Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hartman succesvol geopereerd; Feyenoord moet andere basisspeler missen

Laatste update:

Feyenoord moet in het midweekse duel met Go Ahead Eagles aantreden zonder Igor Paixão, zo meldt de club via de officiële kanalen. De Braziliaan heeft hamstringklachten overgehouden aan de wedstrijd tegen NEC en krijgt rust van hoofdtrainer Arne Slot. Tegelijkertijd melden de Rotterdammers dat Quilindschy Hartman succesvol is geopereerd aan zijn knie en aan zijn herstel kan gaan werken.

Paixão maakte het winnende doelpunt namens Feyenoord in de bekerfinale tegen NEC, maar hij krijgt donderdagavond noodgedwongen rust van Slot. Mogelijk gaat er ook een streep door de naam van Calvin Stengs. De linkspoot kampt met lichte klachten en is een vraagteken voor het uitduel in Deventer, dat om 21:00 uur begint.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Feyenoord mist verder Mats Wieffer (bovenbeenblessure), Gjivai Zechiël (knieblessure) en Hartman (knieblessure). Laatstgenoemde heeft inmiddels succesvol een operatie ondergaan, al zal zijn revalidatie nog maanden duren.

Twee weken geleden maakte Slot bekend dat Justin Bijlow weer fit is. Timon Wellenreuther keepte overigens ‘gewoon’ de bekerfinale tegen NEC en het is onduidelijk of Bijlow het doel zal verdedigen tegen Go Ahead.

Feyenoord heeft nog een punt nodig om de tweede plek in de Eredivisie officieel in handen te krijgen. Die plek is goed voor een Champions League-ticket en dat wil Slot zo snel mogelijk veiligstellen.

Bovendien staat er volgens de oefenmeester meer op het spel. Feyenoord werd vorig jaar met 82 punten landskampioen en kan dit seizoen nog op 84 punten uitkomen. Slechts één keer gebeurde het dat de Rotterdammers met meer punten eindigden. Dat was in het seizoen 1972/73, waarin de club 85 punten behaalde (omgerekend naar driepuntensysteem).

Daarnaast is Feyenoord, de verloren penaltyreeks tegen AS Roma niet meegerekend, al ruim vier maanden ongeslagen. Die reeks zegt veel over het team, vindt Slot. "Dit team houdt absoluut niet van verliezen. Met die eigenschap willen we deze reeks met een aantal weken verlengen", aldus Slot op de website van Feyenoord.

Bij een eventueel puntenverlies voor Feyenoord en een zege voor PSV, zijn de Eindhovenaren al kampioen. De koploper gaat op bezoek bij sc Heerenveen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Potverdorie dat wordt een lastig potje daar in Deventer! Geef Milambo en Sauer maar een kans in de basis en Ueda een keer vanaf het begin in de spits.

24 april 2024 om 17:15

Mwah, zie toch liever Ivanusec weer starten en dan Sauer laatste half uur. Wel heeeeeeeeeeeeeeel graag Milambo een keer idd.

24 april 2024 om 17:18

2 zielen 1 gedachte idd haha. Wel graag Milambo. Maar ik ga er ook wel vanuit dat dat ook gaat gebeuren. (Gezien afwezigheid van Stengs en Wieffer) ons grootste probleem zit hem nu overigens in een compleet andere positie... Namelijk op goal. Want eigenlijk moet je nu de keeper op gaan stellen die je volgend seizoen in de basis wilt hebben. De andere zal 99% zeker weg gaan.

24 april 2024 om 17:15

Ik vind Sauer een toptalent. Maar liefst win ik deze wedstrijd ook nog wel... Dus Liever Ivanusec in de basis.

Ik vond Hartman altijd al een enorm sympathieke speler en hij kan helemaal niet meer kapot (bij mij) na zijn bericht op de Insta van NEC waarin hij zijn waardering uitsprak over de supporters van NEC. Gewoon mooi dat het kan op die manier. Echt een voorbeeld wat dat betreft. Een verbinder.

Ik gun hem het allerbeste en hoop dat hij sterker terugkomt.

24 april 2024 om 17:28

Hartman is er zo eentje die zelfs bij de grootste Ajacieden of PSVers geen haat op kan leveren. Ja hij is overduidelijk voor Feyenoord. Maar hij is altijd respectvol, sympathiek en benaderbaar. Echt een uithangbord voor de club. (Mocht die nog blijven en weer fit worden is hij absoluut aanvoerder in wording)

24 april 2024 om 19:25

Klopt helemaal, ben een psv man, maar heb grote waardering en respect voor Hartman. Gedreven in het veld, sympathiek en rustig er buiten. Voetballers met zo’n instelling zijn een grote aanwinst voor elke club. Hoop dat hij een goede revalidatie heeft en weer op zijn oude niveau komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren