Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote schrik bij PSV en Peter Bosz: ‘Er viel een doodse stilte’

Laatste update:

Het nieuws van de blessure van Sergiño Dest kwam volgens PSV-trainer Peter Bosz hard aan in de kleedkamer van de Eindhovenaren, zo legde de oefenmeester uit tijdens de persconferentie van woensdag. Daarnaast bevestigde de oefenmeester dat Ismael Saibari en Ricardo Pepi donderdagavond hun rentree kunnen maken tegen sc Heerenveen.

Dest staat waarschijnlijk voor de rest van het kalenderjaar langs de kant met een zware knieblessure. De 23-jarige Amerikaan liep het letsel afgelopen zaterdag tijdens een training op. Hoe het precies gebeurde, wilde Bosz nog niet prijsgeven.

Wel vertelde de trainer dat Dest op korte termijn naar buiten treedt met een eigen verklaring. ‘’Dat zal een dezer dagen gaan gebeuren. Hij vindt het fijn als hij dat zelf in eigen woorden vertelt, in plaats van dat ik dat voor hem zou zeggen’’, vertelde de oefenmeester.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ondanks de langdurige blessure ziet Bosz een langer verblijf van Dest in Eindhoven zeker zitten. ‘’Voor hem zou het goed zijn om vanaf nu een aantal jaren bij dezelfde club te blijven. Ik denk dat hij zich dit jaar door heeft kunnen ontwikkelen bij ons en ik zou hem er heel graag bij willen houden’’, maakte Bosz duidelijk.

Het nieuws sloeg volgens de oefenmeester in als een bom bij de selectie van PSV. ‘’We zijn er allemaal kapot van, verschrikkelijk", zei de coach tijdens het persmoment van woensdag. Dat het om een ernstige blessure gaat, wilde de zestigjarige trainer erkennen.

‘’Hij heeft het samen met de dokter aan de groep verteld. Daarna viel er een doodse stilte. Dat zegt denk ik wel alles. Het is echt verschrikkelijk’’, vertelde Bosz aan de aanwezige journalisten.

Tegenover het uitvallen van de Amerikaanse vleugelverdediger staat een terugkeer van landgenoot Pepi. Ook Saibari keert weer terug na een afwezigheid van twee maanden. Beide spelers hebben de training volledig hervat en Bosz verwacht dat zij donderdag bij de selectie zitten.

PSV kan donderdagavond al kampioen worden, mits Feyenoord punten verspeelt op bezoek bij Go Ahead Eagles. De Rotterdammers komen donderdagavond ook in actie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet van overtuigd dat je 10 miljoen zou moeten betalen. Kijk hoeveel tijd Mauro het gekost heeft om op niveau terug te komen. Letterlijk 2 jaar. Extreem vervelend voor hem, maar PSV is geen liefdadigheidsvereniging.

24 april 2024 om 15:22

Sterker nog, helemaal niet overnemen nu, maar wel een nieuwe verhuur met koopoptie/plicht zodat hij in Eindhoven/nederland revalideert en op termijn terugkomt in 1e PSV. Of tegen een reductie van 50% van normale koopoptie als Barca verhuur niet ziet zitten.

24 april 2024 om 16:33

Overnemen 100%
Salaris lager en gecombineerd met prestatiebonussen

24 april 2024 om 18:10

Precies... salaris kan je nu stuk lager inzetten vanwege de blessure. Gecombineerd met eventuele prestatie bonussen.

Was ik even vergeten dat Feyenoord ook nog punten kan verspelen. Denk veel Feyenoorders ook wel. Maar Go Ahead uit is een lastige kluif. Moet er niet aan denken dat we in de bus terug naar huis kampioen worden. Heerenveen is voor ons trouwens ook traditioneel al lastig zat. Fijn dat Saibari en Pepi terug zijn. Allebei winnen dus, svp.

24 april 2024 om 15:26

Feyenoord heeft een slechte voorbereiding naar go ahead, zondag doorgehaald volgens Beelen, niets om voor te spelen, zouden zomaar puntjes kunnen laten liggen

24 april 2024 om 15:35

Kampioen is kampioen. Het kan maar binnen zijn. Ik denk dat Slot ook wel iemand is die denkt doe maar een gelijk-spelletje dan wordt PSV in de bus kampioen. Beter dan een feest wedstrijd thuis tegen Sparta. Moet PSV nog wel ‘even’ winnen tegen Heerenveen. 😂😂

24 april 2024 om 15:41

Ik denk dat Slot vooral bezig zal zijn met zijn puntenrecord van vorig seizoen verbeteren. Twee seizoenen met 82+ punten een beker en een titel staat er toch netjes op.

24 april 2024 om 19:05

Daar heb je een goed punt. Zo had ik het niet bekeken. Toch mooi dat waarschijnlijk twee ploegen dik in de 80 punten komen.

24 april 2024 om 16:25

Helaas is Sahraoui er waarschijnlijk ook niet. En zonder hem zie ik het zéér somber in.

Als ik het wat negatiever bekijk, dan verlies je in Heerenveen en wordt je dus ook niet in het volgende thuisduel kampioen en komt er meteen wat druk op het uitduel tegen Fortuna die net als tegen Feijenoord in alle duels met stoelen en tafels gaan smijten.

Het wordt wellicht nog spannend

24 april 2024 om 16:21

Ik zal je uit de illusie halen dat het spannend wordt. Eigenlijk hoeft PSV nog maar 1 wedstrijd te winnen om kampioen te worden. Dan zal Feyenoord namelijk hoogstens gelijk kunnen komen in punten, maar het verschil in doelsaldo is maar liefst 24 (!). Dus dan zou Feyenoord ook nog dat gat in doelsaldo moeten dichten in 4 wedstrijden.

PSV gaat heus 1 vd komende 4 wedstrijden winnen. Dus echt spannend, nee dat wordt het niet meer..

24 april 2024 om 17:00

Als je het doelsaldo er bij haalt om je stelling te onderbouwen dan is dat best spannend 😜

Ik bedoel de meeste scenario’s gaan over het al dan niet in de bus kampioen worden of anders thuis. En ik zeg dat het daar misschien nog wel overheen gaat

24 april 2024 om 16:22

Zelfs in het slechtste scenario dat je schets wordt het niet echt spannend hoor. Door het doelsaldo moeten we nog maar een potje winnen en we krijgen Sparta en RKC thuis.

24 april 2024 om 23:00

Als het echt het allerslechtste scenario wordt, dan is het zeker wel spannend

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren