrant The Times.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldt vlak na het nieuws van Gouka dat Liverpool en Slot reeds goede gesprekken voeren over zijn toekomstige contract. Feyenoord en de Engelse club moeten volgens de Italiaanse journalist nog overeenkomen over een transfersom.

Volgens Romano wil Slot dolgraag aan de slag in Liverpool. De Italiaan meldt daarbij dat de succescoach van Feyenoord al meerdere stafleden heeft aanbevolen aan de Engelse topclub. De onderhandelingen zullen de komende dagen doorgaan.

Liverpool is druk op zoek naar een nieuwe hoofdcoach, daar Klopp na acht seizoenen gaat vertrekken. In de Engeland krijgt de Bergentheimer grote schoenen om te vullen: Klopp legde als manager van Liverpool onder meer beslag op de Champions League en Premier League, waardoor hij niet meer stuk kan bij de trouwe aanhang van de club.

Slot leidde Feyenoord onder meer naar de landstitel in 2023 en de bekerwinst afgelopen zondag tegen NEC (1-0). Daarnaast bereikte hij in zijn eerste seizoen met de Rotterdammers de finale van de Conference League, die met 1-0 werd verloren van AS Roma. Alleen de Johan Cruijff Schaal ontbreekt nog in zijn prijzenkast.

De Telegraaf kwam woensdagochtend vroeg al met het nieuws dat Feyenoord denkt aan FC Twente-trainer Joseph Oosting. Volgens de ochtendkrant hebben de Rotterdammers de huidige trainer van de Tukkers 'op de radar als mogelijke vervanger'. De regerend kampioen oriënteert zich duidelijk alvast op de trainersmarkt, daar een vertrek van Slot zeer waarschijnlijk lijkt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastisch. Al het geluk gewenst aan Slot. En alle sterkte aan Feyenoord. We weten hoe het voelt.

24 april 2024 om 12:06

Maar hopen dat wij niet met Maurice Steijn komen aanzetten...

24 april 2024 om 12:23

In volgorde:

1. Dick Schreuder
2. Kjetil Knudsen
3. Marino Pusic

Er moet een trainer komen die het gedachtegoed van Slot kan voortzetten. Dat zijn dus niet trainers als Oosting en Meijer.

We hebben zoveel progressie geboekt de afgelopen jaren, met een stijl die echt bij Feyenoord past. Dan kunnen we niet weer met de 'usual suspects' aan komen zetten.

24 april 2024 om 12:45

Als ik een Ajacied zou zijn zou ik het ook hopen!

Maar al met al was het te verwachten dat hij niet meer te houden zou zijn voor Feyenoord en wens ik hem het beste voor alles wat hij heeft kunnen realiseren voor Feyenoord.

Ik vraag mij af wie in staat gaat zijn om door te gaan waar Slot gaat stoppen. Betreft de namen die ik tot nu toe heb gehoord wordt ik nog niet echt blij van. Wellicht dat Pascal Jansen te porren is voor een avontuur in Rotterdam. De fundering is gelegd met een goede TD op de achtergrond. Er is geen vrees maar is er wel nieuwsgierigheid hoe Feyenoord verder gaat.

24 april 2024 om 13:00

Die Knudsen was toch eigenlijk al niet te betalen door Ajax toen Ten Hag weg ging? Lijkt me sterk dat Feyenoord hem nu dan wel kan betalen. Die verdiende geloof ik mee aan elke transfer die werd gemaakt. Hoop vooral dat Feyenoord een coach kiest Die leuk voetbal wil spelen. Zo goed als Slot gaat het niet worden, maar als het leuk is om te kijken scheelt het al een hele hoop frustratie.

24 april 2024 om 13:06

Knudsen heeft vooral een constructie bij Bodo waarin hij mee deelt met de transferinkomsten van spelers, wat hem inderdaad geen windeieren legt door zijn goede prestaties al daar. Ajax wilde vooral niet in die constructie mee gaan volgens mij, en voor Knudsen worden veel clubs daardoor denk ik minder interessant. Ben benieuwd, maar denk ook niet zo snel dat Feyenoord wel mee gaat in zo'n constructie.

24 april 2024 om 12:08

Ik vind het eigenlijk wel mooi dat Slot mooi door de voordeur vertrekt. Beloning voor geweldige jaren, met een prijs afscheid nemen en een uithangbord voor de club. Nu kijken of de organisatie dermate stevig is opgebouwd dat we zelfs het vertrek van Slot op kunnen vangen. We hebben nu capabele mensen zitten die overal over na lijken te denken. Aursnes gaat weg, Wieffer vervangt hem moeiteloos. Arnesen ging weg, DtK doet het prima. Kokcu gaat weg, Timber staat op. Trauner valt uit, Beelen laat het zien. En zo hoop, maar verwacht ik ook door de kwaliteiten van DtK, dat de volgende trainer ons weer verder brengt. En de opvolger weet dat je via Feyenoord blijkbaar naar een absolute topclub kan.

24 april 2024 om 12:11

Al die spelers die je noemt is natuurlijk wel voor grotendeels op Slot zijn conto te schrijven. Hij maakt spelers echt beter, en dus het team ook. Die trainers zijn heel zeldzaam. Je gaat er sowieso op achteruit. Wat niet wil zeggen dat je niet kan mee doen voor de titel oid. Er komen namelijk aardig wat zakken geld binnen, waar ze mooie dingen mee (kunnen) doen.

24 april 2024 om 12:17

Dat is de vraag. Slot heeft een behoorlijk totaalplaatje en ik had hem nog graag jaren als trainer gezien. Communicatief sterk, spelers beter maken, tactisch behoorlijk sterk, mooie spel opvatting en prijzen. Maar als ik dan echt heeel heel kritisch kijken naar hem dan zie ik ook dat hij wat doorschiet in zijn spel opvatting (te veel a la Brighton, te veel breien, niet zo direct meer), te vaak op achterstand, jeugd wat te weinig de kans geeft, de buitenspelers te weinig laat renderen en zijn plan B matig was (6 man voorin en de trechter in).

Maar de volgende trainer kan misschien communicatief wat minder sterk zijn, maar wel beter jeugd in passen. Dus je zult consessies moeten doen op bepaalde vlakken, maar misschien groeien we op andere vlakken

24 april 2024 om 12:17

Zo moet je er ook naar kijken, @fr010frdam

Slot heeft mooie dingen gedaan en een vertrek door de voordeur naar een verschrikkelijk mooie club moet je hem ook gewoonweg gunnen.

Bij Ajax staat de organisatie niet, bij Feyenoord momenteel wel.
Altijd afwachten hoe een trainerswissel uitpakt, maar het verval zou niet enorm moeten zijn.

24 april 2024 om 12:18

Jij valt echt op met je reacties ten aanzien van Feyenoord en Slot. Je hebt nu al onder meerdere artikelen, in verschillende bewoordingen, uitgesproken dat Feyenoord een stevige organisatie heeft opgebouwd en dat het vertrek van Slot opgevangen kan worden. Het is oké. We geloven het al hahaha. De tijd zal het uitwijzen hoe en wat. Ik snap dat het wel stress geeft hoor, hij is toch een beetje de man die Feyenoord over een dood punt heeft geholpen. Maar je hoeft niet onder elke artikel hetzelfde te zeggen. Je komt een beetje over als een kat in het nauw

24 april 2024 om 12:25

@rio, hoezo zit ik in het nauw? Ik reageer onderbouwd op mensen die denken dat Feyenoord totaal gaat instorten zonder Slot.
En ik heb dus juist geen stress omdat ik verwacht dat we het op kunnen vangen.

24 april 2024 om 12:26

Wat ik me eigenlijk afvraag is, mocht Slot vertrekken, gaat Feyenoord dan op zoek naar een TD of blijft DTK zijn rol als AD combineren?

24 april 2024 om 12:28

@DNSDKR, Ja afwachten hoe het uiteindelijk loopt, maar met de informatie die ik nu heb, heb ik er wel vertrouwen in. En dan moet alles een beetje goed vallen.
Als de nieuwe trainer ook in de eerste wedstrijd tegen Fortuna met 10 met 1-0 verliest is de druk direct enorm hoog.

24 april 2024 om 12:29

@fckorsou, ik hoop dat we een nieuwe TD of AD krijgen zodat DtK zich kan focussen op 1 rol

24 april 2024 om 12:30

Je hoeft toch niet op elk willekeurig persoon onderbouwd te reageren dat het niet het geval is. En ik heb het idee dat je jezelf aanpraat dat Feyenoord dit op kan vangen. Dat weten we helemaal niet zeker. Je hebt bij Ajax toch ook gezien wat het vertrek van 1 persoon kan veroorzaken. Dat had ook niemand gedacht. Vertrouwen mag je hebben uiteraard, maar wees voorzichtig dat je niet jezelf voorbij praat.

24 april 2024 om 12:36



"dat weten we helemaal niet zeker".nee klopt en dat geef ik dus ook aan, net zo goed als dat we niet zeker weten dat het weer volledig in elkaar stort. En als jij het niet prettig vindt dat ik er op reageer dan moet je misschien niet op een forum zitten

24 april 2024 om 12:41

Hij vertrekt zeker door de voordeur! Het is mooi dat je veel vertrouwen hebt in de organisatie dat het vertrek opgevangen kan worden.
Je noemt nu wel de namen die inderdaad succesvol zijn (timber, Wieffer en Beelen). Er zijn ook nog 2 spelers die tot de top 5 van duurste aankopen ooit behoren die het nog niet laten zien: Ueda en Zerrouki en dan laat ik Ivanusec nog even buiten beschouwing.
Als het een club voor de wind gaat, dan lijkt wordt dat allemaal op de koop toegenomen. Wanneer de resultaten minder zijn komt dezelfde situatie in een heel ander daglicht. Het lijntje kan soms dun zijn. We gaan zien of de positieve lijn met een nieuwe trainer doorgezet kan worden.

24 april 2024 om 12:47

@Djo AMS, zeer zeker met je eens. Heb ergens nog de hoop dat die twee aankopen nog gaan renderen. Timber had ook een jaartje nodig.

24 april 2024 om 12:48

Voor ons is het vertrek van Slot een grote verlies. Mocht dit waar zijn, dan verwacht ik hem niet meer volgend seizoen bij Feyenoord.

Eigenlijk had ik zelf ook geen rekening mee gehouden. Onze CL toernooi was niet geweldig, ik dacht dan valt hij meer out the picture.

Wij hebben zoveel moeilijke jaren gehad, geen enkele speler konden wij normaal verkopen. Zelfs AZ was beter in het verkopen van spelers dan Feyenoord. Slot heeft dit samen met Arsnesen en Kloese recht getrokken. Daarom zou dit extra hard aan komen.
Ik hoop dat het snel gehandeld wordt, zodat wij ook weer verder kunnen.

24 april 2024 om 12:50

Waar slaat dit op dan? Sterkte aan Feyenoord, we weten hoe het voelt?

Niet anders dan normaal dat een goede speler of coach een stap hogerop zet. Er is niemand dood.

24 april 2024 om 13:08

Ja maar bij ajax was het erger daar dat naast ten hag weg ging ook belangrijke en getalenteerde spelers als de Jong,van de beek,de ligt naast sterkhouders als ziyech en antony en andere verkocht werden bij feyenoord verwacht ik niet dat ze zoveel sterkhouders gaan verkopen buiten misschien gimenez

24 april 2024 om 14:24

Sterkte ? Het beleid blijft hetzelfde en Feyenoord zal veel te besteden hebben nu nog een goeie trainer en volgend seizoen weer de Coolsingel

Bedankt voor alles, god. Het is je gegund, maar wat een bedrag voor een trainer!

24 april 2024 om 12:08

Bedrag? Er wordt juist niet gesproken over een bedrag omdat hij niks heeft opgenomen in zijn contract? Of lees ik ergens overheen?

24 april 2024 om 12:11

In vorige artikel werd er over 10 mil gerept

24 april 2024 om 12:11

Niet in dit bericht, maar overal gerept over een bedrag tussen de 10 en 15 miljoen euro.

24 april 2024 om 12:13

Zie het ook niet staan😄 maar Feyenoord denkt aan 15 milj. Bod van Liverpool ligt daar nu onder.

24 april 2024 om 12:43

Maar de verhalen dat hij naast Hulshof meerdere assistenten wilt meenemen baart me meer zorgen. Dan ben je niet alleen het hoofd kwijt, maar ook een groot deel van het geraamte.

24 april 2024 om 12:57

John gaat z’n clubje niet verlaten 😉. Al gun ik hem Anfield ook, prachtige sfeer! Zal om hulshoff gaan en wellicht Reinen?! Van Persie even wachten met tekenen in Friesland 😜. Komt een plekje vrij, waarschijnlijk zelfs dus meerdere plekjes.

Die is aan het einde van het seizoen weg natuurlijk. Fantastische stap zeg

Ik heb zo'n gevoel dat Liverpool interesse heeft in Slot. Misschien nog iets meer artikelen over?

24 april 2024 om 12:07

Vrij logisch toch als een trainer van de top 3 een (waarschijnlijke) stap maakt naar de wereldtop?

24 april 2024 om 12:10

Jerry mag het ff haha! Slot die Klopp vervangt bij Liverpool, dat is super man voor de Nederlandse voetballiefhebber.

24 april 2024 om 12:21

Vooral voor de Feyenoorders en liefhebbers van Slot. Ik wordt er totaal niet anders van dat Slot trainer gaat worden bij Liverpool. Ik had ook niks met het feit dat Ten Hag trainer werd van United.

24 april 2024 om 12:26

Heb je er wel wat mee als Oosting dan de nieuwe trainert wordt van Feyenoord?

24 april 2024 om 12:32

Ja gek he? Daar zou ik wel van balen op dit moment.

24 april 2024 om 12:21

Zeikerd, is toch gewoon terecht? Als een Nederlandse trainer naar een van de grootste clubs uit de historie kan?

Zou het echt een fantastische club vinden voor Slot!

24 april 2024 om 12:30

Ik snap ook niet waarom ze Feyenoord nieuws plaatsen op een Ajax-site 🙄

24 april 2024 om 12:42

Hahahaha, moest hier stiekem hard om lachen!

24 april 2024 om 14:21

Als je het Ajax site vindt, waarom dan niet zoeken naar Az forum als dat er is? Burwatti gaf terecht ook nog aan dat Slot alle aandacht verdiend.

Het is hem van harte gegund.

Dan spelen wij volgend jaar tegen Liverpool.

24 april 2024 om 12:39

Haha, ik hoop het dan spelen we dus CL (wordt nog spannend). Als de uitslag dan ook weer in ons voordeel valt is het helemaal mooi.

24 april 2024 om 13:00

Tikje van Bologna in Olimpico was wel zuur, zijn de verschillen nog te overzien. Is De Rossi gegund. Vraag of Bologna volgend jaar zelfde kan bewerkstelligen met de extra druk en verwachtingen. Roma heeft daar iets meer ervaring mee.

van Feyenoord naar de absolute top wie had dat gedacht?!

24 april 2024 om 12:06

De mensen die na de eerste wedstrijden riepen "Zou Slot al spijt hebben" in ieder geval niet

24 april 2024 om 12:08

Toevallig maandag nog een aantal leden hier die 100% zeker wisten dat clubs als Liverpool echt niet bij Slot uit zullen komen.

Heb ze overigens sinds maandag al niet meer gezien.

24 april 2024 om 13:03

Haha!
Clubs als Atletico, Dortmund en Spurs werden genoemd. Clubs onder de top, wat trouwens ook mooie clubs zijn voor een Nederlandse top3 trainer.
Liverpool speelt qua spel best vergelijkbaar, verschil dat Klopp z’n middenveld vaak wisselde in minuut 60 om druk erop te houden.

Mooi stap voor Arne. Het is hem gegund

Hopelijk eens een kale Nederlandse trainer die het goed dit in de Premier League 😝

24 april 2024 om 12:31

Moet goedkomen. Als je kijkt naar wie Slot beter heeft gemaakt:

Malacia, Aursnes, Sinisterra, Dessers, Linssen, Senesi, Kokcu, Timber, Wieffer, Beelen, Hancko, Trauner, Szymanski, Idrissi, Gimenez, Til, Reiss Nelson

En dan ben ik er vast nog wat vergeten. Het is ongekend hoe hij de waarde van ons team heeft laten groeien.

24 april 2024 om 16:46

Leuk rijtje, maar van de vertrokken is er geeneens in de Europese top beland en van de huidige is eigenlijk alleen Hanchko nu nog een potentiële topper. En Wieffer misschien

24 april 2024 om 17:25

Van Ten Hag kun je ook een heel lijstje maken met spelers die hij beter heeft gemaakt. En hij heeft het ook niet gered. We zullen zien, iig wel goed dat er in het buitenland weer naar Nederlandse trainers wordt gekeken.

25 april 2024 om 02:08

Verschil is dat Ten Hag terecht kwam bij een kwakkelend United wat nota bene net 6e was geëindigd, terwijl Slot terecht komt bij een Liverpool wat minimaal (ruimschoots) top 3 eindigde en een selectie heeft die - ongeacht trainer - meespeelt om alle prijzen. Big difference tho

Prachtige stap.. hopelijk is Feyenoord schappelijk met hem voor bewezen diensten.

24 april 2024 om 12:06

Martin van Geel, is that you?

24 april 2024 om 12:43

Gratis aten gaan door zijn bewezen diensten.

Mooie beloning voor Slot, uitdagend voor Feyenoord om een opvolger te vinden. Ben ook wel benieuwd of dit voor spelers een aanleiding is om een vertrek wens in te dienen of dat Arne juist spelers wil meenemen?

Nou het was leuk zolang het duurde. Hopelijk heeft Feyenoord een goede opvolger op het oog.
Al met al een geweldige stap voor slot natuurlijk, en meer dan verdiend

24 april 2024 om 12:07

Is toch voor best een lange periode trainer van Feyenoord geweest?
Logisch verder ook als Liverpool voorbij komt dat ie daar heen wilt.

Prachtige stap voor slot.
Liverpool is qua type club ook wel een beetje als Feyenoord.
Is m van harte gegund

Dit gaan we niet kunnen tegenhouden ben ik bang.
Arne je en de staf hebben fantastisch werk geleverd.
Jammer genoeg geen extra jaar. Wel 3 fantastische seizoenen gehad als Feyenoorder. Nieuwe historie geschreven.

Ben heel benieuwd wie dit kunstje door gaan trekken want het is een zware last die wordt achtergelaten.
Zou eerlijk gezegd niet weten wie het best nu Feyenoord zou kunnen leiden.


Iemand suggesties of favorieten?

24 april 2024 om 12:24

Misschien geen populaire suggestie maar zelf zie ik graag Ruud van Nistelrooij komen. Mogelijk met een ervaren assistent ernaast.

Heeft natuurlijk een mindere periode gekend in Eindhoven maar durf ik persoonlijk niet te zeggen of dat puur aan de kwaliteiten van van Nistelrooij lag dat het daar niet gelukt is. Weet, als speler dan wel natuurlijk, wat er gevraagd word in de CL ook bijvoorbeeld.

Ik zie het graag gebeuren in ieder geval!

Spannende tijden voor Feyenoorders dit.

Maar Liverpool, wat een mooie club en vervolgstap voor Slot. Op het eerste gezicht als je toch naar een topclub kan in Europa, dan lijkt dit de perfecte match.

24 april 2024 om 12:21

Ik gun het hem wel hoor. Denk de meeste van mijn mede supporters wel. Tuurlijk is het balen maar als hij een stap zet, dan liever zo een dan naar de onderkant premier league

De verwachting is dat het in een snel tempo zal gaan. Mits Feyenoord niet de kont in de krib gaat gooien. Wat echter niet in de lijn der verwachting ligt. Ik vind het als Liverpoolfan zijnde iig mooi dat er een Nederlandse trainer voor de groep komt te staan. Van alle Nederlandse trainers die momenteel actief zijn vind ik Slot misschien wel de meest "logische keuze". Zelf heb ik een hoge pet op van Nagelsmann maar Slot kan wat mij betreft in het rijtje met Amorim en de Zerbi, deze stonden namelijk ook op de lijst. Klaarblijkelijk heeft Slot de meeste indruk gemaakt op Edwards. Michael Edwards is wat dat betreft ook geen koekenbakker en heeft Liverpool meer dan goed geholpen in zijn vorige periode bij de club.

Held! Wat een geweldige stap man, jezus. Wat een droom. Feyenoord heeft tijd genoeg om een geschikte opvolger te vinden, Arne bedankt!

mooie stap toch, wat dat betreft mazzel dat klopp er mee stopt dat je bij een gezonde club kan komen ipv ergens waar de trainer ontslagen is en jij de rommel op moet proberen te ruimen. denk serieus voor liverpool een waardige vervanger. Was al bang dat ze met een mourinho, tuchel of iets dergelijks zouden komen. Alleen xabi alonso had me beter geleken dan slot. Voor de Nederlanders ook goed nieuws. Ik denk stiekem eigenlijk dat deze ook wel uit het goede woordje van v dijk komt die aardig wat te zeggen zal hebben bij liverpool.

Mooie nieuwe stap voor Arne, het zou wel fijn zijn als we nu ook als trainers eens succesvol worden in het buitenland. Ik raad Feyenoord aan om Steijn of Schreuder een nieuwe kans te geven.

24 april 2024 om 12:29

Schreuder kan ik wel mee leven, zolang het wel Dick is hahah.

Mooie stap en het is hem gegund. Gelukkig is de club als geheel inmiddels zo goed op poten gezet dat we dit wel gaan overleven. Een paar jaar geleden zou ik gevreesd hebben dat we met een Henk Fraser of Kees van Wonderen aan zouden komen zetten, maar daar ben ik nu absoluut niet bang voor.
Daarbij is een bedrag van 8 cijfers voor een trainer natuurlijk ongekend, na het kampioenschap in 2017 gingen jonge, getalenteerde sterkhouders als Kongolo en Karsdorp voor een vergelijkbaar bedrag de deur uit.

Ik dacht dat Slot vanaf deze zomer juist wel een afkoopclause in zijn contract had staan. Maar dat is dus niet zo?

24 april 2024 om 12:22

Eerst wel. Maar door de verlenging is die eruit gegaan zei ten kloese toen

Wat een wereld stap voor onze Arne zeg en echt compleet verdiend en zelf afgedwongen. Kan de allereerste officiele wedstrijd nog herinneren, FC Drita uit, man man man wat leeg het toen zwaar te gaan worden. Maar als je de algemene ontwikkeling vanaf dat moment hebt gezien bij Feyenoord, de spelers, bij Slot en de directie echt chapeau zeg. Maar vooral een heel groot compliment naar Frank Arnesen zeg die wordt vaak onderbelicht.

Toevallig dat Liverpool m'n 2e club is alleen zijn ze daar niet echt helemaal teveden met Arne Slot mede vanwege ze kaalheid en ze dit met Ten Hag verwarren haha. Er ligt een sterke basis daar en met de nieuwe td en sporting director denk ik dat wel goed moet gaan komen.

Die is weg. Werken met Van Dijk, Gakpo, Gravenberch, TAE, Robertson en Salah... Prima stap en een team met veel mogelijkheden.

Van Persie doorschuiven naar 1?

Ik weet het niet hoor. Denk dat slot meer een soort interim coach gaat zijn. Wat heeft slot nou echt bereikt in het afgelopen jaar?

24 april 2024 om 12:40

Niks, hij wordt tweede van Nederland achter een super sterk PSV met misschien wel meer punten dan vorig jaar, heeft een beker gewonnen, kampioen geworden (dat is minder dan een jaar geleden), mooi voetbal laten zien in de CL (helaas zonder het gehoopte resultaat) en heeft Feyenoord weer helemaal op de kaart gezet met mooi voetbal. Niks bereikt.

24 april 2024 om 13:29

Ik volg en support LFC ook en snap waarom ze bij Slot uitkomen, puur qua spel. Daarnaast vind ik de alternatieve op het lijstje net zo dubieus dan. Ook op basis van een goed seizoen. Misschien in een hogere competitie maar ook met kwalitatief beter materiaal. Iedereen moet Klopp vervangen, zijn weinig coaches denk ik.

24 april 2024 om 14:53

Absoluut met jullie eens, er is vrij weinig keus. Zou me niet verbazen als ze toch nog een gooi naar Alonso gaan doen volgend jaar en slot laten gaan. Dat zal blijken uit de onderhandelingen denk ik. Als het snel gaat, gaan ze ze echt voor hem. Doen ze moeilijk met allerlei clausules, zegt dat ook genoeg hoe ze over hem denken

Haha 15 miljoen voor Slot? Is dat niet een beetje veel? Zou wel een record zijn voor een Nederlandse trainer denk ik. Dat zijn normaal gesproken bedragen die je voor een bewezen top trainer moet neerleggen.

Denk wel dat Slot gaat hoor. Die heeft de Eredivisie en beker nu gewonnen. iets moois neergezet en een soortgelijke (arbeiders)club nu die zich meldt. Heerlijk toch?

Liverpool is een topploeg, zou een mooie stap zijn. Denk wel niet dat Liverpool 15 miljoen gaat betalen, haha.

Feyenoord moet nu Bosschaart aanstellen als trainer. Ze moeten niet netals Ajax gaan doen en ineens van die rare trainers aanstellen.
Bosschaart zou het net zo goed, zo niet zelfs beter doen. Bosschaart mooi de kans geven, die heeft ook bij de KKD rond gekeken. Die zal vast nog een paar talentjes voor Feyenoord kunnen uitplukken.

24 april 2024 om 12:54

Waar baseer je dit op?

24 april 2024 om 13:11

Ik baseer dit op me volle voetbalverstand.

Het is best een soort van eervol als de trainer van je cluppie gevraagd wordt door Liverpool.
Aan de andere kant zou je haast een hartstilstand krijgen als Feyenoorder, want hoe nu verder?
Er zijn vast meer mensen die hebben bijgedragen aan de wederopbouw, maar Slot toch wel minimaal 85% denk ik?

Prachtige stap voor Arne uit Banthem...
Dit moet hij zeker doen. Liverpool is een mooie club....

Hoop dat onze organisatie goed voorbereid is op zijn vertrek.

We missen nog een volwaardig scouting team. 4 van de 9 scouts gaan weg.

Te Kloese gaf aan dat hij door Arne een dubbelrol kan vervullen.
Misschien wel een nieuwe td aanstellen?

Sipke Hulsohoff en Ruben Peeters (performance Manager, man verantwoordelijk voor onze ongelofelijke goede conditie) zie ik met hem mee gaan.

Gaat een cruciale zomer worden bij onze club. of definitief aanhaken of weer een stapje achteruit doen.

We gaan je missen Arne Slot... Je bent in de jaren die je in dienst bent geweest... echt het gezicht van de club geworden.....je hebt veel spelers beter gemaakt.... Je hebt er telkens een hecht team van gemaakt.... Je hebt meegestreden om de prijzen nationaal en Europees... En ook gewonnen... Ik hoop dat je deze lijn kan gaan doorzetten in Engeland en alle Nederlanders trots maakt... Wat Feyenoord betreft...niets is sterker dan dat ene woord FEYENOORD.... Wordt wel heel spannend deze zomer wat er nog meer weggaat en wie er gaan komen.. ben benieuwd.... Toppertje ben Slot je hebt samen met een heleboel andere Feyenoord weer op de kaart gezet.. waar het hoort... Trots op Slot en Feyenoord.. God bless u

Wel vervelend dat hij huidige stafleden wilt meenemen.

15 miljoen is bij ons vaak uiteindelijk 5 miljoen, maar dat tijden dat alle clubs dachten dat we zo goedkoop zijn als de Action zijn voorbij. Selectie intact proberen te houden en Gio aanstellen. Gio de tijd geven verder te bouwen en de aankopen (vervangers van Hancko, Geertruida en Gimenez) de tijd geven om zich aan te passen. Wellicht zijn van Ewijk, Dallinga goede vervangers. Beelen kan op de plek van Hancko met Trautner. Dan als (breedte) versterkingen: Smal (al binnen), Hilgers, Sadilec en Sahraoui.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren