Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord bereidt zich voor op vertrek Slot en identificeert mogelijke vervanger

Laatste update:

Feyenoord denkt eraan om Joseph Oosting aan te stellen mocht Arne Slot inderdaad naar Liverpool vertrekken, zo meldt De Telegraaf in de woensdagochtendeditie van de krant. De Rotterdammers zullen een miljoenenbedrag verlangen van de 'zeer serieus' geïnteresseerde Engelsen.

Volgens het ochtenddagblad heeft Feyenoord de huidig FC Twente-trainer 'op de radar als mogelijke vervanger'. De regerend kampioen oriënteert zich duidelijk alvast op de trainersmarkt, daar een vertrek van Slot niet ondenkbaar lijkt.

De geboren Bergentheimer wil zelf dolgraag de stap maken naar Merseyside, maar er zitten nog enkele haken en ogen aan zijn eventuele komst. Liverpool ziet wel brood in de offensieve speelstijl van de Nederlander, maar heeft meer namen op de shortlist staan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De naam van Slot prijkt echter wel hoog op het lijstje van Michael Edwards. Maar Feyenoord is niet gebonden aan een clausule en kan in principe vragen wat het wil aan de Engelsen. Vorig seizoen wees de clubleiding al de nodige miljoenenbedragen af.

"De topmannen bij Feyenoord wilden hem niet voor vijf of tien miljoen euro kwijt aan een Premier League-club. Leeds United werd weggestuurd met hun afkoopsom van vijf miljoen euro en Tottenham hoefde niet te komen praten als er minder dan vijftien miljoen euro op tafel kwam", schrijft De Telegraaf.

Bovendien zou Slot bij Feyenoord ook een miljoenensalaris opstrijken. Volgens het dagblad verdient de coach tussen de vier en vijf miljoen euro per jaar in de havenstad. Ondertussen volgen de spelers van Feyenoord de situatie rondom de trainer 'met argusogen'.

"De spelersgroep voelt zich ‘happy’ met Slot aan het roer. Dávid Hancko, Santiago Gimenez, Mats Wieffer, Lutsharel Geertruida en Quinten Timber staan al in de belangstelling van buitenlandse clubs en voor sommigen kan het een rol spelen of Slot komend seizoen nog coach van Feyenoord is.”

Sipke Hulshoff


Slot zou, mits hij inderdaad naar Liverpool verkast, voornemens zijn om Hulshoff mee te nemen. De loyale rechterhand van Slot werd voorzichtig genoemd als mogelijke opvolger, maar als het aan Slot ligt gaat hij dus 'gewoon' mee naar Engeland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop zelf op Pusic of een buitenlandse coach. Ik vind de vijver met beschikbare Nederlandse trainers gewoon erg matig. Oosting is een prima kerel en speelt leuk voetbal, maar die moet zich, in mijn ogen, eerst nog even doorontwikkelen en ervaring opdoen bij Twente. Hij zit daar pas net.

24 april 2024 om 07:41

Een aantal mensen in mijn omgeving hebben met Pusic gewerkt en die zeggen allemaal hetzelfde. Een fantastische vent, enorm goede peoplemanager, maar zijn tactische voetbalkennis en trainingen zijn op vrijwel niets gebaseerd.

Ik hoop voor Feyenoord écht dat ze dat niet gaan doen. Misschien een gekke gedachtegang, maar wat nou als Ten Hag vrij komt?

24 april 2024 om 07:52

Dank voor de toelichting wat betreft Pusic. Ten Hag zou ik helemaal niets op tegen hebben, maar ik acht de kans onrealistisch. Als hij al terug zou willen keren naar Nederland, dan verwacht ik dat hij Ajax weer naar zijn hand zou willen zetten.

24 april 2024 om 08:16

Ten Hag is tactisch al helemaal geen wonderdokter. Onze Amsterdamse vrienden klaagden daar regelmatig steen en been over.

Ik hoop echt dat we Oosting kunnen aantrekken als vervanger. En anders toch echt Hulshof een voorstel doen. Dan is het aan hem om assistent te worden bij een van de grootste clubs in de PL of op eigen benen bij de mooiste club van Nederland.

24 april 2024 om 08:58

Zie ten Hag niet zo snel naar Feyenoord of Ajax gaan. Die gaat nog wel even in het buitenland door vermoed ik.

24 april 2024 om 09:25

Ten Hag tactisch niet sterk vinden, waar basseer je dat op? Is gewoon een hele goede trainer.

24 april 2024 om 09:57

Jup als iemand zich dit seizoen tactisch heeft laten aftroeven is dat Slot er was veel meer te halen in Europa.

24 april 2024 om 10:56

Dan kun je vast haarfijn uitleggen waar slot tactisch heeft gefaald. Het kwartje viel nogal eens ongelukkig de verkeerde kant op maar dat heeft ook met de kwaliteit (vd tegenstander) te maken.

24 april 2024 om 11:40

Bij Twente was Pusic alles behalve een goede people manager. Vooral de jeugd met, ironisch genoeg, Wieffer, werd straal genegeerd.

24 april 2024 om 11:50

Hisztory Ten Hag is tactisch gewoon wel sterk, alleen is hij niet goed in aanpassingen tijdens de wedstrijd. Zijn wissels zijn ook vaak matig. Maar dat compenseert hij door vooraf al een goed team neer te zetten. Hij liet zich in Europa ook drie jaar op rij op exact dezelfde wijze uitbluffen. Maar je kunt niet zeggen dat hij tactisch slecht is, daarvoor speelde Ajax veel te dynamisch. Slot is van het pressie voetbal met hoge druk op de tegenstander, Ten Hag is van het positiewisselingsspel zodat je de veldbezetting van de tegenstander helemaal uit elkaar trekt.

En Slot heeft dat gebrek aan aanpassingsvermogen Europees gezien ook, maar dat is niet zo vreemd. Een coach kan niet alles winnen, en het is niet voor niks dat mannen als Mourinho, Sarri en Simeone al zo lang meedraaien in de top. Die kunnen echt wel wat. Dat je daar geen antwoord hebt kan dus gebeuren. Dat hebben Klopp en Guardiola ook niet altijd.

24 april 2024 om 07:42

Pusic is een goede assistent, maar geen goede hoofdtrainer. Net als Schreuder. Bij Twente begonnen, geflopt, indruk gemaakt als assistent bij Feyenoord en Ajax, vertrekken en het een half jaartje leuk door bij Brugge en Shakhtar.. ik zou er niet aan beginnen, het kan alleen maar misgaan..

War betreft Oosting ook eens. Doet het uitstekend maar we hebben ook geluk met een falend AZ en Ajax in het jaar dat we voor het eerst 3 CL tickets krijgen. Maar er zijn inderdaad nog genoeg ontwikkelpunten voor Oosting. Ik snap dat hij er voor openstaat maar ik denk dat hij daar momenteel gaat verzuipen

24 april 2024 om 08:54

pusic staat nu gewoon dik bovenaan in de russische competitie met shaktar dus dat hij geen goede hoofdtrainer kan zijn vind ik onzin.

24 april 2024 om 09:02

En dat terwijl ze in Oekraine spelen! Wonderdokter Pusic

24 april 2024 om 09:03

Speelt Shaktar niet in Oekraïne?

24 april 2024 om 09:04

@gluubster, zeker. Maar goed, de Russen hebben zelf niet eens door waar de grens met Oekraine ligt, dus dan zou ik het Ryan030 al helemaal niet aanrekenen.

24 april 2024 om 09:05

Inderdaad dat zeg je toch ook niet over Bosch die het dit jaar geweldig doet in België

24 april 2024 om 12:17

Pusic kan misschien wel dé oplossing zijn om de oorlog te beëindigen. Zo had ik het nog niet gezien.

24 april 2024 om 08:00

Eerst zien, dan geloven allemaal. Vorig jaar was Slot ook al vertrokken naar de Spurs. Ik bedoel: Liverpool is natuurlijk 3x mooier hehe, maar er staan daar meer trainers op het lijstje en denk niet dat DTK hem voor een appel en een ei laat gaan.

Erg benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien.

24 april 2024 om 08:08

Denk eerlijk gezegd dat Feyenoord gewoon moet meewerken als Slot wil gaan.
Het is al mooi dat Slot nog een jaar bleef en je moet hem dankbaar zijn voor wat hij heeft gepresteerd. En meewerken betekent niet dat je er geen mooie deal uit kan halen, maar je moet de deal niet laten klappen. Je wil ook niet bekend staan als Spurs, waar spelers of trajners niet meer wegkomen.
Ik ga er vanuit dat DtK dit netjes oplost en ook dat hij zorgt voor adequate opvolging

24 april 2024 om 08:13

Gluubster, vorig seizoen heeft slot Spurs afgewezen. Dat vind ik niet te vergelijken met Liverpool dat op de stoep komt te staan. Dat is geen club waar je nee gaat verkopen lijkt mij.

24 april 2024 om 08:21

Heren, ik geef ook aan dat Liverpool 3x mooier is. Sterker nog: Na Feyenoord m'n favoriete club. Echter doen we al alsof hij vertrokken is, terwijl Amorim en de Zerbi ook gewoon op het lijstje staan bij L'pool. Niet de minste lijkt mij zo.

Ik probeer niet op de zaken vooruit te lopen haha. Mocht hij onverhoopt toch gaan: Als vervanger aub geen Pusic, D. Schreuder of Oosting aub.

24 april 2024 om 08:22

Heeft Slot Spurs wel afgewezen?

Neemt niet weg dat ik Slot en velen onder ons wel degelijk Slot een transfer naar Liverpool gunnen.

Pascal Jansen staat er momenteel wat negatief op, maar die zal na de eerder genoemde namen ook niet heel verkeerd zijn als opvolger. Dan zet je de lijn van Slot gewoon door en qua punten/wedstrijd verhouding behoort Pascal tot de beste trainers van AZ.

24 april 2024 om 08:29

Slot heeft Spurs inderdaad afgewezen ja.

Slot was natuurlijk een optie na een Alonso of Amorim. Beide zijn afgehaakt. Dan kom je in de categorie slot. Slot zal geen nee zeggen dus de kans dat het gebeurt is vrij groot.

Jansen wil ik echt niet zien. Wat een matige coach is dat. Doe mij maar is een buitenlandse coach.

24 april 2024 om 08:42

Jansen vind ik echt een Slot 0,5.
Communicatief en tactisch een stuk minder. Door zijn kapsel en verleden bij AZ wordt hij genoemd maar hoop echt dat hij het niet wordt.

24 april 2024 om 09:20

@gluubstertj,

Denk dat je dat juist wel voor een appel en een ei moet doen.
Ketst het daarom af is Slot klaar met Feyenoord, want Liverpool is wel ultiem. Daarnaast zullen alle toekomstige trainers met clausules willen werken.

Daarnaast levert een goede samenwerking met Liverpool nog wel veel meer op? spelers kennis etc... Liverpool voelt wel een =beetje als het grote broertje van Feyenoord. Zoeits wat Ajax met Barcelona heeft.

24 april 2024 om 09:29

Het klinkt waarschijnlijk totaal niet realistisch maar Henk Fraser en John samen op de bank?! Zou toch wat zijn , Ruudje Heus halen als assistent (is nu jeugd trainer bij FCU) als Hulshoff met Slot mee gaat.

24 april 2024 om 09:29

Ajaxglobal:

Interessante invalshoek dit. Heb je wellicht zelfs een goed punt mee. Wie weet wat we er voor samenwerking uit kunnen halen. Maar goed, Liverpool zal ook wel begrijpen dat Slot niet gratis is. Als ik dan bedragen lees van 10 miljoen denk ik aan de ene kant: das erg veel geld voor een trainer. Aan de andere kant is 10 miljoen voor Liverpool vergelijkbaar met een appel en een ei😜.

24 april 2024 om 09:53

Mourinho is beschikbaar

24 april 2024 om 11:06

@gluubstertj,

Dat is ook weer waar. Er lijkt wel een beetje een taboe te liggen op een transfersom voor trainers. Terwijl wanneer je daar naar kijkt een trainer soms nog meer waardevol is dan een speler. Want alle clubs die het goed doen hebben vooral een erg goede trainer. Die zou eigenlijk nog meer mogen kosten...

Toen ten hag nog bij ajax zat dacht iedereen slot is een mooie opvolger, ten hag bleef nog een jaar en dat pakte fantastisch uit voor feyenoord. Soms moet het ook net ff goed vallen

24 april 2024 om 11:07

Dat heeft ook een reden ;-)
Dat is nu wel beetje klaar

24 april 2024 om 08:19

Ik hoop echt op een buitenlandse coach. Pusic en Oosting zijn een te grote gok.

24 april 2024 om 08:27

En met welke buitenlandse coach neem je geen gok dan? Ik vind Oosting er wel passen eigenlijk. Zou ik ook wel bij Ajax aandurven. Pascal Jansen vind ik voor beide clubs niks eigenlijk

24 april 2024 om 08:31

Potter, knutsen of Hassenhutl zijn natuurlijk een veel kleinere gok. Pusic is pas net coach en Oosting zit nu pas bij een fatsoenlijke club, 1 seizoen. Jansen is een matige coach dus ook geen optie. Alle 3 de buitenlanders, afhankelijk van hoe haalbaar ze zijn, hebben meer bewezen.

24 april 2024 om 08:34

Knutsen een kleinere gok? Dat is juist de grootste gok van allemaal 😅

24 april 2024 om 08:36

Speelt al jaren meer dan prima voetbal bij Bode. Ook internationaal gezien. Waarop gebaseerd heeft een Pusic een kleinere gok? Die is net een half jaar hoofdcoach. Waarop is Oosting een kleinere gok? Zit net 1 jaar op aardig niveau te coachen.

24 april 2024 om 09:01

Ik zou Pusic voor geen goud nemen. Dan ga je van het beste uithangbord, naar het slechste. Oosting heeft het bij RKC en bij Twente nu uitstekend gedaan.

Die gok is veel kleiner dan dat je een goed presterende coach van 3/4 niveaus lager haalt.

24 april 2024 om 09:06

Bode heeft gewoon veel laten zien Europees gezien. Iets laten zien bij rkc is geen graadmeter. 1 jaartje Twente ook niet.

24 april 2024 om 09:51

Ik zou wel een gokje durven wagen met de trainer van Slavia Praag. Die speelt heel vergelijkbaar voetbal met Arne Slot. En hij heeft het Europees al meerdere seizoenen laten zien, met zeer beperkte middelen.

24 april 2024 om 10:58

Preudhomme lijkt me een interessante optie als je hem weet over te halen.
En Jesus (oud trainer Benfica en Sporting) ben ik altijd gecharmeerd van geweest. Nooit begrepen waarom topclubs nooit interesse hebben getoond in hem, hij heeft het geweldig gedaan bij Benfica en Sporting.

24 april 2024 om 08:19

Oosting zou een perfecte man kunnen zijn ervaring is wat minder . Maar dat vond ik van Slot ook en nu een goede trainer .

24 april 2024 om 09:06

Wellicht Sarri proberen. Opgestapt bij Lazio en voor zover ik weet nog geen nieuwe club. En ervaren coach die met een club als Lazio toch mooie resultaten heeft behaald en goed voetbal speelde.

24 april 2024 om 09:24

Weet niet of dit sarcastisch is, maar Sarri heeft het niet zo op Feyenoord. Iets met een katheter 🫢

24 april 2024 om 12:04

"is it too late now to say Sarri"

24 april 2024 om 13:05

Sarri seems to be the hardest word

24 april 2024 om 09:21

Misschien Giovanni v Bronkhorst weer terughalen? Is al een keer kampioen geworden met een slechter elftal, zou hier wel meer mee moeten kunnen

24 april 2024 om 09:32

Nee, aardige vent, maar saai voetbal, maakt spelers niet beter en geeft de jeugd geen kans.

24 april 2024 om 09:33

Dacht ik ook aan al weet ik het niet. Heeft na z’n successen, waarbij het spel het laatste seizoen ook niet zo goed meer was, niet veel laten zien bij de andere clubs. Qua persoon een topper en heeft m’n respect maar twijfel of hij tactisch sterk is. In z’n Feyenoord tijd had hij ook verlengstukken op het veld lopen. Vraag is welke spelers er na de zomer nog spelen die die rol zouden kunnen invullen.

24 april 2024 om 09:46

bereid je maar alvast voor op een veel mindere trainer. bij ajax had ik ook al geen idee wie een vervanger zou zijn en alles valt gewoon tegen. bij feyenoord zal dit nog wel een stapje erger zijn omdat ik slot eigenlijk nog beter vind dan erik. nu was er bij ajax dan wel natuurlijk nog meer gezeik aan de hand. mijn gevoel zegt dat psv hierdoor volgend seizoen nog makkelijker kampioen gaat worden omdat feyenoord ook weer een stapje terug zal doen tenzij ajax wonder aankopen kan doen.

24 april 2024 om 09:47

Als ik Twente was vroeg ik dan dezelfde hoofdprijs voor Oosting. Maar beter nog, liet ik hem nu niet vertrekken. Weet ook niet of Oosting dat zou willen (zo kort na zijn aanstelling bij Twente).

24 april 2024 om 14:36

Oh reken maar dat Twente dat ook zal doen. Hun huidige TD/adviseur zal dat Bruggink allang ingefluisterd hebben voor het geval Ajax of Feyenoord op de stoep zou komen.

Het begin van het einde. Wanneer Slot gaat dan gaan er ook bepaalde en bepalende spelers. Zelfde bij PSV. Succes is tijdelijk. Vooral Europees erg jammer voor NL.

24 april 2024 om 07:26

Erg voorbarig, vind je niet?

24 april 2024 om 07:33

Wens is vader van de gedachten. Zoals eerder gezegd, de organisatie staat, dat is anders dan andere jaren. Zeggen dat alles nu in elkaar dondert is veel te voorbarig en vooral gebaseerd op hoop.

24 april 2024 om 09:27

Niet alleen de wens, statistiek ondersteund dat ook. Alles gaat gepaard met een cyclus.
En je weet dat (ook in die volgorde) Ajax, PSV en Feyenoord een bepaalde tijd kunnen volhouden. En het hebben van het meeste geld helpt gewoon daarin

24 april 2024 om 09:34

Gelukkig komt er weer genoeg geld binnen vanuit de CL, transfers en zijn de CL miljoenen van afgelopen jaar nog niet eens uitgegeven.

24 april 2024 om 10:03

Scheelt dat Ten Kloese er nog is. Slotbal is geïmplementeerd, pressie, voetballend en strijd, alleen Slot is een schakel in het systeem en gelukkig zijn er nog schakeltjes over. Visie en beleid mbt Varkenoord is flink verbeterd. Zaak om een coach te vinden die zelfde visie deelt en niet betonvoetbal of achteroverleunen. Moet te doen zijn.

24 april 2024 om 11:10

@fr010frdam,

Dat is incidenteel geld en geen structureel geld.

Kijk alleen eens vanaf het jaar 2000 tot nu. Hoe hebben de budgetten, omzetten prijzen zich verhouden?

@ jaar geleden werd er gesproken over een dynasty voor ajax, 2 jaar later is daar niks meer van over. Stel dat Feyenoord de verkeerde opvolger voor Slot aanstelt, 2/3 verkeerde aankopen en je bent weer weg.

24 april 2024 om 11:48

Ik ga daar met het huidige beleid niet vanuit.

24 april 2024 om 12:06

Als men dat zei betreft Ajax dynastie enorm naïef of grootspraak omdat je TD ontslagen werd en er organisatorisch, in de bestuurskamertjes, ook het één en andere niet lekker verliep. Het is altijd koffiedik kijken, mee eens alleen Feyenoord heeft de afgelopen decennia na een opleving niet er zo stabiel uitgezien (financieel en beleid).

24 april 2024 om 14:42

@Ajaxglobal dan heb je denk ik even niet opgelet het afgelopen jaar. Feyenoord haalt nu veel grotere sponsordeals binnen. En er zitten inmiddels ook capabele mensen die die sponsordeals goed weten om te zetten in toekomstbeleid. Er wordt niet meer begroot met geld dat er niet is. Alleen het stadiondossier blijft nog een hoofdpijndossier, maar verder ziet de toekomst voor Feyenoord er zonniger uit dan ooit.

24 april 2024 om 08:12

Iedere club heeft dat probleem. Je hebt nou eenmaal periodes van bestuurlijke rust en periodes van bestuurlijke puinhoop. Vooral in middelgrote competities waar je niet even 200 miljoen euro per seizoen in een ploeg kan pompen. Ook wel komisch dat je specifiek Feyenoord en PSV noemt...

24 april 2024 om 08:28

Ik neem aan dat Feyenoord en PSV nu genoemd worden omdat daar de boel op dit moment juist goed op de rit staat. En wat dat betreft klopt het ook dat het afwachten is hoe een trainerswissel uitpakt, zeker met de goede coaches die op dit moment voor de groep staan.

Dick Schreuder of Oosting zijn in mijn oge de beste opties. RVP mag daarna komen als hij slaagt bij Heereveen.

24 april 2024 om 07:35

Dick Schreuder kwam ook in mijn hoofd, geen idee eigenlijk of hij op dit niveau Feyenoord kan helpen. Maar een sterke visie en mooie speelstijl.

24 april 2024 om 07:52

Dan is Schreuder wel een nobrainer. Aan Oosting moet je absoluut niet beginnen! (Zeg ik als Tukker die Oosting absoluut niet kwijt wil)

Tsja hier zie ik weinig in. Prima trainer, maar echt een enorme stap achteruit t.o.v. Slot. Een gok met Dick Schreuder lijkt me dan nog beter, ipv 'op safe' een 7tje proberen te halen

Lijkt mij een domme keuze. Zie Oosting toch meer als een resultaatstrainer dan een "ontwikkelingstrainer" zoals Slot die echt spelers beter maakt.

24 april 2024 om 07:36

Oosting doet het anders enorm goed bij Twente en heeft daar ook spelers beter gemaakt. Kan zijn teams neerzetten en durft naar mijn informatie ook jonge spelers voor de leeuwen te gooien indien nodig.

24 april 2024 om 14:15

Elmahadi misschien even de ontwikkeling van Daan Rots bekijken dan. Of Max Bruns. Jongens die hij juist veel vertrouwen geeft.

Verschillende spelers zullen nog sterker gaan denken aan vertrek indien Slot vertrekt.
Het zal volgend seizoen heel erg lastig gaan worden om dit niveau te behouden, onmogelijk zelfs. Heel benieuwd naar deze transferperiode

24 april 2024 om 07:34

Kunnen ze wel aan denken maar op Geertruida en Wellenreuther na heeft iedereen die er toe doet een langlopend contract

24 april 2024 om 08:59

Fr010frdam. Wat zegt een contract tegenwoordig nog? Een zak geld is bepalend toch? En wat zegt een " belofte" nog. Als er een mooie club komt met een goed contract zijn ze weg.

24 april 2024 om 09:36

Het contract en de huidige financiële situatie zegt dat Feyenoord niet even 7 spelers hoeft te verkopen.

24 april 2024 om 10:49

Fr010frdm. Dat zeg je nu wel maar als een speler weg wil en er komt een club met een goed bod zeggen de contracten niets in deze tijd.

De fundering is gelegd bij Feyenoord, als Slot gaat hoeft Feyenoord zich niet druk te maken, ja hij gaat maar de groep enz staat goed.
Wie zal zijn opvolger worden, ben benieuwd

Mwah, ik ben niet zo kapot van Oosting. Echte people manager, tactisch best zwak. Tegen Ajax en met 10 man weet hij het spel niet aan te passen. Past goed bij Twente, weet niet of hij bij Feyenoord past. Wel een lekkere nuchtere kerel, dat is sowieso wel een verfrissing in het westen 😜

24 april 2024 om 08:03

Slot is geen lekkere nuchtere kerel? Evenals Ten Hag destijds?

Verder ken ik ook zat mensen uit het Oosten die echt niet nuchter zijn. Beetje vreemd om dat te koppelen aan een streek van het land haha.

24 april 2024 om 08:14

Is niet vreemd. Staan Tukkers om bekend.

24 april 2024 om 08:15

Die komen allebei uit Overijssel

24 april 2024 om 08:26

Gluubster, het was met een knipoog. Hier wonen inderdaad ook zat mensen die anders zijn. De voorbeelden die jij noemt komen overigens beiden uit het oosten. Maar zoals gezegd, het was niet als statement bedoeld.

24 april 2024 om 08:16

Tactisch is het inderdaad niet bijzonder. Ik ben overigens wel blij met hem als coach. Hij past bij de fase waarin FC Twente momenteel zit, maar zo goed is het allemaal ook weer niet. Hij laat de ploeg wel aantrekkelijk spelen, maar het is weinig fantasierijk. Spelers kunnen een heel seizoen blijven aanmodderen en ze blijven erin staan. Dat heeft enkel bij Daan Rots goed uitgepakt, maar die is ook nog jong.

24 april 2024 om 08:28

We denken er dus hetzelfde over. Ik snap overigens ook niet waarom Taha geen kans meer krijgt, maar een Unuvar/Besselink wel. Bij Daan Rots heeft hij gelijk gekregen, die heeft mij echt de mond gesnoerd de tweede seizoenshelft. Is nu onze beste aanvaller, al zegt dat ook wel wat.

24 april 2024 om 08:50

Word daarin ook niet erg geholpen door het aankoopbeleid afgelopen zomer en tegenvallende spelers. Taha had van mij inderdaad wel meer kansen mogen krijgen, liefst vanaf 10. Met 2 linksbuitens er in de zomer bij, een spits (Weghorst?) en een nieuwe, creatieve, voetballende 10 (Taha?) heb je al direct wat meer smaken. Moet Twente ook wel doorselecteren op spelers als Vlap, Steijn en de al vertrekkende Smal. Elftal moet ook blijven groeien, met meer creatieve spelers en mentaliteit spelers word het voor Oosting ook makkelijker. Huidige selectie is aanvallend bijzonder onmachtig, middenveld is aanvallend onvoldoende creatief.

24 april 2024 om 11:24

Welke kansen krijgen Ünüvar en Besseling dan? Ünüvar mag zo nu en dan invallen en Besseling heb ik al een hele tijd niet gezien. Ik ben best blij met Joseph, maar het vasthouden aan Vlap op linksbuiten is volkomen idioot. Had na de winterstop Ünüvar een 5 wedstrijden de kans gegeven. Die wordt nu steeds afgerekend op korte invalbeurten, maar ik ben ervan overtuigd dat hij in die 5 wedstrijden meer rendement had gehad dan Vlap. Ik vrees dat wanneer Feyenoord komt Joseph zal gaan. Of dat verstandig is, valt te bezien want een succesvolle coach opvolgen is altijd een groot risico. Zelfde geldt voor Slot naar Liverpool. Een legende als Klopp opvolgen is gedoemd om te mislukken.

Natuurlijk een aderlating als Slot vertrekt, maar het is toch niet alleen Slot? Hij heeft toch ook goede spelers tot zijn beschikking gekregen? Ja hij heeft spelers beter gemaakt, maar zo'n soort trainer ga je toch opnieuw zoeken?

Ik zie als nadeel van Sot, dat de spelers dat op zijn hand zijn gehaald, niet echt toppers bleken te zijn. Valt in het niets vergelijken met al zijn pluspunten maar het kost je ook tot nu toe een fortuin aan miskopen.

Oosting zou ik ook een goede vervanger vinden al is zijn voorganger bij Twente, Ron Jans ook het risico nemen waard. Heeft het destijds in Belgie bij een topclub niet goed gedaan maar dat kan ook toeval zijn. Daarna nooit meer een topclub getraind.

24 april 2024 om 07:57

Naast de spelers die op zijn hand zijn gehaald vind ik ook dat jeugd te weinig kans krijgt onder Slot.
Toen Ivanusec en Paixao bagger speelde had Sauer veel meer moeten spelen.
Na het geweldige debuut van Read had hij veel meer minuten moeten krijgen.
Slory had veel vaker in moeten vallen, wanneer Slot weer met die matige Alireza aan kwam zetten en ook Milambo had meer beloond mogen worden.

Een van de grootste minpunten van Slot wat mij betreft.

24 april 2024 om 08:38

Ook daar heb je een punt. Milambo ipv Zerrouki had ook geen verschil gemaakt in negatieve zin, eerder positieve vibes.

Tja, dit was onvermijdelijk, helaas. Mijns inziens voldoet Oosting niet aan de norm die Feyenoord na moet streven. Ik zie liever Ten Hag of Kjetil Knutsen komen.

Nou eens kijken hoe Slot reageert als men clubs naar huis stuurt met biedingen van 10 miljoen.

24 april 2024 om 09:00

Dat hebben ze vorig jaar ook al gedaan.

24 april 2024 om 11:29

Dat was anders, want hij wilde de vruchten van het kampioensjaar in de vorm van CL zelf plukken en daarna een stap maken.

Is Maurice Steijn niks voor Feyenoord? Die heeft altijd uitstekend gepresteerd met zijn teams. Aldus een Duitse technisch directeur zonder enige kennis van zaken.

Ik schat Oosting ook nog niet klaar voor een topclub zoals Feyenoord. Maar het wordt een lastige keuze inderdaad. Janssen? Toch prima gedaan bij AZ (wat Slot ook deed...) en hij speelt zelfde soort voetbal als voormalig (mede)assistent van Slot. Zeer boeiende zomer wordt dit bij Feyenoord, dat is zeker!

Kloese zit in een lastige situatie die hij ook een deel zelf over zich heeft af geroepen. Hij had zijn mond moeten houden over contract tot 2027. Als hij nu zich beraad over een opvolger dan zet je de deur open voor een vertrek
Terwijl Slot misschien (heel misschien?) nog over te halen is
Doet hij niets dan kan hij straks te laat zijn.

Waarom geen Frazer samen met Wolf? Club mensen en ervaring
( voor een prikkie Pochettino op te halen . Waardeloze trainer)

24 april 2024 om 10:24



Fraser is zo'n armtierige coach, overal matig gedaan, slecht voetbal en heeft niemand beter gemaakt

24 april 2024 om 14:01

Hij heeft de laatste jaren nou niet bepaald top spelers tot zijn beschikking
Bij Vitesse goed gedaan en ligt goed bij de fans, net als Wolf, van Gastel, Gio!!

Geef Ron Jans nou eens een kans bij een topclub. Komt op de camera altijd over als een blij ei, maar doet overduidelijk iets goed bij elke club waar hij heeft gewerkt.

24 april 2024 om 10:07

Die heeft toch aangegeven zijn contract bij Utrecht te respecteren (die vraag kreeg hij wat hij zou doen als Ajax langs zou komen). Lijkt me dus geen optie dan voor zowel Feyenoord niet als Ajax niet. Ben wel met je eens dat die man eens een topclub verdient want hij laat zijn teams altijd opbloeien en goed spelen.

Oosting lijkt me niet echt een goede keuze , vind hem op tactisch vlak niet sterk over komen. Dan lijkt me Rogier Meijer nog een betere keus die laat Nec op verschillende manieren prima voetballen.

Mourinho halen en meteen de Champions league winnen.

Zou echt jammer zijn als Oosting nu al weer weg gaat. Ik hoop dat hij zelf ook zo verstandig is om nog een jaartje door te gaan. Hij past erg goed bij een club als Twente en doet het boven verwachting goed. Ik snap overigens wel dat Feyenoord bij hem uit komt, daar past zijn mentaliteit ook wel namelijk.

Ga voor Janssen, of die coach van NEC of Sparta die doen het ook zeker niet slecht, en waarom Ron Jans niet die lijkt me ook wel geschikt.

Kijk dit wordt een grote test voor Feyenoord, als je succes coach vertrekt moet je hopen dat er niet teveel ‘key’ spelers vertrekken anders krijg je een Ajax scenario en maak je zo’n vrije val. Daarnaast zal Feyenoord nu wat geld hebben/krijgen van verkopen en gaan spelers aangetrokken worden voor veel geld waar een hoog verwachtingspatroon gaat komen wat kans op mislukken ook weer groot maakt. Plus inderdaad (zie aan Ajax) de vijver van Nederlandse trainers die geschikt zijn is niet erg groot dus het wordt erg interessant mocht Slot vertrekken.

Ik hoop gewoon dat er zoveel mogelijk stafleden blijven als Slot vertrekt, zodat er zoveel mogelijk van ‘de cultuur’ blijft. Oosting lijkt daar goed bij te passen

Zie liever Pepijn Lijnders, Dick Schreuder of Jesse Marsch.

Is toch een grap met oosting? Je hebt rvp rond lopen

Oosting zou ik zeker niet doen. Veel te weinig ervaring voor een grote club als Feyenoord.

Oosting is een prima vervanger van Slot. Oosting gaat ook een grote worden denk ik.

Zou Ruud van Nistelrooij geen geschikte vervanger kunnen zijn voor Feyenoord? Durf nog altijd niet te zeggen waarom hij nu precies in Eindhoven heeft moeten vertrekken. Zie hem persoonlijk graag komen bij ons.

24 april 2024 om 11:40

Ik zat zelf ook aan een andere PSV man te denken, namelijk Van Bommel. Maar ik weet niet of dat acceptabel zou zijn voor Feyenoord fans.

24 april 2024 om 11:56

Ik zie van Bommel graag komen persoonlijk. Hoezeer ik hem ook vervloekt heb toen hij nog speler was. Haha.

24 april 2024 om 12:30

Poh, zeg dat wel ja. Van Bommel was typisch zo'n speler die je haatte als je tegen hem speelde maar het meest geliefd wanneer hij in je team speelde.

Misschien dat dit wel hetzelfde geldt als trainer zijnde. Ondanks dat Ruud bij mij een klein streepje voor heeft zou ik Mark ook niet erg vinden.

Als ik Feyenoord was zou ik voor Van Bronckhorst gaan, met Pascal Jansen als tweede keus. Good old Ron Jans kan natuurlijk ook altijd. Maar Van Bronkhorst heeft het geweldig gedaan met een kwalitatief mindere selectie en daarna bij Rangers met de finale in de Europa League laten zien dat het geen toeval was. Ik begrijp niet zo goed waarom hij niet bij meer clubs in beeld is eerlijk gezegd.

Einde van een mooi tijdperk voor feijenoord . Bij ajax ging het weer mis nadat ten hag naar united ging . Ik denk dat feijenoord hetzelfde lot wacht . De eerstvolgende trainer na een echte topper is bijna altijd kansloos !

Oosting mooie kerel hoor, maar vind ik absoluut nog niet klaar voor een volgende stap. Kan sowieso nog bij Twente heel veel stappen maken in het wedstrijdscherp krijgen van spelers en een selectie. Ook op tactisch vlak is hij dit seizoen meermaals afgetroefd toen het er echt om ging.

Van bronckhorst met van persie samen

Verstandig. Oosting D Schreuder, Hulshoff. Mooi lijstje om staf samen te stellen. Beter dan weer een buitenlandse pipo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren